مشاهده نسخه کامل
: تاپیک درخواست e-book پزشکی ، زیست شناسی
amin9372
31-12-2009, 17:37
سلام،
اگر دنبال کتابی میگردین و اونو تو اینترنت پیدا نکردین. اینجا بگین تا اگه تونستم براتون آپلود کنم.
فقط کتاب های درخواستی در حوزه علوم پایه پزشکی و زیست شناسی باشه.
در ضمن کتاب فارسی فکر نمی کنم اصلا پیدا بشه. مگه این که خودم اسکن کنم.
سلام دستت درد نکنه اگه بشه برام نسخه فارسی هارپر و لنینجر و استرایر رو لینک کن خیلی ممنون میشم
amin9372
11-01-2010, 21:53
سلام دستت درد نکنه اگه بشه برام نسخه فارسی هارپر و لنینجر و استرایر رو لینک کن خیلی ممنون میشم
سلام، خیلی ببخشید ولی کتاب فارسی به هیچ وجه در اینترنت نگردید که پیدا نمیشه. فقط باید براتون اسکن کنم که نمیشه. شرمنده.
سلام؛
میشه واسه من Atlas of Human Anatomy بزارید فرقی نداره کدومش باشه فقط قسمت سر و گردن رو کامل داشته باشه
ممنون.
باسلام
خواهش میکنم اگه ممکنه اسامی معتبر ترین نشریات بیوتکنولوژِی وآدرس اینترنتی شونو بگید
باتشکر
amin9372
03-02-2010, 14:06
سلام،
فعلا اینو تونستم آپلود کنم. یه کتاب دوجلدی دیگه هم هست که اگه این خوب نبود بگین آپلودش کنم.
Pocket Atlas of Human Anatomy Based on the International Nomenclature
دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
فعلا اینو تونستم آپلود کنم. یه کتاب دوجلدی دیگه هم هست که اگه این خوب نبود بگین آپلودش کنم.
Pocket Atlas of Human Anatomy Based on the International Nomenclature
دانلود:
سپاسگزارم
اگر لطفی کنید و آن کتاب را هم آپ بفرمایید خیلی خیلی ممنون خواهم شد .
بازم تشکر :11:
amin9372
04-02-2010, 16:48
باسلام
خواهش میکنم اگه ممکنه اسامی معتبر ترین نشریات بیوتکنولوژِی وآدرس اینترنتی شونو بگید
باتشکر
سلام،
خیلی ببخشید نمیدونم.
سپاسگزارم
اگر لطفی کنید و آن کتاب را هم آپ بفرمایید خیلی خیلی ممنون خواهم شد .
بازم تشکر چشم. آپلود می کنم. فقط یه مدت صبر کنید. در ضمن این کتاب مثل اینکه 3جلدی هست، جلد اول ماهیچه ها و استخوان ها، جلد دوم اندام داخلی و جلد سوم دستگاه عصبی و حواس. من جلد 3شو تو کامپیوتر ندارم و فقط این لینک ها رو دارم:
با عرض سلام امكان اپلود ديكشنري پزشكي دورلند ( به صورت برنامه قابل نصب) وترجيحا انگليسي به فارسي را داريد؟
با تشكر از لطف شما
amin9372
25-02-2010, 21:55
با عرض سلام امكان اپلود ديكشنري پزشكي دورلند ( به صورت برنامه قابل نصب) وترجيحا انگليسي به فارسي را داريد؟
با تشكر از لطف شما
سلام،
فارسیش که کلا نبود. نرم افزار انگلیسیش هم فقط یه فایل تورنت پیدا کردم با حجم 250مگابایت به آدرس:
که برای دانلودش باید از نرم افزارهای دانلود تورنت (مثل utorrent) استفاده کنید
MatinCracker
04-03-2010, 19:32
سلام.
ببخشید کتاب هیپنوتیزم و چار نوشته ی استاد کابوک رو در صورت امکان قرار بدید. (در مورد رژیم 40 روزه ی آب درمانی)
ممنون.
اگه کسی لینک دانلود کتاب Mader Biology را داشته باشه بذاره چون شدیدا احتیاج دارم
BIOLOGY, Mader, Silvia
amin9372
17-03-2010, 10:37
متاسفانه Biology Mader کلا نیست تو اینترنت. ولی اگه میخواید یه کتاب زیست عمومی بخونید Life و Campbell English خوبه. این بیولوژی میدر یک فصلش رو دارم فقط که به اندازه این دوتا که گفتم جالب نبود.
کتاب هیپنوتیزم و چار هم من ندارم. اگه توجه کنید تو اولین پست نوشتم کتابهای علوم پایه پزشکی و زیست انگلیسی فقط دارم و میتونم بذارم براتون.
simorgh.t
02-04-2010, 10:02
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه ، من دنبال کتاب روش های روانشناسی برای مدیریت درد میگردم .
ممنون میشم کمکم کنید چون خودم پیدا نکردم .
بازم تشکر
موفق باشید .
من کتابی که به صورت ساده ولی علمی قضیه تکامل را توضیح بده .
فارسی باشه.
از این کتاب های ضد نظریه تکامل نباشه.
سلام..من دنباله کتابای مرجع پزشکی(هاریسون. اکسفورد.سیسیل.....) می گردم...شما می تونید راهنماییم کنید؟
اعتماد66
24-05-2010, 13:39
با سلام
e book در مورد صفاق شكمي مي خواستم لطفا" كمكم كنيد
باتشكر
غلامعلی نوری
10-06-2010, 15:00
سلام دست شما درد نکنه از زحمت و همکاریتون
میخواست اگه براتون مقدوره
کارنت مدیکال (CMDT) سال 2008 به بالاو( جدید تر) بافرمت pdf را بگذارین
سپاسگزارم
سلام خسته نباشيد
لينك كتاب " molecular biology of the cell " رو اگه بذاريد ممنون ميشم...
سلام خسته نباشيد
لينك كتاب " molecular biology of the cell " رو اگه بذاريد ممنون ميشم...
باسلام
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده: Alberts
ویرایش: چهارم
زبان: لاتین
نوع فایل: PDF
تعداد صفحات: ۳۷۸۶ صفحه
اندازه فایل: ۶۸٫۴۶۸ مگابایت
منبع:Biocell.ir
سلام دست شما درد نکنه از زحمت و همکاریتون
میخواست اگه براتون مقدوره
کارنت مدیکال (CMDT) سال 2008 به بالاو( جدید تر) بافرمت pdf را بگذارین
سپاسگزارم
با سلام
Current Medical Diagnosis and Treatment (CMDT) 2010
HF Current Medical Diagnosis and Treatment CMDT 2010
Quote:
The annual classic that puts research where it belongs.into your practice
Written by clincians renowned in their respective fields, CMDT offers the most current insights into symptoms, signs, epidemiology, and treatment for more than 1,000 diseases and disorders. For each topic you'll find concise, evidence-based answers to questions regarding both hospital and ambulatory medicine. This streamlined reference is the fastest and easiest way to keep abreast of the latest medical advances, prevention strategies, cost-effective treatments, and more.
As an added bonus, this is the first edition to offer additional material online at no additional cost. Chapters on anti-infective chemotherapeuti c and antibiotic agents, diagnostic testing and medical decision making, basic genetics, and information technology in patient care care be found at AccessMedicine | CURRENT Medical Diagnosis & Treatment 2010!
More information on patient care in less text:
* A strong focus on the clinical diagnosis and patient management tools essential to daily practice
* Broad range of internal medicine and primary care topics, including gynecology and obstetrics, dermatology, neurology, and ophthalmology
* The only text with an annual HIV infection update
* Hundreds of drug treatment tables, with indexed trade names and updated prices - plus helpful diagnostic and treatment algorithms
* Recent references with PMID numbers for fast access to abstracts or full-text articles
* ICD-9 codes are listed on the inside covers
NEW TO THIS EDITION:
* New topics include H1N1 influenza A, acute knee pain, vaccine safety, neuromyelitis optica, and Chikungunya fever
* Expanded 24-page color insert
* Rewritten Cancer chapter by new authors
* New ACC/AHA Task Force Guidelines for management of congenital heart disease in pregnant women
* Major revision of antithrombotic therapy
size:76.4 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]
کتاب زیست شناسی کمپیل
سلام..
کتاب بیولوژی کمپل
biseda_f
17-10-2010, 23:44
سلام خواستم یه کتاب ، کتاب که نه مجموعه مقالات گردآوری شده در مورد انواع پوست ها وماسک ها بفرستم
اینم لینک دانلودش
راستی دوستان علاقه مند به کتاب می تونن مجموعه ارزشمند کتاب طلایی شامل بیش از 1000 کتاب الکترونیکی در همه زمینه ها اعم از پزشکی رو از آدرس زیر دریافت کنند
star1975
19-10-2010, 21:32
سلام خواستم یه کتاب ، کتاب که نه مجموعه مقالات گردآوری شده در مورد انواع پوست ها وماسک ها بفرستم
اینم لینک دانلودش
راستی دوستان علاقه مند به کتاب می تونن مجموعه ارزشمند کتاب طلایی شامل بیش از 1000 کتاب الکترونیکی در همه زمینه ها اعم از پزشکی رو از آدرس زیر دریافت کنند
ممنون ، مجموعه ي خوبي بود . استفاده كردم.
serhossien
24-10-2010, 18:33
سلام
یه مقاله در مورد رشته های عصبی پارا سمپاتیک(به فارسی) نیاز دارم کسی هست کمکم کنه ؟:11::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.