ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد تن ماهی



farhad1122
13-01-2010, 13:19
سلام
خوردن 2 بار در هفته تن ماهی ضرر داره یا خوبه؟ کلا چه مواد غذایی داخل تن ماهی وجود داره ؟ (از نظر پروتئین و مواد معدنی). من زیاد ماهی دوست ندارم ولی یه مدته هی دوست دارم تن ماهی بخورم و خیلی خوشم اومده!!!:20:مواد افزودنی غذایی که برای افزایش تاریخ انقضا داخلش می ریزن چه ضررهای داره؟ با خوردن تن ماهی میشه نیاز بدن رو به ماهی برطرف کرد یا حتما باید ماهی بخوریم؟ لطفا به این چند تا سوالم جواب بدین. ممنون:11:

morsadr
13-01-2010, 17:48
دوست عزيز تن ماهي هم ماهيه . يك نوع ماهيه بنام تن كه بزرگه و گوشت آن را داخل كنسرو مي كنند. بنابر اين همان مزاياي ماهي را دارد. مصرف هفته اي دو بار آن ضرري ندارد. پروتئين كربوهيدرات چربي و مواد معدني مناسبي داره ولي از جزئيات و ميزان دقيق آن خبر ندارم. شايد ماهي تازه بهتر باشه ولي چاره اي نيست.
مواد افزودني بيشتر تركيبات نيتريتي هستند (اگر اشتباه نكنم ) مسلما زياد مصرف كردنشان تاثيرات سوئي روي سيستم گوارش خصوصا معده دارد. ميزان بالا و طولاني مدت نيتريت ها سرطان زا مي باشند.:46:

قاهر - Gahir
13-01-2010, 18:06
بابا بچه‎ی مردم رو می گورخودونی (= میترسونی) ... بذار بره هر چی دوست داشت ، تن ماهی بخوره ! :دی ...

فکر نکنم خیلی ضرر داشته باشه ! ... لااقلش که ماهی گیرت نمیاد ، تنش رو فیض ببر ! ...

با توجه به تحقیقاتی که توی خبرا میشنویم و شنیدم ، باید حتما ماهی توی سفره‌ها باشه ! ...

danial_848
13-01-2010, 18:28
سلام
خوردن 2 بار در هفته تن ماهی ضرر داره یا خوبه؟ کلا چه مواد غذایی داخل تن ماهی وجود داره ؟ (از نظر پروتئین و مواد معدنی). من زیاد ماهی دوست ندارم ولی یه مدته هی دوست دارم تن ماهی بخورم و خیلی خوشم اومده!!!:20:مواد افزودنی غذایی که برای افزایش تاریخ انقضا داخلش می ریزن چه ضررهای داره؟ با خوردن تن ماهی میشه نیاز بدن رو به ماهی برطرف کرد یا حتما باید ماهی بخوریم؟ لطفا به این چند تا سوالم جواب بدین. ممنون:11:
سلام پروتئین وکلسیم رو مثل ماهی داره اما امگا3 رو نه وروغن ماهی در تن ماهی وجود نداره

farhad1122
13-01-2010, 19:49
دوست عزيز تن ماهي هم ماهيه . يك نوع ماهيه بنام تن كه بزرگه و گوشت آن را داخل كنسرو مي كنند. بنابر اين همان مزاياي ماهي را دارد. مصرف هفته اي دو بار آن ضرري ندارد. پروتئين كربوهيدرات چربي و مواد معدني مناسبي داره ولي از جزئيات و ميزان دقيق آن خبر ندارم. شايد ماهي تازه بهتر باشه ولي چاره اي نيست.
مواد افزودني بيشتر تركيبات نيتريتي هستند (اگر اشتباه نكنم ) مسلما زياد مصرف كردنشان تاثيرات سوئي روي سيستم گوارش خصوصا معده دارد. ميزان بالا و طولاني مدت نيتريت ها سرطان زا مي باشند.:46:
خوب منم به خاطر همین گفتم شاید چند بار مصرفش در هفته مضر باشه چون ماهی که این قدر سریع فاسد میشه رو یه کاریش کردن که 2 سال انقضا داره! و منم همینو می خواستم بدونم که میشه با خیال راحت تن ماهی خورد یا اگه زیاد بخوریم (مثلا چهار پنج بار در هفته) سرطان زاست؟

.::SMS::.
13-01-2010, 20:26
یه دکتر میگفت اگه میخواین بخورین، روغنش رو تا قطره آخر بریزین بعد ماهی رو بخورین
حداقل ضررش کمتره

morsadr
14-01-2010, 21:44
خوب منم به خاطر همین گفتم شاید چند بار مصرفش در هفته مضر باشه چون ماهی که این قدر سریع فاسد میشه رو یه کاریش کردن که 2 سال انقضا داره! و منم همینو می خواستم بدونم که میشه با خیال راحت تن ماهی خورد یا اگه زیاد بخوریم (مثلا چهار پنج بار در هفته) سرطان زاست؟


البته فاسد نشدن کنسرو فقط بعلت مواد افزودنی نیست وقتی که هوا را از کنسرو خالی می کنند و تماس با محیط بیرون قطع می شود تاثیر زیادی در حفظ مواد غذائی دارد.
در مورد سرطانزایی اینطور نیست که هر کسی این مواد را مصرف کند سرطان می گیرد در این موارد دیده شده که احتمال بعضی از سرطان ها ممکن است بالا برود. در هر صورت اعتدلال در هر مورد واجب است حتی مواردی که کاملا بی ضرر می باشند.

Old_Chater
14-01-2010, 22:02
مواد نگه دارندش به شدت مضر و سرطانزاست سعي كنين ماهي تازه مصرف كنين

wichidika
17-01-2010, 14:50
بیماری قلبی بر اثر شیشه شیر و کنسرو:21:
تحقیقات جدید نشان می‌دهد مواد شیمیایی که در کنسروهای غذا و شیشه‌های شیر به کار رفته است می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های قلبی شود.
خبرآنلاین: تحقیقات جدید نشان می‌دهد مواد شیمیایی که در کنسروهای غذا و شیشه‌های شیر به کار رفته است می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های قلبی شود.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد مواد شیمیایی که در کنسروهای غذا و شیشه‌های شیر به کار رفته است می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های قلبی شود.

تخمین زده می‌شود 90 درصد از انسان‌ها دارای ماده شیمیایی Bisphenol A یا BPA در بدن خودهستند.

دانشمندان با انجام تحقیقاتی متوجه شدند افرادی که دارای مقادیر زیاد این ماده در بدن خود هستند با احتمال بیش‌تری نسبت به دیگران ممکن است به بیماری‌های قلبی دچار شوند.

BPA یکی از معمول‌ترین مواد شیمیایی است که در ساخت بسیاری از محصولات مانند بطری‌های پلاستیکی ، دیسک‌های فشرده و رسید‌های کارت‌های اعتباری به کار می‌رود.

تا کنون بحث‌های زیادی در مورد خطرات احتمالی این ماده شیمیایی به خصوص در میان کودکان مطرح بوده است.تحقیقات قلبی در حیوانات نشان داده است که این ماده می‌تواند تاثیرات هورمون استروژن را در بدن شبیه سازی کرده و به این ترتیب منجر به بلوغ زودرس و چاقی شود.

به همین دلیل تعدادی از کارخانه‌ها شروع به ساخت شیشه‌های شیری برای کودکان کردند که ماده BPA در آن به کار نرفته باشد.
تحقیقات انجام شده روی بیش از هزار و 400 آمریکایی در بین سال‌های 2005 تا 2006 نشان می‌دهد افرادی که دارای بالاترین مقادیر BPA در بدن خود هستند به احتمال 33 درصد بیش‌تر به بیماری‌های قلبی دچار می‌شوند.

البته تحقیقات قبلی نیز دانشمندان را به نتایج مشابهی رسانده بود ، اما آن‌ها اعلام کردند به دلیل بیولوژیکی برای توضیح این مسئله دست پیدا نکرده اند.

پروفسور تامارا گالووی از داشنگاه اکستر و یکی از اعضای این تیم تحقیقاتی در این باره گفت : ما نیاز به تحقیقات بیش‌تری داریم تا دلیل این ارتباط را روشن‌تر کند و مشخص کنیم آیا ماده BPA باعث بروز این گونه مشکلات در بدن انسان می‌شود یا این که فاکتورهای دیگری نیز در این مورد موثر هستند.

اگرچه ممکن است خطرات مرتبط با BPA چندان بزرگ نباشد ، اما به دلیل آن‌که دسته زیادی از جمعیت جهان با این ماده سروکار دارند باید در مورد آن تحقیقات بیش‌تری صورت گیرد.
هر سال بیش از دو میلیون تن BPA در سال در سراسر جهان تولید می‌شود.

farhad1122
17-01-2010, 16:13
بیماری قلبی بر اثر شیشه شیر و کنسرو:21:
تحقیقات جدید نشان می‌دهد مواد شیمیایی که در کنسروهای غذا و شیشه‌های شیر به کار رفته است می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های قلبی شود.

خبر جالبی بود. تا حالا نشنیده بودم. خیلی ممنون:11:

atefe sadat
17-01-2010, 16:29
man dr taghziye miram va oon pishnahad karde zamani ke poroteein daram tone mahi estefade konam vali roghanesho begiram va bedoone noon.hich chiz mavade taze nemishe.mahiye taze behtare vali say kon vaghti tone mahi mikhaori sabzijat va ablimo hatman estefade kon ke medato dard nayare va baraye salamati behtare va aslan ba mahi va ya tone mahi mast ya doogh estefade nakon.movafagh bashi

farhad1122
17-01-2010, 20:55
man dr taghziye miram va oon pishnahad karde zamani ke poroteein daram tone mahi estefade konam vali roghanesho begiram va bedoone noon.hich chiz mavade taze nemishe.mahiye taze behtare vali say kon vaghti tone mahi mikhaori sabzijat va ablimo hatman estefade kon ke medato dard nayare va baraye salamati behtare va aslan ba mahi va ya tone mahi mast ya doogh estefade nakon.movafagh bashi
سلام
عضویت شما رو در p30world تبریک می گم. از راهنمایی های مفید و خوبت ممنونم. راستی از این به بعد لطف کن و فارسی تایپ کن چون خوندن انگلیسی یه خورده سخت تره و توی قوانین سایت هم گفته شده که این طوری تایپ نکنید.(کلا بهتره قوانین رو یه نگاهی بکنی که مثل من نشی که صد بار کاربرها و مدیرهای انجمن ها بهم اخطار دادن تا قوانین رو یاد گرفتم!:31:) بازم از راهنماییت ممنونم.:11:

Arpanet
04-02-2010, 20:20
سلام
خوردن 2 بار در هفته تن ماهی ضرر داره یا خوبه؟ کلا چه مواد غذایی داخل تن ماهی وجود داره ؟ (از نظر پروتئین و مواد معدنی). من زیاد ماهی دوست ندارم ولی یه مدته هی دوست دارم تن ماهی بخورم و خیلی خوشم اومده!!!:20:مواد افزودنی غذایی که برای افزایش تاریخ انقضا داخلش می ریزن چه ضررهای داره؟ با خوردن تن ماهی میشه نیاز بدن رو به ماهی برطرف کرد یا حتما باید ماهی بخوریم؟ لطفا به این چند تا سوالم جواب بدین. ممنون:11:
بله مضره بعلت مواد افزودني/ نمك زياد/ روغن نباتي كه به اون اضافه ميشه مواد افزودني براي مصرف مداوم نيست و ماهي بايد تازه باشه واگه بتوني كبابي يا اب پز يا حداقل در روغن هايي مثل زيتون يا كانولا سرخ بشه