PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلی برای کارت گرافیکم پیش اومده

مهران
12-01-2010, 12:01
با سلام یه مشکل برای کارت گرافیکم پیش اومده که لازمه یکم توضیح کامل بدم ( چاره ای نیست شرمنده )

دیروز که سیستمم رو خاموش کردم همه چیز درست بود اما امروز که روشنش کردم دیدم روی مانیتور از همون اول تصویر نمیاد و چیزهای چرت و پرت و گاهی هم شطرنجی نشون میده ( هنوز ویندوز بالا نیومده ) . گرافیکم ایسوز 8600 با رم سرخود 512 هست .

کارت گرافیک دیگه ای داشتم با برند ایسوز 7200GS که روی سیستم انداختم و تصویر اومد ( معلوم شد کارت گرافیک اولم خرابه )

توضیحات بیشتر اینکه مادر برد من دارای 2 شکاف Pci Expres هست و مانیتور من هم 2 تا ورودی یکی Dvi و یکیAGP داره ، اینبار اومدم کارت گرافیک سالم رو روی شکاف اولی مادر برد و گرافیکی که خراب بود رو روی شکاف دومی همزمان قرار دادم ولی خروجی به مانیتور رو از گرافیک سالم گرفتم و ویندوز کارت گرافیک خراب رو شناخت اما توی Device Manager توی بخش Display روی گرافیک خراب یک دایره زرد کوچیک با علامت سوال وسطش بود

درایور کارت خراب رو پاک و مجددا نصب کردم اما فایده نداشت و زمانی که جای دو کارت گرافیک رو روی مادر برد عوض کردم و خروجی مانیتور رو از کارت سالم گرفتم اما اینبار مجددا تصویر به صورت نامفهوم و شطرنجی اومد

در ضمن گرافیک خرابم 2 تا خروجی DVI داره که هر 2 تا رو جداگانه امتحان کردم و نتیجه نداد .

یادم نیست که از گارانتیش مونده یا نه اما روش برچسب هلوگرامی هست که نوشته ویستا ، اگه خرابه برای تعمیرش باید کجا برم

خواهشا راهنمایی کنید

amd>intel
12-01-2010, 12:11
معمولا روی بر چسب ویستا تاریخ هم میزنه

مهران
12-01-2010, 12:58
فکر میکنید مشکل حادی برای کارت گرافیکم پیش اومده ؟
حدودا هزینه تعمیرش چند در میاد ؟

amd>intel
12-01-2010, 13:03
روی سیستم دیگه امتحان کردی ؟ ممکنه از GPU باشه باید به تعمیر کار نشون بدی

مهران
12-01-2010, 14:07
روی سیستم دیگه امتحان نکردم .