ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : usb to hdmi

biglord
10-01-2010, 12:55
سلام
بچه ها تلويزيون من hdmi داره مي خواستم بدونم ميشه يه مبدل پيدا كرد كه بشه usb وصل كرد بهش اگه هست قيمتش چقدي هست؟

pmax
10-01-2010, 13:30
سلام
بچه ها تلويزيون من hdmi داره مي خواستم بدونم ميشه يه مبدل پيدا كرد كه بشه usb وصل كرد بهش اگه هست قيمتش چقدي هست؟

usb برای انتقال دیتا ؟! فکر نکنم بشه
مگر اینکه مثلا دوربین شما جوری باشه که عکس و فیلم رو از طریق خروجی شبیه usb بتونه انتقال بده ( مثل دوربین من sd980 )

biglord
10-01-2010, 13:40
ميخواستم flash memory رو اينجوري به hdmi تي وي بزنم تو اينترنت گشتم يه آداپتورايي هست ولي دقيقاً نميدونم عملي هست يا نه؟

hummer_1990
11-01-2010, 00:50
اتفاقا من تو فکر یه همچین چیزی بودم ولی فکر نکنم امکان داشته باشه. چون فرمت های صدا و تصویر مثل DAT و JPG و MP3 اول باید توسط یک وسیله دیگه مثل DVD player یا پورت USB خود تلوزیون خونده و به صدا و تصویر تبدیل بشن بعد از طریق HDMI به تلوزیون انتقال داده بشن. به احتمال خیلی زیاد خود پورت HDMI نمیتونه فرمتهایی مثل DAT . AVI . MPG . JPG یا MP3 رو بخونه و تبدیل کنه به حالتی که برای پنل قابل نشون دادن و پخش باشه.

biglord
11-01-2010, 10:59
پس با اين حساب اين كار عملي نيست ، بازم ممنونم

hummer_1990
11-01-2010, 17:12
اتفاقا من تو فکر یه همچین چیزی بودم ولی فکر نکنم امکان داشته باشه. چون فرمت های صدا و تصویر مثل DAT و JPG و MP3 اول باید توسط یک وسیله دیگه مثل DVD player یا پورت USB خود تلوزیون خونده و به صدا و تصویر تبدیل بشن بعد از طریق HDMI به تلوزیون انتقال داده بشن. به احتمال خیلی زیاد خود پورت HDMI نمیتونه فرمتهایی مثل DAT . AVI . MPG . JPG یا MP3 رو بخونه و تبدیل کنه به حالتی که برای پنل قابل نشون دادن و پخش باشه.

مگه اینکه USB ریدری(احتمالا همون آداپتوری که شما گفتی) وجود داشته باشه که بتونه همه جور فرمتی رو بخونه و فرمت های تصویری رو به رزولیشن HD تبدیل کنه و خروجی HDMI هم داشته باشه من که تا به حال همچین دستگاهی ندیدم(البته در بطن DVD پلیرها هست ولی من جداگانه و مستقلش رو ندیدم) اگرم وجود داشته باشه احتمالا قیمت خیلی زیادی داره.(ابته یه دستگاهی هست به اسم وسترن مدیا پلیر یه کم دربارش جست وجو کن شاید به دردت بخوره)

pmax
11-01-2010, 18:39
این دو تا چی کار می کنن یعنی ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hummer_1990
12-01-2010, 21:53
این دو تا چی کار می کنن یعنی ؟

این 2 تا وسیله که شما میگی احتمال زیاد میشه گفت شبه کارت گرافیک هستن که پورت USB رو به DVI HDMI تبدیل میکنه برای اتصال یک مانیتور یا TV اضافی به کامپیوتر.
و مطمئنا اون چیزی نیست که دوستمون در نظر داشت.(آداپتوری که میگفت)چون این 2 تا وسیله اصلا یه کار دیگه انجام میدن.