ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرین یا کولر مستر ؟

always_online
13-01-2010, 12:46
سلام.
دوستان به نظرتون کدوم برند بهتره ( از نظر کیفیت ، طول عمر ، گارانتی ، کارایی ).
واتش مهم نیست فقط می خوام بدونم برای بستن سیستم از کدوم پاور استفاده کنم بهتر و معقول تره.
با تشکر.

MAGIDIYUM
13-01-2010, 21:04
گرین عالی و با کیفیته
فقط GREEN

xzero
13-01-2010, 22:24
از نظر کیفیتی تقریبا نزدیک به هم هستند
ولی خدمات پس از فروش green خیلی بهتره.

Electronic-Arts
14-01-2010, 01:37
کولر مستر هم پاور های خوبی میزنه ولی اسمش روشه کولر مستر یعنی استاد کولر و در ساختن کولینگ ها تخصص داره و به نظر من هم گرین بهتره

abbas_dinari
14-01-2010, 10:07
سلام خدمت دوستان گرامی
دوست عزیز شما باید ببینید توی چه کلاسی می خواهید خرید کنید هر دو برند محصولات خوبی دارند اما اینجا خوب و خوبتر مطرحه
یه سری تفاوت بین این دو تا هست که تا جایی که به ذهنم میرسه سعی می کنم که بگم :

برند کولر مستر یه برند خوشنام و خیلی معتبر جهانی و در مقابل برند گرین یه برند داخلی هستش و توی دنیا شناخته شده نیست

تنوع محصولات کولرمستر بسیار زیادتر از محصولات گرین نزدیک به 5 سری مختلف پاور داره که هر سری را برای یه نوع کاربری خاص طراحی کرده ودر مجموع یه چیزی حدود 30 مدل پاور مختلف داره که در مقابل پاورهای گرین هم تنوع کمتری تو دسته بندی دارند هم مدل های کمتری

از لحاظ کیفیت همون بحث خوب و خوبتر و اگه شما یه سری به سایت ها و فروم های معتبر سخت افزاری مثل tomshardware.com و xtremesystem.org بزنی اکثرا برای تست محصو لاتشون و همچنین کاربرای حرفه ای از محصولات کولر مستر استفاده می کنند

در مورد قیمت قیمت گرین یه کم پایین تر از کولر مستر که خوب دلیلشم تفاوت های توی تولید .

در مورد گارنتی هم اگه اشتباه نکنم پاورهای کولر مستر از 3سال داره تا 5 سال و پاورهای گرین هم نهایتا تا 3 سال گارانتی دارن

ضمنا یه بخشی هم توی سایت کولر مستر هست که مشخصات کامل سیستم را با هر نوع تنظیماتی که داشته باشید میتونید بهش بدید و واتیج کلی سیستمو بگرید .
اینم لینکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

امیدوارم که این مطالب تونسته باشه جوابی برای سوال شما بوده باشه .

تقدیم با احترام

ess_1362
14-01-2010, 20:51
هر دو خوبن

ولی اگر بحث قیمت به کارایی را مد نظر قرار بدی محصولات گرین بهتره

alpha007
18-01-2010, 18:31
بهتره که دوستان علائق شخصی و امیال درونیشونو توی این نظرسنجیها دخالت ندن
پاور خود من ترمالتیک هست ولی به چندین دلیل من کولر مستر رو به گرین ترجیح میدم
اول اینکه کولرمستر یه برند جهانیه،صادرات به تمامی نقاط جهان و پشتیبانی این شرکت حرفی برای خدمات دهی اون باقی نمیذاره
قطعات گرین از چندین تولید کننده قطعات پاور تو دنیا داره تامین میشه من جمله :seventeam ولی کولر مستر خودش طراح،تولیدکننده و توزیع کننده و همینطور گارانتی کننده قطعاتشه
بنده به شخصه دل خوشی از پاورهای گرین ندارم
یادمه 1 سال و نیم پیش پین 5 ولت یکی از شاخه های پاور گرینم که لخت بود به بدنه فلزی کیسم گرفت و تا بیام در کیس و باز کنم بوی سوختگیه پاور کل اتاق رو پر کرده بود.دقیقا چند هفته پیش هم همین اتفاق واسه دوستم افتاد ولی پاورش که کولر مستره آخ نگفت
اینا چیزای جزییه برای کسایی که زیاد باسیستم و اجزاش سر و کار دارن
پاورهای کولر مستر خازن محافظ داخلی داره
گرین هم که مشخصه
یه مونتاژ کار حرفه ایه
قطعات رو از بقیه میگیره اسمبل میکنه
این یعنی همون بازار مشترک
ولی کولر مستر خودش طراح و اسمبل کاره
درباره اون دوستمون هم که از روی نا آگاهی میگه "کولر مستر کارش تو زمینه کولره نه پاور" باید بگم که سخت در اشتباهی
کولر مستر یکی از بزرگترین تولیدکننده های کیس ، پاور و پیشرفته ترین کولرهای پردازنده،کیس و مادربرد در دنیاست.این حرفو جای دیگه نزن بهت میخندن

Stream
18-01-2010, 20:29
بهتره که دوستان علائق شخصی و امیال درونیشونو توی این نظرسنجیها دخالت ندن
پاور خود من ترمالتیک هست ولی به چندین دلیل من کولر مستر رو به گرین ترجیح میدم
اول اینکه کولرمستر یه برند جهانیه،صادرات به تمامی نقاط جهان و پشتیبانی این شرکت حرفی برای خدمات دهی اون باقی نمیذاره
قطعات گرین از چندین تولید کننده قطعات پاور تو دنیا داره تامین میشه من جمله :seventeam ولی کولر مستر خودش طراح،تولیدکننده و توزیع کننده و همینطور گارانتی کننده قطعاتشه
بنده به شخصه دل خوشی از پاورهای گرین ندارم
یادمه 1 سال و نیم پیش پین 5 ولت یکی از شاخه های پاور گرینم که لخت بود به بدنه فلزی کیسم گرفت و تا بیام در کیس و باز کنم بوی سوختگیه پاور کل اتاق رو پر کرده بود.دقیقا چند هفته پیش هم همین اتفاق واسه دوستم افتاد ولی پاورش که کولر مستره آخ نگفت
اینا چیزای جزییه برای کسایی که زیاد باسیستم و اجزاش سر و کار دارن
پاورهای کولر مستر خازن محافظ داخلی داره
گرین هم که مشخصه
یه مونتاژ کار حرفه ایه
قطعات رو از بقیه میگیره اسمبل میکنه
این یعنی همون بازار مشترک
ولی کولر مستر خودش طراح و اسمبل کاره
درباره اون دوستمون هم که از روی نا آگاهی میگه "کولر مستر کارش تو زمینه کولره نه پاور" باید بگم که سخت در اشتباهی
کولر مستر یکی از بزرگترین تولیدکننده های کیس ، پاور و پیشرفته ترین کولرهای پردازنده،کیس و مادربرد در دنیاست.این حرفو جای دیگه نزن بهت میخندن
در اینکه CoolerMaster یک برند مطرح پاور در دنیاست شکی نیست، ولی CoolerMaster هم مثل Thermaltake و خیلی دیگه از عرضه کننده های پاور محصولاتشون رو خودشون تولید نمی کنند و پاورهاشون در کمپانی هایی مثل همون SevenTeam, CWT, AcBell, ... طراحی و تولید میشه. CoolerMaster یکی از بزرگترین تولید کننده های کیس و کولینگ در دنیا هست، ولی در زمینه پاور صرفا یک توزیع کننده محصولات با کیفیت در سطح دنیا به حساب میاد مثل همون Thermaltake یا Zalman یا Corsair یا SilverStone ...

در مورد مدارهای Protection که در حال حاضر همه پاورهای مطرح (از جمله همین گرین) از این نظر هیچ مشکلی ندارند و اون مشکلات قدیمی اتصالی در تقریبا همه پاورهای اکثر برندهای دنیا رفع شده.

به هر حال فعلا در بازار ما گرین محصولات خوب و بسیار خوش قیمتی عرضه می کنه و خدمات خیلی مناسب و گسترده ای هم ارائه میده، شاید اگه کیفیت نهایی رو در نظر بگیریم کمی از بهترین محصولات دنیا پایین تر باشه ولی قیمت مناسبتر محصولاتش در بازار این اختلاف رو بطور کاملا محسوس جبران می کنه.

mehryazdan
22-01-2010, 02:10
به نظر من گرین خوبه ولی بهترین نیست من میگم آدم پول داشته باشه بهترین رو بخره بخصوص واسه پاور که به نظر من قلب تپنده سیستم است البته من خودم چند بار با پاورهای گرین مشکل داشتم البته خیلی مشکل بزرکی نبودند مثلا 535 واسه دوستم خریدیم بعد از 2 ماه فنش به صدا افتاد البته خداییش بردیم گارانتی بدون اینکه تست بکنه یارو یدونه تازه اش رو داد ولی من میگم جنس آنقدر خوب باشه که به گارانتی نره
یکی دو تا مشکل کوچیک دیگه ای هم داشتم ولی تاکید میکنم خوبه اما نه بهترین

alpha007
23-01-2010, 20:53
بله
حرف شما درسته
گرین خوبه ولی بهترین نیست
به نظر خودم کولر مستر و ترمالتیک جزء بهترینان
حالا اینکه ocz و silverstone و corsair هم هست قبول دارم
ولی تو ایران این سه برند خدماتدهی خوبی ندارن
اما کولر مستر از نظر کیفیت و خدماتدهی و ترمالتیک هم از نظر کیفیت شناخته شده جهانی حرفی واسه گفتن نذاشتن.
پاورهای corsair هم کیفیت خوبی دارن
در کل اگه حرف روی برندهای جهانی باشه تو ایران ما در کل سه برند از اهمیت برخوردارن که به ترتیب اولویت میذارمشون:
1.ترمال
2.کولر
3.کورسیر

3DSAT
23-01-2010, 21:20
از لحاظ کارایی فرق آنچنانی با هم ندارند چون اکثر تولیدات پاور ساخته SevenTeam , CWT می باشد و شرکتهایی چون گرین و کولر مستر و ... تولیدات آنها را متناسب با سلیقه خود سفارش و توزیع می کنند.
در کل برای یه مصرف کننده علاوه بر کارایی مهمترین فاکتور قیمت مناسب و خدمات پشتیبانی عالی محصول مورد نظر می باشد که در این بین گرین در اولویت انتخاب قرار دارد ( البته در ایران) .

alpha007
23-01-2010, 22:38
در ایران بله ولی در دنیا نه
موضوع صحبت یه پاور مرغوبه جهانیه
گرین هم مرغوب و کارآمده ، درسته که پاورهاش توسط seventeam و... تامین میشه ولی گرین یه مقداری توش دست میبره
اینطور نیست که قطعات گرین کپ قطعات S.T باشه
با اینحال ارجحیت بین دو پاوری که تامین کننده قطعاتشون یکیه با یه برند جهانیه
البته اگه بحث قیمتش نباشه
ولی بنظرم کسی که پول برای قطعات کاملا اورجینال یه شرکت تولیدکننده مثل seventeam که همین قطعات اورجینال رو روی پاورهای کولرمستر سوار میکنه میده میدونه داره پولشو کجا خرج میکنه.
در ضمن اگه کسی میگه که قطعات گرین و کولر مستر کاملا یکی ان بهتره دلیل کاملا قاطع بیاره
چون لااقل من خودم تجربه شو دارم.

reza_kinglord
24-01-2010, 07:20
اگه پول داری کولر مستر حرف نداره اگه نه گرین

reza_kinglord
24-01-2010, 07:22
البته نه به اندازه فرق قیمتشون گرین 535 پولش55 تومنه ولی 500 کولر مستر 110 تومنه..
دیگه اینقدر تفاوت کارایی ندارن..

abbas_dinari
28-01-2010, 12:23
البته نه به اندازه فرق قیمتشون گرین 535 پولش55 تومنه ولی 500 کولر مستر 110 تومنه..
دیگه اینقدر تفاوت کارایی ندارن..

دوست عزیز تفاوت هایی که توی این دو مدل هست فقط به performance شون ختم نمی شه
این پاوری که با این قیمت ذکر کردی توی سری silent pro کولر مستر هستش که علاوه بر راندمان وکارایی بالاتر ، فوق العاده بی صداست و از نوع مدولار که خروجی های 6-pin و 8-pin بیشتری هم داره اوتم با آمپراژ بالاتر.

توی رنج 535 گرین برای مقایسه با کولر مستر باید با پاور 550 از سری extreme power plus کوار مستر مقایسه کنی که قیمتش حدود 65 تومنه .

اینم لینکاش :

:11:

reza_kinglord
28-01-2010, 14:26
دوست عزیز تفاوت هایی که توی این دو مدل هست فقط به performance شون ختم نمی شه
این پاوری که با این قیمت ذکر کردی توی سری silent pro کولر مستر هستش که علاوه بر راندمان وکارایی بالاتر ، فوق العاده بی صداست و از نوع مدولار که خروجی های 6-pin و 8-pin بیشتری هم داره اوتم با آمپراژ بالاتر.

توی رنج 535 گرین برای مقایسه با کولر مستر باید با پاور 550 از سری extreme power plus کوار مستر مقایسه کنی که قیمتش حدود 65 تومنه .

اینم لینکاش :

:11:
نه اتفاقا من می خوام با همین 110 تومنی بی صدا مقایسش کنم من حرفم اینه که کارایش و راندمانش به تفاوت قیمتش با 535 عادی گرین نمی ارزه...
موفق باشی

ALeXilver
28-01-2010, 14:49
سلام

بحث که به مقایسه دو برند می کشه همیشه اختلاف نظرها زیاد میشه. به هر حال هر شرکتی سیاست خودش رو داره، محصول خوب و بد داره و همیشه نمیشه دو برند رو با هم کامل مقایسه کرد. فعلا با توجه به قیمت پاورهای Green تو ایران از ارزش خرید بالایی برخوردارن.

پاور Green چون به هر صورت سفارش یک برند ایرانی از کمپانی Seventeam یا کمپانی های مشابه هست در Review سایتهای خارجی هیچ وقت بررسی نشده. این یک مقایسه بین پاورهای Green، CM، ACBel، Thermaltake و SilverStone هست در حدود توانی 850 تا 900 وات که توسط مجله عصر شبکه انجام شده. شاید براتون جالب باشه.

ستاره رو بردارید.

inno3d
28-01-2010, 16:52
متاسفانه سری جدید گرین گویا از ورژن 2.3 استفاده میکنه .
قبلا 2.91 بوده.

harry455
19-02-2010, 19:10
یه کیس تا 100 تومن می خوام. Infinity بگیرم یا صبر کنم تا 1 ماه دیگه Fusion بگیرم؟

mehryazdan
19-02-2010, 19:20
یه کیس تا 100 تومن می خوام. Infinity بگیرم یا صبر کنم تا 1 ماه دیگه Fusion بگیرم؟
هنوز قیمت دقیق fusion معلوم نیست ولی من اگر بودم صبر میکردم چون خیلی عالی و زیباست کولینگ بسیار خوبی هم داره

harry455
19-02-2010, 21:00
هنوز قیمت دقیق fusion معلوم نیست ولی من اگر بودم صبر میکردم چون خیلی عالی و زیباست کولینگ بسیار خوبی هم داره

Fusion رو تو یکی از فروم ها زده بودن 95 تومن و برای اوایل سال 89 :thumbsup:
فقط خدا کنه مثل Infinity سر و صدا نداشته باشه

behruz_godrat
01-04-2010, 22:51
سلام.
دوستان به نظرتون کدوم برند بهتره ( از نظر کیفیت ، طول عمر ، گارانتی ، کارایی ).
واتش مهم نیست فقط می خوام بدونم برای بستن سیستم از کدوم پاور استفاده کنم بهتر و معقول تره.
با تشکر.

ای بابا!!!!!
این که پرسیدن نداره خب معلومه کولر مستر . شما یک مارک ایرانی رو با یک مارک مرغوب خارجی یکی حساب میکنید؟؟؟؟:33::28:

kinglife
02-04-2010, 16:54
از لحاظ کیفیت کولر مستر

طول عمر کولر مستر

گارانتی کولر مستر و خدمات پس از فروش گرین

کارایی هم باید دید منظورتون چی هست ولی در مورد وات هر دو ریل هستن و بازم میشه گفت کولرمستر کم صدا تر هست

ولی در کل AcBell بهترین هست

EXTREME
02-04-2010, 16:59
ای بابا من دوبار گرین گرفتم خراب از آب در اومد دیگه بهش بد بین شدم به نظر من thermaltake از همه بهتره
بعدشم redmax

kinglife
02-04-2010, 19:36
دوستان فراموش کردم بگم که چند وقتیه از پاور های کروسیر هم خیلی تعریف میشه

behruz_godrat
02-04-2010, 19:50
دوستان فراموش کردم بگم که چند وقتیه از پاور های کروسیر هم خیلی تعریف میشه

اگه منظورتون CORSAIR هست اونکه بله
CORSAIR . Cooler master.OCZ سه مارک عالی و معتبر در انتخاب پاور میباشند

alpha007
02-04-2010, 23:54
بچه ها نظرتون درباره این پاور چیه؟
coolermaster real power m1000
270 تومانه.
1250 واتش هم 290 تومان ولی درباره ماژولار بودنش چیزی نمیدونم
اگه کسی چیزی میدونه بگه

behruz_godrat
03-04-2010, 00:02
بچه ها نظرتون درباره این پاور چیه؟
coolermaster real power m1000
270 تومانه.
1250 واتش هم 290 تومان ولی درباره ماژولار بودنش چیزی نمیدونم
اگه کسی چیزی میدونه بگه

قیمتش نسبت به سایتهای اینترنتی خیلی عالیه
نیگا کن ببین گارانتی دریا کامپیوتر داره یا نه؟
یکی هم اینکه این دو مدل برای کسانی خوب هستن که از سیستمهای i7 با دو کارت گرافیک استفاده میکنند
اگه سیستمت حرفه ای هستش مدل 1250W رو بخر وگرنه 150 تومن داری پول اضافه خرج میکنی
یک پاور 700 وات سیلنت کولر مستر کاملآ جواب میده

hassan_jr
03-04-2010, 07:17
سلام
من کل نظر دوستان رو تاييد می کنم
ولی از سال 80 تا حالا دارم کرین می بندم خرابیش خیلی کم بوده و اگر خرابی داشته زود گارنتی به دادم رسیده ولی در کل به خودن بستگی داره

alpha007
03-04-2010, 08:38
قیمتش نسبت به سایتهای اینترنتی خیلی عالیه
نیگا کن ببین گارانتی دریا کامپیوتر داره یا نه؟
یکی هم اینکه این دو مدل برای کسانی خوب هستن که از سیستمهای i7 با دو کارت گرافیک استفاده میکنند
اگه سیستمت حرفه ای هستش مدل 1250W رو بخر وگرنه 150 تومن داری پول اضافه خرج میکنی
یک پاور 700 وات سیلنت کولر مستر کاملآ جواب میده
آره گارانتیش که دریاست
سیستم منم i7 ه
ولی فقط نمیدونم 1250 ماژوله یا نه
در هر حال m1000 پاور فوق العاده ایه

amin_caragt2
03-04-2010, 14:14
آقاجان کولر مستر یا ocz ... فقط یه مارکه تولید کننده نیستن :41:
بابا یه سر برید دریا کامپیوتر ببینید چه خبره از خرابی کولرمستر

ما زیاد گذرمون میوفته انصافاً گرین تو مدلهای B قوقا کرده نسبت به تمام مارکا اونم تو این سطح توزیع واقعا خرابیش کمه

سری سایلنت پرو کولر مستر با سری B گرین تو قطعات تامین کننده مشترکن

cold398
03-04-2010, 16:36

ما زیاد گذرمون میوفته انصافاً گرین تو مدلهای B قوقا کرده نسبت به تمام مارکا اونم تو این سطح توزیع واقعا خرابیش کمه

سلام
دوست عزیز چرا همه تو این سایت میگن گرین از کولر مستر بهتره ولی هیچ کس هیچ دلیلی واسش نداره ؟ اگه بهتره چرا بهتره ؟ از نظر فنی بحثو باز کنین . کولر مستر یه برند بین المللی چرا با گرین که در بین این برند های معتبر جهانی یک شرکت گمنام هست مقایسش میکنین ؟ من خودم میخوام یه پاور بالای 1000 وات بخرم که در انتخاب بین سه گزینه موندم :
Corsair HX-1000w
green GP-1235b
Cooler Master Silent Pro M 1000W
نمایندگی کولر مستر و اونایی که پاور کولر مستر گرفتن میگن کولر مستر بهتره اونایی که گرین دارن میگن گرین بهتره ما بالاخره نتونستم از این بحثا یه نتیجه منطقی و معقول بگیریم !!! من خودم الان یه 750 گرین دارم فکر میکنم تقریبا دو سال پیش بود که گرفتمش فنش تا دو هفته اول کم صدا بود یه ذره که خاک خورد سرو صداش زیاد شد بردم عوض کردم یکی دیگه گرفتم ولی این یکی هم باز مثل همون اولی همین مشکلو پیدا کرد که دیگه بیخیال شدم .
یکی دیگه از دوستام یه 1035 گرین داره بازم همین مشکلو پیدا کرده فنش بعد از 20 روز از حالت سایلنت خارج میشه در ضمن وقتی کنار کولر مستر میزارمش احساس میکنم کیفیت ساخت پایین تری هم داره (شکل چیدمان قطعات الکترونیکی ، سیم ها و سوکت های به کار رفته و حتی جنس فنش از پلاستیک مرغوب ساخته نشده من نمیدونم چرا به این فن میگن سایلنت ؟)! پس این شعار تجربه ای جدید از سکوت که شرکت گرین میده واسه چی ؟
شرکت گرین در ایران خدمات پس از فروش خوبی ارائه میکنه و محصولاتش قیمت مناسبی هم دارن هیچ کس این مسئله رو انکار نمیکنه ولی معیار انتخاب من کارایی و دوام هست اگه یه محصولی کیفیت خیلی خوبی داشته باشه و نیاز کاربر رو به طور کامل برطرف کنه دیگه نیازی به خدمات پس از فروش نداره !!!

خواهش میکنم دلایل انتخاب برند و مدل مورد نظرتون رو نسبت به سایر برند ها از نظر فنی بگین من فکر میکنم واسه انتخاب یه محصول الکترونیکی تنها تجربه کافی نیست طبیعی که بین محصولات یک کارخانه ، خوب چندتاش مشکل پیدا کنه گرین هم امار خرابیش کم نیست .

ali.sholug
03-04-2010, 16:49
سلام
من طبق تجربه ای که دارم (جایی که کار میکنم نماینده گرین یا کولمستر نیست) گرین یکی از به درد نخور ترین پاورهای موجود تو بازار هست و قابل مقایسه با کول مستر نیست

هم فن پاور زود به صدا میوفته هم اینکه سوکتهاش تو هر 10 تا یکی دوتاشون اشکال داره و قطع و وصل میشه ولی تو قیمت بالای 100 تومن بدک نیست ولی تو پاورهای ارزونش حتی با پاورهای معمولی چینی هم قابل رقابت نیست(بخاطر قیمت بالاترش) و اکثرا شرکتهای دولتی بخاطر ایرانی بودنش تو درخواست خریدشون پاور گرین میخوان من بالای 200 300 تا سیستم با گرین ارزون قیمت مونتاژ کردم و خرابی نسبتا زیادی داشته با اینکه تو اداره کار کرده و نسبت به کارکرد خانگی خیلی کمتر و با بار کمتر کار کرده خرابی زیادی داشته

کولمستر معمولی هست یعنی من به شخصه خرابیشو ندیدم تو سیستمهایی که مونتاژ کردم با کولمستر نسبت به قیمتش کیفیتش خوبه

ولی اگر یه پاور خوب بخوایید اکبل خیلی خوبه مخصوصا اگر بتونی تایوانیشو پیدا کنی

behruz_godrat
04-04-2010, 05:47

آقا شما هم با این تعصبتون
ملت چیکار به گرین یا کولر مستر واینا دارن
من خودم به این اعتقاد دارم اون مارک بهترینه که به صورت جهانی تحسین بشه که OCZ و Cooler Master و CORSAIR این 3مارک معروف از طرف سایت های TOMSHARDWARE.COM - HOTHARDWARE.COM - PCWORLD.COM مورد تایید و لوح تقدیر قرار گرفتن مخصوصآ OCZ
حالا شما هی بگین گرین سری B .KH.J.K.L , ....:31:

ghahremanimehdi
04-04-2010, 08:30
خدا خیر بده گرین رو.
من بعد از 15 ماه استفاده از پاور بردمش نمایندگی و چون فنش صدا زیاد میداد یه پاور نو بدون هیچ سوالی بهم دادند. و برد پاورهای گرین و کولر مستر رو تو کارگاه بهم نشون داد . دقیقا همون برد سون تیمی که روی پاور 55 تومنی گرین هست همون برد روی پاوری از کولر مستر هست که به قیمت 75 میفروشن.

cold398
04-04-2010, 11:13
خدا خیر بده گرین رو.
من بعد از 15 ماه استفاده از پاور بردمش نمایندگی و چون فنش صدا زیاد میداد یه پاور نو بدون هیچ سوالی بهم دادند. و برد پاورهای گرین و کولر مستر رو تو کارگاه بهم نشون داد . دقیقا همون برد سون تیمی که روی پاور 55 تومنی گرین هست همون برد روی پاوری از کولر مستر هست که به قیمت 75 میفروشن.

سلام
دوست عزیز من اینو قبول دارم که سون تیم واسه هر دوتا برند طراحی پاور انجام میده ولی اگه کیفیت و قطعات یکی هستن چرا هیچ کس از سرو صدای فن کولر مستر شکایتی نداره ؟ خدمات پس از فروش گرین خوبه قبول ، من خودمم یه بار پاور گرینمو عوض کردم یکی دیگه گرفتم ولی این یکی هم همون مشکل قبلی رو داره یعنی ما هر دوهفته باید بریم گارانتی پاورمونو عوض کنیم ؟ ! خوب تا کی این کارو ادامه بدیم این یه مشکلی که گرین هنوز حلش نکرده بازم ادعا می کنه پاورهای ما سایلنت هستن ! اگه نیازهای کاربر واسشون مهمه کیفیتو بهتر کنن که نیازی به 50 ماه خدمات پس از فروش نباشه .

به نظر من خدمات پس از فروش اخرین معیار واسه ی یه انتخابه ، کیفیت در درجه اول قرار داره .

amin_caragt2
04-04-2010, 13:16
دوستان من گفتم سری B حرف نداره

اقا شما قضاوت کنین گرین 885B با 850-ESBA پرو کولر مستر 100 هزار تومان اختلاف قیمت دارن

در صورتی %90 قطعات ساختشون یکیه (خازنهای ورودی و خروجی ...)

, جالب بدونید قیمت واقعی این مدل و بقیه مدلها اصلا این نیست که دریا توزیع میکنه

اگه یه سر به سایتهای فروش جهانی بزنید می فهمید که دریا حدود 80 هزار تومان داره گرونتر میفروشه

خدا نکنه کولر مسترتون اتفاق ناجوری براش بیفته اون موقع میفهمید گارانتی خوب یعنی چی تازه گرین مدهای حرفه ای خودشو از 2 سال گارانتی به 4 سال 2 ماه گارانتی افزایش داد

با احتساب این شرایط اون یکم برتری کولر مستر ( تهویه بهتر کم صدایی ...) کاملا گم میشه . من میگیم گرین بهتره و واقعا بهتره

cold398
04-04-2010, 15:36

اقا شما قضاوت کنین گرین 885B با 850-ESBA پرو کولر مستر 100 هزار تومان اختلاف قیمت دارن

در صورتی %90 قطعات ساختشون یکیه (خازنهای ورودی و خروجی ...)

, جالب بدونید قیمت واقعی این مدل و بقیه مدلها اصلا این نیست که دریا توزیع میکنه

اگه یه سر به سایتهای فروش جهانی بزنید می فهمید که دریا حدود 80 هزار تومان داره گرونتر میفروشه

خدا نکنه کولر مسترتون اتفاق ناجوری براش بیفته اون موقع میفهمید گارانتی خوب یعنی چی تازه گرین مدهای حرفه ای خودشو از 2 سال گارانتی به 4 سال 2 ماه گارانتی افزایش داد

با احتساب این شرایط اون یکم برتری کولر مستر ( تهویه بهتر کم صدایی ...) کاملا گم میشه . من میگیم گرین بهتره و واقعا بهتره

سلام
من اینو قبول دارم که دریا کامپیوتر هم پاورهاشو گرون تر میفروشه هم گارانتی خوبی ارائه نمیکنه تازه نمایندگی های فروشش خیلی گرون تر از دریاکامپیوتر روی پاورهاشون قیمت میگذارن ولی بازم نمیتونم بگم که گرین بهتر از کولر مستره .

cold398
04-04-2010, 16:54
حالا کولر مستر و گرین به کنار یه نگاهی به این مدل بندازید ببینید این چطوره OCZ Z SERIES 1000W

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر میاد از نظر کیفیت ساخت و دوام از گرین و کولر مستر خیلی بهتر باشه جدای از این موضوع این پاور جز پاورهایی هست که نشان GOLD PLUS 80 رو اخذ کرده فقط چندتا سوال باقی می مونه میزان نویزی که فنش بوجود میاره چقدره و اینکه میزان حرارتی که تولید میکنه در چه حدی اگه کسی راجع به این مدل اطلاعات دقیقی داره راهنماییمون کنه .

behruz_godrat
04-04-2010, 17:05
حالا کولر مستر و گرین به کنار یه نگاهی به این مدل بندازید ببینید این چطوره OCZ Z SERIES 1000W

به نظر میاد از نظر کیفیت ساخت و دوام از گرین و کولر مستر خیلی بهتر باشه جدای از این موضوع این پاور جز پاورهایی هست که نشان GOLD PLUS 80 رو اخذ کرده فقط چندتا سوال باقی می مونه میزان نویزی که فنش بوجود میاره چقدره و اینکه میزان حرارتی که تولید میکنه در چه حدی اگه کسی راجع به این مدل اطلاعات دقیقی داره راهنماییمون کنه .

اتفاقآ من 3 روز پیش رفتم توی سایت OCZ و این مدل رو دیدم کلی هم ازش خوشم اومد
در کل متشکر که زحمتش رو کشیدی زدی به تاپیک

behruz_godrat
04-04-2010, 17:13

امین جان میخوام یه چیزی رو راستش رو بگی ?OK
شما نمایندگی پاور گرین رو دارین که اینقدر از گرین تعریف میکنید؟
من که گفتم سری پاورهای گرین ساختشون کلآ تقلیدی هست وحتی گاهی هم دقیقآ مدارش مثل کولر مستر هست اما این وضعیت فقط توی سری های خاص هستش

مشتری که میره پاور گرین بخره نمیگه که : آقای فروشنده من میخوام قبل از خرید پاور مدارش رو با کولر مستر یا ... مقایشه کنید
PC که نیست که بگی داخلش رو باز کن چکش کنم که خوبه یا نه

kinglife
04-04-2010, 18:54
گرین چون یک برند داخلی هست و از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار هست به همین دلیل فراگیر شده

اما فراموش نکنید که این کمپانی هم مثل ایران خودرو یکی بود و یکی نبوده ، یعنی یکی خوب و کم صدا درمیاد ، یکی هم پر صدا و مشکل دار

کیفیت محصول با ارزیابی یک دونه به دست نمیاد بلکه به ارزیابی کلی نیاز داره و همین فروم و تایپیک های درونش بیان همین مشکل در گرین هست

در کل اگر الان هیوندا کوپه برای ما ایرانی ها یک ماشینه شاخ و خوبه باید دونست این از انتخاب کم نشاء می گیره وگرنه در کشور های اروپایی این ماشین متعلق به افرادی هست که در سطح متوسط رو به فقیر جامعه هستند

الان دوستانی که می خواهند برن بازار و amd ییندن انتخابی جز گیگا بایت در مادربرد ندارن و این به معنی برتری متلق گیگا بایت به ما بقی برندها در ایران شده ، در حالی که ایسوس ، dfi ، msi در انزوا قرار گرفتن

حالا این وضعیت در پاور هم صدق می کنه

در آخر باید بگم من خودم پاور 430 گرین دارم و قبلا هم یه 400 گرین داشتم البته از سری های قدیمی

behruz_godrat
04-04-2010, 19:07
ASUS رو خوب اومدی
منم به این اعتقاد دارم که اگه ASUS هم مثل GIGABYTE یه نمایندگی معتبر مثل آواژنگ داشت ما دیگه مجبور نبودیم ASUS رو گرون و با گارانتی شرکتی بخریم
واینکه دوست من میتونی بگی بهترین برند توی دنیا واسه هارد دیسک چی هست؟
Western igital یعنی توی فرم های خارجی و تست های بعمل اومده بهترینه
جریان این گرین با سایر پاور ها هم همینطوریه
چرا گرینه به بازار جهانی راه پیدا نکرده؟ چون تمامآ اجزاش کپی هستش و اتحادیه اروپا هم شدیدآ با این کار مخالفه
شاید توی کشورهای مثل عراق و ونزولا و غیره به چشم بخوره اما جهانی نیست
و گرنه محصولاتی مثل فراسو توی بازار چین که خودش منبع قطعات کامپیوتری هست خواهان داره و واسه خودش اسم و رسمی داره اما گرین فقط مخصوص ما ایرانی ها هست
من نمیخوام محصول ایرانی و مهندسین ایرانی رو زیر سوال ببرم که خوبه یا بد
برای من کیفیت محصول و جهانی بودن اون هست که مهمه خواه اون محصول رو پاکستان بزنه یا چین

cold398
04-04-2010, 19:54
ASUS رو خوب اومدی
منم به این اعتقاد دارم که اگه ASUS هم مثل GIGABYTE یه نمایندگی معتبر مثل آواژنگ داشت ما دیگه مجبور نبودیم ASUS رو گرون و با گارانتی شرکتی بخریم
چرا گرینه به بازار جهانی راه پیدا نکرده؟ چون تمامآ اجزاش کپی هستش و اتحادیه اروپا هم شدیدآ با این کار مخالفه
و گرنه محصولاتی مثل فراسو توی بازار چین که خودش منبع قطعات کامپیوتری هست خواهان داره و واسه خودش اسم و رسمی داره اما گرین فقط مخصوص ما ایرانی ها هست
برای من کیفیت محصول و جهانی بودن اون هست که مهمه خواه اون محصول رو پاکستان بزنه یا چین

سلام
اقا خدا پدرتو بیامرزه ما هم همینو میگیم گرین خوبه ولی قابل مقایسه با برند های معتبر بین المللی که طراح ،سازنده و عرضه کننده هستن نیست . تو ایرانم خریدار داره چون خدمات پس از فروش طولانی مدت و گسترده داره به غیر از اون نسبت به سایر برند های دیگه قیمت پایین تری داره .

kinglife
04-04-2010, 20:57
ASUS رو خوب اومدی

شما سوالی پرسیدید درباره هارد

کاربرد ها در انتخاب هارد تعیین کننده هستن

بهترین هارد برای ارشیو western digital هست اونم سری سبز که از بافر 64 بهره میبره و حالت پارک داره

بهترین هارد در کارهای عملیاتی و خواندن و نوشتن اطلاعات سامسونگ f3 هست

بهترین هارد برای کارهای روزمره و یا با دوام ترین هم سیگیت هست که یاد هاردهای کوانتوم رو زنده می کنه

برای کارهای سروری هم اونجور که من شنیدم western digital مشکی بهترینه

ghahremanimehdi
04-04-2010, 21:35
سلام
اقا خدا پدرتو بیامرزه ما هم همینو میگیم گرین خوبه ولی قابل مقایسه با برند های معتبر بین المللی که طراح ،سازنده و عرضه کننده هستن نیست . تو ایرانم خریدار داره چون خدمات پس از فروش طولانی مدت و گسترده داره به غیر از اون نسبت به سایر برند های دیگه قیمت پایین تری داره .

دوست عزیز پاورهای گرین توسط کمپانی ایرانی تولید و طراحی نمیشه و قطعات خارجی است حتی در مورد خیلی از پاورها خود برد هم در کشور دیگری مونتاژ میشه و فقط برچسب گرین بر روی اون زده میشه .
من هرچند از تولید داخل متنفرم ولی در این مورد کوتاه نمیام.:5:

cold398
04-04-2010, 21:47
دوست عزیز پاورهای گرین توسط کمپانی ایرانی تولید و طراحی نمیشه و قطعات خارجی است حتی در مورد خیلی از پاورها خود برد هم در کشور دیگری مونتاژ میشه و فقط برچسب گرین بر روی اون زده میشه .
من هرچند از تولید داخل متنفرم ولی در این مورد کوتاه نمیام.:5:

منم که نگفتم گرین خودش طراحی میکنه !!!!! اصلا کی راجع به تولید یا تولید نشدن قطعات یا کلا بگیم محصولات گرین در ایران صحبت کرد ؟ ! طراحی رو Seven team انجام میده . من منظورم این بود که با برندی مثل کولر مستر که خودش طراحی و تولید رو انجام میده قابل مقایسه نیست . گرین فقط یه منتاژ کنندست متاسفانه شما منظور منو خوب متوجه نشدین !

alpha007
05-04-2010, 18:29
پاورهایی که با برندهای زیر اسم میبرم و بررسیشون کردم میتونم به جرات بگم که قابل قیاس تحت هیچ عنوان با پاورهای دیگه نیست
کارایی،کیفیت ساخت،طول عمر و...
cooler master نه فقط واسه اینکه خودم دارمش بلکه بخاطر مزیتهای بالا....
ocz البته قیمتش اذیت میکنه
thermaltake
enermax
و corsair
حالا ما هی تا فردا صبح بگیم بابا کولرمستر فلانه یکی پا میشه میگه گرین و کولرمستر قطعاتشونو از فلان کمپانی میگیرن یعنی چی ؟ یعنی قطعات داخلیشون یکیه و مال یه شرکته
اونوقت ما چی میگیم؟ ما میگیم که عمو جون کیفیت ساخت چی میشه پس؟
گرین و کولر مستر تو یه حد کیفیت ساخت رو رعایت میکنن؟
نه معلومه که نه
حالا باید ببینیم گرین تو سری های جدیدش چی کار میکنه

cold398
05-04-2010, 19:44
پاورهایی که با برندهای زیر اسم میبرم و بررسیشون کردم میتونم به جرات بگم که قابل قیاس تحت هیچ عنوان با پاورهای دیگه نیست
کارایی،کیفیت ساخت،طول عمر و...
cooler master نه فقط واسه اینکه خودم دارمش بلکه بخاطر مزیتهای بالا....
ocz البته قیمتش اذیت میکنه
thermaltake
enermax
و corsair
حالا ما هی تا فردا صبح بگیم بابا کولرمستر فلانه یکی پا میشه میگه گرین و کولرمستر قطعاتشونو از فلان کمپانی میگیرن یعنی چی ؟ یعنی قطعات داخلیشون یکیه و مال یه شرکته
اونوقت ما چی میگیم؟ ما میگیم که عمو جون کیفیت ساخت چی میشه پس؟
گرین و کولر مستر تو یه حد کیفیت ساخت رو رعایت میکنن؟
نه معلومه که نه
حالا باید ببینیم گرین تو سری های جدیدش چی کار میکنه

سلام
اصلا مقایسه گرین با این برند هایی که دوستمون اسم برد مقایسه منصفانه ای ؟ یعنی گرین واقعا در حدی هست که مثلا با Enermax مقایسه بشه ؟ نظر شما چی ؟

amin_caragt2
06-04-2010, 15:42
اصل مقایسه باید درست باشه
اونوقت میشه گرین با هر شرکتی مقایسه کرد . حالا عرض میکنم

ملاک شرکتها در تولید هر قطعه ای اصل قیمت گذاری
مثلا ما به گرین میگیم با 100هزار تومن قطعه یه پاور تولید کن و به کولر مستر هم همینو بگیم
و جفت شرکتها مثلا 50 هزار تومن سود بازار در نظر میگیرن و خروجی هر 2 تاشون میشه پاور 885 گرین و 700 W.MODUARE پاور کولر مستر

حالا این 2 تارو با هم مقایسه کنید به این میگن یه مقایسه عادلانه و درست

نه مقایسه 1000 وات گرین با 1000 وات کولر مستر یا 1000 وات انرمکس

cold398
06-04-2010, 15:48
اصل مقایسه باید درست باشه
اونوقت میشه گرین با هر شرکتی مقایسه کرد . حالا عرض میکنم

ملاک شرکتها در تولید هر قطعه ای اصل قیمت گذاری
مثلا ما به گرین میگیم با 100هزار تومن قطعه یه پاور تولید کن و به کولر مستر هم همینو بگیم
و جفت شرکتها مثلا 50 هزار تومن سود بازار در نظر میگیرن و خروجی هر 2 تاشون میشه پاور 885 گرین و کولر مستر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])power ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
600W - Active ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یا Power 700 W.MODUARE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا این 2 تارو با هم مقایسه کنید به این میگن یه مقایسه عادلانه و درست

نه مقایسه 1000 وات گرین با 1000 وات کولر مستر یا 1000 وات انرمکس

سلام
دوست عزیز کولر مستر در ایران به خاطر نداشتن نمایندگی فروش معتبر قیمت بالایی داره قیمت این پاورا در بازارهای جهانی خیلی پایین تره ولی متاسفانه در کشور ما چیزی به اسم انصاف وجود نداره دریا کامپیوتر پاورا رو وارد میکنه هرچقدر دلش میخواد سود میکشه روی قیمتش گرین یه برند داخلی طبیعی که باید قیمت پایین تری هم داشته باشه

behruz_godrat
10-04-2010, 19:35
امین جان قیمت و 1000 و 850 واتش چند در میاد گارانتی کجاست؟
اونجور که شما تعریف میکنین زوق زده شدم
ولی تعاونی حساب کن باشه:31:

amin_caragt2
11-04-2010, 10:11
امین جان میخوام یه چیزی رو راستش رو بگی ?OK
شما نمایندگی پاور گرین رو دارین که اینقدر از گرین تعریف میکنید؟
من که گفتم سری پاورهای گرین ساختشون کلآ تقلیدی هست وحتی گاهی هم دقیقآ مدارش مثل کولر مستر هست اما این وضعیت فقط توی سری های خاص هستش

مشتری که میره پاور گرین بخره نمیگه که : آقای فروشنده من میخوام قبل از خرید پاور مدارش رو با کولر مستر یا ... مقایشه کنید
PC که نیست که بگی داخلش رو باز کن چکش کنم که خوبه یا نه

نه نمایندگی گرین ندارم ولی بعد از 10 سال کار تو بازار کامپیوتر میفهمم پول الکی خرج نکردن یعنی چی

گرین تقلید نمیکنه چون نمیتونه تقلید کنه کولر مستر هم همینطور این در اصل منتاژ کار هستند یه جور نمایندگی فروش مثلا همین 1000 وات جدید گولد گرین دقیقا 1000 وات OCZ

ببینید ocz یه رم فروشه ولی از موقعیت تجاریش و از اسم خوشنامش استفاده کرده به سون تیم گفته برام پاور zسری بساز که از این طریق هم یه سودی کرده باشه حقیقت جریان همینه

amin_caragt2
11-04-2010, 10:58
امین جان قیمت و 1000 و 850 واتش چند در میاد گارانتی کجاست؟
اونجور که شما تعریف میکنین زوق زده شدم
ولی تعاونی حساب کن باشه:31:

Antec
1200 واتش حدود 280000

1000 واتش حدود 230000

behruz_godrat
11-04-2010, 12:26
از بقیه برندهای خارجی نسبتآ ارزونتره
راستی قیمت 850 رو نگفتی؟

amin_caragt2
12-04-2010, 11:31
از بقیه برندهای خارجی نسبتآ ارزونتره
راستی قیمت 850 رو نگفتی؟

هنوز قیمت گذاری نشده ولی بین 180 تا 190 قیمت داره

iriali
26-04-2010, 15:43
با سلام

آقا من با یه دستگاه 100 ملیونی براتون هم کولر مستر هم گرین رو تست کنم و کولر مستر کم بیاره شما دست از این کولر مستر بر میدارید ؟

ما در مورد ایران صحبت میکنیم اونوقت شما میگید جهان جهان مگر کشور ما اصلا توی جهان حرفی برای گفتن داره که یه برند ایرانی بتونه حرفی برای گفتن داشته باشه .

به هر حال من حاضرم برای شما حضوری این تست رو انجام بدم

اگر کولر مستر اون چیزی بود که شما میگید نمایندش که دریا کامپیوتر هست از تست پاورش سر باز نمیزد

هیچ میدونید همین کولر مستر پاور 400 واتی رو 460 یا بالاتر لیبل میزنه براش مدرک هم دارم خواستین بگین براتون ارائه کنم

موفق باشید

amin_caragt2
27-04-2010, 10:20
قصه گرین و کولر مستر مثل قصه L90 رنو میمونه

مثلا رنو لوگان اصل ساختش واسه فرانسس حالا ایران خودرو بزنه یا پارس خودرو دیگه تفاوت بنیادی با هم ندارن

حالا این شده عین قصه گرین . کولرمستر و سون تیم ,بزبزقندی:31:

گرین به عنوان شرکت داخلی و تولید کننده از دادن مالیات واردات تقریبا معافه
ولی دریا کامپیوتر چون قطعه به صورت کامل وارد میکنه هم مالیات هم گمرک و هم عوارض باید بپردازه (تازه نشدیده بگیرید دریا بسیار شکم سیر کار میکنه یعنی هم خودش هم نمایندگیهاش سود میگیرن قلمبه ) یهو میبینی نسبت به قیمت جهانیش 200تومن گرونتره

ما دیگه تو کاریم داریم میبینیم نمایندگی گرین گرون فروشی کنه در پوستش کندس

قبول کولر مستر یخورده بهتر در حد 10 تومن نه این قیمتای فضایی

iriali
27-04-2010, 12:23
همون 10 درصد هم بهتر نیست

البته در پاورهایی که قیمت فضایی دارن میشه گفت در حد 2 الی 3 درصد ولی در پاورهای معمولی و زیر 100 که هیچ حرفی برای گفتن نداره

مثلا یه پاور 900 واتش که 270 قیمتش هست میشه گفت با گرین 885 که 140 قیمت داره برابری میکنه تازه توی توی تستی که با نماینده دریا کاپیوتر انجام شد کم آور همین 900 واتشون

باز هم میگم اگر کسی شک داره میتونم شکش رو برطرف کنم که برتری نداره مگر در حالتی که بهترین پاورش در همون وات با 2 برابر قیمت موجود باشه

behruz_godrat
27-04-2010, 12:45
من این آواخر کمبود برق مواجه شدم
پاور من OCZ 500 هستش و از آنجایی که CPU .رم . گرافیک رو آور کردم بعضی موقع ها ریسیت میکنه
شاید با خودتون بگید سیستم به دلیل آور زیاد پایداری نداره ولی من قطعات آورکلاک شده رو یک یک تست کردم که مشکلی نداشته

دوستان یه پاور خوب و کم هزینه 800 واتی معرفی کنند
ممنون

iriali
27-04-2010, 13:15
885 گرین با قیمت 148

behruz_godrat
27-04-2010, 13:17
ممنون ولی 170 تومن میدن . با این قیمت کجا میشه گرفت؟

iriali
27-04-2010, 13:31
شما کجا هستید

هر جای ایران که باشید میتونید نهایت با 155 تهیه کنید

اگر تهران باشید نماینده گیرین توی پاساژ ایرانیان توی ولیعصر همیشه همون قیمتی رو میده که گرین اعلام میکنه برای نمایندگی هاش

اگر هم تهران نیستید و نمیتونید تهیه کنید بگید تا یه فروشگاه اینتنتی بهتون معرفی کنم که میتونید با همون 155 تهیه کنید البته 148 میفروشه و با پست میشه 155 شاید هم پست بیشتر بگیره البته اگر هم حضوری برین پیششون که باز همون قیمت رو میتونید بگیرید

در واقع 148 +هزینه ارسال میشه

موفق باشید

amd>intel
27-04-2010, 13:51
شما 600w وات سایلنت پرو از کولر مستر بگیرید خیالتون راحت باشه . 5 سال گارانتی . شاخه 12 قدرتمند و صدای نویز فن بسیار کم.

behruz_godrat
27-04-2010, 14:04
همون 885 گرین به نظرم بهتره هم قیمتش مناسبه وهم اینکه فردا قطعات رو هم ارتقا دادم مشکلی برام پیش نیاد

از دوستان متشکرم که راهنمایم کردن

iriali
27-04-2010, 14:08
800 وات فرمودن امید جان نه 600 وات در ضمن اگر 600 بخواهند که 685 گرین این رو میخوره از هر نظر اونقدر کابل داره که میشه بهش گفت هشت پا مگر از نظر صدا کمی بهتر باشه

behruz_godrat
27-04-2010, 14:17
بحث نکنید
آقای iriali میخواستم بدونم این 885 گرین ورژن B هست واینکه کابل هاش چسپیده هست یا اینکه جدا؟
راستی من خریدهای اینترنتی ام رو از رایان صبا میخرم که اونم این اواخر, خون پدرش رو هم میکشه روش .رایانه دات کام هم که سایتش رو پر کرده از اقلام مختلف که هیچ کدومش هم موجود نیست
آخه من قطب جنوبم 148 تومن با هزینه ارسالش چند میشه ؟ :31:(شوخی)

iriali
27-04-2010, 15:17
این فروشگاه اینترنتی که میگم در واقع تنها نماینده اینترنتی محصولات گرین هست هزینه ارسال رو نمیدونم اگر خواستی بگین تا توی پیام خصوصی آدرسش رو بدم

تا جایی که میدونم ورژن b هست و کیبل منجمنت هم هست که کابلهاش جدا میشه البته فکر کنم 24 پین جدا نشه یادم نیست دقیق

موفق باشید

iriali
27-04-2010, 15:35
آقا الان من توی چت از مدیر فروششون پرسیدم میگه تا برسه دستتون توی بند عباس میشه 154
در واقع میفرستن باربری شما میری از باربری تحویل میگیری

behruz_godrat
27-04-2010, 16:28
مرسی دستتون دردنکنه
اسم سایتشون رو لطف میکنین
نمایندگی توی تهران نداره؟ که زود برسه؟

iriali
27-04-2010, 16:59
آقا شما بالاخره کجا هستید

تهران هستید
جنوب کشور هستید

اگر جنوب کشور باشید همون که گفتم ، فکر کنم تقریبا 2 روزه میرسه

اگر هم تهران باشید با پیک موتوری براتون میفرستن

این سایت تهران هست دیگه

رایان صبا پشت پاساژ رضا (ع) هستن
این که اسمش لییون کاپیوتر هست پست پاساژ ایرانیان هست

از اینجا هم میتونی لیست قیمتش رو داشته باشی

ستاره ها رو بردار

موفق باشید

behruz_godrat
27-04-2010, 17:03
ارومیه
لیون کامپیوتر رو میشناختم ولی خیلی وقته بهش سر نزدم
بازم ممنون

amin_caragt2
01-05-2010, 12:12
نهایت با پست معمولی هم برات بفرستند 1 هفته ای به دستت میرسه

behruz_godrat
03-05-2010, 00:10
از تمامی کاربران عزیز و محترمی که در این تاپیک زحمت کشیدند و بنده حقیر رو راهنمایی کردند نهایت تشکر را دارم

mdmehry
06-05-2010, 15:28
سلام من یه CPU 955 x4 amd دارم و میخوام یه کارت گرافیک 4870 یا 5750 هم بگیرم به نظر شما چه پاوری برای این سیستم مورد نیازه؟اهل اوور هم نیستم.

sina-star
07-05-2010, 17:27
ارومیه
لیون کامپیوتر رو میشناختم ولی خیلی وقته بهش سر نزدم
بازم ممنون

منم از ارومیه هستم و جدیدا هم چندین بار از لیون خرید پستی کردم (همین امروز هم کیس گرین خریدم) ، خلاصه لیون خیلی مطمئن هست خیالت راحت

amin_caragt2
08-05-2010, 15:44
سلام من یه CPU 955 x4 amd دارم و میخوام یه کارت گرافیک 4870 یا 5750 هم بگیرم به نظر شما چه پاوری برای این سیستم مورد نیازه؟اهل اوور هم نیستم.

535 وات برای 4870 کافیه و برای 5750 خیلی هم زیاده
ولی یدفه خودتو راحت کن 585 بگیر خیالت از بابت ارتقا هم راحت باشه