ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Lh 500 یا B690

hummer_1990
02-01-2010, 12:12
کلی تو P30 wolrd پست دادم آخرش به نتیجه مطلوب نرسیدم مجبور شدم این تاپیک رو باز کنم
سوال اصلی:
آیا مابین دو تلوزیون LG LH 500 و SUMSUNG B690 از لحاظ کیفیت تصویر اختلاف فاحشی وجود داره؟
از لحاظ جزئیات فنی کدوم بهتره مثلا فرمت های پشتیبانی شده در USB کدوم بیشتره؟ یا محدودیت Bitrate و Framerate در این دو مدل چقدره
آیا فیلم های FULL HD 1080 در این دو مدل به راحتی اجرا میشه؟
یا اگه بشه یه مقایسه فنی کامل بین این دو کرد که چه بهتر.
هر کدوم از این دو مدل که برنده بشه میره واسه مرحله بعد که رقابت با G10 Panasonic هست.
خیلی ممنون اگه نظراتتون رو بنویسید:10:

hummer_1990
02-01-2010, 12:17
LH 500:
contrast:150000
brightness:500
refreshrate:200Hz
response time:2ms
USB 2
1080P
3 HDMI
coponent
composite

hummer_1990
02-01-2010, 12:23
آیا این دو مدل قابلیت LAN دارند؟

salar_aziz
02-01-2010, 12:49
سلام عزیز
اشتباه نوشتی من خودم lh500 دارم
response time lh500 اینی که گفی نیست 2 میلی ثانیه است.
دنبال ورودی usb و فرمتهای قابل پخش هم نباش چون با یه سینما همه اش فراموش میشه.

hummer_1990
02-01-2010, 13:07
درسته در تبلیغات زده شده 2ms ولی در سایت ال جی اصلش رو زده 2.3ms
در هر صورت من اصلاح میکنم 2ms

hummer_1990
02-01-2010, 22:16
سلام
آقا سالار عزیز میشه خواهش کنم از تصاویر LH 500 که داری چند تا عکس بگیری و برامون بذاری؟
خیلی ممنون

greenmidi
02-01-2010, 22:40
سلام عزیز
وقتی میشه یه چیزی خرید که تمام امکانات رو داشته باشه دیگه نیازی به خرج اضافه نیست

salar_aziz
02-01-2010, 23:39
وقتی میشه یه چیزی خرید که تمام امکانات رو داشته باشه دیگه نیازی به خرج اضافه نیست

سینما رو که باید برای tv بخری .
دوست من وقتی tv و سینما رو باهم گرفتی حرف منو می فهمی.

salar_aziz
02-01-2010, 23:42
سلام
آقا سالار عزیز میشه خواهش کنم از تصاویر LH 500 که داری چند تا عکس بگیری و برامون بذاری؟
خیلی ممنون

با عکس آخه می خوای چی رو بفهمی؟ کیفیت تصویر رو؟
ولی چشم در اولین فرصت.

greenmidi
03-01-2010, 07:01
سینما رو که باید برای tv بخری .
دوست من وقتی tv و سینما رو باهم گرفتی حرف منو می فهمی.
هستند آدم هایی که سینمای خانگی براشون یه وسیمه تزیینیه.چون با امکاناتی مثل LAN,USB,... دیگه نیازی به اون نیست
اگه میخواهی این رو درک کنی میتونیم یه پست نظرسنجی باز کنیم

pmax
03-01-2010, 09:50
هستند آدم هایی که سینمای خانگی براشون یه وسیمه تزیینیه.چون با امکاناتی مثل LAN,USB,... دیگه نیازی به اون نیست

بنظر من سینما فقط باندهاش بدرد بخوره اونم اگر شما برعکس من از اینکه صدا از باندهای دیگه پخش بشه خوشتون بیاد

اما usb هرچند قدرتمند شما رو از player dvd بی نیاز نمی کنه . نمیشه که هر فیلمی اومد دستمون اول بریزیم روی usb یا هارد و بعد تماشا کنیم . به نظر من پلیر سینما خیلی لازمه اما . اما . اما باید در انتخاب این پلیر دقت کرد .
مثلا پلیر سینمای من 3-4 تا فرمت خاص رو بیشتر ساپورت نمی کنه در حالیکه یک پلیر مارشال ( سینما نه ها ) با قیمت 50-60 تومن 6 برابر سینمای من ساپورت فرمتهای مختلف رو داره !

خلاصه سینما برای خود من خیلی چیز خاصی نبوده ( البته سینمای منم چیز خاصی نیست . سامسونگ tz225 با قیمت 325 تومن ) ولی شما حتما دنبال یک dvd player با خروجی hdmi یا یک پلیری که بتونه تا فول اچ دی رو پخش کنه باش . باندم نداشت نداشت

hummer_1990
03-01-2010, 10:25
این پلیر مارشال رو میشه به باند 5.1 وصل کرد؟
اگر میشه وصل کرد فکر کنم یه پلیر مارشال با باند 5.1 خیلی بهتر وارزونتر از سینما خانگی خود دستگاه در بیاد نه؟

hummer_1990
03-01-2010, 10:50
آقا این LH500 ساخت ایران هم داره یا همشون made in korea هست؟
از کجا بفهمیم که مونتاژ ایرانه یا نه؟
خیلی ممنون.

hummer_1990
03-01-2010, 10:57
آیا میشه فقط به نوشته رو دستگاه و کارتونش اکتفا کرد؟
آخه من بعضی اجناس رو دیدم که رو بدنه نزده ساخت کجا و رو کارتونش زده مثلا ساخت چین بعد با یه برچسب خوش رنگ ولعاب رو برچسب اصلی رو پوشش دادن وبه همین راحتی تلوزیون رو میکنن ساخت ژاپن در صورتی که چینی هست نمونش یه جارو برقی Panasonic که خریدیم دقیقا همین طوری بود.(البته موقع خرید من نبودما وگرنه نمیذاشتم همچین کلاه بزرگی سرمون بره)

hummer_1990
03-01-2010, 11:09
آقا من امروز باید این LH 500 رو بگیرم اگه میشه یه راهنمایی بدید.
خیلی ممنون.
:46:
:10:
از کجا بفهمم که اصل کره باشه؟
دارم از فروشگاه اتکا میخرم
اون کابل HDMI رایگان که تو سایت LG زده حتما در همه LH 500 ها در همه فروشگاه های معتبر هست یانه؟

hummer_1990
03-01-2010, 21:25
آقا ما امروز یه LH 500 گرفتیم کسی که مارو راهنمایی نکرد ولی هنوز فرصت پس دادنشو دارم(اگر بد باشه).
میشه بگی USB اون دقیقا چه فرمت هایی رو با چه رزولیشنی پشتیبانی میکنه؟ 1920 در 1080 رو بدون مشکل ساپورت میکنه؟ (LH 50 اوروپا و آمریکا رو نمیگم شاید اونا فرق داشته باشه . همین LH 500 خاورمیانه).
ممنون میشم اگه سریع تر پاسخ منو بدی (تا هنوز فرصت پس دادنشو دارم).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن میخواستم ببینم سینمای خانگی این مدل با قیمت 400000 ارزشش رو داره یا اینکه با وجود USB دیگه نیازی به اون نیست؟

salar_aziz
04-01-2010, 12:21

خودشو ناراحت نکن عزیز :31:
تو خودت الان lcd تنها داری؟
من سینما رو گفتم لازمه چون:
1) همه ی پنل ها اون امکاناتی که گفتی رو ندارند
2) اگه یکی مثل من قبل از اون صوتی تصویری هم نداشته باشه باید برای dvd دیدن و درک صدای دالبی بعضی دیسک ها و بعضی شبکه ها سینما بگیره.
(ما که با هم مشکل نداریم کاری نداره می تونیم یه نظر سنجی باز کنیم ببینیم چند درصد با من موافقند.) :21:

khar2khar
18-01-2010, 15:12
من حدود 3 ماهه lh500 دارم از هر لحاظ tv خوبیه فقط تنها ایرادش motion blur بیش از حدشه که وقتی روی 100 یا 200 هرتز هست

کاملا مشخصه ودیگه اینکه برای فیلم دیدن وقتی روی 100 یا 200 هرتزه زیاد خوشایند نیست اما در کل روی این قیمت بهترینه:20:

ghahremanimehdi
20-01-2010, 13:23
سلام عزیز

B690 و سری 7000 LED قابلیت پخش mkv و ویدئوهای HD رو هم دارند درحالی که سینمای خانگی قابلیت پخش ویدئوهای HD رو نداره. ضمنا قابلیت اتصال به کامپیوتر از طریق LAN هم یک مزیت محسوب میشه.
این دومورد رو نمیشه نادیده گرفت. پس بطور قطع B690 برنده خواهد بود.

hummer_1990
20-01-2010, 21:44
سلام
کسی هست که با رنگ مشکی این تلویزیون(LH 500 ) مشکل داشته باشه؟
با ریسیور تصاویرو تاریک نشون میده به طوری که تو پلان های تاریک فیلم چیزی به طور واضح معلوم نیست و همه مناطق تاریک و سیاه تو فیلم به رنگ سرمه ای دیده میشن و اینکه رنگ هارو درست و حسابی پردازش نمیکنه کسی میدونه اشکال از چیه؟اشکال از کم آوردن تلویزیون تو نشون دادن رنگ مشکیه یا اینکه ----- من اینقدر آشغاله؟مدل ----- من ACC 3202 ultra pvrx هست با قیمت حدودا 40 تومن و فقط خروجی AV (زرد سفید قرمز ) داره.خودم فکر میکنم اشکال از ریسیور هست ولی برای محکم کاری اینو مپرسم:
دوستانی که LH500 دارن از رنگ مشکی تلوزیونشون راضین؟

omidnejat
20-01-2010, 22:27
سلام
با ریسیور تصاویرو تاریک نشون میده به طوری که تو پلان های تاریک فیلم چیزی به طور واضح معلوم نیست و همه مناطق تاریک و سیاه تو فیلم به رنگ سرمه ای دیده میشن و اینکه رنگ هارو درست و حسابی پردازش نمیکنه کسی میدونه اشکال از چیه؟اشکال از کم آوردن تلویزیون تو نشون دادن رنگ مشکیه یا اینکه ----- من اینقدر آشغاله؟مدل ----- من ACC 3202 ultra pvrx هست با قیمت حدودا 40 تومن و فقط خروجی AV (زرد سفید قرمز ) داره.خودم فکر میکنم اشکال از ریسیور هست ولی برای محکم کاری اینو مپرسم:

من تو همین بخش یه تاپیک برای تنظیمات این تی وی گذاشتم اونا رو انجام بده بعد

hummer_1990
20-01-2010, 23:12
من تو همین بخش یه تاپیک برای تنظیمات این تی وی گذاشتم اونا رو انجام بده بعد

میشه کد تاپیک رو بذاری؟
ممنون

mehrdadb3
22-01-2010, 18:10
اقا این lh500 بالاخره فیلمایه HD (MKV رو پخش میکنه یا نه /؟

Ami R 940
22-01-2010, 19:11
اقا این lh500 بالاخره فیلمایه HD (MKV رو پخش میکنه یا نه /؟

خیر,تنها ریجن های اروپایی و آمریکایی این پنل این قابلیت رو داره

gatalash
24-01-2010, 12:42
من فقط برای شبکه های ایران میخوام که sd هست.ماهواره هم ندارم. با این توضیحات کدوم کیفیت تصویری بهتری بهم میده؟؟

salar_aziz
26-01-2010, 18:07
سلام

مطمئن باش از رسیورته.
من ----- با خروجی component دارم تصاویر واقعا عالیه (حتی وقتی چراغهای خونه خاموشه)
بازم اگه خواستی بگو از کدوم شبکه تا واست عکی بگیرم بذارم.

hummer_1990
27-01-2010, 14:17
مطمئن باش از رسیورته.
من ----- با خروجی component دارم تصاویر واقعا عالیه (حتی وقتی چراغهای خونه خاموشه)
بازم اگه خواستی بگو از کدوم شبکه تا واست عکی بگیرم بذارم.

همه شبکه ها تقریبا
مثلا اون قسمت ریال آشپزباشی که بچه ها رفته بودن خونه عمشون دنبال باباشون یادته؟ (شب تو ماشین فیلم برداری شده بود)اون سکانس که جلوی در تو ماشین نشسته بودن و یکی یکی میرفتن تو من هیچی نمیدیدم فقط صورتاشون به طور کدری معلوم بود و دیگه هیچ.همون موقع تلوزیون قدیمی CRT که دارم رو با تصویر این یکی مقایسه کردم دیدم خیلی فرق داره مثلا درز در ماشین روکش صندلی ها لباس افراد تو فیلم کاملا معلوم بود ولی تو این یکی فقط صوزتاشون معلوم بود تازه اونم به طور افتضاح.:13:
بهترین حالتی که میشه تنظیم کرد رو همون حالت بازی هست. که جزئیات بیشتری معلوم میشه ولی بازم تاریکه
اگرم بکلایت و کنتراستو ببرم بالا و دمای رنگ رو هم رو سرد بذارم موقع نشون دادن صورت آدما فکر میکنی یه لایه بتونه رو صورتشون کشیده شده و موقعی هم که جمعیت رو نشون میده(مثل استادیوم یا نماز جماعت)از هرچی تلویزیون هست سیر میشی.:41:
الان تنظیمات من رو این حالته:
expert1
بکلایت65
کنتراست95
برایتنس30
وضوح افقی 75
وضوح عمودی 75
رنگ 55
دما گرم
گاما کم
کاهش نویز زیاد
تروموشن کم
ته رنگ 0
کنتراست رنگ ها 50
برایتنس رنگ ها 9
رنگ ها 25
ته رنگ .رنگ ها 25
opc روشن
سینما واقعی روشن
طیف رنگ استاندارد

hummer_1990
27-01-2010, 15:04
یه سوال از اساتید :
میخواستم بدونم در ساخت پیکسل های کریستالی LG LH500 از تکنولوژی 7 بیتی استفاده شده یا 8 بیتی؟

salar_aziz
29-01-2010, 20:37
همه شبکه ها تقریبا
مثلا اون قسمت ریال آشپزباشی که بچه ها رفته بودن خونه عمشون دنبال باباشون یادته؟ (شب تو ماشین فیلم برداری شده بود)اون سکانس که جلوی در تو ماشین نشسته بودن و یکی یکی میرفتن تو من هیچی نمیدیدم فقط صورتاشون به طور کدری معلوم بود و دیگه هیچ.همون موقع تلوزیون قدیمی CRT که دارم رو با تصویر این یکی مقایسه کردم دیدم خیلی فرق داره مثلا درز در ماشین روکش صندلی ها لباس افراد تو فیلم کاملا معلوم بود ولی تو این یکی فقط صوزتاشون معلوم بود تازه اونم به طور افتضاح.:13:
بهترین حالتی که میشه تنظیم کرد رو همون حالت بازی هست. که جزئیات بیشتری معلوم میشه ولی بازم تاریکه
اگرم بکلایت و کنتراستو ببرم بالا و دمای رنگ رو هم رو سرد بذارم موقع نشون دادن صورت آدما فکر میکنی یه لایه بتونه رو صورتشون کشیده شده و موقعی هم که جمعیت رو نشون میده(مثل استادیوم یا نماز جماعت)از هرچی تلویزیون هست سیر میشی.:41:
الان تنظیمات من رو این حالته:
expert1
بکلایت65
کنتراست95
برایتنس30
وضوح افقی 75
وضوح عمودی 75
رنگ 55
دما گرم
گاما کم
کاهش نویز زیاد
تروموشن کم
ته رنگ 0
کنتراست رنگ ها 50
برایتنس رنگ ها 9
رنگ ها 25
ته رنگ .رنگ ها 25
opc روشن
سینما واقعی روشن
طیف رنگ استاندارد

sorry
دیر به فروم سر زدم نفهمیدم که اون سکانس زو می خوای.
ولی حالا با توضیحاتت مطمئن شدم که رسیورت مشکل داره (شایدم کیفیتش خرابه)
چون من دقیقا یادمه که اون صحنه حتی تو ماشین چه قدر واضح بود( اونقدر مشکیش درست بود که مثلا تو تاریکی داخل ماشین ساندویچ خانم شریفی نیا واضح واضح بود.)
تنظیمات رو هم دست نزدم تو همون حالت استاندارد بوده.
موفق باشی.

striker1
30-01-2010, 13:16
با سلام خدمت دوستان . از دوستانی که lh500 دارن خواهش میکنم که اگه میشه چند تا عکس از تلویزیونشون در حال پخش بذارن.

hummer_1990
31-01-2010, 19:18
با سلام خدمت دوستان . از دوستانی که lh500 دارن خواهش میکنم که اگه میشه چند تا عکس از تلویزیونشون در حال پخش بذارن.

من هنوز تلویزیونمو درست کالیبره نکردم چون رسیورم مشکل داره اگه درستش کردم حتما عکس میذارم.

آقا سالار شما قرار بود چندتا عکس بذاریا!!؟ شما که درست کالیبره کردی و رسیورتم مشکل نداره چند تا عکس بذار فقط خواهشا از همه مدل تصویر(روشن تاریک پر رنگ کم رنگ)عکس بذار. ممنون میشم

hummer_1990
02-02-2010, 15:16
من هنوز تلویزیونمو درست کالیبره نکردم چون رسیورم مشکل داره اگه درستش کردم حتما عکس میذارم.

آقا سالار شما قرار بود چندتا عکس بذاریا!!؟ شما که درست کالیبره کردی و رسیورتم مشکل نداره چند تا عکس بذار فقط خواهشا از همه مدل تصویر(روشن تاریک پر رنگ کم رنگ)عکس بذار. ممنون میشم

پس چی شد کجا رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

hummer_1990
06-02-2010, 00:52
:19::19::19:

hummer_1990
06-02-2010, 18:26
:41::19::19:

best
09-02-2010, 11:32
LH 500:
contrast:150000
brightness:500
refreshrate:200Hz
response time:2ms
USB 2
1080P
3 HDMI
coponent
composite

Samsung B690
------------------
contrast:100000
refreshrate:100Hz
response time:4ms

samsungcenter. ir

hummer_1990
09-02-2010, 13:23
Samsung B690
------------------
contrast:100000
refreshrate:100Hz
response time:4ms

samsungcenter. ir

دوست عزیز خیلی ممنون ولی من 1 ماهی هست که LH500 گرفتم:31:
ولی اگه دوباره قرار باشه خرید کنم قطعا بودجمو بیشتر میکنم وG10 پاناسونیک میگیرم و اگر نه B690 میگرفتم.
متاسفانه من موقع خرید دستم برای انتخاب باز نبود.

best
10-02-2010, 12:45
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

hummer_1990
10-02-2010, 16:38
B690 رو یکی از آشناها داره و از نزدیک دیدمش. مشخصاتش تو کامنتا قبلی اومده... از لحاظ کیفیت تصویر بپای LH500 نمی رسه. از شکل خودشو کنترلشم خوشم نیومد. USB HDشم همه فرمت های ویدیویی رو ساپورت نمی کنه و سر بعضی از زیرنویس های فارسی هم مشکل داره ... و سینماخانگی که روش می دن زیاد جالب نیست و حتی مدل HT-TZ325 رو مقایسه کنی با T1090HTS ... و در کل از لحاظ قیمت اختلاف قابل توجهی داره و شبکه ای که داره و ..

اگه قرار بود د همین الان LCD بگیرم با توجه به تجربه خوبی که از LG دارم حتما مدل SL800 رو می گرفتم یا شاید LED مدل SL900

بهرحا ل دوست عزیز
تمام مدل هایی که الان تو بازار هست هرکدومشون یه سری ایرادات و کاستی ها داره
یکی بلوتوث نداره. اون یکی شبکه نداره. USB شون همه فرمت های موجود رو ساپورت نمی کنه و زیرنویس فارسی و ...
یا LED ها با اون قیمت بالا و عمر مفید کم 30000 ساعت که به قول خودت به این اعدادو ارقام نباید اعتماد کرد و ...
مشخصات سخت افزاریشون که به پای پلاسما ها نمی رسه و پلاسما ها که اونا هم عیب های خودشو داره و ..
و جالب اینکه هیچکدومشون تیونر دیجیتال ----T نداره..

از LH500 که داری استفاده کن و لذتشو ببر. 5 سال دیگه دستگاهتو عوض کن و یه دستگاه جدیدتر بگیر با امکانات و قابلیت های بیشتر .

ولی اگه من جای شما بودم به جای SL800 میرفتم سراغ LH900 که FULL LED هست در ساخت SL800 آنچنان که باید از تکنولوژی به طور کامل بهره نبردن که شاید به خاطر اینبوده که میخواستن خیلی باریک درستش کنن.

من مشکلی که با LH500 دارم رنگ مشکی اون هست . این TV در تصاویر SD تلویزیون وماهواره رنگ مشکی اجسام رو در تصاویر زمینه روشن خوب نشون میده ولی تصاویر تاریکی(شب) و مکان های تاریک رو خیلی بد نشون میده(تا حدی سرمه ای نشون میده) .مگر اینکه تصویر HD یا حداقل 576p باشه که در این صورت خیلی بهتر عمل میکنه.

5. 6 سال دیگه هم یه OLED میگیرم چون اون موقع دیگه LED ها جاشون رو به OLED های با کیفیت و احیانا تلویزیون های Laser میدن و بقای LCD های کنونی به خطر میافته.
و احتمالا Plasma ها هم از گردونه رقابت خارج میشن یا اینکه مجبور میشن تکنولوژِی خودشون رو ارتقاع بدن.
تصویرها هم روز به روز به سمت HD و 3D شدن پیش میرن.
فکر میکنم تا چند سال دیگه تلویزیون های SuperHD با رزولوشن 2500 در 1600 رو هم ببینیم.

best
10-02-2010, 19:37
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

hummer_1990
11-02-2010, 14:25
تنظیمات رنگ LCD روی چه حالتی گذاشتی !؟ یا اگه دستی تنظیم کردی بنویس ...

رو هر حالتی که فکرشو بکنی تنظیم کردم ولی بازم این مشکلو دارم.
در ضمن تصویر تیک هم میزنه یعنی وقتی دوربین از سمت چپ یک تصویر به سمت راست حرکت میکنه یا برعکس و همچنین بالا یا پایین بره تصویر تیک میزنه و روون حرکت نمیکنه(احساس میکنی برای چندصدم ثانیه متوقف میشه و دوباره با یک جهش سریع جلو میره البته به قدری سریع اتفاق میافته که به صورت تیک زدن مشخص میشه)هر قدر هم تروموشن و سینما واقعی رو کم و زیاد یا روشن خاموش میکنم بازم فایده نداره.این در حالی هست که رسپانس تایم و رفرش ریت این TV از همه TV های دیگه بالاتره.(البته رو کاغذ)
موقع پخش DVD هم اگه رزولوشن DVD رو پایین بیاری و آپسکلینگ توسط خود تلویزیون انجام بشه تصویر خیلی کیفیتش پایین میاد.(این TV آپسکلینگ زیاد قوی نداره.)

Ami R 940
11-02-2010, 14:46
اون رنگ مشکی که به سرمه ای میزنه مشکل از نداشتن بازتولید مشکی عمیق این پنل هست,وقتی نماها و صحنه های تیره در پنل هایی که بازتولید مشکی عمیق ندارن دیده بشه مشکی به شدت به سمت آبی و سرمه ای سوق پیدا میکنه.

در زمینه بازتولید مشکی عمیق این پنل در بین ال سی دی ها در رنج متوسط قرار گرفته .

برای کمتر جلوه دادن این مشکل در این پنل بهتر هست نور بک لایت رو کم کنی تا کمی به مشکی عمیق تر برسی البته با کم کردن بک لایت مقداری از جزییات در نماهای تیره از بین میره و برایتنس به شدت افت میکنه.

رفرش ریت 200 هرتز بیشتر جنبه تجاری داره تا کارایی و صرفا پولی که بابت این قابلیت از مصرف کننده گرفته میشه بیهوده اس,تاثیر این قابلیت وقتی مشخص میشه که با دستگاه و صرفا نرم افزار های تست سنجش مورد بررسی قرار بگیره!

از لحاظ رسپانس تایم پنل های ال سی دی یا بک لایت led های ال جی مانند پنل های سامسونگ و سونی چندان موفق عمل نکرده و رسپانس تایم های اعلام شده ال جی از روش گری تو گری مورد استفاده قرار گرفته,در این روش مورد استفاده قرار گرفته اعداد اعلام شده خیلی کمتر نشون داده میشه و ال جی از این حربه هم به خوبی استفاده کرده برای فروش بیشتر بین عموم,رسپانس تایم واقعی این پنل 6ms روش استاندارد trtf هستش .

از لحاظ uspcaling
چیسپت های مورد استفاده قرار گرفته در پنل های ال جی چیسپت های متوسطی هستن و ال جی بر خلاف سامسونگ و پایونیر از چیپست های گرون قیمت برای upscaling استفاده نکرده,بنابین وضعیت upscaling در این پنل در سطح مطلوبی قرار نداره!

همونطور که بارها گفته شده تکیه بر مشخصات کمپانی ها کار اشتباهی هست,به هر حال اون زمان شما تصمیم به خرید این پنل داشتین و پی امی واسم فرستادین ذکر کردم بعد از خرید این پنل به شدت پشیمون میشی وانتخاب خوبی نمی تونه باشه.

hummer_1990
11-02-2010, 15:33
اون رنگ مشکی که به سرمه ای میزنه مشکل از نداشتن بازتولید مشکی عمیق این پنل هست,وقتی نماها و صحنه های تیره در پنل هایی که بازتولید مشکی عمیق ندارن دیده بشه مشکی به شدت به سمت آبی و سرمه ای سوق پیدا میکنه.

در زمینه بازتولید مشکی عمیق این پنل در بین ال سی دی ها در رنج متوسط قرار گرفته .

برای کمتر جلوه دادن این مشکل در این پنل بهتر هست نور بک لایت رو کم کنی تا کمی به مشکی عمیق تر برسی البته با کم کردن بک لایت مقداری از جزییات در نماهای تیره از بین میره و برایتنس به شدت افت میکنه.

رفرش ریت 200 هرتز بیشتر جنبه تجاری داره تا کارایی و صرفا پولی که بابت این قابلیت از مصرف کننده گرفته میشه بیهوده اس,تاثیر این قابلیت وقتی مشخص میشه که با دستگاه و صرفا نرم افزار های تست سنجش مورد بررسی قرار بگیره!

از لحاظ رسپانس تایم پنل های ال سی دی یا بک لایت led های ال جی مانند پنل های سامسونگ و سونی چندان موفق عمل نکرده و رسپانس تایم های اعلام شده ال جی از روش گری تو گری مورد استفاده قرار گرفته,در این روش مورد استفاده قرار گرفته اعداد اعلام شده خیلی کمتر نشون داده میشه و ال جی از این حربه هم به خوبی استفاده کرده برای فروش بیشتر بین عموم,رسپانس تایم واقعی این پنل 6ms روش استاندارد trtf هستش .

از لحاظ uspcaling
چیسپت های مورد استفاده قرار گرفته در پنل های ال جی چیسپت های متوسطی هستن و ال جی بر خلاف سامسونگ و پایونیر از چیپست های گرون قیمت برای upscaling استفاده نکرده,بنابین وضعیت upscaling در این پنل در سطح مطلوبی قرار نداره!

همونطور که بارها گفته شده تکیه بر مشخصات کمپانی ها کار اشتباهی هست,به هر حال اون زمان شما تصمیم به خرید این پنل داشتین و پی امی واسم فرستادین ذکر کردم بعد از خرید این پنل به شدت پشیمون میشی وانتخاب خوبی نمی تونه باشه.

جالبی قضیه اینجاس که اجسام مشکی توی تصاویر با زمینه روشن رو مثل ذغال مشکی نشون میده ولی متاسفانه تو نشون دادن تصاویر تاریک عمق دار خیلی بد عمل میکنه.اول فکر میکردم اشکال از ریسیور هست ولی دیدم موقع دیدن DVD های با کیفیت هم همین مشکل وجود داره(البته تا حدی کمتر)

بله من اون موقع متقاعد شده بودم که B690 پنل بهتری هست ولی همونطور که تو چندتا از پست های دیگه هم گفتم متاسفانه به دلیل شرایط خریدم دستم در انتخاب باز نبود.
ولی الان پشیمون شدم چون پولی که من برای این این TV و سینماش دادم (با در نظر گرفتن سود قسط هاش)
2 تومن در اومد که با این پول میشد یه G10 با یه سینما philips یا یه برند خوب دیگه به صورت نقدی خرید کرد. من تو خرید عجله کردم.:41:

Ami R 940
12-02-2010, 09:47
جالبی قضیه اینجاس که اجسام مشکی توی تصاویر با زمینه روشن رو مثل ذغال مشکی نشون میده ولی متاسفانه تو نشون دادن تصاویر تاریک عمق دار خیلی بد عمل میکنه.اول فکر میکردم اشکال از ریسیور هست ولی دیدم موقع دیدن DVD های با کیفیت هم همین مشکل وجود داره(البته تا حدی کمتر)

بله من اون موقع متقاعد شده بودم که B690 پنل بهتری هست ولی همونطور که تو چندتا از پست های دیگه هم گفتم متاسفانه به دلیل شرایط خریدم دستم در انتخاب باز نبود.
ولی الان پشیمون شدم چون پولی که من برای این این TV و سینماش دادم (با در نظر گرفتن سود قسط هاش)
2 تومن در اومد که با این پول میشد یه G10 با یه سینما philips یا یه برند خوب دیگه به صورت نقدی خرید کرد. من تو خرید عجله کردم.:41:

بله قاعدتا تو نماهای روشن رنگ مشکی مشکلی نباید داشته باشه,سطوح مشکی رو با نماهای تیره و یه دست باید سنجید.

در رابطه با بازتولید مشکی عمیق پنل 690 مشکی این پنل دو برابر عمیق تر از lh500 هستش ولی همچنان در نماهایی که بسیار تیره و تاریک هستن مشکی کمی به سمت سرمه ای سوق پیدا میکنه که با کم کردن برایتنس و گاما در نماهای تیره می توان از این مشکل جلوگیری کرد اما در کل مشکیش واس تکنولوژی ال سی دی به خصوص با این قیمت قابل قبول هست.

در کل بهترین پنل خوش قیمت با مشکی عمیق در ایران در حال حاظر g10 هست.عمیق ترین مشکی هم متعلق به پایونیر kuro هست پنلی که تکنولوژیش برای اواخر 2007 هست!,مشکی این پنل 7 برابر عمیق تر از lh500 و 3 برابر عمیق تر از g10 هست .

best
13-02-2010, 00:09
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

best
13-02-2010, 01:22
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Ami R 940
13-02-2010, 10:28
بعضی ها روی مارک خاصی تعصب دارند و بیشتر مطالبی که در این تاپیک ها نوشته می شود ، نظراتشون سلیقه ای هست و پایه و اساس درست و علمی ندارد.
اینو بگم که روی هیچ مارکی تعصب ندارم. من فقط دنبال کیفیت و تکنولوژی روز هستم با قیمت مناسب.
مثلا LED Samsung B8000 فوقالعاده است ولی با توجه به قیمتش خریدن اون منطقی نیست در حالی که روز بروز مدل های جدیدتر میاد با قیمت های مناسب تر.. وقابلیت های بیشتر ..

وجود چنین تاپیک هایی و سایت های بررسی کیفی پنل برای این هستش در دام فروشنده و مشخصات کمپانی ها قرار نگرفت,فکر نمی کنم چندان جالب باشه در عصر ارتباطات بدون تحقیق و صرفا فقط با توجه داشتن به مشخصات کمپانی ها اقدام به خرید کرد!

10 ها منابع معتبر در این برهه زمانی پیدا میشه که کارشون بررسی پنل ها هست .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

........................

کنتراست داینامیکی full on/full off که کمپانی ها و در راس اون ها ال جی و سامسونگ و سونی اعلام می کنن فاقد ارزش هست و صرفا جنبه تبلیغاتی در کشورهای جهان سوم رو داره صحیح ترين روش سنجش نسبت کنتراست روش ANSI‌ نام دارد که در آن به جاي روشن کردن تمام تصوير، 8 مربع سياه و 7 مربع سفيد که به صورت شطرنجي آرايش يافته‌اند روي پنل نمايش داده مي‌شوند و با گرفتن ميانگين از روشنايي اين مربع‌ها مقدار نسبت کنتراست بيان مي‌شود که همچنين براي سنجش يکنواختي روشنايي پنل نيز کاربرد دارد. در اکثر موارد رکوردهاي به دست آمده با روش ANSI مقداري خیلی کمتر از آمار full on/full off دارند بنابراين سازندگان به ندرت آمار ANSI نمايشگرهاي خود را اعلام مي‌کنند. حتي اگر تمام سازندگان از يک الگو براي سنجش نسبت کنتراست استفاده کنند، اتاقي که تست‌ها در آن انجام مي‌شود نيز تاثير زيادي در مقدار اين پارامتر دارد. رنگ ديوارها، ابعاد و gain نمايشگر و فضاي اتاق همگي در مقدار نسبت کنتراست نقش دارند و در صورت انجام آزمايش‌ها در اتاق تاريک، کوچک‌ترين نوري در محيط مي‌تواند در آمار به دست آمده خطاي زيادي ايجاد کند بنابرین برای تست تایین کنتراست full on/full off شرایط سنچش کمپانی ها یکی نیست برای تایین کنتراست داینامیک بهترین سناریو رو نیز کمپانی ها در نظر می گیرند. جالبه بدونید بهترین hdtv دنیا pioneer kuro ملقب به سلطان کنتراست داینامیک اعلام شده اش توسط پایونیر فقط 16 هزار هست.

و اما رسپانس تایم

روش محاسباتی اولیه و صحیح این مدت زمان فاصله زمانی هست که یک پیکسل (ودر اینجا پیکسل یک ال سی دی) Active یا مشکی و کاملا Inactive یا سفید بشه , به این روش به اصطلاح (Time Rising, Time Falling) یا به اختصار TrTf میگن.
اما این روزها بعضی از سازنده های عمدتا کره ای و چینی و در راس اون ها ال جی به دلیل عدم وجود استاندارد مشخص و قابل پذیرشی در صنعت از روشی به اسم (Gray to Gray) یا به اختصار GTG برای محاسبه این مدت زمان استفاده میکنن که در حقیقت مدت زمان برای تغییر رنگ پیکسل از خاکستری به خاکستری یک درجه تیره تر یا روشنتر هست!!!

مدت زمان اعلام شده با این روش یک چهارم مدت زمان Rsponse time به روش واقعی یا TrTf هست

بنابر این شما وقتی میخواین یک پنل رو انتخاب کنید باید ببینید اعدادی که سازنده داره اعلام میکنه بر چه اساسی عنوان شده نه صرفا اتکا به عدد کمتر اعلام شده!.رسپانس تایم پنل 690 از روش trtf مورد استفاده قرار گرفته و رسپانس تایم lh500 از روش gray to gray .

تفاوت 100 هرتز رفرش ریت و 200 هرتزرفرش ریت وقتی مشخص میشه که با دستگاه و صرفا نرم افزار های سنجشی مورد بررسی قرار بگیرید و با چشم عادی این تفاوت به هیچ وج مشخص نیست. اون چیزی که تفاوتش با چشم عادی انسان قابل حس بوده سابد فیلد درایو هرتز در پلاسما پنل های پاناسونیک بوده .

همچنین 240 هرتز مرتبط با سیستم ntcs در آمریکا هست و 200 هرتز مرتبط با سیستم pal در اروپا و کشورهایی از جمله ایران و..

ریو مدل sl900 ال جی با کنتراست 3 میلیون

ریو مدل led 8000 سامسونگ با کنتراست 2 میلیون

ریو مدل 690(650) با کنتراست داینامیک 100 هزار

hummer_1990
13-02-2010, 13:36
ببین دوست عزیز
اول از همه کیفیت فیلم خیلی مهم هستش. این LCD ها و LED ها همانطور که از اسمشون پیداست برای تصاویر HD طراحی شدند.
تصاویر HD به معنای واقعی، نه اسمی. وقتی فیلمی کیفیتش پایین هست، نباید از LCD یا LED توقع معجزه داشته باشی.

بهتره روی یه چیز مشخص صحبت کنیم، کانال های ماهواره ای:
کیفیت کانال هایی مثل RTL, ZDF, Italia1, BBC, atv Turk, foxMovie, Cine5 با وجود اینکه HD نیستند ، خیلی خوبه.
من با این کانال ها هیچ مشکلی ندارم. اگر شما با این کانال ها مشکل داری دو حالت داره:
یا تنظیم رنگ و کنتراست LCD تون مناسب نیست و یا رسیورت کیفیت خوبی نداره.
دستگاه من Strong4622XII هستش و با فیش Component وصلش کردم و Color ----- هم رو حالت Default قرار دادم.
با LNB Strong و کابل آنتن کرمان و تبدیل چهار به یک Nokia

اگه رو بعضی از برنامه ها، تصویر تیک می زنه به خاطر کیفیت برنامه هستش، مثلا رو بعضی از DVD ها یا بعضی از کانال های ماهواره که کیفیت ندارند ممکنه این حالت پیش بیاد. در این صورت realCinema رو off کن.

رو برنامه هایی که کیفیت ندارند ممکنه TruMotion High نتیجه عکس بده و باعث لرزش یا تیک تصویر بشه پس بذارش رو LOW

روی بعضی از برنامه ها که کیفیت ندارند اگه TruMotion Off باشه تصویر تیک میزنه و لرزش پیدا می کنه پس بذارش رو LOW
مثل کانال ایران موزیک یا دیدار . اگه TruMotion Off باشه نمودار تبلیغاتی پایین صفحه لرزش و تیک پیدا می کنه ولی روی کانالی مثل RTL اگه TruMotion Off هم باشه تغیری به چشم نمیاد.

درباره وضوح تصویر سینما خانگی که گفتی، روی چندتا DVD تست کردم. کم یا زیاد شدن وضوح تصویر، کوچکترین تاثیری در کیفیت فیلم نداشت. نه بهتر می شد نه بدتر. نه روون می شد و نه کند.

برای تنظیمات رنگ بهترین حالت همون Vivid هستش ولی با این حال:
اینو برای ----- تست کن و برای سینما خانگی همین تنظیمات رو با بکلایت 87 انجام بده.

حالت Cinema(User)

Backlight= 77
Contrast=97
Brightness= 50
Sharpness= 71
Colour= 53
Tint= 0
Advanced Control
Colour Temp= Cool
Dynamic Contrast= High
Dynamic Colour= High
Noise Red= High
Gama= High
Black Level= High
RealCinema= off
TruMotion= low
ColourGamut= Wide
EdgeEnhancer= High
OPC= On

energySaving= 83%

اگه تنظیمات فوق روی یه کانال خوب مثل BBC یا RTL رنگ مشکی مد نظر شما رو فراهم نکرد
در همین تنظیمات، در قسمت Advanced Control تغیرات زیر رو انجام بده:
Gama= medium
Black Level= low
اگه با این تغییر تصویر خیلی تیره شد می تونی با افزایش Backlight و یه مفدارکم Brightness تصویر رو درخشنده تر و روشن تر کنی.

این تنظیم حال حاضر منه expert1 (-----) :
بکلایت 70
کنتراست 90
برایتنس 45
وضوح افقی عمودی 80
رنگ 55
ته رنگ 0
کنتراست دینامیک: متوسط
کاهش نویز : زیاد
گاما: زیاد
سینما واقعی: روشن
تروموشن: کم
طیف رنگ: استاندارد
بهبود دهنده لبه: زیاد
دمای رنگ : گرم
کنتراست قرمز سبز آبی: 50
برایتنس قرمز سبز آبی: 8
رنگ قرمز سبز آبی زرد سبزابی سرخ فام 25
ته رنگ سبز آبی زرد سبزابی سرخ فام 25
OPC روشن

شما یه لطفی بکن این تنظیماتی که من نوشتم رو روی دستگاه خودت انجام بده ببین راضی هستی یا نه؟

درضمن من رو هر حالتی و هر تنظیمی تروموشن و سینما واقعی رو کم و زیاد یا خاموش و روشن میکنم بازم اون تیک زدن تو تصویر وجود داره(حتی تو DVD) فقط شدتش کمو زیاد میشه.

starpars
13-02-2010, 15:56
ریو مدل sl900 ال جی با کنتراست 3 میلیون

ریو مدل led 8000 سامسونگ با کنتراست 2 میلیون

ریو مدل 690(650) با کنتراست داینامیک 100 هزار

طبق امتیازاتی که این سایت به این محصولات داده به طور کلی امتیازات اینا به این شکل میشه:

b690
75 امتیاز

sl900
73 امتیاز

led 8000
66 امتیاز

البته هر کس میتونه عواملی رو که به اون نیاز نداره رو از جدول امتیازات هر سه پنل حذف کنه و دوباره امتیازات رو جمع بزنه

best
14-02-2010, 12:20
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

best
14-02-2010, 12:25
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Ami R 940
16-02-2010, 10:59
دوست عزیز آقای Ami R 940

شما در صحبت هاتون اشاره می کنید به اینکه اختلاف تروموشن 100 یا اختلاف رسپانس تایم 2ms به چشم نمی یاد.
و می گویید که تروموشن 200 ال جی تجاری هستش و تو رسپانس تایم کلک زده و بچه بدی بوده!

1. لینک review که ارائه کردید.. خلاف اینو نشون می ده و می گه که LG-42SL9000 از Samsung-UE46B8000 بهتره.
پیداست که شما مطالب این review ها که به آنها استناد می کنید رو درست نخوندید و مقایسه لازم رو انجام ندادید.

2. شما می گویید که به مشخصاتی که شرکتها ارائه می کنند نمی شه اعتماد کرد!! پس با این عدم اعتماد شما چطوری محصول یکی از همین شرکت ها رو استفاده می کنید!
LG اگه بهتر از Samsung نباشه کمتر هم نیست. جفتشون از شرکت های بزرگ کره ای تولید کننده لوازم الکترونیکی هستند با سالها تجربه.
و یا Sony که برخی از دوستان در تاپیک ها و کامنت های دیگر کلمه آشغال رو برای اون به کار می برند!

3. کنتراست بالا، تروموشن بالا و رسپانس تایم پایین ، صد در صد در کیفیت تصویر موثر هستش.
علاوه بر سایر مشخصات فقط کافی شما همین 3پارامتر رو در LCD های امروزی و قدیمی مقایسه کنید تا بوضوح متوجه شوید که آیا این 3پارامتر در کیفیت تصویر تاثیر دارد یا نه و آیا اصلا به چشم می آید یا نه..

4. تروموشن از نامش پیداست که چی هست و ربطی به سیستم Pal یا NTSC ندارد

5. محصولات LG و samsung در هر کشوری نه تنها مدلش فرق می کنه بلکه قابلیت ها و امکاناتی که دارند نیز متفاوته

از جمله کنتراست، تروموشن، ----T ،تعداد ورودی و خروجی های HDMI ، پخش فرمت MKV و ..
که این اختلافات به وضوح در 3مدل 500 و 50 و 5000 ال جی می توان دید.
چرا این قابلیت ها در مدل های ایرانی نیست و یا کمتر ! اینو باید از واردکنندگان محترم و نحوه سفارشاتشون پرسید.
از رو نا آگاهی یا خدایی نکرده از رو سودجویی بیشتر! مدل هایی ایرانی در مقایسه با مدل های مشابه خارجی که یه چیزایشم کمه در کشور ما با قیمت بیشتر هم فروش می ره.

بهرحال
این آقای hummer_1990 ال سی دی شو خریده و تو تنظیم رنگش مشکل داره. بجای اینکه کمکش کنی مشکلش برطرف شه وقتی فهمیدی LG داره یه پتک گرفتی دستتو افتادی به جون ال سی دیش!
تازه اونم یه ال سی دی خوب ...
خوب این کار درستی نیست. نمی گی می زنی تو ذوق طرف! ال سی دیشو از چشمش میندازی! اونم فقط بر اساس یه سری نظرات شخصی و سلیقه ای...!!

اغلب کشورها به گونه‌ای استاندارد تلویزیون شان را انتخاب کرده اند که با فرکانس خطوط برقشان متناسب باشد. استاندارد NTSC برای کار با فرکانس خطوط 60 هرتز طراحی شده است، در حالیکه PAL و SECAM برای فرکانس خطوط 50 هرتز طراحی شده است،

بنابرین ترموشن در ntsc برابر هستن با 60 120 240 هرتز و در pal برابر با 50 100 200 هرتز .

در رابطه مابقی صحبت های شما نیازی به توضیح مجدد نمی بینم در پست قبلی به طور جامع و کامل به کلیه مسائل اشاره کردم ظاهرا شما توجه دقیقی به متون اشاره شده نداشته اید و پستی عجولانه ارسال کرده اید.

موفق باشید .

hummer_1990
16-02-2010, 17:51
تنظیمات رنگ شما مناسب نیست!
1. تصویر مات و کدر هستش.
2. درخشندگی مطلوب رو ندارد
3. رنگها شاداب و سر زنده نیست.
4. تصویر وضوح مناسبی ندارد.

برای اینکه بهتر بتونی پی به ایراد کارت ببری بیا و اینو تست کن:
تنظیم خودت رو تو expert داری
تنظیم پیشنهادی منو تو Cinema انجام بده
چندتا عکس بخصوص انتخاب کردم و گذاشتم تو رپید شر.. دانلودش کن.
یک عکس رو انتخاب کن و با رسیورت یا سینماخانگی بفرست تو LCD

بعد تو ال سی دی Q.Menu رو بزن و روی عکس تنظیمات رنگ expert خودت و CinemaUSER پیشنهادی من و دگر حالات از جمله Vivid و standard و .. رو تست کن
بعد به ترتیب همین کار رو روی بقیه عکس ها انجام بده.

تنظیم پیشنهادی من با توجه به energySaving از رنگ مطلوبی برخورداره که می تونی با سلیقه خودت تغییرات لازم رو در اون ایجاد کنی.

من تنظیمات شما رو هم انجام دادم ولی بازم فرقی نکرد در ضمن این تنظیماتی که شما گفتی با تنظیمات من توی expert هر دو تصویر مشابهی دارن(با احتلاف خیلی کم):41:

موقع پخش سریال آشپزباشی دلم میخواد بلند شم تلویزیون رو از پنجره بندازم تو کوچه.

hummer_1990
17-02-2010, 18:13
best عزیز با توجه به کالیبراسون شما و بقیه دوستان که در تاپیک تنظیمات کالیبراسون خودشون رو گذاشتن و این که شما و بقیه از این تنظیمات راضی هستید من بازم به همون نتیجه ای که قبلا گرفتم رسیدم. یعنی فکر میکنم به احتمال زیاد نصف اشکال از ریسیور و کیفیت پایین کابل AV مورد استفاده من هست و مابقی مربوط به ضعف این TV در نشون دادن رنگ مشکی. با این که تصویر آنتن هوایی من خیلی برفکی هست ولی به مراتب از تصویر ریسیور (که نور و شفافیتش رو روی high گذاشتم)نور بیشتری داره در صورتی که من خونه هرکس که رفتم برعکس این قضیه رو دیدم پس ریسیور مشکل داره.

آقا امیر از شما هم به خاطر اطلاعات مفیدتون ممنون قطعا اگر دوباره به عقب برمیگشتم و میخواستم خرید کنم کمی صبر میکردم تا شرایط بهتر بشه(بودجه:31:) و بعد انتخابم رو به G10 و b690 محدود میکردم (چون رنگ مشکی یا USB قدرتمند برام خیلی اهمیت داره).
ولی حالا من دیگه خریدمو کردم و کاریش هم نمیشه کرد و از طرفی هم فکر میکنم اگه ریسیور و LNB و دیشو ... رو عوض کنم و از قطعات با کیفیت بهتر و از کابل مرغوب HDMI یا component برای انتقال تصویر استفاده کنم تا حدود زیادی مشکل حل بشه و کمبود رنگ مشکی کمتر به چشم بیاد و از تصویر راضی بشم. در ضمن مشکل تیک زدن هم با تغییرات در تنظیم سینما واقعی و تروموشن تا 85 درصد حل شد(قبلا روی expert تغییری ایجاد نمیشد ولی روی حالت سینما با خاموش کردن سینما واقعی و قرار دادن تروموشن روی کم مشکل تیک زدن تا حدود زیادی حل شد.)

امیدوارم این جمله بندی های ترکیده و داغون من رو اعصابتون نرفته باشه.
در آخر هم ازتون خواهش میکنم برای رفع مشکل پارازیت شدیدی که در محل داریم دعا کنید:31: ما که هر روشی به کار بردیم فایده نکرد.

:11::10:

best
17-02-2010, 18:58
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

hummer_1990
21-02-2010, 16:49
best عزیز خیلی ممنون از عکس هایی که گذاشتی .

من دوباره تنظیمات شما رو انجام میدم و نتیجه رو پست میذارم(شاید دفعه قبل درست تنظیم نکرده بودم).:10:

best
22-02-2010, 12:26
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

nathan
22-02-2010, 20:57
اغلب کشورها به گونه‌ای استاندارد تلویزیون شان را انتخاب کرده اند که با فرکانس خطوط برقشان متناسب باشد. استاندارد NTSC برای کار با فرکانس خطوط 60 هرتز طراحی شده است، در حالیکه PAL و SECAM برای فرکانس خطوط 50 هرتز طراحی شده است،

بنابرین ترموشن در ntsc برابر هستن با 60 120 240 هرتز و در pal برابر با 50 100 200 هرتز .

در رابطه مابقی صحبت های شما نیازی به توضیح مجدد نمی بینم در پست قبلی به طور جامع و کامل به کلیه مسائل اشاره کردم ظاهرا شما توجه دقیقی به متون اشاره شده نداشته اید و پستی عجولانه ارسال کرده اید.

موفق باشید .

پال و ntsc چه ربطی به سیم برق داره!؟ :31:

Ami R 940
22-02-2010, 21:18
پال و ntsc چه ربطی به سیم برق داره!؟ :31:

فرکانس خطوط برق سیستم چه ربطی داره به سیم برق ؟

سیستم پال با 50 فریم در ثانیه عملیات رفرش ریت رو انجام میده,و سیستم ntcs با عملیات 60 فریم در ثانیه . علاوه بر این فرکانس خطوط برق در پال برابر با 50 هرتز و ntsc برابر با 60 هرتز. ایجاد فریم اضافه چه 60 هرتز رفرش ریت چه 200 هرتز رفرش ریت مرتبط به سیستم ارسال شده فرکانس داره. فکر نمی کنم درک این موضوع خیلی مشکل باشه.

منظور از این اعداد 100 یا 240 رفرش ریت در ترموشن ایجاد این مقدار فریم در ثانیه هست,که باز تاکید می کنم این ایجاد فریم در ثانیه به خطوط سازگار و ارسالی فرستنده بستگی داره .

برای اطلاعات بیشتر دانشنامه wikipedia مرجع خوبی هست.

PAL vs NTSC

ramincybran
22-02-2010, 23:33
اولا که واسه من ادای آدمای چیز فهمو در نیار بچه جون فعلا که درکش واسه تو مشکل شده چون چرندیات سر هم بندی کردی این پست خودت کور که نیستی بخون:

بازم اینجا چرند جدید زدی:

حالا پرفسور پال و سکام و ان تی اس سی چه ربطی به سیم برق خونه داره اگه بلدی جواب بده اگه نه اظهار فضل الکی نکن.

جانم:18::18:

من فكر نميكنم از يك انسان سالم همچين واكنشي رو ببينم

مگه كاربر amir r940 به شما چيگفتن كه اينجور جوابشونو دادي بنده خدا اومدن سيستم هاي pal و ntc و secam رو توضيح دادن شما اينجوري صحبت ميكني؟؟

در مورد سوال كه پالو سكام و ان تي اس سي چه ربطي به سيم برق داره :

برق شهري به صورت متناوب است AC كه مخفف amplitude current يا جريان متناوب است كه بر خلاف dc بايك نرخ نوسان سازي توليد ميشود كه اين بر ميگرده به نوع توليد برق توسط نيروگاه هاي توليد برق كه در كشور هاي مختلف يا 50HZ است يا 60HZ كه گفته شده هركدام مربوط به چه استانداردي هستن.انشالا اين برق با نرخ نوسان 50 يا 60 هرتز بايد توسط سيم برق به منازل و كارخانه جات مصرف كننده برسه(پس اين ربط سيم برق)

اما اينكه چرا براي سيستم هاي مثلا پال يا NTSC با ضرايب صحيح رشد نرخ نوسان سازي تصوير دارن اين بر ميگرده به سياست كارخانه جات وتعهد اونها به انستيتو مهندسين برق و الكترونيك (IEEE) براي استاندارد سازي وسايل برقي كه براي مناطق مختلف جهان استانداردهاي متفاوت براي HZ هاي مختلف تعيين شده كه بر ميگرده به نوع مصرف مشتركين و البته نوع وسيله مصرف كننده.

توضيحات مهندسي:

براي يك TV كريستال هاي نوسان ساز مدار بهتره كه با برق ورودي سنكرون باشن چرا؟ به طور كلي هر دستگاهي كه براي كارخود نياز به ايجاد نوسانات بالاي نوسان برق ورودي داره بهتره بايك نسبت صحيح رشد نوسان سازي داشته باشه چون با داشتن يك نسبت صحيح عملكرد المانهاي
سنكرون ساز روي سيگنال بسيار بهتر از زمانيه كه دوره ي تناوب با نسبت غير صحيح رشد كنه چون موجب OVERLAPED شدن سيگنال ها ميشه كه البته اين مشكل به راحتي توسط المان هاي اسنكرون در مدار قابل بازگشته.اما زمانيكه مثلا يك TV ريجن يك كشور 60 HZ به كشور 50HZ ميره المان
هاي سنكرون ساز شروغ به كار براي جبران نرخ نوسان برق ورودي و ايجاد هماهنگي براي تمامي اجزاي مدار ميكنن اين موضوع براي يك TV كه اكثرا با انواع اقسام برداشت سيگنال دقيق از مدار نياز به نمونه برداري داره موضوع سنكرون بودن خيلي مهمه و البته المانها هاي سنكرون ساز به همين منظور طراحي شدن تا دستگاه مشكلي براش پيش نياد.

نكته ي اصلي كه باعث ايجاد استاندارد شدنه TV ها بر اساس ريجن است ايجاد اعوجاج و كمي تاخير زاويه اي برق شهري كه بهش تاخير فاز ميگن روي مدار برق رساني ايجاد ميكنه كه براي يك TV با مثلا 400W مصرف صفر هم نيست.اما ااگر تعداد زيادي از اين مشتركين مثلا قسمتي از شهر از TV هاي با ريجن متفاوت استفاده كنن به علت ايجاد عقب ماندگي فازي براي جبران سنكرون بودن برق ورودي باعث ايجاد مشكل براي نيروگاه توليد برق ميشه كه مجالي نيست علت اونهارو كامل توضيح بدم(چيزي شبيه به عملكرد خازن وسلف در مدار). اميدوارم دوستان علت استاندارد سازي رو متوجه شده باشن و سوال هاي منطقي بكنن:27:بنده منتظر سوالات دوستان هستم.

(دوستان اينو با اختلاف سطح ولتاژ كشور هاي مختلف كه با يك ترانس حله اشتباه نگيرن)

درنهايت:

اين توضيحاتو امير هم ميتونست بده اما فك نميكنم هيچ شخصي براي كسانيكه با اين لحن باهاش برخورد كنه ارزشي قائل بشه تا توضيح بده.

يا حق

hummer_1990
08-03-2010, 17:26
خوبیت نداره تاپیک بره پایین:21:
:27::27::27:
(اسپم)

keshmeshpolo
14-04-2010, 22:24
سلام
من تازه lh500 خریدم اون مشکلاتی که دوستمون گفته ندارم
از وقتی تاپیک شما رو خوندم یه خورده روش حساس شدم هر روز چت میکنم روش وهی تنظیمات رو تغییر میدم
البته من وقتی تحقیق میکردم به این نتیجه رسیدم که g10 یا 690 بگیرم ولی چون همسرم قیافه lh500 رو بیشتر پسندید من هم به دلیل زن ذلیلی قبول کردم
ولی الان ازش نا راضی نیستم هنوز به مشکلی بر نخوردم
از کیفیت تصویرش راضی هستم (البته هیچوقت با یه lcd دیگه کنا هم ندیدم)
خونه دوستام که میرم احساس میکنم کیفیت تصویر ال سی دی هاشون از مال من پایین تره (شاید ستینگشون خرابه)
(اگه در آینده افت کیفیت تصویر نداشته باشه من راضیم)
اگه کسی در مورد افت کیفیتش نظری داره ممنون میشم

hummer_1990
15-04-2010, 16:08
دوست من مراجعه کن به تاپیک( کسایی که LH500 دارن یا ...) اونجا مطرح کن که هی مباحث مربوط به LH500 از این تاپیک به اون تاپیک نشه.

best
16-04-2010, 00:11
از lh500 که دارم.. راضی هستم

مشکلاتی که برخی از دوستان به آن اشاره می کنند از جمله تیک زدن و یا بلور و ...

• از مهمترین عامل می توان به کیفیت بد فیلم اشاره کرد
• عامل دوم که ممکن است تاثیر داشته باشد کیفیت و تنظیمات دستگاه های پخش کننده(از جمله سینما خانگی، ----- و ... ) و نحوه اتصال و کیفیت کابل اتصال
• و سومین عامل شاید بستگی داشته باشد به تنظیمات LCD از جمله: Noise, RealCinema, TruMotion, Edge & …

مشخصات lh500

Contrast 1/150.000
Brightness 500
TruMotion 200Hz(Pal), 240Hz(NTSC)
2ms
Panel 10bit
Full HD 1080P
USB Video format (SD): mpeg1, mpeg2, mpg, Divx, Xvid, avi, vob, m4v
USB Audio format: mpeg, mp3, PCM, Dolby Digital, AC3
USB Subtitle format (Persian): smi, srt, sub, ass, ssa, txt
USB Picture format: Jpeg (slide Show with Playing music)
USB file system: (Fat16, Fat32, NTFS)
HDMI1.3
Dynamic Contrast
MPEG Noise Reduction
Edge Enhancer
Eye Care (Anti Dazzling)
Real Cinema
Energy Saving
SRS TruSurround XT 5.1
Speaker System: 2 Way 4 Speakers 10w+10w
Clear Voice II
SIMPLINK
Intelligent Sensor II
AR Filter
XD Engine
Aspect Ratio: 8modes (16:9/Just scan/Original/4:3/14:9/Zoom/ Cinema Zoom/full wide)
AV Mode (Cinema/Game/Sport)
Life Span: 60000 hr
Made in Korea

کاستی های lh500

1. نداشتن تیونر دیجیتال ----T
2. عدم پخش فایل های HD از طریق USB
3. نداشتن Network LAN

• نا گفته نماند که مدل مشابه با نام LH5000 در UK قابلیت های فوق را دارا می باشد. درعوض کنتراست آن 1/80000 است

همچنین با مراجعه به سایت ال جی در Uk می توانید از قابلیت های جدیدترین محصولات LG که از ماه آینده وارد بازار آن کشور می شود مطلع شوید:

از جمله LED LX9900

Contrast 1/10.000.000
3DTV
Wireless AV Link
Bluetooth
DLNA
USB HD
TruMotion 400Hz(Pal), 480Hz(NTSC)

lge. com/uk

hummer_1990
16-04-2010, 14:25

2.5.8.14.1.13
16-04-2010, 16:49
B690 فایل mkv پخش میکنه از طریق USB ???

EhsanEricsson
26-05-2010, 09:22
بچه ها تو این تاپیک 3-4 مورد پست هست واسه تنظیم رنگ و کالیبره کردن lh500 اما به هر حال بهترین تنظیمات واسه کالیبره کردن و تظیم رنگ lh500 جوری که تصویر شفاف تر با مشکی عمیق تر بده چی هست خلاصه؟