ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بالا نیامدن ویندوز بعد از استند بای stand by

Aloneboy
18-01-2010, 09:24
موقعی که سیستم رو در حالت استندبای میذارم استند بای انجام میشه اما برای برگشتن به ویندوز کلید کیبورد رو که می زنم سیستم شروع می کنه به بالا اومدن یعنی درواقع هارد شروع میکنه به کار و سی پی یو اونقدر کار می کنه که صدای فن به شدت شنیده میشه اما اصلا سیستم بالا نمیاد و صفحه مانیتور سیاه هستش؟
یه توضیحی هم بدم در مورد مشکلاتی که قبلا داشتم قبلا سیستم در بعضی مواقع خود به خود ریسیت می شد که این مشکل رفع شد اما بعد از گذشت مدتی موقعی که سیستم روشن می کردم قبل از بالا اومدن ویندوز تصویر صفحه مانیتور به صورت راه راه های عمودی نشان می داد و این مشکل نیز بعد از مدت کوتاهی رفع شد اما یه مشکلی که قبل از هر دوی این اتفاق ها داشتم این بود که اسکرین سیور های اکواریومی که کیفیت زیادی دارند رو نمیتونست اجرا کنه یعنی بعد از اجرا سیستم هنگ می کرد و صفحه سیاه می شد و اگه صدایی در حال پخش بود هم تا چند ثانیه بعد از اتفاق پخش می شد و سپس قطع می شد و سیستم ریسیت می شد گفتم شاید از برنامه باشه یه اسکرین سیور دیگه دانلود کردم به نام Marine Aquarium 3 که این هم همون مشکل رو داره.
کارت گرافیک من 256 مگnvidia geforce 6200 turbo cache هست که اخرین و جدیدترین درایور رو نصب کردم. من احتمال میدم تمام این مشکلات یا از گرافیک هست یا از پاور

EXTREME
18-01-2010, 12:00
اول از همه ویندوز رو عوض کنید
احتمال این هم هست که از گرافیک باشه با توجه به خطهای عمودی که وجود داشته و مشکلاتی که در اسکرین سیور و اسندبای
پیش اومده مربوط به درایور کارت گرافیک یل خود کارت گرافیکه
میتونه از بد نصب شدن درایورها هم باشه
حالا شما برید تو device manager رو کیبورد راست کلیک کرده peroperties اونجا یه گزین داره که میتونید با کیبورد از حالت stand by خارج شوید اونو فعال کنید و ببینید بازم موقعی که stand by هست با کیبورد از اون حالت خارج میشه؟
رم سیستم هم حتما چک بشه

Aloneboy
18-01-2010, 12:55
اول از همه ویندوز رو عوض کنید
احتمال این هم هست که از گرافیک باشه با توجه به خطهای عمودی که وجود داشته و مشکلاتی که در اسکرین سیور و اسندبای
پیش اومده مربوط به درایور کارت گرافیک یل خود کارت گرافیکه
میتونه از بد نصب شدن درایورها هم باشه
حالا شما برید تو device manager رو کیبورد راست کلیک کرده peroperties اونجا یه گزین داره که میتونید با کیبورد از حالت stand by خارج شوید اونو فعال کنید و ببینید بازم موقعی که stand by هست با کیبورد از اون حالت خارج میشه؟
رم سیستم هم حتما چک بشه
ویندوز رو عوض کردم ولی هیچ
رو کیبورد هم راست کلیک کردم و peroperties رو انتخاب کردم و اینکه چیزی وجود نداره که فعال یا غیر فعال بشه؟
رم سیستم رو چه جوری چک کنم یعنی باید ببرم خدمات کاپیوتری؟

EXTREME
18-01-2010, 19:06
آره ببر اونجا که گرافیکو پاور و رمو چک بکنند ببینند مشکل از چیه

saeed774
23-01-2010, 19:28
بعضي اوقات ايراد از مادربرد هم ميتونه باشه كه اونم با آپديت بايوس بايد درست بشه .

Aloneboy
24-01-2010, 11:00
مشکلم حل شد البته فقط مشکل استند بای
مثل اینکه مشکل از برنامه Auto Power-on & Shut-down بود البته احتمال میدم.
با خود این برنامه سیستم رو استند بای کردم و بعد از اون سیستم هر وقت استند بای می کنم میاد بالا و مشکل برطرف شد.
بایوس که خیلی وقته اپدیت هست