PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی ‏ DefenseWall

helplab
11-01-2010, 00:03
در جدیدترین آزمایشهای صورت گرفته توسط ‏Anti-Malware.ru‏ ، نرم افزار DefenseWalبه ‏تنهای توانسته مقام اول را کسب کند.این آزمایش در مورد خطرات کشف نشده تا کنون می ‏باشد (Zero-day)که نرم افزارهای امنیتی باید با استفاده از تکنولوژی های خودشون و بدون استفاده از ‏دیتابیس های مربوطه ، آنها را کشف کنند.‏

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این برنامه نیازی به روزرسانی ندارد. و گویا از تکنولوژی های
sandboxing‎‏ ،‏virtualization ‎‏ ، (‏Host Intrusion Prevention System‏)‏
‏‏HIPS ‎‏ استفاده می کند.‏
این برنامه ، برنامه های را که درسیستم هستند را به دو دسته '‏Trusted' and ‎‎'Untrusted‏ تقسیم بندی می کند. و با توجه به هردسته سطح دسترسی می دهد.‏
به طور پیش فرض مرورگرها و مسنجرها داخل بخش غیر مطمئن ها قرار می گیرد.‏
دارای ضریب خطای ‏false positives‏ بسیار کمی می باشد.‏

---

نکات در هنگام استفاده از این نرم افزار: ‏
‏1. در برنامه های ‏P‏2‏P‏ بهتر است فولدر برنامه های که دارید دانلود می کنید به لیست ‏برنامه های مستثني‌ "‏Defense Excludes‏" اضافه کنید.‏
‏2. برنامه های که می خواهید آپدیت کنید باید به لیست برنامه های مطمئن ‏trusted‏ ‏اضافه کنید.‏

---

‏(البته تا اونجای که من متوجه شدم این آزمایشها با استفاده از مرورگرها انجام شده و به ‏طور پیشفرض موقع نصب نرم افزار ‏DefenseWall‏ ، مرورگرها در قسمت نا مطمئن ‏قرار می گیرند و تا حدودی از دسترسی به مکانهای حیاتی سیستم محروم می شوند.!!!!)‏

از عزیزان در خواست دارم این نرم افزار را با انواع آنتی ویروسها و فایروالها تست کنند ‏و نتایج به دست آمده را همین جا بیان کنند.‏
در ضمن اگر کسی لینک کرک این نرم افزار را دارد اون را در همین قسمت قرار دهد.‏

---

DefenseWall_HIPS_2.56_including_patch

Virustotal-Box_DwTR_v2.0NE