ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین Music Video تاریخ موسیقی

Greatone
18-01-2010, 19:11
ایا میتوانیم fan یک بند یا یک خواننده شویم بدون اونکه او را ببینیم؟
خیلی ها میگن اره چون هنرش مهمه برامون
خیلی ها هم میگن نه من باید همه چی رو از favourite star خودم بدونم
البته من خودم از دسته دوم هستم
ما حتی با شنیدن خیلی از اهنگها یاده موزیک ویدئوش میفتیم
مثلا مثال بارز اینه که ایا مایکل جکسون بدون موزیک ویدئو هاش مایکل جکسون میشد؟
از من بپرسی میگم نه
چون من مایکل رو بدون رقص مرده ها نمیخوام :27::21:
نظر سنجی هم گذاشتم کم کسر داشت داد و بیداد نکنید محیط خانوادگی بید :31:

pandemonium
18-01-2010, 23:45
من به High Hopes از Pink Floyd رای دادم .

-----------------------
هر چند جای خیلی از موزیک ویدیو های دیگه هم خالی هست .

thecrow
19-01-2010, 00:20
اصولا کسی در زمینه موزیک ویدئو با مایکل نمی تونه کل کنه

michael jackson - thriller
اصلا شک نکنید
یه فیلم سینمائیه برا خودش

Greatone
19-01-2010, 00:39
من به High Hopes از Pink Floyd رای دادم .

-----------------------
هر چند جای خیلی از موزیک ویدیو های دیگه هم خالی هست .

اسم میبردی چند تا :5:
به نظر خودم اینا جاشون خالی بود :
Richard marx - hazard
Enrigue Iglesias – Escape
Shakira - Whenever, Wherever
Christina Aguilera - Hurt
- Aerosmith Crazy

اصلا شک نکنید

موافقم
چند بارم شخصیت های معروف مثل
ادی مورفی
مارلون براندو
...
تو موزیک ویدئو هاش بازی کردن:20:

BLACK-BLACK
19-01-2010, 07:34
جای خیلی چیزا خالی بود مثل:la bouche - be my lover

thecrow
20-01-2010, 16:20
موافقم
چند بارم شخصیت های معروف مثل
ادی مورفی
مارلون براندو
...
تو موزیک ویدئو هاش بازی کردن:20:

تو ویدئوی liberian girl اکثر آدم های معروف آمریکا رو می تونستید ببینید john travolta یا olivia و ...

همین موزیک ویدئو رو نابغه ی بزرگ سینمای دنیا یعنی steven spielberg کارگردانی کرده بود
به نظرتون ویدئوهای کسی که اسپیلبرگ براش ویدئو درست کرده رو با بقیه خواننده ها می شه مقایسه کرد؟

مایکل جکسون دیگه تکرار نمی شه و هیچوقت هم فراموش نمیشه...

به نظر من یکی دیگه از ویدئوهای تاثیرگذار در فرهنگ تمام مردم دنیا که یکی از فراموش نشدنی ترین آهنگ ها هم هست و شما اسمش رو تو لیست نیاوردید آهنگ lambada هست از kaoma این ویدئو تو دنیا خیلی معروفه.

s.w.a.t
20-01-2010, 18:34
METALLICA-TURN THE PAGE
:42:

pandemonium
20-01-2010, 19:14
تو ویدئوی liberian girl اکثر آدم های معروف آمریکا رو می تونستید ببینید john travolta یا olivia و ...

همین موزیک ویدئو رو نابغه ی بزرگ سینمای دنیا یعنی steven spielberg کارگردانی کرده بود
به نظرتون ویدئوهای کسی که اسپیلبرگ براش ویدئو درست کرده رو با بقیه خواننده ها می شه مقایسه کرد؟

مایکل جکسون دیگه تکرار نمی شه و هیچوقت هم فراموش نمیشه...

به نظر من یکی دیگه از ویدئوهای تاثیرگذار در فرهنگ تمام مردم دنیا که یکی از فراموش نشدنی ترین آهنگ ها هم هست و شما اسمش رو تو لیست نیاوردید آهنگ lambada هست از kaoma این ویدئو تو دنیا خیلی معروفه.

اصلا شک نکنید

خب این برمیگرده به این که ملاک های برتر بودن موزیک ویدیو برای هر شخص چی باشه .

خیلی از موزیک ویدیوهای مایکل از جلوه های ویژه پررنگی برخوردارند که شایدازین حیث از زمانه خودش هم جلو بودند . همچنین رقص ها و حرکات جالب مایکل + حضور شخصیت های برجسته در بعضی کلیپها .

خب در مجموع،برای کسانی که خود جلوه داشتن موزیک ویدیو براشون اهمیت بیشتر داره، ویدیوهای مایکل انتخاب خوبیه.

اسپیلبرگ هم کارگردانی هست که بیشتر برای همین پارامترها و چنین دسته ویدیو هایی مناسبه.

ولی:
برای برخی ها هم ملاک های دیگری ،بیشتر مطرحه .

مثلا مفهومی بودن موزیک ویدیو.
میزان اشاره ها و استعاره هایی که در تصاویر بکار گرفته شده . عمق کار ، و ...

برای کسی مثل خودم که بیشتر، این ویژگی ها براشون مهمه تا دسته اول، مسلما بهترین موزیک ویدیوهایی که دیده اند از دسته دیگری خواهند بود تا مثلا ویدو های مایکل.

مثلا به نظر من موزیک ویدیوهای Pink Floyd از این حیث غنی هستند .خوب کار شدند و میتونند از بهترین ها برای افرادی مثل من باشند .
موزیک ویدیوهای Metallica هم ازین حیث خوبند .

همه چیز در جلوه داشتن خود تصاویر ویدیو خلاصه نمیشه .
مثلا موزیک ویدیوی Sober از Tool، از اول تا آخرش یک عروسک خمیری نه چندان با کیفیت هست که مدام یک کارهای مبهم و ناآشنایی انجام میده و تا آخر هم احتمال زیاد هر کی میبینه چیز زیادی ازین ویدیو نفهمه .
ولی سر ساخت همین ویدیو، 7 ماه وقت صرف شده ! پیداست که این وقت صرف کردن چندان سر ساخت خود ظواهر تصویر نبوده، بلکه سر چیزی بوده که قراره "در ورای این تصاویر" گفته بشه .

همین ویدیو چند بار برنده جایزه بهترین موزیک ویدیو شده، پیداست که بخاطر ارزش های دیگری بوده که بهترین موزیک ویدیو انتخاب شده، همه چیز جلوه های ویدیویی و یا حرکات اعجاب انگیز و اینها نیست.

pandemonium
20-01-2010, 19:25

این ویدیو رو قبلا دیده ام .

با این مواردی که گفتید موافق نیستم .

من هیچ چیز خاصی در این موزیک ویدیو نمی بینم .

-------------
من فکر میکنم معروفیتش بیشتر بخاطر خود اون آهنگ هست(که اتفاقا این آهنگ رو سالهای پیش در انجمن موسیقی گذاشتم)

به نظر من یکی دیگه از ویدئوهای تاثیرگذار در فرهنگ تمام مردم دنیا
این قسمت تاثیر گذار در فرهنگ تمام مردم دنیا رو نمیدونم چه جوری برآورد کردید !

ضمن اینکه من فکر میکنم اتفاقا اون ویدیو با فرهنگ مردم خیلی از کشورها جور نیست و نمیخوره .(یکیش فرهنگ همین کشور خودمون! برای مثال نقض حرف شما هم که شده)
خیلی از کشورهای حتی نه چندان مذهبی، فرهنگشون با تصاویر این موزیک ویدیو ،سازگار نیست و مشکل دار هست .
(مردم خیلی از کشورها به اندازه آمریکای جنوبی ها large نیستند!)

thecrow
20-01-2010, 23:54
خب این برمیگرده به این که ملاک های برتر بودن موزیک ویدیو برای هر شخص چی باشه .

خیلی از موزیک ویدیوهای مایکل از جلوه های ویژه پررنگی برخوردارند که شایدازین حیث از زمانه خودش هم جلو بودند . همچنین رقص ها و حرکات جالب مایکل + حضور شخصیت های برجسته در بعضی کلیپها .

خب در مجموع،برای کسانی که خود جلوه داشتن موزیک ویدیو براشون اهمیت بیشتر داره، ویدیوهای مایکل انتخاب خوبیه.

ولی:
برای برخی ها هم ملاک های دیگری ،بیشتر مطرحه .

مثلا مفهومی بودن موزیک ویدیو.
میزان اشاره ها و استعاره هایی که در تصاویر بکار گرفته شده . عمق کار ، و ...

برای کسی مثل خودم که بیشتر، این ویژگی ها براشون مهمه تا دسته اول، مسلما بهترین موزیک ویدیوهایی که دیده اند از دسته دیگری خواهند بود تا مثلا ویدو های مایکل.

مثلا به نظر من موزیک ویدیوهای Pink Floyd از این حیث غنی هستند .خوب کار شدند و میتونند از بهترین ها برای افرادی مثل من باشند .
موزیک ویدیوهای Metallica هم ازین حیث خوبند .

همه چیز در جلوه داشتن خود تصاویر ویدیو خلاصه نمیشه .
مثلا موزیک ویدیوی Sober از Tool، از اول تا آخرش یک عروسک خمیری نه چندان با کیفیت هست که مدام یک کارهای مبهم و ناآشنایی انجام میده و تا آخر هم احتمال زیاد هر کی میبینه چیز زیادی ازین ویدیو نفهمه .
ولی سر ساخت همین ویدیو، 7 ماه وقت صرف شده ! پیداست که این وقت صرف کردن چندان سر ساخت خود ظواهر تصویر نبوده، بلکه سر چیزی بوده که قراره "در ورای این تصاویر" گفته بشه .

همین ویدیو چند بار برنده جایزه بهترین موزیک ویدیو شده، پیداست که بخاطر ارزش های دیگری بوده که بهترین موزیک ویدیو انتخاب شده، همه چیز جلوه های ویدیویی و یا حرکات اعجاب انگیز و اینها نیست.

همه ی حرفاتونو قبول دارم...
ولی شما باید مخاطب ها رو هم در نظر بگیرید.
عنوان تاپیک اینه: بهترین موزیک ویذئوی تاریخ
اگر عنوان تاپیک این بود: موزیک ویدئو مورد علاقه شما
اونوقت من اصلا جواب این پست شما رو نمی دادم. اونوقت شاید اصلا خودم مایکل رو انتخاب نمی کردم

مخاطب sober من و شما و یک سری آدم های خاصه که به این موضوع ها علاقه مند هستند
ولی مخاطب thriller یه دنیا آدم های معمولیه که از دیدنش لذت می برن.
مردم باهاش خاطره دارن با آهنگ ها و ویدئوهای مایکل زندگی کردند.

فکر نمی کنم موزیک ویدئوی شایسته تری به عنوان بهترین موزیک ویدئوی تاریخ پیدا بشه.

بعدشم اصلا اکثر آهنگ های و ویدئوهای مایکل به این سادگی که شما می گی نیست
earth song یا they dont care about us یا heal the world یا man in the mirror یا black or white اینا معانی قشنگی دارن
چه معنی ای زیبا تر از دعوت تمام دنیا به عشق و همنوع دوستی و زیبا زیستن ؟؟؟
مشکلات جوامع امروزی , فقر و بدبختی بخشی از دنیا و برخورد با جنگ و خشونت این ها دغدغه های زندگی مایکل بوده. ما نباید این ها رو فراموش کنیم.

البته بازم می گم من حرفاتونو قبول دارم ولی این که در ورای ویدئو چی وجود داره رو منو شما می ریم دنبالش و ازش لذت می بریم نه مردم عادی. مردم از اون چیزی که در ظاهر می بینن لذت می برن

Greatone
20-01-2010, 23:55
مایکل هم کاراش هم شو هاش هم همه چیش عام بود
ساخته شده بود محبوب و معروف بشه
پس نمیشه گفت مایکل تو دار کار میکرده
مثلا کلیپ dirty diana کلا رو سن اجرا میکنه اخرم در ماشین رو باز میکنه مثلا دیانا رو میبینه
البته این کلیپ رو بخاطر حرکات اسلش دوس میدارم
اما هر کی یه سلیقه ای داره
مثلا من یبار یه موزیک ویدئو دیدم یه بچه تو شکم ماردش داشت اهنگ رو میخوند
اهنگ هم انگار واقعا از دهن یه ادمی بود که هنوز بدنیا نیومده و داره اخرین حرفاشو میزنه
که مثلا اگه بدنیا امدم تو مدرسه دوستام مسخرم کردن چیکار کنم؟
یا
میگه مامان میتونی منو خوشبخت کنی؟
واقعا تودار بود
عالی بود
خیلی هم اهنگ قشنگی بود
الان هر چی میفکرم یادم نمیاد اسمشو...لعنتی
یا خود فیلم The wall هم نمونه بارز musical از یک گروه افسانه ای که خیانت و عشق و یتیم و دیکتاتوری رو به تصویر میکشه
که اخر فیلم میفهمیم همه ی ادم ها برای اون شخص یه آجر هستنند که محاصرش کردنند
معلمش
مامانش
زنش
دوستاش
موشش
همه چی !

thecrow
21-01-2010, 00:12
اسپیلبرگ هم کارگردانی هست که بیشتر برای همین پارامترها و چنین دسته ویدیو هایی مناسبه.

اینو دیگه اصلا قبول ندارم...

محمد جان معلوم شد هرقدر در زمینه ی موسیقی بارت می شه و تخصص داری توی سینما سررشته نداری:31:

اولا که اسپیلبرگ اصلا موزیک ویدئو درست نمی کنه اون یه دونه ویدئو هم نه رقص و آوازی توش بود نه هیچی فقط یه آهنگ ملایم از مایکل روش بود که با این آهنگ تصاویر هنرپشه ها و آدم های معروف رو نشون می داد... اسپیلبرگ فقط افتخاری این ویدئو رو کارگزدانی کرده بود محبوبیت بیش از حد مایکل بود که این همه آدم رو دور هم جمع کرده بود.

فکر کنم شما زیاد از اسپیلبرگ شناخت نداری... اسپیلبرگ با هر فیلمی که می سازه یک بار دیگه سینما رو به نحو جدیدی تعریف می کنه
این حرف بزرگان سینماست
تمام فیلماش سنگین و پرمحتواست . فیلمی نساخته که تمام جایزه های خفن رو درو نکرده باشه . فیلمی نساخته که منتقدا بگن ایندفعه ایپیلبرگ گند زد.

شما یه بار فیلم هایی مثل برخورد نزدیک از نوع سوم یا امپراطوری خورشید یا فیلم the color purple و... رو نگاه کن مطمئنم نظرت عوض می شه :20:

ولی محمد جان واقعا ازت ممنون که انقدر به حرف هایی که زده می شه اهمیت می دی و به پست ها توجه می کنی
:11:

cescjoon
21-01-2010, 01:10
Metallica - The Unforgiven بخاطر معنی فلسفیش ولی حالا که اون نیست Until it sleeps هم دسته کمی از اون نداره.
واقعا کار هنرمندانه ای هست.
بیشتر از اون قسمتی خوشم میاد که وسوسه شیطان به هوا هست و بسیار هم صحنه معروفیه!

pandemonium
21-01-2010, 01:36
اینو دیگه اصلا قبول ندارم...

محمد جان معلوم شد هرقدر در زمینه ی موسیقی بارت می شه و تخصص داری توی سینما سررشته نداری:31:

اولا که اسپیلبرگ اصلا موزیک ویدئو درست نمی کنه اون یه دونه ویدئو هم نه رقص و آوازی توش بود نه هیچی فقط یه آهنگ ملایم از مایکل روش بود که با این آهنگ تصاویر هنرپشه ها و آدم های معروف رو نشون می داد... اسپیلبرگ فقط افتخاری این ویدئو رو کارگزدانی کرده بود محبوبیت بیش از حد مایکل بود که این همه آدم رو دور هم جمع کرده بود.

فکر کنم شما زیاد از اسپیلبرگ شناخت نداری... اسپیلبرگ با هر فیلمی که می سازه یک بار دیگه سینما رو به نحو جدیدی تعریف می کنه
این حرف بزرگان سینماست
تمام فیلماش سنگین و پرمحتواست . فیلمی نساخته که تمام جایزه های خفن رو درو نکرده باشه . فیلمی نساخته که منتقدا بگن ایندفعه ایپیلبرگ گند زد.

شما یه بار فیلم هایی مثل برخورد نزدیک از نوع سوم یا امپراطوری خورشید یا فیلم the color purple و... رو نگاه کن مطمئنم نظرت عوض می شه :20:

ولی محمد جان واقعا ازت ممنون که انقدر به حرف هایی که زده می شه اهمیت می دی و به پست ها توجه می کنی

اتفاقا من موزیک ویدیوی ساخت اسپیلبرگ -liberian girl - رو سالها پیش دیدم و کاملا در جریانش هستم . شخصیت های زیادی دور هم جمع شدند و در آخر مایکل رو مشاهده میکنند که پشت دوربین فیلمبرداری هستش ...

این هیچ تناقضی با حرفم نداشت . اون یک موزیک ویدیویی هست که باز بنوعی جلوه داره، جلوه اون هم خیلی مدیون شخصیتهای برجسته ایست که یکجا دور هم جمع شده اند و برای بیننده جالب هست .
اسپیلبرگ هم گفتم استاد ساختن چنین فیلم های جلوه دار هست .

مشکل از برداشت شماست که جلوه رو صرفا جلوه های سینمایی و کامپیوتری (جلوه های ویژه ) میدونید!
جلوه کلمه کلی تری هست و منظور من هم هرچیزی هست که ظاهر پررنگ و برجسته ای داره .

--------------

مسلمه که از اسپیلبرگ و شهرتش خبر دارم .

ولی باز هم میگم اسپیلبرگ بیشتر استاد ساخت فیلم های جلوه دار در نظر عامه مردم هست و نه فیلم های مفهومی و خاص(که مد نظرم من بود در اون پست).
این هیچ تناقضی نداره با موفقیت های اسپیلبرگ . بله اسپیلبرگ در فبلمهای پر جلوه کارگردان بسیار موفق و پرافتحاری بوده .

(البته این طور هم نیست که هیچ نقص و انتقادی در فیلمهاش وجود نداشته باشه !! من با این مخالفم و اتفاقا این رو میذارم به حساب اینکه شما کمتر تحقیق کردید. مثلا فیلم جنگ دنیاها . که انتقادات زیادی بهش شد و ضمنا از بدترین بازیهای تام کروز برشمرده شد در نقشش در اون فیلم)

حالا وقتی صحبت از فیلم های مفهومی و خاص بشه مسلم هست که اسپیلبرگ در این موارد کاره ای نیست و در تخصصش نیست .(که صحبت من هم در اون پست،سر ویدیوهای مفهومی بود)
مسلما در "فیلمهای خاص و بسیار عمیق" امثال اسپیلبرگ به گردپای کارگردانان بزرگی مثل کوبریک و هیچکاک نمی رسند .
و مسلما از نظر عمق و مفاهیم عظیم انسانی، فیلمهای اسپیلبرگ فاصله زیادی دارند تا فیلم های کوبریک و هیچکاک .

در کل "به نظر من" بزرگ ترین کارگردانان تاریخ سینما، کوبریک و هیچکاک هستند .

علاقه اول خودم هم کوبریک هست .

Greatone
21-01-2010, 12:28
البته باید سرباز رایان و فهرست شیندلر رو ببینی :31:
نظرتون درباره ی این موزیک ویدیئو های جدید متال چیه که معمولا همش پر از جلوه های کامپیوتریه؟
حالا جالب رپ ها هم از اونور بیشتر در شو هاشون از زن های استفاده میکنند !+ دی جی ها
این شده یه مد

pandemonium
21-01-2010, 14:39
البته باید سرباز رایان و فهرست شیندلر رو ببینی :31:

آقا من دارم بحث روی فیلم های مفهومی و متخص مخاطب خاص حرف میزنم . همون چیزی که در پست دوم خودم در این تاپیک بهش پرداختم .

اصلا این بحثم ارتباط و تناقضی با خوب بودن یا بد بودن فیلمها ،یا موفق بودن یا نبودن یک کارگردان نداره .

هر کارگردان موفقی در زمینه تخصصی خودش برجسته هست و معنی نمیده که یک کارگردان در همه گونه فیلمی همون موفقیت رو داشته باشه .

اسپیلبرگ هم دارم میگم در نوع فیلمهای مربوط به تخصصش ، زبده هست و در حیطه فیلمهای مخاطب خاص و مفهومی نیست .

این حیطه در چنگ کارگردانان بزرگ دیگری مثل کوبریک بوده .

منکر این حرف من میتونید بشید ؟؟

-----------------

من فکر میکنم این صحبت من کاملا واضح و روشن هست .

SAMAN-JEEZY
21-01-2010, 19:25
کلیپ جدید حسام استپس به نام جاده تلو خیلی خفنه! کلیپ مخته و پیشتاز به نام وای وای هم خیلی قشنگه.مخصوصا اون تیکه که موش صحراییه رو تخت قل میخوره. ولی جدی کلیپای مایکل همیشه از زمان خودش خیلی جلوتر بودن.

Diego
21-01-2010, 19:45
کلیپ جدید حسام استپس به نام جاده تلو خیلی خفنه! کلیپ مخته و پیشتاز به نام وای وای هم خیلی قشنگه.مخصوصا اون تیکه که موش صحراییه رو تخت قل میخوره. ولی جدی کلیپای مایکل همیشه از زمان خودش خیلی جلوتر بودن.

این دوتا کلیپ قبلاً جایزه بهترین کلیپهای قرن رو از کانال MTV بردن.:15:

P.S.:
این دوتا کی هستن حالا؟

Greatone
21-01-2010, 19:55
آقا من دارم بحث روی فیلم های مفهومی و متخص مخاطب خاص حرف میزنم . همون چیزی که در پست دوم خودم در این تاپیک بهش پرداختم .

اصلا این بحثم ارتباط و تناقضی با خوب بودن یا بد بودن فیلمها ،یا موفق بودن یا نبودن یک کارگردان نداره .

هر کارگردان موفقی در زمینه تخصصی خودش برجسته هست و معنی نمیده که یک کارگردان در همه گونه فیلمی همون موفقیت رو داشته باشه .

اسپیلبرگ هم دارم میگم در نوع فیلمهای مربوط به تخصصش ، زبده هست و در حیطه فیلمهای مخاطب خاص و مفهومی نیست .

این حیطه در چنگ کارگردانان بزرگ دیگری مثل کوبریک بوده .

منکر این حرف من میتونید بشید ؟؟

-----------------

من فکر میکنم این صحبت من کاملا واضح و روشن هست .

البته من جواب این تیکه رو دادم :

ولی باز هم میگم اسپیلبرگ بیشتر استاد ساخت فیلم های جلوه دار در نظر عامه مردم هست و نه فیلم های مفهومی و خاص(که مد نظرم من بود در اون پست).
این هیچ تناقضی نداره با موفقیت های اسپیلبرگ . بله اسپیلبرگ در فبلمهای پر جلوه کارگردان بسیار موفق و پرافتحاری بوده .

مثلا شیندلر لیست سیاه سفید کجاش جلو داره؟

---------

تو شو های ایرانی من چند تا کار خوب دیدم و جمعا نباید مقایسه شن...

Gamemaster
21-01-2010, 20:09
best all time

Scary Feelings
21-01-2010, 20:17
حالت خوبه دادا؟!؟!100تا از بهترین موزیک ویدو های تاریخ هم که بگی بازم کم میاد!
فکر کنم واسه نظر سنجی نگاه به آرشیو خودت کردی و گذاشتی اونجا اسماشون رو!
اما خواننده ای که از ویدو هاش خوشم میاد Green Day هست...شماها احتمالا کم دیدن ویدو هاش رو..چون اهنگ هاش اونقدر سیاسی هست که بیشتر شبکه ها جرات نمیکنن ویدو هاش رو بزارن..در کل ایمو و پانک رو عشق است!

Kurosh
21-01-2010, 20:24
من high hopes رو بسیار دوست می دارم ، از زیبا ترین کارهایی است که تا حالا دیدم...
کلیپ Turn the page از متالیکا رو هم جاشو اینجا خالی می بینم ، کار قشنگیه...
ویدیوی sober از tool هم که محمد گفت ، می تونست یکی از گزینه ها باشه...

تو کارای ایرانی ، ویدیوی آریا رو از سوزان روشن به خاطر دارید؟ کار پر خرج و در عین حال سنگینی بود واسه دوره ی خودش...

پ.ن: ویدیوی Wall هم خیلی خوب بود ها! چرا تو گزینه ها نیست؟

N I R V A N A
21-01-2010, 21:32
Turn the page رو نذاشتی؟؟؟؟؟
از بین اینها که گذاشتی Michael Jackson - Thriller + Korn – Evolotion . نمیدونم چرا این کلیپ Evolotion انقدر منو به خودش جذب کرده بر عکس بقیه آهنگ های Korn که من زیاد خوشم نمیاد....:8:

Codename 77
21-01-2010, 22:10
بابا اینجا که همش ماله مایکل جکسون شده که ؟
پس کو گروه های متال ؟!

Scary Feelings
21-01-2010, 22:45
با این حال من به 30 Second To Mars رای دادم :دی

Greatone
21-01-2010, 23:02
حالت خوبه دادا؟!؟!100تا از بهترین موزیک ویدو های تاریخ هم که بگی بازم کم میاد!
فکر کنم واسه نظر سنجی نگاه به آرشیو خودت کردی و گذاشتی اونجا اسماشون رو!
اما خواننده ای که از ویدو هاش خوشم میاد Green Day هست...شماها احتمالا کم دیدن ویدو هاش رو..چون اهنگ هاش اونقدر سیاسی هست که بیشتر شبکه ها جرات نمیکنن ویدو هاش رو بزارن..در کل ایمو و پانک رو عشق است!

حالا چرا دعوا داری؟
پست اول:

نظر سنجی هم گذاشتم کم کسر داشت داد و بیداد نکنید محیط خانوادگی بید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه بابا خودت فقط green day رو دیدی
من تقریبا همه ی م.و هاشونو دیدم
از اون موقع که خل بازی در میوردن تا الان که ویدئو سیاه سفید میدن بیرون
حالا کدوماش مد نظرته تو این لیست باشه؟!

Greatone
21-01-2010, 23:10
راستی
من اینا رو از آرشیم در نیوردم
اینا رو تو ویکی سرچ کنید
تو هر سال گرمی
اینا نامزد بودن
به خاطر همین به نظر خودم مثلا اون kid rock بیخودی اونجاس:41:
ترجیح میدادم nickelback - rockstar بود :31:

Scary Feelings
21-01-2010, 23:13
منظورم از شما با همه که نیست هست..البته خودم هم خیلی وقت نیست رفتم تو کفشون..منظورم این بود که اونایی که پای ماهواره میشینن کلیپ میبینن کمتر میبیننشون.
مثلا اونی که دوست داشتم باشه 21st Century Breakdown هست :40:

Greatone
21-01-2010, 23:29
منظورم از شما با همه که نیست هست..البته خودم هم خیلی وقت نیست رفتم تو کفشون..منظورم این بود که اونایی که پای ماهواره میشینن کلیپ میبینن کمتر میبیننشون.
مثلا اونی که دوست داشتم باشه 21st Century Breakdown هست :40:

گفتم الان میگی
Boulevard of Broken Dreams:31:
این کانال vh1 یه مدت برداشته بود این م.و رو نماد کرده بود...:13:
اون صدای خوانندش خیلی تک یه جوریایی مثل چستر تو linkin اونم صداش گیر نمیاد:27:

---------

راستی م.و های مدنا هم یه دوره خیلی معروف شده بود
هر تیپی بود کل دخترای us هم همونجوری میشدن ( 90s )
اینو تو یه داکیومنتری تو bbc شنیدم :31:

Scary Feelings
21-01-2010, 23:42
نه..آخه این یکی خیلی خیلی شاخ و پانک گونه میخونه...توش خیلی رک حرفشو میزنه :31:
------------------
مدنا که دیگه............ در کل کلیپ هاش بخاطر رقص هاش معروفن .. مخصوصا کلیپ 4min که با جاستین اجرا کرده..راستی چرا اون نیست؟!=))=)) (شوخی)

thecrow
21-01-2010, 23:50
من این بحث کارگردان و اسپیلبرگ و مایکل و این ها رو ادامه نمی دم.
ولی دلیلش این نیست که این بحث جای ادامه نداره .
فقط دلم نمی خواد کسی ناراحت بشه.

mohsen_frn
22-01-2010, 00:18
TRILLER-MICHAEL JACKSON

Reza Razor
22-01-2010, 00:23
من earth song مایکل رو ترجیح میدم
کلا خیلی موزیک ویدیوی حماسی هستش
وقتی مایکل بین طوفان دوتادرخت رو میچسبه و فریاد میزنه what about us آدم موهای تنش سیخ میشه×

Amin
22-01-2010, 00:24
بدون کوچکترین شکی

Michael Jackson - Thriller

Codename 77
22-01-2010, 00:53
به نظر من بهترین کلیپ ماله Devil Driver هست که تو اون شیطان با Devil Driver سر سرنوشت آخرین فرد روی کره زمین پوکر بازی می کنن ... این چیزایی که شما می گین تا حدودی سوسول بازیه ...

Greatone
22-01-2010, 01:05
به نظر من بهترین کلیپ ماله Devil Driver هست که تو اون شیطان با Devil Driver سر سرنوشت آخرین فرد روی کره زمین پوکر بازی می کنن ... این چیزایی که شما می گین تا حدودی سوسول بازیه ...

من تقریبا 50 تا م.و شبیه اینی که میگی دیدم
1 روز اگه تونستی بشین M6 Music Rock رو ببین
از ساعت 10 به بعد فقط متال میده ! انم از نوع بلک / انقدر نشون میده حالت دیگه از متال بد میشه میری 50 سنت گوش میدی :31:...Trust me
همه ژانراشم بیشترشون همینه که میگی
یا تو جهنم دارن اهنگ میزنن یا با شیطان کل میندازن بیشتر هم مد شده جلوه های ویژه میندازن تنگش...
البته کانالش بد کارتیه من با --- دارمش
کلا فیلم Pick Of Desteny هم همین بید :31::31::31::31:
پس زیادم چیز خفنی ندیدی...:20:

Reza Razor
22-01-2010, 01:28
خب حالا انتخاب موزیک ویدیوی پاپ چه ربطی به سلیقه طرف و سبک موزیکش داره؟!
کیه که قبول نداشته باشه موزیک ویدیوهای مایکل جکسون همیشه فراتر از زمان خودش بوده؟
اینجا قراره بهترین موزیک ویدیو انتخاب بشه نه بهترین سبک موسیقی!
وگرنه منم بیشتر از پاپ با راک حال میکنم

Diego
22-01-2010, 12:54
ببینید دوستان من عذر می خوام اگه حرف نا به جایی زدم .... اما خوب هر کسی عقیده خاصی داره و باید به عقیده دیگران هم احترام بگذاره .... بازم از همگی دوستان عذر خواهی می کنم .

خواهش میکنم دوست عزیز این حرفا چیه:11::10:

درضمن امروز چهار شنبه هست .... :31:
kritus جان توضیح دادن پائین :31: (جهت تعطیلات فعلاً تبصره خورده بهش:31:)

دادا دیگه سوتی نده :دی دیروز 5شنبه بود..امروز هم جمعس :دی

------------------------------------------------------------------------------
نکته ی جالب اینکه Take On Me از A-HA که تو اکثر نظرسنجی های خارجی ازش به عنوان بهترین M.V تاریخ نام برده میشه ، اینجا فقط 1 رای اورده :31:

bigman
22-01-2010, 13:03
just

Michael Jackson - Thriller

:8::8::8::8:

payamf1
22-01-2010, 18:53
به نظر من که موزیک ویدئو They Don't Care About Us از مایکل جاکسون واقعا عالیه خیلی معناداره

Gita
23-01-2010, 00:04
لطفا فقط در حوزه عنوان تاپیک بحث کنید.

H.Operator
23-01-2010, 00:05
خیلی جالبه تو نظر سنجی که نگاه کردم مایکل از همه بیشتر رای آورده بود.
این یعنی اینکه واقعآ کاراش عالی بود(حیف که زود مرد).

MusicManiac
09-04-2010, 16:00
خوب مایکل که در زمینهْ موزیک ویدئو حرف اول رو میزنه. به جز مایکل چند تا از ویدئوهای Madonna مثل Like A Prayer , Frozen و گروه A-Ha مثل Hunting High & Low و Take On Me هم خیلی خوش ساخت هستن.

night lord
12-04-2010, 15:03
به نظر من Michael Jackson who is it هم جاش خالیه واقا قشنگ بود . خدا بیامرزدش

A.M.D.D.E.V.I.L
12-04-2010, 15:11
خب هنر مند ها که واقعا از هنر سر در میارن زود میمیرن متاسفانه
michael jackson که دیگه آخرش بود و خیلی حال کردم دیدم بالا ترین رای رو داره

amin_fixfox
12-04-2010, 15:44
کلا کم پیش میاد متالیکا کلیپ هاش قشنگ نباشن!

Until it sleeps با اینکه گفته میشه در مورد سرطانه، ولی ماجرای قدیمی خودپرستی (جیمز) و شهوت (لارس) و حرص (جیسون) و تحریف ادیان (کرک) رو میشد دید.
I Disapear خیلی خوش ساخت بود، خصوصا قسمت جیسون خیلی باحال بود

Thriller از مایکل هم خوب بود، خوشم اومد:31:

و البته Turn the page و The day that never comes خوب بودن و نمی دونم چرا، ولی از ویدئوی King nothing هم خوشم میاد!

portal
30-04-2010, 16:29
بهتر بود مایکل حذف میشد و یه تاپیک جدا مخصوص کلیپ های مایکل درست میشد چون اینجوری خواننده های دیگه زیر سایه ی مایکل گم شدن