ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : htc diamond 2 یا امنیا لایت؟

Rmv3x
11-01-2010, 13:49
سلام به همه
من میخواستم امنیا لایت بگیرم که دیدم نیست فعلا تو ایران
رفتم تو نخ htc diamond 2
که امروز دیدم تو علاءالدین یه مغازه امنیا لایت رو داره و میگه 380 تومان با کارانتی اصلی(البته فک کنم گارانتی شو خالی بست چون روح مایکروتلی ها خبر نداره لایت تو ایران هست :31:)

خوب حالا موندم سر دوراهی
htc diamond 2 یا امنیا لایت؟

خدایی کدوم بهتره؟ از همه نظر (با توجه به اختلاف قیمت 50 تومنیشون)

بعد یه سوال دیگه اگه htc رو بدون گارانتی بگیرم مشکلی واسم پیش نمیاد؟ یعنی از نظر سخت افزاری و نرم افزاری فرقی با گارانتی اصلی نداره؟

ممنون زود راهنمایی کنید

hasanmotori
11-01-2010, 13:58
با این قیمت خب مشخصه که دایموند 2 بهتره ولی صبر کنی امنیا لایت خیلی سریع به قیمت جهانیش ینی 310 تومن میرسه اونوقت ارزش داره
اگه الان میخای بخری همین دایموند 2 رو بخر ولی اگه میتونی صبر کنی و میخای ارزونتر باشه امنیا لایت

Rmv3x
11-01-2010, 14:05
با این قیمت خب مشخصه که دایموند 2 بهتره ولی صبر کنی امنیا لایت خیلی سریع به قیمت جهانیش ینی 310 تومن میرسه اونوقت ارزش داره
اگه الان میخای بخری همین دایموند 2 رو بخر ولی اگه میتونی صبر کنی و میخای ارزونتر باشه امنیا لایت

از نظر امکاناتی چی؟
لایت که فقط یه دونه بود تو کل اون همه مغازه
بعد فکر نکنم زیاد بیاد پایین تو ایران چون سیستم عامل داره

راجع به گارانتی دار بودن یا نبودن گوشی های Htc میشه توضیح بدید

free_touch
11-01-2010, 14:08
تجربه نشون داده سامسونگ پاکت پی سی هاش جالب نیست. نمونش i900 .
تو اینترفیس که دیاموند 2 خیلی بهتره و امنیا اصلا در حدش نیست. تشخیص دست خط.
تو دوربین هم برتری با دیاموند 2 هستش.
صفحه بزرگتر (0.2 اینچ).
سخت افزاری هم دیاموند 2بهتره.
رام بهتر دیاموند 2.

امنیا : باتری بهتر + پلیر بهتر ( که البته مهم نیست چون نرم افزارشو میشه روی دیاموند2 نصب کرد).

امنیا الان اگه اومده باشه بصورت محدود اومده و قیمتش کاذبه. اگه قیمتش زیر 350 بیاد قابل قبوله اما الان با این قیمت نمیارزه و دیاموند 2 پیشنهاد میشه.

hasanmotori
11-01-2010, 14:29
تجربه نشون داده سامسونگ پاکت پی سی هاش جالب نیست. نمونش i900 .
تو اینترفیس که دیاموند 2 خیلی بهتره و امنیا اصلا در حدش نیست. تشخیص دست خط.
تو دوربین هم برتری با دیاموند 2 هستش.
صفحه بزرگتر (0.2 اینچ).
سخت افزاری هم دیاموند 2بهتره.
رام بهتر دیاموند 2.

امنیا : باتری بهتر + پلیر بهتر ( که البته مهم نیست چون نرم افزارشو میشه روی دیاموند2 نصب کرد).

امنیا الان اگه اومده باشه بصورت محدود اومده و قیمتش کاذبه. اگه قیمتش زیر 350 بیاد قابل قبوله اما الان با این قیمت نمیارزه و دیاموند 2 پیشنهاد میشه.

i900 مگه چشه ؟ یکی از کاملترین پاکت پی سی ها بود
اینترفیس امنیا لایت با i900 فرق میکنه و خیلی بهتر شده
سخت افزار که دیگه مشخصه امنیا لایت بهتره cpu 667 در برابر 528 ... رمشم که 256 و رامش 512 دیگه چیش بهتره ؟

Rmv3x
11-01-2010, 14:50
امنیا لایت یه بدی که به نظر من داره چون این گوشی رو از نزدیک دیدم این بود که عرض صفحه اش کمه و بیشتر درازه
از نظر ظاهرم همون طور که تو اکثر سایتا گفته شده خیلی معمولیه ولی تو بقیه موارد عالیه

htc هم که امتحانش و پس داده
ندیدم تاحالا کسی ازش ناراضی باشه

من الان گیره اصلی رو همینه:

اگه htc رو بدون گارانتی بگیرم مشکلی واسم پیش نمیاد؟ یعنی از نظر سخت افزاری و نرم افزاری فرقی با گارانتی اصلی نداره؟

free_touch
11-01-2010, 16:10
i900 مگه چشه ؟ یکی از کاملترین پاکت پی سی ها بود
اینترفیس امنیا لایت با i900 فرق میکنه و خیلی بهتر شده
سخت افزار که دیگه مشخصه امنیا لایت بهتره cpu 667 در برابر 528 ... رمشم که 256 و رامش 512 دیگه چیش بهتره ؟

کامل بود اما : صدای ضعیف + دوربین بی کیفیت + صفحه با کیفیت پایین(با اینکه 65 هزار هست مثل بقیه پاکت ها اما کیفیت صفحش خوب نیست )+ باتری نچندان خوب + اینترفیس نچندان جذاب +ساپورتش نسبت به اچ تی سی خیلی ضعیف تره + مشکل dead شدن.

در کل سامسونگ و ال جی پاکتاشون در حد اچ تی سی نیست.

free_touch
11-01-2010, 16:13
امنیا لایت یه بدی که به نظر من داره چون این گوشی رو از نزدیک دیدم این بود که عرض صفحه اش کمه و بیشتر درازه
از نظر ظاهرم همون طور که تو اکثر سایتا گفته شده خیلی معمولیه ولی تو بقیه موارد عالیه

htc هم که امتحانش و پس داده
ندیدم تاحالا کسی ازش ناراضی باشه

من الان گیره اصلی رو همینه:

اگه htc رو بدون گارانتی بگیرم مشکلی واسم پیش نمیاد؟ یعنی از نظر سخت افزاری و نرم افزاری فرقی با گارانتی اصلی نداره؟

هیچ مشکلی نیست.
تو ایران خرید پاکت پی سی با گارانتی به صرفه نیست. (اختلاف قیمت 100 تومن داره).
فقط ممکنه گارانتی داراش فارسی شده باشن و اینا نباشن که اونم میشه خودت فارسیش کنی.(بهتره بری کلوپ دیاموند و بپرسی بدون گارانتیاش فارسی شده هستن یا نه ).
تو سخت افزاری هم هیچ فرقی ندارن/

hasanmotori
11-01-2010, 16:31
کامل بود اما : صدای ضعیف + دوربین بی کیفیت + صفحه با کیفیت پایین(با اینکه 65 هزار هست مثل بقیه پاکت ها اما کیفیت صفحش خوب نیست )+ باتری نچندان خوب + اینترفیس نچندان جذاب +ساپورتش نسبت به اچ تی سی خیلی ضعیف تره + مشکل dead شدن.

اکثر پاکت پی سیا صداشون قوی نیست ... تازه i900 صداش از بقیه بهتر بود
خوبه دوربینش تو پاکت پیسیا بهترین بود ... توجه کن که i900 همزمان با دایموند 1 اومد ولی دوربینش در حد دایموند 2 هست حتا شاید بهتر ... تازه فلشم داره ... بعدشم تنظیمات دوربینشو نمیگی که اصلاً با هیچ کدوم از htc ها قابل مقایسه نیست ... اولین پاکت پی سی با دوربین 5 این بود
صفحه رو قبول دارم
باتریشم از دایموند 1 خیلی بهتر بود
اینترفیسشم قبول ...
ساپورتش منظورت چیه ؟ رام که کم نداشت ... نمیدونم چیشو ساپورت نکرد
مشکل dead شدن بیشتر حرف بود ... الان بعد از گزشت اینهمه ببین گوشی چند نفر dead شده

اینارو هم توجه کن i900 تو خیلی چیزا تو پاکت پیسیا اول بود
مثلاً دوربینش
داشتن خروجی tv
سی پی یوش از هم رده هاش قویتر بود
موس نوری داشت
مموری داخلی
پخش divx
و...
کلاً سامسونگ با i900 ویندوز موبایلو تبدیل به مولتی مدیا کرد

تازه قیمتشو با بقیه مقایسه کن

ولی در کل یه سری ایراد داشت که الان تو امنیا 2 و همین امنیا لایت برطرفشون کرده
مثلاً رم و رامش کم بود که تو امنیا 2 و لایت دو برابر شدن
حساسیت تاچش مناسب نبود که درست شده
اینترفیسش خیلی خوب شده
باتریاشون خیلی قویتر شده
هر دو اسپیکر جدا دارن و امنیا 2 جک 3.5 میلیمتری
و...

بعدشم چرا قیمت لایتو با دایموند 2 مقایسه میکنی ؟
باید با تاج2 مقایسه کنی تا ببینی ارزش داره
آخه دایموند 2 خیلی وقته تو بازاره و افت قیمتشو کرده ولی امنیا لایت تازه اومده و مطمعن باش خیلی سریع تا 300 تومنم میاد

یه چیز دیگه
الان برای امنیا 2 با اینکه خیلی وقت نیست که تو بازاره 11 تا فریمور اومده :18:
حالا یه گوشی بگو که تو این مدت فوقش 5 تا براش اومده باشه
در ضمن همشون از سری XX هستن و مربوط به یک زبان ... منظورم اینه که فک نکنید برای زبونای مختلف 11 تا داده

free_touch
11-01-2010, 16:48
اینایی که میگید درست.
اما i900 پاکت جالب در نیومد.
دوربینش 5 هست اما کیفیتش در حد همون 3.2 دیاموند 1 هستش. رفیق من داشت عکساشو می دیدی پر از نویز بود. و فلاشم فقط واسه از سر باز کردن بود و کارایی نداشت
اما اینو قبول دارم تنظیمات دوربین تو سامسونگ جزء بهتریناس.
پخش dvix رو جزء برتری نیارید . کور پلیر رو بریزید تو سایر پاکت ها اونا هم پخش می کنن.
صداشم نمی دونم از کجا می گید خوب بود ؟
باتریشم خوب نبود.( در حد دیاموند1 ).

منم گفتم اگه لایت قیمتش بیاد دوروبر 330 تومن خیلی خوبه.
قبول دارم لایت با قیمت مناسبش امکانات خوبی داره اما با قیمت 380 گفتم نمیارزه.

خوب 11 تا اومده حتما باگ زیاد داشته و سامسونگ مجبور بوده برای رفع نقایص بده بیرون.
امنیا 2 هم باید با hd 2 مقایسه کنیم تا ببینیم سامسونگ بهتره یا اچ تی سی .

Rmv3x
11-01-2010, 17:47
ماشالا بحث بالا گرفت
خدایی ادم حال میکنه که میبینه بچه ها انقدر اطلاعاتشون کامل هست و وقتی بعضی از این فروشنده های موبایل رو میبینه که فرق 6600 با گوشکوب رو تشخیص نمیدند تازه میفهمه بچه های اینجا چقدر حالیشونه
دم همتون گرم

من از یکی یه پولی میخوام گفته یکی دو روزه میده
اگه داد کث دیاموند 2 رو میگیرم این هفته
اگرم نداد که یه ماهی مجبورم صبر کنم
ولی احتمال زیاد دیاموند 2 رو میگیرم
دیگه خیالمم بابت گارانتی دار بودن و نبودنش هم راحت شد

joe_satriani
11-01-2010, 18:04
بابا HTC Diamond 2 رو بخر. از همه لحاظ خداييش بهتره!! من يكي از دوستام دياموند 2 داره ، چند وقت پيش خريده/ ازش راضيه راضي هست. مي ارزه.

golmohammadi
11-01-2010, 18:37
بحث چقدر کش داده شده
ای 900 دیگه بازار نیست و قدیمی شده
الان هم کم پیداست
بحث رد موردش هم فایده زیادی نداره
یکی از دوستان ایراداتشو گفت
یکی هم مزایاشو

واقعیت اینه
مزایای خوبی داشت
اما معایبی داشت که ادم زده میشد از گوشی ...
هیچ کس به اندازه من ای900 را موشکافی نکرده
نیازی نمیبینم بیشتر توضیح بدم
اما اگه خواستین میتونم بگم

اما در مورد هدف اصلی تاپیک
همه تائید کردند که دایموند 2 با صرفهتره
پس دیگه شکی برای انتخاب نموند ...

Ava UK
11-01-2010, 19:03
سلام به همه
من میخواستم امنیا لایت بگیرم که دیدم نیست فعلا تو ایران
رفتم تو نخ htc diamond 2
که امروز دیدم تو علاءالدین یه مغازه امنیا لایت رو داره و میگه 380 تومان با کارانتی اصلی(البته فک کنم گارانتی شو خالی بست چون روح مایکروتلی ها خبر نداره لایت تو ایران هست :31:)

خوب حالا موندم سر دوراهی
htc diamond 2 یا امنیا لایت؟

خدایی کدوم بهتره؟ از همه نظر (با توجه به اختلاف قیمت 50 تومنیشون)

بعد یه سوال دیگه اگه htc رو بدون گارانتی بگیرم مشکلی واسم پیش نمیاد؟ یعنی از نظر سخت افزاری و نرم افزاری فرقی با گارانتی اصلی نداره؟

ممنون زود راهنمایی کنید

Diamond2 از لحاظ یک پاکت پیسی گوشی بسیار خوبیه. امکانات خوبی داره.
تنها عیبی که داره اینه که باتریش تعریف خاصی نداره. با استفاده زیاد باید هر روز شارژ کنی.
با استفاده معمولی هم شاید به زور تا 2 روز برسه.

به نظر من هر پاکت پی سی میگیری به اینترفیس نرم افزاری که داره نگاه نکن. چون همه اینها رو میشه همون دقیقه اول عوض کرد. اما در عوض به این نکات توجه کن چون بعدا پشیمون میشی.

1. سعی کن تا جایی که ممکنه از باتری 1400 میلی آمپری به پایین نگیری. اگر 1500 باشه که چه بهتر.
2. اگر از برند HTC بگیری بخ اخطر ساپورت بیشتری که در کل اینترنت داره زودتر میتونی مشکلاتش رو حل کنی.
3. اگر من جای شما بودم با اینکه HTC برند خوبی است اما به گزینه های زیر هم فکر میکردم.

* Samsung I8000 Omnia II
HTC Touch Pro2
Samsung B7320 Omnia Pro

Rmv3x
11-01-2010, 21:56
Diamond2 از لحاظ یک پاکت پیسی گوشی بسیار خوبیه. امکانات خوبی داره.
تنها عیبی که داره اینه که باتریش تعریف خاصی نداره. با استفاده زیاد باید هر روز شارژ کنی.
با استفاده معمولی هم شاید به زور تا 2 روز برسه.

به نظر من هر پاکت پی سی میگیری به اینترفیس نرم افزاری که داره نگاه نکن. چون همه اینها رو میشه همون دقیقه اول عوض کرد. اما در عوض به این نکات توجه کن چون بعدا پشیمون میشی.

1. سعی کن تا جایی که ممکنه از باتری 1400 میلی آمپری به پایین نگیری. اگر 1500 باشه که چه بهتر.
2. اگر از برند HTC بگیری بخ اخطر ساپورت بیشتری که در کل اینترنت داره زودتر میتونی مشکلاتش رو حل کنی.
3. اگر من جای شما بودم با اینکه HTC برند خوبی است اما به گزینه های زیر هم فکر میکردم.

* Samsung I8000 Omnia II
HTC Touch Pro2
Samsung B7320 Omnia Pro

خوب مرسی از راهنماییت اما:
Omina 2 هنوز تو بازار نیست اگرم بیاد بالای 600 پولشه که من ندارم
تاچ پرو 2 هم همین طور پرسیدم گفتند 600 تازه چون کیبورد داره خیلی سنگینه که من دوست ندارم
omnia pro 2 هم حال نکردم باهاش در کل
دیگه نمیخوام از سامسونگ بگیرم فقط omnia lite چشم و گرفت که با راهنمایی دوستان به این نتیجه رسیدم که diamond 2 بهتره

AryanLand
12-01-2010, 00:05

سلام.

من کاری ندارم که چی بهتره اما آیا واقعا" امنیا رو از نزدیک دیدی؟
در مورد صدای ضعیفش شما با چی مقایسه کردی؟ دوربین بیکیفیتش رو میشه بگی چه جوری تست کردی و عکسهای گرفته شدش رو کجا دیدی؟(رو PC یا خودش؟) کیفیت تصویرش پایین بود ,این قبول اما احتمالا نمیدونید که این قضیه ربطی به ساپورت 65 هزارش نداره و مربوط میشه به رزولوشنش.باطریش هم آنچنان که شما میفرمایید ضعیف نبود البته خوب هم نبود.در مورد اینترفیسش که سلیقه ای هست .ساپورت چیش نسبت به HTC ضعیفتره؟ اینم لطف کنید بفرمایید تا هم برای من هم برای دوستان مشخص بشه.(کلی گویی نکنید چون شاید عده ای به اشتباه بیفتن).
اما در این مورد آخر هم اگر میشه لطف بفرمایید یک توضیح بدید که از چه لحاظ پاکت پی سی های سامسونگ و ال جی در حد اچ تی سی نیستن؟ در مورد Dead شدن هم الا ن که نگاه میکنیم میبینیم بیشتر یک جوک بود تا واقعیت.:11:

AryanLand
12-01-2010, 00:26
QUOTE]

اینایی که میگید درست.
اما i900 پاکت جالب در نیومد.
دوربینش 5 هست اما کیفیتش در حد همون 3.2 دیاموند 1 هستش. رفیق من داشت عکساشو می دیدی پر از نویز بود. و فلاشم فقط واسه از سر باز کردن بود و کارایی نداشت
اما اینو قبول دارم تنظیمات دوربین تو سامسونگ جزء بهتریناس.
پخش dvix رو جزء برتری نیارید . کور پلیر رو بریزید تو سایر پاکت ها اونا هم پخش می کنن.
صداشم نمی دونم از کجا می گید خوب بود ؟
باتریشم خوب نبود.( در حد دیاموند1 ).

منم گفتم اگه لایت قیمتش بیاد دوروبر 330 تومن خیلی خوبه.
قبول دارم لایت با قیمت مناسبش امکانات خوبی داره اما با قیمت 380 گفتم نمیارزه.

خوب 11 تا اومده حتما باگ زیاد داشته و سامسونگ مجبور بوده برای رفع نقایص بده بیرون.
امنیا 2 هم باید با hd 2 مقایسه کنیم تا ببینیم سامسونگ بهتره یا اچ تی سی .

در مورد دوستمون که تصمیم دارن Diamond 2 رو بگیرن که به نظر منم انتخاب درستیه.اما تو این پستتون هم یک چیز برام جالب بود و اونم اینکه حالا که 11 تا فریمور داده بیرون از باگهاش بوده و ضعف داشته اگه نداده بود هم لابد ضعف در ساپورتش بوده دیگه :46:
در کل خوب نیست با دادن اطلاعات نادرست دیگران رو به اشتباه بندازیم.و همینطور خوب نیست از روی تعصب بی دلیل چیزی رو بکوبیم و خراب کنیم.
لازم به ذکر که بنده خودم هر دو گوشی رو دارم (دوستان اطلاع دارن) و اگر اینجا اومدم اینجوری صحبت کردم دلیل بر این نیست که بخوام بگم چی بهتره فقط به این علت بود که بگم امنیا ضعف داشت اما ضعفاش اینایی نبود که شما فرمودید.:46::11:

golmohammadi
12-01-2010, 00:31
سلام.

من کاری ندارم که چی بهتره اما آیا واقعا" امنیا رو از نزدیک دیدی؟
در مورد صدای ضعیفش شما با چی مقایسه کردی؟ دوربین بیکیفیتش رو میشه بگی چه جوری تست کردی و عکسهای گرفته شدش رو کجا دیدی؟(رو PC یا خودش؟) کیفیت تصویرش پایین بود ,این قبول اما احتمالا نمیدونید که این قضیه ربطی به ساپورت 65 هزارش نداره و مربوط میشه به رزولوشنش.باطریش هم آنچنان که شما میفرمایید ضعیف نبود البته خوب هم نبود.در مورد اینترفیسش که سلیقه ای هست .ساپورت چیش نسبت به HTC ضعیفتره؟ اینم لطف کنید بفرمایید تا هم برای من هم برای دوستان مشخص بشه.(کلی گویی نکنید چون شاید عده ای به اشتباه بیفتن).
اما در این مورد آخر هم اگر میشه لطف بفرمایید یک توضیح بدید که از چه لحاظ پاکت پی سی های سامسونگ و ال جی در حد اچ تی سی نیستن؟:11:

صداش ضعیف نیست رد میکنم
قوی هم نباشه ضعیف نیست

دوربینش بیکفیت نیست قبول ندارم
البته نمیتونه به 5 مگا پیکسلیهای قوی برسه
ولی ضعیف هم نیست ...

کیفیت صفحه اش پائین نبود
بلکه نسبت به همترازهای خود پائین بود
فقط تاچش ایراد داشت و مال خیلیها هم خراب میشد

باطریش هم زیاد ضعیف نبود

اینترفیس هم که تاچ ویز بود
کمی گنگ بود ولی در پاکت پی سی زیاد مهم نیست
چون با برنامه هایی میشه عوض کرد

اما ساپورت
این مهمه
گوشیهایی را که XDA ساپورت میکنه خیلی مهمه
xda امنیا را ساپورت نمیکرد
در xda هر چی بخواهی برای گوشی پیدا میشه
انواع رامها-فیکسها-برنامه های کاربردی و ....

مورد آخر :
درسته که htc کارش ساختن ویندوز موبایل هست
اما ممکنه ال جی و سامسونگ پاکتهای خوبی بسازند
شاید این شرکتها در پکتهای گذشته ایراداتی داشته باشند
اما این دلیل نمیشه که تا ابد اینطوری بمونه
پس باید منتظر موند تا پاکتهای جدید بیان بعد نظر داد ....

free_touch
12-01-2010, 01:06
QUOTE]

در مورد دوستمون که تصمیم دارن Diamond 2 رو بگیرن که به نظر منم انتخاب درستیه.اما تو این پستتون هم یک چیز برام جالب بود و اونم اینکه حالا که 11 تا فریمور داده بیرون از باگهاش بوده و ضعف داشته اگه نداده بود هم لابد ضعف در ساپورتش بوده دیگه :46:
در کل خوب نیست با دادن اطلاعات نادرست دیگران رو به اشتباه بندازیم.و همینطور خوب نیست از روی تعصب بی دلیل چیزی رو بکوبیم و خراب کنیم.
لازم به ذکر که بنده خودم هر دو گوشی رو دارم (دوستان اطلاع دارن) و اگر اینجا اومدم اینجوری صحبت کردم دلیل بر این نیست که بخوام بگم چی بهتره فقط به این علت بود که بگم امنیا ضعف داشت اما ضعفاش اینایی نبود که شما فرمودید.:46::11:

اتفاقا گویا شما تعصب داری روی برند.
جوری ناراحت شدی و هیجان زده شدی که نشون میده خیلی تعصب داری.
در ضمن دیاموند 2 رو برادر من داره ونیازی نیست تا کسی بگه چیش خوبه چیش بده .
در مورد امنیا هم : 1- گفتم عکساشو تو گوشی رفیقم دیدم و کیفیتش اصلا در حد 5 نبود (گوشی خودم ان 95 هست)
2- صداشم در برابر گوشی خودم هیچ بود .تو اتوبوس که زنگ می خورد صداش رو نمی فهمید و از روی ویبره متوجه میشد.
3- بنده نگفتم که چون 65 هزار رنگه کیفیتش پایینه بنده گفتم با اینکه مثل بقیه پاکت ها 65 هزار رنگه اما کیفیتش پایین تره و تاچشم ضعیف تره.
4- ساپورت رام واسه امنیا بیشتره یا دیاموند ؟
5- dead شدنشم شما نباید بگی .کسی باید بگه که تو کار تعمیر موبایله.اون زمان که می خواستم بگیرم چندتا از تعمیرکار ها(که یکیشون دوست صمیمی من هست) گفتن این مشکلو داره.

در ضمن اینی که شما یه گوشی داشتی دلیلی نمی تونه باشه که مزایا و معایبشو بدونید و بگید من فلان گوشی رو داشتم و مشکل صدا نداره.اینا چیزای نسبی هستش و اصلا دقیق نیستش.

اینم فکر نکن چون کاربر فعال پاکت شدی می تونی این جوری صحبت کنی .این جور فروم ها 90 درصد اسپم و چیزای بی خودیه و معیاری برای اگاهی طرف از اون موضوع نیستش.

hasanmotori
12-01-2010, 01:22
اتفاقا گویا شما تعصب داری روی برند.
جوری ناراحت شدی و هیجان زده شدی که نشون میده خیلی تعصب داری.
در ضمن دیاموند 2 رو برادر من داره ونیازی نیست تا کسی بگه چیش خوبه چیش بده .
در مورد امنیا هم : 1- گفتم عکساشو تو گوشی رفیقم دیدم و کیفیتش اصلا در حد 5 نبود (گوشی خودم ان 95 هست)
2- صداشم در برابر گوشی خودم هیچ بود .تو اتوبوس که زنگ می خورد صداش رو نمی فهمید و از روی ویبره متوجه میشد.
3- بنده نگفتم که چون 65 هزار رنگه کیفیتش پایینه بنده گفتم با اینکه مثل بقیه پاکت ها 65 هزار رنگه اما کیفیتش پایین تره و تاچشم ضعیف تره.
4- ساپورت رام واسه امنیا بیشتره یا دیاموند ؟
5- dead شدنشم شما نباید بگی .کسی باید بگه که تو کار تعمیر موبایله.اون زمان که می خواستم بگیرم چندتا از تعمیرکار ها(که یکیشون دوست صمیمی من هست) گفتن این مشکلو داره.

در ضمن اینی که شما یه گوشی داشتی دلیلی نمی تونه باشه که مزایا و معایبشو بدونید و بگید من فلان گوشی رو داشتم و مشکل صدا نداره.اینا چیزای نسبی هستش و اصلا دقیق نیستش.

اینم فکر نکن چون کاربر فعال پاکت شدی می تونی این جوری صحبت کنی .این جور فروم ها 90 درصد اسپم و چیزای بی خودیه و معیاری برای اگاهی طرف از اون موضوع نیستش.

ایشون بیشتر به این خاطر ناراحت شدن که شما اطلاعات اشتباه میدین
1- گوشیهای سیمبین مولتی مدیای قویتری دارن نسبت به پاکت پی سی ... حالا سیمبین 12 اومده ولی هنوز ویندوز موبایله 8 وارد بازار نشده ... پس بهتره دوربین امنیا رو با هم کلاسای خودش مقایسه کنید
حتا اینجوریم که شما میگی نیست ... دوربینش اتفاقاً خیلیم خوبه
2- بازم صداشو با ان95 نباید مقایسه کنی ... هر چند صداشم نسبت به بقیه پاکت پی سیا راضی کننده بود
4- همین الان داری میگی ساپورت رام واسه دایموند 2 بیشتره پس طبق نظر خودت دایموند خیلی ایراد داره که انقدر براش رام میزنه :27:
5- dead شدنم که گفتم بیشتر حرفه ... الان بعد از اینکه اینهمه امنیا خریدن برو ببین چندتاشون گوشیشون dead شده

ایشون تقریباً همه پاکت پی سیا رو داشتن و اطلاعاتشون تو این زمینه کامله شما حتا یه دونه هم نداشتی
بعدشم اگه پستاشونو بخونید همشون مفید هستن

Rmv3x
12-01-2010, 15:20
بچه ها تورو خدا بیخیال من که اصلا نمیخوام امنیا بگیرم
موردم امنیا لایت بود و دیاموند 2 که به این نتیجه رسیدیم که در حال حاظر دیاموند 2 بهتره از اون یکی
مرسی از همه اینجا واسه کمک و مشاوره است و جای کل کل نیست که معلوم بشه کی بیشتر بلده از اون یکی
کاملا معلومه که همه بچه ها کلی واردند

امنیا اولین گوشی از رده امنیا بود و قاعدتا کمبودهایی داشته و داره
امکان نداره که تولید کننده های گوشی حالا از هر برندی گوشیی بسازنند که همه چیش کامل باشه چون ور شکست میشند و بقیه مدلاشون و کسی نمیخره

این حرفم قبول ندارم چون کسی پاکت پی سی نداشته از کسی که داشته کمتر بلده
مثالشم همون عکس با شورت ورزشی معروف فوتبال هست که همتون میدونید

هرکی از دید خودش میگه چی خوب هست و چی بد پس باید به نظرات هم احترام بزاریم
مثلا من اصلا 2زار گوشی های نوکیا رو قبول ندارم و خوشم نمیاد ازشون ولی مطمئن هستم گوشی های خوبیند

من الان سامسونگ دارم f480 گوشی خوبیه از همه نظر که همتون میدونید ولی گوشیی هست که درجا میزنه و پیشرفتی نداره
این همه فریمور واسش اومده ولی چیزه زیادی توش تغییر نکرده و یه اموزشی هکی چیزی واسش نیست این ایراد اصلی گوشی های سامسونگه به عقیده من
اینجا جاش نیست ولی میگم گوشی های موتورولا این قابلیت رو دارند که هروز کلی تغییر کنند v3x یکی از کاملترین گوشی هاست با این که جاواست کافیه تو فروم های خارجی و ایرانی یه نگاهی بندازید من این گوشی رو هنوز دارم و لذت میبرم از کاراییش

اینارو گفتم تا بگم هرکی نظری داره و باید بهش احترام گذاشت
نظر منم اینه که گوشی اولین خاصیتش باید این باشه که جا واسه تغییر زیاد داشته باشه والا همه گوشیا دوربین دارند موزیک و ویدئو پخش میکنند و کارای دیگه حالا یکی بهتر یکی بدتر
من واسه همین هم هست میخوام پاکت پی سی بگیرم

شرمنده که طولانی شد
:11:

amin n & i series
12-01-2010, 17:42
به خدا راست میگی
با اینکه حرف همشون تقريبا یکیه باز ميان با هم کل کل ميکنن:31: :10:

free_touch
12-01-2010, 21:44
ایشون بیشتر به این خاطر ناراحت شدن که شما اطلاعات اشتباه میدین
1- گوشیهای سیمبین مولتی مدیای قویتری دارن نسبت به پاکت پی سی ... حالا سیمبین 12 اومده ولی هنوز ویندوز موبایله 8 وارد بازار نشده ... پس بهتره دوربین امنیا رو با هم کلاسای خودش مقایسه کنید
حتا اینجوریم که شما میگی نیست ... دوربینش اتفاقاً خیلیم خوبه
2- بازم صداشو با ان95 نباید مقایسه کنی ... هر چند صداشم نسبت به بقیه پاکت پی سیا راضی کننده بود
4- همین الان داری میگی ساپورت رام واسه دایموند 2 بیشتره پس طبق نظر خودت دایموند خیلی ایراد داره که انقدر براش رام میزنه :27:
5- dead شدنم که گفتم بیشتر حرفه ... الان بعد از اینکه اینهمه امنیا خریدن برو ببین چندتاشون گوشیشون dead شده

ایشون تقریباً همه پاکت پی سیا رو داشتن و اطلاعاتشون تو این زمینه کامله شما حتا یه دونه هم نداشتی
بعدشم اگه پستاشونو بخونید همشون مفید هستن

اطلاعات اشتباه :31: کی به کی داره میگه. :27:
خود شما با تعصب علکیت روی سامسونگ خیلی وقتا فروم رو به چالش کشیدی.
پس حرف اطلاعات اشتباه نزن. که خودتون با تعصب علکی روی سامسونگ خیلیا رو گمراه کردی.
ایشونم خودش زبون داره احتیاجی به وکیل نداره.
در ضمن من مقایسه ان 95 با پاکت نکردم.
گفتم دروبین امنیا 5 ه نوکیا هم 5 ه اما می بینیم که خیلی ضعیفه و در حد دیاموند 1 هست.
داداش بنده دیاموند 2 داره و 24 ساعت دست من و نیازی نیست کس دیگه ای بیاد و بگه فلان مزایا یا معایبو داره.
در ضمن گفتم = کاربر فعال بودن بدان معنی نیست که طرف تو اون زمینه چیزی هستش.
در هر حال بحث تمام.

hasanmotori
12-01-2010, 22:09
اطلاعات اشتباه :31: کی به کی داره میگه. :27:
خود شما با تعصب علکیت روی سامسونگ خیلی وقتا فروم رو به چالش کشیدی.
پس حرف اطلاعات اشتباه نزن. که خودتون با تعصب علکی روی سامسونگ خیلیا رو گمراه کردی.
ایشونم خودش زبون داره احتیاجی به وکیل نداره.
در ضمن من مقایسه ان 95 با پاکت نکردم.
گفتم دروبین امنیا 5 ه نوکیا هم 5 ه اما می بینیم که خیلی ضعیفه و در حد دیاموند 1 هست.
داداش بنده دیاموند 2 داره و 24 ساعت دست من و نیازی نیست کس دیگه ای بیاد و بگه فلان مزایا یا معایبو داره.
در ضمن گفتم = کاربر فعال بودن بدان معنی نیست که طرف تو اون زمینه چیزی هستش.
در هر حال بحث تمام.

آخرش معلوم نشد ویندوز موبایلای سامسونگ چرا خوب نیستن
شما میگی چون دوربین امنیا ضعیفتره یا صداش ضعیفتره یا کیفیت صفحش پایینتره پس سامسونگ پاکت پی سیاش بدرد نمیخورن :27:
تحلیل جالبی بود
موفق باشی

Rmv3x
14-01-2010, 17:21
سلام من بالاخره امروز دیاموند 2 رو خریدم
450 تومان با گارانتی البته گارانتی یاس نیست کامتل هست
از راهنمایی همتون ممنون

mehryar1973
01-03-2010, 11:45
سلام من بالاخره امروز دیاموند 2 رو خریدم
450 تومان با گارانتی البته گارانتی یاس نیست کامتل هست
از راهنمایی همتون ممنون

خيلي خوب خريدي مياركت باشه:20:
من تابستون بدون گارانتي گرفتم 480
گوشي خوبيه پشيمون نميشي

mehran2190
01-03-2010, 13:45
با اجازه از همه چند نکته درباره خرید گوشی بگم که به نظرم تو اکثر تاپیک ها بهش دقت نمیشه.
1- خواهشا ویندوز موبایلو با سیمبین یا با java یا mac مقایسه نکنید هر کدومش داستان جداگانه ایست.خیلی از افراد دنبال نرم افزار نصب کردن نیستن بنابر این فرقی نمیکنه چی بخرن در ضمن با خریدن پاکت دردسرشون بیشترم میشه.تنظیماتش خیلی پیشرفتست.
و بدون داشتن adsl یا اینترنت wireless فرق چندانی با گوشی های تاچ دیگه نداره.مهمترین چیز در گوشی هایی مانند htc یا iphone داشتن اینترنت هست.
2- به تاریخ تولید گوشی اصلا توجه نمیشه مثلا یه گوشی june 2008 با گوشی تولیدی june 2009 مقایسه می کنند به صرف اینکه هردوتا ویندوز داره یا دوربینش یکیه و... امروز با پیشرفت سریع تکنولوژی یک روزم یکروز چه برسه به یک سال.
3- اگه قرار بود یک برند با برندهای دیگه تفاوت عمده داشته باشه باید کل کمپانی های دنیا رو تعطیل می کردن.
4- هنوز خیلی از افراد فکر میکنن 1100 نوکیا باتریش از همه بهتره چون دیرتر شارژش تموم میشه.رزولوشن دیاموند 2 800 در 480 هستش در حالیکه امنیا لایت 400 در 240 حالا چجوری انتظار دارین مصرف باتریش یکی باشه.
5- اصلا به خوشدست بودن گوشی اشاره نمیشه.تا گوشیرو دستتون نگرفتین نخرین.
6- اول تکلیفتونو با گوشی که می خواین بخرین روشن کنین که چه چیزیش واستون مهمتره وگرنه اینقدر گیج میشین که نمیتونین تصمیم بگیرین.مثلا اگه دنبال دوربین خوب هستین اصلا سراغ پاکت نرین چون دوربینش معمولیه.کسی که پاکتو ساخته میدونسته که اوناییکه پاکت میخرن دنبال اینترنت و نصب نرم افزار هستن تا دوربین.
7- پیکسل دوربین هیچ ربطی به کیفیت عکس نداره.پیکسل فقط اندازه عکسو بزرگ میکنه.مخصوصا در دوربین های دیجیتال عکاسی کاملا مشهوده که توضیحش از حوصله این بحث خارجه.