ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت ---

fmps
02-01-2010, 13:34
سلام دوستان آقا من هیچ چی در مورد کارت --- نمیدونم میشه راهنمایی کنی منظور از دانلود آفلاین چیست؟ تو دانلود آفلاین هم باید به دیش وصل بشه؟ حداقل سرعت اینترنت باید چند باشه؟ لپتاپ وصل میشه؟ و ...

shahramcat
02-01-2010, 15:08
دانلود آفلاین یعنی به اشتراک گذاری فایلهای مشترکان به صورت رایگان با سرعت بسیار بالا حدود 2 تا 3 مگ در ثانیه !

برای لپتاپ شما کارت اکسترنال خارجی بگیر مثلا Skystar 2 USB قیمت 230 تومن .

fmps
02-01-2010, 16:36
تو دانلود آفلاین باید سرعت ایترنت زیاد باشه؟ و یه دیش ه
م وصل باشه؟

shahramcat
02-01-2010, 21:24
تو دانلود آفلاین باید سرعت ایترنت زیاد باشه؟ و یه دیش ه
م وصل باشه؟

دانلود آفلاین اصلا کاری به اینترنت آنلاین نداره و بحثش جداس ..... شما مستقیما به ماهواره وصل هستی همین روی فرکانس مورد نظر . دیش و ال ان بی میخاد .

fmps
02-01-2010, 22:41
اونایی که فقط در همون لحظه
پخش میشن میتونم دانلود کنم یا می تونم اونایی رو که قبلا پخش شده رو هم دانلود کنم؟

fmps
03-01-2010, 23:09
و در ضمن چند سوال دیگه
1-من تو دانلود افلاین فقط فیلم میتونم دانلود کنم یا نرم افزار و این جور چیزا هم میتونم دانلود کنم؟
2- اگه دیش رو سمت ترکیه باشه من فقط اونایی رو که تو اون مسیر پخش میشه رو میتونم دالود کنم؟

BLACK-BLACK
03-01-2010, 23:18
و در ضمن چند سوال دیگه
1-من تو دانلود افلاین فقط فیلم میتونم دانلود کنم یا نرم افزار و این جور چیزا هم میتونم دانلود کنم؟
2- اگه دیش رو سمت ترکیه باشه من فقط اونایی رو که تو اون مسیر پخش میشه رو میتونم دالود کنم؟

1-هرچی برات رو فرکانس بذارن میتونی شامل فیلم و عکس و ..............
2-ماهواره های که دیتا دارن با ماهواره های تلویزیونی فرق میکنن میتونی از یه قیچی یا یه دیش جدا استفاده کنی

اونایی که فقط در همون لحظه
پخش میشن میتونم دانلود کنم یا می تونم اونایی رو که قبلا پخش شده رو هم دانلود کنم؟

در هر لحضه میشه فقط یه کارو انجام داد یا دانلود افلاین انجام داد یا ماهواره تماشا کرد.

اگه میخای تماشا کنی که صد درصد اب رفته به جوب برنمیگرده!
اگرم میخای دانلود کنی که عین همون دانلود معمولی از طریق اینترنته منتها در انتخاب فایلهای مورد علاقت برای دانلود ازادی کمی داری.