ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل مودم معمولی adsl به wlan

DaRyUsH AkRaMi
15-01-2010, 20:53
سلام دوستان
من یک مودم combo router asus am602 دارم
میخواستم بدونم میشه یک کاری کرد که از اینترنتم برای موبایلم (iphone) استفاده کنم(از طریق wifi موبایلم)؟
مرسی:11:

iman84
16-01-2010, 21:51
اگه کارت شبکه وایرلس داشته باشی میشه
باید کانکشن اینترنت که ساختی بری تو تنظیماتش فکر کنم تب اخری باشه اونجا باید کارت شبکه رو انتخاب کنی الان دقیقا نمیتونم توضیح بدم چون از روی موبایل دارم جواب میدم
اینم بگم من خودم این روشو تست کردم

eng.j.mehrdad
16-01-2010, 21:59
2 راه داره :

1 - شما یک Access Point وایرلس می خری و پورت Lan اش را وصل می کنی به روتر ADSL ات و انگار یک شبکه LAN به صورت وایرلس داری . که چندین عدد گیرنده وایر لس همزمان می تونن از اینترنت لذت ببرن و از شر سیم بازی خلاص میشی ولی!
- باید مواظب باشی اطراف خونتون کسی سو استفاده نکنه (پسورد بگذاری)
- این روش حد اقل 120 - 130 تومنی برات آب می خوره!

2 - شما پورت Lan رو وصل می کنی به کامپیوترت و مثل بچه آدم وصل شدی به اینترنت :دی ، بعد کارت شبکه کامپیوترت رو فعال می کنی و روشن که شد ، یک شبکه Ad-Hoc درست می کنی با iPhone ات، بعد از اینترنت لذت میبری. ولی!
- بدیش اینه که در طول کار کامپیوتر ( یا لپتاپ) ات باید روشن باشه .
- باز هم مواظب سو استفاده باش !

DaRyUsH AkRaMi
18-01-2010, 10:30
2 راه داره :
- این روش حد اقل 120 - 130 تومنی برات آب می خوره!

چرا انقدر بالا!!
یه ذره مهرداد جان اسون تر توضیح میدی! :31:

eng.j.mehrdad
18-01-2010, 12:39
والا دیگه اگر بخوام شرح و تفضیلش بدم مثنوی هفت من باشد!

1- روتر ADSL ات رو که دیدی یه سوکت LAN میاد بیرون ازش ، تو یک دستگاه می خری که اون سوکت LAN رو با یه کابل وصل می کنی بهش ، اون بی سیمش می کنه واست ، بهش میگن Access Point یا نقطه دست رسی . انگار که یک شبکه محلی بی سیم برات درست می کنه ، حالا هر چند تا که مشترک بخوان استفاده کنن این دستگاه خودش اتوماتیک بهشون آدرس IP می ده (البته روتر ADSL ات هم باید قابلیت این کار رو داشته باشه که داره به احتمال خیلی زیاد)
این دستگاه گرونه ، اصولا تجهیزات بیسیم گرون تر از تجهیزات شبکه کابلی اند.

2- تا حالا چگونه وصل می شدی ؟ یک کابل LAN از روتر ADSL ات می رفت تو کارت شبکه معمولیت ، حالا تو باید کارت شبکه بی سیم هم داشته باشی ، اگر لپ تاپ باشی که داره ، اگر نباشی باید بخری حدود 25 الی 30 تومنی پولشه
مثل قدیما الان هم کابل LAN از روتر ADSL ات می ره تو کارت شبکه معمولیت، بعد تو تو ویندوز کارت شبکه بیسیم رو هم روشن (فعال) می کنی ، با استفاده از ویندوز (!) یک شبکه بی سیم میسازی ، بعد تو تنظیمات اون اجازه میدی که کاربر های دیگه که وارد اون شبکه می شن از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل شن . وقتی میشه از این شبکه استفاده کرد که کامپیوترت روشن باشه ، پس نتیجه میگیریم که هروقت بخوای با موبایلت بری تو اینترنت به روش 2 ، کامپیوترت هم باید روشن باشه ولی تو روش یک اینطور نیست

در هردو روش ، شبکه بیسیمی که ایجاد میشه یه بردی داری ، مثلا 50 متر ، سیم نیست که دنبالش رو بگیری ببینی کی داره استفاده می کنه ، پس اگر شبکت همین طور باز و بی در و پیکر باشه ، ممکنه همسایه ای ، عابری ، کسی ، سیگنال های شبکت رو بگیره و به راحتی با یک کلیک از اینترنت تو استفاده کنه . تو قطعا نمیخوای ؟ می خوای؟
پس باید رو شبکت رمز بگذاری که برای روش اول تو دفترچه راهنمای دستگاه هست ، تو روش دوم هم وقتی داری شبکه رو میسازی ویندوز میگه روش رمز بگذارم یا نه که اونجا پسورد میگذاری ، اینطوری هروقت کسی بخواد وارد شبکه شه باید یک گذر واژه ( فارسی را پاس بداریم!) باید وارد کنه .

اگر احساس می کنی که از پست بر نمیاد به یه خدمات کامپیوتری بگو واست انجام بده ، البته می تونی یک ذره هم مطالعه کنی تو همین فروم مقالات خیلی خوبی در این زمینه ها هست . اگر نبود تو گوگل جستجو کن ، حتما هست.

DaRyUsH AkRaMi
18-01-2010, 13:59
مرسی از توضیحت...
من الان نمیتونم بجای استفاده از access point از usb استفده کنم؟
منظورم این دو تا قطعه هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed--2010
01-12-2013, 23:27
سلام
من به دلایلی نمی تونم از اینترنت adsl استفاده کنم ولی از اینترنت وایرلس استفاده میکنم
که یک کابل LAN اومده و به سیستم وصل شده من یه مودم TD-W8901G دارم که می خوام با استفاده از این مودم
به صورت وایرلس از از اینترنت استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید چه تنظیماتی رو باید روی مودم انجام بدم؟