ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرسنجی در مورد مادربوردهای ازراک

mmasoudd
10-01-2010, 09:24
سلام به همه دوستان
یه سئوالی ذهن من رو مشغول کرده که ممکنه سئوال خیلی از دوستان دیگه هم باشه!

می خواستم نظر دوستان رو در مورد مین بوردهای ازراک بدونم.
با توجه به اینکه مین بوردهای ازراک مشخصات خوبی دارن و قیمتهاشون هم انصافاً خیلی خوبه، آدم وسوسه می شه که بره سراغ ازراک. ولی تو همین فروم و فرومهای مشابه دیگه اختلاف نظر در مورد این مین ها خیلی زیاده!!!

حالا سئوال اینجاست که آیا واقعاً این مین بوردها خوب هستن یا نه؟؟؟

از همه دوستان خواهش می کنم که نظرشون رو با دلیل مطرح کنن تا من و بقیه دوستان که قصد خرید داریم بتونیم انتخاب بهتری داشته باشیم.
در مورد مین بورد جایگزین با قیمت مناسب هم لطفاً نظرتون رو بگین.

با تشکر از همه دوستان

sir payman
10-01-2010, 12:42
ازراک با توجه به قیمتش مین خوبیه ولی نباید توی اور و کیفیت ازش در حد MSI ASUS GIGA انتظار داشت

ess_1362
10-01-2010, 13:15
باید دید کاربرد شما چی هست

بجز در اورکلاک بقیه کاربردها را می تونی روش حساب کنی

کیفیت متوسطی داره ولی گارانتی معتبری داره و در صورت بروز کوچکترین مشکل مین را برات تعویض می کنند

saxiass
13-01-2010, 16:49
به نظر من بین متوسط و بده:2:

sasan816
15-01-2010, 19:22
به نظر من بین متوسط و بده:2:

تاييد ميشه بخصوص که معلوم شد خازناش الکتروليتيه

Ultra_Black
15-01-2010, 19:45
تاييد ميشه بخصوص که معلوم شد خازناش الکتروليتيه
کدوم مدل؟!
برند رو با برند مقایسه نمی کنند بلکه مدل رو با مدل مقایسه می کنند
در کل Asrock نسبت به قیمتش امکانات خوبی ارائه میده

sasan816
15-01-2010, 20:22
کدوم مدل؟!
برند رو با برند مقایسه نمی کنند بلکه مدل رو با مدل مقایسه می کنند
در کل Asrock نسبت به قیمتش امکانات خوبی ارائه میده
با چي پس مقايسه ميکنند
مقايسه اين برد با ساير بردها .مثل مقايسه ي گوشي هاي مزخرف چيني ميمونه با ساير برند ها
کارايي زياد عمر کوتاه ويکبار مصرف .................................................. ...
در پايان حضور اساتيد بزرگ (نخبگان جوان)عرض کنم اگر اين برد خوب بود اواژنگ به گارانتي کردنش ادامه ميداد

Ultra_Black
15-01-2010, 20:26
با چي پس مقايسه ميکنند
مقايسه اين برد با ساير بردها .مثل مقايسه ي گوشي هاي مزخرف چيني ميمونه با ساير برند ها مقایسه بین یه مدل از یه برند با یه مدل از یه برند دیگه درسته!
برندهای معتبر مدل های خوب و گاها مدل های بد هم دارند
در ضمن سعی کنید برای حرفهاتون دلیل داشته باشید
میتونید یه ریویوو از یه سایت معتبر بزارید که حرف شما رو تائید کنه؟

sasan816
15-01-2010, 21:32
مقایسه بین یه مدل از یه برند با یه مدل از یه برند دیگه درسته!
برندهای معتبر مدل های خوب و گاها مدل های بد هم دارند
در ضمن سعی کنید برای حرفهاتون دلیل داشته باشید
میتونید یه ریویوو از یه سایت معتبر بزارید که حرف شما رو تائید کنه؟
1 اگه اينطوريه که خوب ميشه مثلا ايسوز گيگاو.. با ازراک هيچ تفاوتي نداره
خيلي کم رخ ميده اگر هم باشه مثلا asus
-تمام محصولات بالاترين عمر مفيد را دارند و مادربردهاي ساختش asus با داشتن برگشتي به كارخانه مادر در حدود 0.07 است
3-شما هم همينطور بيدليل چيزي را بر ديگري تمايز ندهيد
4-اگر شما توانستيد يک ريويوو از برتري ازراک نميگم نسبت به ايسوزو گيگا نسبت به bistar
بدهيد حتما منم ميتونم اينم بگم که خازناش داره داد ميزنه اکتروليتيه اينو يک بچه تشخيص ميده
بهتر به جاي اين حرفها يک زنگ بزنيد به شرکت اواژنگ متوجه بشي چرا ديگه ساپرت نميکنه
يک سرچي هم بکني اونهايي که خريدن ببيني الان توچه حالين :2:

Ultra_Black
15-01-2010, 22:24
اگه اينطوريه که خوب ميشه مثلا ايسوز گيگاو.. با ازراک هيچ تفاوتي نداره
خيلي کم رخ ميده اگر هم باشه مثلا asus
-تمام محصولات بالاترين عمر مفيد را دارند و مادربردهاي ساختش asus با داشتن برگشتي به كارخانه مادر در حدود 0.07 است
3-شما هم همينطور بيدليل چيزي را بر ديگري تمايز ندهيد
4-اگر شما توانستيد يک ريويوو از برتري ازراک نميگم نسبت به ايسوزو گيگا نسبت به bistar
بدهيد حتما منم ميتونم اينم بگم که خازناش داره داد ميزنه اکتروليتيه اينو يک بچه تشخيص ميده
بهتر به جاي اين حرفها يک زنگ بزنيد به شرکت اواژنگ متوجه بشي چرا ديگه ساپرت نميکنه
يک سرچي هم بکني اونهايي که خريدن ببيني الان توچه حالين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز ایرادهای شما بر اساس حدس و گمان و تعصب و البته نظریات شخصی خودتون هست!

به روی چشم ریویو هم میزارم
Asrock P55 Pro یکی از محصولهای موفق این شرکت بوده که قابل مقایسه با مدلهای شرکتهای معتبر دیگه هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز سایت معروف و معتبر Tom's Hardware
در ضمن تمام خازنهاش هم جامد هست (میتونید تو عکس ببینید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم بنچمارکهاش در مقایسه با مادربردهای دیگه:

همونطور که ملاحضه می کنید این مدل دست کمی از مدلهای P55 شرکتهای معتبر دیگه مثل Asus,MSI,Gigabyte و ... نداره
سوالی هست؟

nima_hl
15-01-2010, 22:55
با اجازه استاد منم یدونه دیگه بزارم

Asrock M3A785GXH/128M

ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors

اینم ریویو مقایسه بین این برد و بردهای مشابه گیگا ، ایسوس ، بایوستار ، msi ، ecs و فاکسکان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sasan816
15-01-2010, 23:39
جناب[Ultra_Black شما داري جواب رو يک جوري دور ميزني بحث سر کيفيت بود نه سر بنچمارک
حال گيريم بنچمارک همشم نزدي فقط کلي زدي نه جزعي اين بنجمارکم از لحاظ قيمت به کاراييه وبس

sasan816
15-01-2010, 23:43
بهتر ادامه نديد که بنجمارکهايي رو از اين برتر asusميزنم که اين ازراک حتي به گرد پاشم نميرسه وبس :18:
يادتونم نره که قبلا اين اسزراک زير دست ايسوز بوده و هيچ وقت يک زير دستي از بالا سري خودش بهتر نميشه

sasan816
15-01-2010, 23:52
براي اينکه ثابت کنم اينم يک نمونه معمولي
بازم اگه امري بود در خدمتم ميتونم خفناش بزارم

nima_hl
16-01-2010, 01:07
براي اينکه ثابت کنم اينم يک نمونه معمولي
بازم اگه امري بود در خدمتم ميتونم خفناش بزارم

اگر لطف کنید از اون خفناش بزارید ممنون میشم

در ضمن میشه توضیح بدین این لینکی که دادید چیو ثابت کرد

اولا اینها که اختلافهای ناچیزی با هم دارن

دوما مقایسه یک سری برد مشابه نیست

sasan816
16-01-2010, 07:57
اگر لطف کنید از اون خفناش بزارید ممنون میشم

در ضمن میشه توضیح بدین این لینکی که دادید چیو ثابت کرد

اولا اینها که اختلافهای ناچیزی با هم دارن

دوما مقایسه یک سری برد مشابه نیست
بهتر بگردي پيدا کني من وقتشو ندارم :31:
مگه براي شما و دوستتون مشابه بود يک مقاسه ي بيخود بود که بجز ايسوز برد برتر ديگه اي نبود

Ultra_Black
16-01-2010, 08:22
من دلایلم رو ارائه کردم و به خاطر همین دلایل میگم Asrock مادربرد بدی نیست
حالا تصمیم با دوستان هست و هر کسی برداشتی داره!
به قول معروف:
کسی رو که خوابیده میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده هرگز نمیشه بیدارش کرد!

sasan816
16-01-2010, 08:34
منم دلايلمو بيان کردم و برتري ايسوز که کاملا پيدا هست
با توجه به صحبت دوستان يك سري مطالب است كه بايد به استحضار حضرات آقايون برسانم :
. - مادربردهاي asus تنها مادربرد Test Base بزرگترين توليد كننده هاي پردازنده يعني amd و اينتل مي باشد .
- تمام محصولات asus بالاترين عمر مفيد را دارند و مادربردهاي ساخت asus با داشتن برگشتي به كارخانه مادر در حدود 0.07 بالاترين كيفيت را اراپه داده است .
- مادربردهاي asus با داشتن بزرگترين واحد پشتيباني فني در سراسر كشورهاي دنيا بزرگترين سيستم پشتيباني فني را داراست ( در ايران هم الماس خاورميانه )
- asus با داشتن يك تيم تحقيق و توسعه در حدود 8964 نفر / روز بزگترين واحد تحقيق و توسعه را داراست .
در آخر مي توان گفت asus با در دست داشتن 57 درصد بازار فروش جهان عزمت خود را ثابت كرده است
2-يک ضرب المثلي انگليسي هست که ميگه هنوز اونقدرپول دار نشدم که اجنس اشغال ارزون بخرم
3-يکي ديگه هست که ميگه هيچ ارزوني بي حکمت نيست
4- در اخر هم سلاح مملکت خويش را خسروان دانند ماکه گفتيم هر کي خربوزه خورد خودش پا لرزش بشينه

ess_1362
16-01-2010, 13:00
منم دلايلمو بيان کردم و برتري ايسوز که کاملا پيدا هست
با توجه به صحبت دوستان يك سري مطالب است كه بايد به استحضار حضرات آقايون برسانم :
. - مادربردهاي asus تنها مادربرد Test Base بزرگترين توليد كننده هاي پردازنده يعني amd و اينتل مي باشد .
- تمام محصولات asus بالاترين عمر مفيد را دارند و مادربردهاي ساخت asus با داشتن برگشتي به كارخانه مادر در حدود 0.07 بالاترين كيفيت را اراپه داده است .
- مادربردهاي asus با داشتن بزرگترين واحد پشتيباني فني در سراسر كشورهاي دنيا بزرگترين سيستم پشتيباني فني را داراست ( در ايران هم الماس خاورميانه )
- asus با داشتن يك تيم تحقيق و توسعه در حدود 8964 نفر / روز بزگترين واحد تحقيق و توسعه را داراست .
در آخر مي توان گفت asus با در دست داشتن 57 درصد بازار فروش جهان عزمت خود را ثابت كرده است
2-يک ضرب المثلي انگليسي هست که ميگه هنوز اونقدرپول دار نشدم که اجنس اشغال ارزون بخرم
3-يکي ديگه هست که ميگه هيچ ارزوني بي حکمت نيست
4- در اخر هم سلاح مملکت خويش را خسروان دانند ماکه گفتيم هر کي خربوزه خورد خودش پا لرزش بشينه

آقا شما ید بلندی در مغلطه و بحث های بی اساس و بدون مدرک و دلیل علمی داری:31::31::31:

شما می گی که بردهای ASROCK خازن الکترولیتی دارند

خوب توی همین صفحه دوتا برد هست که در عکس تمام خازنها جامدن آخه روی چه اساسی میگی!!!:31:

بنچ مارکهای موسسات معتبر را هم که قبول نداری و در آخر جواب میدی که من بیکار نیستم دنبال بنچ مارک بگردم

امیدوارم که کسی از روی گفته های شما یک وقت دچار مشکل نشه که جبرانش واقعا هزینه بر هست:5:

sasan816
16-01-2010, 13:47
آقا شما ید بلندی در مغلطه و بحث های بی اساس و بدون مدرک و دلیل علمی داری:31::31::31:

شما می گی که بردهای ASROCK خازن الکترولیتی دارند

خوب توی همین صفحه دوتا برد هست که در عکس تمام خازنها جامدن آخه روی چه اساسی میگی!!!:31:

بنچ مارکهای موسسات معتبر را هم که قبول نداری و در آخر جواب میدی که من بیکار نیستم دنبال بنچ مارک بگردم

امیدوارم که کسی از روی گفته های شما یک وقت دچار مشکل نشه که جبرانش واقعا هزینه بر هست:5:
مورد بحث من شما نبودي خودتون هم ميدونيد يکبارم سر اون cpu اينتلت کل انداختيد کم نيوردي ومن حوصله ي کل کل کردن با امثال
شما فروشندها رو ندارم فقط براي اگاهي افرادي ميگم که اطلاعتي از جنس خوب و بد ندارن سره رو از ناصره تشخيص نميدن من بنچمارکارو قبول دارم نه اينطوري که بگردي 2تا بنفع ازراک بزني و بقيم هيچ باد هوا در اخر هم بازم ميگم سلاح مملکت خويش را خسروان دانند ماکه گفتيم هر کي خربوزه خورد خودش پا لرزش بشينه

ess_1362
16-01-2010, 14:14
مورد بحث من شما نبودي خودتون هم ميدونيد يکبارم سر اون cpu اينتلت کل انداختيد کم نيوردي ومن حوصله ي کل کل کردن با امثال
شما فروشندها رو ندارم فقط براي اگاهي افرادي ميگم که اطلاعتي از جنس خوب و بد ندارن سره رو از ناصره تشخيص نميدن من بنچمارکارو قبول دارم نه اينطوري که بگردي 2تا بنفع ازراک بزني و بقيم هيچ باد هوا در اخر هم بازم ميگم سلاح مملکت خويش را خسروان دانند ماکه گفتيم هر کي خربوزه خورد خودش پا لرزش بشينه

شما بنچ مارک بذار ما قبول می کنیم:31::31:

البته مثل همین دوستمون که گذاشت و همه دیدن

نه مثل اون دفعه که یک لینک گذاشتی که ارور می داد:31::31::31:

در ضمن اون دفعه هم حرف من با توجه به بنچ مارکهای سایت TOMSHARDWARE صادق بود ولی چون احساس کردم که داری توهین می کنی و منطق را نمی فهمی و نمی خوای بفهمی دنبال بحث را نگرفتم:19::19:

Electronic-Arts
16-01-2010, 21:35
اینم کیفیت ازراک که از بقیه کم نمیاره

mmasoudd
17-01-2010, 14:00
از همه دوستانی که توی بحث شرکت میکنن تشکر می کنم چون می دونم خیلی ها مثل من از این بحثها استفاده می کنن.
ولی یه نکته رو نباید فراموش کنیم و اون هم اینه که طبیعتاً هر چقدر پول بدی همون قدر هم آش می خوری!!!
به این نکته توجه کنین که امکاناتی رو که برد ازراک داره اگر شما بخواین با ایسوس یا گیگا داشته باشین چقدر اختلاف قیمت باید بپردازین؟!؟!؟!؟
بحث ما اینجا اینه که ازراک چه مشکلات و چه معایبی داره؟؟
آیا کسی که امروز ازراک می خره، 2 روز دیگه باید بندازه دور بره یه چیز دیگه بخره؟؟؟

من که از دوستان مخالف ازراک دلیل قانع کننده ای ندیدم!!!

خواهش می کنم دوستان بحث رو به سمتی ببریم که بشه نتیجه درستی گرفت.

ess_1362
17-01-2010, 14:24
از همه دوستانی که توی بحث شرکت میکنن تشکر می کنم چون می دونم خیلی ها مثل من از این بحثها استفاده می کنن.
ولی یه نکته رو نباید فراموش کنیم و اون هم اینه که طبیعتاً هر چقدر پول بدی همون قدر هم آش می خوری!!!
به این نکته توجه کنین که امکاناتی رو که برد ازراک داره اگر شما بخواین با ایسوس یا گیگا داشته باشین چقدر اختلاف قیمت باید بپردازین؟!؟!؟!؟
آیا کسی که امروز ازراک می خره، 2 روز دیگه باید بندازه دور بره یه چیز دیگه بخره؟؟؟

همونطور که آمار و ارقام هم نشون میده این برد با برندهای اصلی بازار اختلاف زیادی نداره

از لحاظ امکانات هم چیزی کم نداره ولی نکته ای که این برند با برندهای معتبر با هم اختلاف دارن در قابلیت اورکلاک هست یعنی مثلا در مدلهای ایسوس و گیگابایت از خنک کنندهای قویتری استفاده شده که قابلیت اورکلاک بیشتری برای کاربر فراهم میکنه

ولی اینجا یک سوال هست که خیلی مهم هست : آیا این قابلیت اورکللاک بیشتر برای همه کاربران قابل استفاده هست؟؟

خوب همه را که من نمی دونم ولی تجربه شخصی من این بود که یک سی پی یو مثل I5 750 را با برد GIGABYTE P55-UD5P با خنک کننده CM V8 را بیشتر از 4.1 نمیشه اورکلاک کرد یعنی من نتونستم علتش هم یک سری محدودیتها هست مثلا اول از همه خمیر سیلیکون

ولی می تونم این بحث را این طور هم بسط بدم که بعید می دونم بیش از 98% کاربرا بتوانند مثلا I5 750 را به بیش از 3.9 اور کنند و این فرکانس هم با همون برد ASROCK بدست می آد

پس من اصرار نمی کنم که گیگابایت و ایسوس را ول کنید و به این برد بچسبید ولی این را می گم که ببینید که کاربرد شما چی هست و متناسب با کاربردتون قطعه انتخاب کنید

مثلا اگر کاربرد شما بازی هست انتخاب GIGABYTE P55-UD6P و حتی UD5P و UD4P کار بی معنی هست و مثلا کار بهتر انتخاب UD3P و یا ASROCK P55PRO هست و با باقی بودجه یک کارت گرافیک قویتر خرید

این مبحث در سایر کاربردها هم می تونه بسط داده بشه

sasan816
17-01-2010, 16:33

ببين دوست من ايسوز خازناش ساخت ژاپنه که 500000ساعت عمر مفيد داره سيستم کولينگش حرف اول رو ميزنه و همينطور گيگا :5: و...... که نام نميبرم حالا اين ازراک که معلوم نيست خازناش چه کوفتيه باشه کولينکش بعضياش اصلا نداره بقيشم معلوم نيست تو هيتش چي ريختن :2:
موفق باشي

sir payman
17-01-2010, 16:38
به نظر من که تو کیفیت asus شکی نیست ولی شما هم نباید قیمت ازراک رو فراموش کنید
چون قیمتش نسبت به امکاناتش عالیه.
دوستم تو بازار ایران کار میکنه و میگفت که برگشتی داره و از asus و giga هم بیشتره ولی خیلی غیر طبیعی و زیاد نیست

sasan816
17-01-2010, 16:56
به نظر من که تو کیفیت asus شکی نیست ولی شما هم نباید قیمت ازراک رو فراموش کنید
چون قیمتش نسبت به امکاناتش عالیه.
دوستم تو بازار ایران کار میکنه و میگفت که برگشتی داره و از asus و giga هم بیشتره ولی خیلی غیر طبیعی و زیاد نیست

منم بخاطر همين برگشتيهاشه که ميگم ملت نخريد تو چندتا تايپيک ديگم ديدم که خريده بوند و ترکيده بود
کميتش 20 کيفيتش 0

Ultra_Black
17-01-2010, 19:07
منم بخاطر همين برگشتيهاشه که ميگم ملت نخريد تو چندتا تايپيک ديگم ديدم که خريده بوند و ترکيده بود
کميتش 20 کيفيتش 0 برای هر برندی احتمال خرابی هست
گارانتیم برای همین چیزهاست
کلا هیچ وسیله الکترونیکی از این قضیه مستثنا نیست
در ضمن اینجا کسی نمیگه Asrock از Asus بهتر هست!

sasan816
19-01-2010, 13:21
برای هر برندی احتمال خرابی هست
گارانتیم برای همین چیزهاست
کلا هیچ وسیله الکترونیکی از این قضیه مستثنا نیست
در ضمن اینجا کسی نمیگه Asrock از Asus بهتر هست!

تا حالا 17 تا مادر بورد ایسوس در 6 مدل مختلف استفاده کردم!و تا حالا هیچ مورد خرابی نداشتم!
ختم کلام اینکه من میگم اگه به کسی مادربورد ازراک توصیه می کنید بهش بگید که این بورد یک بورد درجه یک نیست!
یک مادر بورد 70 80 تومنی از ازراک پیشنهاد بدید، بعد بگید بهترین بورد روی زمین همینه برو خوش باش!!!؟
بورد ازراک زمانی مناسب هست که به خریدار و سوال کننده بگید که ازراک کم تجربه هست، دلیل کاهش قیمت تا حدودی از استفاده قطعات رده پایین هست و......

Ultra_Black
19-01-2010, 21:18
تا حالا 17 تا مادر بورد ایسوس در 6 مدل مختلف استفاده کردم!و تا حالا هیچ مورد خرابی نداشتم!اصلا راجع به Asus بحث نمی کنیم!
کیفیتش برا همه روشن هست

ختم کلام اینکه من میگم اگه به کسی مادربورد ازراک توصیه می کنید بهش بگید که این بورد یک بورد درجه یک نیست!Price/Performance یعنی ارزش خرید (امکانات خوب در کنار کیفیت قابل قبول و البته قیمت مناسب)
بدلیل اینه که Asrock پیشنهاد میشه

یک مادر بورد 70 80 تومنی از ازراک پیشنهاد بدید، بعد بگید بهترین بورد روی زمین همینه برو خوش باش!!!؟هیچ کس چنین چیزی نمیگه
و کسی هم از مادربرد 70-80 تومنی انتظار بهترین برد جهان رو نداره!

بورد ازراک زمانی مناسب هست که به خریدار و سوال کننده بگید که ازراک کم تجربه هست، دلیل کاهش قیمت تا حدودی از استفاده قطعات رده پایین هست و......راجع به تجربه تا حدودی موافقم
ولی استفاده از قطعات رده پایین برام اثبات نشده و قابل قبول نیست
لطفا برای حرفتون دلیل بیارید!

NELLY
19-01-2010, 22:46
بحث بسیار خوب و مفیدی است
اما ای کاش افرادی که مخالف ازراک هستند دلایل منطقی تر و مستندتر ی ارائه میدادند
به نظر من کسی که میخواد یه سیستم بعد از چند سال جمع کنه و برای چند سال هم نگهش داره...
یکم براش سخته که بتونه برای مادربورد که فونداسیون سیستم هست به ازراک اعتماد کنه
البته به نسبت asus و msi و giga
شاید یه جاهائی کمی بیشتر هزینه کردن منطقی تر باشه
اگه دقت کنید بسیاری از افرادی که مشاوره برای خرید سیستمشون میگیرند با پیشنهادهای جدیدتر هزینه اولیه شون رو بالاتر میبرند تا سوپاپ اطمینان بیشتری برای آینده داشته باشند
البته شکی نیست که قیمت خوبش خیلی از افراد مثل خودم رو وسوسه کرده

sasan816
20-01-2010, 10:57
شاید یه جاهائی کمی بیشتر هزینه کردن منطقی تر باشه در این مورد نظر نمیدم! چون افرادی که اطلاع کافی ندارن فکر میکنن همه چی فقط چیپ های بورد هست! و چون قیمت کمتر هست میرن از اینا میخرن

اما ای کاش افرادی که مخالف ازراک هستند دلایل منطقی تر و مستندتر ی ارائه میدادند شما یه نگاه به طراحی و معماری این مادربورد بکنید!.... نگاه کردید!؟ چی می بینید؟!
چند مورد رو اشاره میکنم که باید توجه کنید:
1:سوکت پاور مادربورد و سی پی یو!
2:درگاه PCIe 16x!
3:رابط eSATA!
4:درگاه PCI مابین PCIe 16x و سوکت پاور!
5:محل CPU!

هنوز ربط اینها رو نفهمیدین؟
خوب شاید کمی توضیح بدم متوجه بشید! پس با دقت چیزهایی که میگم رو تصور کنید:
1:سوکت پاور مادربورد و سی پی یو رو نصب کنید!
2:یک گرافیک بزارید روی سیستم!
3:رابط eSATA رو هم وصل کنید!
4: یک کارت PCI هم مابین گرافیک و پاور مادربورد هم نصب کنید!
5: CPU هم نصب کنید، این CPU فن هم داره دیگه، پس فن هم نصب کنید!

حالا به تصویری که درست شد نگاه کنید! متوجه شدید!؟ نه؟ پس میگم!
بنظر شما کمی شلوغ نیست داخل کیس!
کابل پاور وسط مادربورد هست چون ازراک نتونسته در طراحی بورد سوکت پاور رو به کنار بورد بکشه و در وسط قرار داده!
باز به دلیل ضعیف بودن طراحی نتوانسته eSATA رو با چیپ ICH ارتباط بده و شما مجبورید خودتون کابل کشی کنید!
و باز به دلیل ضعف در طراحی مکان سوکت پاور CPU هم زیادی از کناره بورد فاصله داره و در پشت فن سی پی یو قرار میگیره و احتمال برخورد اون با فن رو بشدت زیاد میکنه!
وقتی فن سی پی یو نصب بشه متوجه میشید که بیش از اندازه به سوکت پاور مادربورد نزدیک هست!
و به دلیل جای قرار گرفتن سوکتهای پاور مادربورد و CPU احتمال برخورد کابل ها با فن خیلی زیاد هست!
علاوه بر اون بدلیل عبور کابل های زیادی که از روی فن سی پی سو عبور میکنند قدرت خنک کننده گی فن سی پی یو فوقولاده کاهش پیدا میکنه!
و اینکه چطور قراره از اون PCI که زیر سوکت پاور هست استفاده بشه ، برای من یک سوال هست! چرا که سوکت پاور،PCI و PCIe 16x خیلی نردیک هم هستند!

درضمن بهتره به خازن های رو مادربورد نگاه کنید و تفاوت اون با مدلی که من گفتم رو برسی کنید! یکی از دلایل اختلاف قیمت هم همینه! یعنی استفاده از خازن های رده پایین

sasan816
20-01-2010, 11:14
ولی استفاده از قطعات رده پایین برام اثبات نشده
لطفا برای حرفتون دلیل بیارید
اگه شما تونستي دليليلي براي از استفاده کردن از قطعات رده پايين در گوشي هاي چيني که در عرض يک هفته ميترکن بياري
من هم پيدا ميکنم

NELLY
20-01-2010, 11:50
هیچ میفهمی لحن صحبتت خیلی زشته؟
کی اینجا به شما توهینی کرده اینطوری جواب نظرات دیگران رو میدی؟؟
اگه دلیلی داری میتونی خیلی راحت و منطقی (مثل آدم) بیانش کنی
نه اینکه با چهارتا کلمه زشت بخوای خودتو متخصص نشون بدی و دیگران رو تحقیر کنی
من واقعا از نظارت مدیران این سایت گله مندم
اگه بخوام جواب ایشون رو مثل خودشون بدم که محیط سایت به چیز دیگه ای تبدیل میشه
اگه هم چیزی نگم که ایشون بازم جای دیگه ممکنه به رفتار زشت و توهین آمیزشون ادامه میدند
شما بهتر برید به پستهای دوسه ماه گذشته ات یه نگاهی بندازی ببینی چندتا پست مفید زدی (چناب آقای "تایید میشه")
متاسفانه بعضی ها اشکال از کودک درونشونه :31:

ess_1362
20-01-2010, 13:27
خوب من چنتا عکس می ذارم ولی چیزی نمی گم تا کسانی که واقعا قصد استفاده از مطالب این تاپیک را دارند خودشون مقایسه کنند :

بالایی ASROCK P55 PRO هست و پایینی ASUS P7P55D

این پایینی هم GIGABYTE P55-UD3P

خوب جامپر 8 پین پاور که در هر سه برد یک جا هست!!!

جامپر 24 پین هم که هر سه برد در یک گوشه کنار اسلت رمها هست!!

ضمن اینکه من بین شیار های PCI , PCI-E هیچ کانکتور پاوری نمی بینم!!

خازنها در هر سه برد کاملا جامد هستند مه به وضوح مشخصه!!!

جهت قرار گرفتن سی پی یو هم در هر سه برد یکی هست یعنی نمی تونه که فرق داشته باشه و من تا به حال ندیدم که در یک سوکت خاص جهت سی پی یو در دو مادربرد متفاوت فرق داشته باشه!!!

تنها دو برد ASROCK و GIGABYTE یک ایراد خیلی کوچیک دارن اون هم اسلات ATA مربوط به هاردهای IDE هست که بعید می دونم کسی که چنین سیستمی بگیره از هارد IDE استفاده کنه ضمن اینکه ایراد چندان مهمی نیست

sir payman
20-01-2010, 14:54
از مدیران عزیز میخوام یه رسیدگیه اساسی به این تاپیک بشه و از این به بعد هم پستهایی که توشون فقط مینویسن "تایید میشه" رو هم به عنوان پست بی مورد تلقی بشه و در صورت ادامه بهشون اخطار داده بشه.
چون یه جورایی مد شده دیگه خیلیا نمیان پست بدن و فقط دنبال یه مطلبی میگردن که توش بنویسن"تایید میشه".
لطفا این قضیه پیگیری بشه.
و خواهشا برای اینکه بعدا نگن که خود من اسپم دادم , این پست بعدا پاک بشه
با تشکر

sir payman
20-01-2010, 14:59
در این مورد نظر نمیدم! چون افرادی که اطلاع کافی ندارن فکر میکنن همه چی فقط چیپ های بورد هست! و چون قیمت کمتر هست میرن از اینا میخرن
شما یه نگاه به طراحی و معماری این مادربورد بکنید!.... نگاه کردید!؟ چی می بینید؟!
چند مورد رو اشاره میکنم که باید توجه کنید:
1:سوکت پاور مادربورد و سی پی یو!
2:درگاه PCIe 16x!
3:رابط eSATA!
4:درگاه PCI مابین PCIe 16x و سوکت پاور!
5:محل CPU!

هنوز ربط اینها رو نفهمیدین؟
خوب شاید کمی توضیح بدم متوجه بشید! پس با دقت چیزهایی که میگم رو تصور کنید:
1:سوکت پاور مادربورد و سی پی یو رو نصب کنید!
2:یک گرافیک بزارید روی سیستم!
3:رابط eSATA رو هم وصل کنید!
4: یک کارت PCI هم مابین گرافیک و پاور مادربورد هم نصب کنید!
5: CPU هم نصب کنید، این CPU فن هم داره دیگه، پس فن هم نصب کنید!

حالا به تصویری که درست شد نگاه کنید! متوجه شدید!؟ نه؟ پس میگم!
بنظر شما کمی شلوغ نیست داخل کیس!
کابل پاور وسط مادربورد هست چون ازراک نتونسته در طراحی بورد سوکت پاور رو به کنار بورد بکشه و در وسط قرار داده!
باز به دلیل ضعیف بودن طراحی نتوانسته eSATA رو با چیپ ICH ارتباط بده و شما مجبورید خودتون کابل کشی کنید!
و باز به دلیل ضعف در طراحی مکان سوکت پاور CPU هم زیادی از کناره بورد فاصله داره و در پشت فن سی پی یو قرار میگیره و احتمال برخورد اون با فن رو بشدت زیاد میکنه!
وقتی فن سی پی یو نصب بشه متوجه میشید که بیش از اندازه به سوکت پاور مادربورد نزدیک هست!
و به دلیل جای قرار گرفتن سوکتهای پاور مادربورد و CPU احتمال برخورد کابل ها با فن خیلی زیاد هست!
علاوه بر اون بدلیل عبور کابل های زیادی که از روی فن سی پی سو عبور میکنند قدرت خنک کننده گی فن سی پی یو فوقولاده کاهش پیدا میکنه!
و اینکه چطور قراره از اون PCI که زیر سوکت پاور هست استفاده بشه ، برای من یک سوال هست! چرا که سوکت پاور،PCI و PCIe 16x خیلی نردیک هم هستند!

درضمن بهتره به خازن های رو مادربورد نگاه کنید و تفاوت اون با مدلی که من گفتم رو برسی کنید! یکی از دلایل اختلاف قیمت هم همینه! یعنی استفاده از خازن های رده پایین
لطفا یه عکس از این مادربوردی که مشخصاتشو توصیف کردید بذارید

sasan816
20-01-2010, 15:10
خوب من چنتا عکس می ذارم ولی چیزی نمی گم تا کسانی که واقعا قصد استفاده از مطالب این تاپیک را دارند خودشون مقایسه کنند :

بالایی ASROCK P55 PRO هست و پایینی ASUS P7P55D

این پایینی هم GIGABYTE P55-UD3P

خوب جامپر 8 پین پاور که در هر سه برد یک جا هست!!!

جامپر 24 پین هم که هر سه برد در یک گوشه کنار اسلت رمها هست!!

ضمن اینکه من بین شیار های PCI , PCI-E هیچ کانکتور پاوری نمی بینم!!

خازنها در هر سه برد کاملا جامد هستند مه به وضوح مشخصه!!!

جهت قرار گرفتن سی پی یو هم در هر سه برد یکی هست یعنی نمی تونه که فرق داشته باشه و من تا به حال ندیدم که در یک سوکت خاص جهت سی پی یو در دو مادربرد متفاوت فرق داشته باشه!!!

تنها دو برد ASROCK و GIGABYTE یک ایراد خیلی کوچیک دارن اون هم اسلات ATA مربوط به هاردهای IDE هست که بعید می دونم کسی که چنین سیستمی بگیره از هارد IDE استفاده کنه ضمن اینکه ایراد چندان مهمی نیست
اينه هستش که داد ميزنه

sir payman
20-01-2010, 15:20
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه منظورتون منم خيليها ميتوني بريچک کني اينطوري ميزنن
شما خودت بگو مثلا ميخواي فلان مادر برد رو تمايز بدي چي ميزني يا ميخواي سيستم فلان کس که نوشته و عالي يدونه مثل اون بزني بازم چي ميزني يک نمونشم

عزیز من اصلا منظورم شخص خاصی از جمله شما نبود
منم از همین ناراحتم که شما هم بهش اشاره کردید(خیلیها دارن این کارو میکنن)
منم دیدم حالا که این بحث توی تاپیک راه افتاده بیام و اعتراضمو بنویسم.
من اگر بخوام از یه مادر بورد دفاع کنم سعی میکنم چندتا بنچمارک بیارم و اگه نتونستم حداقل اطلاعاتیو که ازش دارم رو میگم اون هم در صورتی که بقیه دوستان نگفته باشند
در غیر این صورت اصلا پست نمیدم.

mmasoudd
20-01-2010, 15:48
منظورم اون بردهاي 50 60 تومني که پيشنهاد ميکنيد نه اينکه فکر هم نميکنم تو بازار باشه

سلام
جناب sasan عزیز من یکی دو تا نکته رو لازم به ذکر دیدم که عرض می کنم:

1. اولاً که شما به شدت در مورد بحث جبهه گیری می کنین و در جواب دوستانی که تو بحث شرکت می کنن خیلی تند برخورد می کنین. فکر کنم اگر یه مقداری ملایم تر و مودبانه تر برخورد کنین خیلی بهتره. اینطور نیست؟

2. شما از همون اول نسبت به ازراک جبهه گیریت مشخص بود. حالا چی شده که می گین:
منظورم اون بردهاي 50 60 تومني که پيشنهاد ميکنيد نه اينکه فکر هم نميکنم تو بازار باشه و توی پستهاتون همیشه گفتین که برند ازراک بدرد نمی خوره و ...
حالا اين ازراک که معلوم نيست خازناش چه کوفتيه باشه کولينکش بعضياش اصلا نداره بقيشم معلوم نيست تو هيتش چي ريختن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
اگه اعصاب شما با شنیدن واقعیت ها که ازراک يک برد بيخوده . به این زودی خورد میشه، صمیمانه توصیه میکنم یه مشاوره بگیرید!

3. بحث ما اینجا اینه که آیا ازراک از نظر P \ P ارزش خرید داره یا نه!! نه اینکه بگیم ازراک از گیگا و ایسوس بهتره! فکر نمی کنم کسی اینجا باشه که به کیفیت گیگا و ازراک شک داشته باشه. اما از نظر هزینه ای که می شه باید دید واقعاً می ارزه؟؟

4. در مورد بردهای 50 60 تومانی که گفتین. آیا تو این رنج قیمت و با این امکانات شما برد بهتری پیشنهاد می دین؟ چون واقعاً خیلی از دوستان نمی تونن بیشتر از این هزینه کنن (مثل خود من:41:)

sir payman
20-01-2010, 15:55
اگه داشت حقي ضايع ميشد چي
فکر میکنم که تاثیر بنچمارک و دادن اطلاعات بیشتر از نوشتن یه "تایید میشه" باشه.
شما هم یه جوری دارید از این قضیه دفاع میکنی انگار بدت نمیاد 1 نفر یه پست درست بده و بعدش 30 نفر بیان و فقط بگن "تایید میشه"
این بحثو بهتر تموم کنید.
دوستان عکس و بنچمارک گذاشتن و نتایج کاملا مشهود بود و دیگه نیازی نیست با منحرف کردن بحث و دادن اطلاعات اشتباه(از جمله جای اون اسلاتها و سوکت که گفته بودید و ما ازتون خواستیم که بردهای ازراک را که به این شکل طراحی شدن رو بذارید و متاسفانه شما این کارو نکردید) تاپیک رو ادامه داد.
این که نشد تاپیک همش اسپم همش توهین و اطلاعات اشتباه.

sasan816
20-01-2010, 16:08
فکر میکنم که تاثیر بنچمارک و دادن اطلاعات بیشتر از نوشتن یه "تایید میشه" باشه.
شما هم یه جوری دارید از این قضیه دفاع میکنی انگار بدت نمیاد 1 نفر یه پست درست بده و بعدش 30 نفر بیان و فقط بگن "تایید میشه"
این بحثو بهتر تموم کنید.
دوستان عکس و بنچمارک گذاشتن و نتایج کاملا مشهود بود و دیگه نیازی نیست با منحرف کردن بحث و دادن اطلاعات اشتباه(از جمله جای اون اسلاتها و سوکت که گفته بودید و ما ازتون خواستیم که بردهای ازراک را که به این شکل طراحی شدن رو بذارید و متاسفانه شما این کارو نکردید) تاپیک رو ادامه داد.
این که نشد تاپیک همش اسپم همش توهین و اطلاعات اشتباه.

شما چه چيزي ميخواهي که من نگذاشتم بگو بذارم اينم عکس اون برد

حالا شما بگو کجاي حرف هاي من توهين هست که بعضي هام ميگن

sir payman
20-01-2010, 16:24
شما چه چيزي ميخواهي که من نگذاشتم بگو بذارم اينم عکس اون برد

حالا شما بگو کجاي حرف هاي من توهين هست که بعضي هام ميگن
فقط شما نبودی دوستان دیگه هم طرز صحبتشون خوب نبود.
و توی این عکس هم فقط جای 24 پین عوض شده که غیر عادی هست ولی مشکل ساز نیست
بین اسلاتهای pci-e و بقیه اسلاتها هم سوکت برق نیست

sasan816
20-01-2010, 16:26
این

بنچمارک چه شما جور بنچمارکي بذارم قبول داريد
که نشد تاپیک همش اسپم همش توهین و اطلاعات اشتباه. کي گفته:اسپم
درضمن کسي نمياد بنچمارکي تو سايتش به ضرر مادربرديکه داره تبليغشو تو صفحه اول ميکنه بذاره بخاطر همينم بنچمارک رو قبول نميکردم

حث ما اینجا اینه که آیا ازراک از نظر P \ P ارزش خرید داره یا نه!! نه اینکه بگیم ازراک از گیگا و ایسوس بهتره! فکر نمی کنم کسی اینجا باشه که به کیفیت گیگا و ازراک شک داشته باشه. اما از نظر هزینه ای که می شه باید دید واقعاً می ارزه؟؟
نظر من تاییدی بر بی تجربه بودن و ضعف در طراحی کمپانی ازراک هست و اينکه اين امر باعث ميش برداش برد خوبي نبلشه !

sasan816
20-01-2010, 16:40
و توی این عکس هم فقط جای 24 پین عوض شده که غیر عادی هست ولی مشکل ساز نیست
بین اسلاتهای pci-e و بقیه اسلاتها هم سوکت برق نیست پس چه چيزي غير عاديه سوکت اگه اينو اگه با اين برد کار کرده بودي منظورم اين عکسه که گذاشتم بالا و چندتا اسمبل کرده بودي اينرو نميگفتي که غير عادي نيست بقيشم که غير عادي نيست اصلا ماتسليم شديم
اقايون فروشندگان عزيز من اشتباه کردم و از اين بابت پوزش ميخام افرادي هم که ميخواهن بخرند برن بخرن هيچ موردي نداره

sir payman
20-01-2010, 16:56
پس چه چيزي غير عاديه سوکت اگه اينو اگه با اين برد کار کرده بودي منظورم اين عکسه که گذاشتم بالا و چندتا اسمبل کرده بودي اينرو نميگفتي که غير عادي نيست بقيشم که غير عادي نيست اصلا ماتسليم شديم
اقايون فروشندگان عزيز من اشتباه کردم و از اين بابت پوزش ميخام

کجا نوشتم غیر عادی نیست من نوشتم غیر عادیه ولی مشکل ساز نیست
در مورد اسمبل سیستم هم تا حالا بالای 100 تا اسمبل کردم و این در حالیه که شغلم اصلا به خرید و فروش کامپیوتر مربوط نیست.
شما هم نظرتو گفتی و اصلا به پوزش احتیاجی نیست

sasan816
20-01-2010, 17:30
اين عکس بزرگش که بيان گر همه چي هست

در مورد اسمبل سیستم هم تا حالا بالای 100 تا اسمبل کردم و این در حالیه که شغلم اصلا به خرید و فروش کامپیوتر مربوط نیست.
شما هم نظرتو گفتی و اصلا به پوزش احتیاجی نیست
پوزش من به دليل نظري که ميدم نيست به دليل اين هست که بعضي ها حرف حسابي رو متوجه نميشن

BLACK-BLACK
20-01-2010, 17:39
سلام به همه دوستان
یه سئوالی ذهن من رو مشغول کرده که ممکنه سئوال خیلی از دوستان دیگه هم باشه!

می خواستم نظر دوستان رو در مورد مین بوردهای ازراک بدونم.
با توجه به اینکه مین بوردهای ازراک مشخصات خوبی دارن و قیمتهاشون هم انصافاً خیلی خوبه، آدم وسوسه می شه که بره سراغ ازراک. ولی تو همین فروم و فرومهای مشابه دیگه اختلاف نظر در مورد این مین ها خیلی زیاده!!!

حالا سئوال اینجاست که آیا واقعاً این مین بوردها خوب هستن یا نه؟؟؟

از همه دوستان خواهش می کنم که نظرشون رو با دلیل مطرح کنن تا من و بقیه دوستان که قصد خرید داریم بتونیم انتخاب بهتری داشته باشیم.
در مورد مین بورد جایگزین با قیمت مناسب هم لطفاً نظرتون رو بگین.

با تشکر از همه دوستان

به درد نمیخورن!
فقط به چندجمله بسنده میکنم.

اشتباه منو تو خرید مادربرد تکرار نکن.گول قیمت مادربردو نخور.خرید مادربرد نا مطمئن=دورریختن پول
دلیلم اگه خاستی بگو تا برات بگم.

مین برد جایگزین با چی؟شما مگه چیزی درباره مین انتخابیت گفتی؟!

sasan816
20-01-2010, 17:43
به درد نمیخورن!

اشتباه منو تو خرید مادربرد تکرار نکن.گول قیمت مادربردو نخور.خرید مادربرد نا مطمئن=دورریختن پول

جواب دندان شکني بود لطف کن چند تا دليل هم براشون بگو تا پاسخ محکمي باشه مثل چکش تو مغز فروشندگان

sir payman
20-01-2010, 17:59
به درد نمیخورن!

لطف میکنید اگه دلایلشم بگید
فقط مستند باشه
ممنون

BLACK-BLACK
20-01-2010, 18:43
جواب دندان شکني بود لطف کن چند تا دليل هم براشون بگو تا پاسخ محکمي باشه مثل چکش تو مغز فروشندگان

لطف میکنید اگه دلایلشم بگید
فقط مستند باشه
ممنون

1-عدم هماهنگی چیپست به کار رفته در مادربردهای ارزان قیمت با برخی کارتهای گرافیک و کارتهای کپچر(به دلیل ماهیت چیپست ارزان قیمت به کار رفته در مادربرد) که در این صورت شرکت گارانتی کننده هیچگونه مسئولیتی درقبال تعمیر مادربرد بر عهده نمیگیره البته دیگه تعمیرم نمیشه و اگرم بشه افتابه خرج لحیمه
2-ایرادهای عجیب و غریب (بازم به خاطر ماهیت چیپست ارزون) که حتی باعث سوختن برخی قطعات میشه (مثل هارد) یا اینکه بعضی قطعات مثل رایتر خوب کار نکنه و بعضی مواقع اصلا رایتر شناسایی نمیشه!به خاطر مادربردم 2 بار هاردم سوخت.
3-از کار افتادن برخی اسلاتهای ارتقا بعد یه مدت استفاده(این دیگه برا ی خودم خیلی جالب بود!)

البته این چیزایی که من میگم همش بر اساس تجربس ها.یعنی ممکنه قطعه از روز اول که خریداری میشه مشکلشو نشون نده و بعد از 6 مااه سیل مشکلاته که میریزه سر خریدار اونوقت هم که میبری گارانتی میگن به ماربطی نداره

ess_1362
20-01-2010, 18:59
1-عدم هماهنگی چیپست به کار رفته در مادربردهای ارزان قیمت با برخی کارتهای گرافیک و کارتهای کپچر(به دلیل ماهیت چیپست ارزان قیمت به کار رفته در مادربرد) که در این صورت شرکت گارانتی کننده هیچگونه مسئولیتی درقبال تعمیر مادربرد بر عهده نمیگیره البته دیگه تعمیرم نمیشه و اگرم بشه افتابه خرج لحیمه
2-ایرادهای عجیب و غریب (بازم به خاطر ماهیت چیپست ارزون) که حتی باعث سوختن برخی قطعات میشه (مثل هارد) یا اینکه بعضی قطعات مثل رایتر خوب کار نکنه و بعضی مواقع اصلا رایتر شناسایی نمیشه!به خاطر مادربردم 2 بار هاردم سوخت.
3-از کار افتادن برخی اسلاتهای ارتقا بعد یه مدت استفاده(این دیگه برا ی خودم خیلی جالب بود!)

البته این چیزایی که من میگم همش بر اساس تجربس ها.یعنی ممکنه قطعه از روز اول که خریداری میشه مشکلشو نشون نده و بعد از 6 مااه سیل مشکلاته که میریزه سر خریدار اونوقت هم که میبری گارانتی میگن به ماربطی نداره

شما اگر اشتباه نکنم یک جای دیگه هم این تاپیک را زدی ولی مدل دقیق مادربرد و قطعات را نگفتی

خوب اونجا هم گفتم که کارتهای --- با چیپست انویدیا اساسا مشکل دارند حتی مادربردهایی که از چیپ گرونقیمت 790I از انویدیا استفاده می کنند که حدود 300 هم قیمت دارند

اما در مورد سایر ایرادات سیستم شما باید دید کلا اصلا مادربرد شما از چه مارکی هست و سایر قطعات چی هست!!!

ess_1362
20-01-2010, 19:24
خوب من دو مدل دیگه از چند برند مختلف میذارم تا باز هم مقایسه بشه بدین شرح :

خوب اون مدل بالایی حدود 75-80 قیمت داره که تقریبا در رنج قیمتی هست که مورد بحث هست این چند مدل هم که پایین میذارم بین 95-150 قیمت دارند :
خوب بالایی ASUS M4A77 TD PRO هست که حدود 150-160 اگر گیر بیاد قیمت داره در بازار ما

بالایی MSI 770-C45 هست که 95 قیمت داره

این بالایی هم که معرف حضور همه هست و نیازی به توضیح نیست و قیمتش هم 105 هست

حالا در یک مقایسه کلی میشه گفت که تمامی این بردها از لحاظ امکانات یکی هستند و چیپ هر سه یکی هست ولی مثلا دو مدل امکان کراس فایر را دارند که به نظر من اصلا نباید روش حساب کرد

اما در مورد قابلیت اورکلاک که خوب قضیه فرق میکنه

با تمام این بردها میشه پردازنده 955 را تا 4 گیگاهرتز اورکرد ولی از اون بیشتر را فقط دو برد هست که این امکان را دارند یکی ایسوس و دیگری گیگا

ضمن اینکه برای کاربری که محصولی در این رده انتخاب کنه نباید انتضار اورکلاک بیشتر از این مقدار را داشت

ضمن اینکه حدود 80% از کاربرانی که سیستم می خرند و در این تاپیک تقاضای مشاوره دارند به دنبال اور نیستند(البته آمار من دقیق نیست)

ولی به صرف قاطع میگم که بیش از 90% کاربران به اور کردن محصولی مثل PHENOM II X4 955 به بیش از 4 گیگاهرتز فکر نمی کنند

sir payman
20-01-2010, 20:20

این چیپست که شما میفرمایید رو خود ازراک که درست نکرده و همونطور هم که ess_1362 گفت مشکل از انویدیا هست و تمام مشکلاتیم که فرمودید مربوط به چیپست بود.

sasan816
20-01-2010, 20:23
این چیپست که شما میفرمایید رو خود ازراک که درست نکرده و همونطور هم که ess_1362 گفت مشکل از انویدیا هست و تمام مشکلاتیم که فرمودید مربوط به چیپست بود. جالب اينجاست که چيپي که خرابه چرا بايد در مادر برد استفاده بشه

BLACK-BLACK
20-01-2010, 21:07
شما اگر اشتباه نکنم یک جای دیگه هم این تاپیک را زدی ولی مدل دقیق مادربرد و قطعات را نگفتی

خوب اونجا هم گفتم که کارتهای --- با چیپست انویدیا اساسا مشکل دارند حتی مادربردهایی که از چیپ گرونقیمت 790I از انویدیا استفاده می کنند که حدود 300 هم قیمت دارند

اما در مورد سایر ایرادات سیستم شما باید دید کلا اصلا مادربرد شما از چه مارکی هست و سایر قطعات چی هست!!!

بحث من سر مادربردم نیست .به طور کلی دارم در مورد مادربرد های دل فریب با چیپست ارزون قیمت حرف میزنم.

ضمنا این نه تنها برای خودم بلکه برای خیلی جاهای دیگه هم که دیدم پیش اومده.خب اونجا نتونستی بگی که چرا یه سیستم (مال خودم نیست ها)با یه کارت گرافیک کار میکنه با یکی دیگه نه.

من موندم مگه شما رییس شرکت تولید کنندهای مادربرد ارزون قیمتی که ما هر جا میریم می خای ثابت کنی که حرفای ما غلطه.

این چیپست که شما میفرمایید رو خود ازراک که درست نکرده و همونطور هم که ess_1362 گفت مشکل از انویدیا هست و تمام مشکلاتیم که فرمودید مربوط به چیپست بود.

خب عزیز من ازراک میاد یه چیپی رو به کار میبره که واسش به صرفه باشه به قول معروف هر ارزونی بی حکمت نیست

وقتی یه چیپی مشکل داشت و یهسری مادربرد رو خراب کرد باید اونو از رده خارج کنن.

این بالایی هم که معرف حضور همه هست و نیازی به توضیح نیست و قیمتش هم 105 هست

حالا در یک مقایسه کلی میشه گفت که تمامی این بردها از لحاظ امکانات یکی هستند و چیپ هر سه یکی هست ولی مثلا دو مدل امکان کراس فایر را دارند که به نظر من اصلا نباید روش حساب کرد

اما در مورد قابلیت اورکلاک که خوب قضیه فرق میکنه

با تمام این بردها میشه پردازنده 955 را تا 4 گیگاهرتز اورکرد ولی از اون بیشتر را فقط دو برد هست که این امکان را دارند یکی ایسوس و دیگری گیگا

ضمن اینکه برای کاربری که محصولی در این رده انتخاب کنه نباید انتضار اورکلاک بیشتر از این مقدار را داشت

ضمن اینکه حدود 80% از کاربرانی که سیستم می خرند و در این تاپیک تقاضای مشاوره دارند به دنبال اور نیستند(البته آمار من دقیق نیست)

ولی به صرف قاطع میگم که بیش از 90% کاربران به اور کردن محصولی مثل PHENOM II X4 955 به بیش از 4 گیگاهرتز فکر نمی کنند

البته این رو هم نگفتی که با ای مادربرد گیگا رکورد اورکلاک رمهای ddr2 توسط یه سری ایرانی شکسته شده!

بذارید یه چیزی رو کلی بگم:اینکه شما مادربرد الایت گروپ 50تومنی بخرید یا مادربرد گیگا بایت 460 تومنی هیچ نفع یاضرری برای من نداره من فقط دلم از این میسوزه که این بهایی که من برای بدست اوردن این اطلاعات دادم شما هم مجبور شید بپردازید تا به اطلاعات من برسید.اونوقت تازه میفهمید که رسیدید سر خط

Stream
20-01-2010, 22:46
تاپیک فعلا قفل و بعد از رسیدگی دوباره باز خواهد شد.

Stream
22-01-2010, 00:46
سلام

دسترسی کاربر خاطی به انجمن های سخت افزار بسته شد و چند پست هم حذف شد، کلیه بحث هایی که در انجمن صورت می گیره صرفا تبادل نظر دوستانه بین کاربران هست.

ess_1362
22-01-2010, 13:18
جالب اينجاست که چيپي که خرابه چرا بايد در مادر برد استفاده بشه

خوب قبلا هم گفتم که چیپ ایراد نداره ولی با یکسری از تجحیزات جانبی هماهنگی نداره

خب عزیز من ازراک میاد یه چیپی رو به کار میبره که واسش به صرفه باشه به قول معروف هر ارزونی بی حکمت نیست

بحث من سر مادربردم نیست .به طور کلی دارم در مورد مادربرد های دل فریب با چیپست ارزون قیمت حرف میزنم.

ضمنا این نه تنها برای خودم بلکه برای خیلی جاهای دیگه هم که دیدم پیش اومده.خب اونجا نتونستی بگی که چرا یه سیستم (مال خودم نیست ها)با یه کارت گرافیک کار میکنه با یکی دیگه نه.

من موندم مگه شما رییس شرکت تولید کنندهای مادربرد ارزون قیمتی که ما هر جا میریم می خای ثابت کنی که حرفای ما غلطه.

البته این رو هم نگفتی که با ای مادربرد گیگا رکورد اورکلاک رمهای ddr2 توسط یه سری ایرانی شکسته شده!

بذارید یه چیزی رو کلی بگم:اینکه شما مادربرد الایت گروپ 50تومنی بخرید یا مادربرد گیگا بایت 460 تومنی هیچ نفع یاضرری برای من نداره من فقط دلم از این میسوزه که این بهایی که من برای بدست اوردن این اطلاعات دادم شما هم مجبور شید بپردازید تا به اطلاعات من برسید.اونوقت تازه میفهمید که رسیدید سر خط

خوب بحث سر ASROCK یا دیگر برندهای ارزون نیست

مثلا یک چیپ مثل NFORCE 520 از انویدیا را که فکر می کنم شاید همون چیپ مورد نظر شما باشه را گیگابایت و اسوس و MSI روی مادربردهاشون استفاده کردن پس امیدوارم مشخص شده باشه که وقتی چیپی ساخته میشه همه برندها از اون استفاده می کنند

خوب با این حرف شما کاملا موافقم
البته اون مادربردی که من معرفی کردم از رم DDR3 ساپورت می کنه و مدل DDR2 هم داره که هم مدل DDR2 و هم DDR3 بدرد رکورد زدن نمی خورند و بعید هم می دونم که رکوردی داشته باشه

فکر می کنم مدل مورد نظر شما یک مدل با تراشه P45 اینتل از همین برند باشه (گیگابایت)

خوب تا حدودی با شما موافقم و تا حدودی هم با شما مخالفم

موارد موافقت من که مهم نیست بریم سر موارد مخالفتم :

خوب کاربرد خیلی در انتخاب مادربرد اهمیت داره مثلا یک کاربر ساده خانگی اصلا توجیحی نداره که یک برد 450 تومنی بخره تازه اگر خرید حدود 80-90% قابلیت های برد باید خاک بخوره مثل پورتهای ESATA یا 1394 یا پورتهای اضافه شبکه یا اسلاتهای کراس فایر یا SLI

ضمن اینکه شما آخرش هم مدل مادربردت را نگفتی :31::31:

NELLY
22-01-2010, 13:47
سلام
من این سوال رو یه جای دیگه هم مطرح کردم اما فکر نمیکنم جواب بگیرم
میخواستم بپرسم این مسئله ای که میگید بعضی چیپست ها با بعضی کارتها مشکل دارند به چه شکلیه؟
بعضی جاها دیدم که میگن --- ها با بعضی مادربوردها و چیپ ها مشکل پایه ای دارند
و البته همون جاها هم دیدم که میگند اصلا این مسئه رو جدی نگیرید

من خودم یه کارت اسکای 2.8 دارم و الان هم میخوام سیستم رو ارتقا بدم و قراره از مادربوردهای Am3 سوکت استفاده کنم
میخواستم بپرسم این مسئله تا چه حد صادقه و آیا شامل من هم میشه؟
متشکرم

ess_1362
22-01-2010, 14:03
سلام
میخواستم بپرسم این مسئله ای که میگید بعضی چیپست ها با بعضی کارتها مشکل دارند به چه شکلیه؟

من خودم یه کارت اسکای 2.8 دارم و الان هم میخوام سیستم رو ارتقا بدم و قراره از مادربوردهای Am3 سوکت استفاده کنم
متشکرم

البته کارتهای --- با چیپ های انویدیا مشکل دارند و مشکلات واقعا عجیبی هست مثل دیسی شدن یا اصلا شناخته نشدن و تا اونجایی که من در جریان بودم مشکل از تداخل IRQ بود

البته سابقا این کارتها با یک برند خاص(که نمی تونم اسمش را ببرم چون دوباره موج توهینها هست که به باکس من سرازیر میشه) هم مشکل داشتم که این مشکل در حال حاضر دیگه برطرف شده و دیگه در این برند هم جای نگرانی نیست

در مورد سوکت AM3 هم اگر شما مادربرد را با تراشه AMD بگیرید مشکلی نداره و کاملا هماهنگه

messi3
22-01-2010, 14:30

شما خودت داري جواب خودت رو ميدي پس نتيجه ازراک يک برد بي خوديه

BLACK-BLACK
22-01-2010, 16:16

خوب بحث سر ASROCK یا دیگر برندهای ارزون نیست

مثلا یک چیپ مثل NFORCE 520 از انویدیا را که فکر می کنم شاید همون چیپ مورد نظر شما باشه را گیگابایت و اسوس و MSI روی مادربردهاشون استفاده کردن پس امیدوارم مشخص شده باشه که وقتی چیپی ساخته میشه همه برندها از اون استفاده می کنند

خوب با این حرف شما کاملا موافقم
البته اون مادربردی که من معرفی کردم از رم DDR3 ساپورت می کنه و مدل DDR2 هم داره که هم مدل DDR2 و هم DDR3 بدرد رکورد زدن نمی خورند و بعید هم می دونم که رکوردی داشته باشه

فکر می کنم مدل مورد نظر شما یک مدل با تراشه P45 اینتل از همین برند باشه (گیگابایت)

خوب تا حدودی با شما موافقم و تا حدودی هم با شما مخالفم

موارد موافقت من که مهم نیست بریم سر موارد مخالفتم :

خوب کاربرد خیلی در انتخاب مادربرد اهمیت داره مثلا یک کاربر ساده خانگی اصلا توجیحی نداره که یک برد 450 تومنی بخره تازه اگر خرید حدود 80-90% قابلیت های برد باید خاک بخوره مثل پورتهای ESATA یا 1394 یا پورتهای اضافه شبکه یا اسلاتهای کراس فایر یا SLI

ضمن اینکه شما آخرش هم مدل مادربردت را نگفتی :31::31:

فاکسکانه اتفاقن چیپشم انفورس 520 هستش ولی از برندهای دیگه هم دیدم که چیپشون با گرافیک مشکل داشته.

سلام

متشکرم

البته کارتهای --- با چیپ های انویدیا مشکل دارند و مشکلات واقعا عجیبی هست مثل دیسی شدن یا اصلا شناخته نشدن و تا اونجایی که من در جریان بودم مشکل از تداخل IRQ بود

البته سابقا این کارتها با یک برند خاص(که نمی تونم اسمش را ببرم چون دوباره موج توهینها هست که به باکس من سرازیر میشه) هم مشکل داشتم که این مشکل در حال حاضر دیگه برطرف شده و دیگه در این برند هم جای نگرانی نیست

در مورد سوکت AM3 هم اگر شما مادربرد را با تراشه AMD بگیرید مشکلی نداره و کاملا هماهنگه

دوستان باید عرض کنم که من یه سیستم دیگه گرفتم مادربرد ایسوس با چیپg41

الان کارتم به سیستم وصله و هیچ مشکلی هم نداره.

ولی بگم هنوز مشکل مادربرد با کارت صدا Creative سرجاشه.ناگفته نمونه که قبلا با این کارت رو همین مادربرد بدون مشکل کارمیکردم.

پس نتیجه اینکه فقط با چیپ AMD و گارانتی معتبر بگیرید.

شما خودت داري جواب خودت رو ميدي پس نتيجه ازراک يک برد بي خوديه

مشکل دوطرفس هم کارت مشکل داره هم چیپست یعنی این کارت با این چیپست مشکل داره و این چیپست هم با این کارت مشککل داره. ولی جفتشون با قطعات دیگه خوب کارمیکنن.

messi3
22-01-2010, 18:56
مشکل دوطرفس هم کارت مشکل داره هم چیپست یعنی این کارت با این چیپست مشکل داره و این چیپست هم با این کارت مشککل داره. ولی جفتشون با قطعات دیگه خوب کارمیکننشما جبهه ي خودت رو مشخص کن با کدوم طرفي ازراک يا .......

outpost
23-01-2010, 12:13
ما توي يه شركت معتبر كار ميكنيم.

چند وقت پيش خواستم مادربرد براي خودم بخرم و انتخا ب خودم Asrock بود.

با مسول IT شركتمون مشاوره كردم. اين شخص خيلي بارش هست و مزيت و عيب تمام قطعات رو ميدونه.

شديدا منو از خريد مادربردهاي Asrock منع كرد و گفت طبق خريدهايي كه قبلا براي شركت داشته ، خريد Asrock يعني دور ريختن پول.

NELLY
23-01-2010, 13:16
البته اینجا هم افراد متخصص در این زمینه زیادند
من خودم اگه بخوام مادربورد بخرم احتمال خریدن ازراک از بقیه برندها پایین تره

اما متاسفانه اکثر قریب به اتفاق مردم وقتی از یه برند یه مدل خاص رو استفاده میکنند و پشیمون میشند تا آخر عمر براش تبلیغ منفی میکنند ، یه سوال از دوستان دارم صادقانه به خودشون جواب بدند ، آیا واقعا اکثرمون اینطوری نیستیم؟
اینکه ازراک مادربوردهای بدی داشته آیا نتیجه اش اینه که ازراک به در نمیخوره ، بهتره یه باردیگه به بنچمارکهای صفحات قبل یه نگاهی بندازیم

به نظرمن اگه کسی واقعا میخواد یه مین بورد ارزون قیمت بخره از بین مدل های موفق ازراک میتونه انتخاب های خوبی داشته باشه

ess_1362
23-01-2010, 13:33
شما جبهه ي خودت رو مشخص کن با کدوم طرفي ازراک يا .......

خوب ابنجا که میدان جنگ نیست که هر کسی در یک جبهه باشه:31::31:

اینجا یک بحث آزاد و از روی منطق و دلیل هست تا اینکه همه به یک نتیجه برسند

ما توي يه شركت معتبر كار ميكنيم.

چند وقت پيش خواستم مادربرد براي خودم بخرم و انتخا ب خودم Asrock بود.

با مسول IT شركتمون مشاوره كردم. اين شخص خيلي بارش هست و مزيت و عيب تمام قطعات رو ميدونه.

شديدا منو از خريد مادربردهاي Asrock منع كرد و گفت طبق خريدهايي كه قبلا براي شركت داشته ، خريد Asrock يعني دور ريختن پول.

خوب باز هم می گم باید دید کاربرد چی هست و در چه سطحی از یک مادربرد باید استفاده بشه

مثلا خرید این برد برای اورکلاک حرفه ای همون نتیجه ای را داره که در نظر شماست ولی خرید یک برد مثل GIGABYTE EX58 EXTREME برای یک کاربر ساده خانگی دیگه از اون بدتره

البته اینجا هم افراد متخصص در این زمینه زیادند
من خودم اگه بخوام مادربورد بخرم احتمال خریدن ازراک از بقیه برندها پایین تره

اما متاسفانه اکثر قریب به اتفاق مردم وقتی از یه برند یه مدل خاص رو استفاده میکنند و پشیمون میشند تا آخر عمر براش تبلیغ منفی میکنند ، یه سوال از دوستان دارم صادقانه به خودشون جواب بدند ، آیا واقعا اکثرمون اینطوری نیستیم؟
اینکه ازراک مادربوردهای بدی داشته آیا نتیجه اش اینه که ازراک به در نمیخوره ، بهتره یه باردیگه به بنچمارکهای صفحات قبل یه نگاهی بندازیم

به نظرمن اگه کسی واقعا میخواد یه مین بورد ارزون قیمت بخره از بین مدل های موفق ازراک میتونه انتخاب های خوبی داشته باشه

خوب تا حدودی با نظر شما موافقم

این را اضافه می کنم که مدیران ASROCK فوق العاده باهوشند

چون قلب نقطه ضعف ASUS و GIGABYTE و تا حدودی MSI را هدف گرفتن یعنی قیمت

خوب این سه شرکت تفریبا در بازار مادربرد برای خودشون یک کارتل غیر رسمی را انداختن که برای خریداران محصولات یا همون کاربران خرده فروشی هیچ نتیجه ای نداره

در کل نمی خوام وارد بحث اقتصادی بشم ولی چیزی که برای ما کاربران اهمیت داره بحث رقابت این غولها هست پس اصلا یباید از ورود شرکتهایی مثل ASROCK ناراحت باشیم و جبهه بگیریم

بذارید یک مثال جالب براتون بزنم :

حدود دو یا 3 سال پیش شرکت ATI برای رقابت با انویدیا هیچ حرفی برای گفتن نداشت در نتیجه انویدیا برای خودش یک انحصار تمام عیار راه انداخته بود و یک کارتی مثل 8800 را با قیمت بالای 1000$ می فروخت خودتون حساب کنید ببینید چی کار می کرده!!!

ولی در حال حاضر AMD قویترین کارتهای خودش را با قیمت حدود 600-700$ می فروشه پس اگر روزی انویدیا کارتهای سری 3 خودش را که از DX11 ساپورت می کنند را وارد بازار کنه دیگه نمی تونه به بیش از 800$ بفروشه

این بحث بالا در مورد مادربرد و برندهاش هم کاملا صادقه

ALeXilver
23-01-2010, 14:56
بله، من هم با نظر دوستان بالا موافقم.
هر شرکتی برای خودش سیاست هایی داره، Asrock و ECS مثلا روی قیمت پایین تمرکز دارن و کیفیت متوسط.
برندی مثل DFI هم هست که قیمتهای بالاتری داره و کیفیتش هم بسیار بالاست.
Gigabyte و Asus هم تنوع بالایی دارن و تو همه سطح بازار محصول دارن.
هیچ وقت نباید برندی رو به طور کل زیر سوال ببریم. همیشه محصول نهایی هست کهک باید بررسی بشه.

messi3
23-01-2010, 18:26
چون قلب نقطه ضعف ASUS و GIGABYTE و تا حدودی MSI را هدف گرفتن یعنی قیمتعزيزم اين برد شايد بتونه البته ميگم شايد 5 درصد هم نميشه تو ايران بفروشه اما سوال ايا کسي در مثلا اروپا سراغ اين برد ميره جوابش خيره

messi3
23-01-2010, 18:29
حدود دو یا 3 سال پیش شرکت ATI برای رقابت با انویدیا هیچ حرفی برای گفتن نداشت در نتیجه انویدیا برای خودش یک انحصار تمام عیار راه انداخته بود و یک کارتی مثل 8800 را با قیمت بالای 1000$ می فروخت خودتون حساب کنید ببینید چی کار می کرده!!!
عزيزم اين درست اما ميدونستي اگه amd کمکش نميکرد الان کله کرده بود مثل بادبادک

messi3
23-01-2010, 18:31
هر شرکتی برای خودش سیاست هایی داره، Asrock و ECS مثلا روی قیمت پایین تمرکز دارن و کیفیت متوسط.
کيفيت متوسط کاملا مخالفم

ALeXilver
23-01-2010, 19:12
عزيزم اين برد شايد بتونه البته ميگم شايد 5 درصد هم نميشه تو ايران بفروشه اما سوال ايا کسي در مثلا اروپا سراغ اين برد ميره جوابش خيره

کيفيت متوسط کاملا مخالفم

توی ایران نمیشه گفت که می تونه موفق بشه چون شناخت پایینه. رم G.Skill و برد BFG و EVGA هم برای مصرف کننده عادی ممکنه شناخته شده نباشه ولی کسی به کیفیتش شک نداره.
شما می دونستین که Asrock اصلا از Asus جدا شد و کمپانی مادر اون هنوز هم Asus هست؟ این برند دقیقا برای همین جداگانه ایجاد شد تا با در قسمت ارزان قیمت بازار با ECS و امثالهم رقابت کنه.

اگر هم به کیفیت این بردها شک دارین، پیشنهاد می کنم به قسمت نتیجه گیری این Review ها که فقط مشت نمونه خروار هست نگاهی بندازین. من فقط یه جستجوی ساده در سایت Tomshardware داشتم.

من شاید هیچ وقت هم از این برند خرید نکنم، ولی بالا هم گفتم کوبیدن یک برند به طور کلی اصلا کار درستی نیست.

ALeXilver
23-01-2010, 19:20
عزيزم اين برد شايد بتونه البته ميگم شايد 5 درصد هم نميشه تو ايران بفروشه اما سوال ايا کسي در مثلا اروپا سراغ اين برد ميره جوابش خيره

کيفيت متوسط کاملا مخالفم

توی ایران نمیشه گفت که می تونه موفق بشه چون شناخت پایینه. رم G.Skill و برد BFG و EVGA هم برای مصرف کننده عادی ممکنه شناخته شده نباشه ولی کسی به کیفیتش شک نداره.
شما می دونستین که Asrock اصلا از Asus جدا شد و کمپانی مادر اون هنوز هم Asus هست؟ این برند دقیقا برای همین جداگانه ایجاد شد تا با در قسمت ارزان قیمت بازار با ECS و امثالهم رقابت کنه.

اگر هم به کیفیت این بردها شک دارین، پیشنهاد می کنم به قسمت نتیجه گیری این Review ها که فقط مشت نمونه خروار هست نگاهی بندازین. من فقط یه جستجوی ساده در سایت Tomshardware داشتم.

من شاید هیچ وقت هم از این برند خرید نکنم، ولی بالا هم گفتم کوبیدن یک برند به طور کلی اصلا کار درستی نیست.

messi3
23-01-2010, 20:08
شما می دونستین که Asrock اصلا از Asus جدا شد و کمپانی مادر اون هنوز هم Asus هست؟ این برند دقیقا برای همین جداگانه ایجاد شد تا با در قسمت ارزان قیمت بازار با ECS و امثالهم رقابت کنه.عزيزم مهربان گلم
ايسوز اولا برا ازراک مادر برد ميساخت يعني ازراک در ابتدا مادر برد هاشو ميداد ايسوز بسازه ولي الان جور پلاسشو جمع کرد و مستقل شد .رم g.skill نميدونم ثابقش چقدره تو توليد . فقط تو بنچ شاخه کيفيت فکر نکنم تو ايرانم کسي نمياد چيزي که هنوز امتحانشو پس نداده بگيره و مسلمه که
همه ocz , corsait استفاده ميکنند چون خوبيش ثابت شدست هميشم جز برترين ها بوده
اين لينکايي که دادي چيرو ثابت ميکنه مختصر بگو تا برات بگم

ess_1362
23-01-2010, 20:43
عزيزم مهربان گلم
ايسوز اولا برا ازراک مادر برد ميساخت يعني ازراک در ابتدا مادر برد هاشو ميداد ايسوز بسازه ولي الان جور پلاسشو جمع کرد و مستقل شد .رم g.skill نميدونم ثابقش چقدره تو توليد . فقط تو بنچ شاخه کيفيت فکر نکنم تو ايرانم کسي نمياد چيزي که هنوز امتحانشو پس نداده بگيره و مسلمه که

خوب در مورد ASROCK جمله شما را کامل می کنم که ایسوس در ابتدا برای این شرکت طراحی می کرد ولی هم اکنون این شرکت خودش بردهاشو طراحی می کنه نه اینکه براش مادربرد می ساخت!!!

خوب من اول اینجا یک مطلبی را عرض کنم :

یکسری برندها هستن که در بازار های جهانی خیلی معروف و شناخته شده هستند مثلا یکیش سافایر

در خارج از ایران هر کسی بخواد مادربرد AMD ساپورت بخره اول سافایر میگیره و بعدش گیگا و ایسوس و...

حالا اگر من سافایر را بعنوان یک مادربرد معرفی کنم خیلی ها بدجوری موضع می گیرن چون اصلا این برند را نمی شناسن ولی در کیفیت این محصول اصلا جای شکی نیست چون پارتنر اصلی AMD هست

این مطلب در مورد G.SKILL هم که یکی از تولید کنندگان معروف ماژولهای رم در دنیا هست تا حدودی در ایران صادق هست

خوب شفاف بگم : هر چیزی که در ایران نا آشنا هست نباید مستقیم به این نتیجه برسیم که برند اشغالی باشه

باید دید قبل از اینکه مثلا وارد بازار ایران بشه در بازارهای جهانی چه سابقه ای داشته

ALeXilver
23-01-2010, 21:18
عزيزم مهربان گلم

دوست عزیزم؛
شما بهتره که مقداری بیشتر تحقیق کنی! به عنوان مثال این خبر رو ببین تا متوجه بشی که Asrock هنوز هم قسمتی از کمپانی عظیم Asustek هست. در حقیقت با این کار Asustek فقط یک برند جدید ایجاد کرد برای بازار OEM و رده پایین.

و اگر خبر بالا رو کامل بخونی، می بینی که حتی احتمال داره Asrock به سطح اول تولیدکننده های مادربورد برسه.

یا اینجا:

تو ایران(نه فقط ایران البته ) خیلی چیزهای دیگه به غیر از کیفیت برای فروش یک برند تاثیر داره، مثل پشتیبانی خوب، تبلیغات و ... .کسی هم اصرار بر این نکرد این مادربوردها پرفروش هستند یا اینکه ایها الناس برین Asrock بخرین (تا حالا یادم نمیاد این برند رو به کسی توصیه کرده باشم.) بحث بر سر این هست که این برند در حد قیمتش کیفیت خوبی داره. حالا شما اگر بحث دیگه ای داری لطفا بگو.

این بنچمارکهایی که برات گذاشتم، اصلا برام مهم نبود که Performance خوب رو نشون میده یا نه. فقط منظور این بود که متوجه بشی، وقتی یک سایت معتبر مثل Tom's Hardware (و خیلی های دیگه که خودت می تونی بگردی وپیدا کنی) محصولات فراوانی رو تست می کنه، هم از سابقه محصولات خبر داره هم فروش و خیلی ایرادها رو متوجه میشه و واقعا اگر به نام و شهرت سایتش اهمیت بده هیچ محصولی که کیفیت پایینی داره رو توصیه نمیکنه یا حداقل بهش Award نمیده.

اون برندهای دیگه ای هم که نام بردم فقط برای مثال بود، که متوجه بشی محصولی می تونه در بالاترین سطح کیفی و با قیمت مناسب باشه و فروشش زیاد بالا نباشه(در بازار ایران). و گرنه اون برندها همه امتحانشون رو پس دادن که شاید شما خبر ندارین.

در ضمن لطفا اگر خواستی برام بگی با دلیل و احتمالا مدرک بگو.

messi3
23-01-2010, 21:41
یکسری برندها هستن که در بازار های جهانی خیلی معروف و شناخته شده هستند مثلا یکیش سافایر

در خارج از ایران هر کسی بخواد مادربرد AMD ساپورت بخره اول سافایر میگیره و بعدش گیگا و ایسوس و...خيلي جالبه ميشه ثابت کني
شرکتي که کار اصليش ساخت گرافيکه والان حدود 8 سال بيشتر سابقه نداره مادر برداش حرف اول رو اونم در اروپا نه حال در افريقا ميزنه
حالا ايسوز حدود 20 سابقه دقيق نميگم
abit کمي بيشتر و....... حرفي براي گفتن نداشته باشند واقعا جالبه
البته کنتر که نداره راستي ميدوني تو بنچمارک اين سافاير که ميگي رده بنديش کجاست

messi3
23-01-2010, 22:15
تا حالا یادم نمیاد این برند رو به کسی توصیه کرده باشمعاليه اينجاش منو کشته
چندتا پست نشون بدم البته شما رو نگشتم ولي دوست بالاييتون که ازراک رو تاييد کرده وگفته بخريد
در حد قيمتش اهان خوب که بله البته يک بار مصرفه

و اگر خبر بالا رو کامل بخونی، می بینی که حتی احتمال داره Asrock به سطح اول تولیدکننده های مادربورد برسه.
ما که بخيل نيستيم

ALeXilver
23-01-2010, 23:09
خب دوستانی هم که توصیه می کنن، نظرشون رو میگن، کسی هم نمی تونه ایرادی بگیره! من هم کم کم دارم فکر می کنم بد نیست از این به بعد پیشنهاد بدم! :31:

فکر کنم تا همینجا هم بحث کافی باشه، چون اگر کسی احیانا گذارش بیفته اینجا و بخواد اطلاعاتی کسب کنه، خودش از پستهایی که تا حالا داده شده به راحتی بتونه برداشت کنه و متوجه بشه که بالاخره این برند در چه حدی هست. به هر حال اینجا قرار نیست کسی نظر هر کسی رو قبول کنه اون هم بدون دلیل! :46:

messi3
23-01-2010, 23:17
قرار نیست کسی نظر هر کسی رو قبول کنه اون هم بدون دلیل!
بله موافقم

NELLY
23-01-2010, 23:20
در جواب دوست عزیز ess_1362 باید بگم که نباید فراموش کرد که ایران بازار اجناس class A دنیا نیست
یعنی اون جنسی که فلان کمپانی و با فلان کیفیت برای اروپا تولید میکنه اصلا وارد بازار ایران نمیشه
همه فکر مکنیم چین اجناس بدون کیفیتی تولید میکنه اما هرگز اینطور نیست
جنس درجه یک چین شاید از امریکا هم بهتر باشه
اما این اجناس به ندرت وارد بازار ایرن میشند و مسئولیت این مسئله فقط با واردکننده های ایرانی است

messi3
24-01-2010, 09:20
من كلام اخر رو هم ميگم و حوصله ي بحث با شمابه قول ساسان جان متخصص نماهارو ندارم
انقدر اين بنچمارك رو نكوبيد تو سر ما كجا زده تو كدوم سايت نوشته مادر بردي كه تو يك بنچمارك بهتر عمل كرده وتو بقه حرفي نداره
كيفيت خوبي داره كجا زده بنچمارك نشانه ي كيفيته
من يك مثال ميزنم رم پاتروت .كينگستون ميبينيم كه تو بنچمارك اين دو رم هميشه جزء برترين ها بودند حالا كيفيتشون چقدره 1 هم نيست مخصوصا پاتروت ديديم كه با رمهاي تقلبيش چه گندي زد همين طور گينگ به هركي ميگفتي كينگ دارم از خنده غش ميكرد
حالا من ميفهمم كه ساساني كه بقل ess يد طولايي در بحث داشت عصبي شد اون كار نسنجيدرو كرد و حق داره .
حالا بايد بره تو جايي كه سر رشته نداره از دست شما متخصص نماها پست بزنه
بيش از اين چيزي نميگم بازم ميگم ملت بنچمارك كيفيت نمياره وتمانم

sir payman
24-01-2010, 13:49
دوستان توجه کنید نمیشه بگید که یه برند اشغاله چون دوستان هم تا حالا فقط 1 نفر اومده اینجا و گفته که با بوردش مشکل داشته.
من از چند نفر از دوستام که توی بازار ایران هستند پرسیدم و هیچکدومشون نگفتند که این برد مرجوعیش زیاد و غیر عادی هست.
مسلما کیفیتی در حد asus و ... نداره ولی باید قیمت خوبش رو هم در نظر گرفت.
امکانات خوب در قبال پول کم و همینطور قابلیت پایین اورکلاک(کسی که این برد رو میخره مطمئنن دنبال اورکلاک نیست).
چون قابلیت اورش پایینه خیلی چیزها هم از این برد گرفته شده تا به این قیمت پاین برسه.مثل کولینگ خوب و power fase designe بالا که خود اینها باعث کاهش فیمت هست.
بله این حرف درسته که بنچمارک کیفیت نمیاره ولی قطعات بیکیفیت نمیتونن رتبه خوبی در بنچها داشته باشن چون کیفیت قطعات در score ها کاملا تاثیر گذاره.
این برند هم زمان نیلز داره برای جا افتادن.
مثلا توی ایران برای گرافیک کی برند دایموند میخره(همه خندشون میگیره به این برند) در حالی که در بازار امریکا خرید کارتهای ati با برند دایموند خیلی بالاس و برای انویدیا هم evga در بازار امریکا فروش خوبی داره این برند دایموند اگر همین الان بیاد توی ایران کسی نمیخره چون نمیشناسنش ولی با گذشت زمان و بهتر شدن گارانتیها وضعیتش عوض میشه.

NELLY
24-01-2010, 15:07

دوست گرامی من ، شما به امضای ساسان جان توجه نکن
دلیل اصلی تعلیق شدن ایشون بی ادبی و بی فرهنگی بوده نه اون چیزی که اونجا نوشته
ایشون در حال بحث در این زمینه به من (که حتی مخالف ازراک بودم ) با یه پیغام خصوصی توهین کردند
حالا چراشو نمیدونم اما بقیه گفتند به احتمال زیاد اتصال کوتاه انجام صورت گرفته....
بحث یه چیزه دعوا چیز دیگه
البته آخرش هم نفهمیدیم چی شد که کاسه کوسه های ازراک بدبخت سر من شکست :41:

3jokes_x
24-01-2010, 17:07
نام کاربردی آقای sasan بسته شده و بعد از مدت کمی شخص محترمی با یه نام کاربری دیگه و با تعداد پست بسیار کم میاد از ایشون دفاع می کنه و با اینکه لحنش از ساسان بهتره ولی باز ته لهجه اش به ایشون شبیهه! و مثل ایشان موضع گیری سفت و سختی در برابر ازراک داره... و می خواد بحث رو به سمت دعوا ببره... و جالب تر از همه می گه من ساسان جان رو درک می کنم و اون حق داشت! نظر شما چیه؟

حالا جدا از این موضوع، در مورد این یه جمله سوال دارم:

مخصوصا پاتروت ديديم كه با رمهاي تقلبيش چه گندي زد
مگه رم های تقلبی رو خود Patriot تولید کرده که می گه گند زد؟ من فکر می کردم شرکت های چینی بی نام و نشان این رم ها رو می سازن و الکی اسم پاتریوت رو روش می زنن...

Stephen-Sherif
24-01-2010, 17:36
سلام دوستان،
يك سوال دارم؛ ميخوام بدونم اين همه بحث و جدل و دعوا و توهين و بنچمارك و دليل و استدلال سر چند تومنه؟:41:
مگه اين بوردها چقدر با همديگه اختلاف قيمت دارند؟
واقعا ارزششو نداره!:41:

بعنوان نمونه:

M3A785GXH/128M : 110000
MA785GMT-UD2H : 118000
:11:

ess_1362
25-01-2010, 14:05
انقدر اين بنچمارك رو نكوبيد تو سر ما كجا زده تو كدوم سايت نوشته مادر بردي كه تو يك بنچمارك بهتر عمل كرده وتو بقه حرفي نداره
كيفيت خوبي داره كجا زده بنچمارك نشانه ي كيفيته
من يك مثال ميزنم رم پاتروت .كينگستون ميبينيم كه تو بنچمارك اين دو رم هميشه جزء برترين ها بودند حالا كيفيتشون چقدره 1 هم نيست مخصوصا پاتروت ديديم كه با رمهاي تقلبيش چه گندي زد همين طور گينگ به هركي ميگفتي كينگ دارم از خنده غش ميكرد
حالا من ميفهمم كه ساساني كه بقل ess يد طولايي در بحث داشت عصبي شد اون كار نسنجيدرو كرد و حق داره .
حالا بايد بره تو جايي كه سر رشته نداره از دست شما متخصص نماها پست بزنه
بيش از اين چيزي نميگم بازم ميگم ملت بنچمارك كيفيت نمياره وتمانم

خوب البته من اصلا از یک برند خاص همایت نمی کنم ولی به شخصه خودم در این فروم بارها دیدم که کاربران با بردی که شما و اون کاربر اخراجی ازش بی دلیل همایت می کنید مشلات جالبی داشتند از خراب شدن بایاس و باگ داشتن اون بگیر تا ....

البته این را هم قبلا گفتم که دلیل این اشکالات از سازنده نیست ولی از واردکننده هست و البته این موارد چیز خاصی را اثبات نمی کنه ولی وظیفه کسی که مشاوره میده دادن اطلاع هست تا یک وقت خدای ناکرده کسی مجبور نشه توی همین فروم تاپیک بزنه که آقا این مادربردی را که من هفته پیش خریدم 300000 اگر کسی میخره 150000 هم میدم:31:

البته تا حالا که من در بخش مشکلات سخت افزاری ندیدم کسی از بردهای asrock که معرفی شده اشکالی داشته باشه که بیشتر به خدمات پس از فروش این برند بر می گرده البته این گفته من هم چیزی را ثابت نمی کنه و نباید ازش نتیجه خاصی گرفت

دوستان توجه کنید نمیشه بگید که یه برند اشغاله چون دوستان هم تا حالا فقط 1 نفر اومده اینجا و گفته که با بوردش مشکل داشته.
من از چند نفر از دوستام که توی بازار ایران هستند پرسیدم و هیچکدومشون نگفتند که این برد مرجوعیش زیاد و غیر عادی هست.
مسلما کیفیتی در حد asus و ... نداره ولی باید قیمت خوبش رو هم در نظر گرفت.
امکانات خوب در قبال پول کم و همینطور قابلیت پایین اورکلاک(کسی که این برد رو میخره مطمئنن دنبال اورکلاک نیست).
چون قابلیت اورش پایینه خیلی چیزها هم از این برد گرفته شده تا به این قیمت پاین برسه.مثل کولینگ خوب و power fase designe بالا که خود اینها باعث کاهش فیمت هست.
بله این حرف درسته که بنچمارک کیفیت نمیاره ولی قطعات بیکیفیت نمیتونن رتبه خوبی در بنچها داشته باشن چون کیفیت قطعات در score ها کاملا تاثیر گذاره.
مثلا توی ایران برای گرافیک کی برند دایموند میخره(همه خندشون میگیره به این برند) در حالی که در بازار امریکا خرید کارتهای ati با برند دایموند خیلی بالاس و برای انویدیا هم evga در بازار امریکا فروش خوبی داره این برند دایموند اگر همین الان بیاد توی ایران کسی نمیخره چون نمیشناسنش ولی با گذشت زمان و بهتر شدن گارانتیها وضعیتش عوض میشه.

خوب من هم چند نمونه از این امثال را زدم تا دوستان تعصب را کنار بذارند

نام کاربردی آقای sasan بسته شده و بعد از مدت کمی شخص محترمی با یه نام کاربری دیگه و با تعداد پست بسیار کم میاد از ایشون دفاع می کنه و با اینکه لحنش از ساسان بهتره ولی باز ته لهجه اش به ایشون شبیهه! و مثل ایشان موضع گیری سفت و سختی در برابر ازراک داره... و می خواد بحث رو به سمت دعوا ببره... و جالب تر از همه می گه من ساسان جان رو درک می کنم و اون حق داشت! نظر شما چیه؟

حالا جدا از این موضوع، در مورد این یه جمله سوال دارم:

مگه رم های تقلبی رو خود Patriot تولید کرده که می گه گند زد؟ من فکر می کردم شرکت های چینی بی نام و نشان این رم ها رو می سازن و الکی اسم پاتریوت رو روش می زنن...

خوب من هم یکم کنجکاو شدم ولی دنبال موضوع را نگرفتم

در رابطه با رمهای پاتریوت و همچنین کینگستون هم کاملا با شما هم عقیده هستم

سلام دوستان،
يك سوال دارم؛ ميخوام بدونم اين همه بحث و جدل و دعوا و توهين و بنچمارك و دليل و استدلال سر چند تومنه؟:41:
مگه اين بوردها چقدر با همديگه اختلاف قيمت دارند؟
واقعا ارزششو نداره!:41:

بعنوان نمونه:

M3A785GXH/128M : 112000
MA785GMT-UD2H : 118000
:11:

البته من پست بلای شما را با اجازه به شکل زیر اصلاح می کنم :

ASROCK M3A785GH 88000-91000
GIGABYTE MA785GMT-UD2H 118000

و البته تنها بردی از ASROCK که قیمت بالای 100 داره M3A790GXH هست که بین 110-117 قیمت داره

Stephen-Sherif
26-01-2010, 17:35
ولي منظور من همون M.B ASROCK M3A785GXH/128M بود. بردي كه شما معرفي كردي خازنهاي الكتروليتي داره در صورتيكه بردهاي مورد نظر من هر دو خازنهاي جامد دارند

ess_1362
26-01-2010, 21:02
ولي منظور من همون M.B ASROCK M3A785GXH/128M بود. بردي كه شما معرفي كردي خازنهاي الكتروليتي داره در صورتيكه بردهاي مورد نظر من هر دو خازنهاي جامد دارند

خوب این همون بردی هست که من قیمتش را اصلاح کردم :

کدوم قسمت از برد خازنهاش الکترولیتی هست؟؟

Stephen-Sherif
27-01-2010, 09:09
خوب این همون بردی هست که من قیمتش را اصلاح کردم :

کدوم قسمت از برد خازنهاش الکترولیتی هست؟؟
قربون آدم چيزفهم!:31: خوب اينكه همون برديه كه من گفتم. ولي شما در پست 87 برد ديگه اي منظورت بود:

قيمت اين برد همونيه كه شما گفتي، كه البته نميشه اين برد را با اون مدل گيگا مقايسه كرد.:46:

messi3
27-01-2010, 10:49
شما بهتره که مقداری بیشتر تحقیق کنی! به عنوان مثال این خبر رو ببین تا متوجه بشی که Asrock هنوز هم قسمتی از کمپانی عظیم Asustek هست. در حقیقت با این کار Asustek فقط یک برند جدید ایجاد کرد برای بازار OEM و رده پایین.
توجه کن قربونت این شرکت توسط یکی از اعضای ایسوس تاسیس شده نه خود کمپانی ایسوس!
در اوایل ازراک عملا یک شرکت بود نه کمپانی! تنها کار این شرکت این بود که سفارش طراحی و ساخت بورد ها رو به ایسوس میداد و به نام خودش میفروخت!
ولی 3 4 سال پیش خودش شروع کرد به طراحی و ساخت بورد! که فکر کنم بعد از فروش اون در سال 2007 شروع شده(100% مطمعن نیستم) و حالا ایسوس فقط در حد یک اسم اونم به صورت غیر رسمی با ازراک هست و همکاری نمیکنن!
حالا بنظر شما این کمپانی در چه حد توانایی رقالبت داره با ابرکمپانی هایی مثل گیگا و مخصوصا ایسوس!؟

messi3
27-01-2010, 10:56
البته من پست بلای شما را با اجازه به شکل زیر اصلاح می کنم :

[QUOTE]خوب این همون بردی هست که من قیمتش را اصلاح کردم
این رو همه میدونن که شما فروشنده هستید نیازی به قیمت زدن نیست

نام کاربردی آقای sasan بسته شده و بعد از مدت کمی شخص محترمی با یه نام کاربری دیگه و با تعداد پست بسیار کم میاد از ایشون دفاع می کنه و با اینکه لحنش از ساسان بهتره ولی باز ته لهجه اش به ایشون شبیهه! و مثل ایشان موضع گیری سفت و سختی در برابر ازراک داره... و می خواد بحث رو به سمت دعوا ببره... و جالب تر از همه می گه من ساسان جان رو درک می کنم و اون حق داشت! نظر شما چیه؟دوست گرامی من ، شما به امضای ساسان جان توجه نکن
دلیل اصلی تعلیق شدن ایشون بی ادبی و بی فرهنگی بوده نه اون چیزی که اونجا نوشته
ایشون در حال بحث در این زمینه به من (که حتی مخالف ازراک بودم ) با یه پیغام خصوصی توهین کردند
حالا چراشو نمیدونم اما بقیه گفتند به احتمال زیاد اتصال کوتاه انجام صورت گرفته....
بحث یه چیزه دعوا چیز دیگه
البته آخرش هم نفهمیدیم چی شد که کاسه کوسه های ازراک بدبخت سر من شکست
من با ایشون هیچ نسبتی ندارم بیشتر افرادی که تو اینجا نظر دادن توجه کنید تعداد پست هاشون کم هست حتی جناب NELLY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس بی دلیل به قاضی نرید

messi3
27-01-2010, 11:00

قربونت اگر منظورت سایت تام هست باید بگم سخت در اشتباه هستی چون یکی از اسپانسر های اصلی این سایت خود ازراک هست و طبیعی هست که فقط روی خوبی های این بورد زوم کنه!

nikaan
27-01-2010, 11:24
قربونت اگر منظورت سایت تام هست باید بگم سخت در اشتباه هستی چون یکی از اسپانسر های اصلی این سایت خود ازراک هست و طبیعی هست که فقط روی خوبی های این بورد زوم کنه!

سلام

اگه میشه در مورد اسپانسرهای سایت تامز یه لینک معتبر بگذارید

با تشکر

sadegh571
27-01-2010, 11:47
بله. به نظر میاد همین طور باشه. من هم در چندین صفحه این سایت دیدم که از مین های آزراک تبلیغ میکنه.

sir payman
27-01-2010, 14:22
نه منظورم سایت خاصی نیست
مثل این

ALeXilver
27-01-2010, 15:23
توجه کن قربونت این شرکت توسط یکی از اعضای ایسوس تاسیس شده نه خود کمپانی ایسوس!
در اوایل ازراک عملا یک شرکت بود نه کمپانی! تنها کار این شرکت این بود که سفارش طراحی و ساخت بورد ها رو به ایسوس میداد و به نام خودش میفروخت!
ولی 3 4 سال پیش خودش شروع کرد به طراحی و ساخت بورد! که فکر کنم بعد از فروش اون در سال 2007 شروع شده(100% مطمعن نیستم) و حالا ایسوس فقط در حد یک اسم اونم به صورت غیر رسمی با ازراک هست و همکاری نمیکنن!
حالا بنظر شما این کمپانی در چه حد توانایی رقالبت داره با ابرکمپانی هایی مثل گیگا و مخصوصا ایسوس!؟

من برای شما منابع رو گذاشتم، هنوز هم کمپانی Parent این کمپانی Asus هست. و برای شما روشن کردم رابطه این دو کمپانی چطور بوده، شما می تونید بر موضع خودتون اصرار کنید و خوشحال میشم دلیلی براش ببینم.
بحث هم اصلا بر سر رقابت Asrock با Asus و Gigabyte نبود و نیست و این شرکت هم فعلا توانایی چنین کاری رو نداره.

شما شاید با رفتار حرفه ای آشنایی نداشته باشید، ولی چیزی به این نام وجود داره که مانع ازصرفا تمجید کردن یک سایت از محصولی که تبلیغش رو می کنه میشه. اگر بگردید از بعضی بردهای Asrock ایرادهایی هم گرفته و کلا بعضی محصولاتش رو کلا خوب ندونسته. ضمن اینکه این بنچمارکها فقط در این سایت نیست. بنده وقت ندارم که برای شما لینک بگذارم. می تونید خودتون بگردید.

messi3
27-01-2010, 17:09
اگه میشه در مورد اسپانسرهای سایت تامز یه لینک معتبر بگذارید
لينک؟ لينک نياز نيست!
شما بريد به سايت توم هارد وار بخش هاي مربوط به مادربورد!در بخش هاي زير:
news و Articles
به زير شاخه مادربورد سر بزني
چي ميبينيد ؟ بهترين ، بزرگترين، گرونترين تبليغات سايت!
يک مادربورد از سري H55 ازراک! يا مدل هاي ديگه!

ازراک ماهانه درامدي در حد چند و شايد چند ده ميليون دلاري براي اين سايت تامين ميکنه!

inno3d
27-01-2010, 17:34
لينک؟ لينک نياز نيست!
news و Articles

ازراک ماهانه درامدي در حد چند و شايد چند ده ميليون دلاري براي اين سايت تامين ميکنه!
چند ده میلیون دلار!!!!!!
مثل اینکه سایت های سخت افزاری درامد بالایی دارند.
به فکر افتادم منم یدونه سایت بزنم.:31:

nikaan
27-01-2010, 17:52
لينک؟ لينک نياز نيست!
news و Articles

به نظر من هم کسی که تبلیغاتش رو در سایت میزاره لزوما اسپانسر مالی نیست و فقط بابت نمایش تبلیغ در این سایت یا به ازای هر کلیک مبلغی رو پرداخت می کنه

اما لینک زیر نشون میده که اسپانسر مالی Overclocking Championship (مسابقات اورکلاک تامز هاردوار)

در سال 2008 برندmsi بوده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته یه لینک دیگه هم در مورد اسپانسرهای سایت دیده بودم که در اون سامسونگ، لاجیتک،msi و یکی دیگه خواهان این قضیه شده بودند که اسپانسر مالی بشن(تا اونجایی که یادمه)

حالا می گردم اگه پیداش کردم درهمین پست قرار می دم

messi3
27-01-2010, 18:32
چند ده میلیون دلار!!!!!!
مثل اینکه سایت های سخت افزاری درامد بالایی دارند.
به فکر افتادم منم یدونه سایت بزنم.شما هم میتونی البته اگه قبولت کردن منم خبر کن

به نظر من هم کسی که تبلیغاتش رو در سایت میزاره لزوما اسپانسر مالی نیست و فقط بابت نمایش تبلیغ در این سایت یا به ازای هر کلیک مبلغی رو پرداخت می کنه

اما لینک زیر نشون میده که اسپانسر مالی Overclocking Championship (مسابقات اورکلاک تامز هاردوار)

در سال 2008 برندmsi بودهالان چه سالیه

sir payman
27-01-2010, 18:58
بابا بحث سر چیه؟
اصلا درست , toms چون اسپانسرش asrock هست بنچمارکهای فیک میذاره.
من که براتون از سایتهای دیگه هم عکس گذاشتم.
اگر میخواید بازم براتون میذارم.
این بحث رو هم تموم کنید که ازراک اشغاله.
دوستان کلی دلیل اوردن و بنچ گذاشتن و هر کسی به نتیجه ای که میخواست رسید.
دیگه لازم هم نیست که بحث با منحرف کردن به اینچنین سمتهایی که تامز پول میگیره و بنچ دروغین میذاره ادامه پیدا کنه.
هر کسی که این تاپیکو دیده باشه متوجه میشه که کی دلایلش درست بوده.

messi3
27-01-2010, 19:42
بابا بحث سر چیه؟
اصلا درست , toms چون اسپانسرش asrock هست بنچمارکهای فیک میذاره.
من که براتون از سایتهای دیگه هم عکس گذاشتم.
اگر میخواید بازم براتون میذارم.
این بحث رو هم تموم کنید که ازراک اشغاله.
دوستان کلی دلیل اوردن و بنچ گذاشتن و هر کسی به نتیجه ای که میخواست رسید.
دیگه لازم هم نیست که بحث با منحرف کردن به اینچنین سمتهایی که تامز پول میگیره و بنچ دروغین میذاره ادامه پیدا کنه.
هر کسی که این تاپیکو دیده باشه متوجه میشه که کی دلایلش درست بوده.
لطف کنید تند نرید ترمز کنید با هم بریم دوباره و 100000000 بار دیگم میگم
بنچمارک کیفیت نمیارهه

sir payman
27-01-2010, 19:49
بله حرف شما کاملا درسته اصلا بحث با شما اشتباهه
و همینطور کاملا هم درسته که شما همون ساسان نیستی(از طرز صحبت مشخصه)

messi3
27-01-2010, 19:56
بله حرف شما کاملا درسته اصلا بحث با شما اشتباهه
کلا بحث کردن با شما متخصص نماها از پایه اشتباهه.

همینطور کاملا هم درسته که شما همون ساسان نیستیمن اگه ساسانم شما هم ess هستی:31:

ess_1362
27-01-2010, 21:31
خوب بذارید بحث را کامل کنیم تا دیگه این بحث ها هم تمام بشه

خوب البته من نه فروشنده هستم نه از برند خاصی حمایت می کنم و فقط حرف من این هست که یک کاربر ساده خانگی نیازی نداره که 450000 برای یک مادربرد هزینه کنه در صورتی که با نهایت 250000 هم همون کارایی را می گیره

خوب این صحبت این آقای MESSI در تاپیک آخرش کاملا مشخص کرد که ایشون همون کاربر اخراجی هستند که با یک USER جدید وارد انجمن شدن البته نیازی به پیگیری و اطلاع به مدیران نیست چون به نظر میاد ایشون لحن توهین کردنشون یکم ملایم تر شده البته فکر می کنم اگر ایشون یکی دو بار دیگه هم اخراج بشن کاملا رفتارشون مودبانه تر میشه!!!!:31::31:

خوب برای پایان این بحث بهتر هست که محصول X58 این برند را هم یک بررسی کنیم تا به یک نتیجه گیری نهایی برسیم

این عکس از مدل X58 SUPERCOMPUTER هست :

خوب باز هم همونطور که از عکس مشخص هست ضعف اصلی این برد در خنک کنندها هست که در یک اورکلاک سنگین کاملا به سیستم آسیب میرسونه
البته نحوه قرار گرفتن ادوات ایراد خاصی نداره و یک مدل ارزون قیمت هست که برای کاربران متوسط و معمولی طراحی شده
در کل میشه گفت که این مدل از نظر اورکلاک نسبت به محصول ELITEGROUP ارجحیت داره ولی در مقابل رقبایی چون گیگا ایسوس و بایواستار حرفی برای گفتن نداره :

خوب بجز مورد اول و این آخری در سایر موارد این برد خوب عمل نکرده

البته به اون مورد اول که اصلا نباید استناد کرد چون از هر 4 هسته استفاده نمی کنه

اما این مورد آخر هم در حالت عادی بدست آمده مسلما با اورکلاک کردن سایر بردها اختلاف با این برد زیاد می شه و توی رندر هم نمی تونه خیلی قابل رقابت باشه

ولی میشه اینطور قضاوت کرد که برای یک کاربر کاملا عادی این برد به مدلهای ارزان قیمتی مثل ELITEGROUP کاملا ارجحیت داره چون حدعقل میشه پردازنده 920 را تا 3.3 اورکرد ولی در مقابل سایر رقبا در کاربردهای حرفه ای تر بجز بازی توان رقابت نداره

nikaan
27-01-2010, 22:10
شما هم میتونی البته اگه قبولت کردن منم خبر کن
الان چه سالیه

من هم نگفتم جدیده

ولی شما برای ادعاتون باید لینک معتبر داشته باشید

و الا تبلیغ در سایت دلیل نمی شه (همین تبلیغات رو در همین فروم هم می بینید پس اینها اسپانسرند!!!!!!) و نیز بنچمارک ها خود نمایانگر کیفیت هستند چون تحت استرس شدید (در مورد اورکلاک) قرار می گیرن

ضمن اینکه شما لینک معتبر در مورد خرابی این مادربوردها بیارین ما که بنچمارک میزاریم قبول نمی کنید

اگه کیفیت پایین داشته باشه این موضوع به صورت جهانی اتفاق می افته و انوقت خبرش توی همه ی سایت های خبری IT باید باشه(در ضمن این لینک رو هم گذاشته بودم که نشون بدم برای ادعاتون باید سند بیارین ، اون هم سند معتبر از یه سایت خبری معتبر و الا ادعای شما از اعتبار ساقطه)

شما یه لینک معتبر در مورد کیفیت پایین ازراک قرار بدین

messi3
27-01-2010, 22:33
خوب این صحبت این آقای MESSI در تاپیک آخرش کاملا مشخص کرد که ایشون همون کاربر اخراجی هستند که با یک USER جدید وارد انجمن شدن البته نیازی به پیگیری و اطلاع به مدیران نیست چون به نظر میاد ایشون لحن توهین کردنشون یکم ملایم تر شده البته فکر می کنم اگر ایشون یکی دو بار دیگه هم اخراج بشن کاملا رفتارشون مودبانه تر میشه!شما برای ادعاتون لینک معتبری دارید
بنچمارک چطور

messi3
27-01-2010, 22:35
من هم نگفتم جدیده

ولی شما برای ادعاتون باید لینک معتبر داشته باشید

و الا تبلیغ در سایت دلیل نمی شه (همین تبلیغات رو در همین فروم هم می بینید پس اینها اسپانسرند!!!!!!) و نیز بنچمارک ها خود نمایانگر کیفیت هستند چون تحت استرس شدید (در مورد اورکلاک) قرار می گیرن

ضمن اینکه شما لینک معتبر در مورد خرابی این مادربوردها بیارین ما که بنچمارک میزاریم قبول نمی کنید

اگه کیفیت پایین داشته باشه این موضوع به صورت جهانی اتفاق می افته و انوقت خبرش توی همه ی سایت های خبری IT باید باشه(در ضمن این لینک رو هم گذاشته بودم که نشون بدم برای ادعاتون باید سند بیارین ، اون هم سند معتبر از یه سایت خبری معتبر و الا ادعای شما از اعتبار ساقطه)

شما یه لینک معتبر در مورد کیفیت پایین ازراک قرار بدین
شما برو اینجا مشکل دوستتو در مورد ازراک بگو حل کنند

البته اینجام برو

nikaan
27-01-2010, 22:52
شما برو اینجا مشکل دوستتو در مورد ازراک بگو حل کنند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اینجام برو

شما اگه یه نگاهی به تاریخ تاپیک بندازین میبینید دقیقا مال امروز هست!!!!!(و من دقیقا همین امروز هم در این تاپیک در مورد کیفیت ازراک اظهار نظر کردم)

من این رو دلیل بر بی کیفیتی این مادربورد نمی دونم چون این مشکل بصورت عمومی مشاهده نشده

پس دلیل بر بی کیفیتی ازراک نیست

در ضمن این لینک دوم کپی شده ی حرف های من در یه بلاگ هست که من اصلا نمی شناسمش

دوست عزیر من گفتم لینک خبری معتبر مبنی بر بی کیفیتی مادربوردهای ازراک قرار بدین از سایت های خبری معتبر IT

در غیر این صورت حرف شما از اعتبار ساقطه

sadegh571
27-01-2010, 23:39
من برای آگاهی دوستان و شفاف سازی بیشتر بر خود لازم دونستم این مطلب رو بنویسم.
بنده به شخصه با همین مین ها کار کردم و در طول دو سال هم دیدم که یکی از افراد که با هم دیگه اشنایی داریم مین ازراک رو میاورد و می فروخت.
اما در بیشتر مین ها چند چیز مشاهده شد:(بیشتر مشکلات مشابه وجود داشت)
1- پرت های usb در مین های ازراک در کوتاه ترین مدت ممکن دچار مشکل می شوند. یعنی با بیشتر وسایلی که بهشون وصل میشه مشکل پیدا خواهند کرد.
2- 95% مین ها بخاطر این که خیلی ضعیف هستن در حمل و نقل های عادی که با دست صورت می گیره، مثل جابه جا کردن مین از یک میز به میز دیگه اگر یک طرف مین رو بگیرید. نمی دونم چرا دیگه اون سیستم دیگه سیستم شدنی نیست.
3- مین های ازراک در حالت اورکلاک 24/7 در مقیاس های حتی کم در کمتر از چند هفته مین در قسمت هایی فاز برق رسانی دچار رنگ پریدگی میشه.
4- کارایی دیگه این مین حا حرف ندارن!! (به نظر من خیلی بد عمل می کنند) تست اورست به شخصه می گرفتم و با همون سوکت که 775 بود و همون سی پی یو که 5200 بود و رم یکسان و تنها چیز متغیر مین بود اختلاف وجود داشت در حد تیم ملی.
و البته چیزای دیگه هم بود که چون عمومیت نداشت احتمال این رو می دیم که مثلا بیشتر شرکت ها خرابی دارند!
اما کلا اگر مین خوب ازشون درست بشه یه چیزی میشه توپ البته سری 478 این مین ها اینطوری بودن.:31:
ولی در کل برای افراد نیمه حرفه ای خوبه (البته تعریف حرفه ای تا چی باشه)

sadegh571
27-01-2010, 23:42
در ضمن از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش میخوری . یعنی آقا اگر به جای 130 هزار تومن برد Asus بری 80 هزار تومن بورد AsRock بخری به جای خازن های جامد ژاپنی استانداد B از خازن های جامد چینی استاندارد K استفاده خواهد شد که حتی از ارزون ترین خازن های الکترولیتی هم بد تر هستن یا به جای PWM دیجیتال با ماسفت های توان بالا از ماسفت های با توان خیلی پایین و ضعیف تر استفاده میشه یعنی عملاً این شرکت یا کم گذاشتن از قطعات روی برد که شما اصلاً بهش توجه نمکنید قیمت رو پایین میاره .
مجموعه قطعات خوب مادربورد خوب میسازند .

nikaan
28-01-2010, 00:08
من برای آگاهی دوستان و شفاف سازی بیشتر بر خود لازم دونستم این مطلب رو بنویسم.
بنده به شخصه با همین مین ها کار کردم و در طول دو سال هم دیدم که یکی از افراد که با هم دیگه اشنایی داریم مین ازراک رو میاورد و می فروخت.
اما در بیشتر مین ها چند چیز مشاهده شد:(بیشتر مشکلات مشابه وجود داشت)
1- پرت های usb در مین های ازراک در کوتاه ترین مدت ممکن دچار مشکل می شوند. یعنی با بیشتر وسایلی که بهشون وصل میشه مشکل پیدا خواهند کرد.
2- 95% مین ها بخاطر این که خیلی ضعیف هستن در حمل و نقل های عادی که با دست صورت می گیره، مثل جابه جا کردن مین از یک میز به میز دیگه اگر یک طرف مین رو بگیرید. نمی دونم چرا دیگه اون سیستم دیگه سیستم شدنی نیست.
3- مین های ازراک در حالت اورکلاک 24/7 در مقیاس های حتی کم در کمتر از چند هفته مین در قسمت هایی فاز برق رسانی دچار رنگ پریدگی میشه.
4- کارایی دیگه این مین حا حرف ندارن!! (به نظر من خیلی بد عمل می کنند) تست اورست به شخصه می گرفتم و با همون سوکت که 775 بود و همون سی پی یو که 5200 بود و رم یکسان و تنها چیز متغیر مین بود اختلاف وجود داشت در حد تیم ملی.
و البته چیزای دیگه هم بود که چون عمومیت نداشت احتمال این رو می دیم که مثلا بیشتر شرکت ها خرابی دارند!
اما کلا اگر مین خوب ازشون درست بشه یه چیزی میشه توپ البته سری 478 این مین ها اینطوری بودن.:31:
ولی در کل برای افراد نیمه حرفه ای خوبه (البته تعریف حرفه ای تا چی باشه)

من نتیجه ای که از صحبت هاتون می گیرم اینه که باید مدل به مدل بررسی بشه ونیز نسبت بازده به قیمت رو هم در نظر گرفت

من و بسیاری از دوستان هم همین عقیده رو داریم

ما تمام حرفمون اینه که یه برند رو بطور کلی نمی شه زیر سوال برد

مثلا در بحث اورکلاک آنبورد 4200 در چیپ785 ازراک بسیار خوب عمل کرده اما به گفته ی شما مادربورد های سوکت 775 خوب عمل نکردن

مثلا در بحث پردازنده های amd چون گویا اتلون ایکس پی زیاد داغ می کردبرای پردازنده های بعد از اون نسل، خیلی از فروشنده هایی که بیشتر تمایل به اینتل داشتن، ایراد پردازنده های amd رو بیش از حد داغ شدنش می دونستن در صورتیکه این ایراد فقط مربوط به نسل پردازنده های athlon xp بود و در سری های بعدی چنین مشکلی وجود نداشت اما متاسفانه یک چنین ایرادی رو حتی گاها الان هم از برخی ها می شنوم که از پردازنده های amd می گیرن

برای همین بهترین گزینه اینه که:

باید مدل به مدل بررسی بشه(تمامی برندها) به اضافه ی لحاظ کردن نسبت بازده به قیمت

چون ممکن یه مدل خوب از آب در بیاد و یه مدل دیگه نه

messi3
28-01-2010, 09:19
کاملا با صحبتهای دوستمون صادق موافق هستم. مطلب ایشون در مورد خازن ها خیلی عالی بود بخصوص که توی کت بعضی ها نمیرفت که ازراک خازناش چقدر بیخوده ویکی از دلایل ارزونی این مادر برد هم استفاده از قطعات بی کیفیت و رده پایین هست

sadegh571
28-01-2010, 11:39
من برای کامل کردن مطلب خودم مقایسه ای از مادربردهای سری X48 براتون می گذارم.
در این سری تست هایی در ضمینه عملکرد بازی های مختلف صورت گرفت که ASUS در آن برنده شد.

روی هم رفته مادربرد INTEL بهترین عملکرد را در این سری داراست و ASUS در رده ی دوم قرار می گیرد.

amir200812
28-01-2010, 16:02
سلام
من تازه این بحث رو دیدم! چون زیاد به پی سی سر نمیزنم!

توجه کنید که یکی از اعضای رده بالای کمپانی ایسوس در سال 2002 اقدام به تاسیس شرکت ازراک کرد، هدف هم این بود که در بازار مادربورد های ارزان قیمت با کمپانی هایی مثل فاکسان و الیت گروپ رقابت کند!
و تا جایی که من میدونم بعد سال 2007 که در بورس فروخته شد دیگه هیچ ارتباطی با ایسوس نداره!

در مورد خازن ها هم باید بگم که همه چیز که نسل خازن نیست! مثلا این جامده این یکی نیست!!!؟
خوب اون جامده هم خوب و بد داره! یکی ژاپنی درجه یک هست یکی هم ساخت کارگاه های زیر زمینی کشور چین! اینا هر دو یکی هستند!!؟؟؟

فرض کنیم قطعات یکی باشند! خوب خود مونتاژ قطعات مهم هست نیست!؟ همین پژو 206 ایران خودرو با مشابه فرانسوی چقدر اختلاف داره! یا پراید ساخت کره با تولیدات سایپا!!؟؟

درضمن دقت کنید ازراک همیشه در توضیحات که برای محصولاتش منتشر میکنه یا روی جعبه می نویسه، کمی شیطنت میکنه!

فعلا باید برم میام باقی موضوع رو مینویسم!

messi3
28-01-2010, 16:54
در مورد خازن ها هم باید بگم که همه چیز که نسل خازن نیست! مثلا این جامده این یکی نیست!!!؟
خوب اون جامده هم خوب و بد داره! یکی ژاپنی درجه یک هست یکی هم ساخت کارگاه های زیر زمینی کشور چین! اینا هر دو یکی هستند!!؟؟؟
خوب جناب صادق هم همین رو فرمدند

هزار تومن بورد AsRock بخری به جای خازن های جامد ژاپنی استانداد B از خازن های جامد چینی استاندارد K استفاده خواهد شد که حتی از ارزون ترین خازن های الکترولیتی هم بد تر هستن
من کاملتر میکنم شاید اون وقت که ازراک مادربرداشو ایسوز میساخت حرفی برای گفتن داشت اما حالا که خودش میسازه
یک زباله ی چینیه

amir200812
28-01-2010, 20:37
یک زباله ی چینیه

این کاملا و 100% اشتباه هست! هیچ وقت نمیتونید اینو بگید!

در مورد سایت تام هاردواردز هم باید بگم وقتی در یک سایت نوشته باشه مارک و برند X بی کیفیت هست اون مارک X میاد به اون سایت آگهی بده!؟ اسپانسر مالی یعنی چی؟ یعنی اینکه هزینه های سایت رو تامین کنن، حالا یا با پرداخت مخفیانه یا پشتیبانی بوسیله خرید آگهی به مدت طولانی!

ازراک رو باید با برند های ازران قیمت مقایسه کرد!
و نمیشه گفت فلان مدل ازراک بهتر هست یا اون مادربورد از ایسوس!

ازراک رو باید با هم رده ها مقایسه کرد! مثلا همین الیت گروپ! فاکسان! ...
و ایسوس / گیگا بایت/... هم با هم مقایسه کرد!

این ماجرا سر دراز داره!
بک مدت پیش یک عده ای بودند که در فروم ها و سایت های اینترنتی شروع کردن به تبلیغ و پیشنهاد ازراک!
خوب ازراک هم برای خودش کاربران خاصی داره! و برای سیستم های ارزان قیمت باید پیشنهاد بشه!
ولی این افراد که سرکردشون توی پرشین تولز کاربری به اسم میکروسیستم بود که تازه متوجه شدم در چندین فروم دیگه هم این کارو انجام میده! نمیدونم اینجا هم هست یا نه!
برای کسی که میاد میگه برای من سیستمی پیشنهاد بدید که 7/24 کار کنه و کارم هم گیم / طراحی 3 بعدی / ...
میومدن یه پردازنده 200 300 هزار تومنی با یه گرافیک 300 400 هزار تومنی یک مادربورد متوسط حتی کمتر از متوسط از محصولات ازراک پیشنهاد میدادن! پرو پرو میگفتن بهتر از ایسوس و گیگا هست!

برای کاربری که میگفت میخوام اورکلاک کنم میومدن بوردی پیشنهاد میدادن از ازراک که تقریبا بدون سیستم کولینگ هست و می گفتند این بهترین برای اورکلاک هست! نترس برو 100% اور کن!:18:

به ایسوس ، گیگا و نمایندگان اونها میگفتن کلاه بردار هستند و ازراک درست کار هستند!
وقتی بوردی پیشنهاد میدادن و میگفتیم این بورد از خازن های جامد استفاده نکرده میگفتن اینا همش کشکه، ایسوس و گیگا این داستان هارو سر هم کردن تا مردم رو تیغ بزنند!

چیزی که من مخالفشم این هست!

یعنی ازراک موارد مصرف خودش رو داره ایسوس و گیگا هم کاربری خاص خودش رو دارن!

بی برو برگرد ازراک در طراحی ضعیف هست!

اون شیطنت هم که گفتم مثلا این هست که بوردی که معرفی کرده 3 تا PCIe داره در واقعیت یک 8x و 2 تا 4x فعال هست و فروشنده های محترم هم در 99% موارد فقط به خریدار میگن ببینید 3 تا گرافیک ساپورت میکنه! البته شاید 70 80% این فروشنده ها کلا اختلاف بین 4x و 8x و 16x رو نمیدونن!

Ultra_Black
28-01-2010, 22:12
این کاملا و 100% اشتباه هست! هیچ وقت نمیتونید اینو بگید!

در مورد سایت تام هاردواردز هم باید بگم وقتی در یک سایت نوشته باشه مارک و برند X بی کیفیت هست اون مارک X میاد به اون سایت آگهی بده!؟ اسپانسر مالی یعنی چی؟ یعنی اینکه هزینه های سایت رو تامین کنن، حالا یا با پرداخت مخفیانه یا پشتیبانی بوسیله خرید آگهی به مدت طولانی!

ازراک رو باید با برند های ازران قیمت مقایسه کرد!
و نمیشه گفت فلان مدل ازراک بهتر هست یا اون مادربورد از ایسوس!

ازراک رو باید با هم رده ها مقایسه کرد! مثلا همین الیت گروپ! فاکسان! ...
و ایسوس / گیگا بایت/... هم با هم مقایسه کرد!

این ماجرا سر دراز داره!
بک مدت پیش یک عده ای بودند که در فروم ها و سایت های اینترنتی شروع کردن به تبلیغ و پیشنهاد ازراک!
خوب ازراک هم برای خودش کاربران خاصی داره! و برای سیستم های ارزان قیمت باید پیشنهاد بشه!
ولی این افراد که سرکردشون توی پرشین تولز کاربری به اسم میکروسیستم بود که تازه متوجه شدم در چندین فروم دیگه هم این کارو انجام میده! نمیدونم اینجا هم هست یا نه!
برای کسی که میاد میگه برای من سیستمی پیشنهاد بدید که 7/24 کار کنه و کارم هم گیم / طراحی 3 بعدی / ...
میومدن یه پردازنده 200 300 هزار تومنی با یه گرافیک 300 400 هزار تومنی یک مادربورد متوسط حتی کمتر از متوسط از محصولات ازراک پیشنهاد میدادن! پرو پرو میگفتن بهتر از ایسوس و گیگا هست!

برای کاربری که میگفت میخوام اورکلاک کنم میومدن بوردی پیشنهاد میدادن از ازراک که تقریبا بدون سیستم کولینگ هست و می گفتند این بهترین برای اورکلاک هست! نترس برو 100% اور کن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به ایسوس ، گیگا و نمایندگان اونها میگفتن کلاه بردار هستند و ازراک درست کار هستند!
وقتی بوردی پیشنهاد میدادن و میگفتیم این بورد از خازن های جامد استفاده نکرده میگفتن اینا همش کشکه، ایسوس و گیگا این داستان هارو سر هم کردن تا مردم رو تیغ بزنند!

چیزی که من مخالفشم این هست!

یعنی ازراک موارد مصرف خودش رو داره ایسوس و گیگا هم کاربری خاص خودش رو دارن!

بی برو برگرد ازراک در طراحی ضعیف هست!

اون شیطنت هم که گفتم مثلا این هست که بوردی که معرفی کرده 3 تا PCIe داره در واقعیت یک 8x و 2 تا 4x فعال هست و فروشنده های محترم هم در 99% موارد فقط به خریدار میگن ببینید 3 تا گرافیک ساپورت میکنه! البته شاید 70 80% این فروشنده ها کلا اختلاف بین 4x و 8x و 16x رو نمیدونن!تا حدود زیادی موافقم
باید Asrock رو با همرده های خودش مقایسه کرد نه با غولهای سخت افزاری دنیا!
معمولا محصولات این شرکت برای مصارف عادی و خانگی و با بودجه محدود پیشنهاد میشن و نه برای اورکلاکرهای حرفه ای با بودجه بالا!
روی هم رفته Asrock برند خوبی هست و بسته به هزینه ای که در مقابلش می پردازید امکانات خوبی ارائه میده (بازم تاکید میکنم بسته به قیمت!)
و نباید انتظار بی مورد و بیجا از مدلهای متوسط این برند و سایر برندهایی در این سطح داشت

messi3
28-01-2010, 22:28
باید Asrock رو با همرده های خودش مقایسه کرد نه با غولهای سخت افزاری دنیا!]کاملا موافقم این برد ازراک برای کسی مناسبه که در هفته 1 بار از سیستمش استفاده میکنه و اصلا کاری به بازی و مولتی جیپیو و... نداره
باز اون هم از روی ناچاری اگه از برد دیگه ای مثل الیت گروپ فاکسان و ... چیزی گیر نیاد با توجه به بودجه فرد ازراک میتونه در الویت
قرار بگیره

nima_hl
29-01-2010, 19:18
نمیدونم چرا دوستان علاقه دارند یه مطلب خیلی واضح رو بپیچونن

ازراک هم یه تولید کننده هستش مانند هزاران تولید کننده چینی دیگه هم مادربرد خوب تولید میکنه هم مادربرد آشغال

وقتی شرکت xxxxx میره ازش جنس بگیره چون فکر چاپیدن هستش میره ارزونترین مین رو میگیره میاره میندازه به خلایق

وقتی هم یه شرکت درست حسابی مثل شاب میره بهش سفارش میده ، بهترین بردهاش رو میخره که از نظر کیفیت دست کمی از بردهای درجه یک که نام بردید نداره

نه همه مادربردهای ازراک آشغاله نه اینکه همشون عالیه ، شما اگر اطلاعات فنی دارید و میتونید برد خوب و بد رو از هم تشخیص بدین میتونید از این برند خرید کنید

اگر اطلاعات ندارید ۲ حالت داره یا باید به گارانتی برد دقت کنید که مال اون شرکتهای آنچنانی نباشه یا اینکه از خیر این برند بگذرید و پول اضافه بریزید تو جیب شرکت آواژنگ / گیگا و یه برد برند دار بگیرید

از نظر کارکرد ، بنده تقریبا تمامی بردهای ازراک وارداتی شاب رو به دقت تست سنگین کردم به جز ۲ مدل که قیمت زیر 50 تومن دارن بقیه اونها در حد عالی هستند

تو این ۵ -۶ ماه اخیر هم تعداد زیادی از این بردها رو مستقیما یا با واسطه تبدیل به سیستم کردم آمار خرابی در کل زیر ۲٪ بوده که یه آمار بسیار خوب محسوب میشه

اینکه حالا بیائیم بحث کنیم فلان سایت اومده ۳۰-۴۰ فریم کرایسیس رو کشیده و تبدیل به 100 کرده تا دهم فریم تبدیل به یه درصدی بشه تا چشم بازدید کننده بی سواد رو بگیره یه مطالب بازاری هستش که نباید دوستان ریزبین رو به خطا بندازه

در هر صورت اگر نیاز به تست عملی روی این سری از بردها داشتید یا هر سئوالی در این خصوص بود بفرمائید :11:

messi3
29-01-2010, 20:42

ازراک هم یه تولید کننده هستش مانند هزاران تولید کننده چینی دیگه هم مادربرد خوب تولید میکنه هم مادربرد آشغال

وقتی شرکت xxxxx میره ازش جنس بگیره چون فکر چاپیدن هستش میره ارزونترین مین رو میگیره میاره میندازه به خلایق

وقتی هم یه شرکت درست حسابی مثل شاب میره بهش سفارش میده ، بهترین بردهاش رو میخره که از نظر کیفیت دست کمی از بردهای درجه یک که نام بردید نداره

نه همه مادربردهای ازراک آشغاله نه اینکه همشون عالیه ، شما اگر اطلاعات فنی دارید و میتونید برد خوب و بد رو از هم تشخیص بدین میتونید از این برند خرید کنید

اگر اطلاعات ندارید ۲ حالت داره یا باید به گارانتی برد دقت کنید که مال اون شرکتهای آنچنانی نباشه یا اینکه از خیر این برند بگذرید و پول اضافه بریزید تو جیب شرکت آواژنگ / گیگا و یه برد برند دار بگیرید

از نظر کارکرد ، بنده تقریبا تمامی بردهای ازراک وارداتی شاب رو به دقت تست سنگین کردم به جز ۲ مدل که قیمت زیر 50 تومن دارن بقیه اونها در حد عالی هستند

تو این ۵ -۶ ماه اخیر هم تعداد زیادی از این بردها رو مستقیما یا با واسطه تبدیل به سیستم کردم آمار خرابی در کل زیر ۲٪ بوده که یه آمار بسیار خوب محسوب میشه

اینکه حالا بیائیم بحث کنیم فلان سایت اومده ۳۰-۴۰ فریم کرایسیس رو کشیده و تبدیل به 100 کرده تا دهم فریم تبدیل به یه درصدی بشه تا چشم بازدید کننده بی سواد رو بگیره یه مطالب بازاری هستش که نباید دوستان ریزبین رو به خطا بندازه

در هر صورت اگر نیاز به تست عملی روی این سری از بردها داشتید یا هر سئوالی در این خصوص بود بفرمائید :11:
من بیشتر صحبتهای شما رو تایید میکنم گفتم که این برد رو نباید با گیگاوایسوز مقایسه کرد
2-اگر هم به تست و اسمبلینگ باشه که من 20 تا از این بردهای ازراک رو تست زدم تاحالا 6 تاش وجدانن میگم
بعد از یک مدت 3تا4 ماهه ترکیده بقیشم کم وبیش مشکل داشتن من مرض ندارم که بیام بگم ملت نخرید اشغاله تاحالا برای کساییم که این برد رو بستن رو سیستمشون چندین مشکل درومده نمونشم تو چند پست قبل مشاهده کردیم
حالا خود دانید

بنده تقریبا تمامی بردهای ازراک وارداتی شاب رو به دقت تست سنگین کردم
کنتور که دیگه نداره

nima_hl
29-01-2010, 22:27
من بیشتر صحبتهای شما رو تایید میکنم گفتم که این برد رو نباید با گیگاوایسوز مقایسه کرد
2-اگر هم به تست و اسمبلینگ باشه که من 20 تا از این بردهای ازراک رو تست زدم تاحالا 6 تاش وجدانن میگم
بعد از یک مدت 3تا4 ماهه ترکیده بقیشم کم وبیش مشکل داشتن من مرض ندارم که بیام بگم ملت نخرید اشغاله تاحالا برای کساییم که این برد رو بستن رو سیستمشون چندین مشکل درومده نمونشم تو چند پست قبل مشاهده کردیم
حالا خود دانید

کنتور که دیگه نداره

شما هر زمان که مایل بودید به بنده دستور بدین تا هماهنگ کنم تستهای فشار ، استابلیتی و هر نوع تستی که مایل بودید در شرکت با حضور خودتون مجددا انجام بشه :11:

messi3
29-01-2010, 23:26
ببینید شاید این مادربرد شما از زیر ازمایشهای فشار واستحکام و... سر بلند بیرون بیاد در 1 دقیقه
ولی تست خازن مثلا در دمای 100 درجه چیزی نیست که خودشو 1دقیقه ای نشان بده
میگم این برد اشغال نیست ولی چیز جالبی هم نیست اینرو باید به مرور زمان متوجه شد نه در چند دقیقه ضمنا اگر این برد چیز جالبی
بود شرکت بزرگی مثل آواژنگ از زیز گارانتی کردنش فرار نمیکرد

BLACK-BLACK
30-01-2010, 00:12

چه تستی؟با چه برناامه ای؟اگه نموداری چیزی ازش تهیه کردید قرار بدید

حالا خود دانید

کنتور که دیگه نداره

لطفا مودب باشید!ظمنا حرفهای شما کمی بوداره .بوی کاربر اخراجی میده

sir payman
30-01-2010, 00:37
نمیدونم چرا گیر دادید به ازراک
مگه فاکسان کم برگشتی داره پس چرا حرفی از اون نیست.
شما باید توی رنج قیمت پایین ازراک رو بررسی کنید نه مقابل محصولات asus و گیگا.
شما یه مقایسه کنید ببینید چیپ 790gx در بوردهای asus چه قیمته و ازراک چه قیمته.
ازراک حالا حالا ها توی کیفیت به asus و گیگا نمیرسه ولی توی خرید ارزون تقریبا بی رقیبه.

nima_hl
30-01-2010, 01:17
چه تستی؟با چه برناامه ای؟اگه نموداری چیزی ازش تهیه کردید قرار بدید

لطفا مودب باشید!ظمنا حرفهای شما کمی بوداره .بوی کاربر اخراجی میده

این شد سئوال خوب :11:

خوب راه اینکه بفهمیم قطعات مرغوب در یک برد استفاده شده یا نه خیلی پیچیده نیست

زمانی که قطعات مثل خازن ، چک و .... کیفیت مناسبی نداشته باشند خروجی برق اونها ریپل زیادی داره

این ریپل با اسیلوسکوپ قابل مشاهده هستش و به راحتی میشه تشخیص داد که مثلا قطعات تغذیه پاور زیر فشار هستند یا نه

نحوه تست هم به این صورت هستش که ولتاژ پردازنده در حالت دیفالت و آورکلاک شده و یوزیج 100٪ ( occtpt ) مانیتور میشه و ریپل ثبت میشه

بعد برای ۱ روز سیستم در حالت فول یوزیج باقی میمونه و مجددا مانیتور میشه و این کار برای ۱ هفته ادامه پیدا میکنه

البته باید توضیح بدم که مین اگر ضعیف باشه در همون روز اول تست میسوزه و بردهای کمی میتونند این تست رو رد کنند :46:

به امید خدا هماهنگ میکنم که این تست روی چند برند به صورت یک ریویو مطبوعاتی انجام بشه و قطعات هم توسط دوستان بی طرف از بازار خریداری بشن که جای هیچگونه ابهامی باقی نمونه

باز اگر دوستان نظر یا پیشنهادی دارند خوشحال میشم راهنمائی کنند :11:

nima_hl
30-01-2010, 01:29
ازراک حالا حالا ها توی کیفیت به asus و گیگا نمیرسه ولی توی خرید ارزون تقریبا بی رقیبه.

قیمت جهانی 790gx ازراک 114.99$ هستش و قیمت ایسوس 119.99$

کی گفته ازراک برد ارزونیه ؟

آیا اختلاف ۵ دلار برای این دو برند اختلاف زیادیه ؟

متاسفانه تو ایران به دلیل بازار کاذبی که وجود داره مین ایسوس یه قیمت حدود 150 تومن فروخته میشه و مین ازراک به قیمت حدود 120 تومن ولی این اختلاف قیمت واقعی نیست

sir payman
30-01-2010, 02:09
خب ما توی ایران زندگی میکنیم.
اون بردی که شما از ازراک گذاشتید 3 تا اسلات pci-e داره در حالی که در asus دو تا بود که این خودش باعث افزایش قیمته.
این که توی ایران بعضی برندها با قیمتهای فضایی فروخته میشه رو کاملا موافقم.
ولی این رو باید گفت که یکی از سیاستهای اساسیه ازراک که خیلی روش کار میکنه p : p بهتر نسبت به بقیه برندهاس در غیر اینصورت دلیلی برای خرید ازراک نیست اگر قیمتهاش در حد asus و گیگا باشه مگر در محصولات خاص.

messi3
30-01-2010, 10:21
لطفا مودب باشید!ظمنا حرفهای شما کمی بوداره .بوی کاربر اخراجی میده اول شما خودت مودب باش بعدم نترسید اگه بو میداد تا حالا با بو گیر گرفته میشد انقدر این جملرو تکرار نکنید

دلیلی برای خرید ازراک نیست اگر قیمتهاش در حد asus و گیگا باشه
ازراک حالا حالا ها توی کیفیت به asus و گیگا نمیرسه ولی توی خرید ارزون تقریبا بی رقیبه. 100 درصد موافقم اگه اختلاف قیمتی نیست چرا ازراک بخرید

messi3
30-01-2010, 12:16
خوب راه اینکه بفهمیم قطعات مرغوب در یک برد استفاده شده یا نه خیلی پیچیده نیست

زمانی که قطعات مثل خازن ، چک و .... کیفیت مناسبی نداشته باشند خروجی برق اونها ریپل زیادی داره

این ریپل با اسیلوسکوپ قابل مشاهده هستش و به راحتی میشه تشخیص داد که مثلا قطعات تغذیه پاور زیر فشار هستند یا نه

نحوه تست هم به این صورت هستش که ولتاژ پردازنده در حالت دیفالت و آورکلاک شده و یوزیج 100٪ ( occtpt ) مانیتور میشه و ریپل ثبت میشه

بعد برای ۱ روز سیستم در حالت فول یوزیج باقی میمونه و مجددا مانیتور میشه و این کار برای ۱ هفته ادامه پیدا میکنه

البته باید توضیح بدم که مین اگر ضعیف باشه در همون روز اول تست میسوزه و بردهای کمی میتونند این تست رو رد کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به امید خدا هماهنگ میکنم که این تست روی چند برند به صورت یک ریویو مطبوعاتی انجام بشه و قطعات هم توسط دوستان بی طرف از بازار خریداری بشن که جای هیچگونه ابهامی باقی نمونه
این ازمایشها فکر میکنم قبلا توسط کارخانه سازندش سپری شده که روانه بازار گردیده گفتم که تنها به مرور زمان میشه فهمید این برد چیه

amir200812
31-01-2010, 01:16
قیمت جهانی 790gx ازراک 114.99$ هستش و قیمت ایسوس 119.99$

کی گفته ازراک برد ارزونیه ؟

آیا اختلاف ۵ دلار برای این دو برند اختلاف زیادیه ؟

متاسفانه تو ایران به دلیل بازار کاذبی که وجود داره مین ایسوس یه قیمت حدود 150 تومن فروخته میشه و مین ازراک به قیمت حدود 120 تومن ولی این اختلاف قیمت واقعی نیست
عزیز دلم اختلاف 5 $ نیست! 25$ هست!
ایسوس 119$ نیست! دقت کنید روش نوشته:
Original Price: $139.99

sina-star
31-01-2010, 19:36
دوست عزیز من تا حالا دو باز مادبرد ازراک گرفتم هر دو بارشم 100% پشیمون شدم !

اصلا نرو سراغ این برند ( همیشه دچار مشکل هست و با سخت افزارها بخوبی مچ نمیشه )

nima_hl
06-02-2010, 14:31
این پست رو در یک فروم دیگه نوشتم چون با موضوع این تاپیک مناسبت داشت گفتم اینجا کپی کنم تا نظر دوستان این فروم رو هم بدونم

اول جا داره از استاد stream گرامی در مورد راهنمائیهائی که در مورد این برند بهم داشتن تشکر کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا یک سری نتایجی که از تحقیقاتم گرفتم رو مینویسم شاید به درد دوستان بخوره

فعالیت شرکت ازراک رو میتوان به دو بخش عمده تقسیم کرد

بخش اول :

سال 2002 که ازراک توسط متخصصات asus به هدف مبارزه با مادربردهای ارزان قیمت تاسیس شد .

از هدف مشخصه که تولیدهای اون موقع شرکت از ارزونترین قطعات و بردها ساخته میشد و در نتیجه بردهای تولیدی از کیفیت پائینی برخوردار بودند

رفته رفته با رقابت در رده‌های high end و مدیوم و همچنین به دلیل رکود اقتصادی شرکت ایسوس و دیگر رقبا مجبور به پائین آوردن قیمت محصولات خودشون شدند

از طرف دیگه با گذشت زمان مشکلات طراحی بردها ( از جمله اصطحلاک بالای خازنهای الکترولیت ) نشون داد که تولید بردهای ارزون قیمت نمیتونه رضایت مصرف کننده رو جلب کنه و افراد کم درآمد هم ترجیح میدادند مادربرد گرونتر تهیه کنند که لااقل 4-5 سال براشون کار کنه

اینجا ۲ راه کار جلوی روی شرکت ازراک قرار گرفت ، یا تعطیل شدن و یا افزایش کیفیت

بخش دوم

یه نگاه دقیق به محصولات asrock بندازیم کاملا مشخص هستش که راه کار دوم انتخاب شده

این شرکت در حال حاضر با بردهائی با کیفیت مناسب ، داره با شرکتهائی مثل ایسوس که یک زمان پدرش محسوب میشد رقابت میکنه

در ایران متاسفانه به دلیل بازار بسته بردهای شرکتهائی مثل asus به قیمتهای غیر واقعی به فروش میرسه ولی برد ازراک به دلیل استقبال کمتر با قیمتهائی نزدیکتر به قیمت جهانی به فروش میرسه به همین دلیل این اختلاف قیمت خیلی به چشم میاد

برای مثال یک برد 790gx ایسوس قیمت جهانی 99 دلار داره و تولید تقریبا مشابه از ازراک 94 دلار . ولی برد ایسوس در ایران بالای 160 هزار تومان به فروش میره و برد ازراک به قیمت زیر 120 هزار تومان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این مسئله قیمت به اضافه سابقه نچندان جالب از ازراک باعث میشه که دوستان ندانسته در مقابل محصولات خوب و خوش قیمت ( در ایران ) این برند جبهه بگیرند

البته اگر بنده خارج کشور بودم قطعا برای اختلاف 5 دلار برد ازراک نمیخریدم و انتخابم برند خوش نام ایسوس بود ولی با اختلاف قیمت کاذب داخلی قطعا انتخابم (در رده‌های مشابه) ازراک هستش

اگر شرکت ازراک در سال 2007-2008 اسم خودش رو از ازراک به شومبولبنگ تغییر داده بود به احتمال قوی در حال حاضر یکی از محبوبترین برندها در ایران بود چون واقعا محصولات این 2-3 ساله شرکت هیچ ارتباطی به اون بردهای مزخرف قبلی نداره ( البته در بین محصولات قدیم هم تک و توک برد خوب دیده میشه )

messi3
06-02-2010, 21:24
جناب اول بگم 10000 بار من اینو با جناب ساسان نوشته بودیم

سال 2002 که ازراک توسط متخصصات asus به هدف مبارزه با مادربردهای ارزان قیمت تاسیس شد .

از هدف مشخصه که تولیدهای اون موقع شرکت از ارزونترین قطعات و بردها ساخته میشد و در نتیجه بردهای تولیدی از کیفیت پائینی برخوردار بودند2-اختلاف قیمت از این بالاتره
3- راستی قرار بود شما یک سری ازمایش با اسیلسکوپ انجام بدی و تو یک ریویو مطبوعاتی به نمایش بگذاری
چی شد پس اجلاس سران گروه 7 هم بود تا حالا تموم شده بود

mostafa1989
07-02-2010, 19:42
آقا اصلا تا وقتی مادربردهای گیگابایت و ایسوس هست کی میره سراغ ازراک! و کلی مادربرد دیگه که از ازراک سرتره
من خودم 1بار ازراک گرفتم واسه هفت پشتم بس بود...
به شما هم پیشنهاد میکنم ازراک نگیری حالا خودانی

messi3
07-02-2010, 20:31
آقا اصلا تا وقتی مادربردهای گیگابایت و ایسوس هست کی میره سراغ ازراک! و کلی مادربرد دیگه که از ازراک سرتره

کاملا موافقم

sir payman
07-02-2010, 21:11
عزیز جان وقتی کسی کل بودجه ای که میتونه برای مادربورد بذاره 80 تومن هست و میتونه با این پول از امکانات خوبی استفاده بکنه که ازراک در اختیارش میذاره برای چی بره با همون مقدار پول یه بورد قدیمی با یه چیپ ضعیف از شرکتهایی مثل asus و گیگا بگیره.هر کسی باید کاربردشو در نظر بگیره , یکی که میخواد اورهای سنگین بکنه هیچ وقت نمیره سراغ ازراک ولی کسی که میخواد ولی در عوض کسی که بخواد بیشترین امکانات با پول کمتر رو داشته باشه میره ازراک میگیره و این رو هم در نظر میگیره که چون این بورد برای پایین اومدن قیمتش از کولینگ قوی استفاده نکرده نباید روی اورکلاک خیلی حساب کنه.

کاملا موافقم
به به
اینجا که شده محل صدور اسپم

messi3
08-02-2010, 11:11
به به
اینجا که شده محل صدور اسپم
چه خوب شد شما هم اومدی یک جا خوندم جناب essنوشته بود یک مطلب رو که مینویسید سریع فلنگ رو نبندید و جیم بزنید

عزیز جان وقتی کسی کل بودجه ای که میتونه برای مادربورد بذاره 80 تومن هست و میتونه با این پول از امکانات خوبی استفاده بکنه که ازراک در اختیارش میذاره برای چی بره با همون مقدار پول یه بورد قدیمی با یه چیپ ضعیف از شرکتهایی مثل asus و گیگا بگیره.هر کسی باید کاربردشو در نظر بگیره , یکی که میخواد اورهای سنگین بکنه هیچ وقت نمیره سراغ ازراک ولی کسی که میخواد ولی در عوض کسی که بخواد بیشترین امکانات با پول کمتر رو داشته باشه میره ازراک میگیره و این رو هم در نظر میگیره که چون این بورد برای پایین اومدن قیمتش از کولینگ قوی استفاده نکرده نباید روی اورکلاک خیلی حساب کنه.پایین بودن قیمتش بخاطر کولینگش فقط نیست 100000 دلیل دیگم داره
یک برد از ایسوز و گیگا درسته که با 80 تومن یک مقدار چیپشون از ازراک ضعیف تره ولی تا چندین سال 24-7 کار میکنند بارها گفتم
ازراک رو باید با هم رده ی خودش مقایسه کرد مثل فاکسکان و... همینطور در مورد الویت خرید

mmasoudd
11-05-2010, 08:10
سلام به همه
من بعد از کلی اینور و اونور کردن و کلنجار رفتن با خودم بالاخره اواخر اسفند ماه رفتم و سیستم زیر رو جمع کردم:

Main: ASROCK 790GXH/128MB
CPU: AMD ATHLON II X4 630
RAM: 2*2GB 1600 ELIXIR
POWER: GREEN 535A

درسته که خیلی وقت نیست سیستم رو جمع کردم ولی تا الان که باهاش کار می کنم هیچ مشکلی نداشتم و خیلی عالی داره کار می کنه
گرافیک آنبوردش هم خوب جواب داده تا الان
بازیهایی مثل PES 2009 , 2010 - COD4 -NFS Carbon - NFS pro street - NFS shift رو هم باهاش بازی کردم و راضی هستم البته نباید انتظار یه گرافیک 100 یا 200 تومانی رو ازش داشت

درسته که خیلی وقته از آخرین پست این تاپیک گذشته ولی خواستم نظرم رو به بقیه دوستان هم اطلاع بدم
از همه ممنون

sasan816
15-05-2010, 15:32
این خوبه ولی فکر نکنم این بازی هارو بشه با تمام جزیات با گرافیک انبرد بازی کرد

درسته که خیلی وقت نیست سیستم رو جمع کردم ولی تا الان که باهاش کار می کنم هیچ مشکلی نداشتم و خیلی عالی داره کار می کنه
بگذار یک چند ماهی بگذره اونوقت متوجه میشی