مشاهده نسخه کامل
: براي Matte Painting چه نرم افزاري بهتره؟
Pejvak61
02-01-2010, 17:15
براي Matte Painting چه نرم افزاري بهتره؟
بعضي ها Nuke3D و بعضي هم Fusion رو پيشنهاد ميدن. من خودم هم يه آموزش كوچيك از Fusion دارم كه دنبال نرم افزارش ميگردم البته اگر فكر ميكنين كه نرم افزار ديگري هم وجود داره كه بهتر اين كارو انجام ميده لطف كنين بگين.
نرم افزارهای کامپوزیت واسه مت پینتینگ اینا هستند : Foundry Nuke و Combustion و Fusion و Shake
Pejvak61
03-01-2010, 10:11
آيا بايد از تركيبي از اونها استفاده كرد يا هركدوم به صورت مجزا قابليت لام رو دارن؟ راستي نگفتي كدوم بهتره؟
درسته راس میگه حمید
ولی برا چه منظوری میخوای (فریم یا انیمیت)
اخه از رو اسمش هم معلومه یه کاریه تو مایه های کلاژ(درست نوشتم ؟! :دی)
بعدش اگه میخوای فریم کار کنی که فتوشاپ خودش استاده
بعد اگه میخوای به لایرات حرکت بدی نرم افزارایی که حمید گفت عالین
اگه میخوای فریم کار کنی بهترین گزینه Photoshop هست
ولی اگه میخوای مت پینتینگت متحرک باشه و فضایی سه بعدی داشته باشه بهترین گزینه اول Fusion و بعد Nuke هست
Pejvak61
05-01-2010, 11:52
اسم دقيق Fusion به همراه ورژن و ... و وب سايتش رو اگر لطف كنيد ممنون ميشم. من كلي گشتم ولي چيزي پيدا نكردم. فقط يه DVD آموزشي مربوط به Fusion بود كه اونو دانلود كردم ولي نرم افزارش توش نبود.
الآن دنبال نرم افزارش ميگردم
وب سایت eyeon Fusion:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود از دو سایت مختلف :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Eyeon Fusion & RenderSlave 6.0.0.511 32bit DOWNLOAD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEyeon Fusion & RenderSlave 6.0.0.511 64bit DOWNLOAD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPass :
51render.com
pouyan_pro2008
06-01-2010, 10:23
افتر افکت رو فراموش نکنید.
اینم نمونه
pouyan_pro2008
06-01-2010, 10:43
البته یه کلاس انلاین بودcg work shop]p] اونجا حداقل نرم افزار مورد نیاز رو زده بود:
Students need Photoshop plus a compositing and 3D application of your choice. The minimum software versions required are Adobe Photoshop CS2, Maya 7.0, Nuke 4.72, After Effects CS2 and 3DStudio 8.5
Pejvak61
06-01-2010, 10:46
افتر افکت رو فراموش نکنید.
اینم نمونه
كمي بيشتر توضيح ميدين؟ After Effect كجاها كاربرد داره؟
Pejvak61
06-01-2010, 10:48
وب سایت eyeon Fusion:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود از دو سایت مختلف :
Eyeon Fusion & RenderSlave 6.0.0.511 32bit DOWNLOAD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEyeon Fusion & RenderSlave 6.0.0.511 64bit DOWNLOAD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPass :
51render.com
متشكر دوست عزيز و اينم لينك تورنتش :
pouyan_pro2008
06-01-2010, 18:16
كمي بيشتر توضيح ميدين؟ After Effect كجاها كاربرد داره؟
توی تصویر مشخصه ولی فهرست وار میگم(این تصویر به خصوص)
مچ مووینگ
اسکای ریپلیسمنت
کالر کارکشن حرفه ای
و به طور کلی کامپوزیتینگ
fusion هم کامپوزیتور هست با یه سری تفاوت ها که فکر کنم دوستان اشاره کردن.
منظورم اینه که با fusion یا هر کامپوزیتوری میشه اینه صحنه رو خلق کرد(با تفاوت هایی در سطح حرفه ای)
مهم فرایند مت پیتینگ هستش که به طور کلی یه چند دسته نرم افزار نیازمند هستش که دوباره میگم:
سه بعدی ساز عمومی(مثل مکس)
سع بعدی سازی که ویژوال افکت سه بعدی هم میسازه(مایا -هودینی و...)
کامپوزیتور(افتر-نوک-....)
ويرايش گر 2 بعدی و2.5 d(فتو شاپ که تغریبا مرجع هستش)
بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم
Pejvak61
07-01-2010, 12:14
توی تصویر مشخصه ولی فهرست وار میگم(این تصویر به خصوص)
مچ مووینگ
اسکای ریپلیسمنت
کالر کارکشن حرفه ای
و به طور کلی کامپوزیتینگ
fusion هم کامپوزیتور هست با یه سری تفاوت ها که فکر کنم دوستان اشاره کردن.
منظورم اینه که با fusion یا هر کامپوزیتوری میشه اینه صحنه رو خلق کرد(با تفاوت هایی در سطح حرفه ای)
مهم فرایند مت پیتینگ هستش که به طور کلی یه چند دسته نرم افزار نیازمند هستش که دوباره میگم:
سه بعدی ساز عمومی(مثل مکس)
سع بعدی سازی که ویژوال افکت سه بعدی هم میسازه(مایا -هودینی و...)
کامپوزیتور(افتر-نوک-....)
ويرايش گر 2 بعدی و2.5 d(فتو شاپ که تغریبا مرجع هستش)
بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم
متشكرم
من دقيقاً مكس كار ميكنم و مطالعات عميقي هم در موردش دارم. حالا قصد دارم براي نمونه چند تا Mattepainting كار كنم. الآن هم دارم تحقيق ميكنم تا براي شروع از بهترين ها استفاده كنم و وسط راه پشيمون نشم كه چرا با يه نرم افزار ديگه كارنكردم.
من نظرم رويNuke يا Fusion بود. البته بيشترش به اين خاطر بود كه من DVD آموزشي Nuke و Fusion رو تهيه كردم و ميخوام روشون كار كنم اما هيج تعصبي روي هيچكدوم ندارم و به محض اينكه بفهمم امكانات كدوم بهتره اونو انتخاب ميكنم.
از دوستان آيا كسي ميتونه امكاناتي كه يه نرم افزار Mattepainting بايد داشته باشه رو نام ببره و نرم افزارهايي رو كه ذكرشون كرديم رو دقيق تر معرفي كنه؟
Fusion :
Paint,
Vector-based paint system, use strokes and shapes to paint non-destructively on images
Mask,
Create masks using bezier polylines, shapes or bitmaps or paint masks directly
Particle,
Fusion has 3d particle system, perfect for simulating smoke, fire, water, star fields, nebulae and so much more.
Text,
Fusion has 3d text system, transform text in 3D, with independent DVE’s for the layout, character, shading components
Depth Channel and RPF Support,
Use the extra channels of information produced by some animation programs
Plug-in,
Speedsix - Raptor, Powerful tools for retiming, lens flares, shot distortion matching, fire, and organic fluid backgrounds, help to achieve the brief quickly - Monster, SpeedSix Monsters for Fusion offer a huge range of over 200 effects ..
Waveform and Vectorscope Monitors,
Producing graphics and effects for broadcast means ensuring your colors are legal.
Timeline,
It's good for motion graphic, (like AE)
FBX Support,
Import FBX files directly, creating a matching composition with animated lights and cameras drawn straight from the FBX file. Fusion will even load geometry and textures from the scene
Nuke :
3D Compositing,
Nuke's powerful 3D workspace supports OBJ import, projection mapping, geometry modifiers, and more. This true 3D environment creates powerful workflows and exciting new ways to approach compositing.
Stereoscopic Support ,
Nuke 5.0 has included support for working with stereoscopic and multi-view projects.
Multi-channel, high dynamic range compositing,
Nuke delivers the industry's broadest support for EXR images. Read, process and write over a thousand channels per stream, improving data management and workflow.
Keying,
Nuke’s exclusive Image Based Keyer (IBK) gives artists powerful tools for dealing with uneven backings. Primatte is built-in and Keylight is available as an optional extra.
Rendering,
Nuke's multi-threaded, scanline-based rendering engine gives rapid feedback.
Plug-ins,
All of The Foundry's OpenFX™ (OFX) plug-ins are fully compatible with Nuke.
Flexible User Interface
Savable layouts, dockable panels, GUI customization capabilities and features like the 'bullseye' and 'input' buttons make managing large
توی این لینک نام فیلمهایی که درشون از Fusion استفاده شده هست
توی اینلینک هم میتونی اسم یه سری فیلمهایی که Nuke درشون استفاده شده پیدا کنی :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.