ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بریدن اجسام از یک فیلم؟؟

mmb2009
13-01-2010, 12:41
سلام من از دوستان کمک و راهنمایی می خوام
میخواستم بدونم برای جدا کردن یک شخص یا یک جسم در حال حرکت (مثل TV ) که پشتش صفحه ای با یک رنگ است از چه نرم افزار باید استفاده کرد و چه جوری؟؟
راستش یه فیلم قبلا گرفته بودیم با بچه ها:10: می خوام چندتا نقش بهش اضافه کنم واین افراد رو مثل تو TV که پشتشون صفحه ابی یا سفید میزارن وبعد مجری رو میبرن و پشتش رو هر زمینه ای که خواستن میزارن من هم این شخص رو (مثل مجری)از صفحه ببرم و به فیلمی که قبلا گرفتم اضافه کنم
لطفا بگویید از چه نرم افزاری باید استفاده کنم و چطور؟؟
با تشکر از همگی

Vahid67
13-01-2010, 13:29
من زیاد سررشته ندارم ولی فکر میکنم اون شخصی که میخواد به صفحه دوم اضافه بشه حتماً باید زمینش آبی یا سبز باشه تا خوب در بیاد .....

mmb2009
13-01-2010, 14:19
من زیاد سررشته ندارم ولی فکر میکنم اون شخصی که میخواد به صفحه دوم اضافه بشه حتماً باید زمینش آبی یا سبز باشه تا خوب در بیاد .....
لطفا در مورد نرم افزار و روشش توضیح بدهید مشکلمن بریدنش هست نه انتخاب پشت زمینه :41:

Vahid67
13-01-2010, 17:27
با افتر افکت فکر کنم بشه همچین حرکتی زد فکر کنم که نه حتماً میشه ....

PaRkOr
13-01-2010, 18:58
با سلام.
عزیز جان شما باید از تکنیک پرده رنگی استفاده کنی.
مجری رو باید بذاری جلوی یک پرده ای که رنگش با لباس مجری متضاده.
سپس فیلم گرفته شده رو در برنامه پریمیر ببری و از فیلتر ها قسمت keys افکت RGB diffrence key را انتخاب کنی.
یا هووووو

nitro
13-01-2010, 22:25
نرم افزار: Adobe After Effect
افکت: Trapcode Keylight

mmb2009
19-01-2010, 16:10
اخرش نفهمیدم کدوم استفاده کنم
پریمیر
یا
Adobe After Effect

هرکدوم بهتره بگید و اینطور که من دیدم Adobe After Effect دوتا ورژن داره بگید کدوم یکیش بهتره ویک لینک مستقیم بدید تا بتونم دانلود کنم

Mr Andersson
21-01-2010, 02:44
درود;

با هر کدوم راحت تری. هر دوشون از یه خانواده هستند. افتر افکت هم بعد از هفت تا نسخه شروع به ارائه نسخه های CS کرد که تا حالا 4 تا هم از اونا داده. به نظر من شما کاری مهم تر از کار با نرم افزار داری و اون یه فیلم برداری و نورپردازی درسته. پیشنهاد میکنم رو اون بیشتر وقت بزاری.

موفق باشی...