ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید پلیر آموزشی! (زیر 100 تومن)

P A R S A
14-01-2010, 18:13
سلام!
خیلی وقت بود نیومده بودم تو این بخش، سیمور شاید یادش باشه، تو کلوپ Creative Zen Vision:M با نام کاربری SAN206 بودم!:31: خب حالا بعد از یادآوری خاطرات، بریم سر سوال و درخواستمون، دوستان لطفا یه پلیر با مشخصات زیر برای امر آموزش زبان معرفی فرمایند:27::
1. قیمت هر چی کمتر بهتر (زیر 100.000 تومن باشه، خیلی بهتره)
2. قابلیت A-B
3. بــــاطـــــری
4. کوچیک و ظریف
5. User Interface ساده و راحت
6. اسپیکر
7. ظرفیت هم طبیعتا هر چی بیشتر بهتر، ولی فکر میکنم حداقل 4GB خوب باشه ولی 2GB هم دارید، معرفی کنید!
8. مارک هم معتبر باشه.
9. قیمت هم ذکر کنید!

من خودمZen Stone Plus With Included Speaker رو دیدم، شما چیز بهتری سراغ ندارید؟ از Cowon iAudio یا Iriver و این بر و بچ!

seymour
14-01-2010, 23:32
سلام!
خیلی وقت بود نیومده بودم تو این بخش، سیمور شاید یادش باشه، تو کلوپ Creative Zen Vision:M با نام کاربری SAN206 بودم!:31: خب حالا بعد از یادآوری خاطرات، بریم سر سوال و درخواستمون، دوستان لطفا یه پلیر با مشخصات زیر برای امر آموزش زبان معرفی فرمایند:27::
1. قیمت هر چی کمتر بهتر (زیر 100.000 تومن باشه، خیلی بهتره)
2. قابلیت A-B
3. بــــاطـــــری
4. کوچیک و ظریف
5. User Interface ساده و راحت
6. اسپیکر
7. ظرفیت هم طبیعتا هر چی بیشتر بهتر، ولی فکر میکنم حداقل 4GB خوب باشه ولی 2GB هم دارید، معرفی کنید!
8. مارک هم معتبر باشه.
9. قیمت هم ذکر کنید!

من خودمZen Stone Plus With Included Speaker رو دیدم، شما چیز بهتری سراغ ندارید؟ از Cowon iAudio یا Iriver و این بر و بچ!
من یادمه .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//

EZ300 که در واقع نسل دوم مدل زیبای موزائیک هستش هم توصیه میشه (کریتیو) .. اسپیکر هم داره .. (100% مطمئن نیستم که AB رو داشته باشه -- به احتمال فراوان باید داشته باشه --- اما ضرر نداره همونجا بپرسی)

از iriver هم iRiver E150 گزینه خوبیه و اسپیکر هم داره.

از cowon هم u5 مدل خوبیه اما اسپیکر نداره ..

P A R S A
14-01-2010, 23:59
قیمت نداری، شما؟
من مرجع رسمی آنلاین برای قیمت پلیر سراغ ندارم، خودمم قم هستم، جای خوبی نمیشناسم برای قیمت!

seymour
15-01-2010, 22:45
قیمت نداری، شما؟
من مرجع رسمی آنلاین برای قیمت پلیر سراغ ندارم، خودمم قم هستم، جای خوبی نمیشناسم برای قیمت!
معمولاً دوستان از دیجی کالا یا رایان صبا قیمت ها رو می گیرن (بعنوان مرجع آنلاین قیمت) ... میتونی اونا رو چک کنی ..

بهرحال 4 گیگ اینا اغلب 85-90 تومنه .. حالا کریتیو شاید کمی پایین تر و iriver شاید کمی بالاتر.