مشاهده نسخه کامل
: كمك! ((سيستمم صدا نداره! ))
درود
يه سيستم كه مادربورد ASUS M2A-VM هست دارم مادربورد بلانسبت شما سگ جوني هست
الان 2 روزه صداش قطع شده
Realtek HD Audio 2.09 driver رو نصب ميكنم ولي در Device Manager ميگه نصب نيست عكسو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Realtek High Definition Audio v1.80 رو هم نصب كردم كه ورژن قديمي بود ولي باز نشد
ويندوز هم نصب كردم سيستمم هم 100%ويروسي نيست
در ضمن بايوس رو آبديت كردم ولي دريغا!!!!
يعني چيپست صداي مادربوردم خراب شده!!!!!به خدا نميتونم ببرمش تعميركار بعد بگن برو 1 هفته ديگه بيا من زندگيم با اين سيستمه خلاصه يه كمكي كنيد دستم به دامنتون:41:
amd>intel
07-01-2010, 10:27
ویندوزت سرویس پک 2 یا 3 ؟
ویندوزت سرویس پک 2 یا 3 ؟
سرويس پك 2
moslem.b
07-01-2010, 11:25
روی multimedia controller کلیک راست کن و گزینه ی update driver رو بزن و بعد آدرس درایور کارت صداتو بده تا نصبش کنه
مطمعن هستی که درایورش همین مدله ؟ " Realtek High Definition Audio v1.80 "
amd>intel
07-01-2010, 11:30
اگر ویندوزت اپ دیت بود یعنی پچ HD AUDIO نصب بود مشکلی نیست . باید تو سیدی درایو هم باشه .
روی multimedia controller کلیک راست کن و گزینه ی update driver رو بزن و بعد آدرس درایور کارت صداتو بده تا نصبش کنه
مطمعن هستی که درایورش همین مدله ؟ " Realtek High Definition Audio v1.80 "
سي دي خود مادربورد اين درايوره عكسو ببينيد
اگر ویندوزت اپ دیت بود یعنی پچ HD AUDIO نصب بود مشکلی نیست . باید تو سیدی درایو هم باشه .
من هميشه Realtek HD Audio 2.09 driver رو نصب ميكردم مشكلي نبوده !!!!
multimedia controllet که مال صدا نیست مال کارت tv هستش
برو تو کنترل پنل تو تنظیمات صدا اگه ایکون صدا کنار ساعته پس نصبه احتمالا یا رو حالت mute هستش یا مشکلی برای اسپیکر بوجو اومده سیمش قطعی داره دکمش خراب شده یا پورت خروجی صدا
multi media controller هم مال کارت کپچره
ویندوزو عوض کن
multimedia controllet که مال صدا نیست مال کارت tv هستش
برو تو کنترل پنل تو تنظیمات صدا اگه ایکون صدا کنار ساعته پس نصبه احتمالا یا رو حالت mute هستش یا مشکلی برای اسپیکر بوجو اومده سیمش قطعی داره دکمش خراب شده یا پورت خروجی صدا
multi media controller هم مال کارت کپچره
ویندوزو عوض کن
شما درست عرض ميكنيد من يه --- دارم درايورشو نصب كردم اينطوري شد عكسو ببينيد ولي بازم صدا نداره !!!در ضمن ويندوز همين ديروز نصب كردم
صدا رو از device manager کلا پاک کنید و به روش سرچی از روی سی دی مادربورد نصب کنید حتما درست میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.