ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در DVD-Writer

amir_rahmani
06-01-2010, 18:01
با سلام

من یک دی وی دی رایتر دارم که نمی دونم یه دفعه چی شد از توی My Computer پاک شد!
یعنی درایورش پاک شد!
سیم های پشتش را هم باز کردم و دوباره زدم ولی فایده ای نداشت!
سی دی نصبش را هم نمی تونه اجرا کنه تا نصب کنم!
تنها راهش اینه که فکر کنم ویندوز عوض کنم و خوشم هم نمیاد ویندوزی که 2 ساله عوض نکردم را عوض کنم!
اگه میشه فایل نصب مستقیم این درایور را برای من بگذارید یا یه راهکاری به من معرفی کنید!
اینم مدل:
DVD RW+R 20x
Sony DRU-840A

اگر تاپیک هم در جای مناسبی زده نشده معذرت می خواهم!
یاعلی
امیر رحمانی:10:

bahareh_bus
06-01-2010, 22:33
با یه نسخه بوتیبل ویندوز یا لینوکس سیستم رو بالا بیار و تست کن ببین دی وی دی درایو رو میشناسه یا نه اگه شناخت که مشکل نرم افزاریه و باید ویندوز رو عوض کنی (فکر کنم بعد 2 سال دیگه ویندوزت یه خورده پیر و سالخورده شده و ارزش عیب یابی نداره !)

اگر بازهم در شناختن درایو مشکل پیدا کردی به احتمال خیلی زیاد ایراد سخت افزاریه (مثلآ ممکنه از کابل ، سوکت پشت درایو یا مادربرد ، سوکت تغذیه و یا کنترلر خود درایو باشه)

اگر هم خیلی دوست داری که فریمویرش رو اپدیت کنی (البته تا وقتی ویندوز نمیشناستش فکر نکنم بشه!) به این ادرس برو و روی Firmware/Drivers/Utilities کلیک کن تا اخرین فریم ویر و تولزهای مربوط به درایوت رو ببینی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوشبختانه نسخه تحت داس فریم ویر این درایو موجوده (از ادرس بالا بگیر) بعد رو یک فلاپی کپیش کن و سیستم رو باهاش بوت کن ، بقیه اش هم اسونه !(البته قبلش از حالت زیپ شده خارجش کن ، نه بابا خودت بلدی !)

اگر هم تونستی به سیستم بشناسونیش ! این ابزار رو بگیر و بزار درایوت رو اسکن کنه اگه ایراد سخت افزاری پیدا کرد بهت میگه !
اسمش هم اینه Sony DriveCheck Diagnostic Tool (از همون ادرس بگیر)

موفق باشی

amir_rahmani
10-01-2010, 13:06
سلام
آقا من اینو قبلا هم دانلود کرده بودم ولی بلد نیستم باید چی کار کنم!
اگر میشه یه خورده بیشتر توضیح بدهید یا دوستان اگر راه دیگری می دونند پیشنهاد بدهند

یا علی

amir_rahmani
24-01-2010, 18:15
دوستان این روشو من بلد نیستم!
میشه یکی به من بگه من چه جوری این رایتر و رامم را راه بندازم؟

blood_seeker
05-05-2010, 05:54
با سلام و خسته نباشی!
این Sony DRU-840A را سیستم می شناسد ولی قابل استفاده نیست یعنی در my computer نمایش داده نمی شود .
حال چه کنیم !
من خیلی دنبال درایور هاش گشتم ولی هیچ چیزی دستم را نگرفت.
لطفا اگر می شود جواب را برایمان ایمیل کنید.
blood_seeker_2000@yahoo.com
با تشکر فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!