ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کورل کارا کمک کنند لطفا

sorena_hi
12-01-2010, 06:58
مشکل من در زمینه fill color , outline color در کورل هست که در بخشی که در پایین و گوشه راست میبینید من دائم هر دو اونها رو تغیبر میدم به اونهایی که میخوام ولی از حالت پیش فرضشون تکون نمیخورند یعنی دوباره میپرند روی دیفالت خودشون و نمیدونم باید چه کار کنم الان به جای خط دور مشکلی یه آبجکتو با خط دور آبی برام میکشه و هی باید رنگشو دستی عوض کنم داخل هرچی که بکشم هم گریدینت مشکی میریزه و هی باید دونه دونه عوض کنم دایما تنظیمات این دوتارو از جاهای مختلف چه کلیک راست روی خودش و چه نوار ابزار عوض میکنم ولی دوباره میپره روی همون دیفالت خودش :41: اینم عکس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا همانطور که میدانید از اسکرول موس میشه برای بزرگ و کوچک کردن صفحه در کورل بهره برد آیا راهی برای فعال کردن این قابلیت در برنامه فوتوشاپ و ادوب ایلیستریتور هست؟

Iman_a13
12-01-2010, 18:32
سلام
اگه كلا كورل رو ببندي و دوباره باز كني همين مشكل رو داري؟

اگه داري يك كورل ديگه نصب كن .

من خودم تاحالا نتونستم كه تو فتوشاپ و ادوب ايليستريتور از اسكرول موس استفاده كنم
ولي مي توني تو فتوشاپ از ((ctrl+])) استفاده كني تا راحتر بزرگ و كوچك كني

Maysam-BFU
13-01-2010, 13:49
موقع ای که کرل بالا میاد کلید F8 رو چند باز بزن ، اگر به پیغامی که داده شد yes بزنی کرل به تنظیمات پیش فرض برمیگرده .

شاید این مشکل برطرف بشه ، البته این کرل 14 یکم مشکل داره ، از همون 13 استفاده کنی بهتره....