ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش V_Ray (فارسی) قسمت اول

ir4d
05-01-2010, 10:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این مبحث به شرح V-Ray buffer frame می پردازیم

قسمت اول:
عناوین آموزشی :
General
Parameters
Hidden Parameters
VFB Toolbar
VFB shortcuts
Notes

این مقاله به صورت کاملا فارسی و همراه با عکس بوده و برگرفته از Hellp وی ری می باشد که به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما دوستداران انیمیشن و نور پردازی حرفه ای قرار میگیرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود از سرور راپید شیر
پسورد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:انجمن متخصصین انیمیشن IR4D

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه مورد و پیشنهادی در مورد مقاله های آموزشی دارید لطفا به ایمیل 3dmax@yahoo.com پیغام دهید :40:
دوستان عزیز لینک مستقیم رو میتونید از ir4d.com دانلود کنید.

mahyarSAMSUNG
28-01-2010, 21:12
کسی این آموزش رو داره دوباره آپلود کنه ؟
وی ری 2010 نخواستیم . اگه میشه یکی لینک دانلود این وی ری 2009 رو هم بده من اصلا وی ری ندارم :41:

hadi665
28-01-2010, 22:07
کسی این آموزش رو داره دوباره آپلود کنه ؟
وی ری 2010 نخواستیم . اگه میشه یکی لینک دانلود این وی ری 2009 رو هم بده من اصلا وی ری ندارم :41:
بفرما :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahyarSAMSUNG
31-01-2010, 11:10
من جاي نماي لفت و فرونت رو عوض كردم در حدي درست شد . ولي دقيق روي هم نمي افتادن . يعني ورتكس هاي توي مثلا نماي تاپ روي خطوط بود ولي توي نماي ديگه يه چندسانت اينور تر بود . من خودم ميدونم جريان چيه . بايد اين عكس ها روي هم تنظيم بشن كه راه داره . توي help يه چيزهايي توضيح داده ولي هركاري كردم نشد مثلا گفته بود كه عكسها رو توي نماها اضافه كن يعد دكمه اف 3 رو بزن و توي نماي پرسپكتيو تنظيمشون كن ولي هر چي اف 3 رو زدم نشد

Saeed System
31-01-2010, 13:21
دوست عزیز فکر میکنم بلوپرینت شما تو فتوشاپ درست بریده نشده...در ضمن بهتره تو همون تاپیکی که این

سوالتون رو پرسیده بودید مطلبتون رو بگید.

mahyarSAMSUNG
03-02-2010, 14:41
من اصلا نمیدونم چرا اینجا این بحث رو مطرح کردم . خودمم تعجب کردم . چون خیلی علاقه دارم به ماشین کشیدن یه خورده قاطی کردم . :41: ولی اینجا نمیدونم چرا کسی کمک نمیکنه . فکر کردم افراد حرفه ای دست تازه واردها رو میگیرن .