مشاهده نسخه کامل
: amd بدون فن
یک سوال دارم من دیگه خدا بخواد دارم سیستمو می خرم با حالا یا بعد امتحانا
دوباره یک نفر نشسته رو مغزم کار کرده amd نخر.میسوزه.من گفتم جدیداش میگن نمیسوزه میگفت جدیداش هم دیدم خراب شده.
می خواستم بگم اصلا توی سری phenomII اگر فن خنک کننده از کار بیفته میسوزه یا کامپیوتر خاموش میشه؟
sir payman
06-01-2010, 13:35
من phenom 9950 که داشتم یه بار فنم از کار افتاد و کامپیوترم خاموش شد ولی تا حالا برای این cpu که الان دارم این اتفاق نیفتاده ولی مطمئنا وقتی این سیستم محافظ توی phenom بوده پس حتما توی phenomII هم هست
من هم سیستم با cpuاینتل دارم وهم Amd....
هیچ کدومشون تاحالابراثرنداشتن فن نسوختن..یک پست هم داشتم دراین مورد"که فن روبرداشته بودم وسیستم بطوراتوماتیک "شات داون "کرد...
حالادوستانی که cpuشون روسوزوندن بهترمیتونن جواب بدن که چکارکردن که این اتفاق افتاد...
امااگه توی تنظیمات بایوس دستکاری نشه ...فکرنکنم سیستمی به علت نداشتن فن cpuبسوزه..
حداکثرش "ری استارت"میشه وپیغام خطامیده
=====
ضمنا cpuهای Amdمعمولادردماهای بالاتری نسبت به "اینتل"دوام میارند
==
اما متاسفانه توی بازارایران "مادربورد"وcpuشون کمترگیرمیاد
millad1388
06-01-2010, 14:53
یک سوال دارم من دیگه خدا بخواد دارم سیستمو می خرم با حالا یا بعد امتحانا
دوباره یک نفر نشسته رو مغزم کار کرده amd نخر.میسوزه.من گفتم جدیداش میگن نمیسوزه میگفت جدیداش هم دیدم خراب شده.
می خواستم بگم اصلا توی سری phenomII اگر فن خنک کننده از کار بیفته میسوزه یا کامپیوتر خاموش میشه؟
من 24 ساعته و در مدت 3 سال amdسیستم روشنه و نسوخته و این حرف های بچه گانه از شما بعیده!!!
تازه در سری II amd اوور کلاکش هم نسبت به intel بهتره و کمتر داغ میکنه و مصرفش هم کمتره
منظورم از بدون فن این نبود که فن نبندم.چون می گفتن amd نسبت به حرارت حساسه گفتم ته تهش بدتر ازین نیست که فن از کاربیوفته و بدون فن کار کنه.خواستم ببینم میسوزه یا نه.آخه intel را میدونم قبلا که نمیسوخت
اگه میگید با ازکار افتادن فن هم نمیسوزه که دیگه همه حرف ها درباره خراب شدن amd حرف مفتن
amd>intel
06-01-2010, 15:30
هم پردازنده های اینتل و AMD به دلیل پروتکشن حفاظتی در مقابل حرارت خاموش میشوند شاید بعضی از پردازنده های فعلی AMD در حال کار خنک تر از INTEL باشند .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.