مشاهده نسخه کامل
: آنتی ویروس و netbook د **DELETE **
880854296
01-01-2010, 18:45
الان سیستمی که من دارم ازش استفاده میکنم یه سلرون بر پایه پنتیوم 4 با 256 مگ رم هست که با یه سیستم دیگه شبکه شده و از اون اینترنت میگیره.
این سیستم تا وقتی آنتی ویروس روش نصب نباشه عین ساعت کار میکنه و به محض اینکه روش آنتی ویروس نصب میشه دیگه دیزلی میشه.
حالا سوالم اینه که مثلا نت بوکی که سی پی یو اتم داره به همچین مشکلی بر خواهد خورد؟
البته همونطور که می دونین ، نت بوکها معمولا 1 یا 2 گیگ رم دارن.
مرسی :11:
من یک نت بوک سامسونگ مدل N140 دارم که سی پی یوش اتم هست.
آنتی ویروسهایی که پیشنهاد میشوند.
Avira Antivir Personal Edition
Avast Home Edition
آنتی ویروسهایی که پیشنهاد نمیشوند.
McAfee
Norton تمام نسخه هاش.
Kaspersky
Trend Micro PCCillin
من روزی که گرفتم نسخه آزمایشی 60 روزه نورتون روش نصب بود. نسخه 2010. با اینکه ویندوز 7 نسخه استارتر بود و این نسخه سبک ترین نسخه ویندوز 7 است اما سرعت سیستم رو بشدت کاهش داده بود. الان من از نسخه مجانی Avira استفاده میکنم و در کنارش هم از فایروال Outpost Pro استفاده میکنم. جالبیش اینجاست که نسخه ویندوز رو هم به Windows 7 Ultimate ارتقا دادم و سرعتش هیچ تغییری نکرده. البته در موقع اسکن کردن سیستم سرعت کم میشه و این طبیعیه اما در حالت عادی و زمانی که گارد آنتی ویروس فعاله نه در اینترنت و نه در سیستم سرعت کم نمیشه و بخوبی کار میکنه.
در کنار Avira Antivir personal از آنتی اسپای ور MalwareBytes نسخه مجانیش هم فقط برای اسکن هفتگی استفاده میکنم.
Avast Home Edition را هم به این دلیل بهتون پیشنهاد دادم چون با نسخه پرو از لحاظ شناسایی و پاک کردن ویروسها و تروجانها و اسپای ور ها هیچ فرق نداره. دلیل دیگه اش اینه که مثل نسخه پرو اسکریپت بلاکر نداره. نسخه پرو دارای Script Blocker است و سرعت اینترنتت رو کم میکنه.
roozbeh1369
01-01-2010, 19:15
اگر آنتی ویروس نود روش نصب کنی اصلا کاهش سرعت نداری
880854296
01-01-2010, 19:23
اگر آنتی ویروس نود روش نصب کنی اصلا کاهش سرعت نداری
حتی ورژن 4؟
roozbeh1369
01-01-2010, 19:51
حتی ورژن 4؟
حتی ورزن 4 از لحاظ سرعت جز برترین هاست
Green.Son
02-01-2010, 00:00
بدون شك نسخه 4 نود 32 اسمارت سكوریتی
اصلا اثری رو سرعت نداره
نود فقط اول که میاد بالا یکم الاف میکنه واسه سرچ استارت آپ
بعد دیگه کاری به کارت نداره
شاید اینجا محل درستی برای این سوال نباشه(چون انجمن مشاوره قیمته)
اما حالا که مطرح کردین فقط بگم منم یک زمانی نود داشتم ولی وقتی کسپر روش نصب کردم چند تا فایل که مخصوص هک بودن روی سیستمم پیدا کرد + 15 تا فایل ویروسی:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.