ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه استفاده از وب سرویس Web Service (خیلی مهم)

golabi2000
17-01-2010, 14:24
سلام
کسی نحوه کار کردن با وب سرویس رو کسی بلد هست ؟
البته من در حد Import کردن در دلفی بلد هستم ولی بقیه کارهاشو نمیدونم ؟

مثلا این وب سرویس مخصوص اعلام وضعیت آب و هوا هستش. که به دو روش نام شهر و ZipCode وضعیت آب و هوا را اعلام میکنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چگونه از اون تو برنامه استفاده کنیم (در دلفی) ؟
آیا کسی استفاده در وب سرویس رو تو Oracle هم بلد هست ؟

ممنون

romixery
18-01-2010, 09:33
سلام
من بلد نيستم كه با وب سرويس ها در دلفي كار كنم. .ولي يه چيز رو مي تونم بهتون بگم. براي اين كارها بايد با يه ابزار تخصصي كار كنيد. براي مثال با PHP و يا ASP و اگه قويترشو مي خواي JSP. با اين زبانها، مي توني يه صفحه HTML ديناميكي درست كني، و در نهايت اون صفحه رو مي توني به راحتي در دلفي لود كني.
شما رو به اين صفحه ارجاع ميدم. احتمالاً بتونيد چيزهاي بدردبخوري بدست بيارين.

golabi2000
18-01-2010, 10:32
سلام
من بلد نيستم كه با وب سرويس ها در دلفي كار كنم. .ولي يه چيز رو مي تونم بهتون بگم. براي اين كارها بايد با يه ابزار تخصصي كار كنيد. براي مثال با PHP و يا ASP و اگه قويترشو مي خواي JSP. با اين زبانها، مي توني يه صفحه HTML ديناميكي درست كني، و در نهايت اون صفحه رو مي توني به راحتي در دلفي لود كني.
شما رو به اين صفحه ارجاع ميدم. احتمالاً بتونيد چيزهاي بدردبخوري بدست بيارين.

ممنون از اینکه پاسخ دادید ولی احساس میکنم راه درست این باشه که از امکانات موجود در دلفی استفاده کنیم. چون خود دلفی کامپوننتهایی برای وب سرویس داره. ولی من بلد نیستم.
خواهش میکنم دوستانی که از این کامپوننتها استفاده کرده اند من رو راهنمایی بکنند.

F A R H A D
18-01-2010, 22:41
احساس میکنم راه درست این باشه که از امکانات موجود در دلفی استفاده کنیم
سلام. من هم با شما موافقم
بعد از import کردن web service فایلی به پروژه ی شما اضافه میشه که میتونید از توابع اون استفاده کنید. در مورد آدرسی که شما دادید کلاسی به نام BibleWebserviceSoap در یونیت مربوطه تعریف شده که شما میتونید از توابع اون استفاده کنید. کد زیر رو برای ایجاد شیئی از این کلاس استفاده کنید و بعد از توابعش استفاده کنید

موفق باشید

golabi2000
19-01-2010, 09:47
سلام. من هم با شما موافقم
بعد از import کردن web service فایلی به پروژه ی شما اضافه میشه که میتونید از توابع اون استفاده کنید. در مورد آدرسی که شما دادید کلاسی به نام BibleWebserviceSoap در یونیت مربوطه تعریف شده که شما میتونید از توابع اون استفاده کنید. کد زیر رو برای ایجاد شیئی از این کلاس استفاده کنید و بعد از توابعش استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید

:32:
ممنون از پاسخ شما
آیا شما یک نمونه مثال تست شده و آماده در این مورد دارید. من از همه دوستان در این مورد راهنمایی میخواهم.
تاکید هم میکنم که یک نمونه مثال تست شده

منون از شما

F A R H A D
20-01-2010, 00:35
آیا شما یک نمونه مثال تست شده و آماده در این مورد دارید. من از همه دوستان در این مورد راهنمایی میخواهم.
تاکید هم میکنم که یک نمونه مثال تست شده
نیازی به تاکید نیست، چون خود شما هم دارید:
[local drive]:\Program Files\Borland\Delphi7\Demos\WebServices

taranom1238
26-05-2012, 17:09
سلام دوستان

من تاحالا از هیچ وب سرویسی استفاده نکردم می خواستم بدونم چه جوری میتونم از وب سرویس های موجود, در وب سایتم استفاده کنم
ممنون میشم اگه کمکم کنید....نیاز فوری
اگه یه مثال عملی بزنید لطف بزرگی میکنید...

taranom1238
26-05-2012, 17:11
سلام دوستان

من تاحالا از هیچ وب سرویسی استفاده نکردم می خواستم بدونم چه جوری میتونم از وب سرویس های موجود, در وب سایتم استفاده کنم
ممنون میشم اگه کمکم کنید....نیاز فوری
اگه یه مثال عملی بزنید لطف بزرگی میکنید...