PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه نصب کردن مودم وایرلس WAG54G2 linksys (به اینترنت کابلی)

hossein1111
07-01-2010, 21:48
سلام
من این مودم رو گرفتم ولی سر در نمیارم چیکار باید بکنم!
مشکل من اینجاست که اینترنتم رو از طریق یه کابل شبکه که از خود شرکت میاد میگیرم(قبلا اصلا نیازی به مودم نداشتم ولی الان چون میخوام با لپ تاپ هم بتونم از اینترنت استفاده کنم این مودم رو گرفتم)

تو دستور عمل های خودشم چیزی به این صورت نداره!

یعنی میخوام کابل اینترنت به مودم وصل شه و مودم به وصیله کابل شبکه به کامپیوتر و لپ تاپ هم به وصیله وایرلس !

hossein1111
08-01-2010, 09:18
چی شد؟
ی
کسی بلد نیست اینجا!!؟

saman3230
08-01-2010, 14:31
چی شد؟
ی
کسی بلد نیست اینجا!!؟

اول از همه باید حالت اینترنت رو از طریق تنظمیات مودم به حالت PPOE تغییر بدید (اگر بلد نیستید بفرمائید که اونم توضیح بدم)

شما کابل اینترنت رو به مودم وصل کنید

بعد مودم از طریق یه کابل شبکه به کامپیوتر وصل کنید

به تنظمیات LAN کامپیوتر رفته این آی پی رو وارد کنید

192.168.1.10
سپس به صفحه مرور گر بروید

192.168.1.1 را وارد کتید تا به تنظبمات مودم برید

از تنظیملات مودم WLAN رو انتخاب کنید یه اسم به وایلرس بدید (که لپ تاپ ها از اون طریق مودم شما رو شناسایی کنند)

hossein1111
27-01-2010, 01:12
اول از همه باید حالت اینترنت رو از طریق تنظمیات مودم به حالت PPOE تغییر بدید (اگر بلد نیستید بفرمائید که اونم توضیح بدم)

شما کابل اینترنت رو به مودم وصل کنید

بعد مودم از طریق یه کابل شبکه به کامپیوتر وصل کنید

به تنظمیات LAN کامپیوتر رفته این آی پی رو وارد کنید

192.168.1.10
سپس به صفحه مرور گر بروید

192.168.1.1 را وارد کتید تا به تنظبمات مودم برید

از تنظیملات مودم WLAN رو انتخاب کنید یه اسم به وایلرس بدید (که لپ تاپ ها از اون طریق مودم شما رو شناسایی کنند)

خیر از این روش نمیشه این مودم برای adsl هستش و هیچ جوره نمیشه برا وایرلس تنظیمش کرد، باید سری wrt لینک سیس رو میگرفتم که گرفنم و مشکلم حل شد

amirtabibian
12-03-2010, 19:15
خیر از این روش نمیشه این مودم برای adsl هستش و هیچ جوره نمیشه برا وایرلس تنظیمش کرد، باید سری wrt لینک سیس رو میگرفتم که گرفنم و مشکلم حل شد

سلام ممكن است آموزش وايرلس كردن desktop را مفصل بگين با تشكر

EXTREME
12-03-2010, 19:23
شما که مودم وایرلس دارید تنها کاری که باید انجام بدید اینه که لپ تابتون اگه وایرلس داره با لپ تاب مودم رو سرچ کنید بعد connection
رو پیدا میکنه و بدون ip دهی میتونید با استفاده از لپ تاب از اینترنت استفاده کنید

MMM944s
19-03-2010, 14:24
سلام من با lan می تونم به اینترنت وصل شم ولی با وایلس نمی شه .روی انتن وایلس یک علامت سوال گذاشته.
چه باید بکنم؟