مشاهده نسخه کامل
: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!
EhsanEricsson
23-05-2010, 18:14
:41::41::41::41::19::19: به دادم برسید :19::19:
زمین و زمان و زیرو رو کردم اما lh500 سایز 37 اینچش دیگه تو بازار نیست ، پدرم درومد اینقدر گشتم :41::41: من تو کرج هستم اما میگن با وارد کنندشم تماس گرفتیم میگه دیگه نیست :sad:
EhsanEricsson
23-05-2010, 18:24
راستی lg lh500 با lg lh500 YR فرق داره؟
EhsanEricsson
23-05-2010, 20:23
هیچکسیم که اینجا نیست جواب منو بده :41: الان به چندتا از فروشگاهای جمهوری هم زنگ زدم نداشتن :41: چقدر بد شانسم من :41:
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
دو سه هفته ی پیش همه داشتن می خواستم بخرم اما یه مقدار از پولم چک بود که قبول نمیکردن ، صبر کردم نقد بشه حالا که نقد شده دیگه ندارن :41: هیف ، 1 ماه تو این انجمنها کلی راجبش پست دادم کلی تلاش کردم حساسیت به خرج دادم ، ولی حالا دیگه نیست :eh:
jabarsink2000
23-05-2010, 20:25
من که اهل رشت هستم اینجا یکی از دوستان من که نمایندگی lg داره موجود داره.
EhsanEricsson
23-05-2010, 20:58
من که اهل رشت هستم اینجا یکی از دوستان من که نمایندگی lg داره موجود داره.
از رشت تا کرج فقط کلی کرایه حملش میشه :45:
jabarsink2000
23-05-2010, 21:36
lh500 ندارن پس چی دارن؟
EhsanEricsson
23-05-2010, 21:38
lh500 ندارن پس چی دارن؟
lh500 دارن اما 37 اینچشو دیگه ندارن
jabarsink2000
23-05-2010, 22:09
lh500 دارن اما 37 اینچشو دیگه ندارن
دل بزن به دریا مثل من 42 اینچ بخر خیلی حال میده.
DAVOOD24
23-05-2010, 22:27
:41: به دادم برسید :19:
زمین و زمان و زیرو رو کردم اما lh500 سایز 37 اینچش دیگه تو بازار نیست ، پدرم درومد اینقدر گشتم :41: من تو کرج هستم اما میگن با وارد کنندشم تماس گرفتیم میگه دیگه نیست
سلام همشهری . برو به نمایندگی کرمی. شاید موجود داشته باشه .:5:
آدرسشو برات پیام میفرستم.
EhsanEricsson
23-05-2010, 22:27
پولم کمه ، وگرنه 50 اینچم میگرفتم . ذوق اینو داشتم بعد از 2ماه صبر حالا بخرم، فردا یه سر میرم جمهوری میگردم ، اگه نبود اصلا دیگه هیچی نمیخرم :mellow:
EhsanEricsson
23-05-2010, 22:35
سلام همشهری . برو به نمایندگی کرمی. شاید موجود داشته باشه .:5:
آدرسشو برات پیام میفرستم.
باشه میرم ، مرسی ، اما من تمام نمایندگی ها از مهرشهر بگیر تا درختی تا گوهردشت ، تا میدون توحید ، خیابون بهار ، خیابون دانشکده ، .... همه رو گشتم . یکی میگفت من با وارد کنندشم صحبت کردم میگه دیگه نیست :19:
حتی با چندتا فروشگاه جمهوری هم تماس گرفتم
EhsanEricsson
24-05-2010, 14:19
بچه ها بالاخره بعد از زیر و رو کردن جمهوری پیدا کردم خریدم :thumbsup::33::33::33::31:
یارو همین یه دونه رو داشت !
EhsanEricsson
24-05-2010, 14:34
فقط چندتا نکته . اول اینکه lh500 همون lh500 YR هستش؟
دوم اینکه تو اون فروشگاه یه lh500 سایز 42 رو که رو دیوار بود روشن کرد اما تصویر lh700 و sl800 رو که از قبل روشن بودن کنارش مقایسه کردم تصویر lh700 و sl800 از lh500 بهتر بود ! و lh500 یکم نورش کمتر و مات تر بود..
از یارو پرسیدم که من شنیدم تصویر lh500 بهتره اما چرا الان اینجا بهتر از بقیه نیست؟ گفت چون همین الان روشن کردم باید چند دقیقه بگذره ! بعدشم گفت که اینا خوب تنظیم نیستن ، اگه تنظیم بشن lh500 بهتره .
یه کابل اچ دی ام آی CSC هم گرفتم 25 تومن . یارو گفت خیلی خوبه اما من که سر در نمیاوردم خلاصه گرفتم . خوبه این کابل؟
jabarsink2000
24-05-2010, 14:38
بچه ها بالاخره بعد از زیر و رو کردن جمهوری پیدا کردم خریدم :thumbsup::33::33::33::31:
یارو همین یه دونه رو داشت !
مبارک .انشاء الله همیشه روشن بمونه :31:
چند خریدی؟
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
فقط چندتا نکته . اول اینکه lh500 همون lh500 YR هستش؟
دوم اینکه تو اون فروشگاه یه lh500 سایز 42 رو که رو دیوار بود روشن کرد اما تصویر lh700 و sl800 رو که از قبل روشن بودن کنارش مقایسه کردم تصویر lh700 و sl800 از lh500 بهتر بود ! و lh500 یکم نورش کمتر و مات تر بود..
از یارو پرسیدم که من شنیدم تصویر lh500 بهتره اما چرا الان اینجا بهتر از بقیه نیست؟ گفت چون همین الان روشن کردم باید چند دقیقه بگذره ! بعدشم گفت که اینا خوب تنظیم نیستن ، اگه تنظیم بشن lh500 بهتره .
یه کابل اچ دی ام آی CSC هم گرفتم 25 تومن . یارو گفت خیلی خوبه اما من که سر در نمیاوردم خلاصه گرفتم . خوبه این کابل؟
برای من که به دقیقه نمیرسه بعد از چند ثانیه کیفیت اصلی خودش را نشون میده .
تنظیمات فروشگاه هم بدرد نمیخوره .
کابل را برای چه دستگاهی گرفتی ؟
EhsanEricsson
24-05-2010, 14:41
مبارک .انشاء الله همیشه روشن بمونه :31:
چند خریدی؟
چاکرتیم ، 870 میگفت اما چون کسی رو اون موقع نداشتن که برام حملش کنه تا کرج 10 تومن هذینه ی حمل رو کم کرد و شد 860 تومن . من خودم 25 تومن دادم یه وانت گرفتم آوردم تا کرج . در کل 885 تومن برام تموم شد
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
کابل را برای چه دستگاهی گرفتی ؟
برای ستاپ باکس
EhsanEricsson
24-05-2010, 14:49
راستی نگفتین این lh 500 با اینی که من گرفتم نوشته روش LH500 YR فرقی نداره که هان؟
jabarsink2000
24-05-2010, 15:03
راستی نگفتین این lh 500 با اینی که من گرفتم نوشته روش LH500 YR فرقی نداره که هان؟
نه داداش برای من lh500 YR است فرقی نمیکنه تاریخ ساختش پشتش نوشته ببین چند است هر وقت وصل کردن .ایول رشت بابا اینجا وانت از این ور رشت تا اون ور رشت میبره میگیر 7 تومان یا 8 فاصله نزدیک هم 5 تومان .
EhsanEricsson
24-05-2010, 15:47
نه داداش برای من lh500 YR است فرقی نمیکنه تاریخ ساختش پشتش نوشته ببین چند است هر وقت وصل کردن .ایول رشت بابا اینجا وانت از این ور رشت تا اون ور رشت میبره میگیر 7 تومان یا 8 فاصله نزدیک هم 5 تومان .
آخه از خیابون جمهوری تهران تا کرج حدود 60 کیلومتر راه هستش اونم با ترافیک داخل شهر تهران و جاده مخصوص کرج .
از یارو فروشنده پرسیدم ضمانت گلدیران در قبال پیکسل سوخته چجوریه ، یارو یه خورده فکر کرد گفت فکر کنم تا 3-4 تا باشه تعویض میکنن . اما مطمئن نبود انگار . شما نمیدونید ؟
jabarsink2000
24-05-2010, 18:16
آخه از خیابون جمهوری تهران تا کرج حدود 60 کیلومتر راه هستش اونم با ترافیک داخل شهر تهران و جاده مخصوص کرج .
از یارو فروشنده پرسیدم ضمانت گلدیران در قبال پیکسل سوخته چجوریه ، یارو یه خورده فکر کرد گفت فکر کنم تا 3-4 تا باشه تعویض میکنن . اما مطمئن نبود انگار . شما نمیدونید ؟
در پایان دفترچه تمام کمال توضیح داده شده در مورد پیکسل سوخته و در 37یا 42 اینچ چند تا پیکسل سوخته مشکلی نیست.
EhsanEricsson
24-05-2010, 19:31
من هنوز بازش نکردم . میگم راستی این مدل رو رو دیوار هم میشه نصب کرد؟
jabarsink2000
24-05-2010, 20:35
من هنوز بازش نکردم . میگم راستی این مدل رو رو دیوار هم میشه نصب کرد؟
بله اما باید براکت دیواری برای نصب به دیوار بخرید.
EhsanEricsson
24-05-2010, 23:11
بله اما باید براکت دیواری برای نصب به دیوار بخرید.
ممنون که راهنماییم میکنی .
این براکت رو از همین فروشگاه های میز السیدی باید بگیرم یا جای دیگه؟
راستی کلا الان نصب دیواری رو بورس و با کلاس تره یا میز السیدی بگیرم؟
DAVOOD24
25-05-2010, 09:25
اکثر فروشگاههای میز lcd براکت دیواری هم دارن . ولی به نظر من میز lcd قشنگتره. یه مدل میز lcd ساخت ترکیه هست با مارک آرچلیک واقعا ارزش داره من خودم گرفتم یه جلوه دیگه ایی به lcd میده .
:8:
jabarsink2000
25-05-2010, 10:04
براکت دیواری را از نماندگی ها بگیری خیلی بهتره چون یک مدل از براکت ها هستن که با فشار به انها خم می شوند .
rezaei313
25-05-2010, 21:17
دوستان نظرتون در مورد lh600 چیه. غیر از اسپیکرهای قویتر چه مزیت هایی داره.
قیمتش 720 هست. به نظرتون میرزه؟
EhsanEricsson
26-05-2010, 09:25
بچه ها تو این تاپیکها 3-4 مورد پست هست واسه تنظیم رنگ و کالیبره کردن lh500 اما به هر حال بهترین تنظیمات واسه کالیبره کردن و تظیم رنگ lh500 جوری که تصویر شفاف تر با مشکی عمیق تر بده چی هست خلاصه؟
(ببخشید دوستان من این پست رو اشتباها تو تاپیک (Lh 500 یا B690) هم زدم اما دیدم جاش اینجاست . )
بچه ها تو این تاپیکها 3-4 مورد پست هست واسه تنظیم رنگ و کالیبره کردن lh500 اما به هر حال بهترین تنظیمات واسه کالیبره کردن و تظیم رنگ lh500 جوری که تصویر شفاف تر با مشکی عمیق تر بده چی هست خلاصه؟
(ببخشید دوستان من این پست رو اشتباها تو تاپیک (Lh 500 یا B690) هم زدم اما دیدم جاش اینجاست . )
درهمین تاپیک، در پست های 173 و 210 مطالبی نوشتم که خوندنش می تونه برات مفید باشه و در تنظیمات کمکت کنه. بخصوص پست 173
و نکته ای که لازم می دونم روی اون تاکید کنم، تنظیم تروموشن هستش:
در کل ، بهترین حالت تروموشن ، حالت low هست (100 فرم بر ثانیه). ولی اگه تصویر (در بعضی از مواقع) تیک داشت یا نویز یا بلور می شد یا دون دون یا ... ، تروموشن را off کن .
به عبارت صحیح تر، وقتی تصویر شروع می کنه به تیک زدن یا دون دون شدن... ، شما باید حالت های مختلف تروموشن را ( off و low و High) ، تست کنی و ببینی رو کدوم حالت لرزش تصویر (تیک زدن) یا دون دون شدن ... ، کم می شه و تروموشن را متناسب با تصویر تنظیم کنی.
• وقتی تروموشن رو off می کنی، ال سی دیت می شه مثل CRT ! یعنی 50 فرم بر ثانیه نشون می ده.
• مشکلات مربوط به تیک زدن، لرزش و دون دون شدن و ... در حالت های خاصی از تصاویر و در همه ال سی دی ها ، از هر مدل و هر مارکی که باشند پیش میاد و علتشو در پست 173 نوشتم.
برای سیستم Pal
Trumotion off مفدار 50 فرم بر ثانیه
Trumotion low مفدار 100 فرم بر ثانیه
Trumotion High مفدار 200 فرم بر ثانیه
برای سیستم NTSC
Trumotion off مفدار 60 فرم بر ثانیه
Trumotion low مفدار 120 فرم بر ثانیه
Trumotion High مفدار 240 فرم بر ثانیه
EhsanEricsson
26-05-2010, 13:03
پس شما هم سرتون کلا رفتو lh500 گرفتی!
یه بنده خدایی بود می گفت مشخصاتش الکیه! حالا عملا خودت می تونی تجربه کنی.. ㋡
به جمع کلاه به سر رفتگان ال اچ 500 خوش آمدی (◕‿◕)
لا اقل حواستو جمع کن تو میز سرت کلاه نره
Goodluck
بچه ها راست میگه ؟ سرم کلاه رفته ؟ رفت تو پاچم؟:31:
بابت میز هم ممنون شاید اگه زود تر این راهنماییت رو میدیدم دیواری نصب نمی کردم ، اما دیروز که از طرف خود گلدیران اومدن با براکت برام رو دیوار نصب کرد که 50 تومن پول براکت گرفت . به نظرم خیلی گرونه 50 تومن واسه یه براکت ساده که تازه حالا دسترسیم به فیش های پشت السیدی خیلی هم سخت شده . اما به هر حال زد رفت دیگه .
واسه میز زیرشم همون دیروز از همین کرج یه میز 100cm که تقریبا شبیه همین میزی هست که عکسش رو گذاشتین خریدم که ارزونتر از قیمتی که تو این سایتهایی که لینک داده بودی شد . تو این سایت بدون براکتش 170 قیمتش بود اما من 145 تومن خریدم با مارک آرچلیک .
درهمین تاپیک، در پست های 173 و 210 مطالبی نوشتم که خوندنش می تونه برات مفید باشه و در تنظیمات کمکت کنه. بخصوص پست 173
و نکته ای که لازم می دونم روی اون تاکید کنم، تنظیم تروموشن هستش:
در کل ، بهترین حالت تروموشن ، حالت low هست (100 فرم بر ثانیه). ولی اگه تصویر (در بعضی از مواقع) تیک داشت یا نویز یا بلور می شد یا دون دون یا ... ، تروموشن را off کن .
به عبارت صحیح تر، وقتی تصویر شروع می کنه به تیک زدن یا دون دون شدن... ، شما باید حالت های مختلف تروموشن را ( off و low و High) ، تست کنی و ببینی رو کدوم حالت لرزش تصویر (تیک زدن) یا دون دون شدن ... ، کم می شه و تروموشن را متناسب با تصویر تنظیم کنی.
• وقتی تروموشن رو off می کنی، ال سی دیت می شه مثل CRT ! یعنی 50 فرم بر ثانیه نشون می ده.
• مشکلات مربوط به تیک زدن، لرزش و دون دون شدن و ... در حالت های خاصی از تصاویر و در همه ال سی دی ها ، از هر مدل و هر مارکی که باشند پیش میاد و علتشو در پست 173 نوشتم.
برای سیستم Pal
Trumotion off مفدار 50 فرم بر ثانیه
Trumotion low مفدار 100 فرم بر ثانیه
Trumotion High مفدار 200 فرم بر ثانیه
برای سیستم NTSC
Trumotion off مفدار 60 فرم بر ثانیه
Trumotion low مفدار 120 فرم بر ثانیه
Trumotion High مفدار 240 فرم بر ثانیه
ممنون . از اون تنظیماتی که گذاشتی استفاده کردم خوب بود اما وقتی از تنظیماتی که omidnejat توی اولین پست این تاپیک گذاشته استفاده کردم تصویر یکم زیادی کم نور می شد .
راستی در کل کار این ترموشن چی هست؟ اگه اشتباه نکنم روشن بودنش باعث میشه تو تصاویری که سرعت حرکت بالاست مثل فوتبال ، تصویر نرم تر حرکت کنه آره؟
بعدم چرا شرکت الجی و کلا برند های دیگه خودشون رو بهترین تنظیمات نمیزارن که مجبور به کالیبره کردن دستی نباشیم؟
omidnejat
26-05-2010, 22:38
عزیزان اولین پست ویرایش شد
تنظیمات جدید
EhsanEricsson
26-05-2010, 23:23
عزیزان اولین پست ویرایش شد
تنظیمات جدید
دلیل ویرایشت از نظر خودت چی بود؟ چه مشکلی رو تو تنظیمات قبلی می دیدی ؟
و اینکه این تنظیمات نسبت به قبلی چه مزیت ها و معایبی داره؟
قبلیه به نظر من یکم زیادی تاریک بود . اما در کل دوست دارم که رنگ مشکیم عمیق تر بشه
rezaei313
27-05-2010, 13:35
قیمت ال سی دی 32 اینچ lh 500 چنده؟
تو چه سایتی میشه امکاناتش رو دید؟
EhsanEricsson
27-05-2010, 22:51
فکر نمیکنم باشه اما اگرم باشه قیمتش شاید حدود 700 تومنی باشه ، مشخصاتشم مثل همین 37 هست دیگه حتما . اینجا قیمت و مشخصات 37 هست .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
EhsanEricsson
27-05-2010, 23:42
تنظیماتی که best تو پست 173 گذاشته واقعا عالیه
فقط یه سوالی که هست اینه که با تجربه و سلیقه ی شخصی به این تنظیمات می رسید یا قاعده ی مشخصی داره که باید از اون پیروی کرد؟
EhsanEricsson
27-05-2010, 23:52
یه سوال دیگه . میگم که شماها همیشه مثلا آخر شب فقط با استفاده از ریموت تلوزیون رو خاموش میکنید؟ یا دکمه ی خود tv هم خاموش میکنید؟ مشکلی پیش نمیاد اگه فقط با ریموت خاموش کنیم همیشه؟ البته شنیدم که حالت استند بای مصرف برق بالایی داره
omidnejat
28-05-2010, 14:58
دلیل ویرایشت از نظر خودت چی بود؟ چه مشکلی رو تو تنظیمات قبلی می دیدی ؟
و اینکه این تنظیمات نسبت به قبلی چه مزیت ها و معایبی داره؟
قبلیه به نظر من یکم زیادی تاریک بود . اما در کل دوست دارم که رنگ مشکیم عمیق تر بشه
چون خیلیها از کم نور بودنش گفتن
اگه میخوای مشکی عمیق داشته باشی بکلایت و برایتنس رو از 40 بالاتر نبر
EhsanEricsson
28-05-2010, 17:01
چون خیلیها از کم نور بودنش گفتن
اگه میخوای مشکی عمیق داشته باشی بکلایت و برایتنس رو از 40 بالاتر نبر
اینجوری که همه چی عمیق میشه ! :31:
ولی از اون تنظیمات پست 173 استفاده کن ببین چقدر خوبه
jabarsink2000
28-05-2010, 19:21
اینجوری که همه چی عمیق میشه ! :31:
ولی از اون تنظیمات پست 173 استفاده کن ببین چقدر خوبه
تایید میشه .اما رشنایش کم بود من زیاد کردم .
یه سوال دیگه . میگم که شماها همیشه مثلا آخر شب فقط با استفاده از ریموت تلوزیون رو خاموش میکنید؟ یا دکمه ی خود tv هم خاموش میکنید؟ مشکلی پیش نمیاد اگه فقط با ریموت خاموش کنیم همیشه؟ البته شنیدم که حالت استند بای مصرف برق بالایی داره
درباره میز:
اگه کیفیتش در حد ProPars و یا بهتر باشه، با اون قیمت، خوب خریدی.
درباره Trumotion و مثالی که زدی:
درسته! به شرط اینکه وقتی تصویر را روی 100 یا 200 فریم بر ثانیه می بینی دچار مشکل (مثل تیک زدن یا... ) نشه.
درباره سوالت مربوط به تنظیمات کارخانه ای رنگ و صدا:
شرکت ها استاندارد های خاصی رو در نظر می گیرند.
ولی از اونجایی که تنظیم رنگ و صدا می تونه سلیقه ای باشه ، این قابلیت رو برای کاربر در نظر گرفتند که بتواند رنگ و صدا رو به صورت دلخواه (و در صورت نیاز و با توجه به کیفیت صدا و تصویر) تنظیم کند.
درباره مصرف برق و خاموش و روشن کردن:
مصرف برق lh500 سایز 37" در صورتی که با ماکزیمم قابلیت هاش کار کند، حدود 170w می باشد.
و در حالت Standby کمتر از 1w است.
• در صورت تمایل ، چراغ قرمز رنگ حالت standby و حتی چراغ آبی رنگ حالت روشن ال سی دی را با استفاده از تنظیمات مربوطه درOption (Power Indicator) ،می توان خاموش کرد.
• در صورت لزوم می توانی از کلید سبز رنگ روی کنترل (Energy Saving) برای کاهش مصرف برق استفاده کنی.
• با کلیدی که روی LCD هست زیاد بازی نکن ... اگه خراب بشه ...
• کنترل LG از کیفیت خوبی برخوردار است و مثل کنترل سامسونگ B690 ، رنگ و روش نمی ره. مصرف باطریش کمه. و در صورت خراب شدن کنترل، خیلی راحت می توان از طریق اینترنت و از سایت گلدایران ، یه کنترل جدید تهیه کرد.
• با توجه به عملکرد اداره برق در طول این 3دهه، نشان داده که قابل اطمینان نیست. پس بهتره که از محافظ برق برای وسایل برقی استفاده کنی.
برای تنظیم رنگ و صدا:
تنظیماتی رو که توسط دوستان ارائه شده بود رو تست کردی و همونطور که دیدی و گفتی مات و کدر هستش چون توجهشون به رنگ مشکی و مصرف برق کمتر بوده.
درباره حالت Vivid باید گفت یکی از تنظیمات خوب ال سی دی هستش. و گاهی از اوقات پیش میاد فیلمی که از Net دانلود کردی و یا از ویدئو کلوپ گرفتی، اونقدر کیفیتش بده که مجبور می شی اونو رو حالت Vivid ببینی و از مصرف برق بالای Vivid در اینجور مواقع چشم پوشی کنی.
اگه توجه کرده باشی ، دوستان یه تنظیم ارائه دادند برای تمام وسایل! (مثل ----- .. سینماخانگی .. دوربین عکاسی ...) ولی تنظیمات برای هر وسیله که به ال سی دی متصل می کنی، بسته به کیفیت دستگاه و نوع اتصال و کیفیت کابل اتصال، متفاوت است.
به همین خاطر تنظیمات من برای ال سی دی در (پست 173) ، برای ----- با سینما خانگی متفاوت هست و در صورت نیاز با سلیقه خودت می توانی تغییر لازم و دلخواه رو در آن اعمال کنی.
برای تنظیم رنگ باید نکات زیر رو با هم در نظر داشته باشی:
• رنگ مشکی
• رنگ سفید
• طیف رنگی خوب و شاداب (آبی، سبز، قرمز)
• وضوح تصویر خوب (Sharpness و Edge Enhancer)
• شفافیت و براقی تصویر (به گونه ای که نه کدر باشد و نه اونقدر زیاد که چشم را اذیت کند)
• نویز کم (Noise Reduction)
• مصرف برق
• و تنظیمات مربوط به Trumotion
مشخصات LG-LH500
Contrast 1/150.000
Brightness 500
TruMotion 200Hz(Pal), 240Hz(NTSC)
2ms
Panel 10bit
Full HD 1080P
USB Video format (SD): mpeg1, mpeg2, mpg, Divx, Xvid, avi, vob, m4v
USB Audio format: mpeg, mp3, PCM, Dolby Digital, AC3
USB Subtitle format (Persian): smi, srt, sub, ass, ssa, txt
USB Picture format: Jpeg (slide Show with Playing music)
USB file system: (Fat16, Fat32, NTFS)
HDMI1.3
Dynamic Contrast
MPEG Noise Reduction
Edge Enhancer
Eye Care (Anti Dazzling)
Real Cinema
Energy Saving
SRS TruSurround XT 5.1
Speaker System: 2 Way 4 Speakers 10w+10w
Clear Voice II
SIMPLINK
Intelligent Sensor II
AR Filter
XD Engine
Aspect Ratio: 8modes (16:9/Just scan/Original/4:3/14:9/Zoom/ Cinema Zoom/full wide)
AV Mode (Cinema/Game/Sport)
Life Span: 60000 hr
Made in Korea
کاستی های lh500
1. نداشتن تیونر دیجیتال ----T
2. عدم پخش فایل های HD از طریق USB
3. نداشتن Network LAN
4. نداشتن بلوتوث
ناگفته نماند که کاستی های فوق را می توان یکجا با خریدن یک HdPlayer خوب برطرف کرد.
مثل: Eaget M890 و NTR82 و NTR83 و پلیر های مشابه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EhsanEricsson
28-05-2010, 23:16
درباره میز:
اگه کیفیتش در حد ProPars و یا بهتر باشه، با اون قیمت، خوب خریدی.
درباره Trumotion و مثالی که زدی:
درسته! به شرط اینکه وقتی تصویر را روی 100 یا 200 فریم بر ثانیه می بینی دچار مشکل (مثل تیک زدن یا... ) نشه.
درباره سوالت مربوط به تنظیمات کارخانه ای رنگ و صدا:
شرکت ها استاندارد های خاصی رو در نظر می گیرند.
ولی از اونجایی که تنظیم رنگ و صدا می تونه سلیقه ای باشه ، این قابلیت رو برای کاربر در نظر گرفتند که بتواند رنگ و صدا رو به صورت دلخواه (و در صورت نیاز و با توجه به کیفیت صدا و تصویر) تنظیم کند.
درباره مصرف برق و خاموش و روشن کردن:
مصرف برق lh500 سایز 37" در صورتی که با ماکزیمم قابلیت هاش کار کند، حدود 170w می باشد.
و در حالت Standby کمتر از 1w است.
• در صورت تمایل ، چراغ قرمز رنگ حالت standby و حتی چراغ آبی رنگ حالت روشن ال سی دی را با استفاده از تنظیمات مربوطه درOption (Power Indicator) ،می توان خاموش کرد.
• در صورت لزوم می توانی از کلید سبز رنگ روی کنترل (Energy Saving) برای کاهش مصرف برق استفاده کنی.
• با کلیدی که روی LCD هست زیاد بازی نکن ... اگه خراب بشه ...
• کنترل LG از کیفیت خوبی برخوردار است و مثل کنترل سامسونگ B690 ، رنگ و روش نمی ره. مصرف باطریش کمه. و در صورت خراب شدن کنترل، خیلی راحت می توان از طریق اینترنت و از سایت گلدایران ، یه کنترل جدید تهیه کرد.
• با توجه به عملکرد اداره برق در طول این 3دهه، نشان داده که قابل اطمینان نیست. پس بهتره که از محافظ برق برای وسایل برقی استفاده کنی.
برای تنظیم رنگ و صدا:
تنظیماتی رو که توسط دوستان ارائه شده بود رو تست کردی و همونطور که دیدی و گفتی مات و کدر هستش چون توجهشون به رنگ مشکی و مصرف برق کمتر بوده.
درباره حالت Vivid باید گفت یکی از تنظیمات خوب ال سی دی هستش. و گاهی از اوقات پیش میاد فیلمی که از Net دانلود کردی و یا از ویدئو کلوپ گرفتی، اونقدر کیفیتش بده که مجبور می شی اونو رو حالت Vivid ببینی و از مصرف برق بالای Vivid در اینجور مواقع چشم پوشی کنی.
اگه توجه کرده باشی ، دوستان یه تنظیم ارائه دادند برای تمام وسایل! (مثل ----- .. سینماخانگی .. دوربین عکاسی ...) ولی تنظیمات برای هر وسیله که به ال سی دی متصل می کنی، بسته به کیفیت دستگاه و نوع اتصال و کیفیت کابل اتصال، متفاوت است.
به همین خاطر تنظیمات من برای ال سی دی در (پست 173) ، برای ----- با سینما خانگی متفاوت هست و در صورت نیاز با سلیقه خودت می توانی تغییر لازم و دلخواه رو در آن اعمال کنی.
برای تنظیم رنگ باید نکات زیر رو با هم در نظر داشته باشی:
• رنگ مشکی
• رنگ سفید
• طیف رنگی خوب و شاداب (آبی، سبز، قرمز)
• وضوح تصویر خوب (Sharpness و Edge Enhancer)
• شفافیت و براقی تصویر (به گونه ای که نه کدر باشد و نه اونقدر زیاد که چشم را اذیت کند)
• نویز کم (Noise Reduction)
• مصرف برق
• و تنظیمات مربوط به Trumotion
مرسی ، خیلی توضیحات خوب و کاملی می دی .
این تلوزیون خیلی خوبه ، فقط ای کاش تصویر ارسالی صدا و سیما یکم رزولوشن بالاتری داشت .
من از طریق ستاپ باکس شبکه های داخلی رو می بینم
rezaei313
03-06-2010, 14:27
اگه lh600 که در ایران هست ، مشخصاتش مثل همان lh60 باشد که در سایت های خارجی آمده، بله، ال سی دی خوبی هستش.
و در مقایسه با lh500 ، از لحاظ کیفیت تصویر شاید بهتر باشد و یا می شه گفت در حد هم هستند چون مشخصاتشون یکیه.
و از لحاظ کیفیت صدا، lh600 بهتر می باشد.
• 700W PMPO Sound Output
• 5.1ch. Virtual Surround Sound
• Full HD 1080p
• TruMotion 200Hz
• 1/150.000 Dynamic Contrast Ratio
• 2 ms Response Time
• DivX thru’ USB 2.0
• 3X HDMI (ver. 1.3 deep colour)
---------- Post added at 08:11 AM ---------- Previous post was at 08:06 AM ----------
.
دیدنش خالی از لطف نیست بخصوص برای دوستان LH500ی و hummer عزیز
و همینطور آقای Amir عزیز که علاقه زیادی به این جور review ها دارندو.. چپ و راست از سامسونگ B690شون (همون B650 اروپایی) برای ما review می گذاشتندو.. LH500 رو به زیر سوال می بردند و می فرمودند مشخصاتش الکیه ツ!
LCD LG LH50
Picture Quality Rating: 93.5/100
LCD LG LH55
Picture Quality Rating: 93.5/100
LCD Samsung B750
Picture Quality Rating: 93/100
LCD Samsung B650
Picture Quality Rating: 92.5/100
Sony KDL-46EX700
Picture Quality Rating: 91/100
Panasonic Plasma G10
Picture Quality Rating: 91/100
jabarsink2000
05-06-2010, 19:03
دوستانی که LH500دارند تنظیمات تصویر را به حالت سنسور هوشمند تغییر دهید و کیفیت را کیف کنید به نظر من بی نظیر هست هیچ تیک و هیج جاماندگی تصویر دیده نشد.
در ضمن سینمای واقعی:خاموش
تروموشن :خاموش
دوستان تغییر دهید .
و نظرات خودتان را در همین پست بنویسید.
با تشکر
هادی
EhsanEricsson
05-06-2010, 21:50
دوستانی که LH500دارند تنظیمات تصویر را به حالت سنسور هوشمند تغییر دهید و کیفیت را کیف کنید به نظر من بی نظیر هست هیچ تیک و هیج جاماندگی تصویر دیده نشد.
در ضمن سینمای واقعی:خاموش
تروموشن :خاموش
دوستان تغییر دهید .
و نظرات خودتان را در همین پست بنویسید.
با تشکر
هادی
وقتی رو سنسور هوشمند باشه تصویر خوبه ، ولی اکثرا حتی با روشن بودن 2 تا مهتابی هم energy saving یا همون صرفجوییه انرژیش روی 100% هستش و تقریبا مصرف انرژی و تصویرش تو روز و شب زیاد فرقی نداره مگر اینکه روشناییه اتاق یکم بیشتر کم باشه .
یه سوال هم من دارم ، اگه همیشه از بالاترین تنظیمات ، یعنی روشنایی تصویر بالا استفاده کنیم ( مثلا در حالا vivid یا sport ) آیا از عمر تلوزیون بیشتر کم می شه؟
jabarsink2000
05-06-2010, 22:10
وقتی رو سنسور هوشمند باشه تصویر خوبه ، ولی اکثرا حتی با روشن بودن 2 تا مهتابی هم energy saving یا همون صرفجوییه انرژیش روی 100% هستش و تقریبا مصرف انرژی و تصویرش تو روز و شب زیاد فرقی نداره مگر اینکه روشناییه اتاق یکم بیشتر کم باشه .
یه سوال هم من دارم ، اگه همیشه از بالاترین تنظیمات ، یعنی روشنایی تصویر بالا استفاده کنیم ( مثلا در حالا vivid یا sport ) آیا از عمر تلوزیون بیشتر کم می شه؟
دوستان که می گویند از عمر lcdکم می شود.
ایا شما از خرید h500راضی هستید؟
مشکلات خودتان را بفرمایید اگر حل می شود من ودوستان حل کنیم.
وقتی از سنسور هوشمند استفاده می کنید تنظیمات دیگر مانند صرفه جویی انرژی را دستکاری نکنید.
فقط شما یک مهتابی را روشن کنید کیفیت تصویر عالی می شود مشکلی هم خیلی بهتر می شود .تیک نیز به هیچ وجه دیگر پیش نمیاد.
EhsanEricsson
05-06-2010, 22:16
دوستان که می گویند از عمر lcdکم می شود.
ایا شما از خرید h500راضی هستید؟
مشکلات خودتان را بفرمایید اگر حل می شود من ودوستان حل کنیم.
من راضیم ، اما اون مشکلاتی که داره راه حلی براش ندارم .
مهمترینش به نظر من یک دست نبودن نور بکلایت هستش که وسط صفحه یه کم روشن تر از اطرافه .
یه چهار پنج درصدم اگه مشکیش عمیق تر بود عالی تر بود .
اما در کل خوبه
jabarsink2000
05-06-2010, 22:20
من راضیم ، اما اون مشکلاتی که داره راه حلی براش ندارم .
مهمترینش به نظر من یک دست نبودن نور بکلایت هستش که وسط صفحه یه کم روشن تر از اطرافه .
یه چهار پنج درصدم اگه مشکیش عمیق تر بود عالی تر بود .
اما در کل خوبه
مشکل اول شما را به هیچ وجه من ندارم یا اصلا متوجه نمی شوم.
مشکی هم که گفتم با گزاشتن بر روی تنظیم بالا خیلی عالی شد .
نمی دونم چرا دوستان اینقدر از مشکی خوششان میاد:31:.
در ضمن یکی از دوستان هم که 37 داشت این پست را زده بود فکر نکنم در42 این مشکل باشه وگرنه من 100%متوجه شده بودم .
EhsanEricsson
05-06-2010, 22:23
مشکل اول شما را به هیچ وجه من ندارم یا اصلا متوجه نمی شوم.
مشکی هم که گفتم با گزاشتن بر روی تنظیم بالا خیلی عالی شد .
نمی دونم چرا دوستان اینقدر از مشکی خوششان میاد:31:
مشکی رنگ عشقه .
مشکل اول هم اگه میخوای متوجه بشی یه تصویر با رنگ یک دست سفید یا هر رنگ روشن دیگه رو با پنلت ببین متوجه میشی . مثلا یه عکس کاملا سفید رو بریز تو فلش بزن به پنلت ببین
سلام دوستان
من امروز رفته بودم یکی از نمایندگیهای LG و اونجا راجع به چند تا مدل (LH350,LH500,LH700,SL800) از فروشنده سوال کردم که اون هی میگفت تفاوتشون فقط توی 200 یا 100 هرتز بودنشونه.(و بعضیهام فقط تو designشون!)
واقعا اینطوریه؟یعنی LH350 با LH500 ففط تو هرتزش فرق داره؟آخه اگه اینطور باشه با توجه به اختلاف قیمت 250 تومنی که دارن خرید LH350 به صرفه تر نیست؟
یکی کلا تفاوت این مدل هایی که اسم بردمو بهم میگه؟
ببخشید سوالام زیاد شد!
EhsanEricsson
07-06-2010, 00:53
سلام دوستان
من امروز رفته بودم یکی از نمایندگیهای LG و اونجا راجع به چند تا مدل (LH350,LH500,LH700,SL800) از فروشنده سوال کردم که اون هی میگفت تفاوتشون فقط توی 200 یا 100 هرتز بودنشونه.(و بعضیهام فقط تو designشون!)
واقعا اینطوریه؟یعنی LH350 با LH500 ففط تو هرتزش فرق داره؟آخه اگه اینطور باشه با توجه به اختلاف قیمت 250 تومنی که دارن خرید LH350 به صرفه تر نیست؟
ببخشید سوالام زیاد شد!
من فقط میدونم که فروشنده ها شعر زیاد می گن ، حالا باز دوستان بهتر راهنماییت میکنن
سلام دوستان
ببخشید سوالام زیاد شد!
LH700
• Contrast 1/100.000
• TruMotion 100Hz
• 2.4ms
• Speakers 7w+7w
• Bluetooth
LH350
• Contrast 1/80.000
• TruMotion 50Hz
• 5ms
• Speakers 10w+10w
LH500
• Contrast 1/150.000
• TruMotion 200Hz
• 2ms
• Speakers 10w+10w
SL800
• Contrast 1/150.000
• TruMotion 200Hz
• 2ms
• Speakers 10w+10w
• Bluetooth
LH600
• Contrast 1/150.000
• TruMotion 200Hz
• 2ms
• 700W PMPO Sound Output
برای سایز های 32 مشخصات فوق ممکن است متغییر باشد.
ممکن است در پخش فایل های ویدیویی از طریق USB و یا موارد دیگر ... متفاوت باشند که باید دفترچه manualشان را از Net دانلود و با هم مقایسه کنی.
+
Sorena_777
07-06-2010, 09:15
ببخشید LH600 رو من هر چی سراغش رو گرفتم گفتن همچین مدلی ندارن :13:
ایا توی ایران اومده ؟؟؟ یا اینکه قبلا اوردن و حالا دیگه تموم شده؟؟؟
و اینکه گفتن این مدل از همشون بجز LH900 بهتره درسته یا نه ؟؟؟
jabarsink2000
07-06-2010, 09:18
دوست عزیز lh900از تمام مدل های LGبهتره .
بعد از ان هم LH500.
دور SL800م خط قرمز بکش.
jabarsink2000
07-06-2010, 09:29
دیروز پیش یکی از دوستانم که تو بزرگترین نمایندگی LG رشت کار میکرد رفتم و تمام دستگاه ها را تست کردم:
تمام دستگاه های این فروشگاه به وسیله سوئیچ HDMIبه هم وصل هستند و این سوئیچ هم به ی دستگاه بلوری وصل است .
از نظر باز مشکی :بینLH500,LH350,LH700,SL800.
بدترین :SL800اصلا مشکی نبود.
بهترین:به ترتیب :LH500,LH700,LH350.
از نظر کم شدن سرعت تصاویر که یک مشکل بزرگ در LCDهای سامسونگ هست که هنوز با ورودC650هنوز این مشکل حل نشده .
LCDمشکیش کم باشه اما تو نشون دادن سرعت های کم هم کم بیاره دیگه ظلم هست.
هیچ یک از این مدل ها به جز 350مشکلی در ان دیده نشد.
تو reviewهایی که از LH500 میخوندم به این رنگ مشکیش ایراد گرفته بودند،حتی در مقایسه با سایر LCD ها.
دوستانی که این مدل رو دارند به نظرشون خیلی تو چشمه این مسأله؟
به طور کلی مشکلات این مدل چیه؟
jabarsink2000
07-06-2010, 10:21
تو reviewهایی که از LH500 میخوندم به این رنگ مشکیش ایراد گرفته بودند،حتی در مقایسه با سایر LCD ها.
من خودم LH500 سایز 42 دارم.
هر چه قدر پول بدی همون قدر هم اش میخوری.
هر LCDمشکلات خاص خودش را داره.
من اکنون برای شما C650سامسونگ را با LH500مقایسه می کنم.
سامسونگ در نشان دادن رنگ مشکی:قوی.LG ضعیف.
سامسونگ در نشان دادن حرکات سریع(مانند تبلیغات سریع کانال های ماهواره ای یا تیتراژفیلم)ضعیف.LGقوی.
USB: سامسونگ:قوی.LGضعیف.(که این مشکل با خرید یک DVDپلیر ارزان حل می شود)
سامسونگ در پخش صدا:ضعیف(به علت باند ضعیف).LGقوی.
در نشان دادن رنگ های طبیعی LGیک سر گردن بالا تر.
Sorena_777
07-06-2010, 10:28
ببخشید سوال منو جواب ندادید
LH600 رو من هر چی سراغش رو گرفتم گفتن همچین مدلی ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jabarsink2000
07-06-2010, 10:30
ببخشید سوال منو جواب ندادید
LH600 رو من هر چی سراغش رو گرفتم گفتن همچین مدلی ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم دیروز نمایندگی بودم اصلا نبود.
من خودم LH500 سایز 42 دارم.
هر چه قدر پول بدی همون قدر هم اش میخوری.
هر LCDمشکلات خاص خودش را داره.
من اکنون برای شما C650سامسونگ را با LH500مقایسه می کنم.
سامسونگ در نشان دادن رنگ مشکی:قوی.LG ضعیف.
سامسونگ در نشان دادن حرکات سریع(مانند تبلیغات سریع کانال های ماهواره ای یا تیتراژفیلم)ضعیف.LGقوی.
USB: سامسونگ:قوی.LGضعیف.(که این مشکل با خرید یک DVDپلیر ارزان حل می شود)
سامسونگ در پخش صدا:ضعیف(به علت باند ضعیف).LGقوی.
در نشان دادن رنگ های طبیعی LGیک سر گردن بالا تر.
ممنون.
راستی این مسأله USB که گفتین با dvd player حل میشه رو متوجه نشدم.مگه c650 از طریق usb تا full hd رو نشون نمیده؟dvd player با این قابلیت داریم؟
EhsanEricsson
07-06-2010, 12:12
نه زیاد تو چشم نیست ، درست تنظیم کنی به چشم نمیاد ، اذیتم نمیکنه . معایبیم اگه داره این ال سیدی ، در عوض محاسنش ارزش خریدشو داره . زیاد حساس نشو
[QUOTE=best;5028918]LH700
LH600
• 700W PMPO! Sound Output
[+[/QUOTE
یعنی چی 700W PMPO! ؟ مگه اسپیکرش سیستم صوتیه ؟ ! منظورت سینمای خانگیش بود ؟
jabarsink2000
07-06-2010, 14:31
ممنون.
راستی این مسأله USB که گفتین با dvd player حل میشه رو متوجه نشدم.مگه c650 از طریق usb تا full hd رو نشون نمیده؟dvd player با این قابلیت داریم؟
سامسونگ حالا اول باید بره مشکل جاموندن تصویرش حل کنه بعد بره usb full hdبده بیرون.
نه دوست عزیز فقط تا رزولوشن بیشتری رو پخش میکنه وفکر کنم فرمت هایی که پخش میکنه تمام مثل lh500 هست.
شما بهتره با نمایندگی های فروش در تهران تماس بگیری
در سایت Goldiran نیز به صورت online پاسخگو سوالات شما هستند.
درضمن
lh900 تلویزیونی است با تکنولوژی LED
گرچه اعتقادی به این review ها ندارم ولی
شما یه سری هم به این review بزن می بینی که LH50 در مقایسه با lcd های دیگر از جمله B650 یا (همون B690) و همینطور پلاسما پاناسونیک G10 کیفیت تصویر بهتری داشته
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
ممنون.
Usb مدل های lh700 و lh500 فرمت های زیر را پخش می کند:
USB Video format (SD): mpeg1, mpeg2, mpg, Divx, Xvid, avi, vob, m4v
USB Audio format: mpeg, mp3, PCM, Dolby Digital, AC3
USB Subtitle format (Persian): smi, srt, sub, ass, ssa, txt
USB Picture format: Jpeg
برای usb مدل های lh350 و sl800 و lh600 اطلاع ندارم و باید دفترچه manual رو از net بگیری و مقایسه کنی.
از مشخصات lh350 پیداست که ال سی دی ضعیفی هستش.
DVDPlayer ها و سینماخانگی ها فقط فایل های SD رو پخش می کنند و
بسته به قدیمی و جدید بودن دستگاه و مدل و مارک دستگاه ، فرمت های تصویری و صوتی که از USB پخش می شود ، متفاوت است.
مثلا: سینماخانگی های سامسونگ wmv را پخش می کنند در حالی که LG نه.
مدل های قدیمی LG مثل: T1075 و T765 و 735 و احتمالا 1085 از طریق usb فرمت vob را پخش نمی کند.
برای فایل های HD باید از Bluray استفاده کنی.
یا HDPlayer مثل NTR82 و NTR83 که قابلیت نصب DVD اکسترنال از طریق USB را نیز، دارد.
در lcd سامسونگ بهترین مدل C650 می باشد ویا احتمالا مدل های بالاتر از اون
• Contrast 1/150.000
• 4ms
• TruMotion 100Hz
• پنل زیباتر نسبت به مدل های قبل
• مدیا پلیر کاملتر در مقایسه با مدل های قبل
مثلا: B690 معروف، زیرنویس فارسی با فرمت SRT را نشان نمی دهد. صدای DTS را ساپورت نمی کند و ...
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
ن
یعنی چی 700W PMPO! ؟ مگه اسپیکرش سیستم صوتیه ؟ ! منظورت سینمای خانگیش بود ؟
نه! speakerهای خود lcd . توی سایت های خارجی نوشته 700w
EhsanEricsson
07-06-2010, 19:12
گرچه اعتقادی به این review ها ندارم ولی
شما یه سری هم به این review بزن می بینی که LH50 در مقایسه با lcd های دیگر از جمله B650 یا (همون B690) و همینطور پلاسما پاناسونیک G10 کیفیت تصویر بهتری داشته
...
البته تو سایز های مختلف مثل اینکه متفاوت هستش ، مثلا توی این revew که گذاشتی lh500 سایز 47 بالاتر از بقیست اما سایز 37 اینچش جایی تو این review نداره .
یا مثلا الجی مدل lh55 سایز 47 تو این رده بندی رتبه ی دوم رو داره اما همین مدل سایز 42 رتبه ی هشتم رو داره!
تو قسمت پیشنهاد برای سایزهای مختلف السیدی هم واسه سایز 37 این السیدی رو تو اولین رتبه پیشنهاد دادن : Panasonic TC-L37C22
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
نه! speakerهای خود lcd . توی سایت های خارجی نوشته 700w
700 وات ؟!! میدونی یعنی چی ؟ LH500 که حدود 10 وات هست این که 700 وات هست یعنی 70 برابر!
احتمالا اشتباهی شده
برای فایل های HD باید از Bluray استفاده کنی.
یا HDPlayer مثل NTR82 و NTR83 که قابلیت نصب DVD اکسترنال از طریق USB را نیز، دارد.
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
ممنون از توضیحات کاملتون.
فقط این قضیه نصب dvd اکسترنال رو روی این دستگاه ها کمی بیشتر ممکنه توضیح بدید.
EhsanEricsson
08-06-2010, 00:09
ها ها! دوست من یکم بی دقتی به خرج دادی.
ツ
اوکی متوجه شدم . حالا میگم اون پاناسونیکه که تو قسمت پیشنهاد برای تلوزیون 37 اینچش گذاشته به نظرتون از چه لحاظ برتر از lh500 هست ؟! lh500 که تو review خود سایت رتبه ی اول رو داشت ، قیمت 37 اینچشم که خوبه !
ممنون از توضیحات کاملتون.
فقط این قضیه نصب dvd اکسترنال رو روی این دستگاه ها کمی بیشتر ممکنه توضیح بدید.
NTR82 این قابلیت رو داره که DVD اکسترنال و به احتمال زیاد Bluray اکسترنال رو از طریق USB بشناسد و فیلم موجود در آن را پخش کند. مثل فلش مموری یا هارد پرتابل
برای اطلاعات بیشتر یه سری به تاپیک فوق بزن و سوالاتتو درباره این HDPlayer اونجا مطرح کن:
EhsanEricsson
08-06-2010, 13:00
به دلایل کاملا واضح!
• اول از همه قیمتش زیر 500 دلار هست.
• بعد به خاطر مارکش Panasonic
• و در آخر برای سایزش که 37
والا از لحاظ مشخصات خیلی سطح پایینه:
Panasonic VIERA TC-L37C22
37” HD LCD (720P)
dynamic contrast : 1/18.000
Trumotion: 50Hz
رسپانس تایم: احتمالا از 8ms به بالا
2 عدد ورودی HDMI
احتمالا USB ندارد
و ...
من این مدل رو تو ایران ندیدم ، اگه بود همین 500 دلار رو اینجا میدادن 900 تومن!
آره مشخصاتشم پایینه
ولی همین 37lh500 رو هم من تو یه سایت خارجی 550 دلار دیدم
masoooud
08-06-2010, 17:58
تو سقز شاب زده گیرنده LH5000 دیجیتال هم داره آیا درسته؟ اصلا این اروپایی همون LH500 هستش؟ و قیمت 37و 42 گلدیران و در بانه چقدر است؟
massenger
09-06-2010, 00:44
با سلام بر دوستان
من خودم 37lh500 دارم/بدی نیست/من پلی3 و xbox360 بش وصله/
تصویر خوبه/فریم کم نمی یاره/رنگها خوب هست/مشکل مشکی :5:ای کمی تو چش میزنه
اما جالب اینجاست که کیفیت تصویر lh700 به نظر بهتر میاد؟با اینکه مشخصاتش پاینتره/
.:20:
massenger
09-06-2010, 00:45
با سلام بر دوستان
اما جالب اینجاست که کیفیت تصویر lh700 به نظر بهتر میاد؟با اینکه مشخصاتش پاینتره/
massenger
09-06-2010, 00:57
jabarsink2000
09-06-2010, 06:37
این نشان دهنده این است که شما درست تنظیم نکرده اید من این lcdها را درفروشگاه با یک تنظیم کنار هم قرار دادم lh500 بهتره.
تو سقز شاب زده گیرنده LH5000 دیجیتال هم داره آیا درسته؟ اصلا این اروپایی همون LH500 هستش؟ و قیمت 37و 42 گلدیران و در بانه چقدر است؟
به صورت کامل نه! نمیشه گفت مدل اروپایی lh500 . چون در هر کشوری مشخصاتشون مثل کنتراست و ... می تونه متفاوت باشه.
این که ----T داشته باشه ...بله.
و حتی ممکنه از طریق USB فایل های HD را نیز پخش کند.
باید مشخصات کاملش رو از همون سایت بگیری... و در Net و سایت های دیگر مقایسه کنی
masoooud
09-06-2010, 21:36
با سلام بر دوستان
تصویر خوبه/فریم کم نمی یاره/رنگها خوب هست/مشکل مشکی :5:ای کمی تو چش میزنه:20:
از کجا و با چه قیمتی تهیه کردید؟ سوال دیگه در پخش تصاویر سریع مثل فوتبال چطوره؟ مثل مدلهای سامسونگ جزئیات در حرکات سریع از بین میره و با توقف بازی جزئیات (مثلا صورت بازیکنها و چمن) بر میگرده؟
DAVOOD24
09-06-2010, 22:32
تصویر خوبه/فریم کم نمی یاره/رنگها خوب هست/مشکل مشکی ای کمی تو چش میزنه
.
من هم موقع خرید وقتی به نمایندگی الجی رفته بودم با این موضوع روبرو شدم و در نهایت lh700 انتخاب کردم و از خریدم راضی هستم اگه یه روز دوباره بخوام LCD عوض کنم همین الجی مدل بالاترشو میگیریم البته تا اون روز خدا میدونه چه تکنولوژی جدیدتری بیاد .
:31:
بچه ها LH700 بهتر هست یا SL800 ?
من رفتم از نزدیک که دیدم LH700 از SL800 یکم بهتر بود jتصویرش با اینکه هم امکاناتش کمتر بود هم قیمتش
کلا بهتره یا به خاطر تنظیماتش هست ؟
من قیافه SL800 رو خیلی پسندیدم کاملا شبیه SL900 بدون قاب که این همه توی تلویزیون تبلیغش رو می کنه هست
اخر LH700 بگیرم یا SL800 ?
DAVOOD24
09-06-2010, 23:11
تو این سایت از SL800 تعریف خوبی نشنیدم .:5: شنیدم از بازار داره جمع میشه !
jabarsink2000
10-06-2010, 09:20
من هم با bestعزیز 100%موافقم تکیه بر این review ها اشتباه است .
به خاطر این که تمامی تلویزیون های که به ایران میاد به سفارش ایران ساخته شده و این تلویزیون های که در review استفاده می شود مدل اروپایی هستن .
در ضمن sl800اصلا چنگی به دل نمیزنه .
تو این سایت از SL800 تعریف خوبی نشنیدم .:5: شنیدم از بازار داره جمع میشه !
چرا داره جمع میشه دوست عزیز ؟
jabarsink2000
10-06-2010, 13:39
چرا داره جمع میشه دوست عزیز ؟
چون کیفیت تصویرش پایین تازه یه دوره جمع کردن دوباره ریختن تو بازار.
علاوه بر مشخصات LCD، کیفیت تصاویر به تنظیمات رنگ نیز بستگی دارد
مشخصات lcdهای LG رو در پست 303 نوشتم:
LH700 در مقایسه با مدل های دیگر
• از کنتراست پایین تری برخوردار است.
• رسپانس تایم آن بیشتر است.
• تروموشن 100Hz
• اسپیکر ضعیف
• شکل و قیافه ای که خیلی زود دمده میشه و از چشم می افته.
• تنها مزیت: داشتن بلوتوث که خوب sl800 نیز بلوتوث دارد.
درباره Sl800
.
.
.
.
.
.
.
Samsung B650
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLG sl800
با تشکر از شما
توی کاتالوگ ال جیcd/m2 500 نوشته
پس شما که به review ها زیاد اعتقاد ندارید بین b690 و sl800 کدوم رو انتخاب می کنید
sl800 ظاهرا جایزه 2009 نمایشگاه اروپا رو هم برده
بهتر بپرسم شما با بودجه حداکثر 1.8 اگه بخواین یک LCD 47 اینچ بردارید چی بر می دارید ؟
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
چون کیفیت تصویرش پایین تازه یه دوره جمع کردن دوباره ریختن تو بازار.
اینجوری که نمیشه
به دلیل کیفیت پایین جمعش کنن
درحالی که سایتهای خارجی نظر مثبتی نسبت بهش دارن
یک ابهامی وجود داره این وسط:20:
jabarsink2000
10-06-2010, 14:01
با تشکر از شما
توی کاتالوگ ال جیcd/m2 500 نوشته
پس شما که به review ها زیاد اعتقاد ندارید بین b690 و sl800 کدوم رو انتخاب می کنید
sl800 ظاهرا جایزه 2009 نمایشگاه اروپا رو هم برده
بهتر بپرسم شما با بودجه حداکثر 1.8 اگه بخواین یک LCD 47 اینچ بردارید چی بر می دارید ؟
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
اینجوری که نمیشه
به دلیل کیفیت پایین جمعش کنن
درحالی که سایتهای خارجی نظر مثبتی نسبت بهش دارن
یک ابهامی وجود داره این وسط:20:
دوست عزیز تو هزار پست نوشتم که LCD برای تست در رویو ها استفاده میشه با LCDکه در ایران هست فرق میکنه .
بزار یه مثال بزنم SL800در رنگ مشکی نمره خوب گرفته از نظر سایت های خارجی .
اما کیفیت رنگ مشکیش نصف LH500هم نیست .
jabarsink2000
10-06-2010, 14:07
دوستان عزیز منتظر بمانید حداکثرتا پایان هفته اینده عکس هایی را برای شما میارم تا از کیفیت مدل های LGبه صورت کامل با خبر شوید.
EhsanEricsson
10-06-2010, 14:17
حالا چرا sl800 ؟ دوستان میگن lh500 بهتره که
دوست عزیز تو هزار پست نوشتم که LCD برای تست در رویو ها استفاده میشه با LCDکه در ایران هست فرق میکنه .
بزار یه مثال بزنم SL800در رنگ مشکی نمره خوب گرفته از نظر سایت های خارجی .
اما کیفیت رنگ مشکیش نصف LH500هم نیست .
اما توی بررسی کامل سایت
در اخر که معایب و مزیت هاشو نوشته
به ضعفش در نمایش رنگ سیاه اشاره کرده کاملا
ولی در اخر بهش جایزه داده:31:
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
حالا چرا sl800 ؟ دوستان میگن lh500 بهتره که
SL800 مدل جدیدتر هست و اگه بهتر باشه می خوام Sl800 بگیرم با توجه به اینکه قیمتش خوبه و از نظر ظاهر هم عالی هست
اگه به نتیجه نرسیدم میرم سراغ LH500:13:
pourya_bo2pmc
11-06-2010, 14:46
دوستان سلام
من حدود 4 ماهه این ال سی دی رو دارم اما تنظیمات تصویرش همون تنظیمات اولیه هستش ال سی دی با کابلهای معمولی وصل ----- هستش میخواستم اگه با تنظیماتی بهتر میشه تصویری زیباتر گرفت رو تنظیماتش رو واسم بگذارین چون زبان منو هام پارسی هستش لطفا شما هم بهترین تنظیمات رو با زبان پارسی واسم بگذارین
ممنون
jabarsink2000
11-06-2010, 14:53
دوستان سلام
من حدود 4 ماهه این ال سی دی رو دارم اما تنظیمات تصویرش همون تنظیمات اولیه هستش ال سی دی با کابلهای معمولی وصل ----- هستش میخواستم اگه با تنظیماتی بهتر میشه تصویری زیباتر گرفت رو تنظیماتش رو واسم بگذارین چون زبان منو هام پارسی هستش لطفا شما هم بهترین تنظیمات رو با زبان پارسی واسم بگذارین
ممنون
به نظر من بزار رو حالت سنسور هوشمند تصویرش خوبه.
EhsanEricsson
12-06-2010, 00:30
بچه های lh500 دار ، میگم شما هم متوجه ی یک لکه ی خیلی خیلی کمرنگ تو وسط پنلتون می شید؟!
من وقتی مثلا موقع دیدن فوتبال زمانی که تصویر برداری از دور انجام میشه و زمین سبز کاملا مشخصه و دوربین حرکت میکنه و به جای دقت به بازی به صفحه ی پنل دقت میکنم ، یک لکه ای تقریبا اندازه ی کف دست رو به صورت خیلی خیلی کمرنگ میبینم (البته تو خیلی از تصاویر دیگه مشخص نیست ) ولی هنگامی که زمینه ی تصویر روشن باشه و دوربین در حال حرکت باشه یکم احساس میشه . برای شما هم همینطوره؟
اولش فکر کردم شاید یکم خاک نشسته بوده روی پنل و با دقت همه جای پنل تمیز نشده ، اما دیدم اینطور نیست.
دوستان سلام
ممنون
فعلا از این استفاده کن تا در آینده تنظیمات جدیدتری رو بگذارم
و در صورت لزوم بسته به سلیقه و نور محیط تغییرات لازم رو انجام بده.
تنظیمات ال سی دی: with energy Saving 80% حدود 34w صرفه جویی در مصرف برق
Backlight= 73
Contrast= 88
Brightness= 50
Sharpness= 67
Colour= 57
Tint= 0
Colour Temperature= Cool
Dynamic Contrast= High
Dynamic Colour= High
Noise Reduction= High
Eye care= Off
Colour Gamut= wide
Edge Enhancer= High
OPC= on
------------------------
برای -----
------------------------
Gamma= High
Black Level= High
Real Cinima= off ------- فقط روی ورودی HDMI جواب می دهد.
TruMotion= low ------- در صورت تیک زدن یا نویز .... روی حالت خاصی از تصویر، آن را off کنید
------------------------
برای سینما خانگی
------------------------
Gamma= medium
Black Level= low
Real Cinima= off ------- در صورت لزوم آن را on کنید. 24 فریم بر ثانیه
TruMotion= off -------- اگرon باشد realCinema کار نخواهد کرد.
بچه های lh500 دار ، میگم شما هم متوجه ی یک لکه ی خیلی خیلی کمرنگ تو وسط پنلتون می شید؟!
من وقتی مثلا موقع دیدن فوتبال زمانی که تصویر برداری از دور انجام میشه و زمین سبز کاملا مشخصه و دوربین حرکت میکنه و به جای دقت به بازی به صفحه ی پنل دقت میکنم ، یک لکه ای تقریبا اندازه ی کف دست رو به صورت خیلی خیلی کمرنگ میبینم (البته تو خیلی از تصاویر دیگه مشخص نیست ) ولی هنگامی که زمینه ی تصویر روشن باشه و دوربین در حال حرکت باشه یکم احساس میشه . برای شما هم همینطوره؟
اولش فکر کردم شاید یکم خاک نشسته بوده روی پنل و با دقت همه جای پنل تمیز نشده ، اما دیدم اینطور نیست.
نه! من هیچ مشکلی با LH500 ندارم.
هنوز هیچی نشده تق ال سی دی رو در آوردی!؟
اینی رو که می گی رو سینماخانگی .. ----- ... و آنتن هوایی هم هست؟ یا فقط وقتی از ستاپباکس استفاده می کنی؟!
یه عکس ازش بگیر بزار تو سایت زیر تا ببینیم چجوری شده
EhsanEricsson
12-06-2010, 13:03
نه! من هیچ مشکلی با LH500 ندارم.
هنوز هیچی نشده تق ال سی دی رو در آوردی!؟
اینی رو که می گی رو سینماخانگی .. ----- ... و آنتن هوایی هم هست؟ یا فقط وقتی از ستاپباکس استفاده می کنی؟!
یه عکس ازش بگیر بزار تو سایت زیر تا ببینیم چجوری شده
من باهاش خیلی مهربون رفتار میکنم ، این مسئله با همه ی دستگاه ها هست .
تو عکس اصلا مشخص نمیکنه ، حتی تو حالت کلی هم تو 90% از مواقع مشخص نیست ، شاید شما هم اگه با دقت وقتی تصویر با رنگ روشنی در حال پخش هست و دوربین در حال حرکته نگاه کنید متوجه بشید . شایدم فقط واسه من اینجوریه . در کل خیلی کمرنگه ، اگه کسی خیلی دقت نکنه متوجهش نمیشه
jabarsink2000
12-06-2010, 20:12
پنل به نمایندگی نشون بده این مشکل را من در هیچ کدام از پنل هایLGندیدم.
برای دیدن مسابقات جام جهانی
HotBird 13’E
Rai1, Rai2, Rai3 Channel
11766فرکانس
V
27500
SECA
Provider: 0030
Key 0C: E4 5C 3D 58 F9 76 FE A6
Key 0D: 05 CC 49 71 00 FC B8 E3
Key 0E: 57 32 7D C2 A8 62 B1 FB
با سلام :40:
دوستان ارجمند و اساتید LH500 باز من برای اینکه بتونم فایل های تصویری بزرگتر از 576p رو با LH500 ببینم تصمیم به خرید پلیر فیلیپس Dvp3360K گرفتم . میخواستم بدونم جواب گو هست یا نه؟
این هم مشخصاتش:
با سلام :40:
دوستان ارجمند و اساتید LH500 باز من برای اینکه بتونم فایل های تصویری بزرگتر از 576p رو با LH500 ببینم تصمیم به خرید پلیر فیلیپس Dvp3360K گرفتم . میخواستم بدونم جواب گو هست یا نه؟
این هم مشخصاتش:
دستگاهی که می گی قادر به پخش فایل های HD و Full HD نیست.
یعنی فیلم های با وضوح تصویر 720p و 1080P رو پخش نمی کنه!
در ضمن: فرمت هایی رو که پخش می کنه همان فرمت های هست که LH500 هم پخش می کنه.
حالا اگه دنبال پخش HD هستی ... یا HDplayer بگیر و یا Bluray
واگه منظورت قابلیت Upscaling دستگاه هست...
به نظر من صرف نمی کنه و بهتره بیشتر هزینه کنی و دستگاهی بگیری که قابلیت های بیشتری داشته باشه.
راستی این .. زیر نویس فارسی رو ساپورت می کنه!؟ اگه نه اصلا نمی ارزه.
jabarsink2000
17-06-2010, 12:00
UP
UP
UP
UP
UP
UP
EhsanEricsson
17-06-2010, 17:37
UP
UP
UP
UP
UP
UP
آقا آپ کردی دل منو خون کردی
این یه نموره سایه ای که موقع فوتبال تو وسط تصویر میبینم رو مخمه
فقطم لاکردار موقع فوتبال یکم به چشم میاد
jabarsink2000
18-06-2010, 08:49
آقا آپ کردی دل منو خون کردی
این یه نموره سایه ای که موقع فوتبال تو وسط تصویر میبینم رو مخمه
فقطم لاکردار موقع فوتبال یکم به چشم میاد
اقا پنلت مشکل داره به نمایندگی نشون بده این چه حرفی سایه کیلویی چنده 2فرداد دیگه دوستان میان میگن باندای LH500ضعیف.:18:
EhsanEricsson
18-06-2010, 11:43
اقا پنلت مشکل داره به نمایندگی نشون بده این چه حرفی سایه کیلویی چنده 2فرداد دیگه دوستان میان میگن باندای LH500ضعیف.:18:
اگه تصویر سوختگی باشه که تو دفترچش نوشته شامل گارانتی نمیشه .
بعد به دلیل اینکه خیلی کمرنگه و تو خیلی از صحنه ها به چشم نمیاد و بیشتر موقع دیدن فوتبال وقتی دوربین حرکت میکنه رو سبزیه چمن یکم میشه حسش کرد ممکنه نمایندگی بگه این چیزیش نیست و شامل گارانتی نمیشه و این حرفا:41:
jabarsink2000
18-06-2010, 18:08
اگه تصویر سوختگی باشه که تو دفترچش نوشته شامل گارانتی نمیشه .
بعد به دلیل اینکه خیلی کمرنگه و تو خیلی از صحنه ها به چشم نمیاد و بیشتر موقع دیدن فوتبال وقتی دوربین حرکت میکنه رو سبزیه چمن یکم میشه حسش کرد ممکنه نمایندگی بگه این چیزیش نیست و شامل گارانتی نمیشه و این حرفا:41:
یه فایل تو paint درست کن که رنگ سبز چمن باشه با اون تست کن ببین چی میشه.
pourya_bo2pmc
18-06-2010, 18:15
دوستان سلام
من دو روز پیش دی وی دی پلیرال جی 9750 رو گرفتم و با کابل اچ دی ام آی که روش بود به ال اچ 500 وصل کردم
راستش اپسکلینگ خود ال اچ 500 که خیلی ضعیفه پلیر خوبی رو برای جبران این ضعف ال سی دیم انتخاب کردم ؟
EhsanEricsson
18-06-2010, 18:46
یه فایل تو paint درست کن که رنگ سبز چمن باشه با اون تست کن ببین چی میشه.
تو حالتی که تصویر حرکت نمیکنه حتی تو تصویر خود چمن فوتبال هم مشخص نیست ( استتار میشه) اما دوربین که حرکت میکنه مشخص می شه
khoshi2009
22-06-2010, 21:28
سلام به دوستان
من قصد خريد ال سي دي ال جي دارم. دو مدل را انتخاب كردم يكي LH500 يكي هم (اينج sl800 (32 هر دو را از نزديك ديدم با اون فيلمهايي اونها ميزارن هر دو خوب بود. ولي نمي دونم تو پخش كانالهاي داخلي و ماهواره كدوم كيفيتش بهتره؟ كاتالوگهاشون رو هم نگاه كردم از لحاظ مشخصات فني تقريبا يكي بودن. ضمنا اين رو هم بگم LH500 داره از بازار خارج ميشه و اكثر جاها كه رفتم گفتند ديگه نيست. بجاش lh700 هست كه به نظرم از اين دوتاي ديگه پايين تره. حالا تا كاملا تموم نشده لطفا بگيد كدوم بهتره؟ نظرتون چيه؟ در ضمن sl800 يك محافظ شيشهاي روي اون هست مي خواستم بدونم آيا موقع تماشاي تلويزيون انعكاس نور چشم رو اذيت نميكنه؟
khoshi2009
22-06-2010, 21:41
سلام به دوستان
من قصد خريد ال سي دي ال جي دارم. دو مدل را انتخاب كردم يكي LH500 يكي هم (اينج sl800 (32 هر دو را از نزديك ديدم با اون فيلمهايي اونها ميزارن هر دو خوب بود. ولي نمي دونم تو پخش كانالهاي داخلي و ماهواره كدوم كيفيتش بهتره؟ كاتالوگهاشون رو هم نگاه كردم از لحاظ مشخصات فني تقريبا يكي بودن. ضمنا اين رو هم بگم LH500 داره از بازار خارج ميشه و اكثر جاها كه رفتم گفتند ديگه نيست. بجاش lh700 هست كه به نظرم از اين دوتاي ديگه پايين تره. حالا تا كاملا تموم نشده لطفا بگيد كدوم بهتره؟ نظرتون چيه؟ در ضمن sl800 يك محافظ شيشهاي روي اون هست مي خواستم بدونم آيا موقع تماشاي تلويزيون انعكاس نور چشم رو اذيت نميكنه؟
jabarsink2000
23-06-2010, 09:04
سلام به دوستان
من به شما پیشنهاد میکنم lh500بگیرید.
t_tanhayam
23-06-2010, 09:31
من هم مثل دوستم lh500 رو پيشنهاد ميكنم البته اگه ميتوني lh900 رو بگيري ديگه خيالت راحت ميشه واقعا معركست :8:
sl از نظر تصوير يكجورايي عقب گرد بود نسبت به مدلهاي خوبي مثل lh500
khoshi2009
23-06-2010, 14:27
حق با شماست lh900 معركست ولي 42 اينچ هست. من دنبال 32 يا نهايتا 37 اينج هستم. حالا اگه يه موقع از شانس بد من lh500 پيدا نكردم و ناياب شده بود. به نظرتون چه مدل ديگهاي بهتره كه بگيرم؟
jabarsink2000
24-06-2010, 08:18
حق با شماست lh900 معركست ولي 42 اينچ هست. من دنبال 32 يا نهايتا 37 اينج هستم. حالا اگه يه موقع از شانس بد من lh500 پيدا نكردم و ناياب شده بود. به نظرتون چه مدل ديگهاي بهتره كه بگيرم؟
به نظر من چون هر روز این مدل ها را دارم میبینم lh700.
Prince_Amin
25-06-2010, 03:32
دوستان من LED SL90 LG 42 اینچ رو گرفتم!!خوبه؟؟؟یا میبایست LH بگیرم؟؟؟البته LED سری LH نداره الجی!!!!
jabarsink2000
25-06-2010, 08:31
دوستان من LED SL90 LG 42 اینچ رو گرفتم!!خوبه؟؟؟یا میبایست LH بگیرم؟؟؟البته LED سری LH نداره الجی!!!!
sl900هم ledخوبی هستم اما lh900ledمعرکه ای هست اگر بتوانید پیدا کنید.
[
jabarsink2000
25-06-2010, 08:47
دوستان مشکلات lh500را در این تایپک مطرح کنید تا به مشکلات شما رسیدگی شود.
با تشکر.
هادی.
EhsanEricsson
25-06-2010, 11:40
دوستان مشکلات lh500را در این تایپک مطرح کنید تا به مشکلات شما رسیدگی شود.
با تشکر.
هادی.
مشکل من همون سایه ای هستش که وسط تصویر وقتی دوربین حرکت میکنه و رنگ زمینه یکدست هست مشخص میشه .
مثل زمان دیدن فوتبال یا دیدن آسمان و ..
jabarsink2000
25-06-2010, 13:29
شما اگر بتونی در این زمان یه عکس بگیری و بگذاری عالی میشه چون تا اکنون هیچ یک از دوستان این مشکل را ندان و من تا اکنون ندیدم.
jabarsink2000
27-06-2010, 10:21
چند تا عکس دیگه از lh500گزاشتم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hummer_1990
27-06-2010, 11:37
مشکل من همون سایه ای هستش که وسط تصویر وقتی دوربین حرکت میکنه و رنگ زمینه یکدست هست مشخص میشه .
سلام
اونی که شما میگی یه مشکل نیست و جزو ذات LCD هاست( نمیدونم چی بهش میگن ؟ ابری شدن تصویر یا همچین چیزی!!) و تقریبا از همون روز اول همشون این موردی که گفتی رو دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر. در پنل LH500 هم این مشکل وجود داره ولی خوب به چشم نمیاد چون مقدارش خیلی خیلی کمه در تصاویر شلوغ با رنگ های مختلف یا تصاویر با طیف رنگ تیره اصلا دیده نمیشه. و دقیقا زمانی این مورد دیده میشه که شما یه تصویر روشن و یکدست (دقیقا مثل آسمون صاف یا تصویر سفید و تصاویر یکدست دیگه) داشته باشی و دوربین هم در حال حرکت افقی باشه در این صورت شما یک هاله یا سایه تیره خیلی کمرنگ رو میبینی. من هم این مورد رو دیده بودم ولی چون به نظرم مهم نیومد و در کیفیت نهایی تصویر آنچنان تغییری ایجاد نمیکنه قبلا مطرح نکردم.
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
شما اگر بتونی در این زمان یه عکس بگیری و بگذاری عالی میشه چون تا اکنون هیچ یک از دوستان این مشکل را ندان و من تا اکنون ندیدم.
از این مشکل نمیشه عکس گرفت یا بهتر بگم عکس گرفتن ازش خیلی سخته چون خیلی کمرنگ هست و فکر نکنم بشه تو عکس دیدش و متوجهش شد.
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
راستی یه چیزی!
تو یه سری از پست های خیلی قبل دنبال این میگشتیم که این پنل ساخت کجاس و دوستان گفتن اگه از شیارهای پشت پنل داخلش رو نگاه کنی برچسبی رو میبینیم که روش زده ساخت کجا. جناب best و آقا پویا نگاه کرده بودن و برای اونا زده شده بوده made in korea ولی من دیروز بالاخره پنل رو از روی پایه برداشتم و توش رو نگاه کردم متاسفانه برای من زده بود made in china .
ای لعنت به این چین.
EhsanEricsson
27-06-2010, 11:42
سلام
اونی که شما میگی یه مشکل نیست و جزو ذات LCD هاست( نمیدونم چی بهش میگن ؟ ابری شدن تصویر یا همچین چیزی!!) و تقریبا از همون روز اول همشون این موردی که گفتی رو دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر. در پنل LH500 هم این مشکل وجود داره ولی خوب به چشم نمیاد چون مقدارش خیلی خیلی کمه در تصاویر شلوغ با رنگ های مختلف یا تصاویر با طیف رنگ تیره اصلا دیده نمیشه. و دقیقا زمانی این مورد دیده میشه که شما یه تصویر روشن و یکدست (دقیقا مثل آسمون صاف یا تصویر سفید و تصاویر یکدست دیگه) داشته باشی و دوربین هم در حال حرکت افقی باشه در این صورت شما یک هاله یا سایه تیره خیلی کمرنگ رو میبینی. من هم این مورد رو دیده بودم ولی چون به نظرم مهم نیومد و در کیفیت نهایی تصویر آنچنان تغییری ایجاد نمیکنه قبلا مطرح نکردم.
مرسی . یعنی این تصویر سوختگی نیست؟ البته آره تو خیلی جاها اصلا مشخص نیست ولی تو تنها جایی که یکم بهش حساس شدم همین موقع دیدن فوتباله .
سایه ای که تو هم متوجهش میشی تو پنلت اونم حالت عمودی داره؟ برای من تقریبا یدونه عمودی تو وسط صفحه مشخص میشه یدونه هم تقریبا قسمت بالا سمت راست
hummer_1990
27-06-2010, 11:51
چند روز پیش برای کاری رفته بودم جمهوری و بعد از این که کارم تموم شد هوس کردم برم یه سری به فروشگاه های صوتی تصویری بزنم از در یه نمایندگی ال جی رفتم تو دیدم پنل lh500 رو دیوار نصب کرده و روی میز پاینن هم sl900 رو گذاشته بود و فیلم wanted هم داشت از همه پنل ها پخش میشد منم کامل مقایسشون کردم باید بگم پنل sl900 خیلی تصاویر قشنگتر از 500 پخش میکرد ورنگ مشکی رو هم بهتر نشون میداد و خبری هم از نرسیدن یکدست نور بکلایت به همه جای پنل نبود . برای چند لحظه فیلم قطع میشد و لوگوی ال جی در یک تصویر سفید ظاهر میشد دقیقا همین موقع دیدم پنل lh500 همون مشکل نور بکلایت رو داشت یعنی اطراف تصویر چه در کناره ها و چه در بالا و پایین نور کمتری نسبت به مرکز تصویر داشت و این مورد به صورت لکه های ابری تیره در اطراف تصویر خودشو نشون میداد ولی در پنل sl900 اصلا همچین چیزی ندیدم و تصویر همون موقع کاملا یکدست یکدست بود. یه تفاوتی دیگه ای که بین این دوتا دیدم این بود که 500 تصاوبر سفید رو مایل به رنگ کرم پخش میکرد ولی sl900 تا حدودی مایل به آبی خیلی روشن ( یاسی رنگ) پخش میکرد.
البته من دقیقا از مشخصات فنی sl900 اطلاع ندارم ولی با توجه به مقایسه ای که از نزدیک کردم فکر میکنم sl900 از 500 بهتر باشه.
jabarsink2000
27-06-2010, 11:52
سلام
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
از این مشکل نمیشه عکس گرفت یا بهتر بگم عکس گرفتن ازش خیلی سخته چون خیلی کمرنگ هست و فکر نکنم بشه تو عکس دیدش و متوجهش شد.
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
راستی یه چیزی!
تو یه سری از پست های خیلی قبل دنبال این میگشتیم که این پنل ساخت کجاس و دوستان گفتن اگه از شیارهای پشت پنل داخلش رو نگاه کنی برچسبی رو میبینیم که روش زده ساخت کجا. جناب best و آقا پویا نگاه کرده بودن و برای اونا زده شده بوده made in korea ولی من دیروز بالاخره پنل رو از روی پایه برداشتم و توش رو نگاه کردم متاسفانه برای من زده بود made in china .
ای لعنت به این چین.
پس معلوم شد چرا پنل شما از کیفیت خوبی برخوردار نیست از این که میتونی یک عکس بزاری ما ببینیم هر چه قدر هم بی کیفیت باشه اشکالی نداره.:31:
hummer_1990
27-06-2010, 11:53
برای من تقریبا یدونه عمودی تو وسط صفحه مشخص میشه یدونه هم تقریبا قسمت بالا سمت راست برای من وسط تصویر و بیشتر متمایل به سمت بالا هستش و دو لکه خیلی خیلی کمرنگتر و کوچیکتر هم در اطرافش هستش که در نهایت میشه گفت به ندرت دیده میشن.
jabarsink2000
27-06-2010, 11:55
چند روز پیش برای کاری رفته بودم جمهوری و بعد از این که کارم تموم شد هوس کردم برم یه سری به فروشگاه های صوتی تصویری بزنم از در یه نمایندگی ال جی رفتم تو دیدم پنل lh500 رو دیوار نصب کرده و روی میز پاینن هم sl900 رو گذاشته بود و فیلم wanted هم داشت از همه پنل ها پخش میشد منم کامل مقایسشون کردم باید بگم پنل sl900 خیلی تصاویر قشنگتر از 500 پخش میکرد ورنگ مشکی رو هم بهتر نشون میداد و خبری هم از نرسیدن یکدست نور بکلایت به همه جای پنل نبود . برای چند لحظه فیلم قطع میشد و لوگوی ال جی در یک تصویر سفید ظاهر میشد دقیقا همین موقع دیدم پنل lh500 همون مشکل نور بکلایت رو داشت یعنی اطراف تصویر چه در کناره ها و چه در بالا و پایین نور کمتری نسبت به مرکز تصویر داشت و این مورد به صورت لکه های ابری تیره در اطراف تصویر خودشو نشون میداد ولی در پنل sl900 اصلا همچین چیزی ندیدم و تصویر همون موقع کاملا یکدست یکدست بود. یه تفاوتی دیگه ای که بین این دوتا دیدم این بود که 500 تصاوبر سفید رو مایل به رنگ کرم پخش میکرد ولی sl900 تا حدودی مایل به آبی خیلی روشن ( یاسی رنگ) پخش میکرد.
البته من دقیقا از مشخصات فنی sl900 اطلاع ندارم ولی با توجه به مقایسه ای که از نزدیک کردم فکر میکنم sl900 از 500 بهتر باشه.
اره قیمتش هم از lh500خوشکل تره.
hummer_1990
27-06-2010, 11:59
پس معلوم شد چرا پنل شما از کیفیت خوبی برخوردار نیست از این که میتونی یک عکس بزاری ما ببینیم هر چه قدر هم بی کیفیت باشه اشکالی نداره.
باشه میذارم ولی باید قول بدبد بهم نخندیدا چون دوربینم خورد و خاکشیر شده و مجبورم با دوربین 1.5 مگاپیکسلی عکس بگیرم و بذارم
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
در ضمن سعی میکنم از تصاویر سفید یکدست هم عکس بذارم تا متوجه مشکل بشید.
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
اره قیمتش هم از lh500خوشکل تره.
گفتی قیمت داغ دلم تازه شد اون موقع که من این پنل رو خریدم(2 ماه قبل عید) با سینما خانگی 1770000 تومن بود ولی الان با سینما شده 1290000 تومن واقعا تا ته اعماقم اتیش گرفت مگه همش چند ماه گذشته؟
jabarsink2000
27-06-2010, 12:05
باشه میذارم ولی باید قول بدبد بهم نخندیدا چون دوربینم خورد و خاکشیر شده و مجبورم با دوربین 1.5 مگاپیکسلی عکس بگیرم و بذارم
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
در ضمن سعی میکنم از تصاویر سفید یکدست هم عکس بذارم تا متوجه مشکل بشید.
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
گفتی قیمت داغ دلم تازه شد اون موقع که من این پنل رو خریدم(2 ماه قبل عید) با سینما خانگی 1770000 تومن بود ولی الان با سینما شده 1290000 تومن واقعا تا ته اعماقم اتیش گرفت مگه همش چند ماه گذشته؟
اشتباه به ارز شما رسوندن بدون سینما 1290000
EhsanEricsson
27-06-2010, 12:17
منم امروز موقع بازیه انگلیس آلمان سعی میکنم یه عکس یا فیلم ازش بگیرم . شما هم ( jabarsink و بقیه ) یکم بیشتر دقت کنید ببینید وقتی رنگ تصویر تقریبا روشن و یکدسته و دوربین حرکت میکنه همچین چیزی رو رصد می کنید یا نه
jabarsink2000
27-06-2010, 13:06
دوستان یه سوال داشتم اسم این فیلمی که بیشتر نمایندگی هایlgپخش میکنن ومسابقه های اتوموبیل رانی هست چیه؟
drs_mehry
27-06-2010, 20:17
سلام .من مشخصات lh600 را می خواستم .هر جا گشتم خبری از اون نیست !
EhsanEricsson
27-06-2010, 20:18
خوب دوستان من یه عکس از اون سایه (ابر ، شبه ، روح ..:20:) گرفتم که اینجا گذاشتم
البته تو عکس اصلا مشخص نبود اما یه مقدار خیلی کم با فتوشاپ کاری کردم که مشخص بشه و متوجه بشید وقتی تصویر در حال حرکته چی میبینم . البته این عکسها رو هم وقتی تصویر در حال حرکت بود گرفتم اما تو عکس چیزی مشخص نمی شد .
حالا تو این عکسی که گذاشتم و تو عکس پایینی هم دور اون سایه ها خط کشیدم میتونید متوجه بشید:
shakib.19
28-06-2010, 11:38
من الان 40 روزه یک ال سی دی 37 اینچ ( lh500 ) خریدم الان دو روزه بطور ناگهانی تصویرش رفت و دیگه هم نیومد با گلدیران هم تماس گرفتم اومدند و بعد از کلی ور رفتن و بررسی گفتند یک قطعه میخواهد باید درخواست کنند از شرکت بعد دوباره میایند .....!!!!
مخلص کلام الکی الکی شدیم بی تلوزیون و مسابقات جام جهانی هم از کفمون میره ! از گلدیران و قطعه یدکی هم هیچ خبری نیست
نمیدونم این تلوزیون آخرش برای ما تلوزیون بشو هست یا نه ؟
حالا به نظر شما آخرش اگه درست نشه چکار میکنند ؟
drs_mehry
28-06-2010, 18:49
در ارتباط با hl600 شنیدم که تکامل یافته hl500 باید باشه .
کنتراست :1:200000
200HZ
و ظاهرا کیفیت صداش هم بهبود یافته
jabarsink2000
28-06-2010, 19:27
من الان 40 روزه یک ال سی دی 37 اینچ ( lh500 ) خریدم الان دو روزه بطور ناگهانی تصویرش رفت و دیگه هم نیومد با گلدیران هم تماس گرفتم اومدند و بعد از کلی ور رفتن و بررسی گفتند یک قطعه میخواهد باید درخواست کنند از شرکت بعد دوباره میایند .....!!!!
مخلص کلام الکی الکی شدیم بی تلوزیون و مسابقات جام جهانی هم از کفمون میره ! از گلدیران و قطعه یدکی هم هیچ خبری نیست
نمیدونم این تلوزیون آخرش برای ما تلوزیون بشو هست یا نه ؟
حالا به نظر شما آخرش اگه درست نشه چکار میکنند ؟
100%تعویض می شود.
farshad bugatti
28-06-2010, 20:53
من امروز تصویر SL900 رو با یک مدل سامسونگ (سری 4) مقایسه کردم درسته که هم رده نیستند اما ال جی واقعا بهتر بود...
تصویر LH500 و هم دیدم با HD خوبه اما با ویدیوی معمولی خیلی مشکل داره یعنی خیلی بلور داره و تصاویر مات هست...
من تصویر ویدیوی معمولی رو در سری V سونی دیدم خیلی بهتر از LG هستش!
jabarsink2000
28-06-2010, 22:18
من امروز تصویر SL900 رو با یک مدل سامسونگ (سری 4) مقایسه کردم درسته که هم رده نیستند اما ال جی واقعا بهتر بود...
تصویر LH500 و هم دیدم با HD خوبه اما با ویدیوی معمولی خیلی مشکل داره یعنی خیلی بلور داره و تصاویر مات هست...
من تصویر ویدیوی معمولی رو در سری V سونی دیدم خیلی بهتر از LG هستش!
به به دوست عزیز شما عجب مقایسه می کنید :
شما sl900 lgکه بک لایت led با قیمت1,800,000 با سامسونگ سری چهار که نهایت قیمتش1,200,000است (اونم تازه با سینمای خانگی)مقایسه می کنید؟:41:
بعد اون موقع lh500با قیمت 1,280,000با 40ex700مقایسه میکنید که قیمتش2,180,000است ؟:41:
بعد باید بدونید که از lcdهای با سایز 42 کمه کم باید 2 متر فاصله داشته باشید .
شما نوک دماغ خودتان را دارید می کنید تو lcdبعد میگید بولور داره و تصویر مات اونم چی در رزولوشن sd.:31:
پس این قدر از دوستان که این مدل را دارند چرا توی این lcdبولور ندیدن نکنه همه دارن از بولوری استفاده میکنند یا همه ----- لینوکسی خریدن دارن hd sewisنگاه میکنند؟:8:
بعد یه سوال دیگه هم داشتم این کدام نمایندگی بود که هم گذاشت شما lcdرا با فیلم hdببینید وهم با فیلم معمولی ؟
تا جایی که من میدونم تو نمایندگی یه سری از lcdها به وسیله hdmi hubبه هم دیگر وصل هستند که اون ها هم به بولوری lgوصل هستن ویک سری دیگه هم همین طور به dvd معمولی؟
drs_mehry
28-06-2010, 22:43
واقعا کسی از lh600 خبری نداره .آخه میخوام سفرش بدم .
farshad bugatti
28-06-2010, 23:15
به دوست عزیز شما عجب مقایسه می کنید :
شما sl900 lgکه بک لایت led با قیمت1,800,000 با سامسونگ سری چهار که نهایت قیمتش1,200,000است (اونم تازه با سینمای خانگی)مقایسه می کنید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
خب کنار هم بود با هم مقایسه کردم وگر نه میدونم که خیلی با هم فرق دارند...
بعد اون موقع lh500با قیمت 1,280,000با 40ex700مقایسه میکنید که قیمتش2,180,000است ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
من منظورم ex700 نبود من منظورم v550 بود.
بعد باید بدونید که از lcdهای با سایز 42 کمه کم باید 2 متر فاصله داشته باشید .
شما نوک دماغ خودتان را دارید می کنید تو lcdبعد میگید بولور داره.:دی
پس این قدر از دوستان که این مدل را دارند چرا توی این lcdبولور ندیدن نکنه همه دارن از بولوری استفاده میکنند یا همه ----- لینوکسی خریدن دارن hd sewisنگاه میکنند؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
بعد یه سوال دیگه هم داشتم این کدام نمایندگی بود که هم گذاشت شما lcdرا با فیلم hdببینید وهم با فیلم معمولی ؟
تا جایی که من میدونم تو نمایندگی یه سری از lcdها به وسیله hdmi hubبه هم دیگر وصل هستند که اون ها هم به بولوری lgوصل هستن ویک سری دیگه هم همین طور به dvd معمولی؟
با دی وی دی معمولی گذاشته بودن اما کیفیت خیلی پایینی داشت!
نکته ضعف lh500 تو فرمت رزولشون های ضعیفه! اما با hd خوبه!
در کل lh500 هر چه قدر هم خوب باشه به ex500 نمیرسه اما میشه گفت با b690 سامسونگ تقریبا در یک سطح هستش (در بعضی موارد سامسونگ خوبه و در بعضی موارد الجی)
EhsanEricsson
29-06-2010, 00:25
خوب دوستان من یه عکس از اون سایه (ابر ، شبه ، روح ..:20:) گرفتم که اینجا گذاشتم
البته تو عکس اصلا مشخص نبود اما یه مقدار خیلی کم با فتوشاپ کاری کردم که مشخص بشه و متوجه بشید وقتی تصویر در حال حرکته چی میبینم . البته این عکسها رو هم وقتی تصویر در حال حرکت بود گرفتم اما تو عکس چیزی مشخص نمی شد .
حالا تو این عکسی که گذاشتم و تو عکس پایینی هم دور اون سایه ها خط کشیدم میتونید متوجه بشید:
چرا کسی جوابی به این پست من نداد . گفتید عکس بزار کلی هنر بخرج دادم عکس گذاشتم :10:
*Alucard*
29-06-2010, 18:27
این وبسایت LCD/Plasmatvbuyingguide.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توی اکثر وبسایتها به عنوان منبع فیلتر میشه دلیلش رو نمیدونم ولی بالای 50 تا سایت دست کم تو اینترنت عمق Black level پنل G10 رو اندازه گیری کردن و همشون هم به اتفاق عنوان کردن که از همه پلاسماهای سال 2009 به استثناء پایونیر Kuro بهتر بوده حتی Cnet که جایزه بهترین TV سال 2009 رو از پاناسونیک پس گرفت بعد از افت Black level باز هم اعدادی رو اعلام کرد که نشون میداد از پلاسماهای بقیه برندها (بازم به استثناء پایونیر کورو) مشکی عمیقتری داره به هر حال شما این پست رو توی 4-5 تاپیک تکرار کردی من این پست بالا رو که کامل ترینشون بود پاک نکردم تا دوستان استفاده کنن.
*Alucard*
29-06-2010, 19:06
دوست عزیز شما چرا عصبی برخورد میکنید؟ هر پستی رو که فکر میکنید مشکل داره گزارش تخلف رد کنید اون گوشه یک دکمه هستکه علامت تعجب داره شما گزارش رد کنید حتما رسیدگی میشه درضمن برای ریویوهای هر کدوم از برندها یک تاپیک جداگونه باز شده اونجا ریویوهارو مدل به مدل مطرح کنید تا دوستان راجبش بحث کنن و افراد دیگه هم استفاده کنن اگر هم که کسی به ریویوها اهمیت نده مطابق سلیقه شخصی خودش تصمیم میگیره ولی شما یک پست رو در 10 انجمن تکرار کردین که بعضی دوستان توی همون انجمن از شما شکایت کردن.
sami6262
30-06-2010, 08:41
من میخوام lh700 بگیرم
دوستان بنظرتون tv خوبی هست یا نه؟
ممنون
reza jenoob
30-06-2010, 10:45
سلام درمورد ال سی دیLH50 با ال سی دیLH500 از نظر امکانات بخصوص ساپورت زبان فارسی ایا باهم تفاوتی وجود دارد چون میگن اولی طرح اروپااگر زبان فارسی نداشته باشد چه زبانهای ساپورت میکند لطفا بطور مفصل توضیح خواستیم
drs_mehry
30-06-2010, 21:14
ظاهرا مخصوص بازار هند طراحی شده و در حال حاضر به صورت محدود توسط گلدیران مونتاژ و توزیع میشه
LG Jazz Theatre LCD TV Features
IPS – Advanced LCD Panel
700W PMPO Sound Output
5.1 ch. Virtual Surround Sound
Full HD 1080p
TruMotion 200Hz
1,50,000:1 Dynamic Contrast Ratio
2 ms Response Time
DivX thru’ USB 2.0
3 X HDMI (ver. 1.3 deep colour)
afshin0914
01-07-2010, 12:20
من میخو ام بخرم ولی نمیدونم چرا ال جی به دلم نمیچسبه
drs_mehry
01-07-2010, 16:29
اگه منبع معتبری سراغ دارید ، ذکر کنید
با تشکر
این سایت فکر کنم یک سایت فروش اینترنتی باشه
shakib.19
04-07-2010, 17:17
بلاخره بعد از یک هفته از گلدیران اومدند ال سی دی ما رو درست کردند (یک قطعه پشت پنل به اسم فکر کنم پاور عوض شد ) بعد گفتند :"دکمه روی کنترل که سبز رنگه مال صرفه جویی در مصرف برق رو نباید بزنیم" و علت این نوع خرابی از اینه که از اون دکمه استفاده میشه
من که هرجی فکر کردم نفهمیدم اگه باعث این مشکل میشه پس چرا ال جی اونو اصلا گذاشته روی کنترل ؟ شما میدونید ؟
دوم :آقای تکنسین معتقد بود این ال سی دی ها حد اکثر 2 تا 3 سال عمر میکنند من خیلی تعجب کردم چون قبلا شنیده بودم پنل های ال سی دی حدود 60000 ساعت عمر مفید دارند حالا سوال اینه که : واقعا طول عمر مفید این ال سی دی ها چقدر است ؟
از اساتید محترم تقاضا دارم پاسخ عنایت فرمایند
jabarsink2000
04-07-2010, 21:07
بلاخره بعد از یک هفته از گلدیران اومدند ال سی دی ما رو درست کردند (یک قطعه پشت پنل به اسم فکر کنم پاور عوض شد ) بعد گفتند :"دکمه روی کنترل که سبز رنگه مال صرفه جویی در مصرف برق رو نباید بزنیم" و علت این نوع خرابی از اینه که از اون دکمه استفاده میشه
من که هرجی فکر کردم نفهمیدم اگه باعث این مشکل میشه پس چرا ال جی اونو اصلا گذاشته روی کنترل ؟ شما میدونید ؟
دوم :آقای تکنسین معتقد بود این ال سی دی ها حد اکثر 2 تا 3 سال عمر میکنند من خیلی تعجب کردم چون قبلا شنیده بودم پنل های ال سی دی حدود 60000 ساعت عمر مفید دارند حالا سوال اینه که : واقعا طول عمر مفید این ال سی دی ها چقدر است ؟
به حرف این تکنسنین ها گوش نده حرف مفت زیاد میزنن .
*Alucard*
04-07-2010, 21:20
من فکر میکنم این مسئله تایم و ساعت که برای پنلها اعلام میکنن یک مسئله تبلیغاتی هست سازنده ها ادعا میکنن عمر پنل 60 هزار ساعت هست یعنی اینکه بعد از 60 هزار ساعت شدت نور بک لایت LCD به میزان زیاد افت پیدا میکنه که باید تعویض بشه بعد از 12 هزار ساعت برایتنس لامپ بک لایت نصف میشه و خازنها هم عمر مفیدی در حدود 20 هزار ساعت دارن پس عملا اگر مشکلی بابت کارکرد لامپ بک لایت وجود نداشت بازهم عمر مفید خازنها محدود بود ولی این به معنی تموم شدن عمر پنل نیست چون شما میتونید خازنها و لامپهای بک لایت رو تعویض کنید.
t_tanhayam
04-07-2010, 22:28
البته اين قضيه عمر مفيد در تمامي وسايل مطرح هست منتها با اينكه تبليغاتي هست به قول اقا مهدي ولي در بسياري از موارد فراتر و در بسياري موارد كمتر
مثلا در مورد DSLR ها يا دوربين هاي ديجيتال SLR عمر شاتر 50000 تا 100000 عنوان ميشه منتها خيليها تا چند برابر اين قضيه هم ازش بدون حتي افت كار كشيدند
من خودم به شخص با يك 350D كه نهايت 50000 تا مفيد شات داشت بيشتر از 70000 تا عكس گرفتم و همچنان براي دوستي كه دادم ميشاته وبدون مشكل
در مورد خازنها نوع خازنهاي بكار رفته خيلي مهمه مثلا ما در خازنهاي جامد واقعا طول عمر بالايي داريم
در خازن هاي الكتروليتي نهايت 3 سال ولي جامد به 20 سال هم ميرسه بين 60-300 درصد عمر بيشتري دارند
كه مستقيما بر ميگرده به نوع جنس SOLID CAPACITOR
هرچند برد بكار رفته در پنل دستگاه هم خيلي مهمه و مهمتر اينكه در چه شرايط دمايي كار كنند
armanaaa
06-07-2010, 12:26
بعد از دو ماه گرفتاری و کل فروم ها رو خوندن آخرش به این نتیجه رسیدم همون اولین انتخابم یعنی LH50 بگیرم........فقط دو تا سوال داشتم:
1-با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟ 200000 فرق بینشونه............
2-اون مشکل لکه که دوستان تو صفحات قبل گفته بودن تو همه ی نمونه ها هست یا نه؟ خیلی تو دیده یعنی اذیت می کنه؟:13:
shakib.19
06-07-2010, 13:01
بعد از دو ماه گرفتاری و کل فروم ها رو خوندن آخرش به این نتیجه رسیدم همون اولین انتخابم یعنی LH50 بگیرم........فقط دو تا سوال داشتم:
2-اون مشکل لکه که دوستان تو صفحات قبل گفته بودن تو همه ی نمونه ها هست یا نه؟ خیلی تو دیده یعنی اذیت می کنه؟:13:
با توجه به بلایی که سر ال سی دی من اومد و احتمالش هم برای هر دستگاه دیگه ای زیاده بهتره گارانتی رو جدی بگیری مثلا اگه قرار بود گارانتی نمیداشت الان معلوم نبود چقدر پیاده شده بودم تازه اونهم فقط بعد از 40 روز:11:
t_tanhayam
06-07-2010, 14:50
2-اون مشکل لکه که دوستان تو صفحات قبل گفته بودن تو همه ی نمونه ها هست یا نه؟ خیلی تو دیده یعنی اذیت می کنه؟:13: مسلما اين قضيه عمومي نيست
در مورد گارانتي ديگه سليقه اي اگه فكر ميكنيد نميتونيد ريسك كنيد خودتون رو اذيت نكنيد با گارانتي بگيرين :46:
reza jenoob
09-07-2010, 23:11
سلام يكي از دوستان بنده الجي 42 انچ LH5000 مدل اروپاي بدون گرانتي از دبي برايم فرستادن مشكلي كه داره تنضيمات يو اس بي در منوي ان وجود ندارددرضمن جايگاه يو اس بي داره به من گفتن بايد اپديت بشه پس از جستجو در سايتهاي خارجي فايلهاي ان پيدا كردم ولي روش اپديت ان بلد نيستم2- ايا شركت گلديران بطور ازاد يعني با پرداخت مبلغي مي شودان را اپديت كنن
t_tanhayam
10-07-2010, 12:10
سلام يكي از دوستان بنده الجي 42 انچ LH5000 مدل اروپاي بدون گرانتي از دبي برايم فرستادن مشكلي كه داره تنضيمات يو اس بي در منوي ان وجود ندارددرضمن جايگاه يو اس بي داره به من گفتن بايد اپديت بشه پس از جستجو در سايتهاي خارجي فايلهاي ان پيدا كردم ولي روش اپديت ان بلد نيستم2- ايا شركت گلديران بطور ازاد يعني با پرداخت مبلغي مي شودان را اپديت كنن
در مورد اپديت بچه هاي همين تاپيك شايد بتونند كمكت كنند ولي در كل توصيه نميشه
اينجا رو هم ببينيد:
بعضي موارد پيش مياد كه نمايندگي ها اين كار رو برات انجام بدن در قبال پول :46:
armanaaa
14-07-2010, 02:43
دوستان میشه یهترین تنظیمات تلویزیون رو بدن(واسه بازی و فیلم)! ممنون:25:
roozbeh33
17-07-2010, 20:54
بنده چند روز پیش LH600 خریدم 42 اینچ و از اونجا که از این تاپیک خیلی استفاده بردم لازمه یه توضیحاتی رو بگم:
LH500 دیگه گیر نمیاد این مدل من جاش اومده فرقش هم اینه که 9 تا اسپیکر کنارش هست که قدرت خروجی 70 وات صدا دارن و از همه سیستم های صوتی تلویزیون های دیگه پرقدرت تره اما حقیقت اینه که زیاد به کارتون نمیاد
در تولید رنگ مشکی بین 0 تا 100 من نمره 100 بهش میدم با این توضیح که سالهاست پشت مانیتور ال سی دی نشستم و فرق سیاه و سورمه ای رو میدونم پس از این جهت نگران نباشید
هیچ لکه سیاهی در تصویر مشاهده نمیشه
رزولوشون 1 به 150000 و 200 هرتز هست مثله همون LH500 . من خیلی علاقه به تلویزیون رزولوشن بالا داشتم واسه همین این رو گرفتم. اما وقتی نصب کردم متوجه یه حقیقت تلخ شدم.... با اینکه 2000 تا فیلم دارم اکثرشون دایویکس و رزولوشن پائین هستند! خروجی ماهواره ام اچ دی نیست تصویر صدا و سیما هم که افتضاحه و نیاز به دستگاه های ایکس ویژن هست تا کیفیتش خوب بشه.
منظور اینکه سخت افزارش موجوده ولی چیزی ندارم که با این سخت افزار ببینم. یه چند تا عکس فول اچ دی گرفتیم میذارم تو یو اس بی یه مدتی نگاه می کنیم و می کفیم بعدش میریم پی کارمون. دوستان موقع خرید به این نکته هم توجه کنید که آیا این رزولوشن لازمتون هست یا نه
تصویری که یو اس بی خود تلویزیون برای یه فیلم دایویکس تولید کرد هیچی از تصویری که از همون فیلم توی G10 Panasonic پخش شد کم نداشت و حتی بهتر هم بود. تصویر پاناسونیک توسط دستگاه مخصوص پخش شد که قاعدتا باید آپ اسکیلینگش بهتر باشه اما من که هیچ تفاوتی ندیدم.
قیمت 1360000 تومن.
میز ال سی دی مدل 1352 از شرکت تراشه گرفتیم به قیمت 355 تومن با براکتش
سینمای خانگی هم داشتیم.
نکات منفی:
حاشیه تلویزیون به طول چند سانتیمتر اگه تصویر خیلی روشن باشه کمی تاریک تر از وسط هاشه. اما اصلا نگران نباشید چون تا وقتی این نکته رو ندونید متوجه نمی شید بعدش هم براتون بی اهمیت میشه.
دو تا چراغ آبی دور و برشه که من خوشم نمیاد و می خوام یه جوری سیاهشون کنم
چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.
jabarsink2000
23-07-2010, 10:25
بنده چند روز پیش LH600 خریدم 42 اینچ و از اونجا که از این تاپیک خیلی استفاده بردم لازمه یه توضیحاتی رو بگم:
LH500 دیگه گیر نمیاد این مدل من جاش اومده فرقش هم اینه که 9 تا اسپیکر کنارش هست که قدرت خروجی 70 وات صدا دارن و از همه سیستم های صوتی تلویزیون های دیگه پرقدرت تره اما حقیقت اینه که زیاد به کارتون نمیاد
در تولید رنگ مشکی بین 0 تا 100 من نمره 100 بهش میدم با این توضیح که سالهاست پشت مانیتور ال سی دی نشستم و فرق سیاه و سورمه ای رو میدونم پس از این جهت نگران نباشید
هیچ لکه سیاهی در تصویر مشاهده نمیشه
رزولوشون 1 به 150000 و 200 هرتز هست مثله همون LH500 . من خیلی علاقه به تلویزیون رزولوشن بالا داشتم واسه همین این رو گرفتم. اما وقتی نصب کردم متوجه یه حقیقت تلخ شدم.... با اینکه 2000 تا فیلم دارم اکثرشون دایویکس و رزولوشن پائین هستند! خروجی ماهواره ام اچ دی نیست تصویر صدا و سیما هم که افتضاحه و نیاز به دستگاه های ایکس ویژن هست تا کیفیتش خوب بشه.
منظور اینکه سخت افزارش موجوده ولی چیزی ندارم که با این سخت افزار ببینم. یه چند تا عکس فول اچ دی گرفتیم میذارم تو یو اس بی یه مدتی نگاه می کنیم و می کفیم بعدش میریم پی کارمون. دوستان موقع خرید به این نکته هم توجه کنید که آیا این رزولوشن لازمتون هست یا نه
تصویری که یو اس بی خود تلویزیون برای یه فیلم دایویکس تولید کرد هیچی از تصویری که از همون فیلم توی G10 Panasonic پخش شد کم نداشت و حتی بهتر هم بود. تصویر پاناسونیک توسط دستگاه مخصوص پخش شد که قاعدتا باید آپ اسکیلینگش بهتر باشه اما من که هیچ تفاوتی ندیدم.
قیمت 1360000 تومن.
میز ال سی دی مدل 1352 از شرکت تراشه گرفتیم به قیمت 355 تومن با براکتش
سینمای خانگی هم داشتیم.
نکات منفی:
حاشیه تلویزیون به طول چند سانتیمتر اگه تصویر خیلی روشن باشه کمی تاریک تر از وسط هاشه. اما اصلا نگران نباشید چون تا وقتی این نکته رو ندونید متوجه نمی شید بعدش هم براتون بی اهمیت میشه.
دو تا چراغ آبی دور و برشه که من خوشم نمیاد و می خوام یه جوری سیاهشون کنم
چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.
مشکل رزولوشن را با 150 به کلی حل میشه فقط یه wd tv live بگیر حالش ببر.
تنظیمات جدید و مطالب تکمیلی برای LG-LH500YR
با در نظر گرفتن حالات مختلف نور در طول شبانه روز ، کیفیت متفاوت برنامه ها و کانال ها و همینطور صرفه جویی در مصرف برق ، برای داشتن تصویر خوب در هر یک از حالات فوق، نیازمند به تنظیمات جداگانه هستیم و این تصور که با یک تنظیم بتوان در تمامی حالات ذکر شده به بهترین کیفیت تصویر دست پیدا کرد، امکان پذیر نیست.
با این حال سعی بر این شده تا در تنظیمات جدید، با توجه به حالات مطرح شده، تصویری (قابل قبول) ارائه شود. و در نهایت بسته به سلیقه خودتان، تغییرات لازم را انجام دهید.
تنظیمات فوق برای LG-37LH500YR می باشد و متناسب با دستگاه های فوق:
LH-T1090HTS : سیستم NTSC – وضوح تصویر 720p – کابل اتصال DLC-HD20HF - حالت Fullscreen 16:9
SRT-4902 : سیستم Pal – وضوح تصویر 720p – کابل اتصال DLC-HD20HF - حالت Fullscreen 16:9
Sony F132FX : سیستم NTSC – وضوح تصویر 720p – کابل اتصال DLC-HD20HF
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
صرفه جویی در مصرف برق: Energy Saving 63 %
حالت Picture Settings
Aspect Ratio: 16:9
Energy Saving: off
Backlight: 50
Contrast: 93
Brightness: 42
Sharpness: 73
Colour: 63
Tint: G3
Colour Temperature: Medium
Dynamic Contrast: High
Dynamic Colour: low
Noise Reduction: Medium
Gamma: low
Black Level: low
Eye Care: off
Real Cinema: off
TruMotion: low
Colour Gamut: wide
Edge Enhancer: High
OPC: on
حالت Audio Settings
Auto Volume: on
Clear Voice II: on
Clear Voice level: 4
Balance: 0
Sound Mode: Music
SRS TruSurroundXT: off
Treble: 50
Bass: 50
2011/3/3
• برای سینما خانگی در صورت وجود تیک و یا لرزش در تصویر، TruMotion را off و Real Cinema را on کنید
• قابلیت RealCinema فقط روی پورت HDMI کار می کند
• برای اتصال دستگاه ها با کابل Component بهتر است Black Level رو حالت High باشد
• برای سینماخانگی، بجای کابل رایگان همراه آن، از کابل سونی که مدل آن ذکر شد، استفاده می کنم
• تنظیمات فوق برای بازی تست نشده و ممکن است مناسب نباشد
• ه Test and Optimum Viewing Distance: 3.5m
• تکنولوژی MPEG Noise Reduction
تلویزیون ، دارای تکنولوژی هوشمند کاهش دهنده پارازیت و اختلالات (MPEG NR) هستند که از ایجاد نقاط لکه مانند در اطراف زیرنویس ها جلوگیری کرده و پارازیت های ایجاد شده در تصاویر به خصوص در صحنه های با سرعت زیاد را به کلی از بین می برد. تکنولوژی MPEG NR برای تصاویر SD، HD و حتی تصاویر تبدیل نشده بسیار موثر بوده و در هر لحظه، تصویری با کیفیت عالی و با لبه های تیز و واضح را تضمین می کند.
• سنسور محیطی
از آن جایی که برنامه های تلویزیونی را تحت شرایط نوری گوناگون در طول روز مشاهده می کنیم - چه نور، هنگام روز و چه نور لامپ ، تصاویر تلویزیونی ممکن است یا خیلی محو به نظر برسند یا گاهی خیلی براق به چشم آیند.
سیستم سنسور محیطی با در نظر گرفتن میزان روشنایی و درجه حرارت طیف نور محیط اطراف تلویزیون ، این مشکل را از طریق تنظیم تصویر برطرف می کند، به گونه ای که همواره بهترین کیفیت تصویر را در هر لحظه و زمان از شبانه روز دریافت کنید.
• تکنولوژی TruMotion
تلویزیون ها به صورت قراردادی معمولا 50Hz هستند به این معنی که آنها می توانند فقط 50 فرم بر ثانیه ارائه کنند. (در سیستم NTSC مقدار 60Hz)
با تکنولوژی 100Hz ، مقدار فرم ها دو برابر می شود ( 100 فرم بر ثانیه) که تصویری بهتر و واضح تر می سازد. (در سیستم NTSC می شود 120Hz)
تکنولوژی 200Hz ، مقدار فرم ها چهار برابر می شود( 200 فرم بر ثانیه ) و در صحنه های خیلی سریع ، تصویر واضح تری را ارائه می دهد. (در سیستم NTSC می شود 240Hz)
تکنولوژی 400Hz ، مقدار فرم ها 8 برابر می شود یعنی 400 فرم بر ثانیه . (در سیستم NTSC می شود 480Hz)
نکته: بعضی از فیلم ها و برنامه ها ممکن است با این تکنولوژی سازگار نباشد و در حالت های فوق ، ممکن است تصویر شروع به لرزش و تیک زدن کند
• حالت HD & Full HD Resolution
در تکنولوژی HD (High Definition) مقدار وضوح تصویر (Resolution) تقریبا دو برابر حالت استاندارد SD (Standard Definition) می باشد و سبب می شود تا جزئیات تصویر از دست نرود و کیفیت تصویر واضح تر شود.
در حالت Full HD مقدار وضوح تصویر (Resolution) تقریبا چهار برابر حالت SD می باشد و در مقایسه با حالت HD نیز، تصویر بهتر و واضح تری را ارائه می دهد.
• تکنولوژی HD & Full HD Up-scaling
با قابلیت Upscaling می توان تصاویر SD را به حالت HD و Full HD تبدیل کرد و کیفیت تصویر را بهبود بخشید.
حالت SD: حدود 0.5 MPixels و به صورت 576i یا 576p
حالت HD : حدود 1 MPixels و به صورت 720p
حالت Full HD : حدود 2 MPixels و به صورت 1080i یا 1080p
حرف (i) مخفف Interlaced Scan و حرف (p) مخفف Progressive Scan می باشد
تفاوتشان در این است که i از تصاویر هاشوری نصفه ساخته شده که با فریم بعدی تکمیل میشود ولی p یک تصویر کامل است. پس در نهایت p دو برابر اطلاعات تصویری دارد و بهتر است. تصاویر i با فیلتر خاصی که نیاز به پردازش دارند موقع پخش به p تبدیل می شوند یعنی de-interlaced میشوند
نکته: برای سینماخانگی و DVDPlayer باید این نکته رو در نظر داشت که بعضی از مواقع کیفیت فیلم های SD بگونه ای است که با Upscaling 720 بهتر جواب می دهد تا 1080
• حالت 24P Real Cinema
lg.com/uk
lg.com/in
lg.com/ae
goldiran.ir
hdmi.org
.
سلام.. من میخوام یه lcd سایز 42 اینچ بگیرم و با بررسی هایی که کردم مدل lh500 ال جی رو انتخاب کردم، فقط
چند تا سوال داشتم که اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم..
- این پانل تصاویر شبکه های داخلی و ماهواره رو چطور نشون میده؟ تو بعضی از پستها گفتن که تصاویر شبکه ها خیلی بلور میشن ، درسته؟ (البته من برای شبکه های داخلی از x.vision استفاده میکنم.)
- آپ اسکیلینگ این مدل در مقایسه با برندهای دیگه چطوره؟ در کل یه تلویزیون باید آپ اسکیلینگ قوی داشته باشه یا اینکه این کار به عهده سینمای خانگیه؟
- تصویر و upscaling مدل lh600 در مقایسه با lh 500 بهتره؟ یا فرقی ندارن؟
- به نظرتون من lh500 بگیرم یا lh600 ؟
ممنون
jabarsink2000
25-07-2010, 16:03
سلام.. من میخوام یه lcd سایز 42 اینچ بگیرم و با بررسی هایی که کردم مدل lh500 ال جی رو انتخاب کردم، فقط
- این پانل تصاویر شبکه های داخلی و ماهواره رو چطور نشون میده؟ تو بعضی از پستها گفتن که تصاویر شبکه ها خیلی بلور میشن ، درسته؟ (البته من برای شبکه های داخلی از x.vision استفاده میکنم.)
- آپ اسکیلینگ این مدل در مقایسه با برندهای دیگه چطوره؟ در کل یه تلویزیون باید آپ اسکیلینگ قوی داشته باشه یا اینکه این کار به عهده سینمای خانگیه؟
ممنون
دوست عزیز lh500دیگر در بازار موجود نیست باید خیلی بگردی تا پیدا کنی.
roozbeh33
25-07-2010, 16:29
ممنون
من ديشب با سامسونگ مقايسه کردم تفاوتي از نظر شبکه هاي ماهواره حس نکردم ولي سامسونگه توليد رنگ مشکيش جالب ناک بود مال ال جي هم خوبه البته . در کل فرقي نداشتن زياد . بايد با تصوير هاي رزولوشن بالاتر چک کرد بلکه متوجه تغييري شد کانال هاي ماهواره رو احتمالا همه شون يکسان نشون ميدن!
مشخصات LH600
من دو روز پیش فروشگاه شهروند پونک بودم اونجا lh500 داشت سایز 42 بود 1/300 ..
ممنون روزبه جان بابت لینک.. پس مشخصاتشون یکیه به غیر از اسپیکرشون!
jabarsink2000
25-07-2010, 20:39
من دو روز پیش فروشگاه شهروند پونک بودم اونجا lh500 داشت سایز 42 بود 1/300 ..
ممنون روزبه جان بابت لینک.. پس مشخصاتشون یکیه به غیر از اسپیکرشون!
اصلا پیشنهاد نمیشه به خرید از این فروشگاه ها بیشتر این فروشگاه ها یک عدد در فروشگاه دارند ومعلوم نیست چه مدت کار کرده است .
اگر اکبند موجود داره بخر و شک نکن.
EhsanEricsson
02-09-2010, 14:36
آقا کسی میدونه با lh500 وقتی که برای دیدن شبکه ها از ستاپ باکس استفاده میکنم چجوری میشه تصویر در تصویر کرد و دو تا شبکه رو با هم دید؟
hummer_1990
10-09-2010, 23:53
آقا کسی میدونه با lh500 وقتی که برای دیدن شبکه ها از ستاپ باکس استفاده میکنم چجوری میشه تصویر در تصویر کرد و دو تا شبکه رو با هم دید؟
تا اونجایی که من میدونم خود lh500 قابلیت تصویر در تصویر رو نداره؟
ست تاپ باکست تصویر در تصویر داره؟ مدلش چیه؟
فکر میکنم اگه خود ست تاپ باکس pip داشته باشه دیگه به pip خود تلویزیون( چه داشته باشه چه نداشته باشه) نیازی پیدا نمیکنی.
hummer_1990
11-09-2010, 00:03
دوستانی که پنل LH500 دارن و پشتش زده ساخت کره یه لطفی بکنید برید توی منوی مخفی قسمت maker رو ببینید برای شما کدوم یکی از گزینه های زیر رو زده:
Lgd
Auo
Cmo
Sharp
jabarsink2000
11-09-2010, 09:30
دوستانی که پنل LH500 دارن و پشتش زده ساخت کره یه لطفی بکنید برید توی منوی مخفی قسمت maker رو ببینید برای شما کدوم یکی از گزینه های زیر رو زده:
Lgd
Auo
Cmo
Sharp
مدل جدید هایی که رمز منوی مخفی تغییر کرده چه کار کنند؟
• LH500 حالت تصویر در تصویر (pip) ندارد .. در manul نیز اشاره ای به آن نشده
• درباره Maker در منومخفی نوشته: LGD
hummer_1990
12-09-2010, 17:34
درباره Maker در منومخفی نوشته: LGD
خوب پس مدل های ساخت کره رو خود LG dispaly میسازه.
برای من که ساخت چین هستش زده AUO :
یه شرکت تایوانی هست به اسم AU optronic که توی چین و چندتا کشور آسیای شرقی دیگه هم کارخونه داره.( البته جدیدا این شرکت از LG شکایت کرده و کشیدتش پای میز دادگاه چون LG کاملا متقلبانه از چندتا از تکنولوژِ های انحصاری این شرکت در محصولاتش استفاده کرده.
اگرم زده باشه Cmo یعنی ساخت یه شرکت تایوانی دیگه به اسم chi mei optoelectronics هست که این کمپانی برای سامسونگ هم پنل میسازه.
sharp هم که دیگه همه میشناسید.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
حالا دنبال اینم ببینم از روی سریال محصولاتی که این کمپانی ها تولید میکنن میشه فهمید که ساخت کدوم شرکت هستن یا نه؟
اگه مثلا LGD سریالهای خاص خودش رو داشته باشه آدم راحت میتونه موقع خرید تشخیص بده که جنسی که میخواد بخره ساخت LGD هست یانه.!
jabarsink2000
12-09-2010, 18:33
خوب پس مدل های ساخت کره رو خود LG dispaly میسازه.
برای من که ساخت چین هستش زده AUO :
یه شرکت تایوانی هست به اسم AU optronic که توی چین و چندتا کشور آسیای شرقی دیگه هم کارخونه داره.( البته جدیدا این شرکت از LG شکایت کرده و کشیدتش پای میز دادگاه چون LG کاملا متقلبانه از چندتا از تکنولوژِ های انحصاری این شرکت در محصولاتش استفاده کرده.
اگرم زده باشه Cmo یعنی ساخت یه شرکت تایوانی دیگه به اسم chi mei optoelectronics هست که این کمپانی برای سامسونگ هم پنل میسازه.
sharp هم که دیگه همه میشناسید.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
حالا دنبال اینم ببینم از روی سریال محصولاتی که این کمپانی ها تولید میکنن میشه فهمید که ساخت کدوم شرکت هستن یا نه؟
اگه مثلا LGD سریالهای خاص خودش رو داشته باشه آدم راحت میتونه موقع خرید تشخیص بده که جنسی که میخواد بخره ساخت LGD هست یانه.!
شما میتونی یه عکس بذاری که برای شما ساخت چین هست وبرای شما زده auo ؟
با تشکر.
هادی.
EhsanEricsson
12-09-2010, 23:31
تا اونجایی که من میدونم خود lh500 قابلیت تصویر در تصویر رو نداره؟
ست تاپ باکست تصویر در تصویر داره؟ مدلش چیه؟
فکر میکنم اگه خود ست تاپ باکس pip داشته باشه دیگه به pip خود تلویزیون( چه داشته باشه چه نداشته باشه) نیازی پیدا نمیکنی.
اما من تو سایت orado وقتی مشخصات lh500 رو میخوندم تو قسمت تصویر در تصویر نوشته بود: " دارد ، تک تیونر"
ستاپ باکسمم سینام هستش مدل 8847
papiyoon
18-09-2010, 12:20
مدل جدید هایی که رمز منوی مخفی تغییر کرده چه کار کنند؟
شما 0413 بزن شاید جواب بده
h t t p : / / w w w . l g - h a c k . i n f o
jabarsink2000
18-09-2010, 13:15
دوستانی که انگلیسی قوی دارند لطفا کمک کنند:
در این سایت طریقه دست کاری منوی usb lg برای باز کردن فایل های hd را نوشته است
لطفا دوستان ترجمه کنند که باید چه کار کنیم
با تشکر.
هادی.
t_tanhayam
18-09-2010, 16:47
دوستانی که انگلیسی قوی دارند لطفا کمک کنند:
در این سایت طریقه دست کاری منوی usb lg برای باز کردن فایل های hd را نوشته است
لطفا دوستان ترجمه کنند که باید چه کار کنیم
با تشکر.
هادی.
-هادي جان ترجمه خاصي نميخواد
-فقط دقت كنيد براي مدلهاي اروپايي هست وبهيچ عنوان براي مدلهاي اسيايي استفاده نكنيد كه موجب خرابي ميشه
-بايد ورژن فريمورتون 3.15 باشه
-اگه اين ورژن نبود نياز به دانگريد دارين كه باز هم توصيه نميشه چون ممكن باعث بروز مشكل بشه
براي مدل هاي كه ورژن 3.15 دارند :
1-كليد ok رو روي كنترل به مدت 5 ثانيه بگيرين تا منويي ظاهر بشه
2-وقتي پسورد ازتون خواست 0000 رو بهش بدين
3-وقتي وارد منوي مخفي شدين گزينه tool option3 رو انتخاب كنيد :
4-وقتي وارد منو شدين اين مقادير رو عوض كنيد :
EMF (JPEG,MP3) to 1
DIVX to HD
مطابق عكس زير:
-بهيچ وجه چيز ديگه اي رو تغيير نديدن مكن باعث خراب شدن HDTV تون بشه
-حالا وقتي وارد برگردين وبا كنترل كليد MENU رو بزنيد گزينه جديدي مربوط به USB رو ميبينيد:
-اگر ورژن فريمورتون 3.15 نبود بايد دانگريد كنيد به اين صورت :
اگر ورژن شما 3.48 يا 3.47 هست از اين روش استفاده نكنيد
اونهايي كه V3.24, V3.37, V3.40 or V3.55 هست ميتونند اينطوري عمل كنند:
1-ورژن 3.15 رو دانلود كنيد
2-فايل رو داخل پوشه اي به نام LG_LD بريزين (با حروف بزرگ بنويسين) و فولدر رو داخل فلش قرار بدين و به HDTV وصل كنيد
3-بعد به MENU و بعد OPTION برين و7 بار FAV رو بزنيد
4-خوب ازتون اجازه ميخواد براي نصب فريمور
5-OK رو بزنيد و منتظر بشين تموم بشه
6-خوب ميتونيد حالا به مراحل بالا برين و ---- رو انجام بدين
7-حالا ميتونيد اپگريد به V3.5 رو هم انجام بدين داخل پوشه قبلي جايگزين كنيد فريمور جديد رو و HDTV خواهد پرسيد ميخواين اپگريد كنيد و YES رو بزنيد
هك USB ذخيره ميشه با اينكه شما اپگريد انجام دادين
اين هم لينك دانلود فريمور ها :
-در پايان بايد عرض كنم باعث از بين رفتن گارانتي ميشه و قبول مسئوليت كه ممكنه TV تون دچار مشكل بشه
jabarsink2000
18-09-2010, 20:54
منم می خواهم LCD خراب کنم .
اما به همین صورت نرم افزاری.
با تشکر.
هادی
Ξ
★ آپدیت پست 413 (تنظیم رنگ جدید ) به تاریخ 2011/03/03
Ξ
jabarsink2000
08-11-2010, 21:33
دوستانی که با کلید منو می توانند وارد منو مخفی شوند تست کنند ببینند ایا قابلیت دریافت کانال های دیجیتال موجود است
این هم راهنما:
با تشکر.
هادی
سلام
مدل تلوزیون من LH500 YR هست.
دوستان من از روش های زیر برای منو مخفی استفاده می کنم اما هیچ اتفاقی نمیوفته!!!!
1- کلید Ok رو کنترل رو به سمت TV در حالت روشن 5 ثانیه می گیرم.
2- همین مورد 1 رو بعلاوه کلید Ok رو TV بازهم هیچی.
اصلا امیدی به تماشای فیلم های 1080p روی usb این TV هست یا نه؟ به هر طریقی که شده؟ نمایندگی ها چی اونا میتونن؟
در ضمن فریمور 3.15 رو از کجا باید دانلود کرد؟
با تشکر.
sami6262
16-07-2011, 15:15
در تلوزیون lh700 میشه کاری کرد که فیلم های hd هم نشون داده بشه؟
banehmarket.com
18-07-2011, 22:46
عزیز همشون پشتش زده ساخت مادیران
دوست عزیز ال جی مال کره است
جهت اطمینان می تونی به سایت زیر مراجعه کنی که مطمئن شی
دوستان آیا این مدل جلو پنلش شیشه داره؟
با توجه به اضافه هاش که از بغل بیرون زده میگم؟
majid_266
23-08-2011, 14:52
7777777777
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
88888888888
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
دوستان عزیز منتظر بمانید حداکثرتا پایان هفته اینده عکس هایی را برای شما میارم تا از کیفیت مدل های LGبه صورت کامل با خبر شوید.
888888888888
Silent TR
23-08-2011, 18:11
أوستان قیمت 42 اینچ این تلویزیون چنده ؟
jabarsink2000
25-08-2011, 12:54
دست عزیز این تایپک قدیی.
2 سال این بنده خدا از رده خارج شده .
با تشکر.
هادی
pourya_bo2pmc
25-08-2011, 16:17
ما یکسال و نیم پیش شاید هنوز قبلترش این مدل رو گرفتیم 37
هنوز هم که هنوزه وقتی میریم خونه ی اقوام و با ال سی دی های اونا که خیلیهاشونم جدید گرفتن
به یقین می بینم که یک سر و گردن از همه لحاظ بالاتره
کیفیت و روشنایی خیره کننده ای داره
من همیشه تمام لوازم رو با تحقیق میخرم همینه که بعد از گذشت دو سال هنوز هم سره
jabarsink2000
25-08-2011, 19:44
ما یکسال و نیم پیش شاید هنوز قبلترش این مدل رو گرفتیم 37
هنوز هم که هنوزه وقتی میریم خونه ی اقوام و با ال سی دی های اونا که خیلیهاشونم جدید گرفتن
به یقین می بینم که یک سر و گردن از همه لحاظ بالاتره
کیفیت و روشنایی خیره کننده ای داره
من همیشه تمام لوازم رو با تحقیق میخرم همینه که بعد از گذشت دو سال هنوز هم سره
شما یادت رفته خود من و بست عزیز این مدل را به شما پیشنهاد کردیم؟
من حافظه خیلی قوی دارم ها .
گفتم قدیمی هست تا دوستان نپرسن دیگه قیمتش چند است.
با تشکر.
هادی
Meysam63310
27-08-2011, 22:13
با سلام
آقا بالاخره مشخص شد که قابلیت دریافت کانالهای دیجیتال رو هم میشه باز کرد یا نه؟
اگه میشه, چجوری و با چه روشی؟
LH500
ممنون
jabarsink2000
27-08-2011, 22:50
با سلام
آقا بالاخره مشخص شد که قابلیت دریافت کانالهای دیجیتال رو هم میشه باز کرد یا نه؟
اگه میشه, چجوری و با چه روشی؟
LH500
ممنون
خیر امکانش نیست.
باتشکر.
هادی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.