ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درایور mp3 player برای دستگاه های مارشال

shahin_p30
14-01-2010, 23:44
سلام دوستان.کسی درایور mp3 player مارشال مدل ME-34 رو داره؟تورو خدا اگه دارین بزارین.بدجور لنگم

shahin_p30
15-01-2010, 17:55
اینم شد سایت؟هر سری یه چیزی میخوایم یاید التماستون کنیم؟لااقل اگرم ندارین بگین نداریم

seymour
15-01-2010, 23:05
سلام دوستان.کسی درایور mp3 player مارشال مدل ME-34 رو داره؟تورو خدا اگه دارین بزارین.بدجور لنگم

اینم شد سایت؟هر سری یه چیزی میخوایم یاید التماستون کنیم؟لااقل اگرم ندارین بگین نداریم
دوست خوبم، مطمئناً با صبر و حوصله و لحن دوستانه تر زودتر جواب می گیری .. توجه کن که من یا دوستان خوب دیگه ای که اینجا سوالات رو جواب میدیم که پولی نمی گیریم بابت این کار .. صرفاً بخاطر علاقه مندی مون این کار رو می کنیم .. من خودم امروز که جمعه باشه تا همین یکساعت پیش سرکار بودم ... کلاً هم در روز فقط یک بار فرصت می کنم به اینجا سر بزنم ... اینا رو در نظر بگیر. ممنونم..

اما در پاسخ سوالت: قبلاً هم بارها گفته شده که محصولاتی که مارک های چندان معتبری نیستند (عصبانی نشید، ولی مارشال هم از همین گروهه) معمولاً پشتیبانی نرم افزاری ضعیفی روی وب دارند .. به این معنی که اگه اتفاقی برای دستگاه بیفته و نیاز به درایورش (یا اسم صحیح ترش : firmware اش) داشته باشیم، که اصولاً برای مارک های معتبر براحتی روی وب پیدا میشه، همونطور که گفتی لنگ می مونیم .. تنها راهش اینه که به فروشنده یا نمایندگی اش مراجعه کنی و مستقیماً از اونا بخوای فایل رو بهت بدن ...

موفق باشی.

redfild
30-03-2010, 14:14

برادر من هم یکی دارم اما ظاهرا این مدل تقلبیه ، شما تو گوگل درباره چنین مارکی نمی تونی چیزی پیدا کنی ، چه برسه فریمویر بخواد داشته باشه . شاید هم مدل های فانتزی باشه که اشانتیونی میدن با دستگاهاشون و تو کشور گل و سنبلمون به اندازه قیمت یه پلیر قوی و شناخته شده فروخته میشه باشه .

خلاصه نگرد دوست عزیز ، پولاتو جمع کن یکی دیگه بخر مثه من :20: