ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا usb تلوزیونهای سامسونگ سری b دقیقا جایگزین wd HD هست ؟

pmax
07-01-2010, 14:24
سلام

قبل از هرچیز امیدوارم آقای موسوی که تجربه بیشتری هم در زمینه سری b دارند لطف کنند و بیان و راهنماییمون کنن

تجربه من

من 9 تا فیلم hd و فول hd از یکی از آشنایان گرفتم . ( 4 تا فول اچ دی و بقیه اچ دی )
تمام فیلمها بلا استثنا از طریق تلوزیون اجرا شدند . یکی از فیلمها بدون صدا اجرا شد ( نوشت صدا رو نمی تونه ساپورت یا انکد کنه )
با زیرنویس فارسی وقتی هرسه فایل idx.sub و srt در فولدر فیلم موجود باشند ، مشکلی نداشت . تمام حروف هم درست و پیوسته ظاهر می شن ( فقط باید دقت کنید که زبان زیرنویس ( توی tools تلوزیون هست ) روی عربی باشه )
اما بدون وجود هرسه تاشون یا من بلد نیستم یا نمیشه . یعنی هروقت فقط idx.sub توی فولدر بود زیرنویس اجرا نشد . یا هروقت فقط srt توی فولدر بود بازهم زیرنویس اجرا نشد . اما وقتی هر سه تا فایل بودند زیرنویس فارسی بدون مشکل اجرا شد

اگر زمان زیرنویس با تصویر نخونه میشه از طریق تلوزیون کمی جلو عقبش کرد ( من با این گزینه کار نکردم چون نیاز پیدا نکردم )
یکی از فیلمها علیرغم اینکه همراهش زیرنویس فارسی بصورت srt بود اما توی کامپیوتر هم زیرنویس فارسیش اجرا نمی شد . از طریق تلوزیون هم اجرا کردم بازم زیرنویس فارسی نداشت

یکبار یکی از فیلمها حین اجرا error داد و تلوزیون از حالت اجرا خارج شد . دوباره که اجرا کردم مشکلی نبود ( اینم از اون مواردیه که حس می کنم به کابل شبکه مربوطه )

یک مشکلی که من دارم ( فیلم از روی هارد اجرا می کنم با lan ) و نمی دونم آقای موسوی هم دارند یا نه ( ایشون فیلم رو از روی هارد اکسترنال اجرا می کنن ) اینه که فایلهای حجیم ( مثل فیلم اچ دی و ... ) رو از طریق تلوزیون نمی تونم به راحتی روی تصویر عقب یا جلو برم . یعنی کلیپهای 10-20 دقیقه ای این مشکل رو نداره اما برای فیلمهای حجیم ، رد کردن قسمتی از فیلم تقریبا بدون دردسر نخواهد بود . ( شاید مشکل بخاطر شبکه کردن و کابل و اینچیزا باشه . نمی دونم )

و در نهایت نظر من

بعقیده من توانایی پخش usb سامسونگ سری b می تونه شما رو تا حد 80-90% از خرید وسترن مدیاپلیر بی نیاز کنه اما 100% خیر . احتمالا وضعیت زیرنویس فارسی در سامسونگ بهتر از وسترن باشه ( مطمئن نیستما . اینو برای این می گم که دیدم دوستان گاهی با زیرنویس فارسی وسترن مشکل دارند ) اما فکر کنم کنترل وسترن روی زمان فیلم و رد کردن مثلا 20 دقیقه از فیلم و ... بهتر از usb سامسونگ باشه .

امیدوارم دوستانی که سامسونگ سری b رو دارند یا باهاش کار کردن مثل آقای موسوی و ...
و دوستانی که وسترن دارند
بیان و یکم در این مورد نظراتشون رو بگن

ممنون

pmax
07-01-2010, 19:09
در ادامه اگر دوستان به تاپیک زیر هم سر بزنن و راهنماییم کنند ممنون میشم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mahdi_Moosavi
07-01-2010, 22:13
در مورد زیرنویس که در حال حاضر 2 نوع فایل زیرنویس مرسوم دارین . یکی فایل با فرمت SRT و دیگری فایل های SUB/IDX .

شما باید فقط یکی از این دو نوع فایل رو تو فولدری که فیلم توش هست بریزید .. توجه هم داشته باشید که فایل ها همنام فایل اصلی فیلم باشند .

البته من هم برخوردم به این موضوع که تک و توک زیرنویس های با فرمت Sub رو باز نکنه ( بلاخره علتش رو پیدا می کنم ! )

ولی با srt هیچ مشکلی نداشتم ..

در مورد پخش نکردن صدای برخی از ویدئو ها که بر میگرده به یه موضوع پیچیده ! اونم اینه که دنیای Codec های فایل های سمعی بصری متاسفانه پدر و مادر نداره ! :دی

در مورد جلو عقب بردن فایل های ویدئویی هم سرعت فلش یا هاردیسکی که به TV متصل می کنید تاثیر زیادی داره .. برای مثال هارددیسکی که من دارم خیلی بهتر از فلش تو این موارد عمل می کنه .

pmax
08-01-2010, 00:06
در مورد زیرنویس که در حال حاضر 2 نوع فایل زیرنویس مرسوم دارین . یکی فایل با فرمت SRT و دیگری فایل های SUB/IDX .

شما باید فقط یکی از این دو نوع فایل رو تو فولدری که فیلم توش هست بریزید .. توجه هم داشته باشید که فایل ها همنام فایل اصلی فیلم باشند .

البته من هم برخوردم به این موضوع که تک و توک زیرنویس های با فرمت Sub رو باز نکنه ( بلاخره علتش رو پیدا می کنم ! )

ولی با srt هیچ مشکلی نداشتم ..

در مورد پخش نکردن صدای برخی از ویدئو ها که بر میگرده به یه موضوع پیچیده ! اونم اینه که دنیای Codec های فایل های سمعی بصری متاسفانه پدر و مادر نداره ! :دی

در مورد جلو عقب بردن فایل های ویدئویی هم سرعت فلش یا هاردیسکی که به TV متصل می کنید تاثیر زیادی داره .. برای مثال هارددیسکی که من دارم خیلی بهتر از فلش تو این موارد عمل می کنه .

سلام و سپاس

1- والله بجان خودم من اگر فقط SRT یا فقط SUB/IDX رو بذارم توی فولدر فیلم ( اسمها دقیقا یکسانن ) هیچ اتفاقی نمی افته . انگار اصلا زیرنویس نداریم ( توی کامپیوتر داریما توی تلوزیون انگار نه انگار ) اما وقتی هر سه تاشون رو بذارم به خوبی و خوشی همه چیز اجرا میشه
فیلمایی که فقط SRT دارند مشکلی ندارند . من ظرف یک دقیقه SUB/IDX رو هم میسازم میذارم کنارش و همه چیز درست اجرا میشه
ولی فیملهایی که فقط SUB/IDX دارند رو چون برعکسش رو نمیشه کانورت کرد عملا نمی تونم با زیرنویس ببینم !
احتمالا بازم آپشنی در منوی مخفی هست که برای شما ON هست و برای من OFF

مثلا سریال 24 رو چون SRT ش رو ندارم نمی تونم با زیرنویس فارسی ببینم !
توی 10 تا فاروم هم سفارش SRT ش رو دادم .
مسخره تر از همه اینه که این سینما TZ225 این سریال رو بصورت DIVX اجرا می کنه اما اونجا هم زیرنویسها رو که بصورت SUB/IDX هستند اصلا اجرا نمی کنه . هرچیم دکمه سابتایتل رو می زنم انگار نه انگار !

2- جلو و عقب کردن فیلم ، از روی هارد ( اتصال DLNA ) برای فیلمهایی درحد فیلم DVD و پایین تر شدنیه
حتی فیلم HD کوتاه هم میشه اما فیلم های HD و FULL HD پرحجم رو عملا نمیشه روی فوروارد حساب کرد .
مثلا من داشتم یک فیلم می دیدم که اتصال بین کامپیوتر و تلوزیون دیسکانکت شد ، دوباره باید از اول می دیدمش . چون نمیشد زد جلو

فکر کنم این اشکال بیشتر به نوع کابل شبکه و شاید حتی کارت شبکه برگرده . نمی دونم
ولی بقول شما هارد اکسترنال در این زمینه خیلی بهتره

3- در مورد CODEC صدا . حق با شماست . وقتی سرچ کردم متوجه شدم این مشکل دقیقا در وسترن ها هم وجود دارد و اصلا همون دوتا نرم افزاری که توی اون یکی تاپیک خدمتتون عرض کردم رو اغلب کسانی که وسترن دارند و مشکل کدک صدا پیدا می کنن ازش استفاده می کنن

4- در کل اگر از قطع شدن اتصال بگذریم که فکر کنم به تلوزیون مربوط نیست و به کامپیوتر و شبکه و کابلش مربوطه
دلم می خواد بدونم جلو - عقب کردن فیلم در وسترن پلیر ها چقدر راحتتر از حالتیه که شما مثلا از روی هارد اکسترنال می خواید یک فیلم فول اچ دی رو مثلا 20 دقیقه فوروارد کنید ؟
کاش بچه های وسترن دار هم می اومدن کمک

در کل بنظرم بهتره وقتی صحبت از فیلم اچ دی و فول اچ دی میشه
به هارد اکسترنال اتکا کرد تا شبکه کردن
یا لااقل کابل شبکه خیلی مرغوب خرید !
نمی دونم

ata_webmaker
08-01-2010, 01:04
با اینکه دیگه از سامسونگ خوشم نمیاد ولی مدتی هست که این سری بی سامیونگ هم منو متعجب کرده و هم شگفت زده
واقعا جالبه عادم اصلا باور نمی کنه که یک تلویزیون تو خاور میانه اینقدر امکانات داشته باشه

pmax
08-01-2010, 11:20
نتیجه آخرین آزمایشات من این بود

برای زیرنویس انگلیسی
کافیه فقط srt یا فقط sub/idx رو بذارید توی فولدر فیلم
خیلی راحت اجرا میشه و اگر دیلی هم وجود داشته باشه براحتی با جلو و عقب کردن زمان زیرنویس از طریق خود تلوزیون این دیلی جبران میشه ( امتحان کردم )
امکان بزرگ و کوچک کردن زیرنویس هم تا حدی وجود داره

برای زیرنویس فارسی
لااقل برای من اینجوری بوده که باید هر دو گروه زیرنویس یعنی هم srt هم idx/sub رو توی فولدر بذاریم تا اجرا بشه
وقتی اجرا میشه همه فونتها سرجای خودشون هستند و هیچ حرفی اشتباه یا جدا ظاهر نمیشه
اینجا هم اگر زیرنویس با فیلم هماهنگ نبود میشه براحتی هماهنگش کرد
امکان بزرگ و کوچک کردن زیرنویس هم تا حدی وجود داره

آقای موسوی
شما زیرنویس فارسی رو هم فقط با srt یا idx/sub می تونید داشته باشید ؟
اگر بله . بدجوری بهتون حسودی می کنم

.................................................. ..
+ ضمنا مشکل کدک صدا در فرمت MKV ، با روش نسبتا راحتی حل شد
دوستانی که سامسونگ و حتی وسترن دارند می تونن از لینک زیر برای تغییر کدک صدا در کمترین زمان ممکن بدون تغییر کیفیت فیلم استفاده کنن

nino22
08-01-2010, 16:59
آیا فرمت های mkv و rmvb را هم پخش میکنه ؟ اگه ممکنه لیست فرمت های قابل پخش را ذکر کنید

Mahdi_Moosavi
08-01-2010, 19:31
آیا فرمت های mkv و rmvb را هم پخش میکنه ؟ اگه ممکنه لیست فرمت های قابل پخش را ذکر کنید

قبلا تو این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لیستش ارائه شده بود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir_amd
08-01-2010, 22:11
آیا B650 پلاسما هم همین قابلیت رو داره ؟

pmax
08-01-2010, 23:56
آیا B650 پلاسما هم همین قابلیت رو داره ؟

قاعدتا بله
مثکه کل سری b یک نوع usb دارند

tonio_m2000
09-01-2010, 08:40
قاعدتا بله
مثکه کل سری b یک نوع usb دارند

بله داره، من خودم همين سري پلاسما رو دارم و واقعا هم راضيم. اون قابليت USB هم واقعا بدرد بخوره.
فقط مدتها است مي خوام از شر كول ديسك خلاص شم و يك هارد اكسترنال براش بخرم اما نمي دونم چي بخرم كه با اين تلويزيون جواب بده!

hummer_1990
11-01-2010, 17:30
میشه یه کم درباره این WD HD توضیح بدین که دقیقا چیه؟

pmax
11-01-2010, 18:28
میشه یه کم درباره این WD HD توضیح بدین که دقیقا چیه؟

یک دستگاهیه که قیمتش حدودا 160 تومنه
قابل پخش فرمتهای مختلف تصویری رو تا حد فول اچ دی داره
فیلمها رو هارد اکسترنال و احتمالا usb باید بهش برسونید . یا با کامپیوتر شبکه اش کنید . یعنی dvd درایو نداره

چیزی که من دیدم اینه که فعلا با زیرنویس فارسی مشکل داره مثکه
عملا همین usb هست که روی تلوزیونهای سامسونگ سری b هست اما یکم از لحاظ بازه فرمتهایی که ساپورت می کنن متفاوت هستند و usb سامسونگ در زمینه زیرنویس فارسی فعلا بهتره اوضاعش

pmax
11-01-2010, 18:36
آپدیت کنم

در مورد زیرنویس فارسی

اگر فایل فیلم + زیرنویس srt همنامشو رو بذارید داخل یک فولدر بخوبی بدون هیچ ایرادی زیرنویس اجرا میشه
هیچ حرفی جدا و ناجور نوشته نمیشه و همه چیز عالیه
برای هماهنگ کردنشم میشه از طریق تلوزیون تایم زیرنویس رو جا بجا کرد

مثلا من گاهی مجبور شدم زیرنویسها رو 2 ثانیه با تاخیر اجرا کنم
و حتی یکبار وقتی 98.5 ثانیه زیرنویس رو جابجا کردم با تصویر هماهنگ شد
خلاصه امکانش هست

اما تا اینجا تجربه من می گه
usb سامسونگ نمی تونه idx/sub فارسی رو بخونه

FCSS1982KIAN
11-01-2010, 19:43
pmax جان سلام

فیلم اچ دی که به صورت لوح فشرده است رو چه جوری از طریق شبکه شدن میشه باb690 دید باید بریزیم تو هارد . ضمنا برای شبکه شدن چقدر باید هزینه کنیم.

pmax
11-01-2010, 20:17
pmax جان سلام

فیلم اچ دی که به صورت لوح فشرده است رو چه جوری از طریق شبکه شدن میشه باb690 دید باید بریزیم تو هارد . ضمنا برای شبکه شدن چقدر باید هزینه کنیم.

سلام

آره دیگه یا باید بریزی روی هارد کامپیوترت و از طریق شبکه کردن توسط تلوزیون ببینیش
یا باید بریزی روی هارد اکسترنال و usb

شبکه کردن هم هزینه ی خاصی نداره
من فقط یک کابل 8-9 متری خریدم حدود8000 تومن

FCSS1982KIAN
12-01-2010, 15:55
دموی ذخیره شده در B690 چند دقیقه است و فرمتش چیه؟

pmax
12-01-2010, 17:05
دموی ذخیره شده در B690 چند دقیقه است و فرمتش چیه؟

کدوم دمو ؟
روی b690 یکسری فایل عکس و کارتن و سرگرمی و اینچیزا هست
اما فیلم full hd اگر منظورته من ندیدم روش باشه

pmax
15-01-2010, 13:33
آپدیت مهم

الان یک فیلم 118 دقیقه ای full HD رو از روی فلش مموری 8 گیگ سیلیکن پاور مدل 720 اجرا کردم ( فلش خوبیه اگرچه ایده آل نیست )
برای جلو و عقب زدن فیلم هیچ مشکلی وجود نداشت و بخوبی - در حد باقلوا- انجام می شد . فکر کنم روی هارد اکسترنال هم همین وضعیت باشه .
حدسم درست بود . مشکلی که قبلا داشتم بابت کابل و احتمالا کارت شبکه کامپیوترم بوده که نمی شد فیلمهای پرحجم با کیفیت FULL HD رو جلو یا عقب زد .
خیلی خوشحالم که این مشکل حل شد چون عدم کنترل روی تایم فیلم FULL HD عملا اتفاق خیلی خوشایندی نبود .

اینم نمونه فلش مموری من

USB تلوزیون B690 واقعا یک معجزه س و الان می تونم بگم با داشتن این تلوزیون بالای 90% به وسترن احتیاج ندارید

فقط هنوزم مشکلم با زیرنویس فارسی sub/idx حل نشده
البته هرچی divx دارم رو هاردساب می کنم و بعد از اینکار مشکلی ندارم . که بعدا میام توضیح می دم با چه نرم افزاری و چقدر طول می کشه و ...

FCSS1982KIAN
22-01-2010, 04:09
سلام pmax جان

میشه به یو اس بی b690 هارد اکسترنال وصل کرد و فیلمهای فول اچ دی رو از روی اون پخش کرد؟

در اینصورت دیگه برای دیدن فیلمها و فایلهای صوتی دیگه نیازی نیست کیس روشن باشه ؟

Mahdi_Moosavi
22-01-2010, 18:25
سلام pmax جان

میشه به یو اس بی b690 هارد اکسترنال وصل کرد و فیلمهای فول اچ دی رو از روی اون پخش کرد؟

بله ، شما می تونید هارد اکسترنال ( 500GB رو خودم عملا تست کردم ) به این TV وصل کنید و بدون مشکل ازش استفاده کنید .

حتما هارد رو فقط یا یک پارتیشن و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید . فرقی هم نمیکنه که برند ( مارک کمپانی سازنده ) هارد چی باشه ! شما می تونید از انواع هارددیسک های اکسترنال استاندارد استفاده کنید .

خیر اگر هارد اکسترنال خریداری کنید هیچ نیازی به Case نیست .

================

پی نوشت :

این سوال طی 15 پیغام خصوصی مختلف از کاربران مختلف از من پرسیده شده بود . امیدوارم که سوالی باقی نمونده باشه .

pmax
22-01-2010, 19:36
حتما هارد رو فقط یا یک پارتیشن و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید . فرقی هم نمیکنه که برند ( مارک کمپانی سازنده ) هارد چی باشه ! شما می تونید از انواع هارددیسک های اکسترنال استاندارد استفاده کنید .

این سوال طی 15 پیغام خصوصی مختلف از کاربران مختلف از من پرسیده شده بود . امیدوارم که سوالی باقی نمونده باشه .

شرمنده
نصف بیشتر این مزاحمتها از اونجایی که من همه جا نوشتم شما از هارداکسترنال استفاده می کنید ( خودم هنوز نخریدم )

جناب موسوی
یک سوال
این فرمت ntfs برای اینه که هارد رو تلوزیون بشناسه
یا برای ریختن فایلهای مثلا 4 گیگی هست ؟ یا روی سرعت رید تاثیر داره ؟
یعنی fat32 باشه اصلا نمی خوندش ؟ ( فلش من fat32 هست )

ممنونم

Mahdi_Moosavi
22-01-2010, 22:09
شرمنده
نصف بیشتر این مزاحمتها از اونجایی که من همه جا نوشتم شما از هارداکسترنال استفاده می کنید ( خودم هنوز نخریدم )

جناب موسوی
یک سوال
این فرمت ntfs برای اینه که هارد رو تلوزیون بشناسه
یا برای ریختن فایلهای مثلا 4 گیگی هست ؟ یا روی سرعت رید تاثیر داره ؟
یعنی fat32 باشه اصلا نمی خوندش ؟ ( فلش من fat32 هست )

ممنونم

دلیلش برای همون محدودیت Max file size هستش که تو FAT32 حدود 4GB هست . رو سرعت READ تو این TV گمان نمی کنم تاثیر محسوسی داشته باشه .

این TV با انواع فایل سیستم های NTFS , FAT32 , FAT16 سازگاری داره .

فقط یه موضوع می مونه که خیلی مهم هستش :

رو پنل کناری TV شما 2 تا پورت تعبیه شده، شما برای اتصال HDD حتما از پورت پایینی ( USB1 ) استفاده کنید . این پورت قابلیت ارائه توان مصرفی بیشتری نسبت به پورت بالایی ( USB2 ) داره .

پیشنهاد هم می کنم زیاد رو این TV بنده خدا کنکاش نکنید ... خراب میشه ! :31:

vatanema
23-01-2010, 17:29
یه سوال مهم.من (و احتمالن خیلی دیگه از دوستان) دوربین اچ دی سونی دارم و فایل ها رو با فرمت m2ts ذخیره میکنه.متاسفانه توی لیست فرمتهایی که پخش میکنه این فرمت نیست.شما تست کرده اید که این فرمت رو پخش میکنه یا نه؟ اگر پخش کنه که دیگه زندگی است.
به نظر من خرید دستگاه های مختلف و چیدن اونها (به همراه آداپتور مربوطه) دور و بر آدم باعث ناراحتی عصبی میشه. میز کامپیوتر من به این سونامی گرفتار شده.نمیخوام اطراف تی وی هم اینطور بشه.
اگر بشه فقط با یک کابل شبکه و نهایتش یک هارد اکسترنال این کار رو کرد عالی میشه.
ممنون از تاپیک مفید

Mahdi_Moosavi
23-01-2010, 20:21
یه سوال مهم.من (و احتمالن خیلی دیگه از دوستان) دوربین اچ دی سونی دارم و فایل ها رو با فرمت m2ts ذخیره میکنه.متاسفانه توی لیست فرمتهایی که پخش میکنه این فرمت نیست.شما تست کرده اید که این فرمت رو پخش میکنه یا نه؟ اگر پخش کنه که دیگه زندگی است.
به نظر من خرید دستگاه های مختلف و چیدن اونها (به همراه آداپتور مربوطه) دور و بر آدم باعث ناراحتی عصبی میشه. میز کامپیوتر من به این سونامی گرفتار شده.نمیخوام اطراف تی وی هم اینطور بشه.
اگر بشه فقط با یک کابل شبکه و نهایتش یک هارد اکسترنال این کار رو کرد عالی میشه.
ممنون از تاپیک مفید

تو پخش کردن تصویر که به احتمال زیاد مشکلی نباشه .. ولی احتمالا با Codec صدا ناسازگاری داشته باشه ..

اگر یه پارت خیلی کوتاه ( زیر 10mb ) از فیلمی که با این دوربین می گیری رو آپلود کنی ، می تونم برات تست کنم.

FCSS1982KIAN
25-01-2010, 02:13
با سپاس از اقای موسوی

برای بنده این سوال پیش اومده که در b690 فایلها از روی usb بهتر اجرا میشه یا از روی هارد اکسترنال.

Mahdi_Moosavi
25-01-2010, 15:51
با سپاس از اقای موسوی

برای بنده این سوال پیش اومده که در b690 فایلها از روی usb بهتر اجرا میشه یا از روی هارد اکسترنال.

اگر منظور شما از USB همون USB Flash باشه که بستگی به سرعت USB Flash شما داره .

اگر هم منظور شما از بهتر اجرا شدن عقب و جلو کردن فیلم باشه هم که معمولا هاردهای اکسترنال سرعت بیشتر نسبت به USB Flash دارند، پس باید هم بهتر عمل کنند . وگرنه در پخش عادی فیلم و عکس و موزیک فرق محسوسی با هم ندارند .

FCSS1982KIAN
25-01-2010, 16:26
اقای موسوی ممنون از رهنمود شما

منظور بنده روان اجرا شدن مخصوصا فیلمهای فول اچ دی میباشد ضمنا میخواستم بدونم b690 همه جور فایل عکس رو ساپورت میکنه و اگر ساپورت ومیکنه میخواستم بدونم عکسی که ابعادش 1920در 1080 هست فول اچ دی محسوب میشه یا نه؟

Mahdi_Moosavi
27-01-2010, 00:56
اقای موسوی ممنون از رهنمود شما

منظور بنده روان اجرا شدن مخصوصا فیلمهای فول اچ دی میباشد ضمنا میخواستم بدونم

b690 همه جور فایل عکس رو ساپورت میکنه و اگر ساپورت ومیکنه میخواستم بدونم عکسی که ابعادش 1920در 1080 هست فول اچ دی محسوب میشه یا نه؟

عرض کردم که ، فقط عکس با فرمت JPEG رو ساپورت میکنه . حداکثر رزولیشن عکس هم نباید از 15360X8640 بیشتر باشه .

بله، عکس با ابعاد 1080×1920 Full HD محسوب میشه .

ghahremanimehdi
27-01-2010, 15:12
توی LED ها فقط سری 7000 قابلیتهای پخش کدکش مثل سری 6 ال سی دی هست.
به نظرم این توانایی سامسونگ (پخش انواع فرمتها از USB) مهمترین برگ برنده ی سامسونگ در مقابل تلویزیونهای سونی و پاناسونیک هست.
من خودم اگر روزی بخوام تلویزیون جدید بخرم فقط سری 7000 LED مد نظرم هست.

p30worldl
31-01-2010, 00:44
سوالم به تاپیک مربوط نیست
آقای موسوی
سلام
با یه سورس یکسان ( ----- ) و تنظیمات تصویری یکسان در حالتهای av1 و av2 و یک فیش سه تایی یکسان
تصویر در av 2 کیفیت بهتری نسبت به av 1 داره . توی av 2 صویر یه نویزهای ریز داره .
مشکل از کجاس؟
آیا av ها کیفیتشون فرق داره ؟ یا مشکل جای دیگس؟

Mahdi_Moosavi
31-01-2010, 01:35
سوالم به تاپیک مربوط نیست
آقای موسوی
سلام
با یه سورس یکسان ( ----- ) و تنظیمات تصویری یکسان در حالتهای av1 و av2 و یک فیش سه تایی یکسان
تصویر در av 2 کیفیت بهتری نسبت به av 1 داره . توی av 2 صویر یه نویزهای ریز داره .
مشکل از کجاس؟
آیا av ها کیفیتشون فرق داره ؟ یا مشکل جای دیگس؟

دوست عزیز ، متاسفانه بنده LED 40B7000 دارم و این مدل تنها یک ورودی AV داره . به همین دلیل از تست عملی در برهه زمانی کنونی معذورم . حتما دوستانی که B690 دارند شما رو راهنمایی خواهند کرد .

ولی از نظر تئوریک نباید هیچ فرقی وجود داشته باشه ... منظور شما از نویز دقیقا چه مواردی هست ؟ می تونید عکس بگیرید ؟

p30worldl
31-01-2010, 19:15
تفاوت کیفیتی که گفتم از فاصله نزدیک قابل تشخیصه . بیشتر کناره های تصویر مثل لبه های آرم یک شبکه و کناره های نوشته های روی تصویر یه سری خش تصویری هست . مثلا زیرنویس های بی بی سی حاشیه حروف نویز داره . مثل سایه مانند . لبه های صورت آدم هم همینطور .

navai
11-02-2010, 09:44
آقای موسوی عزیز
سلام ، سئوال من اینه که روی 7000 چرا بعضی از فیلمهای HD پخش نمیشه مخصوصا بعضی از 1080 ها ، در مورد صدا که بعضی وقتها مشکل کدک میده، میشه با نرم افزای این مشکل را حل کرد؟؟؟

ardalan_zapata
11-02-2010, 10:36
آقای موسوی عزیز
سلام ، سئوال من اینه که روی 7000 چرا بعضی از فیلمهای HD پخش نمیشه مخصوصا بعضی از 1080 ها ، در مورد صدا که بعضی وقتها مشکل کدک میده، میشه با نرم افزای این مشکل را حل کرد؟؟؟

navai
11-02-2010, 11:20
راستی من مشکل نشون ندادن فیلمها رو فهمیدم frame rate آنها 30 هستش که فکر کنم باید برسونمشون به 24 آیا نرم افزاری برای تغییر فریم ریت وجود دارد؟؟

t_tanhayam
12-02-2010, 22:09
راستي بچه ها وقتي از usb دارم فيلم ميبينم احساس ميكنم
يك مقدار تصوير مات هستش
ايا واسه بقيه هم همينطوره يا تنظيمات خاصي داره؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

چون همون فيلمو وقتي با خروجي كامپيوتر يا wd ميبينم تصوير شفاف هست و رنگها زنده تر

navai
12-02-2010, 22:19
من تو تلویزیون ال ای دی 7000 سامسونگ امتحان کردم ، فرقی نداشت
راستی شما همه فیلمها رو میتونید ببینید، حتی فیلمهای 30 frame rate رو هم میبینید؟؟

t_tanhayam
12-02-2010, 23:27
ايا شما با خروجي hdmi كامپيوتر و يا wd player امتحان كردين و بهد همون وبا usb خود تلويزيون مقايشه كنين؟
اره مشكلي نداره پخش ميكنه من از بانه خريدم و مالزيايي هست

ardalan_zapata
12-02-2010, 23:29
ايا شما با خروجي hdmi كامپيوتر و يا wd player امتحان كردين و بهد همون وبا usb خود تلويزيون مقايشه كنين؟
اره مشكلي نداره پخش ميكنه من از بانه خريدم و مالزيايي هست

بله من تست کردم HDMI رو
هیچ فرقی با USB نداره و کیفیتشون یکی هست

navai
13-02-2010, 11:46
آقای یکی جواب ما رو لطفا بده ، آیا فیلم 30 فریمی رو هم میتونید ببینید؟؟؟

t_tanhayam
13-02-2010, 15:43
من كه جوابتون ودادم پخش ميكنه
منتها واسه صدا گاهي error ميده اونم فكر ميكنم براي فايلهايي كه dts هستش

navai
13-02-2010, 18:18

ولی عجیبه مال تلویزیون من led 40B7000 هستش و یک هارد دیسک 1TB بهش وصل کردم ، مال شما با WD وصل هستش؟؟
تلویزیون شما چی هستش؟؟

ardalan_zapata
13-02-2010, 18:34

t_tanhayam
13-02-2010, 19:28
براي من my passport 500gb هست

davidmti
21-02-2010, 01:18
قیمتش بانه چقدره؟ شاید کله کردم رفتم بانه.

mehryazdan
21-02-2010, 01:46
این سری 5 راهی بلد هستید تا بتونه فیلم پخش کنه ؟ یک جایی دیدم تو نرم افزارش کارایی میکنن که میتونه پخش کنه حتی فول اچ دی .
راهش رو کسی بلده ؟

Mahdi_Moosavi
21-02-2010, 21:43
آقای یکی جواب ما رو لطفا بده ، آیا فیلم 30 فریمی رو هم میتونید ببینید؟؟؟

بله ، هیچ مشکلی وجود نداره .

peddi
22-02-2010, 00:05
ببخشید دوستان.اینجا کسی می تونه یو اس بی b690 رو با w550 برای من مقایسه کنه ؟! اخه اتصال و سازگاری با PC برای من مهمه ! احساس می کنم b690 سر تره . ایا ممکنه اقای موسوی یا هر کدوم از دوستان که اطلاع دارن ، یه مقایسه دقیق بکنن ؟!
متشکرم

peddi
25-02-2010, 22:50
خیلی ممنون از جوابهای زیادی که دادین دوستان ! شرمنده کردین !!!!!! حالا فعلا بی خیال این سوال شین و وقتتونو تلف نکننین ! یه سوال دیگه دارم !!!

می خوام بدونم اگه w550 بگیرم ، به اضافه ی چه dvd player می تونم از wd بی نیاز شم که امکان شبکه و usb با ساپورت بالا داشته باشه و هزینش چقدر می شه ؟!

لطفا جواب بدین !!!!!!!!!!

GiggleClub
26-02-2010, 20:54
فکر نکنم هیچ DVD پلیری یو اس بیش به پای WD برسه!

peddi
27-02-2010, 19:40
مرسی

من خودمم تو یکی از سایتهای سامسونگ مقایسه کردم ، ظاهرا قابلیت بهترین usb تو dvd player هاش بازم از b690 کمتر بود

partizan2xxx
11-03-2010, 03:45
دوستان من سامسونگ مدل b550 فول HD دارم که از USB فیلم پخش نمیکنه . میخواستم بپرسم چی بگیرم که وقتی از روی هارداکسترنال میخام فیلم ببینم بهترین کیفیتو داشته باشم ؟

---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------

منظورم اینه که چه پلییری بگیرم که اکثر فرمتهای فیلمها رو ساپرت کنه و USB هم بخوره .
مر30

afshin b
11-03-2010, 12:47
دوستان من سامسونگ مدل b550 فول HD دارم که از USB فیلم پخش نمیکنه . میخواستم بپرسم چی بگیرم که وقتی از روی هارداکسترنال میخام فیلم ببینم بهترین کیفیتو داشته باشم ؟

---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------

منظورم اینه که چه پلییری بگیرم که اکثر فرمتهای فیلمها رو ساپرت کنه و USB هم بخوره .
مر30
wd hd media player live

partizan2xxx
13-03-2010, 02:19
نمیدونین قیمتش چنده ؟

symbian-freak
14-03-2010, 15:02
patriot box office پلیر جالبی از آب درامده .روی اینم میتونید فکر کنید

partizan2xxx
15-03-2010, 00:13
امکانات این patriot box office بهتر از wd هست ؟از لحاظ ساپورت فورمتهای مختلف تصویری و ، زیرنویس فارسی کدوم بهتره؟
قیمتی ازش دارین ؟توی ایرانهم هست دیگه ؟
یه جایی در مورد cinema tube یه چیزایی خوندم که واقعاً عالی بود باقیمت 100 تومن .حتی flv و rmvb رو هم ساپورت میکرد.فقط ایرادش این بود که میگفتن توی ایران نیستش.شما چیزی راجبش نمی دونید ؟مر30

bigman
15-03-2010, 00:31

مر30

دوست عزيز

نيازي به خريد پلير جديد نيست . تلويزيون شما بصورت مخفي امكان پخش انواع فرمتهاي تصويري رو داره
فقط بايد از طريق منو مخفي اون قابليت را فعال كني .

اگه خواستي آموزش را برات ميزارم .

ولي مسئوليت دستكاري نادرست به عهده خودت هست چون منو مخفي بسيار حساس هست و با كوچكترين اشتباهي

تلويزيونت را غير قابل استفاده ميكنه .

dada_zebel
15-03-2010, 08:10
دوست عزيز

نيازي به خريد پلير جديد نيست . تلويزيون شما بصورت مخفي امكان پخش انواع فرمتهاي تصويري رو داره

ولي مسئوليت دستكاري نادرست به عهده خودت هست چون منو مخفي بسيار حساس هست و با كوچكترين اشتباهي

اگه زحمتی نیست آموزش رو بزارید .

symbian-freak
15-03-2010, 09:10
امکانات این patriot box office بهتر از wd هست ؟از لحاظ ساپورت فورمتهای مختلف تصویری و ، زیرنویس فارسی کدوم بهتره؟
قیمتی ازش دارین ؟توی ایرانهم هست دیگه ؟
یه جایی در مورد cinema tube یه چیزایی خوندم که واقعاً عالی بود باقیمت 100 تومن .حتی flv و rmvb رو هم ساپورت میکرد.فقط ایرادش این بود که میگفتن توی ایران نیستش.شما چیزی راجبش نمی دونید ؟مر30
پاتریوت که اینجا هست. باید زیر 150 باشه . دلاریش 90 دلاره. flv و rmvb رو هم پخش میکنه. ساب از یونیکد پشتیبانی می کنه ولی نمیدونم فارسی رو درست نشان میده یا نه

ESTI99999
27-03-2010, 18:14
دوستان آیا این تلوزیون سامسونگ سری 6 امکان ذخیره کردن برنامه های تلوزیونی رو داره؟:9:

regedit021
29-03-2010, 11:36
دوستان آیا این تلوزیون سامسونگ سری 6 امکان ذخیره کردن برنامه های تلوزیونی رو داره؟:9:
نه متاسفانه!!!

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

دوستان من b570دارم اما توي منو مخفي زده 530كه قابليت usb نداره!ولي توي منو مخفي بهش اضافه كردم!
ولي فيلم پخش نمي كنه!!!ميشه كاري كرد كه فيلم هم پخش كنه!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

regedit021
29-03-2010, 12:02
دوست عزيز

اين آموزش رو زودتر بزاريد!
ممنون

siavash5431
06-04-2010, 07:46
دوستان سلام
من یه led سامسونگ b6000 خریدم ، فروشنده با دادن کد از طریق ریموت فلش اونو به b7000 تبدیل کرد ولی کد رو به من نداد با توجه به اینکه هنوز راه اندازیش نکردم میخواستم ببینم آیا واقعاً با اینکار فلش اون قابلیت پخش فیلم پیدا میکنه؟

hawar1
08-04-2010, 11:13
سلام دوست عزیز ایا ال ای دی شما usb کار کارد فیلم نشان میدهید... یا هنوز راه اندازیش نکردید...
اگه‌ کار میکنه‌ میشه‌ بفرمایید چه‌ نوع فیلمهای نشون میده‌...

Haamed
08-04-2010, 17:55
حالا چند هست اين نوع تلويزوين ها؟

مدل دقيقش چيه؟

glxx
09-04-2010, 11:22
سلام لطفا آموزش فعال سازي فيلم را در B530بگذاريدايا اين قابليت را واقعا دارد اگر ندارد بگوييد

sh940
11-04-2010, 14:28
به شما اطمینان میدم همچین قابلیتی ندارد . هرکس هم میگه داره ، دارره شما رو سرکار میزاره .

glxx
11-04-2010, 20:58
lمن ميدونستم يك بابايي باور كرده بود خواستم خيال اونو راحت كنم

alizali
24-04-2010, 17:54
دوستان سلام
من یه led سامسونگ b6000 خریدم ، فروشنده با دادن کد از طریق ریموت فلش اونو به b7000 تبدیل کرد ولی کد رو به من نداد با توجه به اینکه هنوز راه اندازیش نکردم میخواستم ببینم آیا واقعاً با اینکار فلش اون قابلیت پخش فیلم پیدا میکنه؟

این به نظر من میتونه جوک سال سامسونگ باشه
یعنی چی تبدیل شد؟
یعنی چی شد که شما فهمیدید تبدیل شده؟

h4med
24-04-2010, 22:23
من سه مرود مشکل تابحال با Usb یک عدد 32b690 داشتم:
1- زیرنویس (به فرمت srt) رو نگه می داره به این معنی که تاوقتی زیرنویس بعدی نیاد زیرنویس قبلی همینجور روی صفحه می مونه! که مورد ازار دهنده ای هستش مخصوصا برای فیلمهای مستند که ممکنه مدت طولانی گوینده چیزی نگه و شما بخواهید از مناظر لذت ببرید اما زیرنویس قبل همچنان روی صفحه است!
2- مشکل دیگه هم اینه که کنترلی روی اندازه ی اسکرین هنگام نمایش نداری، مثلا اگر فایلی که می بینی نسبت 16:9 نباشه و مثلا فرض کن 14:9 باشه کناره‌های صفحه (طرفین و نه بالا پایین) رو سیاه می‌کنه و هرکار هم بکنی نمی‌تونی نمایش رو فول‌اسکرین بکنی.
3- فایل hd‌که در ویندوز سون به نام Wildlife.wmv وجود داره نتونست بخونه این فایل 1280x720 هست که خوب حتی فول HD‌هم نیست.. یکی دو مورد فایل با رزولوشن بالا هم بوده که خطا داده...
در کل به نظر من جایگزین کاملی برای یک Player‌که اینکاره باشه نیست ولی کار رو تا وقتی که بخوای به چنین پلیری برسی راه می‌اندازه...

amin52
10-05-2010, 15:07
دوستان عزیز من مشکلی دارم که وقتی درون هارد اکسترنال وسترن خودم فیلمی را که میریزم اگر حجم آن بالا 4 گیگ باشد وقتی که به تلویزیون وصل میکنم پوشه فیلم خالی است و نمی شناسد ولی فایل هایی که زیر 4 گیگ باشد را میشناسد و پخش میکند هیچ مشکلی نیست من 32 b690 دارم لطفا بگویید چکار کنم هارد من 320 وسترن است

t_tanhayam
10-05-2010, 16:05
دوستان عزیز من مشکلی دارم که وقتی درون هارد اکسترنال وسترن خودم فیلمی را که میریزم اگر حجم آن بالا 4 گیگ باشد وقتی که به تلویزیون وصل میکنم پوشه فیلم خالی است و نمی شناسد ولی فایل هایی که زیر 4 گیگ باشد را میشناسد و پخش میکند هیچ مشکلی نیست من 32 b690 دارم لطفا بگویید چکار کنم هارد من 320 وسترن است

فرمت هاردتون ntfs ?

amin52
11-05-2010, 10:05
بله دوست عزیز فرمت هارد ntfs است ولی اگر فیلم حجمش زیر 4 گیگ باشد را نشان میدهد آیا شما و یا دیگران با هارد دیسک و فیلمهای بالای 4 گیگ مشکلی ندارد ضمنا من وقتی که از lan ارتباط با کامپیوتر برقرار میکنم اگر فیلم
بالای 4 گیگ باشد نشان میدهد ولی فیلم را نمی توانی جلو وعقب ببری به نظر شما دوستان چکار باید کرد ؟

t_tanhayam
12-05-2010, 11:16
بله دوست عزیز فرمت هارد ntfs است ولی اگر فیلم حجمش زیر 4 گیگ باشد را نشان میدهد آیا شما و یا دیگران با هارد دیسک و فیلمهای بالای 4 گیگ مشکلی ندارد ضمنا من وقتی که از lan ارتباط با کامپیوتر برقرار میکنم اگر فیلم
بالای 4 گیگ باشد نشان میدهد ولی فیلم را نمی توانی جلو وعقب ببری به نظر شما دوستان چکار باید کرد ؟

والا منم wd passport استفاده ميكنم چندين فيلم بالاي 8 هم ديدم توش همچين مشكلي ندارم من از شبكه استفاده نميكنم اميدوارم دوستاني كه استفاده ميكنند جوابتون رو بدن البته كلا وقتي فيلمها سنگين ميشه توي كامپيوتر هم گاهي با مشكل مواجه ميشين شايد index فايلتون ايراد داره

monipa
12-05-2010, 15:48
میگن فقط توی سری 8000است که انواع فرمت ها پخش می شود و گرنه 7000 توانایی پخش HD رو ندارد

t_tanhayam
12-05-2010, 15:58
میگن فقط توی سری 8000است که انواع فرمت ها پخش می شود و گرنه 7000 توانایی پخش HD رو ندارد

دوست عزيز منظورتون از hd چيه؟
اگه رزولوشن 1920.1080 كه من روي b650 تست كردم وجواب ميده سري 7 ال اي دي هم دقيقا همين usb رو داره ومشكلي از اين جهت نيست

amin52
13-05-2010, 00:19
والا منم wd passport استفاده ميكنم چندين فيلم بالاي 8 هم ديدم توش همچين مشكلي ندارم من از شبكه استفاده نميكنم اميدوارم دوستاني كه استفاده ميكنند جوابتون رو بدن البته كلا وقتي فيلمها سنگين ميشه توي كامپيوتر هم گاهي با مشكل مواجه ميشين شايد index فايلتون ايراد داره
دوست عزیز هارد من هم دقیقا مثل شما است در هارد من وقتی به کامپیوتر وصل میکنی در ابتدا یک نرم افزار برای خود هارد می آیید که از شما سئوال میکند که میخواهید نصب شود که در اقع درایوی تحت عنوان cd western میسازد که شما قادر نیستید این درایو ساخته شده را پاک کنید آیا برای شما هم همینطور است و اگر هست چگونه میشود این نرم افزار را کلا حذف کرد نه delete میشود و نه با فرمت کردن از بین میرود لطفا راهنمایی کنید متشکرم