PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود Game maker 8 pro همراه با crack

ehsan_wwe
14-01-2010, 12:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا شما نیز از آن دسته افراد علاقمند به ساخت بازی های رایانه ای بدون صرف ساعت ها وقت برای یادگیری زبان های برنامه نویسی و اصول ساخت بازی های رایانه ای هستید؟
شرکت Yoyo Games نرم افزار جالبی تحت عنوان Game Maker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داراست که طی نسخه های متعدد به پیشرفت های قابل قبولی در زمینه ساخت آسان بازی های رایانه ای دست یافته است . توسط این نرم افزار شما تمامی مراحل ساخت بازی های ساده دو بعدی و حتی سه بعدی رایانه ای اعم از بازی های فکری یا بازی های مرحله ای و شخصیتی و اکشن و شلیکی و …. را در محیطی تمام بصری و Visual بدون حتی یک خط برنامه نویسی را خواهید ساخت . تمامی آیتم های بازی اعم از شخصیت ها، تصاویر متحرک، پس زمینه، موسیقی متن، افکت های به کاربرده شده و ابعاد گرافیکی محیط بازی به اسانی و تنها با کلیک های ساده موس توسط شما خلق و ساخته می شوند .
آخرین ویرایش ارائه شده از شرکت Yoyo Games برای این نرم افزار مفید Game Maker 8.0 است که نکته جالب در مورد آن استفاده رایگانیست که شرکت سازنده در اختیار علاقمندان به آن قرار داده است و تنها کسانی که مایل به استفاده از تمامی ویرایش های حرفه ای این نرم افزار هستند می تواند آن را خریداری و رجیستر کنند.
ضمنا Game Maker به کاربرانی که با زبان برنامه نویسی اشنایی دارند امکانات و انعطاف های بسیاری را پیش رویشان قرار می دهد تا از قابلیت های این نرم افزار حداکثر استفاده را ببرند
Game Maker 8.0 سازگاری کامل با ویندوز های Windows 2000, XP Pro, Wndows 7 , XP Media Center , ,ویندوز Vista را دارد .

متد های اضافه شده به این برنامه (حتما تا آخرشو بخونید):

صفحه toturial (آموزش) برنامه به هنگام باز کردن برنامه
افزایش 100 درصد سرعت به هنگام اجرای بازی ها
برطرف کردن بیش از 100 باگ در ورژن های قبلی
اضافه شدن 10 تابع جدید برنامه نویسی
اضافه شدن ویژگی triggger به رخداد ها (با برنامه نویسی و نوشتن دستورات در این قمست می توانید، این برنامه نویسی و دستورات را بر روی همه ی object ها اعمال کنید)
اضافه شدن ویزگی های متوقف کردن، تنظیم سرعت، اجرا و کنسل کردن time line ها
نمایش تنظیمات بازی، صفحه وب، ویدئو به صورت splash
لود کردن تصاویر و بک کراند های png (همان replace کردن در هنگام اجرای بازی)
خطایابی خط به خط برنامه نویسی و نمایش دادن کد ها، هنگام نوشتن قطعه ای از کد و وارد کردن آن کد به صورت خودکار با زدن کلید enter
Export و import برنامه نوشته شده با پسوند های مختلف مثل gmres
امکانات جدید برای ویرایش sprite ها مثل شیشه ای کردن تصاویر و اعمال آن ها در object ها و room ها
شیشه ای کردن تصاویر با ادعام کردن آن با فایل دیگر
حذف رنگ های مورد نظر از روی تصاویر
واضح کردن و کلفت کردن خطوط تصاویر
لينك دانلود game maker 8 pro با پسورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لينك دانلود كرك با پسورد younes-design

كليه مطالب از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و
گرفته شده :10:

parvizamd
14-01-2010, 20:03
ای ول -اما من دیگه گیم میکر کار نمی کنم راستی در زمینه بازی های سه بعدی چه پیشرفتی کرده؟

A'khz
04-02-2010, 13:03
الان دانلودش میکنم تو مسابقه شرکت کنم :5:

daniz-r
06-02-2010, 18:22
آقا ممنون
من با Gamemaker کار می کنم یه برنامه رنگ آمیزی هم باهاش ساختم البته مراحل پایانیشو دارم کار می کنم که اگه آماده بشه آپلود میکنم .

ehsan_wwe
07-02-2010, 09:54
دوسن من خوش حالم كه با شما اشنا شدم حتمآ‌ اين كارو بكن من و بقيه دوستان خيلي خوشحال ميشيم :40:

daniz-r
08-02-2010, 00:38
بچه ها یه برنامه رنگ آمیزی برا بچه های 5-3 ساله کار کردم که فعلایه دمو براتون میزارم انشاالله تکمیل شد کل برنامه رو آپلود میکنم . ممنون می شم اگه نظر بدید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_wwe
08-02-2010, 10:16
دوست عزيز من براش يك تاپيك بزن تا همه بچه ها ببيننش

parvizamd
08-02-2010, 16:08
دوستان گیم میکر در زمینه گرافیک سه بعدی پیشرفتی نکرده حتی قولی در این زمینه نداده شاید دلیل اش جلوگیری از افزایش قیمت گیم میکره (25 دلار) اما در زمینه بازی سازی دو بعدی پیشرفت زیادی کرده

keratus
22-02-2010, 19:12
لطفا کرک را در جایه دیگری آپ کنید

Arrowtic
28-02-2010, 08:22
ایول.خیلی باحالی احسان جان!

aryasoft2872
02-03-2010, 14:47
جالب و ساده است ولی به پای torque نمی رسه بازی max and magic marker رو ببینید با torque ساخته شده توی اینجا هم توضیح داده شده ولی کوتاه همراه با چند عکس:

ehsan_wwe
02-03-2010, 19:19
كسي نگفت كه خيلي قويه turque ضعيف ترين و كم امكانات ترين و ارزون ترين انجين براي بازي سازي به صورت 3D كه خود انجين براي FPS ساخته شده
اين بنده خدا ها هم كه باهاش بازي ميسازن انقدر دست تو انجين ميبرن انقدر ماكرو اضافه ميكنن كه ميشه گفت بازيشون با torgue نيست اصلا

mahdi1995
01-07-2011, 07:14
سلام.
لینک دانلود کرک از کار افتاده. لطفا یه جای دیگه آپلودش کنین.

parvizamd
01-07-2011, 10:07
بیا دوست عزیز اینم هم لینک دانلود :
از این صفحه دانلود کن:

amir h1999
05-07-2011, 06:52
میشه یک نفر آموزش هم بزاره؟

AMIR REZAs
05-07-2011, 08:14
سلام

mahdi1995
06-07-2011, 13:26
بیا دوست عزیز اینم هم لینک دانلود :
از این صفحه دانلود کن:

سلام.
متاسفانه این لینک دانلود کرک هم خرابه.خودتون یه بار تستش کنین.

amin7x
04-08-2011, 05:20
لینک سالمه

amirkunglao
20-08-2011, 00:48
سلام بچه ها!!!
یه سوال ازتون دارم:
با این نرم افزار میشه مورتال کامبت رو تا حد گرافیک سگا ساخت؟؟؟؟؟یعنی اینقدر اکشن میشه؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن هر دو تا لینک کرک خرابه!!

keb
20-08-2011, 10:35
اینم کرک سالم:(این دیگه سالمه سالمه. خودم آپ کردم)

با این نرم افزار میشه مورتال کامبت رو تا حد گرافیک سگا ساخت؟؟؟؟؟یعنی اینقدر اکشن میشه؟؟؟؟؟؟

آره گرافیکو میشه در اون حد هم درآورد ولی فیزییکش خیلی ضعیفه

masuodgt
24-06-2012, 15:54
ایییییییییییی بابا الاناست که سکته بزنم سه ساعته که دارم برای کرک گیم میکر سرچ میکنم حالا که پیداش کردم لینک خرابه
لینکه دانلود خرابهههههههههههههههه :19:

vangog244
03-03-2013, 18:41
یه دنیا ممنون