ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست آموزش طراحی سایت

pcsoft
11-01-2010, 16:37
سلام دوستان خسته نباشید
من آموزش ساخت یک سایت رو می خواستم اگه دوستان کتابی داره لطف کنه بزاره
اما سوال هم دارم:
1- من بلدم یک منو برای سایت بسازم اما منو ها از چپ به سایت باز می شوند(منظورم در Dream بود) می خواستم بدونم که باید چه کار کنم که از راست به چپ باز بشند؟ آیا باید در کد CSS اون ویرایشی رو انجام بدم؟
2- ماکرو چیه؟ به چه دردی می خوره؟ یه مثالی بزنید
3-اسکریپت چیه؟ و این اسکریپت هایی که هست برای ساخت انواع سایت ها(فروشگاه و..) اینارو باید چکارشون کنیم؟
4- برای ساخت سایت پویا حتما باید PHP بلد باشم تا بتونم با MySQL ارتباط داشته باشم؟
من یخورده مبتدی ام.لطف می کنید منو راهنمایی می کنید
با تشکر

amirpcp30
11-01-2010, 16:53
شما می تونید با سیستم مدیریت و محتوا به راحتی یک سایت بسازید و کد نویسی هم نمی خواهد این هم اموزش نصب تصویری سیستم نیوک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سیستم خوبی هست چون تالار گفتمان و امکانات خوبی داره اگه اموزش سیستم دیگه ای هم خواستید بگید بزارم

Rmin69
11-01-2010, 17:58
در مورد سوال اول . بله باید css تغییر بدی: dir:rtl

pcsoft
12-01-2010, 18:33
سلام خیلی ممنون از شما عزیزان.
Amir جان در مورد آموزش تصویری سیستم نیوک ازتون خیلی ممنونم. یه سوال داشتم:برای ساخت فروشگاه باید از یک اسکریپت استفاده کنیم. این اسکریپت ها چی هستند؟ بعدش باید چطوری سایت رو مدیریت کنیم؟

Rmin جان صفت dir رو کجای CSS باید تغییر بدم؟ من که هر چی گشتم نبود .
اگه لطف کنی و بیشتر توضیح بدی ممنونت میشم. راستی وقتی منو می سازم دو تا فایل CSS ساخته میشه (SpryMenuBarVertical , SpryMenuBar) این dir توی کدوماشونه؟
و یک سوال دیگه: من نمی تونم دو کد جاوااسکریپت رو با هم استفاده کنم. یکیشون کار نمی کنه!
باید چی کار کنم؟
با تشکر مجدد