PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید ه گیرنده تلویزیون دیجیتال ----T

bashirsh
09-01-2010, 21:29
میخواستم یه گیرنده ----T بخرم، چه مارکی خوبه؟
اصلا تو اصفهان ه پخش دیجیتال شبکه های تلویزیونی هست؟

regedit021
11-01-2010, 21:26
اگه واسه كامپيوتر ميخوايدgigabyte عاليه!!:8:
توي اصفهان پخش ميشه !:27:
فعلا 14شبكه توي تهران فعاله!

provision
23-01-2010, 16:58
فقط پروویژن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aliehsan65
09-05-2010, 21:43
میخواستم یه گیرنده ----T بخرم، چه مارکی خوبه؟
اصلا تو اصفهان ه پخش دیجیتال شبکه های تلویزیونی هست؟

در اصفهان مارک های sima , xvision وارد بازار شده است .

hirsababak
20-05-2010, 10:29
سلام.یه سوال مبتدیانه داشتم.می خواستم ----t بخرم با توجه به اینکه هنوز واسه مشهد راه اندازی نشده میتونم تا اون موقع فقط از شبکه تلویزیونی معمولی (شبکه 1 2 3 ) استفاده کنم یا نه؟ مثلا فعال نبودن تو مشهد فرقی نداره که شبکه 3 باشه یا جام جم ؟

با تشکر

baloteli
29-05-2010, 11:47
میخوام گیرنده دیجیتال برای لپتاب بخرم چه مارکیش خوبه قیمتش هم تا 50 تومن کپچر هم بکنه چه بهتر نکنه هم اشکال نداره

Celtic.Boy
29-05-2010, 17:56
سلام.یه سوال مبتدیانه داشتم.می خواستم ----t بخرم با توجه به اینکه هنوز واسه مشهد راه اندازی نشده میتونم تا اون موقع فقط از شبکه تلویزیونی معمولی (شبکه 1 2 3 ) استفاده کنم یا نه؟ مثلا فعال نبودن تو مشهد فرقی نداره که شبکه 3 باشه یا جام جم ؟

با تشکر

میتونید از نسخه های Hybrid استفاده کنید که هم تیونر دیجیتال دارند و هم آنالوگ و فعلا از آنالوگ استفاده کنید .

hadief
08-10-2010, 21:21
سلام
يه سر به سايت ما بزنيد

mahmood33120
06-11-2010, 00:40
میتونید از نسخه های Hybrid استفاده کنید که هم تیونر دیجیتال دارند و هم آنالوگ و فعلا از آنالوگ استفاده کنید .

سلام

میتونید چند مدل از این گیرنده های نوع Hybrid رو معرفی کنید؟ حدود قیمتهاش چقدر هست؟

آیا این نوع گیرنده ها مخصوص کامپیوتر هستن با برای تلویزیون هم میشه استفاده کرد؟

matin724
06-11-2010, 13:13
مگه تو اصفهانم راه اندازی شده؟کی؟
چند تا کانال؟

nima19864
21-11-2010, 13:42
من هم دستگاه xvision و هم provision را در اصفهان داشته ام.اولی ساخت مادیرانه و کیفیتش هم خوبه فقط خروجی hdmi نداره که با توجه به کیفیت تصویر دریافتی هیچ فرقی هم نمی کنه! دومی از یک شرکت ایرانی-اماراتیه که احتمال 99% جنس چینی آوره به اسم خودش قالب کرده . تفاوتش فقط همون خروجی hdmi هست که گفتم تفاوتی نمی کنه(خودم دارم تست هم کرده ام) . در کل من منوهای مادیران را بیشتر می پسندم به نظرم دستگاه معقول تریبه نظر میرسه .
در مورد کیفیت سیگنال هم فعلا اصفهان راه اندازی آزمایشیه برای همین هرچند روز یک بار یک چندساعتی سیگنال کلا قطع میشه . گاهی هم فرکانس ارسالی عوض می شه که باید دوباره کانال ها را سرچ کرد ولی کم کم داره پایدار می شه اوضاع.

راستی یک چیزی در مورد xvision:
وقتی دستگاه تلویزیون دیجیتال را با وجود یک تقویت کننده یا آنتن های برقی یا آنتن مرکزی استفاده کنید پیغام خطای "بار اضافیدر مدار" می دهد و دیگر کار نمی کنه . تو سایتش نوشتم جواب دادند توی تنظیمات قدرت آنتن را خاموش کن مشکل حل می شه!

barcelona_92
26-02-2011, 15:59
با سلام
میخواستم بپرسم ایا امواج دیجیتال برای گیرنده dvbt در اراک قابل دریافت است؟
در حال حاضر بهترین مارک که دارای سرعت بالا در سرچ کانال و تعویض کانال باشد چیست؟در ضمن دارای خروجی hdmi هم باشد
و همچنین پورت یو اس بی برای خواندن فلش هم داشته باشد.
متشکرم