مشاهده نسخه کامل
: رای دادن به محسن چاووشی بین تمام خوانندگان دنیا
بچه ها به ادرس زیر برید و به محسن بین تمامی خواننده های جهان رای بدید:شما میتونین هر یک ساعت یه رای بدین.
محسن فعلا با 1200 رای بیستمه و مایکل جکسون با 10600 رای اوله تو رو خدا بکشینش بالا.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا این سایت: whopopular.com
فکر نمی کنم زیاد سایت معتبری باشه
من نگاه کردم دیدم در تمام زمینه های مختلف خواسته بهترین ها رو ÷یدا کنه
قسمت بازیگرهاش خیلی جالب بود هنرپیشه های هندیش تو رده های بالای بودن بعد چارلی چاپلین 68 شده بود :20:
یک دوستی هم زحمت کشیده محسن چاووشی رو به قسمت آهنگشازهاش اضافه کرده و دوستان هم زیاد رای دادن و چاووشی به رده ی 20 رسیده
ولی من فکر می کنم ای کاش دوستان در اینجور مواقع کمی زرنگتر باشند و کارهای مهم تری انجام بدن
افراد مهم تر از محسن چاووشی هم هستند که در اینجور سایت ها ثبت بشن
خود بنده اولین کاری که به فکرم رسید انجام بدم رفتم در قسمت شاعرها و نویسنده ها و اسم مولانا رو که در لیست ثبت نشده بود اضافه کردم
خوشبختانه گویا من این کار رو زودتر از ترک های ترکیه انجام دادم و اسم مولانا با ملیت ایران ثبت خواهد شد
فکر می کنم تا فردا اسم درخواست من تایید بشه و مولانا به لیست شاعران اضافه بشه
از دوستان خواهش می کنم در اولین فرصت بهش رای بدن که این مهم تره (مولانا تو خیلی از کشورهای خارجی طرفدار داره زود میاد بالا)
هر موقع ثبت شد لینکشو اینجا می ذارم
متشکرم
:11:
حق با مهیار جانه...
خوانندگانش رو هم که نگاه بندازین ، غیر از نفر اول لیست که مایکله و یه استثناست ، تمامی رتبه ها بین خوانندگان هندی و برزیلی پخش شده! و این نشون دهنده ی کاربران بسیار پر شمار این دو کشور یا زرنگی زیاد اون هاست که با روش هایی تونستن این قدر رای جمع کنند...محسن چاوشی هم کلاً 1300 تا رای آورده که در برابر اونا چیزی نیست...
به نظرم واسه کسی که هیچ جایی نمی شناسنش الا تو کشور خودش ، اهمیت زیادی هم نداره که کل جهانیان ببینن که آره ، آدم محبوبیه (که البته همون طور که گفتم اعتبار این نظرسنجی کاملاً واضحه با توجه به رده بندی کنونی) ، بلکه کسانی از ایران باید در این نظرسنجی (با وجود اینکه بی اعتباره و به هر روشی میشه رای داد) رای بیارن که تو چهار تا کشور شناخته شده اند. حالا چه حسن شهرت چه سو...
مثلاً زودتر برای نظامی گنجوی ، بوعلی سینا و امثال اونا که کشورای دیگه ادعای مالکیتشون رو دارن پروفایل با ملیت ایرانی بسازید تا بتونن رای بیارن...
وقتی رضا صادقی هست مگه میشه به کس دیگه ای رای داد ؟
سلطان چاوشی که تو همه نظرسنجی ها اوله همینم که تو ایران محبوب ترینه کافیه
با این امکانات و عقب موندگی ایران میخوای هنرمندامون تو دنیا معروف باشن ؟!
با احترامی که واسه هواداری گلش قائلم ولی خواننده های خیلی بهتری در ایران هستن...
چرا محسن؟
در هر صورتت رای دادیم دیگه...
Alamate Soal
06-01-2010, 09:29
با اجازه به مايكل جكسون راي ميديم .
با احترامی که واسه هواداری گلش قائلم ولی خواننده های خیلی بهتری در ایران هستن...
چرا محسن؟
راست میگیا وقتی خواننده های بسیار بزرگی مثه متین دو هنجره :27:بابک جهانبخش و احسان غیبی هستن چرا خواننده کوچیکی مثه چاوشی که به هیچ وجه محبوب هم نیست باید اسمش تو نظرسنجی باشه ؟ به نظر من خیلی کار بدی کردن :27::31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا محسن؟
معلومه که بهتر هست...تو ایران محسن یگانه....بنیامین...احسان خواجه امیری...
تو خارج هم که دیگه انقدر بهتر ازاین هست که نمیشه نام برد!
:31:
در این که چاووشی پر طرفدارترین خواننده ایرانه:هیچ شکی نیست
لطفا بحثی نکنید.
payam.n5
06-01-2010, 10:13
در مورد محبوبترین خواننده تو ایران که با وجود چاوشی هیچ حرفی باقی نمیمونه فکرم نمیکنم هیچ خواننده ای در ایران چه داخل و چه خارج تو تاریخ موسیقی ایران محبوبیتی مثه چاوشی رو داشته بود ولی در مورد این نظرسنجی فکر میکنم ناعادلانه باشه فکر کنم یه ماه دو ماه از شروع نظرسنجی گذشته بوده و تازه اسم خواننده های ایرانی اضافه شده بود مگر نه مطمئننا چاوشی تو سه تا بود
دوست من...
من تا جایی که میدونم آلبوم بنیامین با 2 میلیون نسخه فروش پروفروشترین آلبوم تاریخ ایرانه
بعد از اون هم آلبوم سلام آخر احسان خواجه امیری با 750 هزار نسخه فروش...
حالا دیگه پرطرفدار بودن محسن چاووشی به پای خودش..!!
در مورد محبوبترین خواننده تو ایران که با وجود چاوشی هیچ حرفی باقی نمیمونه فکرم نمیکنم هیچ خواننده ای در ایران چه داخل و چه خارج تو تاریخ موسیقی ایران محبوبیتی مثه چاوشی رو داشته بود ولی در مورد این نظرسنجی فکر میکنم ناعادلانه باشه فکر کنم یه ماه دو ماه از شروع نظرسنجی گذشته بوده و تازه اسم خواننده های ایرانی اضافه شده بود مگر نه مطمئننا چاوشی تو سه تا بود
اولا که با احترام به نظرتون شما چطور انقدر قاطعانه در چنین موردی اظهار عقیده میکنین؟
دوما اگه این ور و اونور اب رو فاکتور بگیریم همه میدونن که داریوش بیشترین طرفدار رو داره.
سوما بعید میدونم نظرسنجی این سایت معتبر باشه.
(محسن چاوشی کارش درست.اما یکم افت کرده)
دوست من...
من تا جایی که میدونم آلبوم بنیامین با 2 میلیون نسخه فروش پروفروشترین آلبوم تاریخ ایرانه
بعد از اون هم آلبوم سلام آخر احسان خواجه امیری با 750 هزار نسخه فروش...
حالا دیگه پرطرفدار بودن محسن چاووشی به پای خودش..!!
حالا یه بار دیگه برو نگاه کن صفحه رو ببین چی نوشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من ویکی پدیا رو هر کسی میتونه ویرایش کنه هر چی دوست داره بنویسه تو برو هر البومی عشقت میکشه تو ویکی پدیا بنویس 10 میلیارد فروش کرده کی به کیه کاریتم ندارن
بعدشم البوم یه شاخه نیلوفر 800 هزار تا فروخت طبق گفته سایت موزیک ما و تنها البومیه که فروشش دقیق اعلام شد
بعدشم شما اگه فکر میکنی خواجه امیری محبوب تره برو تو همین نظرسنجی که 10 تا رای داره بهش رای بده بشه 11 رای یه کم اختلافش با سلطان چاوشی کمتر شه :31: بعدشم برو اینجا یه رای دیگه بده بهش بازم اختلافش کمتر شه :31:
بعدشم برو اینجا به بنیامین رای بده
بعدشم برو اینجا به جواد یساری رای بده :27:
آخه داداش من...کسی نظر سنجی این طوری که نمیذاره...
خب گیریم محسن جاووشی تو این نظر سنجی بااین همه آدم ! اوله...
خب تو فروش آلبوم که بنی اوله..!
این آمار رو شرکت آوای نکیسا میده نه همینجوری الکی...
کمپانی های پخش کننده.
ضمنا
من هر چی بگم بنیامین شما میگی چاووشی، شما هر چی بگی چاووشی من میگم بنیامین.
این طرفداری از یه نفر یه چیز عادیه...
خب من از بنیامین خوشم میاد و شما هم از چاووشی!
(خوشم نمیادا من فقط شادمهر دوست دارم!).
ولی حالا چون شمایی...چاووشی عالیه!
بابا تورو خدا رعایت کنید.
حالا ما یه حرفی زدیم ببین بحثو به کجاها کشوندن:31:...
------
هرکسی عقیده ی خودشو داره
همینجوری رو هوا نمی شه گفت که کی معروف تره
با توجه به اینکه مثلا:
خواننده ای بسیار معروف مثل bon jovi می خواد با یک خواننده ی ایرانی خیلی معروف آهنگ بخونه...
بین این همه خواننده های پر طرفدار میره سراغ اندی...
شاید به نظرتون مسخره باشه ولی اندی به خاطر طرفداران میلیونی ارمنستانی و به خاطر این که در آمریکا شناخته شده تر از بقیه ایرانی هاست یکی از پرطرفدارترین خواننده های ایرانیه...
یا مثلا گوگوش به خاطر طرفداران خارجی زیادی که در کشورهای مختلف شوروی سابق داره به علاوه طرفداران بسیار زیاد داخلی یکی از پرطرفدارترین خواننده هاست...
داریوش هم همچنین خیلی معروفه...
تازه اگر بخواهیم ملیتی حساب کنیم خواننده ی گروه queen هم ایرانی بوده که دیگه یکی از ÷رطرفدارترین خواننده های تاریخ دنیاست...
مثل این ها مثال زیاد هست
باز هم نمی شه گفت کدومشون پرطرفدارترن
اونوقت شما خیلی راحت به خاطر اینکه به یه خواننده ی خاص علاقه مندید می گید از همه ÷ر طرفدار تره؟؟
واقعا رفتار بچه گانه ایه
کلا این سایته خیلی مسخره بود...
از دیروز تاحالا که من درخواست دادم مولوی رو به لیستشون اضافه کنن این کارو نکردن...
البته گوگوش لیست اضافه شد تا حالا 4 تا رای هم آورده
اینم لینکش:
من تو پست دوم این تاپیک گفتم کلا وقتی ایرانیا به یه همچین سایت هایی برخورد می کنن که بازتاب جهانی دارن
بهتره اول به فکر این باشن چه جوری کشورشون رو بهتر می تونن تو همچین لیست هایی بکشن بالا...
نه خواننده ی مورد علاقه شون رو.
آخه داداش من...کسی نظر سنجی این طوری که نمیذاره...
خب گیریم محسن جاووشی تو این نظر سنجی بااین همه آدم ! اوله...
خب تو فروش آلبوم که بنی اوله..!
این آمار رو شرکت آوای نکیسا میده نه همینجوری الکی...
کمپانی های پخش کننده.
ضمنا
من هر چی بگم بنیامین شما میگی چاووشی، شما هر چی بگی چاووشی من میگم بنیامین.
این طرفداری از یه نفر یه چیز عادیه...
خب من از بنیامین خوشم میاد و شما هم از چاووشی!
(خوشم نمیادا من فقط شادمهر دوست دارم!).
ولی حالا چون شمایی...چاووشی عالیه!
اول از همه ازت تشکر میکنم رفتی تو این نظرسنجی به بنیامین :31: رای دادی رای هاش شد 5 تا تا با چاوشی 55 امتیازی اختلافش به 50 تا تقلیل یابد :27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی دومم فکر کنم رای دادی ولی نظرسنجی سوم رای ندادی اسمت نبود اونو هم حتما رای بده :31:
در مورد فروش البومشم باید بگم اوای نکیسا هیچ فروشی اعلام نکرده ای این 2 میلیون نسخه یکی از خودش در اورده رفته تو ویکی پدیا زده برای همین میگم که هر کی هر رقمی میخواد اعلام میکنه تنها البومایی که تو این سه چهار سال فروشش دقیق اعلام شد یه شاخه نیلوفر - شوک - بی خوابی بود به غیر از اینا هیچ البومی فروشش اعلام نشده وقت کردی یه سر به سایت های موسیقی و ... بزن اطلاعات کسب کنی
بعدشم جواد یساری و عباس قادری و حسن شماعی زاده و ... هم طرفدار دارن بنیامین هم داره اونا هم هر فکری میتونن بکنن شما هم هر فکری میتونی بکنی یکی طرفدار متین دوهنجره ! میگه این از چاوشی بهتره یکی طرفدار بنیامین هست میگه این از چاوشی بهتره یکی طرفدار شماعی زاده هست میگه این بهتره ولی مهم واقعیت است که چاوشی کجا بقیه کجا محبوبیت چاوشی کجا محبوبیت بقیه کجا
از اینکه گفتی چاوشی عالیه واقعا متشکرم نمیدونم ازت چجوری تشکر کنم اگر نمیگفتی هیچکس به این مسئله پی نمیبرد بازم تشکر :31:
هر سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم در پیغام خصوصی جواب میدم چون مدیر دیگه عصبانی شده انگار :دی
این بحثها دیگه قدیمی شده:یه نگاه به تاپیک طرفداران چاووشی بندازین یه نگاه هم به محسن یگانه
چاووشی 300 صفحه اس اما یگانه 50 صفحه.
بعدشم در این که یگانه از بنیامین پر طرفدارتره مطمئن باشین اگه میخواین یه نظر سنجی تک انتخابی بین چاووشی و بنیامین و یگانه و خواجه امیری و رضا صادقی بذارین.
گرچه در نظر سنجی که انجام شد:سلطان اول شد.چاووشی مثل بعضی ها عشق پوستر و قرتی بازی نیست.حتی عکسشو روی جلد البوم (سلام اقا) هم نگذاشت.
بچه ها خبر خوبی دادم ها!
محسن رو هم ول نکنین!
آقا محسن از 1800 گذشت و تو قسمت ارای این ماه و هفته و امروز اوله!
آقای جای خالی هم امروز از اقای اون یکی جای خالی جلو زد.
BLACK-BLACK
08-01-2010, 17:41
برو بچ محسن هفدهمه.
خیلی ممنون از حمایت هاتون.همچنان ادامه بدین.
درسته نباید بحث سیاسی کرد اما تو قسمت سیاستمدار ها موسوی هم هست.
یادتون نره!
همین الان شما سیاسیش کردی
این بحثها دیگه قدیمی شده:یه نگاه به تاپیک طرفداران چاووشی بندازین یه نگاه هم به محسن یگانه
چاووشی 300 صفحه اس اما یگانه 50 صفحه.
بعدشم در این که یگانه از بنیامین پر طرفدارتره مطمئن باشین اگه میخواین یه نظر سنجی تک انتخابی بین چاووشی و بنیامین و یگانه و خواجه امیری و رضا صادقی بذارین.
گرچه در نظر سنجی که انجام شد:سلطان اول شد.چاووشی مثل بعضی ها عشق پوستر و قرتی بازی نیست.حتی عکسشو روی جلد البوم (سلام اقا) هم نگذاشت.
جالبه واقعا پس از این به بعد یه رده بندی کنیم هر خواننده ای که بیشتر صفحه داشت بشه نفر اول!
دی جی الیگیتورم صفحاتش کمه ولی حداقل از 4-5 تا ملیت طرفدار داره منم خیلی بیشطر قبولش دارم تا چاوشی
سلام.
با توجه به منع فعالیت های سیاسـی، به هیچ وجه (نه بطور مستقیم و نه بطور غیر مستقیم) وارد این مباحث نشید. ممنون :10:
با تشکر مهران...
همین الان شما سیاسیش کردی
جالبه واقعا پس از این به بعد یه رده بندی کنیم هر خواننده ای که بیشتر صفحه داشت بشه نفر اول!
دی جی الیگیتورم صفحاتش کمه ولی حداقل از 4-5 تا ملیت طرفدار داره منم خیلی بیشطر قبولش دارم تا چاوشی
یعنی شما میگی دی جی الیگیتور تو ایران از چاووشی بیشتر طرفدار داره؟! معلومه که یه خواننده خارجی تو ایران طرفدار نداره بخاطر همین تاپیکش اینقدر کمه!ما نباید از موسیقی اصیل خودمون که به زبون خودمونه پشت کنیم.دی جی الیگیتور برای اونهایی خوبه که معنی ترانه هاشو میفهمن.حاضرم شرط ببندم 70 درصد بچه های این فوروم انگلیسی بلد نیستن.اول باید معنی رو فهمید تا بشه با اهنگ و خوانندش ارتباط برقرار کرد! منظور من طرفدارهاس نه کی از کی بهتره!بله وقتی تاپیک (طرفدارهای چاووشی) تاکید میکنم(طرفدار هاش)از فلان خواننده 6 برابره یعنی اون خواننده صد در صد در کشور پر طرفدار تره!اگه شما چیز دیگه ای استنباط میکنی بفرما!لطفا بقیه دوستان هم بیان نظر بدن تا حق به حقدار برسه!اگه امار سایت رو که از سراسر کشوره قبول نداری یعنی سایت خودتون رو قبول نداری ما که تازه واردیم!من نگفتم چاووشی از یگانه بهتره!هر کس علایقی داره.من به علایق شما هم احترام میذارم.
در مورد بحث سیاسی هم حرفهاتو قبول دارم.دیگه تکرار نمیشه!
pandemonium
09-01-2010, 02:26
.دی جی الیگیتور برای اونهایی خوبه که معنی ترانه هاشو میفهمن.حاضرم شرط ببندم 70 درصد بچه های این فوروم انگلیسی بلد نیستن.اول باید معنی رو فهمید تا بشه با اهنگ و خوانندش ارتباط برقرار کرد!
سخنان خاص،سنگین و مفهومی نمیگه! ، ازون بابت خیالت راحت !
حالا گیریم از مرحوم جکسون هم زد بالا، چیزی عوض میشه؟!
◙
Greatone
10-01-2010, 11:09
حالا گیریم از مرحوم جکسون هم زد بالا، چیزی عوض میشه؟!
◙
ما ایرانیا همیشه عادت داریم دروغ بگیم
عادت داریم یکاری رو که همه میکنن ما هم بکنیم
هندیا و چینیا به خواننده هاشون رای دادن
حالا ما هم حتما باید بریزیم به چاووشی رای بدیم
جالبه ادم قطح به چاووشی باید رای داد
متاسفم...
ramin1988
10-01-2010, 18:56
رفتم رای بدم ولی وقتی اسم سلطان غم و احساس استاد مجید خراطها اونجا دیدم نتونستم بهش رای ندم ......
بچه ها فقط 200 رای مونده تا شجریان از چاووشی بزنه بالا.عجله کنین!
آدرس جدید سایت who popular
محسن یادتون نره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.