ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین سی پی یو برای این مادربرد چی هست؟

esyo
09-01-2010, 01:39
سلام
دوستان من الان نمی دونم چه نوع سی پیویی برای این مادر برد انتخاب کنم
سرعت و کش بالا لازمه کار من هست
قیمت مهم نیست
شما چی پیشنهاد میدهید؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر

sir payman
09-01-2010, 03:37
گزینه های زیاذی هست
مثل:
Core 2 Quad Q9550 اگرم هزینه اصلا مهم نیست Core 2 Extreme QX9770

ali_intel_3ghz
09-01-2010, 12:34
حداقل واسه Rampage Extreme این حرف رو میزدی آدم خوشحال میشد شما واسه این مادربرد میگی هزینه پردازنده مهم نیست؟واقعا QX9770 واسه این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معذرت میخوام داری خرج میکنی حداقل واسه Q9550 یا QX9770 یه مادربرد بگیر که سرش به تنش بیارزه البته <<<Asus>>>

esyo
09-01-2010, 15:25
گزینه های زیاذی هست
مثل:
Core 2 Quad Q9550 اگرم هزینه اصلا مهم نیست Core 2 Extreme QX9770
نظر خودمم این هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما از لحاظ سرعت و کش خوب جواب میده؟
با تشکر

معذرت میخوام داری خرج میکنی حداقل واسه Q9550 یا QX9770 یه مادربرد بگیر که سرش به تنش بیارزه البته

ممنون از توجهتون؟
چرا مگه این مادر برد چه اشکالی داره؟

به نظر من که چیزی کم نداره
ولی خیلی خوشحال میشم بگید چه اشکالاتی داره و بعدا به اشکالاتی بر می خورم؟
با تشکر

amd>intel
09-01-2010, 15:48
مادربرد خوبیه مشکلی نیست . انتخاب خوبی کردی برای cpu
یک پیشنهاد دارم . اگر به سمت corei5 بری بهتر هست فقط هم باید برد رو عوض کنی و هم پردازنده
قبل از تعویض پردازنده بایوس رو اپ دیت کنید .

sir payman
09-01-2010, 16:31
نظر خودمم این هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر شما از لحاظ سرعت و کش خوب جواب میده؟
با تشکر

ممنون از توجهتون؟
چرا مگه این مادر برد چه اشکالی داره؟

به نظر من که چیزی کم نداره
ولی خیلی خوشحال میشم بگید چه اشکالاتی داره و بعدا به اشکالاتی بر می خورم؟
با تشکر
بله .سرعتش که خوبه و به راحتی میشه تا 3.4 اور کرد و کش هم که حرفی توش نیست (12Mb) .
ولی اگر هنوز مادربورد نگرفتی بگو تا شاید چیزه بهتری بشه پیشنهاد داد و یا حتی اصلا پلتفرم رو عوض کرد چون LGA775 اینده دار نیست و در اینده جای ارتقا نداره

esyo
09-01-2010, 21:04
بله .سرعتش که خوبه و به راحتی میشه تا 3.4 اور کرد و کش هم که حرفی توش نیست (12Mb) .
ولی اگر هنوز مادربورد نگرفتی بگو تا شاید چیزه بهتری بشه پیشنهاد داد و یا حتی اصلا پلتفرم رو عوض کرد چون LGA775 اینده دار نیست و در اینده جای ارتقا نداره
متاسفانه یا خوشبختانه من این مادر برد رو نزدیک به 2 سال پیش خریدم
. اون موقع یک مالدر برد عجیب بود که همddr2 و هم ddr3 ساپورت می کرد و از سی پیو های 4 هسته ای هم ساپورت می کرد.و هم 2 تا کارت گرافیک می خورد

به نظر شما چه مادر بردی بگیرم؟ و تا چه حد باید هزینه کنم؟
به حساب خودم اون موقع هزینه کردم تا الات راحت باشم ولی انگار این بازار حساب کتاب نداره!

اگر بیام یک مادر برد جدید بخرم باز سال 2012 قراره سیستم های 128 بیتی بیاد و اون وقت.............

شما جای من بودید چکار می کردید؟

با تشکر

ali_intel_3ghz
09-01-2010, 21:34
اگه میخوای با سیستم خوب جواب بگیری و رو LGA775 بمونی زیر X48 چیپ ست ور ندار

ali_intel_3ghz
09-01-2010, 21:42
من واسه P5W DH Q9550 گرفتم پشیمونم جون اونی که میخوام نشد دیگه نمی خوام شما هم اشتباه منو تکرار کنی

reza_kinglord
09-01-2010, 21:43
. اون موقع یک مالدر برد عجیب بود که همddr2 و هم ddr3 ساپورت می کرد و از سی پیو های 4 هسته ای هم ساپورت می کرد.و هم 2 تا کارت گرافیک می خورد

به حساب خودم اون موقع هزینه کردم تا الات راحت باشم ولی انگار این بازار حساب کتاب نداره!

اگر بیام یک مادر برد جدید بخرم باز سال 2012 قراره سیستم های 128 بیتی بیاد و اون وقت.............

با تشکر
خوب دوست من بازار cumputer همینه دیگه اگه بخوای صبر کنی تا فلان چیز بیاد پس هیچ وقت نمی تونی چیزی بخری چون همیشه 1 سال بعد شایدم کمتر چیز جدیدی بیاد:13:

sir payman
09-01-2010, 22:10

با تشکر
با این حساب شما باید بیش از 2 سال صبر کنید و اون موقع هم میبینید که دوباره یه چیزه دیگه میخواد بیاد و باید دوباره تا 2 سال صبر کنید:31:
شما اگر تصمیم به خرید MB و cpu جدید گرفتید تو بخش مربوط به همین مسئله یه تاپیک بزن تا بشه کمکه اساسی کرد.

اگه میخوای با سیستم خوب جواب بگیری و رو LGA775 بمونی زیر X48 چیپ ست ور ندار
الان خرید lga 775 اصلا توصیه نمیشه مخصوصا و قتی که ایشون هنوز cpu نگرفته.
چون توی این سوکت دیگه cpu جدیدی تولید نخوهد شد و اخریش هم همون 9505 بود که 6 MB کش بود .