ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HDTV ـهای سامسونگ برای سال 2010

*Alucard*
09-01-2010, 05:51
سامسونگ به صورت خیلی کلی سری C رو برای سال 2010 به جای سری B معرفی کرده.
در بین مدلهای 2010 سامسونگ دو پلاسما پنل دیده میشه :
PNC8000 و PNC7000

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](NA,50)_FRONT_610x457.jpg

PNCB8000 پرچم دار پلاسماهای سامسونگ هست که در اون از فیلتر جدیدی برای بازتولید مشکی استفاده شده:

مشخصات:
Real Black filter
dejudder processing
slim 1.4-inch deep panel
3D compatible
2D to 3D conversion system
Interactive capability with Samsung Internet @ TV and Samsung Apps

مشخصات PNCB7000:
3D comatible
2D-to-3D conversion system
slim 1.4-inch deep panel

هنوز مشخص نیست که سامسونگ از قابلیت "FullHD 3D" که پاناسونیک و سونی بر روی پنلهاشون استفاده میکنن برای نمایش سه بعدی تصویر استفاده میکنه یه نه ولی به کار گیری عینک سه بعدی در این مدلها ضروری هست.

-----------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](46,NA)_Front_610x457.jpg

در بین LCD پنلهای با بکلایت CCFL سامسونگ مدل LNC750 رو با رفرش ریت 240 هرتز و قابلیت اتصال به اینترنت رو معرفی کرده.
نکته جالب در بین مدلهای 2010 سامسونگ کنار گذاشتن طراحی Touch of Color توسط سامسونگ هست که در کشورهای غربی به خصوص ایالات متحده همیشه مورد انتقاد بوده .
به نظر منتقدین استفاده از نوارهای رنگی مثل رنگهای قرمز و آبی کاربرد دکوری این پنلهارو برای محیطهای مختلف محدود میکرده ظاهرا به همین دلیل سامسونگ برای مدلهای 2010 توجه بیشتری به طراحیهای کلاسیک و سنگین داشته.

از سایز و اندازه عرضه این مدلها تا به این لحظه اطلاعات موثقی در دسترس نیست.
----------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](NA,46)_Front_610x457.jpg

در بین LED های Edge lit هم امسال تا به این لحظه مدل UNC7000 معرفی شده که قرار هست جای مدل B7000 رو پر کنه.
مشخصات:
edge-lit LED backlight
3D compatible
240Hz refresh rate

-------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](55)_FRONT_610x457.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بالاترین مدلی که سامسونگ برای نمایشگاه امسال معرفی کرده مدل UNC9000 هست این مدل از طراحی فوق باریک و کنترلی شبیه به تلفونهای Iphone شرکت Apple استفاده میکنه.
از مشخصات اون میشه به:
Touch-screen remote with Wi-Fi
Ultrathin panel
Edge-lit LED backlight
3D compatible
240Hz refresh rate

اشاره کرد.

----------------------------------------

معرفی و اطلاعات بیشتر به زودی....

tekno2006
10-01-2010, 08:56
سلام
آیا در مورد قیمتاش اطلاعاتی هم داده؟

*Alucard*
11-01-2010, 00:16
تصاویر جدید از UNC9000 سامسونگ.

این پنل یک سوم اینچ ضخامت داره و پوشش روی اون از آلمینیوم یا کروم به نظر میاد.

نمای پشت این پنل در عکس هیچ ورودی و خروجی نداره مشخص نیست که سامسونگ از یک External box برای اون استفاده کرده یا یا پایه های این تلویزیون محل قرار گیری تیونر هست به هر حال برروی پایه های این پنل ورودی و خروجیهایی تعبیه شده که این احتمال رو که این پنل قابلیت نصب رو روی دیوار رو نداره قوی میکنه.

اما جالب توجه ترین بخشی که در این پنل خود نمایی میکنه کنترل اون هست ظاهرا با کنترل این پنل میشه یه کارایی انجام داد.

از قیمت و تاریخ عرضه و کارایی های این پنل اطلاع دقیقی در دسترس نیست بلافاصله بعد از آپدیت شدن اطلاعات در این تاپیک قرار میگیره.

Terry Bogard
11-01-2010, 13:03
خوب شد پاناسونیک سال پیش یه تلویزیون آلمونیومی ساخت وگرنه این سامسونگ معلوم نبود از روی کی دزدی میکرد!
سامسونگ هیچ چیز جدیدی نشون نداده تلویزیون به این ضخامت که سال پیش پاناسونیک نشون داد که سامسونگ ورداشتش عین همونو روش نوشته سامسونگ :31: یه گوشی موبایلم بهش اضافه کرده مثلا بگه دیگه خیلی پیشرفتس :2: واقعا حالم از این کره ایا به هم میخوره تقلیدم بلد نیستن.

afshin b
11-01-2010, 13:53
خوب شد پاناسونیک سال پیش یه تلویزیون آلمونیومی ساخت وگرنه این سامسونگ معلوم نبود از روی کی دزدی میکرد!
سامسونگ هیچ چیز جدیدی نشون نداده تلویزیون به این ضخامت که سال پیش پاناسونیک نشون داد که سامسونگ ورداشتش عین همونو روش نوشته سامسونگ :31: یه گوشی موبایلم بهش اضافه کرده مثلا بگه دیگه خیلی پیشرفتس :2: واقعا حالم از این کره ایا به هم میخوره تقلیدم بلد نیستن.
z1 اگه اشتباه نكنم 1 اينچ ضخامت داشت ولي c9000 يك سوم اينچ ،كه ديگه آخر باريكه!

به نظر من هرچقدر پاناسونيك در زمينه طراحي بد عمل ميكنه و پسرفت داره سامسونگ داره عالي عمل ميكنه.

پانا تو تصوير خيلي خوب بود كه پارسال b8500 سامسونگ اومد و بهتر عمل كرد. حالا ببينيم امسال چي ميشه.

Terry Bogard
11-01-2010, 14:03
به جز z1 یه پلاسمای دیگه داره که 8.8 میلیمتره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو کیفیت تصویرم b8500 بعد از 6-7 که از اومدن v10 گذشت اومد قرارنبود v10 تا آخر دنیا بهترین باشه.

ramincybran
11-01-2010, 19:01
z1 ا

پانا تو تصوير خيلي خوب بود كه پارسال b8500 سامسونگ اومد و بهتر عمل كرد. حالا ببينيم امسال چي ميشه.
از تمام نظرات b8500 با v10 مساوي بودن دوست عزيز درضمن در ريويو ها به برتري v10 بشدت اشاره شده در بسياري از زمينه ها

اما بايد در نظر گرفت كه b8500 سري high end سام هستش و بايد با z1 مقايسه بشه كه cnet بعد1 سالو اندي هنوز واسش ريويو نداده اما از نظر 90% سايت ها برترين hdtv 2009 با اختلاف زياد z1 هستش:46:

درمورد fullhd 3d pannel ها هم امسال در نمايشگاه ces برترين تلوزيون 3DHD VT25 پاناسونيك هستش:27:
كلا بهترين محصول نمايشگاه همين 3DHD VT25 انتخاب شد:40:

اما خدايي از طراحيش خوشم نيومد خيلي خيلي كلاسيكه:31:

اينهم لينك جوايز و بهترين هاي ces

afshin b
11-01-2010, 20:03
كاملا درسته كه v10 هم يه دوره اي داره.

در كل منظورم اين بود كه سامسونگ رو به پيشرفته و داره خوب رقابت ميكنه، و الا من خودم پانا رو بيشتر دوست دارم.

اينارو گفتم چون بنظرم بهتره اينطوري صحبت نشه در مورد سامسونگ.

بازم خو د داني

Ami R 940
12-01-2010, 14:11
از تمام نظرات b8500 با v10 مساوي بودن دوست عزيز درضمن در ريويو ها به برتري v10 بشدت اشاره شده در بسياري از زمينه ها

اما بايد در نظر گرفت كه b8500 سري high end سام هستش و بايد با z1 مقايسه بشه كه cnet بعد1 سالو اندي هنوز واسش ريويو نداده اما از نظر 90% سايت ها برترين hdtv 2009 با اختلاف زياد z1 هستش:46:

درمورد fullhd 3d pannel ها هم امسال در نمايشگاه ces برترين تلوزيون 3DHD VT25 پاناسونيك هستش:27:
كلا بهترين محصول نمايشگاه همين 3DHD VT25 انتخاب شد:40:

اما خدايي از طراحيش خوشم نيومد خيلي خيلي كلاسيكه:31:

اينهم لينك جوايز و بهترين هاي ces

ضعف های b8500 نسبت به v10

مشکل رسپانس تایم در نتیجه بلور در صحنه های سریع, زاویه دید پایین ,برایتنس خیلی پایین,قیمت بالا,

برتری ها
upscaling بهتر , مصرف برق پایین,مشکی عمیق تر,

در مابقی موارد v10 سرتره.

masoudwww
16-01-2010, 14:31
چرا B8000 تو بازار اومده ولی B8500 هنوز نیومده؟ اینا که از خداشونه پول بیشتری از ملت بگیرن.

Guts
23-01-2010, 00:04
عجب چیزیه این UNC900، کفمون برید.

Guts
23-01-2010, 00:26
تصویر مهمه توی تلویزیون خیلی هم مهمه ولی برای خیلیا مثل من قیافه هم شاید حتی به اندازه تصویر مهمه، چون خدایی باید قبول کرد که اختلاف کیفیت تصاویر در عمل و در استفاده روزانه که میشه، اونقدری فرقی نداره باهم و گاهی اوقات بین خیلی از مدل‌ها فقط یه حرفه‌ای میتونه تفاوت رو بفهمه، این یه حقیقته ولی اختلاف ظاهر تلویزیون‌ها بین سامسونگ و پاناسونیک واقعاً زیاده و حتی مامانتونم بیارید میتونه این اختلاف رو به وضوح تشخیص بده.

Guts
27-01-2010, 17:13
این ریموت سری UNC9000 خیلی جالبه من یه ترلیر توی YouTube ازش دیدم، واقعاً چیز جالبه با Wifi وصل میشه تلویزیون و می‌تونید تصاویر در حال پخش تلویزیون رو داخل مانیتور 3 اینچیش ببنید و برد زیادی داره می‌تونید هرجای خونه ببریدش بعد به PC هم متصل میشه می‌تونید عکس، فیلم یا آهنگ بگیرید از TV به PC یا دستگاه‌های دیگه Share کنید همچنین امکان اتصال به دستگا‌های خارجی دیگه هم داره، چون ir هم داره برای همین می‌تونید برای کنترل‌های دیگه هم ازش استفاده کنید در ضمن مثل اینکه در نمیه دوم سال 2010 این تلویزیون وارد بازار میشه البته این ریموت رو میشه برای بعضی از مدل‌های دیگه سامسونگ هم مثل سری 7000 و 8000 LED سفارش داد.
کلاً خیلی چیز جالبیه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Guts
16-02-2010, 15:01
مثل این‌که تعدادی از تلویزیون‌های سری جدید رو، قرار سامسونگ ماه دیگه یعنی در ماه March به بازار عرضه کنه، این سری شامل سری 9000 (فوق باریک) سری 7000 و 8000 هست که همشون مجهز به 3D Processor هستن.
جریان عرضه این سری هم از این قرار که LG قراربوده سری جدید تلویزیون‌های 3D Enable خودش رو خیلی سریع عرضه کنه و مارچ رو هم به همراه یه فروش بزرگی پیشبینی کرده، ولی انگار یجوری سامسونگ با این عرضه سریع تصمیم گرفته رودستی به LG بزنه.
سری 9000 هم از تلویزیون‌های سامسونگ به پردازنده‌های قوی سری Cell Base Toshiba عرضه می‌شه که توانایی بالایی در تبدیل تصاویر دوبعدی به سه‌بعدی داره. همچنین سامسونگ اعلام کرده یکی از بزرگترین محاسن این تلویزیون‌ها زمان پاسخ دهی 4ms هست که 20٪ نسبت به نسل فعلی سریع‌‌تر هستن.

Guts
16-02-2010, 15:50
خوب سری UNC7000 (پائینترین مدل از سری‌های سامسونگ با پشتیبانی 3d) هم الان پیش‌فروش میشه به عنوان اولین تلویزیون سه‌بعدی از این خانواده، این سری 5 مدل مختلف داره.

با قیمت‌های زیر عرضه میشه:

مدل 40 اینچ 1999$.
مدل 46 اینچ 2599$ هست (مدل قدیمتره "B7000 46 الان 1929$ در آمازون به فروش میره).
مدل 55 اینچم 3299$ قیمتشه.
دو مدل 60 و 65 اینچم هنوز مشخص نیست.

از مشخصات این سری:
پشتیبانی از 3d،
تبدیل اتوماتیک تصاویر 2d به 3d،
قابلیت دسترسی به Samsung App و Skype و Internet TV که شامل Picasa و Twitter و... میشه،
240 هرتز.

کلا از نظر امکانات جانبی این سری بیشتر شبیه مدل B8000 قدیمی هست که 3d رو هم بهش اضافه کرده باشی.

عکس‌های مختلف از این تلویزیون:

Guts
28-02-2010, 16:02
از سایت which.co.uk گروهی به Lab سامسونگ دعوت شدن برای دیدن سری C7000 سامسونگ، این اطلاعات جدید و این فیلم رو (لینکش رو آخر میزارم) ببنید؛ از این سری جدید LEDهای سامسونگ، خیلی چیزهای جالبی از این سری میگه، من چند نکته جالبش رو میگم؛
مهمترین نکته که میگه برای منم خیلی جالب بود این بود که می‌گفت سامسونگ امسال تمام Review ها رو از LEDهای نسل قبل بررسی کرده و سعی کرده مشکلات که در Review ها مطرح شده رو برطرف کنه برای مثال میگه یکی از مشکلات کاربران همیشه تصاویر SD بوده، میگه سامسونگ برای این سری جدید خیلی روی کیفیت تصاویر SD کار کرده یا از یه فیلترینگ جدید برای نویز استفاده کرده.
یه چیز جالبی که سامسونگ به این مدل‌ها اضافه کرده که فکر کنم خیلی هم بدرد بخور باشه اینه که دیگه از این بعد می‌تونید تصاویر در حال پخش روی تلویزیونتون رو روی یه هارد یا مموری اکسترنال ذخیره کنید این تصاویر به صورت اینکریپت شده از تلویزیون روی هارد شما ذخیره میشن برای همین فقط روی همون تلویزیون دوباره قابل پخش هستن، به نظر این امکان جالبیه.
یسری چیزهای ریز دیگه هم بود که جالب بود مثل ریموت جدید سامسونگ (نه اون ریموت سری UNC9000) یه ریموت فلت با بک لایت و...

S A M S U N G
05-03-2010, 21:52
سلام به همگی .

ببخشید من از قیمت بازار ایران خبر ندارم .

به نظرتون UNC7000 تا کی وارد بازار ایران میشه ؟ قیمتهائی که کمپانی اعلام میکنه در ایران به همون قیمت وارد میشه یا بیشتر ؟

مخلصیم .

Guts
07-03-2010, 18:31
سلام به همگی .

ببخشید من از قیمت بازار ایران خبر ندارم .

به نظرتون UNC7000 تا کی وارد بازار ایران میشه ؟ قیمتهائی که کمپانی اعلام میکنه در ایران به همون قیمت وارد میشه یا بیشتر ؟

مخلصیم .
بعضی از کشورها قرار همین ماه یعنی مارس بیاد بعضی جاها مثل اینکه اپریل میاد ماه دیگه؛ اینجا هم باید با اختلاف 1-2 ماه وارد بشه چون الان جو LED هم تو بازار پچیده هرچی سام‌سرویس این تلویزیون رو زودتر بیاره به نفعشه اگرم نیاره یا دیر بخواد بیاره فکر کنم تو بانه ولی پیدا بشه. قیمتم داخل ایران حداقل حداقل یه 20٪ باید گرونتر باشه البته اول که میاد ممکنه یکمی الکی گرون باشه ولی قیمتش افت میکنه مثلاً فکر کنم اولش برای 40 اینچ دوروبر 2.4 میلیون یا 100 تومن 200 تومن بالا پائین تر باشه.
من خودمم می‌خوام همین تلویزیون بگیرم البته ممکنه 3d اینجا خیلی بکار نیاد که بزرگترین خاصیت این تلویزیونم هست، مخصوصاً عینک‌های سامسونگم خیلی گرونه ولی خوده تلویزونم به تنهایی خیلی مشخصات جالبی داره و مطمئنم تلویزیون خیلی خوبی میشه حتی بدون 3d حالا منتظرم تا اولین Review از تلویزیون بیرون بیاد.

S A M S U N G
07-03-2010, 20:21
سلام .

مرسی دوست عزیز .

من سری 7 داشتم ( LED ) البته تا صبح :دی . دادم به خواهرم و منتظر 7000 هستم .

FULL HD زیر 46 اینچ حال نمیده که :دی تا 3.5 باشه میارزه ولی بیشتر نه !

راستی چون از نوار قرمز و آبی و .... :دی سامسونگ خسته شده بودم امروز رد کردم رفت . این سالاره واسه خودش :دی

اینم قیمتهای 46 اینچ این سری :

چی میشد با این قیمتها وارد میشد :دی

مخلصیم .

Guts
08-03-2010, 12:19
سلام .

مرسی دوست عزیز .

من سری 7 داشتم ( LED ) البته تا صبح :دی . دادم به خواهرم و منتظر 7000 هستم .

FULL HD زیر 46 اینچ حال نمیده که :دی تا 3.5 باشه میارزه ولی بیشتر نه !

راستی چون از نوار قرمز و آبی و .... :دی سامسونگ خسته شده بودم امروز رد کردم رفت . این سالاره واسه خودش :دی

اینم قیمتهای 46 اینچ این سری :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچی میشد با این قیمتها وارد میشد :دی

مخلصیم .
منم امیدوارم با قیمت‌های خوب وارد بشه.

Guts
08-03-2010, 13:06
ولی این سری 9000 هم عجیب چیزیه‌ها! مخصوصاً با اون کنترل عجیبترش.

S A M S U N G
08-03-2010, 13:52
اون عکس مرغابیه که به احتمال زیاد باید LG باشه .

در کل با سری 7000 خیلی حال کردم ولی امکاناتش به درد ما نمیخوره !

باید صبر کنی 3D Blu-ray بیاد ! بعد دیسکاش ! بعد فیلماش :دی خودش 1 سال طول میکشه !

ولی شنیدم سری های جدید 3d سامسونگ از این بهتر هستش و 1 ماه دیگه معرفی میشن و میگن این سری جدیدها که قراره معرفی بشه رو سامسونگ بیشتر ساپورت میکنه .

مخلصیم .

Guts
08-03-2010, 15:17
اون عکس مرغابیه که به احتمال زیاد باید LG باشه .

در کل با سری 7000 خیلی حال کردم ولی امکاناتش به درد ما نمیخوره !

باید صبر کنی 3D Blu-ray بیاد ! بعد دیسکاش ! بعد فیلماش :دی خودش 1 سال طول میکشه !

ولی شنیدم سری های جدید 3d سامسونگ از این بهتر هستش و 1 ماه دیگه معرفی میشن و میگن این سری جدیدها که قراره معرفی بشه رو سامسونگ بیشتر ساپورت میکنه .

مخلصیم .
راست میگی اون LG بود خودمم دقت نکرده بودم؛
برای 3d هم همونطور که فیلم‌های HD رو rip شده همه میبینن فیلم‌های 3d هم به صورت Rip شده موجودن خوشبختانه این تلویزیون‌های سامسونگم که خودشون فرمت‌های مختلف رو پخش می‌کنن.

amir 777
09-03-2010, 15:59
این c650 کی وارد ایران میشه

S A M S U N G
09-03-2010, 17:51
سلام .

بچه ها شنبه دارم میرم سری 8000 بگیرم ( LED ) . نظرتون چیه ؟ خوبه یا نه ؟

مخلصیم .

mohsenking
09-03-2010, 18:06
سامسونگ سری 8 هست تو بازار؟

mr_rayan
09-03-2010, 21:34
سری 8 هست ولی فقط 46 و 55 اینچ داره.

Guts
10-03-2010, 00:41
سامسونگ سری 8 هست تو بازار؟
اگر یکمی مثل من و این دوستمون پایه بودی می‌تونستی برای سری C صبر کنی ولی کلاً سری 8000 خیلی خوبه بگیری هم ضرری نکردی.

soleimanian
10-03-2010, 12:11
8500 بهتر از 8000 هست

S A M S U N G
10-03-2010, 18:19
لیست قیمت 3D LED TV های سال 2010 سامسونگ + زمان ریلیز :

Wair for UN46C7000 :دی

مخلصیم .

Guts
12-03-2010, 17:27
دقت کردین این سری 9000 عجب قیمت فضایی داره! مدل 46 اینچش بیشتر از دو برابر C8000 قیمتشه! 6000 هزار دلار!
نکته منفی اینکه مدل 40 اینچ C7000 با دو ماه تأخیر میاد؟! نمیدونم چرا؟ من می‌خواستم 40 اینچ بگیرم.

mahan
12-03-2010, 17:58
خلاصه هر کی هر چی گرفت نوش جونش ، ما رو هم دعا کنید :31:

S A M S U N G
13-03-2010, 07:54
سلام .

بچه ها شنیدم سامسونگ میخواد سری جدید 3D LED رو بزودی معرفی کنه ! در کل من تا خرداد واسه C7000 صبر میکنم اگه اومد و قیمتش تا 3.5 بود میگیرم وگرنه سری 8 الان هیچی از C7000 کم نداره ( البته به غیر 3D )

ماهان چی خریدی مگه ؟ :دی

alirafaat
13-03-2010, 12:15
سری 8 هست ولی فقط 46 و 55 اینچ داره.

سلام

این همونه که توی cnet اوله ؟؟!!

چقد زود اومده!

قیمت ؟؟؟

با تشکر

S A M S U N G
13-03-2010, 17:23
سلام

این همونه که توی cnet اوله ؟؟!!

چقد زود اومده!

قیمت ؟؟؟

با تشکر
سلام .

قیمت 46 اینج : 3,289,000 تومان( مورخ 88/12/20 )
قیمت 55 اینچ : 5.190.000 تومان ( مورخ 88/11/03 )

مخلصیم .

Guts
13-03-2010, 19:49
سلام .

بچه ها شنیدم سامسونگ میخواد سری جدید 3D LED رو بزودی معرفی کنه ! در کل من تا خرداد واسه C7000 صبر میکنم اگه اومد و قیمتش تا 3.5 بود میگیرم وگرنه سری 8 الان هیچی از C7000 کم نداره ( البته به غیر 3D )

ماهان چی خریدی مگه ؟ :دی
چرا فرق‌های دیگه هم یکمی دارن کلاً موتور پردازش تصویرشون متفاوت فکر کنم، سری جدید C7000 و 8000 و 9000 از تکنولوژی جدید 240 / 200 Hz پشتیبانی می‌کنه که مثل اینکه از ملزومات 3D هست. پردازش بهتر تصاویر SD در این تلویزیون‌ها و بلندگوهای قوی‌تر (که از ایرادات LED های نسل قبل حساب میشد) و در جزئیات دیگه باهم متفاوتند که خیلیاش نرم‌افزاری هست.

Guts
16-03-2010, 19:15
Amazon فروش سری 7000 رو شروع کردش قیمتاشم خیلی خوبه 46 اینچ 2337$ و 55 اینچم 2969$ که از قیمت‌های اعلام شده توسط سامسونگ کمتره.

Guts
05-04-2010, 14:52
یه Review از سری 7000:

Guts
30-04-2010, 18:43
امروز رفتم تلویزیون بگیرم، دیگه خسته شدم از صبر کردن، با تعجب دیدم سامسونگ سری C هم LCD و LED ها رو آورده چند مدل LCd و چند مدل LED بینشون هست، منم نخریدم هیچی چون تازه 1-2 روز بود آورده بودن و خیلی گرونم بود.

mr_rayan
02-05-2010, 23:29
کسی هست در مورد این تلویزیون های سه بعدی توضیح بده؟این قابلیت جدید دقیقا چیکار می کنه>تصاویر دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل می کنه؟واسه دیدن تصاویر اینا هم باید از عینک استفاده بشه؟

hamedDJboy
03-05-2010, 14:12
با سلام خدمت دوستان گل
دیدم کسی از عزیزان جواب دوستان رو ندادند گفتم خودم اینکار رو انجام بدم

ببینید فلسفه تصاویر سه بعدی3d یا ( 3domination ) به این صورت هستش که شما تصاویری رو از گیرنده خود حال چه تلوزیون چه پروچکشن های آینده و چه مانیتور شما را با استفاده عینک های مخصوص که بصورت های کاغذی یکبارمصرف ( که البته در ایالات متحده آمریکا رایج هست ) و بصورت عینک های عادی وجود دارند شما را قادر خواهد ساخت تا شما تصاویر را در خلاء یا بعد سوم ببینید . ساده تر توضیح بدم پس از استفاده از عینک این تصاویر در ظاهر از دستگاه شما خارج و در خلاء ( به انداره سایز دستگاه ) شروع به حرکت کرده و شما را دچار یک تحول خواهد کرد . بصورتی که شما احساس خواهید کرد که این اشیا یا جسم و یا هر چیز متحرکی در جلوی دستگاه شما نمایش داده نمی شود بلکه خود شما در آن محیط وجد دارید ( حس واقعی بیننده از تصاویر )

کلا" این تصاویر من و شما را در تکنولوژی تصاویر غرق کرده و شما را مجاب به تعویض نمایشکر خواهد کرد

البته این اعتقاد و استنباط من از این نسل تلوزیونهای فول ال ای دی هست

باز اگر سئوالی بود من در خدمت هستم

mr_rayan
04-05-2010, 23:11
با سلام خدمت دوستان گل
دیدم کسی از عزیزان جواب دوستان رو ندادند گفتم خودم اینکار رو انجام بدم

ببینید فلسفه تصاویر سه بعدی3d یا ( 3domination ) به این صورت هستش که شما تصاویری رو از گیرنده خود حال چه تلوزیون چه پروچکشن های آینده و چه مانیتور شما را با استفاده عینک های مخصوص که بصورت های کاغذی یکبارمصرف ( که البته در ایالات متحده آمریکا رایج هست ) و بصورت عینک های عادی وجود دارند شما را قادر خواهد ساخت تا شما تصاویر را در خلاء یا بعد سوم ببینید . ساده تر توضیح بدم پس از استفاده از عینک این تصاویر در ظاهر از دستگاه شما خارج و در خلاء ( به انداره سایز دستگاه ) شروع به حرکت کرده و شما را دچار یک تحول خواهد کرد . بصورتی که شما احساس خواهید کرد که این اشیا یا جسم و یا هر چیز متحرکی در جلوی دستگاه شما نمایش داده نمی شود بلکه خود شما در آن محیط وجد دارید ( حس واقعی بیننده از تصاویر )

کلا" این تصاویر من و شما را در تکنولوژی تصاویر غرق کرده و شما را مجاب به تعویض نمایشکر خواهد کرد

البته این اعتقاد و استنباط من از این نسل تلوزیونهای فول ال ای دی هست

باز اگر سئوالی بود من در خدمت هستم

خیلی مچکر از توضیحتون.منتهی من بیشتر منظورم این بود که این تلویزیونهای جدید حتما نیاز به سورس سه بعدی دارند؟یا تصاویر دو بعدی رو هم به سه بعدی تبدیل می کنن؟

hamedDJboy
06-05-2010, 12:36
والا تا الان فقط کمپانی سامسونگ همچین ادعایی رو کرده

در مورد صحت این موضوع باید صبر کرد دید بین نوشته بیل لورد طبلیغاتی تا حقیقت عمل در کمپانی سامسونگ چقدر فاصله هست

تا اون موقع باید متاسفانه صبر کرد

البته من همین امروز در یکی از نمایندگی هاش بودم

گفت ظرف 1 یا 2 هفته دیگه فول ال ای دی ها میادش

bleu2u4u
06-05-2010, 20:42
خیلی مچکر از توضیحتون.منتهی من بیشتر منظورم این بود که این تلویزیونهای جدید حتما نیاز به سورس سه بعدی دارند؟یا تصاویر دو بعدی رو هم به سه بعدی تبدیل می کنن؟

از واضحاته که هیچ تلویزیونی با کیفیت hd نمیتونه تصاویر sd رو هم بصورت hd نشون بده
به همین صورت هیچ تلویزیون 3d ای هم نمیتونه تصاویر معمولی رو 3d نشون بده
اصلا فیلم های 3d رو بدون عینک مخصوص نمیشه دید (تصویر پر از سایه دیده میشه)
زنده باشید

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

از واضحاته که هیچ تلویزیونی با کیفیت hd نمیتونه تصاویر sd رو هم بصورت hd نشون بده
زنده باشید

Guts
07-05-2010, 00:12
زنده باشید

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

زنده باشید
منظورش این تکنولوژی 2D به 3D سامسونگ هست احتمالاً.
البته اینم بگم تکنولوژی وجود داره که بشه نمایشگری ساخت که بدونه نیاز به عینک تصاویر سه‌بعدی رو ببنی. نمونش DSi 3d هست و سونی هم فکر کنم یه مدل تلویزیون نمایش داده با این تکنولوژی برای آینده البته.

bleu2u4u
07-05-2010, 20:43
منظورش این تکنولوژی 2D به 3D سامسونگ هست احتمالاً.

فکر نکنم یه همچین چیزی ممکن باشه
چون فیلم هایی 2d ای هم که میخوان 3d کنن حداقل چند میلیون دلار خرج داره
حالا چجوری قراره سام اینکارو بصورت رایگان بکنه

mr_rayan
07-05-2010, 22:23
فعلا این چیزیه که سام سرویس ادعا کرده.حالا باید منتظر بود تا ببینیم تا چه حد به واقعیت نزدیکه.

lordsaber
08-05-2010, 09:24
فکر نمی کنم این کار ممکن باشه چرا که توی تصاویر سه بعدی لایه های تصویر با لایه های تصویر توی 2 بعدی متفاوت هست و کلا تکنولوژی ضبط و چخش اونها متفاوته و همونطور که شما گفتید نیاز به سورس سه بعدی دارند.
به همین دلیل شما اگر تصاویر سه بعدی رو با چشم غیر مسلح ( بدون عینک) ببینید تار به نظر می رسند.
البته شاید به اینجا هم برسند که تلوزیون بتونه لایه های تصویر دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل کنه! :27:

smk1981
08-05-2010, 10:04

بصورت صد در صد نه ولی یه سی در صد سه بعدی میشه یعنی از سه بعدی سازی جزئیات خبری نیست ولی بطور کلی بعد احساس میشه الان پاور دی وی دی 10 این کارو میکنه البته با عینک مخصوص باید دید ولی اصلسش زمین تا آسمون با این متفاوته برای عکسهای دوبعدی هم برنامه Make Anything 3D هست میتونید امتحان کنید البته با عکس سه بعدی واقعی باید مقایسه کنید تا کامل متوجه منظورم بشید

Guts
08-05-2010, 12:07
الان که تلویزیون‌های 3d سامسونگ این تکنولوژی رو روی خودشون دارن، تو Reviewهای این تلویزیون‌ها هم تستش هست. می‌تونید Review سایت Cnet روی برای سری 7000 یا 8000 ببنید.

monipa
10-05-2010, 13:17
سلام دوستان
کسی خبر نداره این تلویزیونهای کی میاد ایران
قیمتشون
توی بانه هم گیر میاد؟

bleu2u4u
11-05-2010, 02:33
Conversion to 3-D

Leterrier approached the studio early on about a 3-D conversion but it was expensive and very new technology. After Avatar, the studio put pressure on Leterrier to convert the film. He was worried because of his previous concerns but was convinced after seeing the View-D conversion process. Leterrier considered the 3-D conversion to improve the viewing experience and should not be seen as a gimmick. However, this has been criticised by many film reviewers and viewers because of the lack of any 3D effects throughout the movie. Some viewers have even claimed to have kept their 3D glasses off most of the time.

اين متن رو يه جا در مورد نسخه ي سه بعدي نبرد تايتان ها خوندم گفتم اينجا هم بگذارمش بيربطم نيست
چيزي که من از متن فهميدم اينه که در ابتدا بخاطر اينکه سه بعدي سازي فيلم چند ميليون دلار خرج روي دستشون ميگذاشته ــ اين فيلم از مانند اواتار از ابتدا بصورت سه بعدي فيلم برداري نشده بود ــ باهاش موافقت نکرده اما بعد از ديدن نتيجه ي اواتار مسئولان استودیو به لتریر فشار میارن که فیلم رو سه بعدی کنه
اما بعد از اکران فيلم همه به سه بعدي بودن فيلم اعتراض ميکنن و ميگن نتيجه ي کار اصلا رضايت بخش نبوده
حتي خيلي از افراد گفتن که در بيشتر طول فيلم عينک رو از روي چشماشون ور ميداشتن
اون که چند ميليون دلار خرجش کردن همه گفتن سه بعدي نشده بوده حالا سام چجور ميخواد بدون پول اينکارو کنه خدا ميدونه
اگه کسي از دوستان اينگليسيش خوبه بره يه ترجمه از ريويو هايي که در مورد اين قابليت پنلهاي جديد سام نوشته شده بکنه و اينجا بگذاره
با تشکر

t_tanhayam
12-05-2010, 16:24
خوب نقايصي دارند ديگه
از cnet نقل ميكنم در مورد يكي از جديد ترين مدلهاي 3d

The good: Better black levels than other edge-lit sets; accurate color with linear grayscale; numerous picture controls and tweaks; sleek styling with inch-deep panel; superb streaming and widget content via well-integrated Apps platform; 3D compatible; 2D to 3D conversion system works better than expected.

The bad: Extremely expensive; subpar uniformity and off-angle viewing; lighter black levels than full-array local-dimming sets; black areas tinged bluer; doesn't handle 1080p/24 content properly; 3D exhibited ghost images along edges (crosstalk); does not include 3D glasses; terrible remote

در مورد نواحي مشكي كه يكمقدار گويا بلور ميشه
و اينكه مشكي روشني داره نسبت به بعضي دستگاههاي ديگه
سايه هايي در نواحي تصوير در تصاوير 3d

خوب مزايايي هم دارند :46:

*Alucard*
12-05-2010, 17:39
وبسایت Flatpanels HD پنل C6000 سامسونگ رو بررسی کرده که البته نقد زیاد مثبتی نیست.

t_tanhayam
16-05-2010, 17:22
وبسایت Flatpanels HD پنل C6000 سامسونگ رو بررسی کرده که البته نقد زیاد مثبتی نیست.

كاملا موافقم چيزي كه من از نزديك ديدم نا اميد كننده بود

Guts
16-05-2010, 18:16
كاملا موافقم چيزي كه من از نزديك ديدم نا اميد كننده بود
من که C6900 رو از نزدیک دیدم تو نمایندگی سامسونگ جمهوری، عالی بود از B6000/7000 حداقل خیلی بهتر بود به نظر من. سری 6500 یا همون 6900 به نظر من از نظر ظاهر و تصویر خیلی خوب بود.

شما هنوز نگفتی که C630 رو از کجا دیدی وقتی هنوز وارد بازار نشده قرار شد بری بپرسی و قیمت کنی؟!

1987msb
16-05-2010, 18:33
سلام
ببخشيد اين مدل LED سامسونگ وارد ايران شده؟
ممنون.

masoooud
16-05-2010, 19:44
یه سوال خیلی مهم دارم : این BD Wise واقعا قراره کیفیت DVD معمولی رو بالا ببره یا من درست متوجه نشدم?[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t_tanhayam
17-05-2010, 10:40
من که C6900 رو از نزدیک دیدم تو نمایندگی سامسونگ جمهوری، عالی بود از B6000/7000 حداقل خیلی بهتر بود به نظر من. سری 6500 یا همون 6900 به نظر من از نظر ظاهر و تصویر خیلی خوب بود.

شما هنوز نگفتی که C630 رو از کجا دیدی وقتی هنوز وارد بازار نشده قرار شد بری بپرسی و قیمت کنی؟!

توي پاساژ بهزاد مشهد طبقه هم كف خدمتتون عرضم كردم دقيقا مدلش خاطرم نيشت ولي همين بود كه گفتم c630 40 اينچش رو حدود 1600 تا 1700 گفتند با قاب سياه و خاكستري بدون toc
همون روزم عرض كردم اين مدل led كه شما ميگين خوبه ديدم ولي گفتين نيومده هنوز :46:

kaveh_d
19-05-2010, 14:10
من الان جمهوری بودم. از ال سی دی ها مدلهای C530,C550 و C630 تو بازار موجود بود. قیمتها هم به ترتیب 1189و 1289 و 1459 تومنه.

همشون قابلیت پخش فیلم از usb رو دارن و بجز 530 اون دوتای دیگه پورت شبکه هم دارن. مدل 630 هم 100 هرتزه.
مدل 530 یه فرستنده اف ام داره که میتونه صدای تلوزیونو رو رادیو یا بلنگوهای بیسیم پخش کنه.

t_tanhayam
19-05-2010, 21:22
من الان جمهوری بودم. از ال سی دی ها مدلهای C530,C550 و C630 تو بازار موجود بود. قیمتها هم به ترتیب 1189و 1289 و 1459 تومنه.

همشون قابلیت پخش فیلم از usb رو دارن و بجز 530 اون دوتای دیگه پورت شبکه هم دارن. مدل 630 هم 100 هرتزه.
مدل 530 یه فرستنده اف ام داره که میتونه صدای تلوزیونو رو رادیو یا بلنگوهای بیسیم پخش کنه.

خيلي ممنون از اطلاعاتتون :11:

*Alucard*
21-05-2010, 23:24
بررسی پلاسماهای 2010 سامسونگ:

برررسی LCD ـهای 2010 سامسونگ: