babelirani
04-01-2010, 09:39
کتاب : یه زرافه و نصفی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده : شل سیلور استاین
حجم : 8.617 MB
دانلود »
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شل سيلور استاين ، نويسنده، شاعر و نوازنده در 25 سپتامبر 1993 در شيكاگو به دنيا آمد. در 17 سالگي به ارتش پيوست و براي اولين بار به طور جدي به خلق آثار كارتني پرداخت. از نظر خودش تنها چيزي كه در آن استعداد واقعي داشت نوشتن و نقاشي بود.:
(( وقتي بچه بودم ، دوازده يا چهارده ساله ، همان حدودا.. دلم ميخواست بازيكن بيس بال باشم. اما خوشبختانه در بيس بال موفقيتي كسب نكردم . از ناچاري نقاشي و نوشتن را شروع كردم و باز هم خوشبختانه سبك مشخصي براي پيروي كردن نميشناختم... پس سبك خودم را پايه نهادم.))
با اينكه سيلوراستاين كارهاي زيادي براي بزرگسالان دارد، معروفيتش را مديون آثاريست كه براي كودكان خلق كرده است. اين آثار را هم بزرگسالان و هم كودكان ميپسندند. اشعارش ، همانطور كه خود نيز ميگويد اكثرأ ساده، مستقيم و فراموش ناشدني هستند:
((دوست دارم مردم- مهم نيست چه سني – در كتابهايم چيزي ّ نو ّ بيابند و كشف چيزي تازه را تجربه كنند.))
او در11 ماه مي 1999 مطابق 21 ارديبهشت 1378 چشم از جهان فرو بست .
اين مقدمه اي بود كه از كتاب چراغي زير شيرواني براتون نوشتم. آثار اين نويسنده اكثرأ در ايران چاپ و ترجمه شده است.برخی از آثار سیلور استاین که به فارسی ترجمه شدهاست:
شیری که جواب گلوله را با گلوله داد (لافکادیو)
درخت بخشنده (۱۹۶۴)
جایی که پیادهرو تمام میشود
چراغی در اتاقک زیر شیروانی
بالا افتادن
یک زرافه و نصفی
در جستجوی قطعه گمشده
کسی یک کرگدن ارزان نمیخواد؟
بابا نوئل نو
راهنمایی پیش آهنگی عمو شلبی
آشنایی قطعه گم شده با دایره بزرگ
بالا افتادن (۱۹۹۶)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده : شل سیلور استاین
حجم : 8.617 MB
دانلود »
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شل سيلور استاين ، نويسنده، شاعر و نوازنده در 25 سپتامبر 1993 در شيكاگو به دنيا آمد. در 17 سالگي به ارتش پيوست و براي اولين بار به طور جدي به خلق آثار كارتني پرداخت. از نظر خودش تنها چيزي كه در آن استعداد واقعي داشت نوشتن و نقاشي بود.:
(( وقتي بچه بودم ، دوازده يا چهارده ساله ، همان حدودا.. دلم ميخواست بازيكن بيس بال باشم. اما خوشبختانه در بيس بال موفقيتي كسب نكردم . از ناچاري نقاشي و نوشتن را شروع كردم و باز هم خوشبختانه سبك مشخصي براي پيروي كردن نميشناختم... پس سبك خودم را پايه نهادم.))
با اينكه سيلوراستاين كارهاي زيادي براي بزرگسالان دارد، معروفيتش را مديون آثاريست كه براي كودكان خلق كرده است. اين آثار را هم بزرگسالان و هم كودكان ميپسندند. اشعارش ، همانطور كه خود نيز ميگويد اكثرأ ساده، مستقيم و فراموش ناشدني هستند:
((دوست دارم مردم- مهم نيست چه سني – در كتابهايم چيزي ّ نو ّ بيابند و كشف چيزي تازه را تجربه كنند.))
او در11 ماه مي 1999 مطابق 21 ارديبهشت 1378 چشم از جهان فرو بست .
اين مقدمه اي بود كه از كتاب چراغي زير شيرواني براتون نوشتم. آثار اين نويسنده اكثرأ در ايران چاپ و ترجمه شده است.برخی از آثار سیلور استاین که به فارسی ترجمه شدهاست:
شیری که جواب گلوله را با گلوله داد (لافکادیو)
درخت بخشنده (۱۹۶۴)
جایی که پیادهرو تمام میشود
چراغی در اتاقک زیر شیروانی
بالا افتادن
یک زرافه و نصفی
در جستجوی قطعه گمشده
کسی یک کرگدن ارزان نمیخواد؟
بابا نوئل نو
راهنمایی پیش آهنگی عمو شلبی
آشنایی قطعه گم شده با دایره بزرگ
بالا افتادن (۱۹۹۶)