مشاهده نسخه کامل
: به سايتم چه جوري سيستم نظر خواهي اضافه كنم ؟
سلام
من مي خواستم به سايتم سيستم نظر خواهي اضافه كنم. از اينهايي كه به صورت اتوماتيك تعداد نظرات و ساعت و ... نشون ميده و يه پاپاپ باز ميشه و بقيه هم مي تونن نظرات ديگران رو ببينن . تو وبلاگها زياد ديدين. كسي ميتونه كمكم كنه . :?:
ممنون ميشم
ali_boujari
13-02-2005, 10:28
دوست عزيز به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برو
بعد از ثبت نام وارد كنتر پنل خودت به شو ودر نظر سنجي ثبت نام كنو.....
آقا دستت درد نكنه سايت خوبي رو گفتي اما فكر كنم كه سوالم رو بد گفتم
ببين تو وبلاگها ديدي كه در انتهاي متنشون يه لينك مثلا ( تعداد نظر { 6} )داره و قتي كليك ميكني يه پنجره باز ميشه كه هم ميشه كامنت داد هم ميشه نظرات بقيه رو خوند. و تاريخ و روز فرستنده هم به فارسي نشون ميده .من اين فرمها رو ميخوام اما براي وبلاگ نه براي سايت .
اكثر سرويس دهندهاي اين فرمها براي بلاگر ها هستند.فكر ميكنم جاوا اسكريپت باشه. اسم دقيق اين فرمها رو هم نمي دونم
ممنون
شما هوست دارين؟
اگه دارين ميشه يه سيستم مستقل روش نصب كرد :wink:
بله هوست دارم و دارم روش كار مي كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما تازه كار هستم :roll:
سايت فعلا در حد وبلاگ و دو هفته يكبار به روز مي كنم نوشته ها ي شخصي هست. حالا ميخواستم يه مقدار ي سايت رو تجهيز كنم :D مثل گرفتن نظر خواننده ها .اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم و ديگه چه امكاناتي ميتونم استفاده كنم
هوست لينوكس هست ديگه ؟
خيلي كارها ميشه كرد باهاش :wink:
هوست لينوكس ؟ :shock: نمي دونم ! بايد از ميزبانم بپرسم ؟ خيلي هيجان انگيز شد 8)
راستي يكي مي گفت ميتوني از نرم افزار ام تي استفاده كني . اون چيه ؟ به درد ما تازه كارها مي خوره ؟
با دريم ويور چي ... نميشه از اينكار ها كرد؟
ممنون
با همون ام تي بايد كار كرد ديگه
هوست هم بايد لينوكس باشه
راهنماي نصبش هست تو اينترنت :wink:
vBulletin , Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.