مشاهده نسخه کامل
: آزرا فول20تومان،كمري فول 28تومان ...
selejwest
10-01-2010, 16:19
درشهرهاي آبادان وخرمشهر ورود خودروهاي خارجي با 20درصد عوارض گمركي آزاد شد،اين مزيت بواسطه وجود منطقه آزاد اروند ميباشد.تردد تا فاصله 45كيلومتري اين شهرها بوده!وساليانه 45روز مرخصي استفاده در خارج از محدوده ودرسرتاسر ايران داده ميشود.اين خودروها با پلاك منطقه آزاد وارد شدند:5:
merikh_merikh
10-01-2010, 16:37
یعنی الان این ماشین ها با این قیمت قابل خریداری برای عموم میباشد؟
AmiRreZA_RAcEr
10-01-2010, 16:40
فکر نکنم توی آبادان و خرمشهر هم آزاد بکنن هرچند این منطقه چسبیده به آبادان و خرمشهر و عملا باید آزاد بشه !
selejwest
10-01-2010, 17:01
اين ماشينها براي عموم آزاده ومن تو بنگاه قيمت كردم.وكل آبادان وخرمشهر به اضافه 45 كيلومتر رو شامل ميشه.
تازه اين خودروها با اين شرط كه نمايندگيشون فعال باشه و توانايي دادن خدمات داشته باشن وارد شدن.
من خودم ظهر يه نيسان tida ديدم
siavash78_HU
11-01-2010, 01:33
عزیزان آزاده واسه عموم خیالتون راحت. فقط این مرخصی ( من 30 روز رو خبر دارم) باید یک دفعه گرفته بشه (واسه دور شدن بیش از 45 کیلومتر از شهر) یعنی نمیشه مثلا الان یک هفته بگیرین و ماه بعد سه روز و ...
AmiRreZA_RAcEr
11-01-2010, 21:25
پس آبادان و خرمشهر هم یه صفایی پیدا کردن !!! کی بشه کل ایران منطقه آزاد بشه :31:
چه عالی، امیدوارم تهرانم آزاد بشه به زودی (البته مثل جوک میمونه خودم میدونم).
tonio_m2000
19-01-2010, 08:48
من موندم اين آزاد شدن واردات خودرو به اونجا رو چطور مي خوان كنترل كنن؟ حالا كيش جزيره است ورود خروجش محدوده، آبادان خرمشهر كه هزار راه در رو داره، مطمئنا بعد از يك مدتي سيل ماشينهاي خارجي و لوازم يدكي اونا مناطق اطراف رو پر مي كنه، مگر اينكه بتونن اون همه زمين اطراف آبادان و خرمشهر رو حصار بكشن! كه با توجه به وسعتش غير ممكنه! و با توجه به حس ايراني احتمال مي دم به اين راحتيها هم نباشه و يه شرايط سفت و سختي براش درست مي كنن.
kiakianokia
18-03-2010, 15:40
بله ما بايد اين عتيقه هاي داخلي رو بخريم و تعرفه 100 % بديم!!!!!
تازه وقتي هم مي خوان تعرفه رو كم كنن رئيس جمهور مخالفت ميكنه...:18:
GAME-GTR
19-03-2010, 02:27
وارد کردن هر مدل ماشین خارجی الان آزاد شده.
الان یه Camaro cancept و یه ford crown اومده پلاک اروند.
راه در رو اطراف آبادان زیاده ولی خارج از محدوده 45 کیلومتری بدون مجوز باشی ماشین میخوابه.
armin_software
27-03-2010, 22:46
سلام
ظاهرا تا 120 کیلومتر ارتقا داده شده!
این رو فقط از یک نفر شنیدم ومن تایید نمی کنم!
حالا خودم بیشتر پرس و جو می کنم!
یک سایت می خوام که قیمت کارخونه ای خودرو ها رو بزنه!
ghahremanimehdi
27-03-2010, 23:03
چه عالی، امیدوارم تهرانم آزاد بشه به زودی (البته مثل جوک میمونه خودم میدونم).
اگر آزاد بشه پس خودروسازیهای درپیت ایرانی میخوان چکار کنند ؟:5:
armin_software
28-03-2010, 15:38
دوستان ارزش خرید داره؟!
چه مشکلاتی می تونه پیش بیاره؟
armin_software
31-03-2010, 20:10
دوستان ارزش خرید داره؟!
کسی نیست جواب بده؟
من موندم اين آزاد شدن واردات خودرو به اونجا رو چطور مي خوان كنترل كنن؟ حالا كيش جزيره است ورود خروجش محدوده، آبادان خرمشهر كه هزار راه در رو داره، مطمئنا بعد از يك مدتي سيل ماشينهاي خارجي و لوازم يدكي اونا مناطق اطراف رو پر مي كنه، مگر اينكه بتونن اون همه زمين اطراف آبادان و خرمشهر رو حصار بكشن! كه با توجه به وسعتش غير ممكنه! و با توجه به حس ايراني احتمال مي دم به اين راحتيها هم نباشه و يه شرايط سفت و سختي براش درست مي كنن.
چابهار که نه جزیره هست نه حصارکشی داره!!! پلاکشون مشخص میکنه
D r i v e r
01-04-2010, 16:01
دوستان ارزش خرید داره؟!
کسی نیست جواب بده؟
بله اگه بخواین توی اون شهر ازش استفاده کنین ارزش خریدن داره
مشکلات هم اگه از محدوده خارج بشین در اولین ایست و بازرسی جلوتون رو میگیرن و یا ماشین رو میخوابونن یا یه جریمه درست و حسابی براتون مینویسن
---------------------------------
خوب بچه ها حالا من یه سوال دارم
هر خوردویی رو میشه آورد تا خرمشهر یا فقط خودرو های صفر کیلومتر و به روز رو میشه وارد کرد؟:11:
خوب بچه ها حالا من یه سوال دارم
هر خوردویی رو میشه آورد تا خرمشهر یا فقط خودرو های صفر کیلومتر و به روز رو میشه وارد کرد؟:11:
بله شما هر خودروی رو میتونید بیارد چه نو و چه دسته دو
ولی هرچه خودرو به روزتر باشه گمرکی کمتری میگیرند و خودروهای دسته دو فکرکنم گمرکیشون 2براره.
و شما با این ماشینها فقط میتونید در مناطق آزاد مثل قشم و کیش و چابهار تردد کنید
البته یه محدودیتهای برای بردنش توی ایران هست که اونم در سال فقط 45 روز میتونید خارج مناطق بت گشت و گذار بپردازید
armin_software
01-04-2010, 23:11
این محدودش آخر چه قدره؟
SAEED_BARCELONA
02-04-2010, 00:20
هر خوردویی رو میشه آورد تا خرمشهر یا فقط خودرو های صفر کیلومتر و به روز رو میشه وارد کرد؟
تا 3 مدل پائین تر میشه وارد کرد. ماشین صفر 20%. یه مدل پائین تر 23%. یه مدل پائین تر 26%. یه مدل پائین تر:دی 29%
همه نوع ماشینی میشه وارد کرد. الان کامارو ماستانگ هامر و ... وارد شده. یه بنز C280 BRABUS صفرش 52میلیونه. سراتو 2010 قیمتش 19.500 شده. 2درش که فکر کنم اسمش فورت کوپ باشه قیمتش 15.700ـه.
دوستان ارزش خرید داره؟!
هیچ مشکلی نداره. محدودش 45کیلومتره. داشت میشد 120 کیلومتر که متاسفانه ایرانخودرو بی همه چیز شکایت کرد و... و انجام نشد!
----------------------------
حالا که بحث داغ شده. ماشین ترو تمیز که صفرش حداکثر 25000دلار باشه چی سراغ دارین؟ آخه بابام گیر داده میگه سوناتا 2011 بگیریم. دیوانم کرده:دی
armin_software
02-04-2010, 13:55
هیچ مشکلی نداره. محدودش 45کیلومتره. داشت میشد 120 کیلومتر که متاسفانه ایرانخودرو بی همه چیز شکایت کرد و... و انجام نشد!
واسه چی؟!
آخه اگر اعتراض نمی کرد کی می رفت پرشیا بخره می رفت آزرا می خرید :دی
اگر 120 کیلومتر می کردن اهواز رو هم پوشش می داد!
45 کیلومتر از کجا محاسبه میشه؟
SAEED_BARCELONA
02-04-2010, 19:12
آره 120کیلومتر میشد آبادان خرمشهر ماهشهر اهواز. اینظوری اونا هم میخریدن خیلی ضایع میشد دیگه:دی
armin_software
02-04-2010, 21:24
پلاک ها روش نوشته اروند ولی آبادان جزو منطقه آزاده!
چرا؟
D r i v e r
02-04-2010, 21:42
بله شما هر خودروی رو میتونید بیارد چه نو و چه دسته دو
ولی هرچه خودرو به روزتر باشه گمرکی کمتری میگیرند و خودروهای دسته دو فکرکنم گمرکیشون 2براره.
و شما با این ماشینها فقط میتونید در مناطق آزاد مثل قشم و کیش و چابهار تردد کنید
البته یه محدودیتهای برای بردنش توی ایران هست که اونم در سال فقط 45 روز میتونید خارج مناطق بت گشت و گذار بپردازید
از اینی که میگین مطمئن هستین؟
چون این کار میتونه مشکل خیلی از تیونر ها رو حل کنه که البته من تا الن چیزی در این مورد نشنیدم
و یه سوال دیگه
آیا ماشینی که وارد میشه بعد ها سراغشو نمیگیرن؟
منظورم این هست مثلا اگه ماشین رو اوراق کرد کسی بعد ها سراغشو نمیگیره؟
armin_software
03-04-2010, 19:15
میگین GPS دارن!
وصله به ماشین
D r i v e r
03-04-2010, 21:31
میگین GPS دارن!
وصله به ماشین
حالا GPS هم داشته باشن اگه منظورتون جواب دادن سوال منه
فقط یه سری قطعه از روش باز میشه :46:
SAEED_BARCELONA
03-04-2010, 23:15
پلاک ها روش نوشته اروند ولی آبادان جزو منطقه آزاده!
چرا؟
کمظورشون منطقه آزاد ارونده که میشه آبادان و خرمشهر
چون این کار میتونه مشکل خیلی از تیونر ها رو حل کنه که البته من تا الن چیزی در این مورد نشنیدم
و یه سوال دیگه
تا حالا کسی این کارو نکرده که ببینیم کسی کاریش داره یا نه. دقیق در این مورد اطلاع ندارم شرمنده!!
و یه سوال دیگه
آره 100 در 100 مطمئنم:10:
البته بصورت غیر قانونی زیاد از اینجا خارج میشه که بعدش میرن پلاک رو به اسم یه ماشین جدیدتر میزنند و یچیزی تو جیب مامور میریزند:31:
من هودم مدتی تو یکی از شرکتها واردات کار می کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.