مشاهده نسخه کامل
: کپی چند پوشه به صورت همزمان
ldnkamal
04-01-2010, 17:46
سلام
من قصد دارم چندتا پوشه رو با هم و بطور همزمان در یک پنجره کپی ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کپی کنم
دقت کنید که من میخوام چندتا پوشه رو یا یک کد کپی کنم
چیزی شبیه سلکت کردن چندتا پوشه و سپس راست کلیک کردن بر روی یکی از آنها و انتخاب Copy است
F A R H A D
05-01-2010, 20:54
سلام. خوش آمدید
چیزی شبیه سلکت کردن چندتا پوشه و سپس راست کلیک کردن بر روی یکی از آنها و انتخاب Copy است
در ویندوز هم بعد از select کردن پوشه ها، همگی تک تک کپی میشوند. شما هم باید اول لیست پوشه های select شده رو بدست بیارید، بعد با کدنویسی اونها رو تک تک کپی کنید
لیست پوشه ها که بدست اومد با یک دستور حلقه همگی رو در یک کد کپی میکنید. اما اگر منظورتون اینه که میخواهید پردازش ها (کپی) رو همزمان کنید، thread رو جستجو کنید
موفق باشید
من توی یک پنجره کپی میخوام این کار رو بکنم و لیست پوشه ها هم مشخص نیست
F A R H A D
06-01-2010, 23:49
پاسخ شما در بالا داده شد و نکته ی مبهمی نمیبینم. ویندوز که در پنجره ی کپی خودش معجزه ای انجام نمیده. لیست پوشه ها و فایلها رو میگیره و بعد از مبدا به مقصد کپی میکنه.
اگر مشکل دیگه ای هست، بیشتر توضیح بدید
ضمنا با یک نام کاربری فعالیت کنید
بایت نام کاربری شرمنده من چند وقت پیش ثبت نام کردم، بعد از چند روز فراموش کردم که اینجا ثبت نام کردم برای همین دوباره یه نام کاربری ایجاد کردم
در کل نام کاربری Ldnkamal اشتباه ایجاد شده و مدیران میتونن این نام رو پاک کنن
------------------------------
اما درباره سوال من
خب عزیز شما درست میگید، ویندوز پوشه ها رو یکی یکی کپی میکنه ولی مهم اینه به چه صورت کپی میکنه
منظورم اینه وقتی چندتا پوشه رو میخواید کپی کنید ویندوز میاد پوشه اول رو کپی میکنه سپس پشت سر اون پوشه میاد پوشه دوم رو کپی میکنه و الی آخر
چیزی که اینجا برای من مهمه اینه که ویندوز همه پوشه ها رو تنها با یک پروگرس بار نشون میده و با تمام شده کپی پوشه اول این پروگرس بار یا پنجره کپی بسته نمیشه بلکه پوشه های دیگه رو هم با همان پروگرس بار نشون میده
نمیدونم بازم متوجه شدید یا خیر.
چیزی که من میخوام اینه که همه پوشه ها فقط با یک پروگرس بار نشون داده بشه
F A R H A D
07-01-2010, 17:39
چیزی که من میخوام اینه که همه پوشه ها فقط با یک پروگرس بار نشون داده بشه
به نظر شما این درخواست با چیزی که در پست اول ذکر کردید یکی هست که جمله ی زیر رو هم در تایید خواسته ی خودتون گفتید؟:
نمیدونم بازم متوجه شدید یا خیر.
به هر حال خواسته ها یکی نیست. اما جواب:
در تالار دلفی خودمان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در swissdelphicente:
درخواست من از اول یکی بود ولی نحوه بیان در دو پوست مختلف بود
ولی باز هم متوجه منظورم نشدید
کدهایی که در لینگهای بالا قرار داره تنها میتونن یک پوشه رو کپی کنن
چیزی که من میخوام اینه که چندتا پوشه با هم و در یک پنجره کپی نمایش داده بشن
یه توضیح دیگه میدم، ببینید وقتی ویندوز میخواد چندتا پوشه رو کپی کنه اول میاد پوشه اولی رو پی میکنه و روند کار رو در یک پروگرس بار نشون میده خب وقتی کپی این پوشه به پایان رسید این پروکرس بار بسته نمیشه بلکه روند کپی پوشه دوم رو نشون میده الی آخرین پوشه که در آن زمان بسته میشه
این چیزی که من میخوام
F A R H A D
07-01-2010, 23:24
کدهایی که در لینگهای بالا قرار داره تنها میتونن یک پوشه رو کپی کنن
4 نمونه در لینک دوم هست. اول تست کنید بعد یکبار دیگه توضیح بدید!
به تعریف یکی از توابع موجود در لینک مذکور توجه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت قرمز رو التفات کنید...
لینک زیر هم نمونه ای دیگر:
این چیزی که من میخوام
مراحل مختلف رو کاملا گذاشتم. آماده کردن کد کاملی که معلومه شما با این طرز بیان انتظارش رو دارید، با تلاش خود شما به دست میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.