ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خراب شدن usb فلش

Black Water
14-01-2010, 21:32
سلام
بهتره مسائل مربوط به خرابی usb فلش هارو تو این تاپیک مطرح کنیم
ممنون
=============================================
توجه:
از این کینگ استون ها دارم با ظرفیت دو گیگ .الان از کار افتاده و نمیدونم چیکار کنم
احتمال هم میدم به فرمت نیاز داره . ولی فرمت هم نمیشه
چیکار باید کرد؟
میشه پارتیشن بندیش کنم و بعد فرمت بشه؟ چطوری؟
ممنون

Black Water
15-01-2010, 20:15
کسی نیست راهنمایی کنه؟

moas
09-02-2010, 19:40
سلام وقتی فلش مموری را به سیستم وصل میکنم سیستم ریست میشه ولی توی سیستم های دیگه خوب کار میکنه مشکل از کجاست؟ فرمتش هم کردم ولی جواب نمیده

mjzaret
10-02-2010, 00:38
فلشتون رو به پشت سیستم وصل می‌کنی یا اینکه به USB های جلو؟
آیا با فلش دیگه‌ای سیستم‌تون رو امتحان کردی؟

moas
10-02-2010, 23:13
فلشتون رو به پشت سیستم وصل می‌کنی یا اینکه به USB های جلو؟
آیا با فلش دیگه‌ای سیستم‌تون رو امتحان کردی؟

مشکل از ویندوز بود شاید مال ویروس بوده عوض کردم درست شد ممنون

Black Water
12-02-2010, 14:05
اما مال من درس نشد
وقتی چیزی بهش کپی میکنم و بعدا میخوام ازش به هاردم کپی بزنم ، اون عکس یا برنامه رو باز نمیکنه دیگه
تو سیستم های دیگه هم امتحانش کردم اما خرابه
چیکار باید بکنم؟

moas
13-02-2010, 16:47
مشکل سیستم من حل نشد! ویندوز را عوض کردم بازم ویروس بود با نود32 آپدیت شده اسکن کردم میشناسه ولی نمیتونه بکشه حدود 708 تا ویروس پیدا کرد 700 تاشو کشت این ویروسه تو هر پوشه جدیدی که وارد سیستم میشه میره ولی آنتی ویروس نمیتونه بکشتش پورت usb هم هروقت فلش بهش وصل میشه سیستم رو ریست میکنه درصورتی که مودم usb کار میکنه یکی منو راهنمایی کنه:41:

omid.7128
13-02-2010, 18:06
مشکل سیستم من حل نشد! ویندوز را عوض کردم بازم ویروس بود با نود32 آپدیت شده اسکن کردم میشناسه ولی نمیتونه بکشه حدود 708 تا ویروس پیدا کرد 700 تاشو کشت این ویروسه تو هر پوشه جدیدی که وارد سیستم میشه میره ولی آنتی ویروس نمیتونه بکشتش پورت usb هم هروقت فلش بهش وصل میشه سیستم رو ریست میکنه درصورتی که مودم usb کار میکنه یکی منو راهنمایی کنه:41:

از این ویروس ها منم داشتم از این nod32 هیچ کاری بر نمیاد با یه آنتی ویروس دیگه امتحان کن اگه نشد تنها راهش اینه که کل فایل های .exe تو پاک کنی. وقتی ویندوز عوض میکنی دوباره با کلیک روی یه برنامه دوباره ویندوز آلوده میشه. من 20 بار به خاطر این ویروس ویندوز عوض کردم و با آنتی ویروس چک کردم اما آخرش مجبور شدم همه ی برنامه هامو پاک کنم:31: البته avast اون موقع یه کارایی میکرد الان نصب کن و آپدیتش کن شاید کار کنه:5:

Black Water
14-02-2010, 18:05
نات 32 فقط باید آپدیتش کنی

Lord_theOne
15-02-2010, 19:38
توی اینترنت سرچ کن فلشت یک برنامه فکر کنم داشته باشه برای رکور کردن فلشت را درست می کنه

moas
19-02-2010, 00:51
از این ویروس ها منم داشتم از این nod32 هیچ کاری بر نمیاد با یه آنتی ویروس دیگه امتحان کن اگه نشد تنها راهش اینه که کل فایل های .exe تو پاک کنی. وقتی ویندوز عوض میکنی دوباره با کلیک روی یه برنامه دوباره ویندوز آلوده میشه. من 20 بار به خاطر این ویروس ویندوز عوض کردم و با آنتی ویروس چک کردم اما آخرش مجبور شدم همه ی برنامه هامو پاک کنم:31: البته avast اون موقع یه کارایی میکرد الان نصب کن و آپدیتش کن شاید کار کنه:5:
چطوری میتونم همه فایل های .exe را پاک کنم؟

hamidreza.sn
02-03-2010, 19:57
من يه فلش kingeston 32 gig دارم چند وقتي هست كه دچار مشكل شده مشكلش اين است كه وقتي اطلاعاتي را در داخلش مي ريزم بدون هيچ مشكلي اين كار انجام مي شود ولي زماني كه مي خواهم اطلاعات را استفاده كنم ارور مي دهد ممنون مي شوم راهنمايي ام بكنيد

Black Water
05-05-2010, 21:56
آقا دقيقا فلش من هم اين مشكل شمارو داره
حتي فرمتش هم ميكني اما درست نميشه
احتمالا خرابه

masoudrahimi1986
06-05-2010, 18:20
اگر فلشتون در حالت عادی و با ویندوز فرمت نمیشه از برنامه ی Hard Disk Low Level Format Tool استفاده کنید به احتمال زیاد جواب می گیرید.
دوستانی هم که فلش شون مشکل داره یه بار با این برنامه format کنند شاید حل شد!:5: