ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کاهش نیافتن فرکانس‌ها در GTX 275

Yi Yi
17-01-2010, 17:59
این مشکل جدیدا اتفاق افتاده. قبلا فرکانس‌هاس Shader و کلاک و مموری در محیط‌های غیر بازی خیلی کم می شد که در مصرف کمتر و خنک کار کردن کارت گرافیک تاثیر مطلوبی می زاشت.
ولی چند وقته فرکانس ها در بالاترین حد تنظیم شده، ایستاده و هیچ تغییری نمی کنه. مشکل از کجاست؟

- در نرم افزار GPU-Z ، در قسمت Sensors دو بار عبارت GPU Temperature و دو بار PCB Temperature نوشته شده و هر کدوم دماهای مختلفی رو نشون می دند. به عبارت دیگه مثلا برای GPU Temperature دو دمای مختلف وجود داره. دمای واقعی کدومه؟

Electronic-Arts
17-01-2010, 18:07
تو ریوا تیونر قسمت کلاک ها سه گزینه داره:2d performance و 3d performance و 3d low (این سومی رو فکر میکنم همین باشه چون الان pc در دسترس نیست نمیتونم بگم میبینم بهت میگم) ببین هر کدوم رو چند تنظیم شده اون تو gpu-z هم به خاطر اینه که یک هسته فیزیکی و یک هسته شبیه سازی شده داره و اونی که دماش بالاتره هسته فیزیکیه

Yi Yi
17-01-2010, 19:03
تو ریوا تیونر قسمت کلاک ها سه گزینه داره:2d performance و 3d performance و 3d low (این سومی رو فکر میکنم همین باشه چون الان pc در دسترس نیست نمیتونم بگم میبینم بهت میگم) ببین هر کدوم رو چند تنظیم شده اون تو gpu-z هم به خاطر اینه که یک هسته فیزیکی و یک هسته شبیه سازی شده داره و اونی که دماش بالاتره هسته فیزیکیه
از ریواتیونر نمی تونم استفاده کنم به دلیل اینکه با درایور کارت گرافیک سازگار نیست.
ولی بوسیله ی CPU -Z مشاهده کردم که در حالت های مختلف فرکانس ها متفاوته و دقیقا اون چیزیه که قبلا بود. ولی متاسفانه در عمل کارت گرافیک فرکانسش تغییری نمی کنه.