ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حداکثر عمر "داده ها" در هارد دیسک؟

Diego
06-01-2010, 19:41
حداکثر عمر داده در هارد دیسک چقدره؟
با فرض اینکه اسیب مکانیکی نداشته باشه(موتورش نسوزه و اسیب فیزیکی نبینه)
یعنی داده رو روی هارد بریزیم و هارد رو به حال خودش رها کنیم.
لطفا معتبر و علمی باشه.
ممنون.:11:

Diego
07-01-2010, 20:56
من هنوز هم منتظرم.:11:

saviss
07-01-2010, 21:11
من هنوز هم منتظرم.:11:
من عینا از وبلاگ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنقل قول میکنم ....البته باتوجه به نوشتارپستشون ...ظاهرامنبعشون موثق بوده

در سال های گذشته عمر دیسک های سخت بسیار کوتاه بود.اما در حال حاضر عمر مفید دیسک ها افزایش یافته است. عمر مفید با واژه (MTFB) نشان داده می شود. این واژه سرواژه کلمات زیر به معنای میانگین پایداری عملی و یا زمان میانگین میان خرابی هاست.
Mean Time between Failure
این علامت نشان دهنده متوسط فاصله زمانی استفاده از دیسک سخت، تا پیش آمدن یک اشکال برای آن است. عمر مفید بر حسب ساعت نشان داده می شود. سازندگان دیسک سخت عمر مفید آن را 40000 تا 1000000 در نظر می گیرند.
در صورتی که رایانه به طور مستمر روشن نباشد و کار نکند، این مقدار افزایش خواهد یافت. زمانی که عمر مفید تمام می شود دیسک سخت یکباره خراب نمی شود بلکه ممکن است به مرور دچار فرسودگی شود در این زمان در هنگام روشن کردن رایانه پیام Invalid System disk ظاهر می شود.==========
ولی جدیدا هاردهای سی گیت از250ببالامشکل پیدامیکنن ظاهرا

Diego
08-01-2010, 14:22
ممنون saviss جان.
در رابطه با ماندگاری مغناطیسی خود داده روی صفحات هارد دیسک مطلبی نداری؟ چون MTBF در رابطه با موتور و قطعات مکانیکی دیسک هستش
:11:

saviss
08-01-2010, 18:47
ممنون saviss جان.
در رابطه با ماندگاری مغناطیسی خود داده روی صفحات هارد دیسک مطلبی نداری؟ چون MTBF در رابطه با موتور و قطعات مکانیکی دیسک هستش
:11:
خواهش میکنم
....
الان که گشتم دیدم توی یه فروم خارجکی:دی...
سی گیت عمرهاردهاشوتا5سال ضمانت کرده...
اصولاگارانتی درمورد "دیتا"و"هارد"رو من خودم چندان منطقی نمی بینم...خب وقتی "دیتا" بالکل پریده...چه گارانتی میتونه وجودداشته باشه؟...
یکبار سرخودمن همچین بلایی امد...
نمایندگی ازمن درخواست 500تومن برای "ریکاوری"کرد...سال82
تازه هیچ تضمینی هم برای برگردوندن 100%ی اطلاعات نمیداد....(خودم ریکاوری ش کردم ...مفت ومجانی:31:)
نهایتا یک هارد "نو"بجاش میدن توی ایران وخلاص!!
بطور اصولی وتئوری "قاعدتا"هیچ محدودیتی نبایدوجود داشته باشه برای ماندگاری "دیتا"ها
ولی وقتی هی باهاش "ور"میریم واطلاعیات روپاک میکنیم ومینویسیم... به هرحال داریم ازاجزای مکانیکی اش کارمیکشیم...اونوقته که "هارد"به ...فنامیره
ازنظرتئوریک فکرمیکنم اگرمثلاما اطلاعاتمون رو روی یه "هارد"ذخیره کنیم ودستش نزنیم...بایدتا "ابد"باقی بمونند..
این جادیگه یک بحث "عام وفراگیر"هست که فقط مربوط به حوزه ی کامپیوترنیست...بلکه ازمباحث "فیزیک" ومغناطیسه عین بقیه اجسام مغناطیسی شده...
توی این حوزه...ماتنهابه هارد یااطلاعات ذخیره شده ی روش به عنوان یک "جسم مغناطیسی شده درشرایط بهینه"نگاه می کنیم...ونه یک "قطعه ی خاص کامپیوتر"ی ...
دراونصورت دیگه موضوع ازبحث کامپیوترخارج میشه وفکرمیکنم بایدبریم به سراغ "مباحث فیزیک مغناطیس"
یک مقدار "فیزیکی"حرف زدم...
امیدوارم منظورمو رسونده باشم:31:
===