مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد MP3 player (زن استون پلاس)
با سلام به دوستان.من یک MP3 player creative ZEN stone plus 2 gig دارم.یه مدت هست که کامپیوتر اصلا نمیشناستش.خودش رو هم که روشن می کنم چراغش و صفحش روشن میشه.اما هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد.دوستان خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید که چه باید بکنم.مرسی
با سلام به دوستان.من یک MP3 player creative ZEN stone plus 2 gig دارم.یه مدت هست که کامپیوتر اصلا نمیشناستش.خودش رو هم که روشن می کنم چراغش و صفحش روشن میشه.اما هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد.دوستان خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید که چه باید بکنم.مرسی
وقتی وصلش می کنی به PC ، آیا PC عکس العملی نشون میده که مثلا یه چیزی بهش وصل شده (حتی اگه نتونی باهاش کار کنی) ، یا اصلاً انگار نه انگار؟! .. مثلاً شارژ میشه وقتی وصلش می کنی؟ (یا میشه فهمید که شارژ میشه یا نه؟)
//
سعی کردی reset اش کنی؟ .. اگه اشتباه نکنم کنار پورت usb اش ، یه سوراخ هست که باید یه سوزن یا شیء نازک توش فرو کنی توش ... بعدش سوزن رو در بیار و دستت رو روی Play/Pause انقدر نگه دار تا روشن بشه ... نتیجه این رو بهم بگو .
//
اگه این نشه، باید سعی کنیم به عنوان Recovery Device بشناسونیمش .. بگو تا توضیح بدم.
سلام دوست عزیزوقتی به pc وصل می شه صفحه نمایش اون برای چند ثانیه روشن میشه ولی بلافاصله خاموش می شه. ولی چراغی که معمولا" موقع شارژ شدن روشن بود روشن می مونه. از طرفی کامپیوتر هیچ عکس العملی به اون نشون نمی ده.همانطور که شما فرمودین اون رو ریست کردم و مجددا" روشن نمودم، ولی همانطور که قبلا" هم گفته بودم فقط صفحه اش روشن میشه و آرم Creative رو نشون می ده و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد.حالا برای اون مورد که فرموده بودین به عنوان recovery device بشناسونیمش چکار باید بکنیم.اگه لطف کرده و توضیح بدید ممنون میشم.
سلام دوست عزیزوقتی به pc وصل می شه صفحه نمایش اون برای چند ثانیه روشن میشه ولی بلافاصله خاموش می شه. ولی چراغی که معمولا" موقع شارژ شدن روشن بود روشن می مونه. از طرفی کامپیوتر هیچ عکس العملی به اون نشون نمی ده.همانطور که شما فرمودین اون رو ریست کردم و مجددا" روشن نمودم، ولی همانطور که قبلا" هم گفته بودم فقط صفحه اش روشن میشه و آرم Creative رو نشون می ده و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد.حالا برای اون مورد که فرموده بودین به عنوان recovery device بشناسونیمش چکار باید بکنیم.اگه لطف کرده و توضیح بدید ممنون میشم.
(شما همون دوست قبلی هستی؟ .. شناسه ات چرا عوض شده؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .. بهرحال، این سری دستورات رو باید پی بگیری؛ اگه مشکلی در انگلیسی داشتی، بگو تا راهنمایی کنم:
1. Make sure the Stone is disconnected and turned off.
2. Press and hold the volume down button.
3. Continue to hold the button until you have performed Steps 4 through 6. If you accidentally release the button, start the procedure again.
4. Press and hold the Power/Pause/Play button
5. Hit the reset button
6. Connect your player to your computer's USB port and after 5 seconds, release both buttons.
7. Once the Stone is recognized, execute the old firmware file.
با تشکر از شما دوست گرامیاون شناسه اولی مربوط به دوستم بود که این سایت رو بمن معرفی کرده بود.این راهنمایی رو که انجام دادی رو انجام می دم و در صورت نیاز مجددا" پیغام میگذارماز لطف شما متشکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.