PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به مشاوره فوری در مورد گارانتی

Karmokh
16-01-2010, 01:35
سلام
ببخشید من این پستو توی تاپیک مخصوص به لپ تاپ اچ پی هم زدم ولی کسی جواب نداده!! قضیه اینه که من قرار بود یه dc6-2020 بگیرم که بنا به دلایلی یه دفعه ای شد و احتمالا امروز عصر میگیرمش. فقط الان سر چند راهی گارانتی موندم که چون خیلی عجله داشتم و اونجا جواب نگرفتم یه بحث جدید اینجا زدم که از این بابت پوزش میطلبم.

من الان بین این گارانتیایی که واسه اچ پی هست میخوام ببینم کدوما خوبن:

ایران اچ پی
مای اچ پی
همپارد
رایانه همراه
نوتالی

خواهشا نظرتون رو در مورد هر کدوم بگید آخر بفهمم چی کار باید بکنم. این که میگم بفهمم چی کار کنم یعنی این که ایران اچ پی با تفاوت قیمت حدود صد و خورده ای هزار تومنیش با بقیه ارزش داره بگیری یا با توجه به اینکه هیچ کدوم رسما نمایندگی اچ پی نیستن خدماتشون فرق نداره؟ و البته من خودم نظرم رو همپارد و رایانه همراهه، کسایی که اطلاع دارن بگن ببینیم قابل اعتماد هستن یا نه (به خصوص اینکه رایانه همراه میگه سری جدید 2020 آورده که خودش مودم داره!!)
من حدودا 12 ساعت وقت دارم، اگه میشه راهنمایی کنید (حالا هر کس از هر کدوم که اطلاع داره) که مطمئن بگیرم و دو دل نباشم، خیلی ممنون

roozbeh1369
16-01-2010, 10:36
سلام
ببخشید من این پستو توی تاپیک مخصوص به لپ تاپ اچ پی هم زدم ولی کسی جواب نداده!! قضیه اینه که من قرار بود یه dc6-2020 بگیرم که بنا به دلایلی یه دفعه ای شد و احتمالا امروز عصر میگیرمش. فقط الان سر چند راهی گارانتی موندم که چون خیلی عجله داشتم و اونجا جواب نگرفتم یه بحث جدید اینجا زدم که از این بابت پوزش میطلبم.

من الان بین این گارانتیایی که واسه اچ پی هست میخوام ببینم کدوما خوبن:

ایران اچ پی
مای اچ پی
همپارد
رایانه همراه
نوتالی

خواهشا نظرتون رو در مورد هر کدوم بگید آخر بفهمم چی کار باید بکنم. این که میگم بفهمم چی کار کنم یعنی این که ایران اچ پی با تفاوت قیمت حدود صد و خورده ای هزار تومنیش با بقیه ارزش داره بگیری یا با توجه به اینکه هیچ کدوم رسما نمایندگی اچ پی نیستن خدماتشون فرق نداره؟ و البته من خودم نظرم رو همپارد و رایانه همراهه، کسایی که اطلاع دارن بگن ببینیم قابل اعتماد هستن یا نه (به خصوص اینکه رایانه همراه میگه سری جدید 2020 آورده که خودش مودم داره!!)
من حدودا 12 ساعت وقت دارم، اگه میشه راهنمایی کنید (حالا هر کس از هر کدوم که اطلاع داره) که مطمئن بگیرم و دو دل نباشم، خیلی ممنون

من به شما ایران اچ پی پیشنهاد میدم مال خودمم با همین گارانتی هرچی باشه ایران اچ پی سابقه ی زیادی در زمینه نوت بوک hp داره

mohsenfhm
16-01-2010, 11:05
اول ايران اچ پي دوم نوتالي

Karmokh
16-01-2010, 12:03
پس یعنی نوتالی قابل اعتماده؟ اگه ایران اچ پی رو بذاریم کنار بخواید بین نوتالی و همپارد (همراه پردازش) و رایانه همراه یکی رو پیشنهاد کنید کدومو میگید؟

roozbeh1369
16-01-2010, 12:20
پس یعنی نوتالی قابل اعتماده؟ اگه ایران اچ پی رو بذاریم کنار بخواید بین نوتالی و همپارد (همراه پردازش) و رایانه همراه یکی رو پیشنهاد کنید کدومو میگید؟

درسته که ممکنه هزینه ی بیشتری رو بابت گارانتی ایران اچ پی نسبت به سایرین بدی اما به نظر من چند هزار تومان زیادی دادن بابت گارانتی ایران اچ پی می ارزه
و اصلا شک نکن که می ارزه با گارانتی ایران اچ پی بگیری

Karmokh
16-01-2010, 13:47
خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن

sebator
26-01-2010, 12:03
به نظر من اصلا hp نگير من گرفتم همون روزه اول مشكل شارژ داشت و از باطريشم نبود همين مدل pavilion dv6-2020 بردم گارانتي ديدم حدود بيست تا يا بيشتر لپتاپ از همين سري و مدل اون جا بود كه مشكل داشتن . اين سري از hp هم مثل سري dv6-2000 مشكل داره reefere
گارانتي اصلي hp تو ايران همپارت هستش كه دفتر دبي هم به همين نامه ميتوني تو net سرچ كني يا از اطلاعات مجتمع پايتخت بپرسي:19:

biostar
26-01-2010, 12:49
به گارانتی های فوق مادیران + ابزار پیشرو و تحلیل گر داده ها رو نیز اصافه کن.