ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HDTV ـهای پاناسونیک برای سال 2010

*Alucard*
08-01-2010, 16:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاناسونیک در نمایشگاه CES 2010 امسال مدلهای زیادی معرفی کرده سری های :
V, G , D , S ,U, X و C

پلاسمای سری VT25
این پلاسما به همرا یک عینک سه بعدی عرضه میشه و قابلیت نمایش تصاویر سه بعدی رو به صورت FullHD 3D داره این پنلها به همراه سری LX سونی تنها پنلهای معرفی شده سال 2010 هستن که علاوه بر قابلیت سه بعدی به همراه عینک خود سازنده به بازار عرضه میشن.
ضخامت این پنل فوق العاده نازک هست هنوز اطلاعات دقیقی از ابعاد این پنل اعلام نشده.
این پنل در ابعاد 50 , 54 , 58 و 65 اینچ عرضه میشه تاریخ عرضه اون برای بازار آمریکای شمالی بهار 2010 اعلام شده.

مشخصات اعلام شده:
کنتراست واقعی 5,000,000 به 1 !!!
کنتراست داینامیک Infinity !!!
درخشش 4 برابر بالاتر
Infinite Black Pro
ISFccc برای کالیبراسیون حرفه ای
دو درگاه USB به همراه قابلیت اتصال Keyboard و آداپتور بی سیم Wi-Fi
Viera Link با قابلیت نصب Webcam و Network Camera
Energy Star 4.0
پنل بدون سرب و جیوه
BBE® ViVA HD3D Sound
پورت RS-232 برای نصب برنامه!!

بعد از سری V25 سری G20 و G25 قرار داره
به جز خلاء قابلیت THX از تفاوت این دو مدل (در صورت وجود) اطلاع دقیقی در دسترس نیست ولی تفاوت اون با سری V میشه عدم سازگاری با تصاویر FullHD 3D و سیستم Infinite Black به جای Infinite Black Pro برای بازتولید رنگ مشکی اعلام کرد دو پنل در بقیه مشخصات تقریبا یکسان هستند.
سایزهای عرضه:
42, 46 , 50 و 54 اینچ

پنلهای سری D2:
Panasonic فقط LED رو برای این سری معرفی کرده این پنلها در سایزهای 42 و 37 برای بازار آمریکای شمالی عرضه میشه
مشخصات:
IPS LED LCD
زاویه دید گسترده با استفاده از IPS Panel
120Hz Motion Picture Pro4
Motion Focus Technology
Universal Dock for iPod
Energy Star 4.0

پنلهای سری S2
کنتراست واقعی 2,000,000 به 1!
فیلتر آنتی رفلکتور جدید

سایزهای عرضه:
42 تا 65

معرفی بقیه مدلها هم به زودی....

*Alucard*
09-01-2010, 20:00
"There's black... and then there's BLACK."

در گزارشی که وبسایت AVForums از سالن پاناسونیک در CES2010 تهیه کرده مشخص شد که تکنولوژی به کار رفته در پنلهای سری V و احتمالا G امسال پاناسونیک تکنولوژی Kuro پایونیر هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ami R 940
09-01-2010, 21:06
هر چقدر پاناسونیک داره در زمینه کیفیت تصویر پیشتازی میکنه و همه رو داره به وج میاره از اون طرفم در زمینه طراحی پنل هاش بدتر هر سال داره پسرفت میکنه تا پیشرفت واقعا نمی دونم چرا !! واقعا تشکیل یک تیم طراحی خوب انقدر سخته؟

ظاهر این پنل ها منو یاد تلویزیون های دهه 90 می اندازه !

SAEED_BARCELONA
09-01-2010, 21:42
ظاهر این پنل ها منو یاد تلویزیون های دهه 90 می اندازه !
بابا دیگه اینقدرا هم ضعیف نیست طراحیشون
اینقدر tvهای زرق و برق دارو نازک سامسونگ و الجی رو دیدیم که انتظاراتمون رفته بالا!
هرچند منم نمیپسندم طراحیشو. البته به استثنای سری Z

Ami R 940
09-01-2010, 23:38
بابا دیگه اینقدرا هم ضعیف نیست طراحیشون
اینقدر tvهای زرق و برق دارو نازک سامسونگ و الجی رو دیدیم که انتظاراتمون رفته بالا!
هرچند منم نمیپسندم طراحیشو. البته به استثنای سری Z

سری z مربوط میشه به مدلای پارسال ,از طرفی z بیشتر به یه وسیله گرون قیمت تک می خوره برای منازل تک و البته جیب های تک ! تا یه تلویزیون ! با اون قیمتی نوجومی که داره .

من خودم یه تی وی از پاناسونیک دارم تاریخ ساختش برای 2001 هست 9 سال پیش ساخته شده هر کی از راه رسید در زمینه طراحی تحسینش کرده! اون چیزی که من تو گذشته از پاناسونیک به یاد دارم طراحی فوق العاده تلویزیون هاش بود ,اما تو نسل فعلی سال به سال پسرفت داشته در زمینه desing .

عکس پروجکشن پاناسونیکم

*Alucard*
10-01-2010, 00:16
در مورد طراحی پنلهای جدید به نظر من سری V نسبت به پارسال زشت تر شده ولی سری G بهتر شده بقیه مدلا مثل همون پارساله و هیچ فرقی نکرده به جز سری D البته ظاهرا پاناسونیک هنوز (PDP) پلاسما پنلهاشو معرفی نکرده اینها همه PDP تلویزیون هستن سری Z پنل خالی هست با تیونر خارجی اینطور که میگن اون مدل Prototype پارسال که 8.8 میلیمتر ضخامت داشت PDP [پنل] امسال هست که تو یک نمایشگاه دیگه احتمالا معرفی میشه و به احتمال قوی مدل Z2 هست.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آپدیت:
تو کنفرانس پاناسونیک مصرف برق مدل 42G20 رو 95 وات در حالت استاندارد اعلام کرده که نشون میده نصف مدل سال قبل برق مصرف میکنه.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پنلهای سری TC-PVT25 برنده جایزه بهترین تلویزیون و بهترین محصول نمایشگاه CES 2010 هم شد از طرف Cnet و برنده جایزه نوآوری از طرف برگزار کنندگان نمایشگاه شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Terry Bogard
11-01-2010, 13:06
از اون تلویزیون 8 میلیمتری که پارسال نشون دادن امسال خبری نشد :exclamati

*Alucard*
11-01-2010, 22:28
از اون تلویزیون 8 میلیمتری که پارسال نشون دادن امسال خبری نشد :exclamati

توی یک پست بالاتر نوشته

در مورد طراحی پنلهای جدید به نظر من سری V نسبت به پارسال زشت تر شده ولی سری G بهتر شده بقیه مدلا مثل همون پارساله و هیچ فرقی نکرده به جز سری D البته ظاهرا پاناسونیک هنوز (PDP) پلاسما پنلهاشو معرفی نکرده اینها همه PDP تلویزیون هستن سری Z پنل خالی هست با تیونر خارجی اینطور که میگن اون مدل Prototype پارسال که 8.8 میلیمتر ضخامت داشت PDP [پنل] امسال هست که تو یک نمایشگاه دیگه احتمالا معرفی میشه و به احتمال قوی مدل Z2 هست.

*Alucard*
13-01-2010, 12:30
وبسایت AVforums هم TC-PVT25 رو به عنوان بهترین محصول نمایشگاه انتخاب کرد بعد از VT25 هم تلویزیون Sharp quad pixel و SAMSUNG C9000 رو به عنوان محصولات جالب نمایشگاه معرفی کردن.

ramincybran
13-01-2010, 13:16
وبسایت AVforum هم TC-PVT25 رو به عنوان بهترین محصول نمایشگاه انتخاب کرد بعد از VT25 هم تلویزیون Sharp qual pixel و SAMSUNG C9000 رو به عنوان محصولات جالب نمایشگاه معرفی کردن.

ديگه عظمت پاناسونيك به همه ثابت شده
از اين زاويه پنل خيلي زيبا و براق مياد(لايق مدل high end پانا هستش:27:)توي فيلم هيي كه ديدم پنل اصلا خوب ديده نميشد.

Ami R 940
13-01-2010, 13:26
پایونیر اگه خط تولید پنل ساختن رو متوقف نمی کرد به نظر من الان با اختلاف خیلی زیادی یک تازی می کرد! چند سالی جلوتر از همه برند ها بود تو هر زمینه ای مثل گذشته که همینطور بود , الان تازه بعد از بیش از دو سال پاناسونیک با خود تکنولوژی kuro پایونیر داره میرسه به سطح پنل های دو سال پیش این برند !

به نظر من در زمینه upscaling فلان مونده پاناسونیک و سامسونگ و... به سطح پایونیر برسن حداقل یکی دو سال دیگه وقت می خواد.

*Alucard*
14-01-2010, 11:17
این عکسها هم مربوط میشه به قابلیت چت , ویدئو کنفرانس و تماس تصویری که پاناسونیک با قراردادی که با شبکه skype بسته به پنلهای مدل 2010 خودش در آمریکای شمالی اضافه کرده:

ramincybran
14-01-2010, 15:30
اي خداااااااااااااااااا:19:

عمق رنگ مشكي رو ادم تو عكس سومي ميبينه ميخواد سرشو بكوبه به ديوار.به نظر من مدل هاي سال 2010 پناسونيك كنتراستشون به بينهايت ميرسه:31:اگه g20 تا اين حد افزايش عمق مشكي داشته با infinite black پس vt25 با infinite black pro ميخواد چيكار كنه؟؟؟نظر من اينه كه از اين حد بالاتر حتي براي اتاق هاي بدون روزنه نور هم قابل تشخيص نيست.راستي دكور g20 شديدا شبيه پايونير بدون پايست:31:(اسم پاناسونيك هم مثل پايونيير حك شده ادم گاهي اوقات اشتباه ميكنه).

*Alucard*
18-01-2010, 23:44
وبسایت پاناسونیک خبر از عرضه قریب الوقوع مدلهای G20 و G25 در ماه فوریه و مارچ در اروپا و عرضه مدل S2 در بازار آمریکای شمالی داده.

vatanema
24-01-2010, 22:29
من امروز رفته بودم واسه خرید یه پاناسونیک 37 سری s.فروشنده خودش تاکید زیادی داشت روی سری x15
می گفت با وجودیکه این سری اکس پنلش فول اچ دی نیست اما کیفیت تصویرش از سری اس بهتر هست.از نظر قیمت هم کاملا مشابه هستن.واقعا اختلاف این دو تا در چیه؟
یه مساله دیگه رو هم می گفت که توی تی وی های سایز پایین مثل 32،بحث اچ دی بودن زیاد مهم نیست چون پیکسل ها کوچک هستن اما در تی وی های سایز بالا این مساله مهم میشه.
به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم: اس یا اکس 15

amir 777
27-01-2010, 15:18
وب سایت پاناسونیک اعلام کرده تی وی های s2 عرضه شده ولی خبری از g 20 و g25 نداده است کسی از زمان دقیق عرضه این تی وی ها خبر نداره

amir 777
27-01-2010, 18:23
این مطلب سایت امازون درباره تی وی های 2010 پاناسونیک است

Terry Bogard
27-01-2010, 23:57
این مطلب سایت امازون درباره تی وی های 2010 پاناسونیک است

این لینک که کار نمیکنه!!
اگه مثل پارسال باشه 1 ماه بعد s مدل g معرفی میشه.

amir 777
10-02-2010, 16:13
طبق این لینک که در سایت پاناسونیک امده مدل های جدیدی از hdtv های 2010 عرضه شده البته این سایت پاناسونیک مربوط به امریکاست کسی اگر اطلاعات بیشتری از این لینک داره بزاره تا دیگران هم استفاده کنند

Ami R 940
10-02-2010, 21:33
پلاسما g20 از دیروز رسما در ژاپن عرضه شد قیمت ها به شرح زیر هستش

سایز 42 2400دلار
سایز 46 2870 دلار
سایز 50 3530 دلار

*Alucard*
10-02-2010, 21:37
42G25 قیمت آمریکای شمالی $1,199.95

50G20 قیمت آمریکای شمالی $1,499.95

ramincybran
10-02-2010, 21:38

سایز 42 2400دلار
سایز 46 2870 دلار
سایز 50 3530 دلار

خداي من:18::18:

اگه قيمت g20 اين باشه پس vt25 چيه.به كل نا اميد شدم واقعا نجوميه

براي چي تو اسيا اينقدر گرونتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amir 777
10-02-2010, 21:53

سایز 42 2400دلار
سایز 46 2870 دلار
سایز 50 3530 دلار

سلام دوست عزیز مطمئنی که درست میگی چون این اختلاف قیمت بین اسیا و امریکا غیر معقول است

Ami R 940
10-02-2010, 22:17
قیمت های مهدی نمی دونم از چه منبعی هست , قیمت های اعلام شده ای رو که در ژاپن ذکر شد جوابیه ایمیل از وب سایت پاناسونیک ژاپن هست

همپنین خیلی جالبه در سری v پاناسونیک علاوه بر استفاده از تکنولوژی kuro پایونیر پاناسونیک از تکنولوژی دیگر جدید پايونير به نام Fuga هم استفاده کرده که پنل رو قادر میکنه سيگنال‌هاي ويديويي دريافتي با کيفيت پايين را به طور چشم گیری بهبود ببخشه اینطور که من متوجه شدم تصاویر sd با رزلوشن 576 رو در حد سیگنال های hd می بره بالا! کلا خیلی تاثیرش زیاد و چشم گیره ,همچنین تو این پنل از سنسورهاي خود پلاسما kuro پايونير استفاده شده است که بر‌اساس نور محيط تنظيمات دما و روشنايي تصوير را انجام مي‌دهد!

حتی یک سنسور ساده مورد استفاده در این پنل هم ساخت پایونیر هستش! پنل کلا pioneer هست با شکل شمایل پاناسونیکی.

*Alucard*
10-02-2010, 22:37
سلام امیر جان قیمتهایی که من گذاشتم از وبسایت پاناسونیک آمریکا هست.

راجب تکنولوژی به کار رفته در این پنلها این پنل تلفیقی از تکنولوژی NeoPDP و Kuro هست کلا پاناسونیک تکنولوژی Kuro رو خریده و تیمی که روی این تکنولوژی کار میکردن الان تو R&D پاناسونیک مشغول هستن این Fuga هم بخش دیگه ای از دستاوردهای همین تیم مهندسی هست که قراربوده برای نسل بعدی پنلهای پایونیر توسعه داده بشه... ولی عدم سود دهی این پنلها به دلیل قیمت بالاشون و هزینه های سنگین تحقیقاتی این گروه در پایونیر باعث شد که پایونیر کلا ساخت پلاسمارو متوقف کنه.

*Alucard*
10-02-2010, 23:23
این Fuga اینطور که پاناسونیک ادعا میکنه یکسری کارهای دیگه هم انجام میده مثلا حذف عوارض جانبی بعضی کدکها مثل نویز و شطرنجی شدن و اصلاح خودکار بعضی نماها.

همینطور تشخیص چهره و پوست به صورت Real time و اصلاح اشباع رنگ و میزان درخشش و سایر موئلفه ها ربرای نمایش بهتر چهره و پوست بدون تاثیر روی نماهای مجاور.

البته میگن که بعضی از این قابلیتها فقط روی مدلهای ژاپنی هست و از مدلهای سری G آمریکایی و اورپایی حذف شدن شاید یکی از دلایل اختلاف قیمت این باشه.

amir 777
11-02-2010, 10:24
بچه ها با این شرایط فکر میکنید g20 و g25 کی به ایران برسه
در ضمن کسی از تفاوت بین g20 و g25 خبر داره

Guts
16-02-2010, 15:12
پاناسونیکم اعلام کرد D2 که اولین پنل LED این کمپانی هست رو تو تابستون اول در ژاپن و بعد بقیه جاها عرضه می‌کنه.

*Alucard*
17-02-2010, 09:13
چندتا عکس از مدلهای جدید:

hrezaei
17-02-2010, 10:02
با سلام به اقا مهدی
یکبار خوندم که شما درباره mpeg noise صحبت کردید ، منزل پدرم یک lcd قدیمی سامسونگ است و با ----t کانالهای ایران را تماشا میکنن روی تصویر انگار یک پودر سفیدی پاشیدی مثلا موی سر مجری انگار ژل زیاد زده و برق می زنه ، کت مجری هم همینطور از کنتراست زیادی برق می زنه !!
این همون نویز mpeg هست اخه بدون ----t ایجوری نیست یا خیلی کم است ، بخاطر کیفیت تلویزیون است یا همون نویز هست ؟
ممنون از راهنمایی شما

*Alucard*
18-02-2010, 10:49
این همون نویز mpeg هست اخه بدون ----t ایجوری نیست یا خیلی کم است ، بخاطر کیفیت تلویزیون است یا همون نویز هست ؟

دوست عزیز من راجب این مسئله تجربه ای نداشتم که بتونم نظر دقیقی بدم ولی نویز mpeg بیشتر به بلوکه بلوکه شدن تصویر گفته میشه که در اثر فشرده سازی به وجود میاد سیگنالهای تلویزیون دیجیتال شبکه های ایران نمیدونم با چه کدکی فشرده سازی شدن ولی میدونم بعضی از کدکها موقع فشرده سازی و یا حتی پائین اومدن بیت ریت عوارضی مثل دونه دونه شدن سفید تصویر رو دارن بهتر هست از دوستانی که در تاپیک دریافت دیجیتالی تصاویر فعال هستن در این مورد سوال و از تجربیاتشون استفاده کنید.

peddi
18-02-2010, 21:18
شاید سوالم احمقانه به نظر بیاد ولی اخه من رسما هیچی از پانا نمیدونم ! :31::wac:

می گم این مدلهای 2010 الان که نیستن تو تهران احیانا !!! ها ؟! معلوم هست تا کی میان ؟؟!!!

Ami R 940
18-02-2010, 22:50
شاید سوالم احمقانه به نظر بیاد ولی اخه من رسما هیچی از پانا نمیدونم ! :31::wac:

می گم این مدلهای 2010 الان که نیستن تو تهران احیانا !!! ها ؟! معلوم هست تا کی میان ؟؟!!!

طبق روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک برای آسیا و خاورمیانه 6 الی 8 ماه بعد از عرضه جهانی در آمریکا و اروپا.

پنل جی 20 و 25 اوایل شهریور ماه بهترین حالت عرضه اشون هست.پنل v هم احتمالا اواخر آذر و اوایل دی !

peddi
18-02-2010, 23:24
مرسی ! خوب پس الان اخرین مدل پلاسما 42 پانا تو بازار تهران چیه ؟! :question:

*Alucard*
19-02-2010, 01:57
نمایشگاه سالانه محصولات پانا در اروپا برگذار شده خیلی از وبسایتها این نمایشگاه رو پوشش دادن تقریبا همشون عنوان کردن که با توجه به چیزی که در نمایشگاه دیدن احتمالا باید منتظر ثبت یک "استاندارد طلایی" جدید در صنعت تلویزیون باشیم که "واقع گرایی رو در کنار زیبایی با هم عرضه میکنه" !

عکسهایی از نمایشگاه سالانه پاناسونیک برای معرفی محصولات جدید در اروپا:

ramincybran
19-02-2010, 11:30
عالي بود مهدي جان مرسي

مثل اينكه واقعا برايتنسو خيلي بالا بردن البته نميشه از روي تصاوير قضاوت كرد اما مشكي فوقولاده عميق + برايتنس بالا بدون از دست دادن جزئيات باعث از دور خارج شدن پنل هاي lcd ميشه كلا:27:

راستي مهدي جان عكس اخري حس ميكنم v10 باشه؟نيست؟؟

تو اين عكس گفته عكسبرداري ممنوع بنده خدا راست رفته عكس گرفته:31:

عمق مشكي در اين پنل به قول امير باسياهي شب يكيه

amir 777
20-02-2010, 15:41
دوستان من یک سوالی دارم و اون هم این که ایا این قیمت های اعلام شده در سایت پاناسونیک برای پنل های g20 و g25 به هنگام رسیدن به ایران هم حدودا همین قیمت است یا در ایران افزایش می یابد

afshin b
21-02-2010, 10:17
دوستان من یک سوالی دارم و اون هم این که ایا این قیمت های اعلام شده در سایت پاناسونیک برای پنل های g20 و g25 به هنگام رسیدن به ایران هم حدودا همین قیمت است یا در ایران افزایش می یابد
اين چه فرمايشيه!

شما حدود 2 برابر رو در نظر داشته باش.

amir 777
21-02-2010, 15:15
اين چه فرمايشيه!

شما حدود 2 برابر رو در نظر داشته باش.

ولی من توی سنت دیدم قیمت g10 با بازاز ایران یکی است

Hossein_P
21-02-2010, 21:48
با این سیاستهایی که پاناسونیک داره ، مخصوصآ برایه محصولاتش در ایران ، فکر نمیکنم همه مدلهاش به ایران برسه مخصوصآ مدلهایه 3D ، البته معمولآ محصولاتی هم که به ایران میفرستن نسبت به برندهایه دیگه چیزای بیشتری رو از روش برمیدارن که تو ذوق میزنن.
البته امیدواریم که این سیاستها عوض بشه.

lurenzo
02-03-2010, 19:04
با سلام.
دوستان لطف کنن نظرشون رو راجع به پلاسمای Z1 بگن.کیفیت تصویرش در مقابل V10 چطوره؟

Johnny Depp
02-03-2010, 19:43
عالي بود مهدي جان مرسي

مثل اينكه واقعا برايتنسو خيلي بالا بردن البته نميشه از روي تصاوير قضاوت كرد اما مشكي فوقولاده عميق + برايتنس بالا بدون از دست دادن جزئيات باعث از دور خارج شدن پنل هاي lcd ميشه كلا:27:

راستي مهدي جان عكس اخري حس ميكنم v10 باشه؟نيست؟؟

تو اين عكس گفته عكسبرداري ممنوع بنده خدا راست رفته عكس گرفته:31:

عمق مشكي در اين پنل به قول امير باسياهي شب يكيه

عکسی که فرمودید، v20 هست

ramincybran
03-03-2010, 00:08
عکسی که فرمودید، v20 هست

اگر دقت ميكرديد عكس اخري رو عرض كردم نه عكسه نقل قول شده توسط خودم

عمق رنگ مشكي توليدي در g20 معادل0.04 كاندلا متر مربع كه با حالت كاليبره v10 كه 0.05 هستش تفاوت انچناني نكرده.عمق مشكي توليدي kuro معادل 0.02 كاندلا متر هستش كه 2 برار g20 هستش

با سلام.
دوستان لطف کنن نظرشون رو راجع به پلاسمای Z1 بگن.کیفیت تصویرش در مقابل V10 چطوره؟
cnet اين پنل رو برسي كرده كه علت گرفتن امتياز پايين فقط به خاطر عملكرد ضعيف اين پنل در تصاوير sd/hd هستش كه نياز به اپ اسكيلينگ داره.به گفته ي اكثر اديتورها اين پنل در زيبايي تصاوير fullhd رقيبي نداره.مشكي اون فاصله ي كمي با pioneer kuro داره اما غلظت رنگ بالاتري داره ودر كل ميشه گفت اديتور cnet بدجوري به اين پنل كم لطفي كرده(اين پنل از نظر اكثر سايتها برترين hdtv در 2009 شد) و البته اونو حدود8 يا 9 ما بعد از عرضه برسي كرد كه جاي تعجب داره.مشكل ديگه اين پنل قيمت فوقولاده بالاي اونه .

*Alucard*
13-03-2010, 17:43
پلاسمای VT20 دیروز در ایالات متحده عرضه شد.

hummer_1990
13-03-2010, 20:25
ای بابا پس این پاناسونیک کی میخواد این تکنولوژی Kuro رو شکست بده این پایونییر عجب حرکت عظیمی کرده ها!!
یه سوال:
من شنیدم این تلویزیون های OLED و AMOLED اگه بیان از همه لحاظ از بقیه تکنولوژِی ها(حتی Kuro ) هم برتره آیا این قضیه صحت داره؟(ببخشید اگه سوال به این تاپیک مربوط نیست):11:

*Alucard*
13-03-2010, 20:50
ای بابا پس این پاناسونیک کی میخواد این تکنولوژی Kuro رو شکست بده این پایونییر عجب حرکت عظیمی کرده ها!!
یه سوال:
من شنیدم این تلویزیون های OLED و AMOLED اگه بیان از همه لحاظ از بقیه تکنولوژِی ها(حتی Kuro ) هم برتره آیا این قضیه صحت داره؟(ببخشید اگه سوال به این تاپیک مربوط نیست):11:

پاناسونیک سال پیش تقریبا تو بعضی موارد مثل Motion Clarity و اشباع رنگ و بهره وری بالاتر از توان مصرفی در نتیجه تصاویر براقتر بهتر از پایونیر Kuro (البته منقرض شده) عمل کرد ولی تو زمینه بازتولید سطح مشکی و دقت رنگ هنوز به Kuro نرسیده مگر اینکه این مدلهای VT تست بشن تا نتیجه مشخص بشه.
شاید بهتر باشه اینطور بگیم که OLED و AMOLED از بقیه تکنولوژیها مثل پلاسماها (که مدلهای KURO هم جزو اونها هستن) و LCD ـها بهتر هستن چون از یک طرف مثل پلاسما پنلها Pixel Level هستن و وابستگی به نور پشتی (Backlight) ندارن و از طرفی مصرف برقشون هم در سطح فوق العاده پائینی هست ولی بد نیست که بدونید بعضی مشکلات در حال حاضر در این تکنولوژیها وجود داره :
1.عمر کوتاه.
2.حساسیت نسبت به رطوبت.
3.درخشش خیلی کم.
4. قیمت فوق العاده بالا (البته در حال حاضر)

mohammad_77
14-03-2010, 21:26
سلام.
این قطعه ای که با ویرا لینک وصل میشه و باهاش میشه تایم شیفت کرد رو کسی میدونه چیه ؟

*Alucard*
16-03-2010, 02:22
سلام.
این قطعه ای که با ویرا لینک وصل میشه و باهاش میشه تایم شیفت کرد رو کسی میدونه چیه ؟

فکر میکنم منظورتون هارد اکسترنال هست که به USB وصل میشه حالا ممکنه با ویرا لینک یک سری سازگاریها داشته باشه , مدلهای 2010 سری G20 و G25 و VT20 و VT25 و فکر میکنم مدل S2 این قابلیت رو دارن که روی هارد اکسترنال برنامه هارو ضبط کنن.

mohsenmetal
17-03-2010, 23:59
اين z1 فقط در سايز 54 وارد بازار ايران شده يا كوچكترشم هست؟

lurenzo
18-03-2010, 01:15
اين z1 فقط در سايز 54 وارد بازار ايران شده يا كوچكترشم هست؟

این مدل فقط 54 اینچ داره!

*Alucard*
19-03-2010, 02:27
به گزارش وبسايت Bloomberg و چند وبسايت اقتصادي ديگر تمامي پنلهاي پاناسونيک پلاسماي 3D فرستاده شده به ايالات متحده در هفته اول ورود به اين کشور فروخته شده و به همين دليل در حال حاضر پنلهاي کافي براي جوابگويي به متقاضيان اين پنلها در بازار وجود ندارد.

pemy
06-04-2010, 20:24
دوستان من به تازگی یک تلویز یون پاناسونیک" s10 42 گرفتم میخواستم بدونم که آیا انتخاب خوبیه یا نه و در ضمن فرقش با سری g فقط تو درایو دامنه فرعیشه یا نه؟ چون تو دفترچش نوشته 550 هرتز ولی سری g رو میگن 600 هرتزه . اینا چه تفاوتی با هم دارن؟ ممنون میشم منو راهنماییم بکنید . با تشکر از اساتید این سایت

pemy
08-04-2010, 18:47
چرا تو این قسمت اساتید کم کار شدن ؟ توقسمتهای دیگه خیلی زود جوابا رو میدن:41:

*Alucard*
08-04-2010, 23:48
سلام
1.دوست عزیز پستی که شما زدین مربوط به این تاپیک نیست.
2.مدل G10 از تکنولوژی NeoPDP استفاده میکنه که باعث میشه پنل مصرف برق کمتر و درخشش تصویر بیشتری داشته باشه اون 550 هرتز و 600 هرتز هم به طور خیلی خلاصه بر روی وضوح حرکاتی پنل در نماهای سریع تاثیر گذار هست که تفاوت چندان زیادی بین این دو مدل نیست.

*Alucard*
09-05-2010, 00:18
سلام
چندتا عکس جدید از پنل VT2X در اتاق روشن و تاریک و نماهای روشن و تیره:

*Alucard*
12-05-2010, 17:41
وبسایت Trusted Reviews هم پنل G20 رو بررسی کرده:

amir 777
12-05-2010, 18:40
وبسایت Trusted Reviews هم پنل G20 رو بررسی کرده:

حیف که این پنل برای اسیا عرضه نمیشه واقا ادم سر از کار این پاناسونیک در نمیاره اخه چرا پنلی مثل g10 که این قدر در اسیا فروش کرد جایگزینش (G20) دیگه وارد نمیشه

*Alucard*
12-05-2010, 20:28
برای آسیا به جای G20 مدل V20 عرضه میشه V20 آسیا همون G20 هست فقط کابینت پنل عوض شده.

amir 777
13-05-2010, 12:28
خوب مثل این که پاناسونیک هم دست به کار شده و شروع به تبلیغ تلویزیون 3D خود کرده است

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

برای آسیا به جای G20 مدل V20 عرضه میشه V20 آسیا همون G20 هست فقط کابینت پنل عوض شده.
پس چرا قیمت V20 نسبت به G20 بیشتره
راستی از زمان ورودش به اسیا اطلاع دقیقی نیست

*Alucard*
16-05-2010, 22:22
خوب مثل این که پاناسونیک هم دست به کار شده و شروع به تبلیغ تلویزیون 3D خود کرده است

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

پس چرا قیمت V20 نسبت به G20 بیشتره
راستی از زمان ورودش به اسیا اطلاع دقیقی نیست

V20 اروپا با V20 آسیا فرق داره این مدلی که برای آسیا میزنن همون مشخصات G20 رو داره فقط کابینت پنل عوض شده.
مثلا V20 سیستم Infinite black PRO و THX داره ولی V20 آسیا Infinite black معمولی داره و THX هم نداره.

bleu2u4u
17-05-2010, 22:37
مژده مژده
پانا هم مثل الجی و سام شروع به تبلیغات پنلهای 3d خودش توی روزنامه ها کرده
اینجور که پیداست بانیان یه تکونی به خودش داده و نمیخواد توی این رده از پنلها از رقیبهاش جا بمونه

MAPNAZ
18-05-2010, 13:11
دراين تصوير كه ALUCARD عزيز گذاشته كيفيت بي نظير تصاوير اين سري از پلاسماها مشخص است .من خودم LCD SONY كه از نظر كيفيت تصوير در ال سي دي ها بي رقيب است دارم ولي آن هم در مقابل اين پلاسما لنگ مي اندازه

*Alucard*
21-05-2010, 23:27
بررسی پلاسماهای 2010 پاناسونیک:

بررسی LCD ـهای 2010 پاناسونیک: