ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄ ™ Fujitsu Siemens اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

صفحه ها : [1] 2

mohsenfhm
14-01-2010, 10:11
به نظر من لپ تاپهاي simens هم لپ تاپهاي خو بين و ارزش داشتن يك تايپيك رو داره . از اين به بعد تمامي موضوعات در مورد لپ تاپهاي زيمنس را اينجا بيان كنيد .

mohsenfhm
15-01-2010, 13:33
يعني كسي از دوستان در مورد اين لپ تاپ ها نظري نداره ؟؟؟؟

amir_psr
15-02-2010, 00:42
لپ تاپ های فوجیتسو زیمنس لپ تاپ های خوبی هستند اما در ایران به دلیل واردات کم و همچنین تاکید وارد کننده ها روی سری های آماتوری زیمنس ، این برند در بخش عامه شناخته شده نیست . معمولا به طراحی لپ تاپ های فوجیتسو زیمنس در ایران ایراد گرفته می شه در صورتی که اتفاقا فوجیتسو زیمنس در زمینه طراحی لپ تاپ بسیار در اروپا معروف هست و اولین شرکتی است که طراحی یونیفورمی رو در سری amilo 3000 ابداع کرد و به همین خاطر هم جایزه طراحی RedDot المان رو در سال 2009 تصاحب کرد .(لینک زیر)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همین فوجیتسو زیمنس جایزه بهترین طراحی دستگاه ارتباطی پزشکی رو هم در RedDot2009 برده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لازمه این نکته رو هم اشاره کنم که همین فوجیتسو زیمنس سالهای زیادی جایزه IF رو برده که همه شرکت های رقیب دنبال یه سال برنده شدنشن
شاید این نکته براتون جالب باشه که از سال 2007 تا حالا بصورت مداوم فوجیتسو یک یا چند جایزه طراحی IF رو بدون وقفه برده.برای اطمینان از این مطلب لینک زیر رو نگاه کنید

دوستانی که می خوان هنر طراحی در یه کامپیوتر رو ببینن تو گوگل یه نگاهی به مثلا دستگاه Pocket loox n560 بکنن و این نکته رو هم توجه کنن که فوجیتسو زیمنس این PDA رو سال 2006 عرضه کرده بود اما هنوز هم HP نتونسته یه PDA مثل اون بده .

یا به لپ تاپ Lifebook Q2010 یه نگاهی بندازین ، این لپ تاپ مال سال 2007 هست امکانات و اندازشو ببینید و خودتون قضاوت کنین. تاره الان مردم mac book air می بینن کیف می کنن

ذکر این نکته هم بد نیست که فوجیتسو چهارمین شرکت کامپیوتری جهان و تنها شرکت غیر آمریکاییه حاضر در 5 شرکت برتر IT جهان هست و از اولین سازنده های سرور در جهانه که به سمت Dynamic InfraStructure پیش می ره و سرویس های Cloud به مشتریاش عرضه می کنه .

این نکته رو توجه کنین که فوجیتسو تنها یه لپ تاپ ساز صرف نیست که شما اونو با Acer یا Asus و ... مقایسه کنین ، این شرکت یه طیف محصولاتی از سرورهای پیشرفته تا میکرو چیپ های سخت افزاری داره و مسما شرکتی با این گستردگی محصول فقط باید با شرکت هایی مشابه خودش ( مانند Oracle یا IBM) مقایسه بشه .

فوجیتسو زیمنس دارای لپ تاپ هایی عمدتا منحصر بفرد و زیبا هست . مثلا لپ تاپ amilo sa 3650 تنها لپ تاپ جهانه که از پلت فرم ATI XGP پشتیبانی می کنه و براحتی از پس اجرای تمام بازی های سنگین بر می یاد چیزی که حتا ایسوس تو لپ تاپ های سری گیمش نداره (لینک زیر رو برای آشنایی با ATI XGP ببینید)

یا لپ تاپ LifeBook UH900 تنها کامپیوتر جهانه که دارای ویندوز 7 و صفحه multi Touch و Cpu Atomو هارد SSD و کیبورد کامل هست و همه این ها رو با وزن 500 گرم دور هم جمع کرده ( مشخصاتی که vaio سری p نداره ).

در ایران به غلط گفته می شه که قطعات لپ تاپ های زیمنس چینی است در صورتی که تمام لپ تاپ های فوجیتسو زیمنس در آلمان و در شهر آگسبرگ ساخته می شه و به هیچ وجه ساخت چین یا تایوان نیست (فروشنده های محترم نمی دونن که وقتی آرم CE پشت دستگاه بخوره ، شرکت باید کشوری که توش دستگاه رو تولید کرده درست بنویسه و نمی شه الکی پشت یه محصول IT نوشت Made InGemany)

اما متاسفانه برند فوجیتسو که واقعا حرف نداره دارای یه وارد کننده درست و حسابی تو ایران نیست و به همین دلیله که دوستان تصور درستی از برند فوجیتسو ندارن . وارد کننده های فوجیتسو تاکید بیش از حدی در واردات سری های آماتوری و ارزان فوجیتسو دارن که این دید کاربران رو نسبت به این برند بد می کنه .
از محصولات خوب فوجیتسو که تو ایران هست و قیمت خوبی هم داره می تونم به amilo si 2636 یا lifebook t5010 اشاره کنم
اگر علاقه به کسب اطلاعات بیشتر درباره فوجیتسو زیمنس داشتید به وبلاگ amircomputer2009.blogfa.com یه نگاه بندازید.

arashyty
15-02-2010, 12:20
دوستان این هم شاید خوب باشه قیمتش 700 هست
fujitsu siemens v6555
cpu=intel core 2 duo 2ghz
ram=3gb ddr2
vga=gf 8200 512 up to 1500
hdd=320gb
modem
lcd=15.4
طراحیشم که عالیه تو عکس قشنگ نیست ولی من یه دونه تو ولیعصر دیدم ماه بود.

ali6803
15-02-2010, 13:00
سلام...اقا عجب چیزیه این مدله...LifeBook UH900 خوراکه خودمه تازه صفحش هم فول تاچه...دیگه محشره....ساخت ژاپن هم هست.......نه المان ایم مدل....اگه یوتیوب براتون بازه برید سرچ کنید ببینید چی ساخته لاکردار.....کف کردیم رسمی.....

اگه نتوستید بگید براتون کلیپهاشو یه جایی بزارم ببینید....
این جور که من فهمیدم هم وایرلس داره هم وهم وایمکسو هم جی پی اس و هم بلوتوث...دیگه خدایی چی میخواهید..........!!!!

حالا پیدا میشه تو ایران..این مدلها...نمایندگیش کجاست؟؟؟

گارانتیش چی؟؟ می خوام صد درصد......کمک....کمک...کمک...کمک.. .کمک..کمک..کمک.کمک

amir_psr
15-02-2010, 14:46
سلام...اقا عجب چیزیه این مدله...LifeBook UH900 خوراکه خودمه تازه صفحش هم فول تاچه...دیگه محشره....ساخت ژاپن هم هست.......نه المان ایم مدل....اگه یوتیوب براتون بازه برید سرچ کنید ببینید چی ساخته لاکردار.....کف کردیم رسمی.....

اگه نتوستید بگید براتون کلیپهاشو یه جایی بزارم ببینید....
این جور که من فهمیدم هم وایرلس داره هم وهم وایمکسو هم جی پی اس و هم بلوتوث...دیگه خدایی چی میخواهید..........!!!!

حالا پیدا میشه تو ایران..این مدلها...نمایندگیش کجاست؟؟؟

گارانتیش چی؟؟ می خوام صد درصد......کمک....کمک...کمک...کمک.. .کمک..کمک..کمک.کمک

این مدل به ایران وارد نشده چون ساخت فوجیتسو ژاپن هست ( فوجیتسو دارای دو مرکز ساخت کامپیوتر هست یکی فوجیتسو ژاپن که محصولاتش فقط در آمریکای شمالی و خود ژاپن فروش می ره و دیگری فوجیتسو آلمان هست که قبلا بنام فوجیتسو زیمنس شناخته می شد ولی الان فوجیتسو سهم زیمنس رو خریده و اسم فوجیتسو زیمنس به فوجیتسو خالی تبدیل شده و محصولات فوجیتسو آلمان در خاورمیانه و اروپا و آفریقا عرضه می شه و به همین دلیل هم هست که تمام لپ تاپ های فوجیتسو در ایران ساخت آلمان هستند ) . در هر صورت اگر علاقه به مدل یاد شده دارید می تونید از سایت هایی که از خارج از ایران خرید می کنند و در ایران تحویل می دهند استفاده کنید و یا از شرکت بهین که فوجیتسو وارد می کنه بپرسید ببینید که این مدل رو سفارشی میا رن یا نه . در هر صورت قیمت مدل UH900 در آمریکای شمالی 850 دلار هست .

arashyty
19-02-2010, 09:52
دوستان خریدمش 715
fujitsu v6555
ram=3gb ddr2
hdd=320gb
modem
lcd=15.4
به نظر خودم خیلی خوشگله.
گارانتی البالو کامپیوتر خوبه یا نه؟

amir_psr
19-02-2010, 11:43
دوستان خریدمش 715
fujitsu v6555
ram=3gb ddr2
hdd=320gb
modem
lcd=15.4
به نظر خودم خیلی خوشگله.
گارانتی البالو کامپیوتر خوبه یا نه؟

مبارک باشه .
دستگاه خیلی خوبی خریدی (از هر نظر از vostro بهتره) ، گارانتی آلبالو هم خوب و معتبره

خوبی سری esprimo اینه که dockStation هم داره که اگه بخوای فکر کنم آلبالو داشته باشه

mokoko
19-02-2010, 14:24
سلام مبارکه.منم این مدلو پسند کردم.شما که خریدین راضی هستین؟ کیفیت lcd خوبه؟در کل توصیه ش میکنین؟
ممنون

mokoko
19-02-2010, 16:18
ویندوز 7 هم روی 6555 نصب میشه؟مشکل درایور نداره؟
خیلی ها از فوجیتسو بد میگن/شاید 50 مورد تو همین فروم دیدم...... نمیدونم باهاش کار کردن یا همینطوری یه چیزی میگن

mokoko
20-02-2010, 21:52
از دوستان کسی میدونه چرا سایت fujitsu اجازه دانلود درایور ها رو نمیده؟
due to legal requirements
این مورد فقط در ایرانه؟بقیه میتونن دانلود کنن؟
check this link

amir_psr
21-02-2010, 10:02
check this link

بله بتازگی این مورد پیش اومده چون بر طبق قوانین آلمان ، ایران تحریم هست.
این مورد فقط برای کاربران ایران هست .
البته هیچ کدوم از دستگاه های فوجیتسو نیازی به دانلود درایور برای windows 7 از طریق سایت فوجیتسو ندارن . کافیه تو windows 7 برنامه windows Update رو هنگامی که به اینترنت متصل هستید اجرا کنید ، این برنامه جدیدترین درایورهای منتشر شده برای دستگاه شما رو دانلود کرده و رو سیستم نصب می کنه.

mokoko
21-02-2010, 13:48
ممنون از پاسخ شما.

amir_psr
22-02-2010, 11:22
ویندوز 7 هم روی 6555 نصب میشه؟مشکل درایور نداره؟
خیلی ها از فوجیتسو بد میگن/شاید 50 مورد تو همین فروم دیدم...... نمیدونم باهاش کار کردن یا همینطوری یه چیزی میگن

بله ویندوز 7 روی 6555 نصب می شه و مشکل درایور هم نداره .
درباره کیفیت فوجیتسو هم باید بگم که من خودم حدود 2 سال هست که مدل amilo si1520 رو دارم و هچ وقت از خریدش پشیمون نشدم و با توجه به اینکه یدونه vaio سری n رو هم دارم (n250e) در مقام مقایسه باید بگم که کیفیت فوجیتسو به مراتب عالی است . البته کیفیت سری Esprimo بدلیل اینکه سری اقتصادی و ارزون قیمت فوجیتسو هست قابل مقایسه با amilo si یا سری LifeBook نیست اما در مقام مقایسه با سری های اقتصادی از برندهای دیگه (مثل وسترو از دل) کیفیت و دوام بالاتری داره . تنها نکته منفی درباره لپ تاپ های فوجیتسو زیمنس اینه که بعد از دو سال کار مداوم ممکنه رنگ دکمه های کیبورد کمی تغییر کنه که این مشکل فقط تو سری LifeBook وجود نداره .

درباره بد گفتن عموم درباره فوجیتسو هم باید بگم که فکر می کنم دلیل این امر عدم تبلیغ این برند و تاکبد بر واردات سری های آماتوری و ضعیف محصولات این شرکت هست .

لپ تاپ های فوحیتسو زیمنس برای بازارهای اروپا تهیه میشه و مطمئنا استاندارد های اروپایی بر روی اون ها اعمال می شه چون بازار هدف محصولات اروپا است . برای مقایسه تفاوت بازار هدف محصولات می تونید از google trends استفاده کنید . برای نمونه من دو سری اقتصادی لپ تاپ (یکی از فوجیتسو و دیگری از دل) رو در google Trends امتحان کردم تا ببینم در کدام کشورها بیشتر Search شده .
نتیجه Fujitsu Siemens Esprimo:

و نتیجه Dell Vostro:

mokoko
24-02-2010, 12:15
از جواب کاملتون ممنونم.

mokoko
24-02-2010, 14:21
amir_psr عزیز;به نظر شما در مقایسه با acer(5738 4736 یا ( inspiron 1564). همه مونیتور led
خرید فوجیتسو v6555 چه طوره؟( گفتین esprimo سری اقتصادیه;نهایتا با همه اینا بخرمش؟)

mokoko
24-02-2010, 17:16
راستی esprimo m9400 چطور؟

mokoko
24-02-2010, 18:56
ممنون میشم دوستان جواب بدن

mokoko
24-02-2010, 18:59
دوستان چرا همکاری نمیکنن تا این تاپیک از کسادی دربیاد؟

mokoko
24-02-2010, 19:04
هر کی تجربه شو داره,بیاد راجع به این برند آلمانی نظر بده تا کم کم یه مرجع درست شه (قابل توجه دلخستگان و دلزده ها از جنسای چینی

mokoko
24-02-2010, 20:24
جناب arashyty
آقا چی شد از وقتی v6555 رو خریدید دیگه پست نمیدید؟یعنی این قدر باحاله که دیگه بیخیال تاپیک فوجیتسو-زیمنس شدین؟
از تجربه عملی کار با این مدل بگید تا استفاده کنیم (:

amir_psr
24-02-2010, 23:39
amir_psr عزیز;به نظر شما در مقایسه با acer(5738 4736 یا ( inspiron 1564). همه مونیتور led
خرید فوجیتسو v6555 چه طوره؟( گفتین esprimo سری اقتصادیه;نهایتا با همه اینا بخرمش؟)

شما باید کاربردت از لپ تاپ رو هم می گفتی . اگر کاربردت از سیستمی که می خوای بخری وب گردی و کار با نرم افزار های آفیس و یا بانک اطلاعاتی هست فوجیتسو زیمنس v6555 رو بخاطر کیفیت ساختش پیشنهاد می دم .

اما اگه سیستم رو برای دیدن فیلم و موزیک می خوای استفاده کنی سیستم 5738 ACER رو بخاطر صفحه نمایش HD+ و ورودی و خروجی های صوتی خوب ( HDMI و SPDIF) پیشنهاد می دم و در نهایت هم اگه سیستمی با پردازنده قوی برای اجرای برنامه های CPU Bound ( مثل IDE های برنامه نویسی Visual و ... ) بخوای 1564 dell رو بخاطر cpu قوی core i5 توصیه می کنم .

amir_psr
24-02-2010, 23:54
هر کی تجربه شو داره,بیاد راجع به این برند آلمانی نظر بده تا کم کم یه مرجع درست شه (قابل توجه دلخستگان و دلزده ها از جنسای چینی
در وبلاگی هم که برای این برند زده ام اطلاعات بیشتری درباره این برند گذاشتم ، می تونید اطلاعات بیشتری رو هم اونجا پیدا کنید
amircomputer2009.blogfa.com

amir_psr
25-02-2010, 00:05
راستی esprimo m9400 چطور؟

فکر نمی کنم دیگه این مدل پیدا بشه چون مال نسل اول سری Esprimo هست و الان با مدل M9410 جایگزین شده اما اگر پیدا بشه از v6555 بهتره چون اولا وزنش 2.2 کیلو هست ثانیا UMTS داره ( که معمولا V6555 هایی که تو ایران هستند UMTS ندارند ) ، عمر باطری بهتری داره ( حدود 4 ساعت ) که با باطری دوم حدود 10 ساعت می شه ( دارای Modular Bay هست یعنی درایو dvd اون درمیاد و میشه باطری دوم بهش زد ) .
البته گرافیکش از v6555 ضعیف تره . در کل اگه هنوز تو بازار باشه برای کاربردهای غیر گرافیکی ( مثل وب گردی ، برنامه نوبسی ، نرم افزار های مالی و ... ) فوق العاده است.

mokoko
25-02-2010, 15:44
سلام
یعنی حتی با کش 1مگ و گرافیک ضعیفتر و رم 1گیگ در برابر 2مگ کش و gf8200 و 4مگ رم v6555 ;بازم M94xx بهتره؟
در کل تاثیر کش تو کارایی چقدره؟

amir_psr
25-02-2010, 16:10
سلام
یعنی حتی با کش 1مگ و گرافیک ضعیفتر و رم 1گیگ در برابر 2مگ کش و gf8200 و 4مگ رم v6555 ;بازم M94xx بهتره؟

مدل m9400 با کانفیگ های مختلفی عرضه شده ( در ایران فکر کنم با دو نوع پردازنده p و T ) عرضه شد شما باید مشخصات m9400 رو که خوشتون اومده بگید به همراه قیمت تا بتونم بهتون بگم نسبت به 6555 میارزه یا نه.

در کل به لحاظ این که قابلیت حمل m9400 بالاتره و از مدل M از سری Esprimo هست (در صورتی که 6555 از مدل v سری Esprimo هست و سری V تو محصولات فوجیتسو زیمنس ابتدایی ترینه ) من به شخصا M9400 رو انتخاب می کردم . (البته به شرط قیمت خوب و کانفیگ تقریبا یکسان با 6555)

arashyty
26-02-2010, 08:29
خيلي باهاش حال ميكنم صفحه كليدش خيلي تو دست مياد
كيفيت ال سي ديش خوبه ولي اكه از اطراف بهش نكاه كني خوب ديده نميشه لولا هاي محكمي داره . فكر كنم زيادي داغ ميكنه حدود 68 درجه توي اين مورد زياد مطمين نيستم خودتون نظر بديد.
روي بازي امتحانش كردم از 75 درجه زياد تر نشد. فقط نميدونم رم ريدرش جطوري كار ميكنه جهار تا جا داره كه اكه رم رو بزاري توش از زيرش ميفته .
همه ي دكمه هاي بالاش با كليىد fn كار ميكنه بجز كليد دور فنش جكار كنم؟
از نظر خودم كه خيلي خوشكله
اكه سوالي داشتيد بكيد.
جند روز نبودم جون جايي بودم.
صفحه كليدشم ج رو فقط داره اون يكي رو نداره كه نميتونم بنويسمش!!!!!!
درايور هاش بخوبي نصب ميشه من الان ويندوز 7 دارم مشكلي نيست.
هر كي ميخواد بخره بره بخره جون ايرادي نداره.

mokoko
26-02-2010, 18:22
منظورتون از نداشتن کلید "چ" رو نگرفتم؟
باطریش چطوره؟
کیفیت صدا؟

خيلي باهاش حال ميكنم صفحه كليدش خيلي تو دست مياد
كيفيت ال سي ديش خوبه ولي اكه از اطراف بهش نكاه كني خوب ديده نميشه لولا هاي محكمي داره . فكر كنم زيادي داغ ميكنه حدود 68 درجه توي اين مورد زياد مطمين نيستم خودتون نظر بديد.
روي بازي امتحانش كردم از 75 درجه زياد تر نشد. فقط نميدونم رم ريدرش جطوري كار ميكنه جهار تا جا داره كه اكه رم رو بزاري توش از زيرش ميفته .
همه ي دكمه هاي بالاش با كليىد fn كار ميكنه بجز كليد دور فنش جكار كنم؟
از نظر خودم كه خيلي خوشكله
اكه سوالي داشتيد بكيد.
جند روز نبودم جون جايي بودم.
صفحه كليدشم ج رو فقط داره اون يكي رو نداره كه نميتونم بنويسمش!!!!!!
درايور هاش بخوبي نصب ميشه من الان ويندوز 7 دارم مشكلي نيست.
هر كي ميخواد بخره بره بخره جون ايرادي نداره.

mohsenfhm
26-02-2010, 21:57
سلام

بله كش واقعا مهمه خصوصا در رندرينگ و پردازش هاي سنگين

arashyty
04-03-2010, 17:31
همون ج كه كه كفتم منظورم حروف فارسي كه عربي نداره تو صفحه كليدش نيست.
من بار اولم هست كه لب تاب خريدم و اشناهام هم ندارن كه عمر باطري رو مقايسه كنم ولي فكر كنم خوبه
صدا هم همينطؤر. اما اكه خوب تنظيمش كني عالي ميشه.
ببخشيد رفته بودم اردو نتونستم جند روز بيام.
براي من اين دكمه ي نقل قول كار نميكنه

saleh_373
05-03-2010, 22:35
man mikham ba loptopam film bebanam karhaye rozane anjam bedam va bazi konam toye renje gheymate 700_800 fujitsu6555 ra pishnahad mikonin ya dell inspiron1564????????????????

saleh_373
05-03-2010, 22:39
man mikham ba laptopam film bebinam, bazi konam. va karhaye rozmare anjam bedam be nazareton fujistu v6555 behtare ya dell insparin1564 (albate toye renj gheymate 700_800) mamnon misham komak konid???

amir_psr
06-03-2010, 20:25
همون ج كه كه كفتم منظورم حروف فارسي كه عربي نداره تو صفحه كليدش نيست.
من بار اولم هست كه لب تاب خريدم و اشناهام هم ندارن كه عمر باطري رو مقايسه كنم ولي فكر كنم خوبه
صدا هم همينطؤر. اما اكه خوب تنظيمش كني عالي ميشه.
ببخشيد رفته بودم اردو نتونستم جند روز بيام.
براي من اين دكمه ي نقل قول كار نميكنه

لپ تاپ هایی که وارد ایران می شوند سفارش امارات هستند و به همین دلیل روی کیبورد اون ها علاوه بر انگلیسی ، حروف عربی هم چاپ شده است البته اگه شما در ویندوز 7 کیبورد فارسی رو فعال کنید هیچ مشکلی در تایپ فارسی نخواهید داشت . تا اون جایی که من دیدم لپ تاپ های فوجیتسو که شرکت نیج لن وارد کرده همه دارای کیبورد های پیش فرض انگلیسی هستند و حروف عربی رو ندارند و ظاهر کیبورد خلوت تره .

amir_psr
07-03-2010, 00:04
man mikham ba laptopam film bebinam, bazi konam. va karhaye rozmare anjam bedam be nazareton fujistu v6555 behtare ya dell insparin1564 (albate toye renj gheymate 700_800) mamnon misham komak konid???

فوجیتسو زیمنس v6555 باید با vostro مقایسه بشه نه با inspiron 1564 . چون inspiron 1564 از cpu های جدید Core I استفاده می کنه اما فوجیتسو تو سری Esprimo از این CPU ها استفاده نکرده و این نقطه ضعف V6555 شده.
اگر سیستم رو برای کارهای روزانه و وب گردی و اجرای برنامه های اداری می خواهید Fujitsu V6555 با توجه به قیمت کمتر (حدود 70 هزار تومان) گزینه ایی عالی است

اما v6555 دارای صفحه نمایش 16:9 نیست و همین طور LCD اون هم Led BackLight نداره و اسپیکر ضعیفی هم داره و خروجی صوتی اون هم خیلی قوی نیست و همه این ها به دلیل اینه که اصلا سری Esprimo برای Multi Media طراحی نشده و این باعث می شه که این سیستم برای دیدن فیلم زیاد مناسب نباشه . Fujitsu برای کارهای MultiMedia سری های Amilo Xi و Amilo Pi رو داره که تو ایران کم وارد می شه و قیمت بالایی هم داره .
اما از طرف دیگه Inspiron 1564 دارای صفحه نمایش 16:9 هست (با LED BackLight) و همچنین از Core i3 بهره می بره ( که تو کارهایی مثل تبدیل فرمت های فیلم بسیار از پردازنده های coreduo بهتر عمل می کنه ) و به همین خاطر برای دیدن فیلم و موزیک و مولتی مدیا ، Inspiron 1564 رو پیشنهاد می دم.

یه لحاظ پورت های IO هم فوجیتسو v6555 دو مزیت بر Inspiron داره که یکی داشتن مودم و دیگری داشتن شبکه گیگا بیتی است و از طرف دیگر هم Inspiron دارای پورت HDMI هست که V6555 نداره.

saleh_373
12-03-2010, 22:41
فوجیتسو زیمنس v6555 باید با vostro مقایسه بشه نه با inspiron 1564 . چون inspiron 1564 از cpu های جدید Core I استفاده می کنه اما فوجیتسو تو سری Esprimo از این CPU ها استفاده نکرده و این نقطه ضعف V6555 شده.
اگر سیستم رو برای کارهای روزانه و وب گردی و اجرای برنامه های اداری می خواهید Fujitsu V6555 با توجه به قیمت کمتر (حدود 70 هزار تومان) گزینه ایی عالی است

اما v6555 دارای صفحه نمایش 16:9 نیست و همین طور LCD اون هم Led BackLight نداره و اسپیکر ضعیفی هم داره و خروجی صوتی اون هم خیلی قوی نیست و همه این ها به دلیل اینه که اصلا سری Esprimo برای Multi Media طراحی نشده و این باعث می شه که این سیستم برای دیدن فیلم زیاد مناسب نباشه . Fujitsu برای کارهای MultiMedia سری های Amilo Xi و Amilo Pi رو داره که تو ایران کم وارد می شه و قیمت بالایی هم داره .
اما از طرف دیگه Inspiron 1564 دارای صفحه نمایش 16:9 هست (با LED BackLight) و همچنین از Core i3 بهره می بره ( که تو کارهایی مثل تبدیل فرمت های فیلم بسیار از پردازنده های coreduo بهتر عمل می کنه ) و به همین خاطر برای دیدن فیلم و موزیک و مولتی مدیا ، Inspiron 1564 رو پیشنهاد می دم.

یه لحاظ پورت های IO هم فوجیتسو v6555 دو مزیت بر Inspiron داره که یکی داشتن مودم و دیگری داشتن شبکه گیگا بیتی است و از طرف دیگر هم Inspiron دارای پورت HDMI هست که V6555 نداره.
mamnon az rahnamaiiton kolan ba dell hal nakardam fujitsu ham karamo rah mindaze modele 6555 ra kharidam va razi ham hastam

saleh_373
11-04-2010, 16:41
میخواستم بدونم روی مدل
fujitsu siemens v6555
ویندوز 7 چند بیتی مناسبتره؟؟
64 بیتی یا 32 بیتی؟؟

ram=3gb ddr2
hdd=320gb
modem
lcd=15.4

saleh_373
13-04-2010, 08:28
میخواستم بدونم روی مدل
fujitsu siemens v6555
64 بیتی یا 32 بیتی؟؟

ram=3gb ddr2
hdd=320gb
modem
lcd=15.4
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟

mohsenfhm
13-04-2010, 10:51
خب ببین دوست عزیز ویندوز xp تا 3 گیگ رم رو می شناسه . چون این مدل کانفیگ مناسبی داره 64 بیتی بهتره ولی باید از نرم افزارهای 64 بیتی استفاده کنید . اگر به نرم افزارهای 64 بیتی دسترسی نداری بهتره همون 32 بیتی رو نصب کن . اینم بگم که در کارهای روزمره تفاوت زیادی در سرعت بین 32 و 64 بیتی مشاهده نمیشه فقط در رندرینگ و کارهای سنگین 64 بیتی خودش رو نشون میده

a.zaker
14-04-2010, 19:09
لطفا یه مدل فوجیتسو تا سقف 900 تومن که برای
اینترنت ، فیلم و بازی به کار بیاد

حالا واقعا فوجیتسو ساخت آلمان هست یا نه ؟

amir_psr
14-04-2010, 21:55
لطفا یه مدل فوجیتسو تا سقف 900 تومن که برای
اینترنت ، فیلم و بازی به کار بیاد

حالا واقعا فوجیتسو ساخت آلمان هست یا نه ؟

بهترین گزینه برای شما نوت بوک LifeBooK AH550 HDD250‎ هست که از پردازنده های جدید core i هم استفاده می کنه

قیمتش 899 هزار هست و مشخصاتشو از لینک زیر می تونی ببینی

سوال دومت هم در آدرس زیر جواب داده شده

amir_psr
14-04-2010, 22:02
میخواستم بدونم روی مدل
fujitsu siemens v6555
64 بیتی یا 32 بیتی؟؟

ram=3gb ddr2
hdd=320gb
modem
lcd=15.4

اگه رم بالای 4 گیگ رو سیستم باشه و برنامه خاصی که استفاده می کنید دارای نسخه 64 بیتی باشد توصیه می شود ویندوز سون 64 بیتی نصب کنید در غیر اینصورت برای کارهای روزانه و برنامه های office ویندوز 32 بیتی مناسب است.

saleh_373
16-04-2010, 18:22
ممنون از راهنماییت. یه سوال دیگه در مورد ارتقا v6555 داشتم تا چه حد و کدوم قسمتاش ارتقا پیدا میکنه؟؟

mokoko
16-04-2010, 20:13
ممنون از راهنماییت. یه سوال دیگه در مورد ارتقا v6555 داشتم تا چه حد و کدوم قسمتاش ارتقا پیدا میکنه؟؟

بحث ارتقا در مورد لپ تاپ ها بسیار محدوده و اون هم شامل رم و هارد میشه.گرافیک هم upgrade شدنی نیست

saleh_373
17-04-2010, 14:20
بحث ارتقا در مورد لپ تاپ ها بسیار محدوده و اون هم شامل رم و هارد میشه.گرافیک هم upgrade شدنی نیست
اخه من توی همین نت یه مقاله در مورد ارتقا cpu لپ تاپ های fujitsu خوندم میخواستم بدونم مدل v6555 هم این امکان واسش وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amir_psr
17-04-2010, 22:37
اخه من توی همین نت یه مقاله در مورد ارتقا cpu لپ تاپ های fujitsu خوندم میخواستم بدونم مدل v6555 هم این امکان واسش وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تا بحال هر مدل از سری esprimo رو که باز کردم دارای cpu از نوع socket بوده و این یعنی که شما می تونی که cpu رو عوض کنی . با توجه به اینکه v6555 جایگزین v5505 هست و v5505 امکان تعویض cpu رو داره فکر می کنم که v6555 هم این امکان رو داشته باشه. حداکثر cpu که شما می تونی روی هر مدل fujitsu siemens بزاری تو datasheet هر مدل ذکر می شه که برای مدل v6555 حداکثر intel core2duo P8700 هست .
datasheet مدل v6555 در لینک زیر هست:

saleh_373
18-04-2010, 17:49
من تا بحال هر مدل از سری esprimo رو که باز کردم دارای cpu از نوع socket بوده و این یعنی که شما می تونی که cpu رو عوض کنی . با توجه به اینکه v6555 جایگزین v5505 هست و v5505 امکان تعویض cpu رو داره فکر می کنم که v6555 هم این امکان رو داشته باشه. حداکثر cpu که شما می تونی روی هر مدل fujitsu siemens بزاری تو datasheet هر مدل ذکر می شه که برای مدل v6555 حداکثر intel core2duo P8700 هست .
datasheet مدل v6555 در لینک زیر هست:

لینکی که دادید باز نشد. میشه راهنمایی کنید کجا میتونم این ارتقا را انجام بدم؟ این cpu چند GHz هستش؟ هزینش چقدره، صرفه اقتصادی داره؟
ممنون از راهنماییاتون:11::11::11::11::11::11::1 1:

saleh_373
28-04-2010, 15:57
کسی نیست این بحثو جواب بده؟؟
کسی در مورد ارتقا گرافیک این لپ تاپ ها اطلاعات نداره؟ مخصوصا v6555

amir_psr
29-04-2010, 22:42
لینکی که دادید باز نشد. میشه راهنمایی کنید کجا میتونم این ارتقا را انجام بدم؟ این cpu چند GHz هستش؟ هزینش چقدره، صرفه اقتصادی داره؟
ممنون از راهنماییاتون:11::11::11::11::11::11::1 1:
لینک رو چک کردم ، مشکلی نداشت . سرعت p8700 برابر 2.5 گیگاهرتز هست و اگر در یازار این cpu رو بتونید تا 70 هزار تومان بخرید صرفه داره اما بیشتر ارزششو نداره . در کل قبل از خریدن cpu ، از اینکه v6555 قابلیت تعویض cpu رو داشته باشه مطمئن بشید .

saleh_373
01-05-2010, 11:09
لینک رو چک کردم ، مشکلی نداشت . سرعت p8700 برابر 2.5 گیگاهرتز هست و اگر در یازار این cpu رو بتونید تا 70 هزار تومان بخرید صرفه داره اما بیشتر ارزششو نداره . در کل قبل از خریدن cpu ، از اینکه v6555 قابلیت تعویض cpu رو داشته باشه مطمئن بشید .
ممنون از لینکی دادید.
در مورد کارت گرافیک چطور، قابل ارتقا هست؟؟؟؟

arman z1
01-05-2010, 16:46
سالام من v6555 دارام روي كيليد f11 عكس پروانه فن چه كاري انجام مي ده

amir_psr
01-05-2010, 20:49
ممنون از لینکی دادید.
در مورد کارت گرافیک چطور، قابل ارتقا هست؟؟؟؟

در دستگاه v6555 خیر قابل ارتقا نیست اما چند مدل از سری lifebook مثل lifebook s760 امکان ارتقا گرافیک رو هم دارن

amir_psr
01-05-2010, 21:06
سالام من v6555 دارام روي كيليد f11 عكس پروانه فن چه كاري انجام مي ده
اگر نرم افزار مربوط به کیبورد لپ تاپ رو نصب کرده باشید این دکمه ولتاژ پردازنده و کارت گرافیک رو کم می کنه که هم می تونه باعث افزایش عمر باطری بشه و هم چون پردازنده های مرکزی و گرافیکی با تمام توان کار نمی کنند فن سیستم کمتر کار می کنه و در نتیجه صدای لپ تاپ هم کم می شه البته تا جایی که من دیدم زدن یا نزدن این دکمه خیلی هم رو صدای فن تاثیر نداره.

djmerikhi
04-05-2010, 06:57
دوستاني كه از دستگاه فوجيتسو - زيمنس استفاده مي كنيد جاي شما در تايپيك اعلام نمرات INDEX ويندوز خالي لطفا در اونجا نمرات خود را اعلام كنيد تا هي نگن اين مارك فلانه !!! ا

mokoko
15-05-2010, 15:47
نظر دوستان دربارهlifebook ah550 چی هست؟

amir_psr
19-05-2010, 20:40
دوستانی که دنبال عکس زمینه (wallpaper) از فوجیتسو می گردن ، چند تا عکس با کیفیت بالا از فوجیتسو زیمنس در آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گذاشتم که می تونید دانلود کنید

san82
21-05-2010, 22:48
با سلام به همه ی دوستان مخصوصا اقایamir_psr
من از طرفدارهای برند دل بودم تا اینکه دیروز رفتیم یه لپ تاپ برای خواهرم بگیریم، یه لپ تاپ خیلی خوشگل و شیک چشمم و گرفت که مارکش Fujitsu (بدون Siemens) بود ، در نهایت براش inspiron 1564 گرفتیم ولی خودم با توجه به راهنمایی های آقای amir_psr چون کار سنگین پردازشی ندارم، کار گرافیکی و بازی و گیم و مولتی مدیا سنگین ندارم ولی وب گردی و نت مخصوصا وجود مودم بسیار مهم هست و کیفیت برام مهمه می خوام Fujitsu بگیرم.میخواستم سوال کنم تو قیمت inspiron 1564 چه مارک یا مارک های Fujitsu پیشنهاد میکنید؟ با تشکر

mg_mahyar
22-05-2010, 01:16
سلام
من یک لپ تاپ esprimo mobile V535 مدل ms2239
دارم.
هاردش رو از 160 به 250 ارتقا دادم
و رمش هم تا دو گیگ قابل افزایش هست و با اینی که الان داره میشه 4 گیگ.
سی پی یو هم 997MHz سرعت باسشه
core 2dual هست 2GHz و مدل T3200
الان میخوام بفروشم و یک hp بگیرم که تاچ باشه. این لپ تاپو میتونم چند بفروشم؟

Mr.Mohamad
22-05-2010, 12:23
ببخشید بببببببخشید همینجوری اومدم وسط
خواستم ببینم که کسی درایور وب کم fujitsu siemens v5505 رو داره بده به ما؟

san82
23-05-2010, 22:58
من از طرفدارهای برند دل بودم تا اینکه دیروز رفتیم یه لپ تاپ برای خواهرم بگیریم، یه لپ تاپ خیلی خوشگل و شیک چشمم و گرفت که مارکش Fujitsu (بدون Siemens) بود ، در نهایت براش inspiron 1564 گرفتیم ولی خودم با توجه به راهنمایی های آقای amir_psr چون کار سنگین پردازشی ندارم، کار گرافیکی و بازی و گیم و مولتی مدیا سنگین ندارم ولی وب گردی و نت مخصوصا وجود مودم بسیار مهم هست و کیفیت برام مهمه می خوام Fujitsu بگیرم.میخواستم سوال کنم تو قیمت inspiron 1564 چه مارک یا مارک های Fujitsu پیشنهاد میکنید؟ با تشکر

آقا چی شد چرا جواب مارو نمیدین؟

mg_mahyar
24-05-2010, 19:33
آقا چی شد چرا جواب مارو نمیدین؟
در درجه اول مال خودمو باور کن سالمه همین الان باهاش کانکت شدم و دارم جوابتو میدم.

در درجه دوم اگر درایو نوری نمیخوای

و اگر پول داری

البته اینم بگم مال خودم بهترینه:31: ایشالا یک hp بگیریم 18 inch:8:

kian982
24-05-2010, 20:59
من چند مدل فوجیتسو رو به شما دوست عزیز معرفی می کنم:

LIFE BOOK AH-550- CORE I3 2.13/3MB- 3GBDDR3 RAM -HDD250-VGA INTEL UP TO 1695-4USB - E SATA -MODEM-WLAN-GBLAN-EXPRESS CARD-HDMI-WEB CAM-BLUTOOTH-15.6LED - BATTERY UP TO3 HRS PRICE:895

ESPRIMO D 9510 -2.16M585/1MB-2GB DDR3 RAM-160 HARD-VGAINTEL 4500-3USB-ESATA-SERIAL-SHOCK SENSOR HARD-MODEM-GB LAN-CARD READER-15.6 WXGA-BATTERY UP TO5:30 HRS PRICE:895

ESPRIMO V6555 -CORE2 DUOT6570- 4GBDDR 2 RAM- MODEM - WLAN- WEB CAM- BLUTOOTH-HDD320 BATTERY UP TO 3 HRS- PRICE:735

اینم بگم من چهار سالی هست فوجیتسو زیمنس و حالا هم فوجیتسو دارم اول یه AMILO PRO 2045 وحالاESPRIMO V6555 که 2045 بعد از چهار سال استفاده شبانه روزی هنوز مثل روز اول کار میکنه اینم بگم که تو ایران شناخته شده نیست اما دستگاهای خیلی با کیفیتی هستن پیشنهاد اصلی من به شما AH-55 هست چون از سری LIFE BOOK هستش که رده خوب FUJITSU هست اینا که من معرفی کردم گارانتی بهین هست که بدک نیست

amir_psr
25-05-2010, 20:32
همونطور که دوستان هم اشاره کردن مدل LifeBook AH550 برای شما مناسب هست که با توجه به اینکه از cpu های core i هم استفاده می کنه چیزی از 1564 کم نداره و از پس پردازش های سنگین هم بر می یاد .
این مدل رو سایت notebook check تست کرده و نمره 82 رو به این دستگاه داده

در مورد برند fujitsu siemens و چگونگی تبدیل شدن به fujitsu خالی هم اگه اطلاعات خواستید لینک زیر رو نگاه بندازید

san82
26-05-2010, 01:02
تو لپ تاپ ها ویژگی هایی هست که نمیشه مقایسه کرد مگه اینکه اون لپتاپ ها رو داشته باشی،یکی از اون ویژگی ها کیفیت تصویر ال سی دی با توجه به اینکه شما تجربه داشتن لپتاپ های مختلف دارین، کیفیت تصویر السی دی فوجیتسو چجوریه ؟چون 16:10 ولی بقیه لپتاپ ها مثل دل 1564 15:9

mekanik
26-05-2010, 15:33
دوستان عزیز من برای خرید اولین لپ تاپ زندگیم با مشخصات زیر به کمک شما نیاز دارم

cpu amd turion x2 ترجیحا" 2.2gb به بالا
cache 2 be bala
bus ترجیحا"نزدیک 1000mhz
LED
beyne "13 va "14
کارت گرافیک gforce یا ati

قیمت زیر 1 تومن

mg_mahyar
26-05-2010, 20:42
دوستان عزیز من برای خرید اولین لپ تاپ زندگیم با مشخصات زیر به کمک شما نیاز دارم

cpu amd turion x2 ترجیحا" 2.2gb به بالا
cache 2 be bala
bus ترجیحا"نزدیک 1000mhz
LED
beyne "13 va "14
کارت گرافیک gforce یا ati

قیمت زیر 1 تومن

Omran
biya mal mano begir va khalas
LCD hast na Led
in chizi ke mikhay ba un ghymat giret nemiyad
hp DV3
hpDV6
hp DV8
hpDV7
khobe ama balay 1 toman hata 2 toman hast

kian982
26-05-2010, 23:27
تو لپ تاپ ها ویژگی هایی هست که نمیشه مقایسه کرد مگه اینکه اون لپتاپ ها رو داشته باشی،یکی از اون ویژگی ها کیفیت تصویر ال سی دی با توجه به اینکه شما تجربه داشتن لپتاپ های مختلف دارین، کیفیت تصویر
السی دی فوجیتسو چجوریه ؟چون 16:10 ولی بقیه لپتاپ ها مثل دل 1564 15:9

منظور شمارو متوجه نشدم دوست عزیز در مورد 15:9 بودن 1564 و 16:10بودن ah550 چون:

ah-550:
Display: 39.6 cm (15.6-inch), TFT, (HD), LED backlight, glossy, 1366 x 768 pixel

Aspect ratio 16:9

Max. resolution external display 1920 x 1200 pixel

Graphics brand name Intel® HD Graphics

Graphics features DirectX® 10 support

Shared video memory up to 1695 MB

dell1564 (ati vga
disply:15:6 glossy 16:9 768p 1366x768 pixel
graphics: ati mobility radeonhd 4330 512 mb GDDR3 (80SPS ، 450/1.2 GHZ CORE/RAMCLOCKS

که خوب این دوتا لبتاب مشخصات نزدیک به همی از نظر Display دارن من فکر میکنم باید کنار هم دیدشون تا بشه نظر دادامادر مورد LCDهای فوجیتشو مال من بعد از 4 سال فقط چندتا پیکسل سوخته داره که باید دنبالش بگردی ESPRIMO که جدید گرفتم هم WXGA هست ودر مقایسه با لب تابهای دیگه به نظر من خوب هست باز اساتید بهتر میتونن شما رو راهنمایی کنن راستی باتوجه به قیمت من 1564 کارت گرافیک دار رو انتخاب کردم که هم قیمت باشن

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

راستی اون شکلکه نمی دونم اونجا چیکار میکنه:5:

amir_psr
27-05-2010, 08:50
تو لپ تاپ ها ویژگی هایی هست که نمیشه مقایسه کرد مگه اینکه اون لپتاپ ها رو داشته باشی،یکی از اون ویژگی ها کیفیت تصویر ال سی دی با توجه به اینکه شما تجربه داشتن لپتاپ های مختلف دارین، کیفیت تصویر السی دی فوجیتسو چجوریه ؟چون 16:10 ولی بقیه لپتاپ ها مثل دل 1564 15:9

بیشتر سازندگان لپ تاپ مدل های جدید رو با صفحه نمایش های 16:9 با دقت تصویر HD 1366*768 عرضه می کنند البته بعضی مدل های گرون قیمت هم با دقت تصویر Full HD عرضه می شوند . مدل های جدید فوجیتسو هم همگی دارای نسیت 16:9 هستند از جمله مدل AH550.

نکته بعدی اینه که فوجیتسو مدل جدیدی در سری های Amilo ، Esprimo Mobile و Celsious Mobile عرضه نخواهد کرد و از این به بعد لپ تاپ های فوجیتسو تنها با نام LifeBook عرضه خواهند شد و برند Esprimo و Celsious فقط برای مدل های PC و WorkStation ها استفاده خواهد شد
نام Amilo هم دیگر استفاده نخواهد شد که این خبر بدی برای طرفداران برند Amilo بود .

mg_mahyar
18-06-2010, 04:54
بين اين دوتا كدوم پردازش قوي تري داره و براي كار گرافيكي مناسبه؟
قبلي رو فروختم و فقط زيمنس ميخوام

Lifebook E-780 - Fujitsu

Fujitsu Siemens AMILO XI 3670

كدوم بهتر جواب ميده به نظرتون؟
يكيشون 4 هسته اي هست ديگه؟
ولي گرافيكش آنبرده درسته؟

kian982
18-06-2010, 11:50
بين اين دوتا كدوم پردازش قوي تري داره و براي كار گرافيكي مناسبه؟
قبلي رو فروختم و فقط زيمنس ميخوام

Lifebook E-780 - Fujitsu

Fujitsu Siemens AMILO XI 3670

كدوم بهتر جواب ميده به نظرتون؟
يكيشون 4 هسته اي هست ديگه؟
ولي گرافيكش آنبرده درسته؟

سلام دوست عزیز در مورد این دو نوت بوک اول مشخصاتشون مهمشون

amilo xi 3670
processor intel core 2 T6600
MEMORY 4 GB DDR3
GRAPHICS NVIDIA GEFORCE GT130M 512 DDR3
ONBOARD INTEL4500M HD
DISPLAY 18.4 16:9 FULLHD 1920 1080
BATTERY 8 CELL

LIFEBOOK E-780
processor intel CORE I7
MEMORY 4 GB DDR3
GRAPHICS NVIDIA GEFORCE GT330 M 1GB DDR3 OR INTELHD ONBOARD
DISPLAY 15.6 LEDBACKLIGHT HD 1366 768
BATTERY 8 CELL

همونطور که دید AMILO XI 3670 یک نوت بوک 18 اینچ هست که به نظر من قدیمی شده و ضمنا فکر نمی کنم تو بازار ایران پیدا کنیدو به جاش مدل LIFEBOOK NH570 پیشنهاد میشه که 18 اینچ هست و از نظر کانفینگ قوی تر هست ودر بازار ما هم موجوده. در مورد LIFE BOOK E-780 هم دو مدل داره که یک مدل با گرافیک و یک مدل بدون گرافیک هست مورد جالب در مورد بدون گرافیکش این هست که با توجه به اینکه این لب تاب از دو باطری استفاده می کنه میتونه تا 18 ساعت با 2 باطر ی کار کنه (باطری دوم جای DVD رام نصب میشه هینطور هارد دوم) E-780 در بازار ما هست البته کانفینگ دقیقشو نمیدونم باید به بازار سر بزنید اما فکر کنم فقط مدل کارت گرافیک دارش موجود باشه .

arashyty
29-06-2010, 11:04
من بعد از یه عمر اومدم هارد لپ تاپم رو از 320 به 500 گیگ ارتقا دادم ازداخل ویندوز بیشترین امتیاز رو هاردش میگیره 5.8 وکمترینش گرافیک 3.8 ضعفش رو گرافیکه شما هم از داخل ویندوز تست بگیرین ببینین چند چند میشه.مشخصات لپ تاپم تو امضام هست

babriii
01-07-2010, 19:15
سلام

کار گرافیکی ندارم (کارت گرافیک نمیخوام)
ویندوز نمیخوام
سی پی یو هم2 تا 2.2 core 2 due برام کافیه
کش حداقل 2 داشته باشه رم هم همین طور

چه مدل هایی پیشنهاد میکنید؟

hatefRad
30-07-2010, 17:57
سلام دوستان !
من بین دو تا مدل LifeBook A530 شک دارم. به نظر شما واسه مدلی که الآن 850 تومنه و سی‌پی‌یو Corei5ٰ‌ داره، ارزش داره که 150 تومن بیشتر از مدل Core i3 هزینه کنم ؟ (البته میدونم که هاردشم 320 ه و رم‌ش هم 3 گیگ ! که با این دو تا مشکلی ندارم). فقط می‌خواستم بدونم corei5 خیلی قویتر از corei3 هست یا نه..
ممنون..

mg_mahyar
31-07-2010, 22:13
کسی لیست قیمت با فروشگاهی که زیمنس بفروشه میشناسه؟ خیلی دنبالشم به قول معروف
یه عمر گشتم تا که فهمیدم تو سایه بودن خستگیهامی
__________________________________________________ _
اچ پی خریدم مضخرف بود
سونی دارم مضخرفه

-----------------------------------------------------------------------
کجایی یادت بخیر با یک 6535 زیمنس توان داشتم در حد coree i7 .:41:

masih eia
01-08-2010, 08:53
کسی لیست قیمت با فروشگاهی که زیمنس بفروشه میشناسه؟ خیلی دنبالشم به قول معروف
یه عمر گشتم تا که فهمیدم تو سایه بودن خستگیهامی
__________________________________________________ _
اچ پی خریدم مضخرف بود
سونی دارم مضخرفه

-----------------------------------------------------------------------
کجایی یادت بخیر با یک 6535 زیمنس توان داشتم در حد coree i7 .:41:
یه سری به سایت digikala بزن .منم از همین سایت خریدم.تازه اگه از سایتم نخری توی اکثر شهرا نمایندگی فروش داره.

mg_mahyar
01-08-2010, 15:10
تهران نمایندگیش کچاس؟

amir_psr
03-08-2010, 20:23
سلام دوستان !
من بین دو تا مدل LifeBook A530 شک دارم. به نظر شما واسه مدلی که الآن 850 تومنه و سی‌پی‌یو Corei5ٰ‌ داره، ارزش داره که 150 تومن بیشتر از مدل Core i3 هزینه کنم ؟ (البته میدونم که هاردشم 320 ه و رم‌ش هم 3 گیگ ! که با این دو تا مشکلی ندارم). فقط می‌خواستم بدونم corei5 خیلی قویتر از corei3 هست یا نه..
ممنون..
پردازنده core i5 دو مزیت اساسی بر core i3 داره . اولی اینه فرکانس پایه هسته های اون بالاتره و دومی اینه که از فناوری turbo boost استفاده می کنه یعنی در مواقعی که فشار کاری روی پردازنده زیاد می شه خودشو اورکلاک (overclock) می کنه مثلا در cpu i5 520m که در Fujitsu a530 استفاده شده اگر به پردازنده فشار بیاورید فرکانسش از 2.5 تا 2.9 افزایش پیدا می کنه . البته فناوری turbo boost یک بدی هم دارد و اون اینه که بخاطر اورکلاک باطری دستگاه رو می خوره و مدل a530 که قراره 4 ساعت با باطری کار کنه در حالت turbo boost دو ساعت هم به زور کار می کنه و خیلی از موارد مجبور هستی برای نگهداری باطری turbo boost رو در bios خاموش کنی.
اگر شما کارت cpu Bound هست و از قابلیت turbo boost هم می خوای استفاده کنی تفاوت قیمت دو مدل قابل قبول هست در غیر اینصورت به صرفه نیست .

پردازنده Core i5 مجموعه دستورات AES رو هم بصورت سخت افزاری داره که با توجه به عدم تجهیز A530 به ماژول TPM تقریبا کاربردی در این لپ تاپ ندارد .
هر دو این cpu ها از Virtualization هم پشتیبانی می کنند .

Microsoft24
04-08-2010, 18:28
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،

از همه ی دوستانی که از لپ تاب (هر برندی ، سونی ، دل ، ایسوس ، اچ پی ، ایسر و...) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :

توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده! :46:

پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،

موفق و پیروز باشید ،

امید

amir_psr
04-08-2010, 22:35
سلام

کار گرافیکی ندارم (کارت گرافیک نمیخوام)
ویندوز نمیخوام
سی پی یو هم2 تا 2.2 core 2 due برام کافیه
کش حداقل 2 داشته باشه رم هم همین طور

چه مدل هایی پیشنهاد میکنید؟

بهترین مدل برای شما lifebook a530 هست که تازه به ایران وارد شده و کانفیگ خوب و کیفیت ساخت بالایی داره

hatefRad
08-08-2010, 02:14
بهترین مدل برای شما lifebook a530 هست که تازه به ایران وارد شده و کانفیگ خوب و کیفیت ساخت بالایی داره

به نظر شما چرا این مدل با اینکه کانفیگ خیلی بالایی داره قیمتش به نسبت پایینه ؟
بعد شما می‌دونین کارت گرافیک intel ش دقیقا چه مدلیه ؟ به نظر من تنها اشکالش همین کارت گرافیکشه..

---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------

تهران نمایندگیش کچاس؟
تا اونجایی که من میدونم نمایندگیش با شرکت بهین هست.

masih eia
08-08-2010, 16:12
به نظر شما چرا این مدل با اینکه کانفیگ خیلی بالایی داره قیمتش به نسبت پایینه ؟
بعد شما می‌دونین کارت گرافیک intel ش دقیقا چه مدلیه ؟ به نظر من تنها اشکالش همین کارت گرافیکشه..

---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------

تا اونجایی که من میدونم نمایندگیش با شرکت بهین هست.

به خاطر این که این لپ تاپ زیاد شناخته شده نیست وگرنه کیفیت ساخت خیلی حوبی داره.من همین الان دارم باهاش کار میکنم از هر نظر راضیم.

H.P1366
10-08-2010, 14:25
دوستان سلام
یه درخواست کسی می تونه لیست نمایندگی های Fujitsu رو بگه و اگر سایتی هم داره ممنون می شم بگین
و کدوم یکی معتبر تر است
ممنون

masih eia
11-08-2010, 08:44
دوستان سلام
یه درخواست کسی می تونه لیست نمایندگی های Fujitsu رو بگه و اگر سایتی هم داره ممنون می شم بگین
و کدوم یکی معتبر تر است
ممنون
سایت digikala دات کام هست که چون شما تهران هستید توی تهران فروشگاه هم داره.من خودم ازش خرید کردم راضیم.سایت شرکت وارد کننده هم behin ذات کام.

ONLY AHWAZ
26-08-2010, 17:06
سلام برهمه
خسته نباشید
راستش من این مدل لپتاپ رو خریدم (a530) فروشنده گفت عالیه
اما الان از دیروز که تو اینترنت تحقیق کردم حالم گرفته شده:41:
تو سایت های مختلفی مثل notebookcheck گشتم دیده به گرافیکش که intel graphics hd هست نمره ی افتضاحی داده دلم خوش بود گرافیک hd گرفتم :13:دیدم تویه همه ی سایت هر چی فحشه به گرافیک اینتل دادن:18: (نوشتن که بازی های 2010 رو ساپورت نمی کنه)
حالا چند تا سوال از اساتید:
یه توضیحی در مورد گرافیکش بم بدید که چه جوریه؟چون بعضی بازیارو که روش ریختم slow نشون میده و اینکه آیا راهی برای ارتقاش هست؟
در ضمن ویندوز من ویستا sp1 2008 هست آیا مشکل ویندوزه ؟ چون بعضی وقت ها از بازی میپره بیرون:41:ویندوز 7 بهتر اجرا میکنه؟
نظرتون راجب به این مدل لپتاپ چیه؟
راستی مدل گرافیک هم اینطور نوشته intel graphics hd 64 mb up to 1670
ممنون میشم کمکم کنید
محلصیم بااجازه:31::31:

kian982
27-08-2010, 00:14
سلام برهمه
خسته نباشید
تو سایت های مختلفی مثل notebookcheck گشتم دیده به گرافیکش که intel graphics hd هست نمره ی افتضاحی داده دلم خوش بود گرافیک hd گرفتم :13:دیدم تویه همه ی سایت هر چی فحشه به گرافیک اینتل دادن:18: (نوشتن که بازی های 2010 رو ساپورت نمی کنه)
یه توضیحی در مورد گرافیکش بم بدید که چه جوریه؟چون بعضی بازیارو که روش ریختم slow نشون میده و اینکه آیا راهی برای ارتقاش هست؟
در ضمن ویندوز من ویستا sp1 2008 هست آیا مشکل ویندوزه ؟ چون بعضی وقت ها از بازی میپره بیرون:41:ویندوز 7 بهتر اجرا میکنه؟
ممنون میشم کمکم کن

سلام دوست عزیز همونطور که خیلی از دوستان میگن اول اینکه لب تاب برای بازی نیست (خودم به این حرف گوش نکردم کارت گرافیکم بر اثر حرارت بالا سوخت با بدبختی کارتشو پیدا کردم و برام تجربه شد)
اما در مورد a-530 باید بگم خو ب کارت این نوت بوک onboard هست و نباید ازش انتظار گیم سنگین داشت حتی تو گیمهای سبک هم مشکل خواهد داشت اما این نوت بوک مزیتهای زیادی داره پردازنده خوب عمر باطری خوب و کیفیت خوب که برای کارهای روزانه عالی هست ضمنا حرارت کمتری تولید میکنه اما شما اگر صرفا برای بازی میخواید باید بگم مدل رو اشتباه انتخاب کردید و باید از مدلهایی استفاده میکردید که کارتش onboard نباشه مثلا LIFE BOOK AH-530 GRAPHIC DEDICATED که البته قیمت هم بیشتر بود. مطمئن نیستم شاید افزایش رم بهترش بکنه اما بازم تاکید می کنم گیم لب تابهای گرون قیمت با گرافیکهای خیلی قوی رو هم با مشکل مواجه می کنه

گرافيكار
27-08-2010, 01:54
سلام دوست عزیز همونطور که خیلی از دوستان میگن اول اینکه لب تاب برای بازی نیست (خودم به این حرف گوش نکردم کارت گرافیکم بر اثر حرارت بالا سوخت با بدبختی کارتشو پیدا کردم و برام تجربه شد)
اما در مورد a-530 باید بگم خو ب کارت این نوت بوک onboard هست و نباید ازش انتظار گیم سنگین داشت حتی تو گیمهای سبک هم مشکل خواهد داشت اما این نوت بوک مزیتهای زیادی داره پردازنده خوب عمر باطری خوب و کیفیت خوب که برای کارهای روزانه عالی هست ضمنا حرارت کمتری تولید میکنه اما شما اگر صرفا برای بازی میخواید باید بگم مدل رو اشتباه انتخاب کردید و باید از مدلهایی استفاده میکردید که کارتش onboard نباشه مثلا LIFE BOOK AH-530 GRAPHIC DEDICATED که البته قیمت هم بیشتر بود. مطمئن نیستم شاید افزایش رم بهترش بکنه اما بازم تاکید می کنم گیم لب تابهای گرون قیمت با گرافیکهای خیلی قوی رو هم با مشکل مواجه می کنه
یه سرچی کردم تو نت
احساس میکنم دارم با این برند علاقه مند میشم
همه چیز لپ تاپای فوجیتسو خوبه الا گرافشون
میشه مدلی رو معرفی کنید که قیمتش نهایت 900 باشه و کارت گراف خوبی هم داشته باشه که بازیهای فیفا و سوکر و از این دست رو بکشه
در ضمن صفحه نمایشش انعکاس نداشته باشه
مرسی

rahnemoun
27-08-2010, 14:05
من یک لپ تاپ Amilo Pro دارم که قدیمیه.
می خواستم ویندوزش رو عوض کنم ولی هر چی گشتم CD های خود لپ تاپ رو پیدا نکردم. یادمه چند سال قبل هر کاری کردم نتونستم یک ویندوز XP غیر از اونی که مال خودش بود، روش نصب کنم!!! آیا راهی وجود داره که مثلا یک ویندوز 7 - 32 بیتی روی این لپ تاپ نصب کنم؟

رامین

Pami
27-08-2010, 14:32
سلام برهمه
خسته نباشید
اما الان از دیروز که تو اینترنت تحقیق کردم حالم گرفته شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت های مختلفی مثل notebookcheck گشتم دیده به گرافیکش که intel graphics hd هست نمره ی افتضاحی داده دلم خوش بود گرافیک hd گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیدم تویه همه ی سایت هر چی فحشه به گرافیک اینتل دادن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نوشتن که بازی های 2010 رو ساپورت نمی کنه)
در ضمن ویندوز من ویستا sp1 2008 هست آیا مشکل ویندوزه ؟ چون بعضی وقت ها از بازی میپره بیرون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویندوز 7 بهتر اجرا میکنه؟
ممنون میشم کمکم کنید
محلصیم بااجازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب اول اینکه گوش دادن به حرف فروشنده و اعتماد کردن به اونها نتیجه اش میشه همین دوست عزیز
قبل از خرید باید تو همین فروم و یا از کسانی که تجربه دارن مشاوره میگرفتید نه فروشنده !
گرافیک Intel قدرت و سرعت زیادی نداره در مقابل چیپ های گرافیکی مستقل .
افزایش رم هم تاثیری در بازدهی کارت گرافیک نداره بیخودی هزینه نکنید ، قابلیت آپگرید هم نیست !

kian982
27-08-2010, 14:54
یه سرچی کردم تو نت
میشه مدلی رو معرفی کنید که قیمتش نهایت 900 باشه و کارت گراف خوبی هم داشته باشه که بازیهای فیفا و سوکر و از این دست رو بکشه
مرسی
با این قیمت نه اما کمی گرون تر این هست

AMILO Pi 3560
Intel Core2Duo 2.13GHZ(P7450)3MB,1066MB
D.D.R ll 4 GB UP TO 8 GB
Blue-Ray
LED 16 I inch HD WXGA
Nvidia Geforce GT 240M dedicated memory 1GB

تنها ضعفش سی پی یو هست که یه نسل عقب تر هست

گرافيكار
27-08-2010, 18:23
با این قیمت نه اما کمی گرون تر این هست

AMILO Pi 3560
Intel Core2Duo 2.13GHZ(P7450)3MB,1066MB
D.D.R ll 4 GB UP TO 8 GB
Blue-Ray
LED 16 I inch HD WXGA
Nvidia Geforce GT 240M dedicated memory 1GB

تنها ضعفش سی پی یو هست که یه نسل عقب تر هست

قیمتش چنده؟

rahnemoun
27-08-2010, 23:02
می خواستم ویندوزش رو عوض کنم ولی هر چی گشتم CD های خود لپ تاپ رو پیدا نکردم. یادمه چند سال قبل هر کاری کردم نتونستم یک ویندوز XP غیر از اونی که مال خودش بود، روش نصب کنم!!! آیا راهی وجود داره که مثلا یک ویندوز 7 - 32 بیتی روی این لپ تاپ نصب کنم؟

رامین

کسی نبود جواب منو بده؟

kian982
28-08-2010, 00:44
قیمتش چنده؟
سلام 1 تا 1200 فکر کنم البته اینم هست جدیدتره که نمیدونم چنده

LIFE BOOK AH-530 GRAPHIC DEDICATED
core i 3/core i 5
DVD SUPER MULTI
LED 15.6 Inch HD Anti Glare TFT
ATI RADEON HB-550 V 1 GB DEDICATED

masih eia
28-08-2010, 23:07
یه سرچی کردم تو نت
مرسی
به نظر من توی این تاپیک در مورد فوجیتسو تحقیق نکن .این جا یه سری افراد متعصب هستند که بدون هیچ منطقی فقط از لپ تاپ های سونی حمایت میکنند.اینا اصلا با فوجیتسو کار نکردند و بدون هیچ دلیلی میگن بیخوده.من خودم a-530 دارم .عالیه با این کانفینگ قیمتش واقعا خوبه.در ضمن این برند ساخت آلمان هست (زیرش نوشته شده)و این یعنی مزیت.

گرافيكار
29-08-2010, 23:09
به نظر من توی این تاپیک در مورد فوجیتسو تحقیق نکن .این جا یه سری افراد متعصب هستند که بدون هیچ منطقی فقط از لپ تاپ های سونی حمایت میکنند.اینا اصلا با فوجیتسو کار نکردند و بدون هیچ دلیلی میگن بیخوده.من خودم a-530 دارم .عالیه با این کانفینگ قیمتش واقعا خوبه.در ضمن این برند ساخت آلمان هست (زیرش نوشته شده)و این یعنی مزیت.
دوست عزیز
برای من از همه چیز مهمتر صفحه نمایششه
نمیخوام انعکاس داشته باشه
زاویه دید هم برام مهم نیست
فقط نمیخوام آیینه ای باشه

amir_psr
02-09-2010, 10:04

رامین

مدل amilo pro شما چیه؟
شما اگه ویندوز 7 نصب کنید به راحتی تمام اجزای لپ تاپ شما رو می شناسه و اگر هم درایور قطعه ایی رو نداشته باشه از طریق windows update دانلود می کنه . شما هیچ نیازی به cd خود دستگاه ندارید.

amir_psr
02-09-2010, 10:18
سلام برهمه
خسته نباشید
ممنون میشم کمکم کنید

خوب شما قبل از اینکه لپ تاپ رو می خریدی باید مشاوره می کردی . اگر کاربرد شما بازی است مدل رو کاملا اشتباه انتخاب کردی . مدلی که شما خریدی یک مدل بیزینسی است و اصلا برای بازی ساخته نشده . توصیه من به شما اینه که به چیپ گرافیک اینتل با بازی فشار وارد نکنید این چیپ اصلا برای بازی ساخته نشده و فقط برای نمایش های دوبعدی و سه یعدی سبک (غیر بازی) ساخته شده و چون مصرف آن پایین هست در لپ تاپ های بیزینسی مثل A530 استفاده شده .
برای بازی لپ تاپ Lifebook NH570 مناسب هست که دارای گرافیک تقریبا خوبی است .

amir_psr
02-09-2010, 10:41
یه سرچی کردم تو نت
مرسی

فوجیتسو لپ تاپ هایی که گرافیک بالا داشته باشد هم دارد ولی معمولا به ایران وارد نمی شود مثل لپ تاپ Amilo sa3650 که تنها لپ تاپ جهان هست که پلتفرم ATI XPG را داره و گرافیکش برای بازی هست و تازه می شه اورکلاک هم کردش. از فوجیتسو لپ تاپ با گرافیک بالا که بشه تو بازار ایران پیدا کرد Lifebook NH570 هست که گرافیک تقریبا خوب GT330 روش هست . این لپ تاپ بخاطر وزنش و سایز نمایشگرش در دسته Desktop Replacement قرار می گیره و نمی شه براختی جابجاش کرد . این لپ تاپ دارای دو تا هارد هست که اگه مثل نسل قبلش (Amilo XI3670) باشه می شه هارد هاشو تو حالت RAID0 تنظیم کرد که در اجرای بازی ها و بار کردن برنامه ها خیلی سرعت افزایش پیدا می کنه و این قابلیت در لپ تاپ های معدودی وجود داره. البته این مدل دارای صفحه نمایش Glossy هست که نور رو منعکس می کنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EzOC9tZWRpdW0vMzEzODg0LmpwZy9Dcm9wLz94PTAmeT0wJndp ZHRoPTUxMiZoZWlnaHQ9Mzk4
توصیه من به شما اینه که با توجه به اینکه مدلهای گرافیک قوی فوجیتسو در ایران کم هست نگاهی هم به سایر برند های مثل asus بکنید . برای شما توصیه من ASUS UL80JT هست که اولا دارای دو کارت گرافیک با تکنولوژی Optimus هست و ثانیا قابل حمل هست و 10 ساعت عمر باطری دارد .

masih eia
02-09-2010, 10:51
معذرت میخوام بیزینسی یعنی چی؟؟؟؟کلا نظرتون در مورد این مدل چی هست؟؟؟؟این درسته که اصل آلمان هست؟؟؟؟گرافیک پایینش باعث نمیشه نرم افزارهای مهندسی را اجرا نکنه؟؟؟

rahnemoun
02-09-2010, 13:43
مدل amilo pro شما چیه؟
شما اگه ویندوز 7 نصب کنید به راحتی تمام اجزای لپ تاپ شما رو می شناسه و اگر هم درایور قطعه ایی رو نداشته باشه از طریق windows update دانلود می کنه . شما هیچ نیازی به cd خود دستگاه ندارید.

منظورم همون نصب ویندوز بود، کلا هیچ ویندوزی غیر از ویندوز خودش رو قبول نمی کنه یعنی نمی کرد!!! ولی بعد تنظیمات Cmos اش رو دستکاری کردم، درست شد. حالا ویندوز جدید رو زوی اون نصب کردم.

Abbshangooli
03-09-2010, 13:13
دوستان سلام

من میخواستم این لب تاب fujitso Lifebook A530 رو بگیرم میخواستم بدونم که گرافیکش چجوریه ؟؟؟ اطلاعات در مورد گرافیکش ندارم البته آنچنان هم اهل بازی نیستم . مشکلاتش هم بفرمایید عالی میشه ؟؟؟

ممنون

amir_psr
08-09-2010, 22:09
دوستان سلام

من میخواستم این لب تاب fujitso Lifebook A530 رو بگیرم میخواستم بدونم که گرافیکش چجوریه ؟؟؟ اطلاعات در مورد گرافیکش ندارم البته آنچنان هم اهل بازی نیستم . مشکلاتش هم بفرمایید عالی میشه ؟؟؟

ممنون

این لپ تاپ دارای درایو نوری جدا شونده نیست (modular bay) و در نتیجه امکان اتصال باطری دوم یا هارد دوم را ندارد . در ضمن دارای dock station نیز نمی باشد . این خصوصیات معمولا فقط در سری S و E از lifebook وجود دارند.
اما در مورد گرافیک
این لپ تاپ در دسته بیزینسی قرار می گیرد و برای اجرای برنامه های اداری و سازمانی و همچنین وب گردی و سایر فعالیت هایی که به قدرت گرافیک سه بعدی نیاز ندارند ساخته شده و به هیچ وجه برای بازی های سه بعدی مناسب نیست . در این لپ تاپ از گرافیک مجتمع شده در cpu استفاده شده که نام تکنولوژی آن intel HD graphic است . شرکت اینتل در پردازنده های Core i خود یک چیپ ساده گرافیکی نیز کار گذاشته که در سیستم هایی که نیاز به گرافیک قوی ندارند استفاده می شود . عیب این چیپ گرافیکی این است که توانایی اجرای گرافیک های سه یعدی بازی ها را بخوبی ندارد اما مزیت آن این است که مصرف باطری بسیار کمی دارد و امکان پخش ویدئو های HD و پشتیبانی از Direct X10 را هم دارد .
به دلیل مزیت های این تکنولوژی ، از این چیپ در دستگاه هایی که مصرف کننده آن ها را برای بازی نمی خرد استفاده می شود مانند همین مدل A530

amir_psr
10-09-2010, 18:21
معذرت میخوام بیزینسی یعنی چی؟؟؟؟کلا نظرتون در مورد این مدل چی هست؟؟؟؟این درسته که اصل آلمان هست؟؟؟؟گرافیک پایینش باعث نمیشه نرم افزارهای مهندسی را اجرا نکنه؟؟؟
لپ تاپ های بیزینسی به لپ تاپ هایی اطلاق می شود که برای کارهای اداری از قبیل صفحات گسترده (Spread sheet) ، واژه پرداز و وب گردی ساخته شده اند و کاربر نهایی استفاده بازی از این دستگاه ها ندارد . لپ تاپ های بیزینسی علاوه بر وب گردی و نرم افزارهای اداری استاندارد ، از پس اجرای برنامه های تخصصی هم بخوبی بر می آید .

در مورد آلمانی بودن این برند و اینکه تاریخچه آن چیست می توانید از لینک زیر استفاده کنید

در مورد سوال آخر هم بستگی به نرم افزار مهندسی داره که آیا گرافیک قوی نیاز داره یا نه .

shabeashegha
10-09-2010, 21:42
Lifebook NH570
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EzOC9tZWRpdW0vMzEzODg0LmpwZy9Dcm9wLz94PTAmeT0wJndp ZHRoPTUxMiZoZWlnaHQ9Mzk4

سلام .
من به تازگی این لپ تاپ رو خریدم . خیلی عالیه فقط یه مشکلی هست اونم اینه که توی مشخصاتش نوشته 2تا هارد 500 گیگابایت داره ولی عملا توی ویندوز فقط یکی از هاردای 500 رو نشون میده . زنگ زدم نمایندگیش گفت باید از طریق بایوس فعالش کنی هرچی گشتم توی بایوس گزینه ای برای فعال کردن هارد دومش وجود نداره میشه لطف کنین راهنماییم کنین؟

amir_psr
13-09-2010, 22:51
سلام .
من به تازگی این لپ تاپ رو خریدم . خیلی عالیه فقط یه مشکلی هست اونم اینه که توی مشخصاتش نوشته 2تا هارد 500 گیگابایت داره ولی عملا توی ویندوز فقط یکی از هاردای 500 رو نشون میده . زنگ زدم نمایندگیش گفت باید از طریق بایوس فعالش کنی هرچی گشتم توی بایوس گزینه ای برای فعال کردن هارد دومش وجود نداره میشه لطف کنین راهنماییم کنین؟

احتمالا در بایوس گزینه ایی به نام Storage Option وجود دارد (معمولا لپ تاپ هایی که دارای دو هارد هستند این گزینه رو دارند ) که در این گزینه شما می تونی هارد دومت را از حالت Disable بودن خارج کنی . اگر می خواهی که در حالت Raid هم از هارد ها استفاده کنی کافیه که در همین قسمت تنظیمات RAID رو هم انجام بدی.

matr!x_2008
03-10-2010, 19:15
سلام
من يه لپتاپ مدل Fujitsu A530 خریدم. ولی میخوام توش دی وی دی بزارم جا نمیخوره! مشکل از چی میتونه باشه؟ یعنی اون سوزنه که تو دی وی دی رایتر هست بزرگتر از دایره دی وی دی هست! :18:

matr!x_2008
03-10-2010, 23:42
کسی نیست جواب بده؟؟!:19:

arashyty
04-10-2010, 09:26
کسی نیست جواب بده؟؟!:19:
مطمینی؟
فکر کنم باید یکم فشار بدی تا فنراش بره داخل تا سی دی جا بره...برای من که اینطوریه :10:
تا به حال یه چنین چیزی ندیده بودم..

matr!x_2008
04-10-2010, 10:03
مطمینی؟
فکر کنم باید یکم فشار بدی تا فنراش بره داخل تا سی دی جا بره...برای من که اینطوریه :10:
تا به حال یه چنین چیزی ندیده بودم..

میترسم فنراش بشکنه! 3 تا فنر داره.من تا حالا لپتاپ نداشتم.تازه 2 سه روزه گرفتم.همه لپتاپا اینجورین؟شما چطوری دی وی دی میزاری تو درایو؟ یعنی با دست اون 3 تا فنرو فشار بدم تا دی وی دی توش جا بخوره؟:44:

حــــــل شـــــد:31:

arashyty
05-10-2010, 22:01
میترسم فنراش بشکنه! 3 تا فنر داره.من تا حالا لپتاپ نداشتم.تازه 2 سه روزه گرفتم.همه لپتاپا اینجورین؟شما چطوری دی وی دی میزاری تو درایو؟ یعنی با دست اون 3 تا فنرو فشار بدم تا دی وی دی توش جا بخوره؟:44:

حــــــل شـــــد:31:
واقعا مشکل بامزه ایی بود...
منم اولین بار لپتاپ گرفته بودم وقتی در سی دی رام رو باز کردم منتظر بودم خودش بیاد بیرون!(مثل کامپیوتر )
:31:

matr!x_2008
05-10-2010, 22:54
واقعا مشکل بامزه ایی بود...
منم اولین بار لپتاپ گرفته بودم وقتی در سی دی رام رو باز کردم منتظر بودم خودش بیاد بیرون!(مثل کامپیوتر )
:31:

لول.منم فک میکردم مثه دی وی دی رام باید خودش بیاد بیرون:31:اون سه فنرم فک کردم شاید شانس من از کارخونه اینجوری خراب درست شده!:27:

saeid24
15-10-2010, 22:59
سلام دوستان.
فرق مدل a-530 با مدل ah-530 تو چیه؟ البته با کانفیگ مشابه.:46:

cuteyboy
18-10-2010, 14:39
سلام

من fujitsu-AH550 i7 دارم

برای همهٔ بازی‌های کامپیوتری 128mb بیشتر شرح نمی‌کنه یعنی VRam=128 در صورتی‌ که گرافیکش 2Gb هست
برای همین هیچ بازیی اجرا نمی‌شه
اگه کمک کنید خیلی‌ ممنون میشم
ID=molkol777@yahoo.com

shabeashegha
21-10-2010, 10:37
سلام

من fujitsu-AH550 i7 دارم

برای همهٔ بازی‌های کامپیوتری 128mb بیشتر شرح نمی‌کنه یعنی VRam=128 در صورتی‌ که گرافیکش 2Gb هست
برای همین هیچ بازیی اجرا نمی‌شه
اگه کمک کنید خیلی‌ ممنون میشم
ID=molkol777@yahoo.com
این مدل لپتاپ فاقد کارت گرافیک مجزاست (یعنی share هست) طبیعتا نباید ازش انتظار ساپورت بازی داشته باشین چون برای بازی طراحی نشده

zeroandone
30-10-2010, 09:05
سلام من ميخوام لپ تاپ كاركرده Amilo Pro V-3545 به قيمت 4000000 تومان براي برنامه نويسي و كارهاي دانشجويي بخرم آيا لپ تاپ خوبي است يا مدل ديگري پيشنهاد مي كنيد؟

Milad4171
30-10-2010, 10:24
لپ تاپ كاركرده Amilo Pro V-3545 به قيمت 4000000 تومان

نمی ارزه. البته باید دید کانفیگ دستگاه چیه!! ولی به هر حال اصلا لپ تاپ دست دوم پیشنهاد نمیشه. مگه ازش کاملا مطمعن باشی!!

saeid24
30-10-2010, 22:38
سلام دوستان
در مورد كيفيت باطري هاي فوجيتسو و ميزان شارژدهي اون اگه اطلاعاتي دارين
ممنون مي شم يه توضيحي بدين. مخصوصاً مدل AH 530 :46:

Milad4171
01-11-2010, 00:18
سلام دوستان
در مورد كيفيت باطري هاي فوجيتسو و ميزان شارژدهي اون اگه اطلاعاتي دارين
ممنون مي شم يه توضيحي بدين. مخصوصاً مدل AH 530

چون این مدل باطری ژاپنی داره( مدل های لایف بود کلا باطریشون ژاپنی هست ) حداکثر در حالت Standby چهار ساعت شارژ میده
دیگه فوقش شما میتونی از سیستم 2 ساعت تا 2:10 ازش شارژ بگیری
و البته شارژ کاملا بسته به استفاده شما داره
مثلا اینترنت با وایرلس یه مقدار باطری مصرف میکنه ، دیدن فیلم و موزیک یا بازی هرکدوم یه مقدار
ولی به طول کلی 2 ساعت در حالت کار

saeid24
01-11-2010, 18:40
خيلي ممنون از راهنماييت Milad_4171 جان.:11:

Squall Leonhart
06-11-2010, 17:23
من يه فوجيتسو خريدم كه كار كرده هست و مدلي كه روش نوشته اين هست :

FMV - BIBLO NB16B

زيرش هم مدلش رو اين طوري نوشته :

FMVNB18C

اولا كدوم مدل درسته؟ (واسه پيدا كردن درايور صحيح ميخوام بدونم)

دوما چرا با هم فرق داره؟ يعني زيرش رو عوض كردن؟

سوما سيستمش اين هست :
CPU 1800
RAM + VGA 256
HDD 60
Designed for XP
باتريش هم نيم ساعت شارژ نگه ميداره. به نظرتون 270 تومن كه بابتش دادم خوبه؟ يا سرم كلاه رفته؟ اصل ژاپن هست حتي روي دكمه هاي كيبردش هم ژاپني نوشته.

آيا راهي هست كه بشه رمش رو افزايش داد؟

باطريش چي به نظرتون قابل تعمير هست كه بيشتر شارژ نگه داره؟

باتشكر

Milad4171
06-11-2010, 23:30
من يه فوجيتسو خريدم كه كار كرده هست و مدلي كه روش نوشته اين هست :

FMV - BIBLO NB16B

زيرش هم مدلش رو اين طوري نوشته :

FMVNB18C

اولا كدوم مدل درسته؟ (واسه پيدا كردن درايور صحيح ميخوام بدونم)

دوما چرا با هم فرق داره؟ يعني زيرش رو عوض كردن؟

سوما سيستمش اين هست :
CPU 1800
RAM + VGA 256
HDD 60
Designed for XP
باتريش هم نيم ساعت شارژ نگه ميداره. به نظرتون 270 تومن كه بابتش دادم خوبه؟ يا سرم كلاه رفته؟ اصل ژاپن هست حتي روي دكمه هاي كيبردش هم ژاپني نوشته.

آيا راهي هست كه بشه رمش رو افزايش داد؟

باطريش چي به نظرتون قابل تعمير هست كه بيشتر شارژ نگ

این مدلهای FMV یه جور مدلهای خاصی هست . نمیشه گفت مال فوجیتسو زیمنس هست کاملا. چون مدل های این برند اینهاست:
Sprimo mobile - Life book - Amiloo - Amilo pro - Selcius

کلا این مدلهای FMV مشکوک میزنن. خودمم نمیدونم دقیقا چیه( تو سایت خود فوجیستو اصلا همچین مدلی رو من ندیدم)

ولی خوب قیمتش هم بدک نخریدی. اگه واقعا سیستم خوبی باشه!!
من یه لپتاپ داشتم Amilo Pro m1425 ، 5 ماه پیش 300 تومن فروختمش!!
البته رم خودش 512 بود من رمش رو 1 گیگ کردم
رمش هم گیر میاد. باید دید باسش چنده. اگه قدیمی باشه گرونه!! و باید دید سیستم تا چقدر رو ساپورت میکنه .واسه این مدل دیگه فکر کنم فوقش 1 باشه!

BehzadKiNG
08-11-2010, 18:18
این مدلهای FMV یه جور مدلهای خاصی هست . نمیشه گفت مال فوجیتسو زیمنس هست کاملا. چون مدل های این برند اینهاست:

سلام
می شه توضیح بدین این مدل ها هرکدوم چه ویژگی هایی دارند ؟
ممنون/

Milad4171
08-11-2010, 19:31
دقیقا نمیشه توضیح داد
سری Sprimo mobile که سری لپ تاپ هایی هست که ارزون قیمت تر هستن و کمی سیستم های ضعیف تری نسبت به مدل های دیگه دارن و معمولا اسلاتی واسه سیم کارت هم در اونها به یا وجود دره یا به صورت Optional وجود دره!

سری Amilo سری لپ تاپ هایی با سیستم گرافیکی متوسط و کارایی 3D . معمولا جزو لپ تاپهایی هست که قدرت بیشتری دارن! معمولا هم لپ تاپ های این مدل دارا مدل های قشنگی هست و طراحی بهتری هم داره!

Amilo pro هم مثل سری Amilo هست با سخت افزاری بهتر و پورت هایی کامل تر و قیمتی بالاتر

البته شرکت الان این اصول رو مثل گزشته رعایت نمیکنه!

سری Life book جزو بهترین نوع هست که از قطعات قوی و خوبی استفاده شده و الان در ایران بیشتر فروش رو این مدل داره!

تقسمت بندی هایی هم داره
T که سری تبلت هاست ( مولتی تاچ ها )
E سری لپ تاپ های صنعتی که فن قوی داره که توی جاهایی با هوای بد هم کارایی داشته باشه. قطعات مستحکم تری هم داره
NH ,N هم که سری جدید هست که هر دو جزو لپ تاپ های قوی هست . یکی با گرافیک دیدیکیتد یکی بدون با گرافیک اینتل.

سری سلسیوس هم که ایران فکر نکنم باشه سری لپ تاپ های فوق پیشرفته هست که تمام قطعاتش از لحاظ سخت افزاری در بالاترین درجه قرار دارن- معمولا هم قیمتشون بالای 2 تومن هست و دستگاه های واقعا سرسختی هم هستن!

-
البته فوجیتسو زیمنس از سال 2006 سهام زیمنس رو خریداری کرد و الان داره با نام تجاری فوجنتسو فعالیت میکنه!!

اگه لپ تاپی هنوز فوجیتسو زیمنس هست بدونین قدیمی هست یا مال ته انبار شرکت بوده!!

mokoko
11-11-2010, 17:13
سلام دوستان
ah530 دارای dvdریکاوری ویندوز7 میباشد آیا؟

Milad4171
11-11-2010, 17:55
سلام دوستان
ah530 دارای dvdریکاوری ویندوز7 میباشد آیا؟

اگه ویندوز اورجینال داشته باشه یه ریکاوری هم ازش داره اگه نه فقط درایور داره!!

mokoko
11-11-2010, 21:06
ویندوز originalه ولی dvd نداره.از اونایی که رو هارد پارتیشن مخفی دارن نیس؟

Milad4171
12-11-2010, 02:29
یا یه سی دی ریکاوری داره یا سی دی ویندوز! اگه هم هیچ کدوم رو نداره باید موقعی که سیستم رو روشن میکنین به پیغام توجه کنید.
خود سیستم میگه از ویندوز بک آپ بگیرین. باید همون موقع این کارو بکنین. اگه نکردین باید بعدش حتما این کارو انجام بدین!!
این واسه وقتایی هست که سیستم هیچ با خودش نداره نه سی دی ویندوز نه سی دی ریکاوری!!

mokoko
12-11-2010, 10:17
4gb رم 2*2gb نصبه ولی properties میگه4gb(2.99usable
vga:ati hd 4650

any idea؟

Milad4171
12-11-2010, 10:44
خوب دیگه
ویندوز 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رو نمیشناسه!!
شما باید ویندوز 64 بیتی نصب کنین که بتونین از 4 گیگ رم استفاده کنین!

mokoko
12-11-2010, 11:00
سایت فوجیتسو جایی داره که با وارد کردن سریال, مشخصات نوت بوک رو بده؟

Squall Leonhart
12-11-2010, 11:27
سایت فوجیتسو جایی داره که با وارد کردن سریال, مشخصات نوت بوک رو بده؟

مدل لپ تابت چیه؟

mokoko
12-11-2010, 11:29
کارت گرافیک ati hd 4650 در مقایسه با 550v چطوره؟

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

مدل لپ تابت چیه؟
ah530 gfx
ati hd4650

mahdikeshavarz
12-11-2010, 17:07
لطفاً یه لپ تاپ fujitsu تو رنج 700 تا 780 معرفی کنین.
صفحه نمایش و باتری خوب
کار با فتوشاپ و دریم ویور
بازی PES
کیفیت ساخت و خرابی احتمالی پایین

Squall Leonhart
14-11-2010, 08:46
من میخوام بایوسم رو آپدیت بکنم. خود بایوس رو از سایت فوجیتسو پیدا کردم ولی ابزار آپدیت رو نتونستم پیدا کنم. اگه کسی ابزار آپدیت بایوس رو داره لطفا یه جایی آپلود بکنه تا من دانلودش کنم.

مدل لپ تابم هم این هست :
Biblo FMV NB18C

Milad4171
15-11-2010, 10:59
لطفاً یه لپ تاپ fujitsu تو رنج 700 تا 780 معرفی کنین.
صفحه نمایش و باتری خوب
کار با فتوشاپ و دریم ویور
بازی PES
کیفیت ساخت و خرابی احتمالی پایین

Sprimo mobile 6555
Core 2duo 2.8
4 گیگ رم DDR2
320 HDD
VGA 512 Share memori(chip Nvidia
LCD 15.4
-
قیمت هم فکر کنم کمتر از 750 تومنه. حدودا 670 تومن احتمالا

amir_psr
18-11-2010, 00:33

کلا این مدلهای FMV مشکوک میزنن. خودمم نمیدونم دقیقا چیه( تو سایت خود فوجیستو اصلا همچین مدلی رو من ندیدم)

ولی خوب قیمتش هم بدک نخریدی. اگه واقعا سیستم خوبی باشه!!
من یه لپتاپ داشتم Amilo Pro m1425 ، 5 ماه پیش 300 تومن فروختمش!!
البته رم خودش 512 بود من رمش رو 1 گیگ کردم
رمش هم گیر میاد. باید دید باسش چنده. اگه قدیمی باشه گرونه!! و باید دید سیستم تا چقدر رو ساپورت میکنه .واسه این مدل دیگه فکر کنم فوقش 1 باشه!

مدل های FMW ساخت فوجیتسو ژاپن هستند و تنها در بازار ژاپن توزیع می شوند این سیستم شما رو هم احتمالا مسافر آورده

soroush20
22-11-2010, 10:49
میخواستم بدونم روی مدل
fujitsu siemens v6555
64 بیتی یا 32 بیتی؟؟

hedye222222
23-11-2010, 12:17
سلام
یه لپ تاپ می خوام تا 800 حالا50 تومن این ور اون ور
cpu:core i3 یا i5
ram:3یا4 ddr3
حالا 2هم شد اشکال نداره
صفحه نمایش حتما 14 اینچ باشه
کارت گرافیگ ati یا nvidia
تواین برند همچین چیزی پیدا میشه؟
مرسی

mokoko
23-11-2010, 18:06
سلام
یه لپ تاپ می خوام تا 800 حالا50 تومن این ور اون ور
cpu:core i3 یا i5
ram:3یا4 ddr3
حالا 2هم شد اشکال نداره
صفحه نمایش حتما 14 اینچ باشه
کارت گرافیگ ati یا nvidia
تواین برند همچین چیزی پیدا میشه؟
مرسی
i3 هست ولی 15 اینچی

mokoko
25-11-2010, 23:10
دوستان کسی ah530 داره؟باطری شو چه طوری باید در آورد؟ممنون

Milad4171
25-11-2010, 23:38
دوستان کسی ah530 داره؟باطری شو چه طوری باید در آورد؟ممنون
کاری نداره
یه خار داره میدین کنار بعد از اونجایی که شکاف داره باید انگشت بندازی پشتشت که بیاد بیرون. اگه نمیاد احتمالا چسب پشتش ( ی بخشی از داخل جای باطری چسپ کاری شده) ممکنه به اون خاطر یکم سفت باشه. یه بار در بیاد درست میشه!

mokoko
26-11-2010, 08:53
کاری نداره
یه خار داره میدین کنار بعد از اونجایی که شکاف داره باید انگشت بندازی پشتشت که بیاد بیرون. اگه نمیاد احتمالا چسب پشتش ( ی بخشی از داخل جای باطری چسپ کاری شده) ممکنه به اون خاطر یکم سفت باشه. یه بار در بیاد درست میشه!
ممنون.اگه برات امکان داره عکس بزار.آخه یکی ازبچه ها تو شهرستان ازم پرسید<حضوری نمی تونم ببینمش e-mail<
توی manual هم که برام فرستاد همینجوری که گفتی نوشته بود ولی میگه در نمیاد.
بازم ممنون

Milad4171
28-11-2010, 21:07
در آورد باطری کاری نداره. یه خار داره یه طرف که به سمت بالا و پایین میره. باید بره سمت علامت قفل باز
بعد اون یکی کلیدی که حالت فنری داره رو نگه میداره و از جایی که تو رفتگی داره باطری رو به سمت بالا حل میدیم!!
فکر نکنم در آوردن باطری کاری داشته باشه!!

!Bikhaneman!
01-12-2010, 15:21
سلام دوستان
واقعیتش من این هفته مجبورم یه لپ تاپ بخرم چون همه کارام با لپ تاپه..الان یه Sony سری NR دارم که دو سال و نیم برای فوق العاده خوب کار کرده و آخ نگفته..نه مشکل گرمایی داشته نه گیر و گوری داشته..الان میخوام لپ تاپ بگیرم دیدم یکی از همکارام که علاقه زیادی به فوجی داره گفته اینو بگیرم و سری Lifebook رو پیشنهاد داده که یه مدل AH530 داره با مشخصات گرافیک 1 گیگ ATI و CPU Intel Dual Core P6100 و رم 3 گیگ و هارد 320 و ...به قیمت 770 که به نظرم خیلی عالی اومد

اما چندتا سوال برام خیلی مهمه:

1- تا جایی که من در جریانم تا چند وقت پیشا همین لپ تاپهای فوجی زیر 1 تومن نبود الان برای چی اینقدر ارزون شده؟!! یعنی از کیفیت ساختشون کم کردن تا ارزون بشه؟!
2- در کل میشه مثل لپ تاپ خودم روزی بیش از 15 ساعت روشن بمونه و مشکلی براش پیش نیاد؟
3- گرافیکش 1 گیگه..قبول..اما ممکنه تو بازی اینقدر داغ بشه که نشه ازش استفاده کرد؟!

کلا بخاطر عادتی که به سونی کردم و انصافا دیدم برخلاف نظر خیلی از دوستان که میگن سونی پول اسمشو میخوره اما پول کیفیت و حاشیه امنیتی که برای مشتریاش به وجود میاره قیمتش بیشتره و خوب نوش جونش، یکم سخته یدفه لپ تاپی بگیرم که هنوز تو این سریها تستشو پس نداده

با تشکر

Milad4171
02-12-2010, 14:01
اما چندتا سوال برام خیلی مهمه:

1- تا جایی که من در جریانم تا چند وقت پیشا همین لپ تاپهای فوجی زیر 1 تومن نبود الان برای چی اینقدر ارزون شده؟!! یعنی از کیفیت ساختشون کم کردن تا ارزون بشه؟!
2- در کل میشه مثل لپ تاپ خودم روزی بیش از 15 ساعت روشن بمونه و مشکلی براش پیش نیاد؟
3- گرافیکش 1 گیگه..قبول..اما ممکنه تو بازی اینقدر داغ بشه که نشه ازش استفاده کرد؟!ارزونیش بخاطر کانفیکی هست که داره. مثلا این سیستمی که شما اسم بردین cpu DUAL CORE داره.
کلا فوجتسو رنج قیمتیش از 500 تومن شروع میشه تا 3 تومن و بیشتر!

2- من همین مدل رو هفته پیش واسه دوستم گرفتم.
دوستم خونه شون adsl داره. شبا میذاره رو تورنت دارنلود بشه. صبح میره سر کار شب برمیگرده . فایلش دانلود شده. تازه بازم با لپ تاپ کار میکنه !!!
خود من پیش اومده یک هفته سیستم رو خاموش نکردم!!
خداییش بی طرف میگم عالیه!!

3- من همین دیشب همین مدل رو منتها با رم 4 گیگ و سی پی یو CORE I5 تنیس و MIRROR'S EDGE بازی کردم. کلا شاید 4 5 ساعت شد. هیچ اتفاقی نیم افته
ولی خوب به هر حال پروسس میکنه و چیپ گرافیک داغ میشه . بهر حال یکم گرما داره.
واسه من که لپ تاپ خودم مال 4 سال پیشه واقعا نمیشه با همدیگه مقایسه کرد. لپ تاپ خودم وقتی داغ میشه دیگه نمیشه به کیبرودش دست زد :31:
به نظرم اگه با CPU مشکلی نداری( البته ضعیف هم نیست. ولی خوب بعضی ها فکر میکنن DUAL CORE قدیمی شده!) واقعا سیسم خوبیه!
مخصوصا گرافیکش که در مقایسه با 5750 و M310 خیلی خوب عمل میکنه!

( از همه این حرفا گذشته با داشتن یه LCD 15.6 اینچی وزن واقعا عالیه داره. چون درونش از کربن استفاده شده ( مال من فکر کنم از فولاد باشه . واسه 4 سال پیشه) فکر کنم با این اندازه وزنش کمتر از دو کیلو و نیم هست!)

Squall Leonhart
02-12-2010, 15:52
من یه مدل فوجیتسو دارم که کار کرده خریدمش. میخوام بدونم نیازی به سرویس کردنش هست یا نه؟ خودم میتونم سرویسش کنم یا بدم بیرون. البته مشکلی نداره ولی احساس میکنم که فنش کار نمیکنه! البته ندیدم که داغ بکنه. هر شب تا صبح میزارم تورنت دانلود بکنه. وقتی باهاش کار میکنم یه صدای جق جق هم میده نمیدونم صدای هاردش هست یا چیز دیگه ای هست!

Milad4171
02-12-2010, 17:33
من یه مدل فوجیتسو دارم که کار کرده خریدمش. میخوام بدونم نیازی به سرویس کردنش هست یا نه؟ خودم میتونم سرویسش کنم یا بدم بیرون. البته مشکلی نداره ولی احساس میکنم که فنش کار نمیکنه! البته ندیدم که داغ بکنه. هر شب تا صبح میزارم تورنت دانلود بکنه. وقتی باهاش کار میکنم یه صدای جق جق هم میده نمیدونم صدای هاردش هست یا چیز دیگه ای هست!

بعضی مدل ها این صدا رو میده. تو سکوت میشه شنیدش! ولی فکر نکنم موردی باشه! به نظر میرسه مربوط به خود سیستم باشه. احتمالش زیاده که مربوط به فن باشه. معملا جاش یا سمت راست هست یا وسط!
ولی خود دقیقا نمیدونم از چیه! ولی به احتمال 99% صدای فن هستش!
ولی سرورس کردن که شما ببرین نمایندگی یا هرجا به بلوور میزنن توش تمام شکافها رو پاک سازی میکنن!!
اگه هم مشکلی باشه حلش میکنن!
ولی اگه واقعا مشکلی نیست لازم نیست!!

Squall Leonhart
02-12-2010, 19:03
کی بفهمم مشکلی داره یا نه؟! یادم میاد که فن پاور دسکتاپم رو گرد و خاک گرفته بود و وقتی که دیدم فنم سوخت تازه فهمیدم که باید سرویسش میکردم!!! نگو از کار افتاده و سوخته! دیگه نمیخوام این بلا به سر لپ تابم بیاد!

Milad4171
03-12-2010, 00:52
نه
فن لپ تاپ مثل فن دسکتاب در معرض هوا نیست زیاد که بخواد گرد و خاک اونطوری بگیره
ولی خوب ممکنه آلودگی و گرد و خاک محیط جمع بشه و توی طولانی مدت خودش رو نشون بده
شما برو تو بایوس
ببین حرارت CPU چقدره!؟
معمولا حد نرمالش رو خودش مشخص میکنه
اگر نرمال بود همه چیز عادیه!
-
ولی در کل بعید میدونم مشکلی باشه!!

!Bikhaneman!
03-12-2010, 11:35
میلاد جان از اطلاعات خوبت ممنون :11:
خیلی دوست داشتم مثل سابق اسمش فوجیتسو زیمنس بود..خیلی کلاس داشت :13:
در مورد سر و صدای لپ تاپ هم تو این دو سه تا مدلی که دست دوستان و همکاران دیدم خیلی خوب بودن و مثل لپ تاپ خودم بی سر و صدا بودن حالا با توجه به اینکه گفتید برای دوستتون خریدید، از این نظرا چطور بود؟

کلا نقطه ضعف خاصی داره؟

با تشکر

Milad4171
03-12-2010, 12:40
خیلی دوست داشتم مثل سابق اسمش فوجیتسو زیمنس بود..خیلی کلاس داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سر و صدای لپ تاپ هم تو این دو سه تا مدلی که دست دوستان و همکاران دیدم خیلی خوب بودن و مثل لپ تاپ خودم بی سر و صدا بودن حالا با توجه به اینکه گفتید برای دوستتون خریدید، از این نظرا چطور بود؟

کلا نقطه ضعف خاصی داره؟خواهش میکنم!! من خودم به فوجتسو و ایسر علاقه خاصی دارم!

درسته. لپ تام منم فوجیتسو زیمنس هست.
ولی فوجنستو زیمینس آرم مشخصی نداشت و این یک ضعف بزرگش بود!
کدوم از اینا قشنگ تریه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

غیر از این موضوع چون تکنولوژِی اصلی این کار واسه فوجستوی ژاپن بود سال 2006 اومد سهام زیمنس رو در آلمان خرید و باعث شد که خیلی پیشرفتها در عرصه ی این برند صورت بگیره
مثلا یکی از موارد ساده و پیش پا افتاده اش بسته بندی لپ تاپ ها.
کارت لپ تاپ ها معمولا از بدون هیچ کنترلی و نظراتی ساخته میشد کارتن هایی که دست گرفتنش واقعا واسه شرکت به این عظمت که غیر از لپ تاپ سرورهای عظیمی رو میسازه که خیلی از شرکت های بزرگ دارن ازش استفاده میکنن! واقعا افت داشت با این همه قدرت این بسته بندی مزحرف رو داشته باشه
به نظر منم الان ظاهرش خیلی بهتر شده روی قطعات نظارت بیشتری میشه. روی اسمبل کردن
-
الان این مدل لپ تاپ شما نقاط قوتی که داره
شوک سنسور. سیستم اکو برای زمانی که باطری کمه/ تمام منابع رو به حداقل میرسونه!
کیبورد ضد مایعات
باطری با سلول ژاپنی با 2 ساعت نیم استفاده !
سبک از جنس کربن
گرافیک قوی که به طور معمول با اون رم حدودا 2 گیگ به شما گرافیک میده
رنگ بندی زیبا و جذاب! پورت های کامل. از وبکم و بلوتوپ و Hdmi و شبکه !
-
فکر کنم نقطه ی ضعفش اونم برای ما که تو ایرانیم نداشتن پورت دیال آپ باشه!
کلیوردش دکمه های ماشین حساب هم داره . بنظر من یکی دیگه از ضعف هاش کوچیک بودن دکمه های جهت بالا پایین و چپ و راست میتونه باشه!!
از کوچک بودن تاچ پد موس( البته واسه من یه حسن محصوب میشه چون اصلا ازش استفاده نمیکنم)

اینجا رو یه نگاه بنداز. اصلا قصد تبلیغ ندارم. گارانتی اصلی این مدل توی ایران این شرکته: قیمتش هم زده:
این لپ تاپی هست که شما میخواین با گرفیک ATi

این دو تا عکس کیبورد مشخصه!
تو یکی هم دکمه های جهت مشخصه. این که میگم کوچیک هست شاید نباشه هااا. ولی به نظر من یکم سایزش کوچیکه. کلا دکمه ها کوچیک تر شدن تا دکمه های ماشین حساب جا بشه رو برد!

!Bikhaneman!
03-12-2010, 15:50
فکر کنم نقطه ی ضعفش اونم برای ما که تو ایرانیم نداشتن پورت دیال آپ باشه!
کلیوردش دکمه های ماشین حساب هم داره . بنظر من یکی دیگه از ضعف هاش کوچیک بودن دکمه های جهت بالا پایین و چپ و راست میتونه باشه!!
از کوچک بودن تاچ پد موس( البته واسه من یه حسن محصوب میشه چون اصلا ازش استفاده نمیکنم)

اینجا رو یه نگاه بنداز. اصلا قصد تبلیغ ندارم. گارانتی اصلی این مدل توی ایران این شرکته: قیمتش هم زده:
این لپ تاپی هست که شما میخواین با گرفیک ATi

میلاد جان یدونه ای..خدا خیرت بده :40:
کلی بهش امیدوار شدم :20:
والا خودم اصلا از دیال اپ استفاده نمیکنم چون تو شرکت که وایرلس داریم و تو خونه هم ADSL و تو سفر هم از EDGE ایرانسل استفاده میکنم (با گوشی)
فیلماشو تو Youtube دیدم..کلا به دوستان پیشنهاد میکنم هر لپ تاپی میخان بگیرن تو این سایت یه سرچ کنن، ویدئوشو نشون میده چون اکثر عکسهایی که تو سایتها هست، قیافه واقعی اون لپ تاپ
رو نمی تونه برای شما متصور کنه..تو ویدئوهاش دیدم واقعا این شرکت از نظر طراحی نسبت به چند سال قبل یه تکون اساسی به خودش داده :12:

به هیچ وجه نمی تونم از TouchPad استفاده کنم همیشه با موس کار میکنم.

با این تعاریف دیگه مجاب شدم و ایشالا فردا پسفردا میرم سراغش

از شما هم خیلی ممنونم

rikavache
04-12-2010, 09:32
كسي درباره گارانتي نيچ لن اطلاعاتي داره ؟ (وبسايتش رو پيدا نكردم)
شنيدم گارانتي اصلي لپ تاپ هاي فوجيتسو رو تو ايران داره ؟؟؟

Milad4171
04-12-2010, 20:35
كسي درباره گارانتي نيچ لن اطلاعاتي داره ؟ (وبسايتش رو پيدا نكردم)
شنيدم گارانتي اصلي لپ تاپ هاي فوجيتسو رو تو ايران داره ؟؟؟

نخیر
نیچ لن خودش یه شرکت واسته هست! لپ تاپ هایی هم که میاره یا از کشورهای دیگه ای خریداری میکنه ( چین و مالزی ) یا ...
لپ تاپ وارد میکنه ولی گارانتی که میکنه اون قدرت رو نداره که قطعات رو تا یک سال تا سه سال تامین کنه!
نیچ لن بعضی از قطعات رو هم از همین شرکت درخواست میده

Certificate این برند در ایران این شرکته :

mehdi666lp
08-12-2010, 09:39
سلام بچه ها لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید مرسی.
.
.

amir_psr
10-12-2010, 12:20

این صدایی که شما میگی احتمالا صدای هاردش هست . میتونی هاردشو با یه هارد ssd 2.5 اینچی عوض کنی که دیگه صدا نداشته باشه

amir_psr
10-12-2010, 12:49
خواهش میکنم!! من خودم به فوجتسو و ایسر علاقه خاصی دارم!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

غیر از این موضوع چون تکنولوژِی اصلی این کار واسه فوجستوی ژاپن بود سال 2006 اومد سهام زیمنس رو در آلمان خرید و باعث شد که خیلی پیشرفتها در عرصه ی این برند صورت بگیره

ممنون از اطلاعات شما
اما حرف شما در مورد زمان خریداری شدن زیمنس توسط فوجیتسو درست نیست . شرکت فوجیتسو زیمنس در سال 1999 از ترکیب دو شرکت fujitsu و Siemens Nixdorf ایجاد شد و تا سال 2009 که زیمنس تمام سهمشو به فوجیتسو فروخت ادامه داشت. البته siemens تنها بخش کامپبوتری siemens nixdorf رو با فوجیتسو برای تشکیل fujitsu siemens ترکیب کرد و از siemens nixdorf اصلی بخش تجهزات بانکی مستقل موند که امروزه بنام wincore nixdorf شناخته می شه ( در ایران هم بسیاری از ATM ها از wincore nixdorf است ).
من خودم برند fujitsu siemens رو خیلی دوست دارم و به نظرم تکنولوژی پایه در فوجیتسو زیمنس از Siemens بود تا Fujitsu و حتی نام سری های محصولات از زمان siemens nixdorf در Fujitsu siemens مانده بود مانند سرورهای Primergy که در زمان siemens nixdorf سلطان بازار اروپا بود .

به نظر من بعد از خریداری شدن فوجیتسو زیمنس و تغییر نامش به fujitsu technology solution دیگه این شرکت مثل fujitsu siemens مستقل عمل نمی کنه و بیشتر به عنوان یه زیر مجموعه از امپراطوری فوجیتسو کار می کنه البته هنوز هم کیفیت بالا و نوآوری های آلمانی تو محصولاتش زیاده.
برای اطلاعات کاملتر دریاره fujitsu siemens و نحوه تبدیلش به Fujitsu technology solution به آدرس زیر نگاه بندازید.

اینم لینکی از تبلیغ یکی از سرورهای siemens nixdorf در سال 1997

mokoko
17-12-2010, 19:53
سلام دوستان
بهترین روش استفاده باتری ah530 چیه؟همیشه روش باشه یا 30 درصد درش آورد و برق شهر؟
در آوردنش مفیدتره (حفظ باتری)یادر نیاوردنش(نقش نوسانگیر برق شهری به بهای کاهش عمرباتری)؟

Milad4171
17-12-2010, 20:07
سلام دوستان
بهترین روش استفاده باتری ah530 چیه؟همیشه روش باشه یا 30 درصد درش آورد و برق شهر؟
در آوردنش مفیدتره (حفظ باتری)یادر نیاوردنش(نقش نوسانگیر برق شهری به بهای کاهش عمرباتری)؟ اين نظر منه!!!
يه سري چيزها در مورد باطري لپ تاپ گفتن كه من تجربه خودم رو ميگم در مورد باطري لپ تاپ . خودم لپ تاپ دارم يه 4 ساله و يه زماني تو بخش تعميرات لپ تاپ بودم.
اول اينكه ايني كه ميگن نصفه شد درش بيارين چرت و پرته.
و اينكه ميگن بذارين تو فريزر واسه طولاني مدت اونم چرته. چون ممكنه سلولها توي فريزر بخاطر درجه حرارت كم حالت خودشون رو از دست بدن يا بعد از انيكه از فريزر دربيارين بخاطر ورود انر‍ژي و تغيير ناگهاني دما سلولها از بين برن!
-
نظر من
اگه هميشه در منزل هستين هم ميتونين لپ تاپ رو هميشه به برق‌، با باطري و بدون باطري استفاده كنيد
و وقتي از منزل خارج ميشين اگه با باطري و برق كار ميكنين هميشه باطري پر دارين!
و اگر باطري رو در ميارين قبل از در آوردن بگذاريد باطري به حدودا 50 درصد برسه بعد دستگاه رو خاموش كنيد و باطري رو در بيارين و بدون باطري كار كنيد.
ولي چون وقتي باطري به سيستم وصل باشه و بعد از پر شدن عملا برق مستقيم وارد سيستم ميشه(‌مثل يه سنسور عمل ميكنه) نگران Decharge شدن باطري نباشين!!
من الان 4 ساله لپ تام دارم قبلا 2 ساعت شارژ ميداد الان فكر كنم 1 ساعت 45 دقيقه باطري ميده بعد از 4 سال!!! هيچ مشكلي هم باهاش ندارم!!

+
خراب شدن باطري بيشتر بخاطر شارژ كردن پشت سر هم هست. يعني مثلا 20 درصده داره شارژ ميشه درش مياري ميشه 16 درصد دوباره ميزني به شارژ ميشه 34 درصد دوباره درش بياري.
يا مشكلات سخت افزاري(‌برق شهري و استفاده از شارژر هاي غير استاندارد) يا استفاده غير صحيح از باطري ( همون شارژ كردن هاي پشت سر هم باطري)

fandogh789
17-12-2010, 20:44
اين نظر منه!!!
يه سري چيزها در مورد باطري لپ تاپ گفتن كه من تجربه خودم رو ميگم در مورد باطري لپ تاپ . خودم لپ تاپ دارم يه 4 ساله و يه زماني تو بخش تعميرات لپ تاپ بودم.
و اينكه ميگن بذارين تو فريزر واسه طولاني مدت اونم چرته. چون ممكنه سلولها توي فريزر بخاطر درجه حرارت كم حالت خودشون رو از دست بدن يا بعد از انيكه از فريزر دربيارين بخاطر ورود انر‍ژي و تغيير ناگهاني دما سلولها از بين برن!
-
نظر من
اگه هميشه در منزل هستين هم ميتونين لپ تاپ رو هميشه به برق‌، با باطري و بدون باطري استفاده كنيد
و اگر باطري رو در ميارين قبل از در آوردن بگذاريد باطري به حدودا 50 درصد برسه بعد دستگاه رو خاموش كنيد و باطري رو در بيارين و بدون باطري كار كنيد.
ولي چون وقتي باطري به سيستم وصل باشه و بعد از پر شدن عملا برق مستقيم وارد سيستم ميشه(‌مثل يه سنسور عمل ميكنه) نگران Decharge شدن باطري نباشين!!
من الان 4 ساله لپ تام دارم قبلا 2 ساعت شارژ ميداد الان فكر كنم 1 ساعت 45 دقيقه باطري ميده بعد از 4 سال!!! هيچ مشكلي هم باهاش ندارم!!

+
خراب شدن باطري بيشتر بخاطر شارژ كردن پشت سر هم هست. يعني مثلا 20 درصده داره شارژ ميشه درش مياري ميشه 16 درصد دوباره ميزني به شارژ ميشه 34 درصد دوباره درش بياري.
يا مشكلات سخت افزاري(‌برق شهري و استفاده از شارژر هاي غير استاندارد) يا استفاده غير صحيح از باطري ( همون شارژ كردن هاي پشت سر هم باطري)
مدل باتری و اینکه پروتکتور داره یا نه هنگام فول شارژ شدن و جنس باتری هم مهمه
باتری لیتیوم یون داریم پلیمر داریم هایبرید داریم
بعضی وقتها اگر پروتکتور نداشته باشه باتری برای قطع شارز ممکن با وصل دایم یکی دو هفته فاتحه باتری خونده شه
در کل اگر استفاده نمیکنین میگن بزارن 80 درصد به پایین برسه بعد درش بیارین بزارین جای خنک ولی نه زیر صفر
بعد دو هفته یه بار کامل شارژ سپس کامل دشارژ( کامل دشارژ باتری های یون 10 درصد مونده به آخرش هست همون جا که هم ویندوز هم لپ تاپ آلارم میده

بهترین کار خواندن راهنمای لپ تاپ است که توضیح داده چی جوری با باتری رفتار کنیم
بعد شرکت سازنده و گارانتی کننده

!Bikhaneman!
23-12-2010, 23:23
نخیر
نیچ لن خودش یه شرکت واسته هست! لپ تاپ هایی هم که میاره یا از کشورهای دیگه ای خریداری میکنه ( چین و مالزی ) یا ...
لپ تاپ وارد میکنه ولی گارانتی که میکنه اون قدرت رو نداره که قطعات رو تا یک سال تا سه سال تامین کنه!
نیچ لن بعضی از قطعات رو هم از همین شرکت درخواست میده

Certificate این برند در ایران این شرکته :

اینکه فرمودید از مالزی و چین میارن، یعنی ممکنه لپ تاپ ساخت این کشورها باشه و مثل گوشی ها، لیبل پشت دستگاه رو عوض کنن بزنن ساخت آلمان ؟!!

Milad4171
23-12-2010, 23:45
نه. كسي كه نماينگي يه محصول خارجي رو ميگيره‌( نمايندگي اصلي)‌بايد با ضوابط و قوانين اون برند هماهنگ باشه. اگه هم از چين بگيره و روش ليبل آلمان بزنه امكان اينكه اون برند ديگه بهش سرويس نده خيلي زياده.
الان شركتهايي هستن كه برندهايي رو فروش ميكنن . ولي معمولا قاچاق هست يا از يه شركت ديگه خريداري ميكنن و هر بلايي بخوان سرش ميارن
ولي برندهايي مثلا سامسونگ هيچ وقت نمياد به نماينده اش تو ايران جنس غير اصل بده كه طرف مجبور بشه يه بلايي سرش بياره كه بتونه بفروشه!!

مثلا سامسونگ يه سري گوشهاي تاچ رو با قلم و كيف فروخت
ولي خيلي شركت هاي ديگه. اون قلم و كيف رو دي مياوردن و قلم و كيف آشغال و بي ربط رو ميگذاشتن توش و به حساب اصل بودن ميفروختن به ملت!!
كلا گارانتي اصلي (‌اگر واقعا اصل باشه - اينو ميتوني از برگه ي نمايندگي كه با امضاي خود مسئول اون برند هست رو توي شركتش ببيني) كلا حسن داره كه يكيش گارانتي تمام قطعات مخصوصا مادربرد هست. كه مادربرد هاي فوجيتسو يك سال تا سه سال گارانتي تعويض داره!!!!

!Bikhaneman!
23-12-2010, 23:58
راستی
بنده بالاخره با رهنمایی دوست بزرگوار، جناب میلاد عزیز و تجربه سایر دوستان، مدل AH530-GPX رو خریدم

نکاتی که شاید به درد سایر دوستان بخوره:

از همه لحاظ فعلا ازش راضیم (چون لپ تاپ رو باید در دراز مدت ببینیم چطوریاست)

نکته مثبت: خروجی صدای هدفونش فوق العادست :27: نکته منفی: در عوض خروجی صدای اسپیکرش افتضاحه! طوریکه تو یه جمع 4-5 نفری که در حال صحبت هستن، صداشو به زور می شنوید :13:

نکته منفی: به نسبت لپ تاپ های سونی، همونطور که حدس میزدم، فنش خیلی داغ میکنه ! در حالت عادی داغه، تو بازی اگه دستتون رو بچسبونین به فن می سوزونه :18: اما مشکلی فعلا پیش نیاورده مگه اینکه بعد از چند وقت بخواد بازی در بیاره

نکته مثبت: رنگ بندیاش خیلی جالبه.. سه رنگشو دیدم، آبی، جیگری، مشکی اما دوتای اول رو اینقدر تیره زده که با هر سلیقه ای سازگاره و تو محیط های بسته، مشکی دیده میشه مگه اینکه نور به طور مستقیم بهش بخوره :40:
منی که جز به مشکی فکر نمیکردم، آبیشو خریدم، یکی از دوستان جیگریشو برداشت

نکته مثبت: فوق العاده سبکه (نسبت به لپ تاپ قبلیم که سونی بود)..به همین خاطر حمل و نقلش با اینکه 15.6 اینچه، خیلی راحته و می تونید مدتها بدون خستگی تو دستتون باهاش کار کنید

نکته منفی: اینی که ما اینجا خریدیم، شدیدا کیبوردش شلوغه و پر از حروف و سیمبل های بی ریخته عربیه :2: هم انگلیسی و هم فارسیشو با یک رنگ شمابه سفید زدن آدم گیج میخوره تا یه چیزی تایپ کنه! حالا دوستان نظری ندارن که اینو یکم خشگلترش کنیم؟!

موفق باشید

!Bikhaneman!
24-12-2010, 12:38
اين نظر منه!!!
-
نظر من

+

میلاد جان یعنی میگی فرقی نداره که موقعی که برق به لپ تاپ وصله، باتری هم روش باشه یا نباشه؟!آخه خیلی جاها اکیدا ممنوع کردن که باتری و برق همزمان رو لپ تاپ کار کنن
اولین باری که باتری لپ تاپ قبلیم داغون شد، تعمیر کاره دلیل خرابیشو این موضوع اعلام کرد و گفت نباید باتری رو همیشه در حالت شارژ قرار میدادی چون همیشه با برق درگیره و به مرور زمان عمر سلول ها کم میشه
فرقی هم نمیکنه لیتیومی باشه یا ...
یه باتری دیگه خریدم هوای اونو خیلی داشتم اما نمی دونم چی شد که یه دفه لپ تاپ نشناختش و دیگه نتونستم ازش استفاده کنم !!
خلاصه اینقدر مارگزیده شدم که الان باتری این لپ تاپمو کلا در ارودم گذاشتمش کنار !

Milad4171
24-12-2010, 23:44
نکته مثبت: خروجی صدای هدفونش فوق العادست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکته منفی: در عوض خروجی صدای اسپیکرش افتضاحه! طوریکه تو یه جمع 4-5 نفری که در حال صحبت هستن، صداشو به زور می شنوید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته منفی: به نسبت لپ تاپ های سونی، همونطور که حدس میزدم، فنش خیلی داغ میکنه ! در حالت عادی داغه، تو بازی اگه دستتون رو بچسبونین به فن می سوزونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما مشکلی فعلا پیش نیاورده مگه اینکه بعد از چند وقت بخواد بازی در بیاره

نکته مثبت: رنگ بندیاش خیلی جالبه.. سه رنگشو دیدم، آبی، جیگری، مشکی اما دوتای اول رو اینقدر تیره زده که با هر سلیقه ای سازگاره و تو محیط های بسته، مشکی دیده میشه مگه اینکه نور به طور مستقیم بهش بخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منی که جز به مشکی فکر نمیکردم، آبیشو خریدم، یکی از دوستان جیگریشو برداشت

نکته مثبت: فوق العاده سبکه (نسبت به لپ تاپ قبلیم که سونی بود)..به همین خاطر حمل و نقلش با اینکه 15.6 اینچه، خیلی راحته و می تونید مدتها بدون خستگی تو دستتون باهاش کار کنید

نکته منفی: اینی که ما اینجا خریدیم، شدیدا کیبوردش شلوغه و پر از حروف و سیمبل های بی ریخته عربیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم انگلیسی و هم فارسیشو با یک رنگ شمابه سفید زدن آدم گیج میخوره تا یه چیزی تایپ کنه! حالا دوستان نظری ندارن که اینو یکم خشگلترش کنیم؟!

موفق باشید

مباركت باشه
در مورد داغي حق داري بخاطر اينكه سيستم چيپ گرافيك داره و طبيعي هست كه داغ بشه. چون از طريق يك كانال گرماي CPU و GPU رو به خارج انتقال ميده ولي هيچ مشكلي نيست. اگه بيتشر در منزل ازش استفاده ميكني ميتوني از فن هاي مخصوص استفاده كني كه به نام كولر معروفه!!
-
در مورد كيبود بايد بگم كه چون نمايندگي اصلي فوجيتسو توي دبي هست به همين خاطر محصولات به سفارش دبي خريداري ميشه و باز هم به همين خاطر ممكنه كيبورد ها حروف عربي رو هم داشته باشه.
من يه كاره باحال كردم واسه تايپ فارسي.
يه تلق از اينا كه رو كيبود ميكشن بخر. نميدونم ديد يا نه.
يكي از اين برچسب هاي حرف فارسي كيبورد هم بخر.
تلق رو روي كيبورد فيكس كن و حروف رو روي تلق روي دكمه ي مربوطه بچسبون.
حالا هر وقت نياز به تايپ فارسي داشتي ميتوني تلق رو بگذاري رو كيبورد و فارسي تايپ كني. هروقت هم نخواستي برش داري.
ولي به طور كلي واسه لپ تاپ ها طبيعي هست اين موضوع. بيتشر لپ تاپ ها كيبورد عربي انگليسي دارن!
-
در مورد باطري هم من الان 4 ساله لپ تاپ دارم.
دقيقا نميشه گفت كي راست ميگه
درسته . وقتي هميهش سيستم به برق باشه باطري هميشه درگيره.امكانش هست بخاطر كشش هايي كه به سيستم مياد باطري دچار افت و خيز بشه. و اين مساله ميتوني رو سيستم تاثير بگذاره
مشكلي نيست كه باطري رو در بياري.
باطري يه قطعه خارجي هست كه بدون اون هم سيستم روشن ميشه.
ميتوني 50 60 درصد پرش كني وبگذاريش كنار.
اگه دقت كني لپ تاپ رو هم كه خريدي همين مقدار باطري داشت!
-
يه چيزي كه بهش اشاره كرده وزنش بود كه واقعا من موافقم
اگر قسمت بشه منم ميخوام همين مدل رو بخرم.(‌البته بدون گرافيك ATI )

يعني I3 , با گرافيك Intel
كار منو راه ميندازه!

shahinfarasystem
05-01-2011, 11:05
سلام من توي يه موردي خيلي مشكوكم

لپ تاپ هاي اين برند واقعا ساخت آلمان هستند با كيفيت جنس آلماني؟؟

يا چيني اند به اسم آلماني بيرون مياد؟؟؟

n-95
06-01-2011, 15:35

مطمئن باش چینی نیستن

فوجیتسو زیمنس شرکت ژاپنی آلمانیه ، مدیر شرکت نمایندگی خیلی از کیفیت محصولات تعریف میکنه ، میتونین مصاحبه هفته نامه عصر ارتباط با مدیر شرکت بهین تکنولوژی رو تو این قسمت بخونین ، در مورد همه چی توضیح داده

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------

مدیرعامل شرکت بهین تکنولوژی در گفت‌وگو با فناوران

n-95
06-01-2011, 16:04
دوستان سلام
بعد از امتحانات ترم میخوام این لپ تاپ رو بخرم
LIFEBOOKAH-530/GFX

Core i7

قیمتش تقریبا 1.400 .
لطفا در مورد قطعاتش نظر کارشناسی بدین .
گفتن برای کارهای گرافیکی و بازی مناسبه .

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

مشخصات فنی
CPU
Core i-7 2.80Ghz/4MB
RAM
6 Gb D.D.R III
HARD
500GB SATA
DVD
DVD Super Multi
LCD
15.6" SuperFine LED back-light, HD, Widescreen TFT
VGA
ATI RADEON HB-550 V 1 GB DEDICATED
PORTS
3xUSB 2.0 , HDMI , ExpressCard™, Card Reader , WLAN, GBLAN , Webcam, DVD-RW , Bluetooth , CRTport ,EcoButton
BATTERY
3.5 HOURS
WEIGHT
2.50 KG
OS
Windows 7-64 bit COMPATIBLE
GUARANTEE
ONE YEAR BEHIN GAURANTEE

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0459b875100c0a1351a126cdcdcdb4e5%5D.gif]

n-95
10-01-2011, 00:04
میلاد جون ، بیا در مورد این لپ تاپ نظر بده
LIFEBOOKAH-530/GFX

Core i7

Milad4171
10-01-2011, 17:22
میلاد بیا در مورد این لپ تاپ نظر بده
LIFEBOOKAH-530/GFX

Core i7

خوبه!!!
البته فكر كنم ارزونتر شده الان!! نميدونم قيمتت واسه كي هست!!
ولي در كل GFX خيلي كارش درسته. هم چيپ خوبي روش هست كه از نظر پروسسور قدرت بالايي داره.
رمش هم با 6 گيگ ديگه حرفي واسه گفتن نداره!!!
به نظرم اگه دست ازش استفاده بشه تا 5 سال ديگه هم جواب ميده شايدم بيشتر!!
ولي بخاطر اينكه چيپ گرافيك و سي پي يو تقريبا جزو قويترين هاست هيت سنك كاري بيشتري رو بايد انجام بده.
به نظرم يه كولر هم واسش بگيري خيلي خوبه. چون كلا رنگش هم مشكي هست گرما رو سرعتر انتقال ميده
بخاطر جنسش كه از كربن ساخته شده احتمال آسيب رسيدن به قطعات داخلي خيلي كمه!!! ولي خوب بهر حال تكنولوژي در هر حدي كه باشه بهرحال يه نقطه ضعفي داره!!!

راستي. در مورد باطري بگم اين كه ميگن بذارين تو فريز واسه بلند مدت هرگز اين كارو نكنين چون اصلا پايه ي علمي نداره!!!
بهترين راه براي استفاده طولاني مدت از باطري .در حالت شارژ بين 40 تا 50 درصد باطري رو در بيارين بگذارين كنار!!! همين!!!

حيف كه GBLAN به درد ما نميخوره و الا با اين پورت هايي كه داره ديگه هيچ مشكلي پيش نمياد. واسه سريال و پارالل هم اگه كسي بخواد الان تبديل USB اومده ولي فكر نكنم لازم باشه!!

n-95
13-01-2011, 01:38
خوبه!!!
البته فكر كنم ارزونتر شده الان!! نميدونم قيمتت واسه كي هست!!

قیمت روز حدود 1.400 .
تو سایت بهین تکنولوژی گفته 1.370 ، برای نمایندگی شهرستان هزینه حمل و نقل اضافه میشه .
این مدل i7 قیمت بالاتری نسبت به بقیه داره .
یه دوربین دیجیتال کانن هم به عنوان هدیه همراه داره که قیمت دوربین حدود 90 هزار تومن میشه.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لپتاپ تاپ های فوجیتسو قطعات خوبی دارن اما من تا الان زیاد اسمی از این مارک نشنیدم که توی معرفی لپ تاپ های برتر جایی داشته باشه ، چه جوریه!؟1؟:13:

asus
14-01-2011, 14:43
من مدل LIFEBOOKAH-530/GFX سری i5 رنگ سرمه ای رو از بهین خریدم . همراه با وسیله هایی مانند کیبود استرنال و فن خنک کننده در حدود یک میلیون و پنجاه برام تموم شد .

mehrdad8086
23-01-2011, 19:28

من V6535 رو دارم بعد از دو سال فقط باطریش کمی ضعیف شده اما هرچی فکر می کنم نمی تونم قبول کنم این یه محصول دو کشور پیشرفته باشه!!!!:41:آلمان و ژاپن؟؟؟؟؟؟؟

الان که فقط شده Fujitsu ساخت کجاست؟پس زیمنس کو؟:5:

nooha
24-01-2011, 11:29
فوجيتسو سهم زيمنس و خريده مثل اينكه.. و همش با برند فوجيتسو مياد...لپ تاپ هاي خوب و با قيمت هاي مناسب ..

amir_psr
24-01-2011, 17:53
من V6535 رو دارم بعد از دو سال فقط باطریش کمی ضعیف شده اما هرچی فکر می کنم نمی تونم قبول کنم این یه محصول دو کشور پیشرفته باشه!!!!:41:آلمان و ژاپن؟؟؟؟؟؟؟

الان که فقط شده Fujitsu ساخت کجاست؟پس زیمنس کو؟:5:

شما ساده ترین و ابتدایی ترین مدل سری esprimo رو خریدی و برای همین هست که می بینی کیفیتش با سونی یا ایسر یکیه اگه همون موقع که V6535 رو خریدی یه lifebook t4220 می خریدی اون موقع کیفیت جنس آلمانی و مهندسی رو می دیدی
این صحبت شما مثل این می مونه که بگیم شک دارم گوشی 1100 مال نوکیا باشه . برند های مطرح در هر رده بازاری محصول خاص دارند سری Esprimo اقتصادی ترین محصولات شرکت fujitsu siemens بود.

598
31-01-2011, 01:07
باسلام
بچه ها این کارت گرافیکATI RADEON HB-550 V 1 GB DEDICATED روی فوجیتسو چیه ؟ قوی برای بازی هست؟ در مقایسه با Gf310 - ATI 5145 چه طوریه؟
خیلی ممنونم

Milad4171
31-01-2011, 11:51
باسلام
بچه ها این کارت گرافیکATI RADEON HB-550 V 1 GB DEDICATED روی فوجیتسو چیه ؟ قوی برای بازی هست؟ در مقایسه با Gf310 - ATI 5145 چه طوریه؟
خیلی ممنونم
تقریبا در یک رده هستن ولی 550 تکنولوژی جدیدتری هست. ولی در کل مثل هم هستن.
برای بازی هم خوبه ولی اینم باید در نظر داشت باشی زیاد نمیشه با لپ تاپ بازی کرد. به نظر من شما یه کنسول بگیر و یه مدل ارزونتر از لپ تاپ. مدل های AH و مدل 14 اینچ LH جزو مدلهای خوب و ارزونتری هستن نسبت به مدل های دیگه.
اگه هم نه . شما برو سمت AH530 GFX که از نظر گرافیکی و سخت افزاری در بهترین رده هست.فکر کنم یکی خریده بود 1300. نمیدونم دقیقا.!!!!

598
31-01-2011, 13:42
تقریبا در یک رده هستن ولی 550 تکنولوژی جدیدتری هست. ولی در کل مثل هم هستن.
برای بازی هم خوبه ولی اینم باید در نظر داشت باشی زیاد نمیشه با لپ تاپ بازی کرد. به نظر من شما یه کنسول بگیر و یه مدل ارزونتر از لپ تاپ. مدل های AH و مدل 14 اینچ LH جزو مدلهای خوب و ارزونتری هستن نسبت به مدل های دیگه.
اگه هم نه . شما برو سمت AH530 GFX که از نظر گرافیکی و سخت افزاری در بهترین رده هست.فکر کنم یکی خریده بود 1300. نمیدونم دقیقا.!!!!

باسلام آقامیلاد ممنونم محبت کردی:10:

598
01-02-2011, 20:11
باسلام وعرض تسلیت به همگی
بجه ها اگه AH530gfx رو خریدم اولین کاریکه بایدبکنم چیه ؟ لطفاراهنمایی کنین

Milad4171
01-02-2011, 20:26
اگه AH530gfx رو خریدم اولین کاریکه بایدبکنم چیه ؟

یعنی چی؟؟

اول باید بذاری یه 8 ساعت تو شارژ باشه که سلولهای باطری پر بشن. بعد هم استفاده کنی.
مشکلی نیست.
کار خاصی هم لازم نیست انجام بدی. فقط باید باطریش رو اول فول شارژ کنی.

javad1361839
03-02-2011, 23:52
سلام . لپ تاپ فوجیتسو مدل :: AH 530 با مشخصات :: Cor i5 _ 2.5 G _ 4G DDR3 _ HDD 500G _ vga 1G real تو شهرستان قیمت کردم :: 1 تومن نقد . نظر دوستان در مورد این مدل با این مشخصات و قیمت چیه ارزش داره بخرم یا نه ؟؟؟ معایب و مزایاش چیه ؟؟ منتظر راهنمایی دوستان هستم . بـا تــشـــــکــــــــــر

Milad4171
04-02-2011, 19:12
مدل خوبیه. من خودم باهاش چند ساعت کار کردم. کلا این مدل جزو مدل های خوبه
ولی 1 تومن فکر نکنم باشه. ارزونتر باید شده باشه!!
شما مطمعن شو از خود نمایندگی اصلی میگیری!
هم قیمتش ارزون تره هم ازگارانتی مطمعن هستی!

مزایاش که کلا رنگ و کانفیکش و قیمتش هست که تو این رنج یکم گرونتر در میاد.

معایبش یکم سایزش خوب بزرگه( به نظر من 15.6 بزرگه )
یکم بخاطر رنگش گرما رو زود انتقال میده
بخاطر اینکه دکمه های ماشین حساب اضافه شده بعضی از دکمه هااز حالت اصلی خودش کوچیک تر شده
البته این قابلیت تو همه ی لپتاپ های 15.6 هست.

تا حالا عیبی توش ندیدم راستش...

mamali5
06-02-2011, 00:18
سلام خدمت همه دوستان عزیز
این تاپیک باعث شد که من حدود 2-3 هفته پیش واسه خودم یه AH530 GFX بگیرم
تو این مدت هنوز موفق نشدم ازش ایرادی بگیرم :20:
از همه دوستان بخاطر راهنماییشون متشکرم
5 شنبه هفته قبل هم یه فوجیتسو دیگه واسه یکی از دوستام گرفتیم مدل LH530

فوجیتسو واقعا چیز خوبی به همه دوستان توصیه میکنم بخرن
نا گفته نمونه که من خودم حداقل 4 سال تعصب خواصی نسبت به لپ تاپ دل داشتم
اما موقع خرید واسه خودم تحقیق کردم دیدم جدید همشون داغون از آب در اومدن

هرکی سوالی چیزی در مورد AH530 داره در خدمتم :11:

598
06-02-2011, 10:00
سلام خدمت همه دوستان عزیز
این تاپیک باعث شد که من حدود 2-3 هفته پیش واسه خودم یه AH530 GFX بگیرم
تو این مدت هنوز موفق نشدم ازش ایرادی بگیرم :20:
از همه دوستان بخاطر راهنماییشون متشکرم
5 شنبه هفته قبل هم یه فوجیتسو دیگه واسه یکی از دوستام گرفتیم مدل LH530

فوجیتسو واقعا چیز خوبی به همه دوستان توصیه میکنم بخرن
نا گفته نمونه که من خودم حداقل 4 سال تعصب خواصی نسبت به لپ تاپ دل داشتم
اما موقع خرید واسه خودم تحقیق کردم دیدم جدید همشون داغون از آب در اومدن

هرکی سوالی چیزی در مورد AH530 داره در خدمتم :11:

باسلام ـ مبارک باشه سی پی یوش چیه ؟ بازی روش امتحان کردی ؛ جواب داد ؟ کیفیت ال سی دیش خوبه ؟ اگه تونستی چندتا عکس ازش بذار ممنونم سوال بارون شدی !

mamali5
06-02-2011, 21:49
باسلام ـ مبارک باشه سی پی یوش چیه ؟ بازی روش امتحان کردی ؛ جواب داد ؟ کیفیت ال سی دیش خوبه ؟ اگه تونستی چندتا عکس ازش بذار ممنونم سوال بارون شدی !

متشکرم دوست عزیز
مال من Corei5 و مال دوستم Corei3
من چون اهل بازی نیستم هنوز تست نکردم!
اما تا چند روز دیگه قرار روش جی تی آی+Need For Speed نصب کنم ببینم چطوره
کیفیت ال سی دیش حرف نداره بخدا :40:
چشم چند تا عکس میگیرم واستون میزارم

mamali5
07-02-2011, 00:52
سلام
من الان GTA5 نسخه فارسی شو نصب کردم
همه چیز عالی بود
رفتم یه جایی که بشه نهایت سرعت رو تست کرد
با چندتا ماشین تست کردم و موتور
هیچ مشکلی ندیدم
کیفیت عالی...
حتی با پژو پارس که با این سرعت حرکت میکرد تو شب و روزش هیچ مشکلی نبود :46:

javad1361839
07-02-2011, 21:02
سلام دوستان.
فرق مدل a-530 با مدل ah-530 تو چیه؟ البته با کانفیگ مشابه.:46:

کارت گرافیک ati hd 4650 در مقایسه با 550v چطوره؟

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

ah530 gfx
ati hd4650

منم همین سوالها رو داشتم ممنون میشم استاید راهنماییم کننـد ::

بـا تــشـــکــــــــر:11:

Pami
07-02-2011, 23:32
اطلاعیه

دوستان عزیز در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .

این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر

موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javad1361839
10-02-2011, 00:02
نظر دوستان در رابطه با LIFEBook_S710 چیه ؟؟ نسبت به قیمت (1280) و کانفیگش چه جوره ؟؟

CPU core i 5 2.53 GHZ /3MB

RAM D.D.R III 4 GB UP TO 8 GB

VGA INTEL HD Graphic Up To 1695

598
10-02-2011, 05:59
باسلام به همگی - کسایی که ( AH530 (GFX دارن لطف کنن بیان تجربیاتشون رو بیان کنن - کیفیتش و قدرتش خیلی متشکرم
این سوال رو ازبچه ها و دوستان اهل فن کسی میدونه محبت کنه جواب بده : کارت گرافیک ATI RADEON HD-550 V 1 GB DEDICATED در مقایسه ی با ATI HD 4650

elvin_1987
10-02-2011, 10:31
عزیزان گارانتی معتبر فوجیستو چی هست؟

598
11-02-2011, 00:02
عزیزان گارانتی معتبر فوجیستو چی هست؟

باسلام بهین تکنولوژی behin.net

soheil192
12-02-2011, 01:42
سلام دوستان. چند تا سوال داشتم.
1- این مدل LIFEBOOK AH-530/GFX

رنگش مثل عکسش که 2 تیکه تیره و روشن به صورت قطری هست یا این شگرد تبلیغاتیه و رنگش یکدسته؟
2- میشه کانفیگشو سفارشی کرد؟ مثلا من می خوام Ci3 باشه ولی هارد 500 و رم 4 داشته باشه.
3- کیبوردش فارسی شده؟
4- قطعاتش مثلا دی وی دی رام قابل جدا شدن و استفاده از باتری دوم هست؟
ممنون میشم جواب بدید.
یا علی

soheil192
12-02-2011, 01:51
سلام. من می خوام AH530 GFX بخرم. چند تا سوال دارم:
1- رنگش مثل عکسش به صورت قطری تیره تر میشه یا یکدسته؟
2- کانفیگش سفارشی نیست؟ مثلا من میخوام Ci3 باشه ولی رم 4 و هارد 500
3- قطعاتش قابل جدا شدنه مثلا دی وی دی رایتر . و باتری دوم میشه وصل کرد؟
ممنون

598
12-02-2011, 02:17
باسلام به همگی - کسایی که ( AH530 (GFX دارن لطف کنن بیان تجربیاتشون رو بیان کنن - کیفیتش و قدرتش خیلی متشکرم
این سوال رو ازبچه ها و دوستان اهل فن کسی میدونه محبت کنه جواب بده : کارت گرافیک ATI RADEON HD-550 V 1 GB DEDICATED در مقایسه ی با ATI HD 4650

کسی نبود! بچه هاکجایین؟

soheil192
12-02-2011, 09:46
سلام. آقا چند تا سوال:
1- این AH530 Gfx رنگش مثل عکسش 2 طیف تیره روشن داره یا یکدسته؟
2- قطعاتش مثل دی وی دی رام قابل جدا شدن و استفاده باتری دوم هست؟
3- می شه کانفیگشو سفارشی انتخاب کنم مثلا Ci3 ولی رم 4 و هارد 500

mokoko
12-02-2011, 19:16
یک دسته.(مشکی آبی زرشکی)چون براقه تو عکسا اونجوریه.
کارتای گرافیک هم تقریبا یکی هستن.(4650 یه کم قدیمیتره ولی تو اکثر رده بندیا یه کم بالاتره)

feri007
24-02-2011, 13:27
سلام دوستان
من میخواستم یه ah530 با cpu core i7 بگیرم
قیمت 1160با گارانتی رایا! نظرتون چیه؟
گارانتیش معتبره؟
با تشکر ...

hossein_2006_a
24-02-2011, 15:29
سلام دوستان
من میخواستم یه ah530 با cpu core i7 بگیرم
قیمت 1160با گارانتی رایا! نظرتون چیه؟
گارانتیش معتبره؟
با تشکر ...

قیمت که خوبه ولی میگن گارانتی بهین خوبه
مغازه دار گفته هر کی برده دیگه واسه تعمیر برنگردونده !
منم میخوام همین مدلو بگیرم ولی اهواز 1,350 گرونه.

feri007
24-02-2011, 16:54
دوستان میشه در مورد کیفیت صفحه نمایش و اسپیکرش یه توضیحی بدین؟
در مقایسه با مثلا لنوو y560
با تشکر ...

alishadabmehr
02-03-2011, 18:00
با سلام.آقا من میخواستم لپتاپ فوجیتسو ah530 با کانفیگ 2 'گیگ رم و 250 گیگ هارد و پردازنده ی core i3 با قیمت 650 تومن می ارزه یا چیز دیگه ای بگیرم نهایت بودجمم 650 تومن هست و سوال دیگه اینکه آیا واقعا لپتاپ های فوجیتسو که در ایران توزیع میشن ساخت آلمان هستن ؟ممنون

!Bikhaneman!
03-03-2011, 10:20
با سلام.آقا من میخواستم لپتاپ فوجیتسو ah530 با کانفیگ 2 'گیگ رم و 250 گیگ هارد و پردازنده ی core i3 با قیمت 650 تومن می ارزه یا چیز دیگه ای بگیرم نهایت بودجمم 650 تومن هست و سوال دیگه اینکه آیا واقعا لپتاپ های فوجیتسو که در ایران توزیع میشن ساخت آلمان هستن ؟ممنون

سلام دوست عزیز
این لپ تاپ ها کلا برای ایران ریلیز نمیشن که بخوایم رو اصل بودنش شک کنیم! اگه دقت کرده باشید همه لپ تاپ های فوجیتسو که الان تو ایران هست دارای کیبورد عربی هستن و فارسی ندارن !! یعنی سفارش اماراتن

من لیبل لپ تاپ خودمو تو سایتهای مختلف مقایسه کردم، تو Youtube هم کلیپ معرفیشو تو یه برنامه تلویزیونی اروپایی دیدم دقیقا همین بود.

کسی نبود! بچه هاکجایین؟

سلام
کیفیت ساخت خوبی داره..تو این مدت 3-4 ماهی که خریدم هم حسابی ازش کار کشیدم جواب داده
از یه چیزش شدیدا شاکیم اونم صدای اسپیکرشه که فوق العاده ضعیفه ! طوری که تو محیط کاری صداش به زور شنیده میشه :13: اما خدا بده برکت با هدفون مغز آدمو میترکونه :8:

همه بازیهای خفن رو هم روش اجرا کردم...بازم جواب داده اما گرمای فنش آدمو می ترسونه..طوری داغ میشه که اگه دستتو بگیری کنارش قشنگ کبابش میکنه! یکی از اساتید اینجا میگفت سیستم گرماییش طوریه که همه گرمای سیستم رو از یه خروجی میده بیرون شاید به این خاطره

کیبوردش به خاطر وجود حروف عربی و همچنین مشابه بودن رنگش با حروف انگلیسی (هردو سفیدن!) خیلی شلوغ و زشت به نظر میرسه !

سوالی بود در خدمتم

---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------

دوستان میشه در مورد کیفیت صفحه نمایش و اسپیکرش یه توضیحی بدین؟
در مقایسه با مثلا لنوو y560
با تشکر ...

صفحه نمایشش عالیه...مخصوصا نورش که اگه تا ته زیادش کنی نمی تونی مستقیم بهش نگاه کنی :18:

nima_voroojak
16-03-2011, 15:40
سلام دوستان میشه نظرتون رو درباره این مدل بگید ممنون

[Fujitsu LifeBook NH570]

alishadabmehr
17-03-2011, 15:15
آقا تو رو خدا كمك كنيد چند روز ديگه ميخوام فوجيتسو ah530 با كانفيگ 2گيگ رم و 250 گيگ هارد و cpu دو هسته اي p6100 2.0ghz و 3 مگ كش و قيمت 560 تومن با گارانتي بهين. بنظرتون ارزش داره بگيرم بيشتر هم ميخوام دستگاه زيبا و بادوام باشه و واسه كاراي دانشجويي ميخوام و اگه بتونه يكي دوتا بازي مثل portotype رو بياره خيلي خوب ميشه اگه نكته اي هست قبل از خريد بايد توجه كنم بهم بگين دمتون گرم .

MOZNEB
18-03-2011, 19:19
آقا تو رو خدا كمك كنيد چند روز ديگه ميخوام فوجيتسو ah530 با كانفيگ 2گيگ رم و 250 گيگ هارد و cpu دو هسته اي p6100 2.0ghz و 3 مگ كش و قيمت 560 تومن با گارانتي بهين. بنظرتون ارزش داره بگيرم بيشتر هم ميخوام دستگاه زيبا و بادوام باشه و واسه كاراي دانشجويي ميخوام و اگه بتونه يكي دوتا بازي مثل portotype رو بياره خيلي خوب ميشه اگه نكته اي هست قبل از خريد بايد توجه كنم بهم بگين دمتون گرم .
سلام دوست عزیز
یکی از اقوام سی پی یو 5 رو گرفته فقط بدون که ویندوزش اصل نیست و اینکه هدیه یا تخفیف نوروزی یادت نره بگیری و برای وصل شدن به پریز برق باید تبدیل بخری ، برای فامیل ما که اینطوری بود

n-95
07-04-2011, 20:34
سلام دوستان میشه نظرتون رو درباره این مدل بگید ممنون

[Fujitsu LifeBook NH570]

نوت بوکی حرفه ای برای کاربران حرفه ای شرکت ژاپنی-آلمانی فوجیتسو نیز همانند تمام تولید کنندگان رایانه های همراه، مدل هایی مختص پردازش های سنگین گرافیکی دارد. مدل LifeBook NH-570 نیز یکی از این محصولات است که برای فعالیت های سنگین گرافیکی بهینه شده است.

این نوت بوک از صفحه نمایشی 18.4 اینچی با وضوح تصویر 1680x945 پیکسل برخوردار است. در نتیجه اندازه ی بزرگ صفحه نمایش باعث می شود دیدن فیلم های بلوری، انجام کار های گرافیکی و بازی های کامپیوتری با این لپ تاپ لذت بخش باشد. از دیگر ویژگی های این مدل که توسط بهین تکنولوژی پشتیبانی می شود می توان به درایو بلوری کمبو، سنسور تشخیص اثر انگشت، تاچ پد با قابلیت استفاده از دو انگشت به صورت همزمان اشاره کرد.

این نوت بوک از ظاهر بسیار زیبایی بدلیل استفاده از سطحی مشکی و براق، برخوردار است. لبه های آن نیز با استفاده از استیل مات پوشش داده شده که به زیبایی آن افزوده است.

دیگر مشخصات فنی این محصول عبارت اند از پردازنده ی اینتل Core i5 با فرکانس 2.26 گیگاهرتز با 3 مگابایت حافظه ی نهان، چهار گیگابایت حافظه ی DDR3 با امکان ارتقا تا هشت گیگابایت، یک ترابایت هارد دیسک، کارت گرافیک انویدیا GT330 با یک گیگابایت حافظه ی اختصاصی اشاره کرد. هم چنین این نوت بوک از انواع پورت های ارتباطی هم چون USB، HDMI، گیگابیت اترنت، eSATA و غیره پشتیبانی می کند تا در این زمینه نیز NH 570 محصول کاملی باشد.

گفتنی است شرکت فوجیتسو برای این مدل نیز از صفحه کلید مقاوم در برابر مایعات استفاده کرده و کلید های Numeric را نیز در این صفحه کلید تعبیه کرده است. لازم به ذکر است که باتری این محصول 8 سلولی بوده و توانایی تامین انرژی مورد نیاز را برای حدود چهار ساعت دارا است.

Milad4171
09-04-2011, 21:50
من قرار بود AH-530 بگیرم. نظرم عوض شد. الان LH بهترین جایگزین واسه AH هست. تازه 14 هم هست!
به نظرم اگر کسی گرافیک واسش مهم نیست بره Lh بگیره!

amir_psr
09-04-2011, 23:53
من دو ماه هست T900 رو خریدم
عکس و مقاله در مورد این مدل در لینک زیر هست دوستانی که دنبال تبلت هستند نگاهی به این لینک بندازن

kaarman
13-04-2011, 12:10
خوب من fujitsu ah530 hd6 گرفتم.
cpu core i7 2.8 4 meg که با turbo boost تا 3ghz میره.
گرافیک ati 6530 1gb که تا 4g شیر میشه.
ram 6 gig ddr3 که 5.86 usable داره.
کیفیت LED هم که خیلی خوبه.نور و تفکیک خوبی داره.
تنها عیبش اینه صداش ضعیفه که اونم میشه با یه بلنگو 10 تومنی یو اس بی رفعش کرد.
بازی های transformers-hot pursuit-darksider رو با آخرین گرافیک روان اجرا میکنه.
بازی crysis 2 رو روی اخرین گرافیک با فریم حدود 22 اجرا میکنه که عالیه.چون همین بازی رو برای تست کارت ها امتحان میکن!.میشه گفت کارتش همون ati 5650 است البته یه مقدار قویتر.هم بشتر شیر میشه هم gpu بهتری داره.
توصیه میکنم حتما گارانتی بهین رو بگیرین چون تعویض میکنه نه تعمیر که هیچ لپتاپی همچین گارانتی نداره!
پشتش که نوشته المان.بارکد و اینام زدم همون المانه.فروشندم گفت هر موقع واست ثابت شد المان نیست برشگردون!
کیفیت ساخت واستحکامش هم نسبت به dell خیلی بهتره.
هر چیزه دیگه ای هم باشه در خدمتم.

arashgr
15-04-2011, 00:03
سلام دوستان می خواستم بدونم جوری می توانم دکمه های کیبرد روی لب تاپ مثلا کم و زیاد کردن صدا را فعال کنم آِا درایوری داره اسمش چیه مدل لب تاپم 5505 esprimo هست ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید

amir_psr
16-04-2011, 09:55
سلام دوستان می خواستم بدونم جوری می توانم دکمه های کیبرد روی لب تاپ مثلا کم و زیاد کردن صدا را فعال کنم آِا درایوری داره اسمش چیه مدل لب تاپم 5505 esprimo هست ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید

باید درایور مربوط به کیبورد رو نصب کنی
لینک درایور های مدل شما در لینک زیر هست:

arashgr
17-04-2011, 14:13
خیلی ممنون از راهنماییتان ولی وقتی مدل را انتخاب می کنم Download denied due to Legal Requirements این پیغام را می دهد
ممنون می شوم بفرمایید درایور کیبرد 5505 اسمش چی هست که دانلودش کنم

arashgr
17-04-2011, 23:12
--------------------------------------------------------------------------------

خیلی ممنون از راهنماییتان ولی وقتی مدل را انتخاب می کنم Download denied due to Legal Requirements این پیغام را می دهد

amir_psr
19-04-2011, 10:20
--------------------------------------------------------------------------------

دلیل این پیغامی که می گیرید اینه که چون ایران تحریم هست و IP شما از ایران هست اجازه دانلود به شما داده نمی شه . اگه با IP کشور دیگه ایی برید می تونید دانلود کنید .

n-95
21-04-2011, 19:22
خوب من fujitsu ah530 hd6 گرفتم.
cpu core i7 2.8 4 meg که با turbo boost تا 3ghz میره.
گرافیک ati 6530 1gb که تا 4g شیر میشه.
ram 6 gig ddr3 که 5.86 usable داره.
کیفیت LED هم که خیلی خوبه.نور و تفکیک خوبی داره.
تنها عیبش اینه صداش ضعیفه که اونم میشه با یه بلنگو 10 تومنی یو اس بی رفعش کرد.
بازی های transformers-hot pursuit-darksider رو با آخرین گرافیک روان اجرا میکنه.
بازی crysis 2 رو روی اخرین گرافیک با فریم حدود 22 اجرا میکنه که عالیه.چون همین بازی رو برای تست کارت ها امتحان میکن!.میشه گفت کارتش همون ati 5650 است البته یه مقدار قویتر.هم بشتر شیر میشه هم gpu بهتری داره.
توصیه میکنم حتما گارانتی بهین رو بگیرین چون تعویض میکنه نه تعمیر که هیچ لپتاپی همچین گارانتی نداره!
پشتش که نوشته المان.بارکد و اینام زدم همون المانه.فروشندم گفت هر موقع واست ثابت شد المان نیست برشگردون!
کیفیت ساخت واستحکامش هم نسبت به dell خیلی بهتره.
هر چیزه دیگه ای هم باشه در خدمتم.

سلام رفیق
این لپ تاپی که شما خریدی با گرافیک 6530 در سایت بهین پیدا نکردم .
میشه بیشتر در موردش توضیح بدی ، قیمتش چقدر بود در این مدت خوب کار میکرد ، زیاد داغ میکنه ؟
تنها i7 موجود در بهین این بود که گرافیکش کمتره

این فایل از اینترنت پیدا کردم

فقط زودتر جواب بده ، هفته بعد میخام بخرم

n-95
22-04-2011, 00:01
میشه از نمایندگی درخواست به جای دی وی دی رایتر بلو ری نصب کنن؟

Milad4171
22-04-2011, 13:15
میشه از نمایندگی درخواست به جای دی وی دی رایتر بلو ری نصب کنن؟
اگر از نمایندگی اصلی خود شرکت اقدام کنی، بله شدنی هست! ولی به نظرم اگه واقعا نیاز داری برو بخر!

arash_a_k
27-04-2011, 10:00
با سلام
من دنبال يه نت بوك هستم كه ضمن سبك بودن و كوچك بودن، قابليت touch (تبلت) داشته باشه. حدود قيمت-500- 400. تو برند فوجيتسو زيمنس چه مدلي پيشنهاد ميدين

kaarman
27-04-2011, 10:38
سلام رفیق
این لپ تاپی که شما خریدی با گرافیک 6530 در سایت بهین پیدا نکردم .
میشه بیشتر در موردش توضیح بدی ، قیمتش چقدر بود در این مدت خوب کار میکرد ، زیاد داغ میکنه ؟
تنها i7 موجود در بهین این بود که گرافیکش کمتره

این فایل از اینترنت پیدا کردم

فقط زودتر جواب بده ، هفته بعد میخام بخرم

خوب با گرافیک ah550 هه موجوده که یه مقدار نه زیاد ضعیفتره.میتونی به نمایندگی که لپ تاپو میخری سفارش اون مدلو بدی.
قیمت تمام شدش با گارانتی بهین 1300000 آب خورد.
بله تا حالا مشکلی نداشته و توی تعمیرگاهای لپتاپ هم اصلا ندیدم.
نه سیستم گرماییش خیلی خوبه.فنش بدون صداس فقط توجه کن که همه لپتاپا گرم میشن ولی مهم اینه در موقع گرم شدن کاراییشون نیاد پایین.
من بازی hot pursuit رو هم رو fujitsu هم تو dell 5010 تست کردم که دل وقتی گرم میکنه بازی گیر میکنه!
در مورد استحکام ودوامش شک نکن.تازه یه بارم از دستم افتاده!
فقط یه نکته فنی:
cpu core i7 640m دارای دو هسته هست.ولی بعضی از core i7 ها 4 هسته دارن.میشه گفت قدرت cpu چیزی بین core i5 و اون نوع corei7 هاست.
واسه هر کسی معیارهای خرید فرق میکنه.مثلا لپتاپهای سونی cpu و ram خوبی دارن(البته ساخت امریکاش نه چین) ولی معمولا گرافیکشون زیاد بالا نیست.
توجه کنید تنها گرافیک در لپتاپ ارتقا داده نمیشه یعنی هرچی خریدی همونه!ولی ram و cpu و hard قابل ارتقا هستند.
فقط اینو میگم dell نخرید.hp,lenevo,asus هم خوب هستند.

your_star
07-05-2011, 23:19
کسی با LIFEBOOK LH-530 کار کرده عزیزان؟

Milad4171
08-05-2011, 08:14
کسی با LIFEBOOK LH-530 کار کرده عزیزان؟

من کار کردم و واقعا میشه گفت سیستم عالی هست. همه جورا حرف نداره و هیچ کم کسری نداره.
شاید بعضی ها بگن صداش کمه که شما میتونی یه اسپیکر پورتابل واسش بخری.
من واسه دو تا از دوستام خریدم به امید خدا اگه بشه تا آخر ماه واسه خودمم یکی میخرم

your_star
08-05-2011, 12:30
من کار کردم و واقعا میشه گفت سیستم عالی هست. همه جورا حرف نداره و هیچ کم کسری نداره.
شاید بعضی ها بگن صداش کمه که شما میتونی یه اسپیکر پورتابل واسش بخری.
من واسه دو تا از دوستام خریدم به امید خدا اگه بشه تا آخر ماه واسه خودمم یکی میخرم
مرسی دوست من.فک میکنم تنها موردش گرافیک ضعیفشه که نمیشه روش بازی نصب کرد درسته؟

Milad4171
08-05-2011, 16:12
مرسی دوست من.فک میکنم تنها موردش گرافیک ضعیفشه که نمیشه روش بازی نصب کرد درسته؟

اگه واسه بازی بخوای ممکنه گرافیکش خیلی خوب جواب نده ولی کلا سیستم خوبی هست.
اگه واسه بازی میخوای میتونی Ah-530 رو بخری. فکر کنم Core I7 فکر کنم 1300 باید باشه. ارزونترینش هم 995 فکر کنم
واسه بازی هرگز کم نمیاره.

البته اگه میتونی صبر کن یه مدل جدید داره میاد با گرافیک 2 گیگ دیدیکیتد. نمیدونم دقیقا چنده و اسمش چیه ولی روزی که رفته بودم شرکت آمارش رو بچه ها بهم دادن

WEKY
08-05-2011, 18:23
سلام میشه توضح بدین این مدلFMV BIBLO NB75J قطعات قابل ارتقاش چییه ممنونم.

Milad4171
08-05-2011, 19:24

واسه لپ تاپ معمولا هارد و رم قابل ارتقاء هست و در بعضی موارد CPU و به ندرت گرافیک.
واسه مدل لپ تاپ شما فعلا فقط هارد و رم قابل ارتقاء هست اگه کمتر از حداکثر رم و هارد قابل ساپورت دستگاه باشه

amir_psr
16-05-2011, 08:59

این مدل خیلی قدیمیه و مال سال 2004 هست . من اگه جای شما بودم این مدل رو نگه می داشتم و بجای ارتقا یدونه a530 جدید می خریدم . مدل BIBLO NB75J یکی از مدل هایی است که فقط در ژاپن توزیع شده و از پردازنده های AMD Athelon 2700 استفاده می کنه که برای برنامه های امروزی قدیمی است .
نکته جالب درباره لپ تاپ شما این است که این مدل پایه طراحی برای LIFEBOOK T4200 شد که به نظر من از زیبا ترین و با کلاس ترین لپ تاپ ها است.

برای اطلاعات بیشتر درباره مدل BIBLO NB75J می تونید لینک زیر رو نگاه بیاندازید

polymer eng st
21-05-2011, 21:41
سلام
تبلت T-580 چه طور دراومده؟
كسي تا حالا داشته؟

amir_psr
30-05-2011, 13:03
سلام
تبلت T-580 چه طور دراومده؟
كسي تا حالا داشته؟

این تبلت رو من نداشتم اما باهاش 4 ساعتی کار کردم و نظر خودم رو در موردش براتون می گم .
مزایای این تبلت از نظر من :
1- پردازنده core i3 از نوع کم مصرف (CULV) که باعث میشه مصرف کمتری از باطری داشته باشه اما نسبتا قدرت بالاش رو حفظ کنه
2- هارد دور بالا (7200) با ظرفیت 500 گیگابایت
3- صفحه نمایش Dual Digitizer که هم قلم مغناطیسی داره (Active pen) و هم تا 4 لمس انگشت رو شناسایی می کنه (Capacitive Touch Screen) .
4- اندازه کوچک و جمع و جور

معایب این تبلت از نظر من :
1- طراحی خیلی قدیمی ( به نظر من از وقتی fujistu کل fujistu siemens رو خریده طراحی lifebook ها بد شده البته این نظر شخصی منه ) که اگه به کسی بگید این دستگاه رو 1.5 میلیون خریدید باور نمی کنه
2-وزنش نسبت به سایزش بالاس و هنگامی که این تبلت رو بلند می کنید تازه می فهمید که نسبت به سایزش سنگینه
3-در صفحه نمایشش برای اولین بار در سری lifebook از تکنولوژی N-Trig استفاده شد که این تکنولوژی از wacom که معمولا در سری های lifebook استفاده میشد خیلی ضعیفتره و احتمالا برای کاهش قیمت شرکت مجبور به استفاده از N-Trig بجای wacom شده .
4- صفحه نمایش کوچک خواندن متون و کار با برنامه های مهندسی رو سخت می کنه .
5- درایو نوری ندارد

به نظر من اگه شما حتما باید سایز صفحه نمایشتون 10 اینچی باشه این مدل بهترین تبلت موجود در این سایز هست لینک یه بررسی از T580 رو هم براتون گذاشتم

اما اگر الزامی در سایز 10 اینچ ندارید مدل TH700 رو بخرید که از همه نظر از t580 بهتر هست اولا دارای صفحه 12 اینچی هست ثانیا دارای تکنولوژی wacom هست ثالثا دارای درایو نوری ماژولار هست .

vahid121
02-06-2011, 09:18
با سلام
کسی در باره این تبلت اطلاعاتی داره؟
فوجیتسو از تبلت جدید خود STYLISTIC Q550 رونمایی کرد
آیا وارد بازار ایران شده؟
اصلا مارک خحوبی هست فوجیتسو؟؟
مرسی دوستان

amir_psr
05-06-2011, 16:27
با سلام
کسی در باره این تبلت اطلاعاتی داره؟
فوجیتسو از تبلت جدید خود STYLISTIC Q550 رونمایی کرد
آیا وارد بازار ایران شده؟
اصلا مارک خحوبی هست فوجیتسو؟؟
مرسی دوستان

اطلاعات بیشتر درباره این مدل

هنوز وارد بازار ایران نشده اما بهین قول داده که وارد کنه

hadi_memar
28-06-2011, 13:53
check this link

با سلام
شما میتونید برای دانلود درایور از سایت هایی که ایران رو تحریم کردند از vpn استفاده کنید

amir_psr
08-07-2011, 11:55
فوجیتسو قویترین ابر کامپیوتر جهان را ساخت

SonyEricsson
14-07-2011, 22:26
لپ تاپ واقعا ساخت آلمان هست؟ و کیفیت قطعات چه جوریه؟؟

amir_psr
14-07-2011, 23:28
در لینک زیر در مورد آلمان بودن و یا نبودن این برند توضیح دادم و تاریخچه fujitsu technology solution یا fujitsu siemens سابق هم در آن است

mhadishirani
15-07-2011, 12:02
سلام
آقایون یه سوال.
کسی میتونه کمک کنه که چه جوری میشه رو سری هایی که فینگرپرینت دارن رمز فینگر پرینت گذاشت ؟(ویندوز 7)
پیشاپیش ممنون

SonyEricsson
16-07-2011, 00:19
میشه در مورد انواع لپ تاپ ها و سری اونها صحبت کنید?

zed2
17-07-2011, 17:52

من کیفیت الانش رو نمی دونم و مدل ساخت 2003 یا 4 که دست من هست تا الان خوب مونده و ازش رازی هستم ( فکر کنم قدیمی ترین لپتاپ در حال کار رو من دارم .)
البته الان دیگر اخرین هفته های عمرش رو دارد می کند و بزودی با لپتاپی جدید قراره جانشینش بکنم ...مشخصاتی هم که می خواستم که یکیش سایز 17 اینچ بود دیگر در مدل های داخل ایران ندیدم داشته باشه که برم بگیرم بخاطر همین از مارک asus تصمیم دارم بگیرم باسه جانشین کردنش.

mehdi0016
24-07-2011, 13:58
سلام
کسی نمایندگی فوجیتسو تو مشهد سراغ داره؟

amir_psr
29-07-2011, 11:39
سلام
آقایون یه سوال.
کسی میتونه کمک کنه که چه جوری میشه رو سری هایی که فینگرپرینت دارن رمز فینگر پرینت گذاشت ؟(ویندوز 7)
پیشاپیش ممنون

در سی دی سری لپ تاپ های فوجیتسو که دارای فینگر پرینت هستند برنامه های مورد نیاز برای راه اندازی و بکارگیری فینگر پرینت وجود داره . معمولا فوجیتسو برنامه Smart Case Logon رو دراین CD ها می زاره ، می شه از برنامه omnipass هم استفاده کرد . قبل از نصب این برنامه ها باید درایور فینگر پرینت رو نصب کرده باشید

سری های لایف بوک دارای یه برنامه امنیتی دیگه ایی هم هستند بعضی هاشون رو معرفی می کنم
Fujitsu Security Panel Application که یک رمز سخت افزاری رو روی مادربورد قرار میده و این رمز به وسیله دکمه های اضافه ایی که بالای کیبورد قرار داره باز می شه و اگه کسی رمز رو که ترکیبی از دکمه های بالای کیبورد هست رو ندونه ، نمیتونه سیستم رو روشن کنه . اگه این رمز رو بذارید و رمز رو یادتون بره ، مشکل بزرگی خواهید داشت پس حتما در جایی امن این رمز رو نگه دارید.

Hard Disk Password که بر روی هارد دیسک شما رمز تنظیم می کنه و این رمز در خود هارد بصورت Encript نگه داری می شه و حتی اگه کسی هارد شما رو از لپ تاپتون در بیاره و روی سیستم دیگه هم بزاره اگه رمز رو نداشته باشه ، نمی تونه به اطلاعات هارد دسترسی پیدا کنه. اگه این رمز رو ست کنید و گزینه can reset password رو Disable کنید و رمز هارد یادتون بره ، دیگه هیچ راهی برای باز کردن اطلاعات موجود در هارد وجود نداره . بنابراین از این قابلیت ها زمانی استفاده کنید که کاربرد اون ها رو بلد باشید.

modirmasool
30-07-2011, 22:45
دوستان سلام
من بین چهارتا از لپ تاپ های سایت بهین موندم. ممنون میشم یه مقایسه ای بینشون انجام بدین. هم گرافیک برام مهمه هم سی پی یو و هم رم.

LIFEBOOK AH-531/GFO

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][131fa8e90795d67af5796e35c266220c].jpg

قیمت: 985

Core™ i5-2410M (2.3 GHz, 3 MB)
RAM 6 GB D.D.R III
640GB SATA
NVIDIA® GeForce® GT 525M 1GB Dedicated
15.6", TFT, (HD), LED backlight, glossy

3×USB 2.0 total, VGA,(1 USB Charger Any Time), Ethernet (RJ-45), HDMI, Memory card slots (SD/SDHC/MS/MS Pro), ExpressCard slots,
Audio:line-in/microphone,
Audio:line-out/headphone,LAN 10/100/1000 MBit/s Realtek RTL 8111E
Kensington Lock support

6.4 Hours

------------------------------------------

LIFEBOOK AH_530/HD6

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][5045dcde832e17714bbe7cb8a99ffc20].gif

قیمت: 935

Intel® Core™ i5 480M (2.66 GHz)
RAM D.D.R III 6 GB
640GB SATA
AMD Radeon™ HD6530
15.6\" SuperFine LED back-light, HD, Widescreen TFT

3xUSB 2.0 , HDMI , ExpressCard™, Card Reader , WLAN, GBLAN , Webcam, DVD-RW , Bluetooth , CRT Port,Eco Button

UP TO 3 Hours

------------------------------------

LIFEBOOK LH-530

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][d3664d773c0772b28a31f183f42c5bcd].jpg

Core i 5 M-460 (2.53 GHZ )
D.D.R III 4 GB
H.D.D 500 GB
INTEL HD Graphic Up To 1695 MB
LED 14 Inch
3.USB2.0 Express Card,WLAN,DVD-RW,Card Reader,Webcam,VGA,Bluetooth Spillproof Keyboard
UP TO 3.5 Hours

-------------------------------

LIFE BOOK S-751
Intel® Core™ i5-2520M processor (2.50 GHz, 3 MB)
4 GB (1 module(s) 4 GB) DDR3, 1333 MHz
SATA, 7200 rpm, 500 GB, 2.5-inch, S.M.A.R.T.
Intel® HD Graphics

Ports: One 15-pin D-SUB connector for VGA external monitor, one USB 3.0
,two USB 2.0 (one is a Anytime Charge port),
eSATA / USB 2.0 Port (can be used either as eSATA or USB 2.0 port),
DisplayPort connector, One DC In connector, One modular modem
(RJ-11) connector (optional), One LAN (RJ-45) connector, Docking
port (144-pin, to dock with port replicator) ,One stereo headphone
jack, One stereo microphone jack

7.40 HOURES

--------------------------------
خودم بیشتر روی دو مورد اول یعنی LIFEBOOK AH-531/GFO و LIFEBOOK AH_530/HD6 موندم. کلا ممنون میشم یک مقایسه بین این سه لپ تاپ انجام بدید (مخصوصا اولی و دومی)
راستی اگر مدل دیگه ای رو هم پیشنهاد میکنید که در اینجا آورده نشده، حتما ذکر کنید.
تاپیک ها رو که میخوندم گفته بودن مدل های ضعیف فوجیتسو به ایران میاد. آیا تو رنج 1 میلیون باز هم خرید این مدل های فوجیتسو رو پیشنهاد میکنید یا اینکه برندهای دیگه بهتر هستن؟

سوال دیگه اینکه باتری های این ها واقعا اینقدر شارژ نگه میدارن؟ مثلا یکیشون نوشته 7 ساعت و یکی دیگه هم 6 ساعتی بود!

با تشکر

MB3d
09-08-2011, 17:13
سلام من یه سول داشتم تو نت که دنبال قیمت نوتبوک های فوجیتسو سری LIFEBOOK سری T می گشتم به جا برخوردم
قیمتهاش به طور عجیبی خیلی ارزونه حتی از خود سایت فوجیتسو ارزون تره !!!!!
می خواستم ببینم جریانش چیه؟ فوجیتسو چینی قلابی هم داریم ؟ این قلابی نیست ؟ مرسی

SAJAD0936
22-08-2011, 23:09
دوستان سلام
من بین چهارتا از لپ تاپ های سایت بهین موندم. ممنون میشم یه مقایسه ای بینشون انجام بدین. هم گرافیک برام مهمه هم سی پی یو و هم رم.

LIFEBOOK AH-531/GFO

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][131fa8e90795d67af5796e35c266220c].jpg

قیمت: 985

RAM 6 GB D.D.R III
640GB SATA

3×USB 2.0 total, VGA,(1 USB Charger Any Time), Ethernet (RJ-45), HDMI, Memory card slots (SD/SDHC/MS/MS Pro), ExpressCard slots,
Kensington Lock support

6.4 Hours

------------------------------------------

LIFEBOOK AH_530/HD6

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][5045dcde832e17714bbe7cb8a99ffc20].gif

قیمت: 935

Intel® Core™ i5 480M (2.66 GHz)
RAM D.D.R III 6 GB
640GB SATA
AMD Radeon™ HD6530
15.6\" SuperFine LED back-light, HD, Widescreen TFT

3xUSB 2.0 , HDMI , ExpressCard™, Card Reader , WLAN, GBLAN , Webcam, DVD-RW , Bluetooth , CRT Port,Eco Button

UP TO 3 Hours

------------------------------------

LIFEBOOK LH-530

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][d3664d773c0772b28a31f183f42c5bcd].jpg

Core i 5 M-460 (2.53 GHZ )
D.D.R III 4 GB
H.D.D 500 GB
INTEL HD Graphic Up To 1695 MB
LED 14 Inch
3.USB2.0 Express Card,WLAN,DVD-RW,Card Reader,Webcam,VGA,Bluetooth Spillproof Keyboard
UP TO 3.5 Hours

-------------------------------

LIFE BOOK S-751
Intel® Core™ i5-2520M processor (2.50 GHz, 3 MB)
4 GB (1 module(s) 4 GB) DDR3, 1333 MHz
SATA, 7200 rpm, 500 GB, 2.5-inch, S.M.A.R.T.
Intel® HD Graphics

Ports: One 15-pin D-SUB connector for VGA external monitor, one USB 3.0
,two USB 2.0 (one is a Anytime Charge port),
eSATA / USB 2.0 Port (can be used either as eSATA or USB 2.0 port),
DisplayPort connector, One DC In connector, One modular modem
(RJ-11) connector (optional), One LAN (RJ-45) connector, Docking
port (144-pin, to dock with port replicator) ,One stereo headphone
jack, One stereo microphone jack

7.40 HOURES

--------------------------------
خودم بیشتر روی دو مورد اول یعنی LIFEBOOK AH-531/GFO و LIFEBOOK AH_530/HD6 موندم. کلا ممنون میشم یک مقایسه بین این سه لپ تاپ انجام بدید (مخصوصا اولی و دومی)
راستی اگر مدل دیگه ای رو هم پیشنهاد میکنید که در اینجا آورده نشده، حتما ذکر کنید.
تاپیک ها رو که میخوندم گفته بودن مدل های ضعیف فوجیتسو به ایران میاد. آیا تو رنج 1 میلیون باز هم خرید این مدل های فوجیتسو رو پیشنهاد میکنید یا اینکه برندهای دیگه بهتر هستن؟

سوال دیگه اینکه باتری های این ها واقعا اینقدر شارژ نگه میدارن؟ مثلا یکیشون نوشته 7 ساعت و یکی دیگه هم 6 ساعتی بود!

با تشکر
مدل اول بین اونایی دیگه معقولتره چون سی پی یو ش سندی بریجه بقیه شون که از رده خارجن.

همین مدلم یو اس بی 3 نداره:41:

گرافشم ضعیفه

ولی کلن موندم چرا بین اینهمه برند اومدی سراغ فوجیتسو؟؟؟؟؟؟؟

نه اصلن توی این رنج قیمت فوجیتسو رو بهت پیشنهاد نمیدم.

فک میکنم شما هم گول تبلیغاتی که میگن المانیه و اپشنای مسخره ای مثل ضد اب بودن کیبوردشو خوردی که اونم وقتی میخری میبینی که در صورتی ضداب ه که چند سی سی اب روش بریزه مقدارش یادم نیست ولی خیلی کم بود وقتی میاد نام پد میزاره تو سایت به عنوان قابلیتهای دستگاه شما حساب کارو بکن:27:

بیا توی تاپیک مشاوره خرید قسمت اداری و خانگی اونجا یه تاپیک بزن بهتر به جواب سوالت میرسی.

به نظر خودت میتونه 6 ساعت باطری نگه داره:18:

Mr.Mazmamfi
23-08-2011, 01:14
سلام من یه سول داشتم تو نت که دنبال قیمت نوتبوک های فوجیتسو سری LIFEBOOK سری T می گشتم به جا برخوردم

آقا یکی جواب این بنده خدارو بده .
کلا تاپیک ضعیفیه . اگثرا سوال میکنن و کسی نیست که بتونه جواب بده .

modirmasool
31-08-2011, 21:21

قیمت هاش چندان ارزون هم نیست! دقت کنین که آپشن های زیادی دارن و باید به آپشن های ارائه شده توجه کنین.
بهترین مرجع برای گرفتن قیمت فوجیتسو سایت بهین هست.

دوستان جواب سوال صفحه قبل بنده رو کاربر عزیز SAJAD0936 دادن. کسی نظر خاصی نداره؟

الان به عنوان مثال LIFEBOOK AH531/GFO

با مشخصات زیر دارای قیمت 985 تومن هست:

RAM 6 GB D.D.R III
640GB SATA 5400rpm

Kensington Lock support
6.4 Hours
---------

شبیه ترین لپ تاپ هایی که من تونستم با این مشخصات پیدا کنم (با مد نظر قرار دادن صفحه نمایش 15.6 و داشتن نام پد) دو مدل زیر هستن:

HP ProBook 4530s-B

قیمت: 850

وزن 2.36 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.9 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6490M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

------
Dell Inspiron 5110-E

قیمت: 840

وزن 2.44 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
-------------------

همونطور که میبینید دو مدل دیگه تقریبا 100 تومنی ارزونتر هستن و همون توانایی ها رو هم دارن.
سرعت هارد اچ پی 7200 هست و دوتای دیگه 5400
وزن ها تقریبا یکی هستن
رم ها یکی هستن(رم 4 گیگ فوجیتسو 945 فروخته میشه)
پردازنده ها دقیقا مثل هم هستن
گرافیک اچ پی یه مقدار از دوتای دیگه ضعیف تر هست.
دل یواس بی 3 داره اما دوتای دیگه ندارن
صفحه نمایش اچ پی ضد بازتاب هست و فوجیتسو برعکس شفاف هست و دل رو نمیدونم
صفحه کلید فوجیتسو طبق چیزی که فروشنده گفت نزدیک 40 سی سی(تقریبا یک ششم نوشابه های کوچیک!!!) ضد آب هست. حالا نمیدونم دوستمون چرا این رو مسخره کرده بودن! شما مگه قراره که لیوان آب روی لپ تاپ خالی کنید! در این حد هست که شما با دست تر با خیال راحت با لپ تاپ کار کنید.

حالا دوستان با این موارد ذکر شده به نظرتون ارزش داره 100 تا 140 بیشتر از اون دو مدل دیگه هزینه کنیم و فوجیتسو رو بگیریم؟

با تشکر

امیر حسین75
02-09-2011, 16:18
سلام من مطالبتون رو خوندم ولی در مورد 6535چیزی نشنیدم می شه راهنمایی کنین

Mr.Mazmamfi
03-09-2011, 12:36
حالا دوستان با این موارد ذکر شده به نظرتون ارزش داره 100 تا 140 بیشتر از اون دو مدل دیگه هزینه کنیم و فوجیتسو رو بگیریم؟
لپ تاپ های فوجیتسو کیفیت خیلی خوبی داره ولی تو ایران پیشتاز نیست و یه مقداری محجور مونده .
شما باید بر اساس نیازت خرید کنی . صفحه نمایش خیلی مهمه و . . .
میخوایی نیاز هاتو بگو بیشتر روشون بحث کنیم .
اگر یادم رفت جواب بدم پ . خ بده .

امیر حسین75
04-09-2011, 17:43
کسی نیست یو هو

sia0368
05-10-2011, 09:06
کسی در مورد Fujitsu LifeBook X2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اطلاعاتی داره؟

IMANKGB
27-10-2011, 12:06
من هم fujitsu ah530/hd6 گرفتم مشخصات سیستم همcpu core i7 2.8 gh و 6 gb ram ddr3 و گرافیکش تو کاتالگ ati radeon hd 6530 m 1gb زده بود با 640 gb hdd اما سیستم کارت گرافیک رو نمیشناسه یعنی یه چیزه دیگه میزنه ... حالا موندم باید چیکار کنم؟؟؟ ویندوز 7 32 bit هم رو نصب کردم

IMANKGB
05-11-2011, 22:35
من تونستم با FUJITSU A530/HD6 بتلفیلد 3 رو درجه گرافیک ULTRA بازی کنم البته AA رو نمیشه تنظیم کرد چون از بازی میاد بیرون خیلی عالیه :15:

mohandes66
01-12-2011, 12:23
من هم fujitsu ah530/hd6 گرفتم مشخصات سیستم همcpu core i7 2.8 gh و 6 gb ram ddr3 و گرافیکش تو کاتالگ ati radeon hd 6530 m 1gb زده بود با 640 gb hdd اما سیستم کارت گرافیک رو نمیشناسه یعنی یه چیزه دیگه میزنه ... حالا موندم باید چیکار کنم؟؟؟ ویندوز 7 32 bit هم رو نصب کردم

سلام
فک کنم ایراد از 32 بودن ویندوزتون باشه روی این کانفیگ باید 64 نصب کنید.

Milad4171
01-12-2011, 15:59

این سیستم شما چون ویندوزی که نصب کردین 32 بیت بوده در حالت اتوماتیک نتونسته درایور ها رو شناسایی کنه که یه یه مشکل نیست. چون شما ترقیب بشید که 64 بیتی رو استفاده کنید.
مشکلی نیست. کافیه دیسک درایور رو داخل دستگاه بگذارید و به صورت دستی یا Manual درایور گرفیک رو نصب کنید!

من تونستم با FUJITSU A530/HD6 بتلفیلد 3 رو درجه گرافیک ULTRA بازی کنم البته AA رو نمیشه تنظیم کرد چون از بازی میاد بیرون خیلی عالیه :15:

کلا من این مدل رو قبول دارم. از نظر گرفیکی و کیفیت میشه گفت در بهترین سطح قرار داره!
البته یه مدل دیگه از لایف بوک اومده که 2 گیگ گرافیک داره و واسه بازی خورا کم و کاستی نمیگذاره!

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

درضمن. در سری لپ تاپ های جدید دیگه هیچ مدلی به نام آمیلو یا آمیلو پرو یا چیزهای دیگه تولید نمیشه.
خط تولید لپ تاپ های فوجیتسو فقط به نام لایف بوک و در بخش لپ تاپ های قدرتمند مدل سلسیوس هست! همین و بس!