ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب رم بعد از خرید سیستم.تو رو خدا جواب بدید.چند روز هست که نمیدونم باید چکار کنم

danielo
09-01-2010, 00:25
لطفا تا اخرش بخونید
من این سیستم را خریدم.
1:cpu=amd phenom ii x4 965
2:power=green gp535a
3:hard=1 tra maxtor
4:ram= 2g digital ddr2 البته 2 تا گرفتم
5:mainboard=jetaway pa78vm5
البته مادر بورد از یک جا به من رسید.البته نو بود.از یک نفر که سوال کردم.گفتش به سیستم میخوره
روز اول سیستمم روشن نمیشد.بردمش پیش متخصص گفت.یکی از رم ها خراب هست.
یعنی من با رم قدیمی 1 'گیگ خودم به راحتی سیستم را بالا اوردم و باهاش راحت کار میکرد.
یعنی حتی باهاش بازی هم میکردم.
یکی از رم ها را عوض کردم و 2 تا رم 2 گیگ را در کامپیوتر گذاشتم.ولی مشکلات عجیبی در سیستم دیدم.
مثلا از بازیها میپریدم بیرون.از مرورگر اپرا میوفتادم بیرون.
از همه جالب تر.نصب بازی ها بود.
یعنی همون بازی که با رم قدیمی به راحتی نصب میشه.با این 2 تا رم جدید نصب نمیشه.بازی های مختلف ارورهای مختلف میده.ارور هایی مثل crc failed که با سرچی که در اینترنت کردم مطالبی در مورد اینکه به رم ربط داره پیدا کردم.البته این ارور در اصل در مورد برنامه winrar هست.ولی بعضی ها گفتند مشکلش به رم هم بستگی داره
مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سوال من این هست که مشکل از رم هست و یا مادر بورد و یا اینکه مشکل از هر 2 هست؟
یعنی اگر من یک رم ddr2 با مارک دیگه بگیرم.ممکن هست مشکلم حل بشه؟
اگر مشکلم حل نشد چی؟باید مادر بورد را عوض کنم؟

.C.I.A
09-01-2010, 00:40
1-فرکانس رم های جدید چیه؟
2-میگی یه رم دوگیگ دیگه خریدی یعنی الان دوتا رم رو سیستم هست که یکیش از همون هایی که مشکل داره و یکی دیگش جدید خریدی؟

danielo
09-01-2010, 00:44
دوست عزیز مارک هر 2 تا گیگ یکی هست.یعنی از 2 تا یکیش خراب بود.اونی که خراب بود را عوض کردم و از همون مارک سالمش را گرفتم.
فرکانس را دقیق نمیدونم.چون رم ها را دادم به فروشنده که تست کنه.و الان دارم با رم 1 گیگ کار میکنم.ولی اگر اشتباه نکنم 800 بود

KING_DESIGNER
09-01-2010, 00:47
دوست عزیز فکر کنم توی پرشین فروم هم این تاپیک رو زدی ( البته اگه اشتباه نکرده باشم )
جوابت رو یکی از بچه ها داد
گفت باید ویندوز عوض کنی و دوباره تست بگیری

درست نمیگم ؟:31::46:
حالا نتیجه چی شد ویندوزت رو عوض کردی ؟

danielo
09-01-2010, 00:52
KING_DESIGNER
توی انجمن سخت افزار زدم.عوض کردم ولی حاصلی نداشت

KING_DESIGNER
09-01-2010, 01:15
نظر من اینه تا نو هست بری پس بدی یا عوض کنی
مادربورد خوب بگیر
msi785 بگیر قیمتش هم نهایتا 100 تومنه
رم خوب بگیر با مارک معتبر نه متفرقه که اینجوری اذیتت کنه:13:
میخوای با این سیستم سه سال حداقل کار کنی ! :41:بحث امروز و فردا که نیست هربار روشنش کنی یه چیز جدیدی ببینی !
نظرم اینه حالا دوستان شاید نظر بهتری داشته باشند ولی به فکر این چندسال هم باش !!:27:

EXTREME
09-01-2010, 01:48
احتمال زیاد از رمه یه سیستم بود که موقع نصب بازی اخطار crc fail رو میداد با تعویض رم درست شد فک نکنم مین مشکل داشته باشه

reza_kinglord
09-01-2010, 01:52
تا هنوز استفاده نکردی و نو هستن برو پس بده و ddr3 بگیر بجاشون مثلا kingstone 2g 1333 مخصوصا الان که تقریبا قیمت ddr2 و ddr3 نزدیک شدن
ببینم دوست من مادر بردت مگه amd3 ساپورت میکنه؟ اخه cpu شما ...
موفق باشی

KING_DESIGNER
09-01-2010, 03:22
اگر با رم های دیگه مشکلی ندارند خوب مینبورد رو عوض نکننند ولی به هرحال قطعه خراب همیشه دردسر سازه @:11:

Kianoosh
09-01-2010, 07:13
در بخش مشکلات سخت افزاری مطرح کنید!

بسته شد...