ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای خرید دوربین دیجیتال SLR like با فیلمبرداری HD

H@di Soft
15-01-2010, 12:53
سلام به همه ...

میخواستم یه دوربین نیمه حرفه ای با قابلیت فیلمبرداری HD و زوم بالا بگیرم ...

بین این مدل ها موندم :

Canon SX1
panasonic FZ35
Sony HX1

لطفا کمکم کنید ...
اگه مدل بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید .. ممنون ... :13:

prowler88
15-01-2010, 23:21
سلام دوست عزیز. اگر کیفیت عکاسی و فیلمبرداری به یک اندازه برات اهمیت داره روی SX20 و FZ35 فکر کن. ولی اگه میخوای یه مقدار از کیفیت عکس رو فدای کیفیت فیلمبرداری کنی HX1 رو توصیه میکنم که الان تو این قیمت بهترین فیلمبرداری رو داره.

H@di Soft
16-01-2010, 00:02
ممنون prowler88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... ولی بعضی دوستان میگن که باز هم فیلمبرداری FZ35 از HX1 بهتره ؟ ... بعضی فیلمهای HX1 در حین اجرا مکث دارن و قطع و وصل میکنن ... میگن باطریش هم تعریفی نیست و در ضمن سریع فوکوس نمی کنه ... لطفا کمکم کنید ...
راستی الان FZ35 تو بازار چنده ؟

prowler88
16-01-2010, 22:57
ممنون prowler88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... ولی بعضی دوستان میگن که باز هم فیلمبرداری FZ35 از HX1 بهتره ؟ ... بعضی فیلمهای HX1 در حین اجرا مکث دارن و قطع و وصل میکنن ... میگن باطریش هم تعریفی نیست و در ضمن سریع فوکوس نمی کنه ... لطفا کمکم کنید ...
راستی الان FZ35 تو بازار چنده ؟
تفاوت فیلمبرداریشون فکر نمیکنم اونقدرها هم باشه. بیشتر از نظر رزولوشن گفتم که HX1 با رزولوشن 1440x1080 فیلمبرداری میکنه. وگرنه FZ35 هم فیلمبرداری AVCHD و میکروفون استریو داره و چیزی کم نداره.
این قضیه ی مکث و قطع و وصل رو درست متوجه نشدم. ولی مشکل فوکوس فقط مربوط به HX1 نمیشه. تقریبا همه ی دوربین های عکاسی این مشکل رو دارند (بالاخره یه فرقی باید با دوربین فیلمبرداری داشته باشه دیگه؟). باطری HX1 هم دقیقا یادم نیست چقدر می مونه ولی FZ35 با یه بار شارژ 460 تا عکس میگیره.

H@di Soft
17-01-2010, 14:34
جالبه ... چون من همه جا خوندم که فیلمبرداری HX1 و FZ35 هر دوشونو 720 * 1280 هست ... تازه تو سایت دیجی کالا به نفع FZ35 گفتن که با 60 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنه ولی HX1 با 30 فریم .... خوب بگذریم چون من کلا از خرید HX1 منصرف شدم و بعد از چند ساعت گشت و گذار تو این سایت و اون سایت به حرف شما رسیدم ... FZ35 و SX20 ... حالا اگه کمکم کنید تا یکی از اینا رو انتخاب کنم ممنون میشم .... چون حسابی بین این دو موندم ...
برتری های FZ35 : نویز کمتر که البته نا چیزه - باطری لیتیومی قابل شارژ - فلاش قوی تر - خوش دستی و زیبایی - سرعت عکسبرداری بالا تر - پشتیبانی از زبان فارسی (ولی مطمئن نیستم که داشته باشه) - فرمت RAW

برتری های SX20 : داشتن کفشک فلاش - مانیتور متحرک - زوم 20x

در مورد فیلمبرداری بعضی دوستان میگن که FZ35 خیلی از SX20 پایین تره ... ولی چطور چنین چیزی میشه وقتی FZ35 با 60 فریم فیلمبرداری میکنه ؟؟؟ اگه کسی در مورد فیلمبردای این دو تا واقعا خبر داره کمکم کنه ... چون با اینکه از قیافه ی SX20 اصلا خوشم نمیاد ولی مثل اینکه برنده ی میدونه ...

از همه تقاضای کمک دارم ...

prowler88
17-01-2010, 19:07
جالبه ... چون من همه جا خوندم که فیلمبرداری HX1 و FZ35 هر دوشونو 720 * 1280 هست ... تازه تو سایت دیجی کالا به نفع FZ35 گفتن که با 60 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنه ولی HX1 با 30 فریم .... خوب بگذریم چون من کلا از خرید HX1 منصرف شدم و بعد از چند ساعت گشت و گذار تو این سایت و اون سایت به حرف شما رسیدم ... FZ35 و SX20 ... حالا اگه کمکم کنید تا یکی از اینا رو انتخاب کنم ممنون میشم .... چون حسابی بین این دو موندم ...
برتری های FZ35 : نویز کمتر که البته نا چیزه - باطری لیتیومی قابل شارژ - فلاش قوی تر - خوش دستی و زیبایی - سرعت عکسبرداری بالا تر - پشتیبانی از زبان فارسی (ولی مطمئن نیستم که داشته باشه) - فرمت RAW

برتری های SX20 : داشتن کفشک فلاش - مانیتور متحرک - زوم 20x

در مورد فیلمبرداری بعضی دوستان میگن که FZ35 خیلی از SX20 پایین تره ... ولی چطور چنین چیزی میشه وقتی FZ35 با 60 فریم فیلمبرداری میکنه ؟؟؟ اگه کسی در مورد فیلمبردای این دو تا واقعا خبر داره کمکم کنه ... چون با اینکه از قیافه ی SX20 اصلا خوشم نمیاد ولی مثل اینکه برنده ی میدونه ...

از همه تقاضای کمک دارم ...
سلام. سوالاتت رو به صورت موردی جواب میدم:
1. حداکثر رزولوشن فیلمبرداری HX1 همون 1440 هست. FZ35 هم فقط در صورتی که رزولوشنش روی 320x240 باشه قابلیت فیلمبرداری 60 فریم رو داره که من فکر نمیکنم کسی تمایلی به فیلمبرداری با این رزولوشن داشته باشه. ضمنا فیلمبرداری 60 فریم به معنی بهتر بودن فیلمبرداری نیست. 60 فریم برای فیلمبرداری slow motion استفاده میشه. سرعت پخش همون 30 فریم هست.
2. من خودم FZ28 دارم. با این که از مالزی خریدم زبان فارسی هم داره. پس خیالت از این بابت راحت.
3. تو تاپیک های دیگه بارها تفاوت SX20 و FZ35 رو گفتم اینجا هم یه بار دیگه میگم که بدونی هر کدوم چه مزیت هایی نسبت به هم دارند. هیچ کس نمیتونه بگه کدوم یکی بهتره. بستگی به خودت داره:
SX20: قابلیت نصب فلاش, جنس بدنه ی بهتر, ال سی دی متحرک, دوام بیشتر باتری (600 عکس در برابر 460 عکس), چشمی بزرگتر, ماکروی بهتر
FZ35: باتری لیتیومی, نویز کمتر (البته تفاوت اونقدرها هم محسوس نیست), فوکوس بهتر و دقیق تر, محدوده ی دیافراگم بهتر, قابلیت RAW, وزن کمتر, سرعت عکاسی پیاپی بالاتر, و این که به دلیل استفاده از باتری لیتیومی هزینه ی اضافی برای باتری و شارژر نخواهید داشت
4. زوم تله ی SX20 در عمل هیچ تفاوتی با زوم 18 برابر FZ35 نداره. اگه خواستی لینک بدم نمونه عکساشونو ببینی.
5. هیچ وقت سایت های ایرانی رو ملاک قرار نده. چون مطالبشون ناقص و بعضا اشتباه هست. جامع ترین سایت برای اطلاع از مشخصات و بررسی مدل های مختلف dpreview.com هست.

H@di Soft
17-01-2010, 23:58
خوب حالا ... ... تفاوت فیلمبرداری HX1 با FZ35 و SX20 چقده ؟ ... به اندازه ای هست که بشه برتری های کانن و پاناسونیک رو نادیده گرفت ؟ اگه نمونه نشون بدید (لینک بدید ) ممنون میشم ...

راستی اگه خودتون بخواید بگیرید کدوم رو انتخاب میکنید ؟ اگه دلیلشم بگید خیلی خوب میشه .

در ضمن من اصلا از قیمت دوربین و تجهیزاتش مطلع نیستم ... اگه لطف کنید و حدود قیمت در مورد هر 3 مدل دوربین ، فلاش اضافی برای کانن ، رم 32 و 16 یه مارک معتبر ، کیف و پایه بدید ممنون میشم ...

seymour
18-01-2010, 23:37
خوب حالا ... ... تفاوت فیلمبرداری HX1 با FZ35 و SX20 چقده ؟ ... به اندازه ای هست که بشه برتری های کانن و پاناسونیک رو نادیده گرفت ؟ اگه نمونه نشون بدید (لینک بدید ) ممنون میشم ...

راستی اگه خودتون بخواید بگیرید کدوم رو انتخاب میکنید ؟ اگه دلیلشم بگید خیلی خوب میشه .

در ضمن من اصلا از قیمت دوربین و تجهیزاتش مطلع نیستم ... اگه لطف کنید و حدود قیمت در مورد هر 3 مدل دوربین ، فلاش اضافی برای کانن ، رم 32 و 16 یه مارک معتبر ، کیف و پایه بدید ممنون میشم ...
من فکر می کنم کیفیت فیلمبرداری SX20 و FZ35 خوب و مناسب باشه، رزولشون اونها هم بسیار خوبه و برای مصارف مرسوم قطعاً جوابگوئه .. برای یافتن ویدئوهاشون رو وب، از واژه های video sample + اسم مدل استفاده کن.

//

من اگه بودم FZ35 ... نه بدلیل اینکه بقیه بد هستند، صرفاً مجموعه خصوصیاتش رو قدری بیشتر می پسندم..

//

قیمت های روز رو برو جمهوری بپرس .. یا خیلی ساده، شماره تلفن نمایندگی های اینا رو از وب پیدا کن و زنگ بزن و بپرس .. مطمئن تر و راحت تره ..

prowler88
19-01-2010, 10:19

تفاوتشون زیاد نیست. من خودم یه نمونه فیلمش رو روی youtube دیدم.
من هم اگه میخواستم دوربین بگیرم FZ35 رو انتخاب می کردم. بیشتر به خاطر فوکوس و محدوده دیافراگم و باتری لیتیومی.

H@di Soft
19-01-2010, 10:56
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ... prowler88 جون ... من داشتم تو پستها میگشتم که به چیز عجیب برخورد کردم که شما گفته بودید ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSX20
ال سی دی متحرک, چشمی بزرگتر, جنس بدنه ی بهتر, دوام باتری بیشتر, عکس های شارپ تر, ماکروی بهتر, قابلیت نصب فلاش جانبی
FZ35
عملکرد بهتر فوکوس, سبکتر, باتری لیتیومی, محدوده ی دیافراگم بهتر, حذف خودکار انحراف فامی, فیلمبرداری بهتر, سرعت عکاسی پیاپی بیشتر, فرمت RAW

شما گفیتید که فیلمبرداری FZ35 از SX20 بهتره ... در صورتی که خیلی از دوستان فیلمبرداری FZ35 را قابل مقایسه با SX20 نمیدونن و میگن FZ35 خیلی ابتداییه ... میشه یکم بیشتر توضیح بدید ....

در ضمن شنیدم که FZ35 توی شب خیلی نویز داره ... نظر شما چیه ؟؟؟ ... میشه تحملش کرد ؟

noisymind
20-01-2010, 00:20
تفاوتشون زیاد نیست. من خودم یه نمونه فیلمش رو روی youtube دیدم.
من هم اگه میخواستم دوربین بگیرم FZ35 رو انتخاب می کردم. بیشتر به خاطر فوکوس و محدوده دیافراگم و باتری لیتیومی.

من قسمت نظرات یوزرها در Dp رو خوندم. شاید اکثر استفاده کنندگان FZ35 از نویز داشتن عکسها ( در مقابل FZ28 ) گله داشتن. حالا مقایسش رو با SX20 نمیدونم چه نتیجه ای داره.

من عکسهای سمپل این دو دوربین که در سایتها ( همینها که دوستان دادن ) رو مقایسه کردم , به نظرم خودم FZ35 کمی رنگها رو شادابتر نشون میده ( به قول خودم عکسهاش خوشکلتره!) و برا استفاده معمولی خیلی عالی هست ولی وقتی رو عکس زوم میشه ( زوم تا اندازه واقعی خود عکس ) عکسها پر از نویزهای ریز هستند. حتی در نور زیاد.

برعکس در SX20 , در نگاه اول عکسها خیلی بی روح و خشک به نظر بیان , ولی وقتی رو عکس زوم میکنم ( اندازه واقعی خود عکس ) حداقل تو نورآفتاب عکسها نویزی نمیشن و ساف هستند.

prowler88
20-01-2010, 00:52
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ... prowler88 جون ... من داشتم تو پستها میگشتم که به چیز عجیب برخورد کردم که شما گفته بودید ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSX20
ال سی دی متحرک, چشمی بزرگتر, جنس بدنه ی بهتر, دوام باتری بیشتر, عکس های شارپ تر, ماکروی بهتر, قابلیت نصب فلاش جانبی
FZ35
عملکرد بهتر فوکوس, سبکتر, باتری لیتیومی, محدوده ی دیافراگم بهتر, حذف خودکار انحراف فامی, فیلمبرداری بهتر, سرعت عکاسی پیاپی بیشتر, فرمت RAW

شما گفیتید که فیلمبرداری FZ35 از SX20 بهتره ... در صورتی که خیلی از دوستان فیلمبرداری FZ35 را قابل مقایسه با SX20 نمیدونن و میگن FZ35 خیلی ابتداییه ... میشه یکم بیشتر توضیح بدید ....

در ضمن شنیدم که FZ35 توی شب خیلی نویز داره ... نظر شما چیه ؟؟؟ ... میشه تحملش کرد ؟
تفاوت فیلمبرداریشون در حدی نیست که قابل بحث باشه. ولی به نظر من پاناسونیک چون AVCHD داره و فوکوسش دقیق تره میشه گفت از این جهت برتری داره. ضمن این که احتمال میدم میکروفونش از کنان بهتر باشه. حالا شما اگه امکان داره ببینید اون دوستانی که گفته اند فیلمبرداری پاناسونیک ابتداییه از چه نظر گفتند چون برای خودمم جالبه بدونم.
من تفاوت عکس های حساسیت های مختلف هر دو دوربین رو توی یکی از سایت ها مقایسه کردم و نتیجه این بود که پاناسونیک از نظر نویز بهتر عمل میکنه و اگه دقیق بشید نویزش یه مقدار کمتره. البته مسلما از FZ28 نویزش بیشتره. ولی SX20 هم همین وضعیت رو داره. 2 مگاپیکسل بیشتر یعنی نویز بیشتر. من خودم که FZ28 دارم سعی میکنم حتی الامکان حساسیت رو از 400 بیشتر نبرم. اگه دنبال کیس بهتر از این نظر هستید باید برید سراغ SLR ها. یا حداقل G11 و LX3

H@di Soft
20-01-2010, 12:13
اینطور که دوستمون noisymind ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هم چنین میگه پس تصاویر FZ35 هم نویز داره ... با این اوصاف چون فیلمبرداری هم واسم اهمیت داره دوباره HX1 به گزینه هام اضافه شد ... چون حداقل فیلبرداریش یه سر و گردن بالاتر از FZ35 هست ... تصمیم گیری واسم سخت شده ... چون هم فیلمبرداری خوب رو میخوام و هم عکسبرداری خوب ...

H@di Soft
20-01-2010, 12:41
دقیقا بین HX1 و FZ35 موندم ... هم فیلمبرداری واسم مهمه و هم عکس ...
HX1 فیلمبرداری قوی داره ، پاناراما عکس میگیره ، تو شب بهتر از FZ35 عکس میگیره ، 20x زومه ، سرعت عکاسیش خیلی بالاس -- فقط مشکلش عکسبرداری با نویز بالاست که اونم نمی دونم در چه حد هست و آیا میشه تحملش کرد یا نه ؟
ّFZ35 عکسبرداری بهتر (البته در روز) ، فلاش قوی تر ، خوش دستی ، فوکوس بهتر -- مشکلاتی که تا الان بهشون پی بردم ( در مقایسه با HX1 ) : عکسبرداری ضغیف در شب ، فیلمبرداری ضعیفتر

راستش من همه ی پست های مربوطه رو خوندم و هر چی بیشتر دقت میکنم گیج تر میشم ... ولی یه چیزی که بهم ثابت شده اینه که پاناسونیک کاراش بی نقص تره ... prowler88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جون لطفا راهنماییم کنید ... چون تو پستهای دیگه هم که در مورد دوربینا بحث کردید دلایلتون منطقی تره ... :11:

اگه لطف کنید و در مورد این دو مدل بحث کنید ممنون میشم ... با ارائه دلیل .... :31:

noisymind
20-01-2010, 18:31
اینطور که دوستمون noisymind ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هم چنین میگه پس تصاویر FZ35 هم نویز داره ... با این اوصاف چون فیلمبرداری هم واسم اهمیت داره دوباره HX1 به گزینه هام اضافه شد ... چون حداقل فیلبرداریش یه سر و گردن بالاتر از FZ35 هست ... تصمیم گیری واسم سخت شده ... چون هم فیلمبرداری خوب رو میخوام و هم عکسبرداری خوب ...

ببین من خودم بین FZ35 و SX20 l موندم. بهتره خودت عکسهای سمپل رو ببینی . شاید نظر من درباره FZ35 اشتباه باشه. با همه این حرفها همچنان رو نظر خودم هستم که SX20 عکسهاش خیلی بی روح هست.

این نمونه عکسهای FZ35

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/

این هم نمونه عکسهای SX20

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/

این هم نمونه عکسهای HX1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی نتیجه رویوو برای FZ35 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و برای SX20 :

و برای HX1 :

prowler88
20-01-2010, 23:22
دقیقا بین HX1 و FZ35 موندم ... هم فیلمبرداری واسم مهمه و هم عکس ...
HX1 فیلمبرداری قوی داره ، پاناراما عکس میگیره ، تو شب بهتر از FZ35 عکس میگیره ، 20x زومه ، سرعت عکاسیش خیلی بالاس -- فقط مشکلش عکسبرداری با نویز بالاست که اونم نمی دونم در چه حد هست و آیا میشه تحملش کرد یا نه ؟
ّFZ35 عکسبرداری بهتر (البته در روز) ، فلاش قوی تر ، خوش دستی ، فوکوس بهتر -- مشکلاتی که تا الان بهشون پی بردم ( در مقایسه با HX1 ) : عکسبرداری ضغیف در شب ، فیلمبرداری ضعیفتر

راستش من همه ی پست های مربوطه رو خوندم و هر چی بیشتر دقت میکنم گیج تر میشم ... ولی یه چیزی که بهم ثابت شده اینه که پاناسونیک کاراش بی نقص تره ... prowler88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جون لطفا راهنماییم کنید ... چون تو پستهای دیگه هم که در مورد دوربینا بحث کردید دلایلتون منطقی تره ... :11:

اگه لطف کنید و در مورد این دو مدل بحث کنید ممنون میشم ... با ارائه دلیل .... :31:
فکر نمیکنم نویز عکس های FZ35 اینطوری باشه که شما میگین. اتفاقا من فکر میکنم نویز عکس های HX1 بیشتر باشه. هر چند من خودم تا حالا عکس های این دو مدل رو مقایسه نکردم و آدم تا وقتی مقایسه نکرده نمیتونه نظر قطعی بده. ولی نمونه عکس های HX1 رو که دیدم زیاد به دلم ننشست. حتی روی حساسیت های پایین هم نویز تو عکساش دیده میشه. به گفته ی سایت dpreview هم که یه ریویو از این مدل گذاشته بود نویز حساسیت های بالاش بسیار شدیده و سیستم کاهش نویزش هم این وضع رو بدتر کرده. سیستم فوکوس سونی خیلی سریع و دقیق عمل میکنه ولی تو نور کم فوکوس پاناسونیک دقیق تره و از این جهت به HX1 و SX20 ارجحیت داره. یه تفاوت آشکار دیگه سرعت زوم هست که در پاناسونیک به مراتب سریعتره. ماکروی سونی بهتر از پاناسونیکه.
به طور کلی به نظر من اگه فیلمبرداری عالی و عکس قابل قبول میخوای برو سراغ HX1. ولی اگه فیلمبرداری و عکسبرداری خوب رو با هم میخوای FZ35 مناسب تره. اگه خود من باشم FZ35 میخرم. ولی اگه کیفیت عکس HX1 اینی که هست نبود در خریدش شک نمیکردم.

H@di Soft
21-01-2010, 03:41
دوست عزیز sample های FZ35 و SX20 خوب هستن ولی از روی این Sample های HX1 چیزی دستگیرم نشده هنوز ... :41: اگه sample بهتری در اختیارم قرار بدید ممنون میشم ( با سایز اصلی ... نه تصویرهای مقایسه ای ) ...

++ از بررسی تصاویر FZ35 اینا دستگیرم شد :
_ تصاویرس به قول دوستمون شاداب و خوشگلن یعنی رنگها رو قویت شده نشون میده ... هر چند این ویژگی از نظر بعضی یه نقصه و باعث میشه تصاویر از حالت طبیعی خارج بشن ولی به نظر من در عمل و گذشته از این حرفا یه نقطه ی قوته ... چون اگه غیر از این باشه خودم ترجیح میدم با فتوشاپ رنگها رو تقویت کنم ...
_ از لحاظ نویز هم تصاویر قابل قبول هستن و تقریبا میشه گفت از این نظر مشکلی نداره ...
_ جزئیات رو هم خیلی خوب نشون میده حتی اگه در فاصله ی دوری باشن و ریزه کاری ها رو محو و تار نمی کنه ...
_هر چند از روی یه تصویر نمی شه قضاوت کرد ... ولی بر خلاف تبلیغات وسیع منفی که در مورد عکسبرداری این دوربین در محیط های کم نور شده میتونم بگم از لحاظ هر چند نقص داره ولی اون قدری نیست که آدم دل زده بشه ...
( ولی یه نکته که همین جا یادم اومد اینه که به قول prowler88 نباید ایزو رو از 400 بالا برد ... چون غیر از این تصویر خوبی بدست نمیاد )
_ رنگهای متضاد کنار هم رو خوب نشون میده و مثلا رنگ سفید روی رنگ سیاهی که در کنار اونه تاثیر نمیذاره ...
_فقط یه مشکلی که بهش برخوردم : تو یکی از تصاویرش کناره های تصویر کشیده شده ... نمی دونه چرا این شکلی شده ... ولی هر چی هست فقط توی یک مورد اینو دیدم ...
==> در کل تصاویرش راضی کننده بودن ... مخصوصا توی محیط های باز که واقعا بی نقص بودن و میشه گفت این نقطه ی قوتشه .

++ از بررسی تصاویر SX20 اینا فهمیدم :
_ رنگ بندی تصاویر یه خورده ضعیفه و رنگ ها رو بی قول noisymind بی روح و خشک نشون میده و یکم آدم دل زده میشه ...
_ نویز تصاویر خوبه ولی به هیچ وجه به خوبی FZ35 نیست ... و میشه گفت با نظر noisymind مخالف هستم ...
_ جزئیات تصاویر رو یکم محو میکنه و باز هم از این لحاظ به FZ35 نمیرسه ...
_ ولی در مورد عکسبرداری در محیط های کم نور خوب عمل میکنه و خیلی بهتر از FZ35 هست ... توی محیط های کم نور رفتار نویزی بهتری داره ... ولی فکر کنم در ایزوهای بالا عملکرد FZ35 بهتر از SX20 باشه ... (مطمئن نیستم ... حتی اگر اینطور باشه خیلی تفاوت نمیکنه ... مگه خیلی زوم کنی تا متوجه بشی )
==> در کل تصاویرش خوب هستن و با اینکه این دوربین از لحاظ عکسبرداری نسبت به FZ35 ضغیفتره ولی عملکرد خوبی داره ... این رو هم اضافه میکنم که SX20 در محیط های کم نور ، بدون فلاش خیلی بهتر از FZ35 هست ...

noisymind جون ... گزینه های من FZ35 و HX1 بود ... چون من قبل از این هم پی برده بودم که SX20 از لحاظ عکس به FZ35 نمیرسه و از گزینه هام حذفش کرده بودم ... و حالا به خاطر فیلمبرداری قوی HX1 دچار تردید شدم که به لطف شما میخوام رفعش کنم ... اگه میشه چند تا Sample خوب و قابل بررسی از HX1 بهم نشون بدید ... لطفا ... تا ببینم چقدر از FZ35 پایین تره ... و بعد هم برم سراغ بررسی فیلم ها ...

تا اینجا من اینا رو فهمیدم ... و با اینکه تصاویر HX1 رو ندیدم خیلی نسبت به FZ35 امیدوار شدم ... ممنون ... بازم کمکم کنید ... لطفتون رو فراموش نمی کنم ...

habib mahvare
21-01-2010, 06:31
مثل اينكه منم بايد واردعمل بشم كه از هردوشون استفاده كرده و ميكنم (hx1 داشتم-fz35 دارم)كيفيت فيمبرداريشون تو رنگ و شفافيت فرقي نداره فقط تو رزولوشن فرق داره -صداي fz35 عالي تر و شفافتره-عكس روز fz35 بهتره-در عوض عكس شب hx1 بهتره-ولي در fz35 ميتونين با گزينه محدود نگه داشتن ايزو تا 200 تا حدود زيادي اين مشكلو حل كنين-منو ها و اپشنهاي fz35 خيلي بيشتر و متنوعتر از hx1 هستش-باطري fz35 بهتره-كيفيت ساخت hx1 بهتره-fz35 سبكتره-hx1 پاناروما داره ولي واسهfz35 بايد از طريق نرم افزارش تو كامپيوتر اجرا بشه-روي fz35در كنار گزينه اتوماتيك بر روي كليد چرخاننده بالاي دوربين مودي وجود داره به نام كنترل رنگ كه مقدار روشنايي و گرمي و سردي رنگ و ميزان رنگ رو به سرعت ميتونين تنظيم بكنين وقتي كه در نور روز مقدار رنگ رو بالا ميبرم واقعا عكسهاي بي نظيري ثبت ميكنه-يادم نيست كه hx1 زوم ديجيتال داشت يا نه ولي زوم ديجيتال fz35 خيلي كارايي داره مثلا روي حالت تله بر روي كنتور گاز خونتون در حياط منزل پس از زوم 18 اپتيكال زوم ديجيتال به كارتون مياد و ميتونين ريز ترين عددها رو هم ثبت كنين بايد استفاده كنين تا بدونين من چي ميگم من تونسم مشخصات ال ان بي ديش همسايمونو چند خونه اون ورتر رو به كمك زوم ديجيتال ثبت كنم -هر دو منو فارسي دارن- در كل نسبت به قيمت fz35 بهتره و اون چيزاييكه من ميخوامو داره-بقيه اش به عهده دوستان.

H@di Soft
21-01-2010, 20:58
ممنون habib mahvareh ... راستش من تمام پستهايي که قبلا فرستادید رو خوندم و خيلي دوست داشتم از شما نظر خواهي کنم چون هر دوشون رو تجربه کرديد ... ولي متاسفانه چون تازه شروع به فعاليت کردم امکان دسترسي و ارتباط برقرار کردن با شما وجود نداشت ... حالا خيلي خوشحالم که شما داوطلبانه ميخوايد من رو راهنمايي کنيد ... خوب بگذريم ...

اگه اشتباه نکنم شما چند وقت پيش ، توي پستاي اولتون گفته بوديد که با HX1 فيلم ميگيريد و بعد هم از فيلم گرفته شده عکس !!! خوب هر چند اين کار درستي نيست ولي نشون دهنده ي کيفيت فيلمه ... حالا با FZ35 اين کار رو ميتونيد انجام بديد ... يعني کيفيت فيلم در اين حد هست ؟ ... و بعد هم يادمه گفته بوديد که فيلم هاش "روي هندي كم سوني sr47 رو كم كرد " ... حالا فيلم FZ35 هم ميتونه چنين رقابتي با دوربين فيلمبرداري کنه ؟ (هر چند دوربين فيلمبرداري قابليت هايي داره که يه دوربين عکسبرداري هيچ وقت نميتونه داشته باشه ) ... و همین طور در مورد عکساش تو شب چطوره ؟ ... قابل تحمل هستن و در حدی هست که آزار دهنده نباشن ؟ ... مصرف باطریش موقع فیلمبرداری چطوره ؟ یکی از دوستان گفته بود موقع فیلمبرداری سریع خالی میکنه ؟ چنین چیزی صحت داره ؟ ...

راستی قیمت الان FZ35 چنده؟
یه رم هم باید بگیرم ... یا 16 و یا 8 ... چه مدلی بگیرم خوبه (قیمتش خیلی زیاد نباشه ) ... اگه قیمت رو هم بدید که خیلی خوبه ...
کیف چی ... باید بگیرم یا همون مال خودش خوبه ؟

شرمنده ... سوالاتم زیاده ... ممنون میشم جوابم رو بدید ...

noisymind
22-01-2010, 00:31
نمونه عکسهای HX1 :

تو صفحات دیگه هم توضیحات کامل راجع به محصول هست.

habib mahvare
22-01-2010, 06:20
ممنون habib mahvareh ... راستش من تمام پستهايي که قبلا فرستادید رو خوندم و خيلي دوست داشتم از شما نظر خواهي کنم چون هر دوشون رو تجربه کرديد ... ولي متاسفانه چون تازه شروع به فعاليت کردم امکان دسترسي و ارتباط برقرار کردن با شما وجود نداشت ... حالا خيلي خوشحالم که شما داوطلبانه ميخوايد من رو راهنمايي کنيد ... خوب بگذريم ...

اگه اشتباه نکنم شما چند وقت پيش ، توي پستاي اولتون گفته بوديد که با HX1 فيلم ميگيريد و بعد هم از فيلم گرفته شده عکس !!! خوب هر چند اين کار درستي نيست ولي نشون دهنده ي کيفيت فيلمه ... حالا با FZ35 اين کار رو ميتونيد انجام بديد ... يعني کيفيت فيلم در اين حد هست ؟ ... و بعد هم يادمه گفته بوديد که فيلم هاش "روي هندي كم سوني sr47 رو كم كرد " ... حالا فيلم FZ35 هم ميتونه چنين رقابتي با دوربين فيلمبرداري کنه ؟ (هر چند دوربين فيلمبرداري قابليت هايي داره که يه دوربين عکسبرداري هيچ وقت نميتونه داشته باشه ) ... و همین طور در مورد عکساش تو شب چطوره ؟ ... قابل تحمل هستن و در حدی هست که آزار دهنده نباشن ؟ ... مصرف باطریش موقع فیلمبرداری چطوره ؟ یکی از دوستان گفته بود موقع فیلمبرداری سریع خالی میکنه ؟ چنین چیزی صحت داره ؟ ...

یه رم هم باید بگیرم ... یا 16 و یا 8 ... چه مدلی بگیرم خوبه (قیمتش خیلی زیاد نباشه ) ... اگه قیمت رو هم بدید که خیلی خوبه ...

خوب اين قضيه تو هرجا به درد نميخوره مگه تو عروسي و جشنها كه سوژه زياد باشه خيلي خوبه چون ميشه فريم به فريم صحنه مورد نظر رو برسي كرد-گفتم كه فيلمبرداريش ار نظر كيفيت و رنگ فرقي نداره فقط اگه خواستي از فيلم عكس بگيري بيشتر از رزولوشن 1280 در 720 نميتوني انجام بدي ولي واسه سوني بالاتر ميشه و كيفيت عكسهات هم چيزي تو مايه هاي عكسهاي گرفته شده با موبايلهاي دو ربين دار با مگا پيكسل بالا ميشه -با دوربين فيلبرداري معمولي رقابت ميكنه كه هيچ بلكه سرتر از اون هم هست البته دوربينهاي درحد همون sr47 و sr67-از نظر باطري هم مطمئن باش سرتر از سونيه-lcd لوميكس هم بهتر از سونيه شفافتره و رنگها رو هم بهتر نشون ميده -رم هم براش دل به دريا بزن و 16 گولد مارك پاناسونيك كلاس 10بخر درسته گرونه (حدود 70 تومن) ولي ارزشش رو داره من 4 سيلور خريدم پشيمونم-با همين 4 سيلور من 56 دقيقه در روز عاشورا فيلم گرفتم اخر هم يك چراغ باطري از 3 چراغ باطري روشن مونده بود حالا راضي شدي-كيف خودش هم همون كيف ابي رنگه كه حرف نداره و رايگان روش ميدن-در مورد عكس شبهاش هم اگه با تنظيماتش عكس بگيري نتيجه بهتري خواهي داشت

noisymind
22-01-2010, 09:33
این هم چند نمونه عکس SX20 در کنار FZ35 , به نظر من که نویز FZ35 بیشتره ولی همین پردازشی که کنن برا کمتر شدن نویز انجام میده باعث میشه جزیات ریز کمی محو بشه

Canon PowerShot SX20 IS

Panasonic Lumix DMC-FZ38 / FZ35

f5.7, 80 ISO

f5.6 , 80 ISO

f5.7, 80 ISO

f5.6 , 80 ISO

f5.7, 80 ISO

f5.6 , 80 ISO

f5.7, 80 ISO

f5.6 , 80 ISO

prowler88
22-01-2010, 09:49
++ از بررسی تصاویر FZ35 اینا دستگیرم شد :
_ تصاویرس به قول دوستمون شاداب و خوشگلن یعنی رنگها رو قویت شده نشون میده ... هر چند این ویژگی از نظر بعضی یه نقصه و باعث میشه تصاویر از حالت طبیعی خارج بشن ولی به نظر من در عمل و گذشته از این حرفا یه نقطه ی قوته ... چون اگه غیر از این باشه خودم ترجیح میدم با فتوشاپ رنگها رو تقویت کنم ...
_ از لحاظ نویز هم تصاویر قابل قبول هستن و تقریبا میشه گفت از این نظر مشکلی نداره ...
_ جزئیات رو هم خیلی خوب نشون میده حتی اگه در فاصله ی دوری باشن و ریزه کاری ها رو محو و تار نمی کنه ...
_هر چند از روی یه تصویر نمی شه قضاوت کرد ... ولی بر خلاف تبلیغات وسیع منفی که در مورد عکسبرداری این دوربین در محیط های کم نور شده میتونم بگم از لحاظ هر چند نقص داره ولی اون قدری نیست که آدم دل زده بشه ...
( ولی یه نکته که همین جا یادم اومد اینه که به قول prowler88 نباید ایزو رو از 400 بالا برد ... چون غیر از این تصویر خوبی بدست نمیاد )
_ رنگهای متضاد کنار هم رو خوب نشون میده و مثلا رنگ سفید روی رنگ سیاهی که در کنار اونه تاثیر نمیذاره ...
_فقط یه مشکلی که بهش برخوردم : تو یکی از تصاویرش کناره های تصویر کشیده شده ... نمی دونه چرا این شکلی شده ... ولی هر چی هست فقط توی یک مورد اینو دیدم ...
==> در کل تصاویرش راضی کننده بودن ... مخصوصا توی محیط های باز که واقعا بی نقص بودن و میشه گفت این نقطه ی قوتشه .

++ از بررسی تصاویر SX20 اینا فهمیدم :
_ رنگ بندی تصاویر یه خورده ضعیفه و رنگ ها رو بی قول noisymind بی روح و خشک نشون میده و یکم آدم دل زده میشه ...
_ نویز تصاویر خوبه ولی به هیچ وجه به خوبی FZ35 نیست ... و میشه گفت با نظر noisymind مخالف هستم ...
_ جزئیات تصاویر رو یکم محو میکنه و باز هم از این لحاظ به FZ35 نمیرسه ...
_ ولی در مورد عکسبرداری در محیط های کم نور خوب عمل میکنه و خیلی بهتر از FZ35 هست ... توی محیط های کم نور رفتار نویزی بهتری داره ... ولی فکر کنم در ایزوهای بالا عملکرد FZ35 بهتر از SX20 باشه ... (مطمئن نیستم ... حتی اگر اینطور باشه خیلی تفاوت نمیکنه ... مگه خیلی زوم کنی تا متوجه بشی )
==> در کل تصاویرش خوب هستن و با اینکه این دوربین از لحاظ عکسبرداری نسبت به FZ35 ضغیفتره ولی عملکرد خوبی داره ... این رو هم اضافه میکنم که SX20 در محیط های کم نور ، بدون فلاش خیلی بهتر از FZ35 هست ...

noisymind جون ... گزینه های من FZ35 و HX1 بود ... چون من قبل از این هم پی برده بودم که SX20 از لحاظ عکس به FZ35 نمیرسه و از گزینه هام حذفش کرده بودم ... و حالا به خاطر فیلمبرداری قوی HX1 دچار تردید شدم که به لطف شما میخوام رفعش کنم ... اگه میشه چند تا Sample خوب و قابل بررسی از HX1 بهم نشون بدید ... لطفا ... تا ببینم چقدر از FZ35 پایین تره ... و بعد هم برم سراغ بررسی فیلم ها ...

تا اینجا من اینا رو فهمیدم ... و با اینکه تصاویر HX1 رو ندیدم خیلی نسبت به FZ35 امیدوار شدم ... ممنون ... بازم کمکم کنید ... لطفتون رو فراموش نمی کنم ...
یه مساله ای که من الان متوجه شدم اینه که ظاهرا شما بین عکس های نور کم و عکس با حساسیت بالا فرق میذارین. در صورتی که وقتی گفته میشه عکس در نور کم منظور همون عکسی هست که با حساسیت بالا گرفته شده. از این نظر پاناسونیک نویزش کمتر هست.
در مورد نمونه عکس هم همون لینکی که دوستمون داد خیلی خوبه. تو همون ریویو گفته که نویز HX1 روی حساسیت های بالا شدیده و عملا قابل استفاده نیست.

يادم نيست كه hx1 زوم ديجيتال داشت يا نه ولي زوم ديجيتال fz35 خيلي كارايي داره مثلا روي حالت تله بر روي كنتور گاز خونتون در حياط منزل پس از زوم 18 اپتيكال زوم ديجيتال به كارتون مياد و ميتونين ريز ترين عددها رو هم ثبت كنين بايد استفاده كنين تا بدونين من چي ميگم من تونسم مشخصات ال ان بي ديش همسايمونو چند خونه اون ورتر رو به كمك زوم ديجيتال ثبت كنم
البته باید این نکته رو بدونید که زوم دیجیتال اصولا یک قابلیت فانتزی هست و نمیتونه معیاری برای خرید دوربین باشه. مهم زوم اپتیکال هست. کاری که زوم دیجیتال انجام میده اینه که از عکسی که روی سنسور نقش میبنده یه قسمتش رو جدا میکنه و بزرگ می کنه و بعد به شما نشون میده. مثل این می مونه که بعد از این که عکس رو گرفتین با کامپیوتر روی عکس زوم کنید (که مسلما کیفیتش خیلی پایین تر خواهد بود).

این موردی که دوستمون اشاره کردند احتمالا از نظر رزولوشن گفته اند. چون فکر نمیکنم از نظر کیفیت در حد یه دوربین فیلمبرداری باشه. مثلا مقایسه ی فیلمبرداری دوربین عکاسی و دوربین فیلمبرداری در شب این تفاوت رو محسوس میکنه.
این که باتری موقع فیلمبرداری زود خالی میکنه وضعیتیه که در مورد همه ی دوربینا وجود داره. و طبیعی هم هست. چون فیلمبرداری از عکس های پشت سر هم تشکیل شده و سیستم فوکوس دوربین هم به طور مداوم در حال کار هست و... .
در مورد memory هم به نظر من یه 8 گیگ کلاس 6 اگه بگیرید براتون کافیه. من خودم از مموری 4 گیگ کلاس 4 پاناسونیک استفاده میکنم و تا حالا احساس کمبود نکردم. چه از نظر فیلمبرداری HD و چه از نظر حجم فیلمبرداری و عکسبرداری و چه موقع عکاسی burst. قیمت خود دوربین الان باید حدود 420 باشه.
ببینید اگه کیف خودش مناسبه و دوربین به راحتی توش جا میشه از همون استفاده کنید. ولی متاسفانه تو ایران این چیزا دیده میشه که کیف یه مدل دیگه رو میذارن رو دوربین یا بدون کیف میدن یا به هر صورت با اون چیزی که تو خارج از کشور شما دریافت میکنید فرق داره. البته به فروشنده هم ربط داره. یکی ممکنه دوربین رو با مموری بده یکی دیگه بدون مموری.

prowler88
22-01-2010, 09:55
این هم چند نمونه عکس SX20 در کنار FZ35 , به نظر من که نویز FZ35 بیشتره ولی همین پردازشی که کنن برا کمتر شدن نویز انجام میده باعث میشه جزیات ریز کمی محو بشه

من تفاوت محسوسی تو عکساشون از نظر نویز احساس نکردم (البته به این نکته توجه داشته باشید که عکس هایی که قرار دادید روی حساسیت پایه گرفته شده اند و با افزایش حساسیت احتمالا کفه ی ترازو به سمت پاناسونیک سنگینی میکنه). ولی مساله ای که خیلی محسوسه و یه مقدار عذاب آور هست انحراف فامی کنان هست که زیاده و تقریبا تو همه ی عکساش وجود داره. در حالی که پاناسونیک سیستم حذف خودکار انحراف فامی داره و این باعث میشه تو عکسای پاناسونیک یا این مشکل وجود نداشته باشه یا خیلی کم باشه.

noisymind
22-01-2010, 10:37
من تفاوت محسوسی تو عکساشون از نظر نویز احساس نکردم (البته به این نکته توجه داشته باشید که عکس هایی که قرار دادید روی حساسیت پایه گرفته شده اند و با افزایش حساسیت احتمالا کفه ی ترازو به سمت پاناسونیک سنگینی میکنه). ولی مساله ای که خیلی محسوسه و یه مقدار عذاب آور هست انحراف فامی کنان هست که زیاده و تقریبا تو همه ی عکساش وجود داره. در حالی که پاناسونیک سیستم حذف خودکار انحراف فامی داره و این باعث میشه تو عکسای پاناسونیک یا این مشکل وجود نداشته باشه یا خیلی کم باشه.

خب شاید من خیلی زیادی حساسم :31: ولی چند نمونه رو مشخص کردم . قسمتهای مشخص شده تو FZ35 نسبت به عکس کنن , کمی نویزی تر هستند و به قول خودم دون دون تر هستند. البته همین دون دون شدن باعث میشه جزیات ریز بهتر نشون داده بشه به نسبت کنن که برا از بین بردن این نویز , کلا اون قسمت از عکس ساف و صیقلی شده!:31:
الان فقط به قسمتهای که با بیضی مشخص شده دقت کنید.

FZ35

SX20 :

نکته جالب دیگه اینکه , قسمتهایی رو که در عکس کنن مشخص کردم , یک نوار سبز رنگ اینجاد شده , یعنی رنگ رو خیلی زیاد قاطی کرده!!! که تو FZ35 اینطوری نیست. حالا قسمتهایی که با مستطیل مشخص شده رو مقایسه کنید.

H@di Soft
22-01-2010, 11:12
در مورد باطری یکی از دوستان گفته بود تو یه ربع / 20 دقیقه خالیه !!! ... من از این تعجب کرده بودم ... وگر نه معلومه که موقع فیلمبرداری باطری خیلی سریع تر از عکسبرداری خالی میشه ...

در مورد نویز و نشون دادن جزئیات عکس SX20 و FZ35 ، من این عکسها رو دیده بودم : ( تو سایز اصلی عکس ، تفاوت کاملا مشخصه )

FZ35 :

SX20 :

تو این عکسها هم ، تفاوت نویز و تفاوت پردازش رنگ با هم دیده میشه ...
FZ35 :

SX20 :

در مورد این عکس کسی نظری داره ؟ ... نمی دونم چرا از گوشه ها عکس کشیده شده !!! ( این عکس مربوط به FZ35 هست )

H@di Soft
22-01-2010, 11:20
noisymind جون ... این نویز های نهایی زیاد مشخص نیست و توی کیفیت زیاد تاثیر نمیذاره ... حتی واسه پیدا کردن این نویز ها باید روی تصاویر خیلی دقیق بشی ... در ضمن فتوشاپ پلاگینهایی داره که این کار رو خیلی خوب تر انجام میدن (اگه خواستید بهتون معرفی کنم ) ... ولی پلاگین های فتوشاپ هم باعث میشن جزئیات ریز ناپدید بشه ... پس این قابلیت همه جا هم کاربرد نداره ... فکر میکنم سرعت عکسبرداری نسبتا پایین SX20 در مقایسه با FZ35 هم به خاطر همین پردازش ها(ی نرم افزاری) باشه ...

Senator_F
22-01-2010, 12:42
خب شاید من خیلی زیادی حساسم :31: ولی چند نمونه رو مشخص کردم . قسمتهای مشخص شده تو FZ35 نسبت به عکس کنن , کمی نویزی تر هستند و به قول خودم دون دون تر هستند. البته همین دون دون شدن باعث میشه جزیات ریز بهتر نشون داده بشه به نسبت کنن که برا از بین بردن این نویز , کلا اون قسمت از عکس ساف و صیقلی شده!:31:
الان فقط به قسمتهای که با بیضی مشخص شده دقت کنید.

FZ35

SX20 :

نکته جالب دیگه اینکه , قسمتهایی رو که در عکس کنن مشخص کردم , یک نوار سبز رنگ اینجاد شده , یعنی رنگ رو خیلی زیاد قاطی کرده!!! که تو FZ35 اینطوری نیست. حالا قسمتهایی که با مستطیل مشخص شده رو مقایسه کنید.

نکته ای که من توی این عکس ها دیدم،اینه که پاناسونیک هم همون مشکل انحراف فامی رو داره،ولی توی خود دوربین سعی می کنه اونها رو از بین ببره،و همین مساله باعث میشه دقیقا همون نقاطی که کنون انحراف فامی داره،پاناسونیک کمی محوی رو داشته باشه.

canon

panasonic

noisymind
22-01-2010, 12:47
عذر میخوام. منظور از انحراف فامی چی هست؟

Senator_F
22-01-2010, 13:10
عذر میخوام. منظور از انحراف فامی چی هست؟

توی نقاطی از تصویر که کنتراست (اختلاف قسمت روشن و تاریک) زیاد باشه،یه هاله رنگی (معمولا بنفش رنگ و گاهی زرد،سبز یا نارنجی) تشکیل میشه که به اون انحراف فامی میگن.

habib mahvare
22-01-2010, 21:10
یه مساله ای که من الان متوجه شدم اینه که ظاهرا شما بین عکس های نور کم و عکس با حساسیت بالا فرق میذارین. در صورتی که وقتی گفته میشه عکس در نور کم منظور همون عکسی هست که با حساسیت بالا گرفته شده. از این نظر پاناسونیک نویزش کمتر هست.
در مورد نمونه عکس هم همون لینکی که دوستمون داد خیلی خوبه. تو همون ریویو گفته که نویز HX1 روی حساسیت های بالا شدیده و عملا قابل استفاده نیست.

البته باید این نکته رو بدونید که زوم دیجیتال اصولا یک قابلیت فانتزی هست و نمیتونه معیاری برای خرید دوربین باشه. مهم زوم اپتیکال هست. کاری که زوم دیجیتال انجام میده اینه که از عکسی که روی سنسور نقش میبنده یه قسمتش رو جدا میکنه و بزرگ می کنه و بعد به شما نشون میده. مثل این می مونه که بعد از این که عکس رو گرفتین با کامپیوتر روی عکس زوم کنید (که مسلما کیفیتش خیلی پایین تر خواهد بود).

این موردی که دوستمون اشاره کردند احتمالا از نظر رزولوشن گفته اند. چون فکر نمیکنم از نظر کیفیت در حد یه دوربین فیلمبرداری باشه. مثلا مقایسه ی فیلمبرداری دوربین عکاسی و دوربین فیلمبرداری در شب این تفاوت رو محسوس میکنه.
این که باتری موقع فیلمبرداری زود خالی میکنه وضعیتیه که در مورد همه ی دوربینا وجود داره. و طبیعی هم هست. چون فیلمبرداری از عکس های پشت سر هم تشکیل شده و سیستم فوکوس دوربین هم به طور مداوم در حال کار هست و... .
در مورد memory هم به نظر من یه 8 گیگ کلاس 6 اگه بگیرید براتون کافیه. من خودم از مموری 4 گیگ کلاس 4 پاناسونیک استفاده میکنم و تا حالا احساس کمبود نکردم. چه از نظر فیلمبرداری HD و چه از نظر حجم فیلمبرداری و عکسبرداری و چه موقع عکاسی burst. قیمت خود دوربین الان باید حدود 420 باشه.
ببینید اگه کیف خودش مناسبه و دوربین به راحتی توش جا میشه از همون استفاده کنید. ولی متاسفانه تو ایران این چیزا دیده میشه که کیف یه مدل دیگه رو میذارن رو دوربین یا بدون کیف میدن یا به هر صورت با اون چیزی که تو خارج از کشور شما دریافت میکنید فرق داره. البته به فروشنده هم ربط داره. یکی ممکنه دوربین رو با مموری بده یکی دیگه بدون مموری.
1.در شرايط برابر بودن اندازه زوم اپتيكال زوم ديجيتال هم ميتونه پوئن مثبت باشه كه fz35 داره
2.واسه فيلمبرداري HD هم درسته حداقل 8 مناسبه ولي اگه 16 خريداري بشه توجاهايي كه ازكامپيوتر دور هستيم و مشكل باطري وجود نداره هم كارسازه .براي جاهايي كه نياز به 4 ساعت فيلمبرداري لازمه به درد ميخوره.
3.كيف ابي رنگي كه من رو دوربين گرفتم بسيار مناسب هستش.بسيار جمع و جوره و عايقهاي ضربه گير داخلي هم داره

noisymind
22-01-2010, 22:55
چند نمونه عکس دیگه :

noisymind
22-01-2010, 23:39
یک سوال: آیا این دوربینها امکان Save کردن تنظیمات رو دارن؟ که اگه در یک مکانی به خاطر صرفه جویی باتری مجبور به خاموش کردن داشتیم , بعد از روشن کردن دوباره باید همه چیز رو تنظیم کرد؟

habib mahvare
23-01-2010, 00:20
یک سوال: آیا این دوربینها امکان Save کردن تنظیمات رو دارن؟ که اگه در یک مکانی به خاطر صرفه جویی باتری مجبور به خاموش کردن داشتیم , بعد از روشن کردن دوباره باید همه چیز رو تنظیم کرد؟
fz35كه داره بقيه هم مطمئنا دارن

panther99
23-01-2010, 01:44
یکی از دوستان من چند وقت پیش سونی hx1 گرفته 560 تومن .
فقط یه جمله بهم گفت :
هرچی که از یه دوربین میخوای ( چه عکاسی و چه فیلمبرداری ) بهت میده این دوربین . عکسهای عالی تصاویر عالی و صدای فوق العاده !!!!!!
من بودم ، بدون شک به دوربین دیگه ای فکر نمیکردم !!

H@di Soft
23-01-2010, 15:09
panther99 جون ... این که نشد دلیل !؟!! ... بعد از بررسی باید تصمیم گرفت ... سر اینکه فلانی گفته خوبه ، فلانی گفته بده نمیشه اطمینان حاصل کرد ... شاید از دیدگاه دوست شما همه چیزش عالی بوده ... ... ... خلاصه خود دانی ... اینم شیوه ی تحقیق و بررسی شماست ... ولی بهتره بدونی HX1 با اینکه عالی فیلم میگیره و هنوز هم یکی از گزینه های احتمالی منه ، ولی عکساش خیلی تعریفی نیست و زیاد نویز داره ... فلاشش زیاد قوی نیست ... سریع فوکوس نمیکنه (در مقایسه با هم رده های خودش ) ... تو نور کم یه خورده رنگها رو قاطی میکنه ... قیمتشم که بالاست ... ... ...

حالا با این وجود نمی دونم چطور دوست شما گفته : "عکسهای عالی تصاویر عالی" ... در مورد صداش هم باید بگم چیزی از FZ35 و هم رده هاش بیشتر نداره ... تنها برتریش فیلمبرداریه ... البته منظورم این نیست که اصلا عکساش به درد نمی خوره ... بلکه منظورم اینه که از بقیه پایین تره ...

noisymind
23-01-2010, 18:53
fz35كه داره بقيه هم مطمئنا دارن

شارژر و باتری هم با پاناسونیک هست؟

seymour
23-01-2010, 20:59
بله - اینطور که برمیاد هردوی اینها در جعبه وجود داره .. (من در ریویو این رو خوندم و در سایت های ایرانی هم گفته شده که شارژر داره)

prowler88
24-01-2010, 21:18
2.واسه فيلمبرداري HD هم درسته حداقل 8 مناسبه ولي اگه 16 خريداري بشه توجاهايي كه ازكامپيوتر دور هستيم و مشكل باطري وجود نداره هم كارسازه .براي جاهايي كه نياز به 4 ساعت فيلمبرداري لازمه به درد ميخوره.

حرف شما کاملا درسته. ولی خب نظر شخصی من اینه که اگه کسی در حدی نیاز به فیلمبرداری داشته باشه که بخواد 4 ساعت با دوربین فیلمبرداری کنه بهتره دوربین فیلمبرداری بخره. من خودم تا حالا بیشتر از 5-6 دقیقه به طور مداوم با دوربینم فیلم نگرفتم.

بله. همه شون این امکان رو دارند.
کنان رو نمیدونم ولی پاناسونیک دو تا حالت CUSTOM داره که میتونین یک سری تنظیمات رو روشون اعمال کنید و هر بار که به این تنظیمات نیاز داشتید فقط کافیه بذارینش روی حالت CUSTOM 1 یا CUSTOM 2

بله. تا اونجا که من میدونم تمامی مدل هایی که مجهز به باتری لیتیومی هستند باتری و شارژر همراهشون هست.

H@di Soft
25-01-2010, 02:21
ببخشید ... فیلتر UV چیه و چه کاری انجام میده ؟ گرونه یا ارزون ؟ ... و در ضمن چه فیلتر های دیگه ای وجود داره (کارشون چیه) ... برای FZ35 میخوام ...

prowler88
25-01-2010, 14:29
ببخشید ... فیلتر UV چیه و چه کاری انجام میده ؟ گرونه یا ارزون ؟ ... و در ضمن چه فیلتر های دیگه ای وجود داره (کارشون چیه) ... برای FZ35 میخوام ...
انواع و اقسام فیلتر وجود داره. فیلتر UV قیمتش اونقدرا زیاد نیست. مثلا 20 تومن

فیلتر Clear
clear به فیلتری گفته میشه که کاملا نامرئیه و هیچ تاثیری روی نور نداره. این فیلتر برای محافظت از لنز استفاده میشه.
فیلتر UV
باعث میشه اثراتی (تار شدن) که به خاطر تابش نور خورشید ممکنه روی عکس ایجاد بشه کم بشه. این فیلتر هم تقریبا نامرئیه و میتونه همیشه روی لنز باقی بمونه تا به عنوان یه محافظ هم مورد استفاده قرار بگیره.
فیلترهای رنگی
برای اصلاح رنگ های محیط در نورهای مختلف استفاده میشه. مثلا یه فیلتر آبی میتونه برای کم کردن رنگ قرمز و بیشتر کردن رنگ آبی عکس به کار بره. البته این نوع فیلترها با فراگیر شدن عکاسی دیجیتال این روزها کمتر استفاده میشن. یا بعضی فیلترها هستند که یک رنگ رو جذب میکنند و بقیه ی رنگ ها رو از خود عبور میدن. فیلترهای رنگی همچنین میتونن برای تغییر کنتراست عکس های سیاه و سفید به کار برن.
فیلتر پولاریزه
برای مواقعی به کار میره که عکاس میخواد انعکاس های مزاحم موجود روی شیشه رو از بین ببره. مثلا وقتی از یه ماشین با فیلتر پولاریزه عکس گرفته میشه انعکاس های روی شیشه ی ماشین تو عکس مشخص نیست.
فیلتر ND
فیلتری هست که نور همه ی رنگ ها رو به یک اندازه کاهش میده. از این فیلتر در مواقعی استفاده میشه که عکاس قصد داره از سرعت شاتر پایین تر یا دیافراگم بازتر استفاده کنه بدون این که عکس روشن تر از حد معمول بشه.
فیلتر ستاره (Star Filter)
نورهای موضعی موجود در عکس رو مثل ستاره نشون میده. به صورتی که انگار از نورهای داخل کادر شعاع هایی ساطع شده. تعداد شعاع ها بسته به فیلتر فرق میکنه.
diffusion filter
برای سافت کردن سوژه استفاده میشه و بیشتر برای عکاسی پرتره کاربرد داره.

ehsanrobo
14-04-2010, 13:41
سلام دوستان یکی بداد ما برسه...:19::19:
من تو خرید fz35 و SX20 IS موندم.....

چون من زیاد از عکاسی ماکرو استفاده می کنم SX20 انتخاب کردم.آخه با FZ35 تا یک سانتیمتر می شه به سوژه نزدیک شد اما در SX20 می تونی تقریبا به سوژه بچسبی!!! به نظرم اسم این قابلیت سوپز ماکروست .. من فکر می کنم که این نسبت به 1 سانت خیلی بهتره(اگه دوستان اینطور فکر نمی کنن حتما بگن...) تا اونجایی که من می دونم این حالت ماکروی SX مثل ذره بین قوی (خیلی قوی) عمل می کنه. برای مثال اگر با این قابلیت لنز به یه شلوار لی تقریبا بچسبونی می تونی از تار و پودش به خوبی عکس بگیری..... اما فکر نکنم که توی FZ35 اینطور باشه..(اگه هست لطفا منو بی خبر نذارید)(توی حالت ماکرو کدوم بهتره؟)

دوستان اگر این قابلیت رو نداشت حتما می رفتم سراغ FZ35 . اگه FZ35 به همین مقدار قوی بگید که من برم همینو بخرم.....

اگه اینطور نیست دوستان دیگه منو دودل نکنید. اگر فکر می/نمی کنید SX20 نسبت به پولی که در قبالش میدم خوبه حتما یه OK یا NO خشک و خالی برام بذارید. واقعا ممنون می شم.(آخه من یه جورایی SX20 سفارش دادم/ البته امکان لغوش هم هست)

خیلی خیلی ممنون میشم منو از این دودلی نجات بدید:11::11:

rostamiani
14-04-2010, 15:11
سلام دوستان یکی بداد ما برسه...:19::19:
من تو خرید fz35 و SX20 IS موندم.....

چون من زیاد از عکاسی ماکرو استفاده می کنم SX20 انتخاب کردم.آخه با FZ35 تا یک سانتیمتر می شه به سوژه نزدیک شد اما در SX20 می تونی تقریبا به سوژه بچسبی!!! به نظرم اسم این قابلیت سوپز ماکروست .. من فکر می کنم که این نسبت به 1 سانت خیلی بهتره(اگه دوستان اینطور فکر نمی کنن حتما بگن...) تا اونجایی که من می دونم این حالت ماکروی SX مثل ذره بین قوی (خیلی قوی) عمل می کنه. برای مثال اگر با این قابلیت لنز به یه شلوار لی تقریبا بچسبونی می تونی از تار و پودش به خوبی عکس بگیری..... اما فکر نکنم که توی FZ35 اینطور باشه..(اگه هست لطفا منو بی خبر نذارید)(توی حالت ماکرو کدوم بهتره؟)

دوستان اگر این قابلیت رو نداشت حتما می رفتم سراغ FZ35 . اگه FZ35 به همین مقدار قوی بگید که من برم همینو بخرم.....

اگه اینطور نیست دوستان دیگه منو دودل نکنید. اگر فکر می/نمی کنید SX20 نسبت به پولی که در قبالش میدم خوبه حتما یه OK یا NO خشک و خالی برام بذارید. واقعا ممنون می شم.(آخه من یه جورایی SX20 سفارش دادم/ البته امکان لغوش هم هست)

خیلی خیلی ممنون میشم منو از این دودلی نجات بدید:11::11:
راستش من FZ35 رو به خاطر ماکروش دوست دارم !

این توضیح رو در مورد FZ35 نوشتم :) :

در ضمن ... شاید زیر 1 سانتی متر هم فوکوس کنه... ولی از تو فاصله نزدیک ار از 1 سانتی متر می خوره به لنز UV که روش گزاشتم و خود لنز هم حسابی سوژه رو سایه می کنه !!!
ولی Tele Macro داره که خیلی خیلی دوستش دارم. یعنی می تونه با حالت Tele Macro زوم 18X تو فاصله یک متری فوکوس کنه !
اینم نمونه عکسی که تو حالت Tele Macro با اندازه اصلی گرفتم و کراپ کردم :

موفق باشید

seymour
14-04-2010, 20:18
یه جای خوب برای چک و مقایسه ماکروهای اینا سایت فلیکر هستش که متاسفانه فیل*تره .. بهرحال اگه دسترسی داشتی میتونی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ماکروهای FZ35 و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ماکروهای sx20 رو مقایسه کنی..

به نظر من عملکرد هر دوشون در این زمینه خیلی خوبه و شک دارم بحث 1 سانت در مقابل 0 تفاوت اساسی ایجاد کنه... این صرفاً مشخصات فنی هستش... شما در حالت سوپر ماکرو (یا همون صفر) واسه ات مساله تامین نور مهم میشه (شاید اینو میدونی البته)، چون وقتی دوربین چسبیده باشه به شیء بخش اعظم نوری که قراره برسه به دوربین بلوک شده و اغلب نیاز به بک لایت (نور از پشت سر سوژه) پیش میاد .. حالا باید فکر کنی این قضیه مشکلی واسه ات نیست و ضمناً آیا واقعا نیاز داری که بچسبی به سوژه؟ .. اگه لازمه و مشکلی نیست خب sx20 ...

ehsanrobo
15-04-2010, 13:15
سلام دوستان

دوستان من fz35 رو انتخاب کردم....

1.فقط میمونه از کجا بخرمش؟(تهرون>>آدرس)

2.با چه گارانتیی؟

3.کیف تا 20 تومن براش چی خوبه؟

4.مموری 8-16 چی براش خوبه؟ قیمت دقیق؟(سرم کلا نره)

5.خودش با گارانتی "افومار" دقیقا چنده؟(سرم کلا نره)

6.لنز uv می خواد؟ چنده؟

I love the Professional assistants , so I love all of you

rostamiani
15-04-2010, 13:45
سلام دوستان

دوستان من fz35 رو انتخاب کردم....

1.فقط میمونه از کجا بخرمش؟(تهرون>>آدرس)

2.با چه گارانتیی؟

3.کیف تا 20 تومن براش چی خوبه؟

4.مموری 8-16 چی براش خوبه؟ قیمت دقیق؟(سرم کلا نره)

5.خودش با گارانتی "افومار" دقیقا چنده؟(سرم کلا نره)

6.لنز uv می خواد؟ چنده؟

I love the Professional assistants , so I love all of you

بهترین گارانتی پاناسونیک گارانتی بانیان الکترونیک(PGF) هست
احتمالا همراه دوربین کیف هم میدن ! ولی شاید براتون کافی نباشه
لنز UV برای محافطت از لنر خوبه. دور و بر 10 هزار تومان هسا
باتری یدک هم حدود 20 هزار تومان

جواب بقیه رو نمی دونم :10:

ehsanrobo
22-04-2010, 11:56
سلام دوستان فوری....
من تو این چند روزه به دلایلی نتونستم fz35 رو بگیرم.
فقط یه سوال داشتم و اون این که
با گارانتی بانیان بگیرم یا با دیجی کالا؟
چون تقریبا 70 تومن اضافه تر باید بدم و هر دو فروشنده اینو گارانتی می کنن.
ممنون....

rostamiani
22-04-2010, 12:04
سلام دوستان فوری....
من تو این چند روزه به دلایلی نتونستم fz35 رو بگیرم.
فقط یه سوال داشتم و اون این که
با گارانتی بانیان بگیرم یا با دیجی کالا؟
چون تقریبا 70 تومن اضافه تر باید بدم و هر دو فروشنده اینو گارانتی می کنن.
ممنون....
لگه من بودم با دی جی کالا می خریدم
چون اگه از اول سالم باشه به فرض اینم که بعدا خراب بشه اگه تا 70 هزار تومان هزینه تعمیرش بشه بازم سود کردین
و اگه هم مشکلی پیدا نکنه 70 هزار تومان سود کردین

فقط باید از اول سالم باشه :10:

H@di Soft
22-04-2010, 23:49
دوستان اگه میشه یه رم 8 یا 16 گیگ خوب با سرعت بالا برای FZ35 معرفی کنید ... قیمت فراموش نشه ... :11:

rostamiani
23-04-2010, 05:51
دوستان اگه میشه یه رم 8 یا 16 گیگ خوب با سرعت بالا برای FZ35 معرفی کنید ... قیمت فراموش نشه ... :11:
سلام

من از حافظه Teamgroup 8GB Class6 MicroSD با درایور استفاده می کنم. قیمتشم 23 هزار تومنه. تا به حال هم مشکل خاصی نداشتم
ولی نمی تونم با مدل های دیگه مقایسه کنم و بگم بهتره یا نه :10:

ehsanrobo
29-04-2010, 21:05
سلام دوستان....
بالاخره FZ35‌ روخریدم.
البته چند روزی میشه.
ولی بعد از دوربین مهمترین چیز یعنی مموری رو نخریدم.
می خواستم ببینم به نظر شما بهترین برند از این 3 مارکی رو که پایین نوشتم چیه؟

1. SILICON POWER CLASS 4 8GB PRISE:24000گارانتی مادام العمر
2.؛ ADVANCED CLASS 4 8 GB P:24000 گارانتی مادام العمر
3.؛ HP CLASS 4 8GB P:25000 بدون گارانتی

و

این که اشکالی نداره تبدیل کلاهک رو همینجوری بزارم رو دوربین باشه؟(بدون گذاشتن کلاهک)
آخه یه خورده حالت محافظ داره.. چون درپوش روی این قرار می گیره.

خواهش می کنم اگه امدین رو نت یه نیم نگاهی هم به سوال من بندازین +خیلی خیلی عجله دارم

Elis
30-04-2010, 21:52
سلام دوستان....
بالاخره FZ35‌ روخریدم.
البته چند روزی میشه.

و

این که اشکالی نداره تبدیل کلاهک رو همینجوری بزارم رو دوربین باشه؟(بدون گذاشتن کلاهک)

خواهش می کنم اگه امدین رو نت یه نیم نگاهی هم به سوال من بندازین +خیلی خیلی عجله دارم
سلام مبارک باشه
میشه بگین از کجا و چند خریدین ؟ با چه گارانتی ؟
آخه منم میخوام بخرم

ehsanrobo
01-05-2010, 20:01
سلام مبارک باشه
میشه بگین از کجا و چند خریدین ؟ با چه گارانتی ؟
آخه منم میخوام بخرم

سلام دوست من..
من دوربین FZ35 + یک کیف هدیه باگارانتی بانیان خریدم 455 هزار تومن.
از تهران از یکی از نمایندگی های مجاز خریدم(همه می گفتن 470-520 !!!-آدرس دقیق چون تبلیغ میشه نمی تونم بگم!! ولی pm بدید...)
چون من زیاد با دوربین های slr like کار نکردم نمی تونم بهش نمره بدم... ولی در نور کم خیلی قوی کار میکنه (مخصوصا حالت IA)
سوال داشتین بپرسین!!!
خدا حافظ....

rostamiani
01-05-2010, 20:50
سلام دوستان....
بالاخره FZ35‌ روخریدم.
البته چند روزی میشه.

و

سلام. مبارک باشه
تو دفترچه خودش حافظه کلاس 6 پیشنهاد داده
من یک Teamgroup 8GB Class6 MicroSD با درایور SD که همراه حافظه بود، گزاشتم روش. مشکلی هم نداشتم

قیمتش هم حدود 23 هزار تومان هست

موفق باشید :10:

Elis
01-05-2010, 22:58
سلام دوست من..
من دوربین FZ35 + یک کیف هدیه باگارانتی بانیان خریدم 455 هزار تومن.
از تهران از یکی از نمایندگی های مجاز خریدم(همه می گفتن 470-520 !!!-آدرس دقیق چون تبلیغ میشه نمی تونم بگم!! ولی pm بدید...)
چون من زیاد با دوربین های slr like کار نکردم نمی تونم بهش نمره بدم... ولی در نور کم خیلی قوی کار میکنه (مخصوصا حالت IA)
سوال داشتین بپرسین!!!
خدا حافظ....
راستی تو نمایندگی امکان این هست که دوربین رو دستم بگیرم ؟ تو نمایندگیهای سونی میشه اینکارو کرد اگه بشه یه بار قبل خرید دستم بگیرم خیلی عالی میشه
بازم مبارک باشه :11:

سلام. مبارک باشه
تو دفترچه خودش حافظه کلاس 6 پیشنهاد داده
من یک Teamgroup 8GB Class6 MicroSD با درایور SD که همراه حافظه بود، گزاشتم روش. مشکلی هم نداشتم

قیمتش هم حدود 23 هزار تومان هست

موفق باشید :10:
دوست عزیز یه جا شنیده بودم که این دوربین وقتی رو یکی از مودهاش فیلمبرداری میکنه , موقع پخش فیلم تیکه تیکه و یا بریده بریده میشه
میخواستم ببینم آیا این مورد صحت داره یا نه و آیا این مورد میتونه از نوع مموری باشه ؟ یاسرعتش پایین باشه یا مثلا اون Class6 رو که گفتید علتش این باشه که مثلا Class4 باشه ؟

ممنون :11:

rostamiani
02-05-2010, 05:52
اگه مموری سرعتش کم باشه احتمالا باید بریده بریده بشه :)
احتمالا تو مد MPEG2 بوده که حجمش بیشتره ولی من همچین مشکلی نداشتم :10:

mehdi6106
16-06-2010, 17:33
سلام به همگي
ehsanrobo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ميشه آدرس جائي كه دوربين fz35 رو خريدي رو برام pm بذاري

mehdi6106
05-07-2010, 19:16
سلام
يكي يكي به من بگه از كجا اف زد 35 رو ارزون بخرم

tirdad_60
05-07-2010, 23:37
سلام

به نظر من بهترین راه مراجعه به سه مکان اصلی فروش یعنی پایتخت ناصر خسرو جمهوری
و گرفتن قیمت با جزئیات مربوط به بیمه و گارانتی هست
چون با داشتن قیمتهای مختلف بهتر میتونید خرید کنید

rostamiani
05-07-2010, 23:47
سلام

خوبه یه تماسی با چند تا از نمایندگی های بانیان بگیری ببینی قیمتشون چقدره :)

hawar1
28-07-2010, 15:44
دوستام من یه‌ دوربین میخوام که‌ هم فیلمبرداریش خوب باشه‌ و هم عکس گرفتنش .. چی پیشنهاد میکنید ..
ایا این سونی که‌ دوستان اینجا ازش هرف زدن خوب هست یا از اون خوبتر هم میتونم بگیرم...
با تشکر...

H@di Soft
31-07-2010, 00:51
اول : Panasonic FZ35

دوم : Canon SX20

سوم : Sony HX1

دوست عزیز ... تو همین تاپیک به اندازه ی کافی در این مورد بحث شده ... اگه از اولش بگیری بخونی ایشالا به نتیجه میرسی ...

راستی ... اگه عجله نداری و در حال حاضر یه دوربین دیگه تو دستت هست میتونی صبر کنی تا Panasonic FZ100 بیاد تو ایران ... ولی از اونجایی که این دوربین تازه معرفی شده ، حالا حالاها باید صبر کنی !!!

بررسی دوربین جدید FZ100 :

tatu_mail
21-08-2010, 15:22
سلام دیگه خسته شدم
خیلی تحقیق کردم
به این رسیدم FZ35 تا همین الان توپه ولی تو این تاپیک یه سری عکسهای کوچیک از مقایسه SX20 & FZ35 بود
من یکم -- وسواسی شدم چون تا حالا دوربین جز Canon نخریدم ولی این FZ35 خیلی از نظر کاربران بهتر بوده ظاهرا ولی....
با اینکه کوچیک بود عکسها ولی
نویز تو Fz35 بیشتر به نظر میرسید توش خیلی نقطه نقطه بود
تو خیلی مقاله ها و نمودار ها نشون میداد دوربین FZ35 خیلی نویز کمتری داره ولی....

SX20

FZ35

Canon

FZ35

دقت کنید کاملا معلومه

واقعا خسته شدم از این انتخاب
لطفا نظراتون بیان کنید

rostamiani
21-08-2010, 15:45
سلام جالبه !همین عکس ها ۵-۶ ماه قبل باعث شدند من FZ35 بخرم ! اگه دقت کنید SX20 عکس های محو تری می گیره و عملا جزییات بیشتری رو از دست میده . از طرف دیگه لنز SX20 توی این عکس ها به وضوح مشکل Chromatic Aberration داره که به نظر من عیب بزرگیه ! اینم ببینید :

H@di Soft
21-08-2010, 21:38
سلام دیگه خسته شدم
خیلی تحقیق کردم
به این رسیدم FZ35 تا همین الان توپه ولی تو این تاپیک یه سری عکسهای کوچیک از مقایسه SX20 & FZ35 بود
من یکم -- وسواسی شدم چون تا حالا دوربین جز Canon نخریدم ولی این FZ35 خیلی از نظر کاربران بهتر بوده ظاهرا ولی....
با اینکه کوچیک بود عکسها ولی
نویز تو Fz35 بیشتر به نظر میرسید توش خیلی نقطه نقطه بود
تو خیلی مقاله ها و نمودار ها نشون میداد دوربین FZ35 خیلی نویز کمتری داره ولی....

دقت کنید کاملا معلومه

واقعا خسته شدم از این انتخاب
لطفا نظراتون بیان کنید

دوست عزیز ... همچین نیاز به دقت زیاد هم نداره !!! ... اگه به عکس اول نگاه کنی میبینی که SX20 به طرزه وحشتناکی انحراف فامی داره ... ولی توی FZ35 خبری از انحراف فامی نیست ...
از طرفی SX20 تصاویر رو خیلی صاف میکنه و باعث محو شدن خیلی از جزئیات میشه که اصلا جالب نیست و یه نقص محسوب میشه ... حالا اگه شما این صاف شدن بیش از حد رو به معنی نویز کمتر میدونید ، باید بگم SX20 پیش شما شانس آورده :31: ...

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

حالا اینا رو ببین ... به جزئیات و نویز تصاویر توجه کن ...

SX20

FZ35

و در این تصاویر هم به نویز و درخشندگی و شادابی رنگها توجه کن ...

SX20

FZ35

ببخشید که سایز عکسها به یک اندازه نیست ... یکم عجله کردم ... :43:

tatu_mail
21-08-2010, 22:24
دوستای گلم
H@di Soft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و rostamiani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و از تمام دوستان کمال تشکر دارم
و ممنون
انتخابم FZ35 شد و بزودی میخرمش
فقط میمونه یه چیز
تو جعبه این دوربین چیا هست؟
که یه وقت سرم کلاه نره؟ کیف هم داره؟
و اینکه یه چیزی شبیه لز میخوره سر لنز بهش آفتاب گیر میگن فکر کنم اونم داره ؟
ممنون

ELSIN
22-08-2010, 14:54
دوستای گلم
H@di Soft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و rostamiani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و از تمام دوستان کمال تشکر دارم
و ممنون
انتخابم FZ35 شد و بزودی میخرمش
فقط میمونه یه چیز
تو جعبه این دوربین چیا هست؟
که یه وقت سرم کلاه نره؟ کیف هم داره؟
و اینکه یه چیزی شبیه لز میخوره سر لنز بهش آفتاب گیر میگن فکر کنم اونم داره ؟
ممنون

نه سرت کلا نمیره اگر از جای خوبی بگیری بله یه کیف ابی داره
بله اونم داره بهش HOOD میگند

اگر امکانشو داری از خارج تهیه کن :46:

mtx891
24-08-2010, 21:25
سلام دوستام من میخاستم یه دوربین بگیرم از بس راجبش تحقیق کردم دیگه سرم داره گیج میره
همه تایپیک هارو خوندم حتی سایتهای خارجی و نمونه عکسها رو هم دیدم اکثر دوستام روی fz35 نظر مثبت دارن منم با تعاریف شما این دوربین رو پسندیدم اما یه چیز منو دو دل کرد اونم این عکسهاست

fz35

sx20

fz35

sx20

به شفافیت sx20 نگاه کنید اصلا قابل مقایسه نیستند
من توی نمونه فیلم fz35 رو بهتر دیدم چون نمیونه فیلی که توی سایت بود در نور کم بود اما شفاف بود

لطفا اگر کسی fz35 داره یه نمونه عکس یا فیلم بزاره حجمشم مهم نیس تا 200 مگ میتونم از راپید شیر دانلود کنم

H@di Soft
24-08-2010, 22:57
سلام دوست عزیز ...
در مورد عکس اول : باید هم عکس SX20 بهتر باشه ... چون توی ISO 80 گرفته شده ... در حالی نمونه عکسی که از FZ35 گذاشتید ISO 800 هستش !!! ...

ولی در مورد عکس دوم حق با شماست ... ولی ملاک قضاوت کردن بین دو دوربین واسه من و بقیه دوستان یه عکس نیست ... ما چندین و چند عکس رو مقایسه کردیم تا به این نتیجه رسیدیم که FZ35 عکسای بهتری نسبت به SX20 میندازه ... اینو بیشتر اعضا تایید کردن ... البته به اینم توجه داشته باشید که SX20 هم یه نمونه ی موفق از کانن هستش و از جهاتی میتونه بهتر از FZ35 عمل کنه ... مثلا توی نور کم !!!

tatu_mail
27-08-2010, 20:17
سلام ممنون از همه بچه ها گل
من 2 تا سوال دارم
1: به نظر شما این دوربین جدیده Fz100 کی میاد تو ایران؟
2: هر Xzoom چند متره؟ یعنی اگه 18 X هست فاصله چی قد میاد جلو ممنون

H@di Soft
10-09-2010, 00:36
دوستان به دفترچه راهنمای فارسی FZ35 نیاز دارم ... هر کی فایل Word یا PDF راهنما رو داره بی زحمت واسم بذاره :11:

bmireza
10-09-2010, 08:26
دوستان به دفترچه راهنمای فارسی FZ35 نیاز دارم ... هر کی فایل Word یا PDF راهنما رو داره بی زحمت واسم بذاره :11:

H@di Soft
10-09-2010, 16:00

مچکرم دوست عزیز ... ولی انگار لینک دانلود مشکل داره !! ... هر کی میتونه واسه دفترچه راهنما کمکم کنه ... تنکس :11:

ELSIN
11-09-2010, 22:01
این کار میکنه (rapidshare)
اینم راپید باز

H@di Soft
28-10-2010, 01:37

بعد از این همه مدت هنوز به دستش نیاوردم ... هر دو تا لینک خراب هستن ... اگه کسی دفترچه ی راهنمای فارسی FZ40 رو هم بدست آورد بذاره که فیض ببریم ...

ELSIN
28-10-2010, 11:47
میخای چیکار مکه FZ40 رو سفارش ندادی ؟؟؟؟

H@di Soft
28-10-2010, 15:32
میخای چیکار مکه FZ40 رو سفارش ندادی ؟؟؟؟

سفارشم رو پس گرفتم ... ولی به احتمال 90% دوباره سفارش بدم ... دیجی کالا گفت FZ40 راهنمای فارسی نداره ... گفتم شاید بعضی جاها راهنمای فارسی FZ35 به کارم بیاد ... همین :31:

vvc
28-10-2010, 17:11
دوربیت رو بگیر
راهنمای فارسیشم چند وقت دیگه میاد :5:

pesareazad
03-05-2011, 08:07
سلام دوست عزیز. اگر کیفیت عکاسی و فیلمبرداری به یک اندازه برات اهمیت داره روی SX20 و FZ35 فکر کن. ولی اگه میخوای یه مقدار از کیفیت عکس رو فدای کیفیت فیلمبرداری کنی HX1 رو توصیه میکنم که الان تو این قیمت بهترین فیلمبرداری رو داره.

سلام من هم بتازگی HX1 خریدم . کیفیت فیلمبرداریش در روز که بینظیره بخصوص اگه با کابل HDMI دیده بشه . یه سوال دارم :

چطور فایل های فیلمبرداری رو تبدیل به DVD بکنم که کیفیت کم نشه اصلا. در اینصورت بهتره تو کدوم وضعیت فیلم بگیرم: استاندارد یا FINE?

کمک لطفا

ELSIN
03-05-2011, 17:58
با این برنامه میتونید این کار رو بکنید