مشاهده نسخه کامل
: مشکل با 23700
سلام
ببخشید اینجا م ینویسم ولی جای دیگه زدم بعد چند روز اصلا مشاهدشم 0 مونده بود گفتم اینجا بزنم شاید کسی ببینه
من مانیتور 23 اینچ سامسونگ مدل 23700p دارم
مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )
سلام
ببخشید اینجا م ینویسم ولی جای دیگه زدم بعد چند روز اصلا مشاهدشم 0 مونده بود گفتم اینجا بزنم شاید کسی ببینه
من مانیتور 23 اینچ سامسونگ مدل 23700p دارم
مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )
سلام
p23700 بیشتر از 60 هرتز رو ساپورت نمیکنه .
بنابراین شما نمیتونید بیشتر از 60 هرتز refresh rate بر روی این مانیتور اعمال کنید.
سلام
p23700 بیشتر از 60 هرتز رو ساپورت نمیکنه .
بنابراین شما نمیتونید بیشتر از 60 هرتز refresh rate بر روی این مانیتور اعمال کنید.
یکجا خوندم 60 هرتز به چشم آسیب میزنه و باید 70 باشه.درسته؟
vahidsport
09-01-2010, 20:06
یکجا خوندم 60 هرتز به چشم آسیب میزنه و باید 70 باشه.درسته؟ درستی یا درست نبودن این سوال رو نمیدونم ولی من این تاثیر فرکانس 60 هرتز رو فقط تو مانیتور های CRT دیدم که تو مانیتور های CRT با 85 هرتز باشه تا تصویر پرپر نزنه ولی LCD ها با اینکه اکثر 60 هرتز هستند تصویر پرپر نمیزنه و چشم رو اذیت نمیکنه حداقل برای من که این طور بوده
sir payman
09-01-2010, 21:46
این متن فکر کنم جواب تمام اینها باشه:
.Flicker can be a problem on CRT monitors. LCD monitors (also called flat-panel displays) don't create flicker
A flickering CRT monitor can contribute to eyestrain and headaches. You can reduce or eliminate flicker by increasing the screen . A refresh rate of at least 75 hertz generally produces less flicker. Because LCD monitors don't create flicker, they don't need to be set at high refresh rates
این متن فکر کنم جواب تمام اینها باشه:
.Flicker can be a problem on CRT monitors. LCD monitors (also called flat-panel displays) don't create flicker
A flickering CRT monitor can contribute to eyestrain and headaches. You can reduce or eliminate flicker by increasing the screen . A refresh rate of at least 75 hertz generally produces less flicker. Because LCD monitors don't create flicker, they don't need to be set at high refresh rates
یعنی منظورتون اینه که مانیتور lcd نیازی نداره که رفرش ریتش اصلا زیاد بشه
ولی من مثلا وقتی زیادش می کنم حرکت موسم خیلی روونتر می شه و من چون با تبلت کار می کنم این روون شدنش برام خیلی مهمه ....... ولی اگه وافعا زیاد نشه که :13:.... بابا من چند تا کاتالوگ سامسونگ گرفتم دیگه از این مانیتور گرون تر نبود توش پس چه مانیتوری باید می گرفتیم
ولی من مثلا وقتی زیادش می کنم حرکت موسم خیلی روونتر می شه و من چون با تبلت کار می کنم این روون شدنش برام خیلی مهمه ....... ولی اگه وافعا زیاد نشه که :13:.... بابا من چند تا کاتالوگ سامسونگ گرفتم دیگه از این مانیتور گرون تر نبود توش پس چه مانیتوری باید می گرفتیم
سلام
اصلا نیازی به رفرش ریت بالاتری نیست.
تمام مانیتور هاییی که من تا حالا باهاشون کارکردم رفرش ریتشون بیش از 60 نبوده.
sir payman
10-01-2010, 01:36
flicker به معنای سوسو زدن و لرزیدن هست و چون در lcd ها این مشکل نیست اصلا نیازی به ریفرش ریت بالا نیست و حرکت موس اصلا تاکید میکنم اصلا به refresh rate مربوط نیست.
به رزولوشن تا حدی مربوط میشه و اونم به خاطر کاهش یا افزایش فضای کار هست نه تغییر DPI.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.