ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئول در مورد گارانتي سام سرويس؟؟

ravi
02-01-2010, 14:00
مانيتورهاي سامسونگ با گارانتي سام سرويس واقعا كره اي هستند؟

اين مانيتورها چه فرقي با مانيتورهاي به اصطلاح با گارانتي شركتي دارن؟

.C.I.A
02-01-2010, 16:46

تمام قطعات مانیتور ها به ایران میاد و در این جا مونتاژ میشه

ravi
06-01-2010, 12:04
پس يعني قطعات كره اي هست و حالا چه فرقي با اون گارانتي شركتيها دارن؟
چون سام سرويس و مادايران خيلي از اين نوع مانيتورها بد ميگن !!

inno3d
06-01-2010, 13:31

سلام
تمام مانیتورهای عرضه شده در بازار به وسیله سام سرویس مونتاژ کارخانه سام الکترونیک ایران هست.

ravi
14-01-2010, 12:05
به اون گارانتي شركتيها( متفرقه) ميشه اطمينون كرد؟

sir payman
14-01-2010, 20:59
بله چرا که نه.
اونا که از فضا نمیارن.
ولی اگر روزی پیکسلی بسوزه نباید به اندازه گارانتیهای معتبر ازشون انتظار داشته باشید(البته اون معتبرهاشم نمیشه ازشون انتظاری داشت)

Liquid
14-01-2010, 22:30
سلام عزیز,
برای نمونه من خودم یه مانیتور 2253tq از مادیران گرفتم.
طبیعتاً روی کیفیت تصویر هیچ تفاوتی نباید احساس کنی اما 2 نکته دیدم که واقاً هم اعصابم رو خرد کرد هم ناراحت.

اول اینکه پلاستیک های محافظ کننده قاب مانیتور هنگام مونتاژ داخل رفته و موقعی که خواستم پلاستیک ها رو جدا کنم در قسمت کنج ها پاره شد و در نیومد (هنوز هم در نیومده)

و نکنه ی دیگه اینکه نزدیک به 10cm طول و 2mm عرض از رنگ قاب پایینی از بین رفته و ترک خورده ( قسمت داخل قاب در چسبیده صفحه نمایش) و وقتی از بالا نگاه می کنی قشنگ معلومه , مثل یک خط سفید میمونه.مشخص نیست هنگام جدا سازی پلاستیک کنده شده یا از قبل بوده...

خلاصه از مادیران همچین انتظاری نداشتم.
اگر دنبال تفاوت هستی, تفاوت مونتاژ به این میگن که یک مانیتور رو هم بلد نیستن به نحو صحیح و مانند LG در بیارن !!!

ravi
18-01-2010, 17:54
سلام عزیز,
برای نمونه من خودم یه مانیتور 2253tq از مادیران گرفتم.
طبیعتاً روی کیفیت تصویر هیچ تفاوتی نباید احساس کنی اما 2 نکته دیدم که واقاً هم اعصابم رو خرد کرد هم ناراحت.

اول اینکه پلاستیک های محافظ کننده قاب مانیتور هنگام مونتاژ داخل رفته و موقعی که خواستم پلاستیک ها رو جدا کنم در قسمت کنج ها پاره شد و در نیومد (هنوز هم در نیومده)

و نکنه ی دیگه اینکه نزدیک به 10cm طول و 2mm عرض از رنگ قاب پایینی از بین رفته و ترک خورده ( قسمت داخل قاب در چسبیده صفحه نمایش) و وقتی از بالا نگاه می کنی قشنگ معلومه , مثل یک خط سفید میمونه.مشخص نیست هنگام جدا سازی پلاستیک کنده شده یا از قبل بوده...

خلاصه از مادیران همچین انتظاری نداشتم.
اگر دنبال تفاوت هستی, تفاوت مونتاژ به این میگن که یک مانیتور رو هم بلد نیستن به نحو صحیح و مانند LG در بیارن !!!

به خاطر اختلاف قيمتي كه دارن ميگم چون ميخوام 20 اينچ بخرم