ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار با نرم افزار corel video studio

hesperus19
02-01-2010, 17:15
سلام به همه دوستان
امیدوارم از این به بعد همه مطالب مربوط به نرم افزار corel video studio در ورژنهای مختلف اینجا نوشته بشه چون مطالب خیلی پراکنده اس.

می خواستم بپرسم وقتی توی این نرم افزار میخوای تصویری به فیلم اضافه کنی مثلا آرم یا حاشیه، چه کار باید بکنی که کیفیت تصویر کم نشه؟ من همون اول که تصویر را اضافه می کنم بی کیفیت وارد خود برنامه میشه

Mr Andersson
04-01-2010, 01:06
درود;

یعنی کیفیت فایل اصلی خوبه و وقتی ایمپورت میکنین افت میکنه؟ چه نوع فایلهایی رو وارد میکنید؟

.......

hesperus19
05-01-2010, 14:55
بله کیفیت فایل اصلی خوبه
فایلها فرمت png , tif دارن

یه سوال دیگه هم داشتم چرا وقتی با این برنامه میخوای از قسمت create Disc به صورت DVD بسازی اینقدر حجمش زیاد میشه؟ من می خواستم 3 تا فیلم هر کدوم یک ساعته را DVD کنم ولی فقط یکیشا جا میده؟

13920
05-01-2010, 20:16
سلام من یک فایل با پسوند rmvb دارم با زیرنویسش با پسوند srtولی هیچ کدوم از اینا رو ulead نمیشناسه میخوام تبدیلشون کنم به vcd در ضمن کدک rmvb رو ریختم می خواستم ببینم با یولید میشه و بهم یه برنامه خوب معرفی کنید در این مورد

PaRkOr
06-01-2010, 07:18
سلام من یک فایل با پسوند rmvb دارم با زیرنویسش با پسوند srtولی هیچ کدوم از اینا رو ulead نمیشناسه میخوام تبدیلشون کنم به vcd در ضمن کدک rmvb رو ریختم می خواستم ببینم با یولید میشه و بهم یه برنامه خوب معرفی کنید در این مورد

درود; (از روی دست مهیار)
شما باید فیلم تونو تبدیل و سپس وارد کنید.
نرم افزار تبدیل rmvb نیز در انجمن نرم افزار موجود است.

Mr Andersson
07-01-2010, 05:34
درود;

بله کیفیت فایل اصلی خوبه
فایلها فرمت png , tif دارن

یه سوال دیگه هم داشتم چرا وقتی با این برنامه میخوای از قسمت create Disc به صورت DVD بسازی اینقدر حجمش زیاد میشه؟ من می خواستم 3 تا فیلم هر کدوم یک ساعته را DVD کنم ولی فقط یکیشا جا میده؟

خوب اینا که پسوند فایلهای آیکون هستند و چنان کیفیتی ندارند ولی شاید بعد از کانورت به jpeg مشکلتون حل شه.

یولید در این زمینه چندتا کمپرسور ساده داره پیشنهاد میدم در این زمینه از نرم افزار Nero استفاده کنید.

جواب آقا حبیب تائید میشه.

موفق باشید...