مشاهده نسخه کامل
: درخواست - ترمومتر با ATMEGA 32 & LM35
peyman_sogol
17-01-2010, 20:49
سلام من می خوام یه ترمومتر با ای سی lm35 به زبان c در code vision بنویسم دوستان اگه کسی بلده تو رو خدا کمکم کنه برنامه نویسیم ضعیفه
حتما میدونی که تو lm35 به ازای یک درجه سانتیگراد 10 میلی ولت اضاف میشه
خوب باید خروجیش رو به پورت adc وصل کنی و تو تنظیمات Adc هشت بیت رو تیک بزن
بعد اگه بر اساس aref گرفته باشی و به aref پنج ولت بدی پس میشه:
پنج تقسیم بر 10 میلی =500
که تو 500 درجه 5 ولت میده
و 5 ولت تو 8 بیت برابر 255 هست
و 255 تقسیم بر 500 =0.51
حالا کافی مقدار ورودی adc رو بر 0.51 تقسیم کنی تا سانتیگراد بگیری :)
peyman_sogol
18-01-2010, 00:23
ببخشید من گفتم که برنامه نویسیم ضعیفه میشه کاملتر توضیح بدید
اول بايد يكم برنامه نويسي رو ابتدايي يادبگيري ، بعد . بيا اين تاپيكو از اول ببين شايد كمكت كنه ، فقط ATmega8 هست كه ميتوني تنظيماشو توي قسمت CodeWizard در كدويژن انجام بدي : درخواست - نقشه مداري براي كنترل دقيق دما محيط مخواستم
peyman_sogol
18-01-2010, 13:25
ببخشید من نه برنامه نویسم نه رشتم الکترونیکه که بخوام برم یاد بگیرم من یه دستگاه پرس دارم می خوام براش ترمومتر بذارم که تو یه دمای خاص روشن بشه وتوی دمای خاص خاموش بشه
peyman_sogol
18-01-2010, 19:29
اقا من یه برنامه به زبان C از اینترنت گیر اوردم عدد عجیب و غریب رو LCD نشون میداد اینم فرمولش: temp=(data*5*100)/1024
بعد خودم رفتم یه کم دستکاریش کردم تا حدودی درست شد ولی دما که از 125 میره بالاتر رو LCD دوباره از صفر شروع میکنه میره بالا اینم فرمول من: temp=(data*5.1*100)/1040; راستی دو تا کلید هم میخوام برای تعیین ماکزیمم و مینیموم دما که خودم بتونم تنظیمش کنم لطفا کسی اگه بلده راهنمایی کنه مرسی
بايد بدوني دماي كارت چقدره ، اين سنسور lm35 بين 2 تا 90 درجه كار ميكنه اگه دما بيشتر يا كمتر باشه بايد از سنسورهاي قوي تري استفاده كني كه تقريبا بايد بدي بيرون برات سفارشي درست كنن.
اما peyman_sogol چرا از 8 بيتي استفاده نمي كني ؟ بعد از تنظيم منبع داخلي 2.56 ولت استفاده كن و خازن 10uF بين پايه Aref و زمين قرار بده. الان عدد متغير adc دقيقا مقدار دما رو نشون ميده و اگه از متغير unsigned char يا بالاتر استفاده كرده باشي تا 256 درجه نشون ميده ولي LM35 معمولي كه از 90 درجه بالاتر نميره ! تنظيم كليد ها هم يكم سخت ميشه. همون برنامه در تاپيك گفته شده رو ببين: درخواست - نقشه مداري براي كنترل دقيق دما محيط مخواستم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.